FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.11.2019 klo 16:57:26 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 15
 
Kirjoittaja Aihe: SV Werder Bremen 2018/19 – Magic Symphony  (Luettu 57413 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #25 : 31.08.2018 klo 09:53:47

Nyt joka puolella huhutaan Sahinin saapumista Doofmundista. Halvalla tuo oletettavasti tulee mutta ei turkkilaisen loukkaantumisista miltään hyvältä näytä.

Kunhan nyt Baumann pääsisi noista turhakkeista eroon.
Nur der BVB

Paikalla Paikalla


Vastaus #26 : 31.08.2018 klo 11:40:44

Sahin on ollut viime ajat aika harvoin lasaretissa, joten tuo voi olla ylimitoitettu pelko. Sen sijaan olisin enemmän huolissani jalan riittävyydestä aggressiivisia joukkueita vastaan. Toisaalta korvaus lienee luokkaa saludoja, mikä pitää riskitason alhaisena.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #27 : 31.08.2018 klo 12:47:46

Vähän vaikea tästä Sahinin tulosta on suuresti innostua ja hieman käy Käuperia sääliksi, jos Sahin nyt hänen edelleen hierarkiassa tunkee. Bargon back-upiksi mies tulee, toivottavasti ei tarvita kovinkaan paljon mitä nyt ehkä otteluiden loppuhetkiin, missä voikin teknisenä pelaajana olla vahvistus. Turhakkeista eroon pääsy ei taida taaskaan onnistua.
Ps. Käuperin paluu vivästyy ainakin lokakuulle saakka, joten Sahinin hankinta alle Me:lla tulee entistä ymmärrettävämmäksi kyllä.
« Viimeksi muokattu: 31.08.2018 klo 13:54:23 kirjoittanut Osterdeich »
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #28 : 31.08.2018 klo 14:57:04

Ps. Käuperin paluu vivästyy ainakin lokakuulle saakka, joten Sahinin hankinta alle Me:lla tulee entistä ymmärrettävämmäksi kyllä.

Sahinia pidän enemmän sellaisena ikkunan viimeisenä päivänä syliin putoavana marjana niinkuin homman oli viime vuonna tarkoitus toimia hyökkääjän kanssa :D Alle miljoonalla olisi voinut saapua vaikka Käuper olisi kuinka kunnossa, vaikka fantasiaa tarvitaankin aika paljon siihen lopputulemaan että kaveri enää syttyisi minkäänlaiseen liekkiin. Mutta se pienikin mahdollisuus kannattaa tässä katsoa kun alle miljoonalla saa.

Ex- Bremeniläisillä ei kauhean hyvin mene. Wiedwaldia odottelee Frankfurtissa katsomokomennus ja Hajrovicin sekä Junon osalta sieniliigaunelmat menivät kotikentän johtoasemista huolimatta sivusuun. Hajrovic taisi tehdä molemmissa (ainakin toisessa matsissa) Berniä vastaan maalinkin.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #29 : 01.09.2018 klo 11:36:58

Tänään taas mennään ja Fehlstartin välttäminen edellyttäisi oikeastaan voittoa. Minusta Eurooppa- tavoitteen realistisuus edellyttää sitä, että ekoista viidestä matsista olisi saatava minimssään 10 p. ja tasuri tänään edellyttäisi sitten jo melkoista voittoputkea. No, kyllä tasurinkin kestän, jos peliesitys on terävämpi kuin Hanoita vastaan, missä ei boxiin juuri päästy ennen Pizzan tuloa kentälle. Tämän tavoitteen toteuttamiseksi vaihtaisin Osakon suoravivaiseen ja pääpelivoimaiseen Harnikiin, vaikkei hänkään kovin kliininen vimeistelijä ole. Myös epäonnistuneen Kainzin korvaisin Rashicalla. Muuta korjattavaa en näe. Toivottavasti Maxin puujalka on tervehtynyt ja mies on muutenkin paremmalla pelipäällä kuin lauantaina. Mikäli emme ole 75 minuutilla johdossa, ottaisin Pizzan kehin luomaan pelotetta boxiin.
Vastustaja Eintrachtia on hankalaa analysoida, kuten Kohfeldtinkin totesi. Täysin vihkoon menneiden Supercupin ja Pokaalin (tappio Ulmille) jälkeen voitto kotona aina vaikeasta Freiburgista ja joka matsissa eri kokoonpanot ja taktiikat. Fyysisesti kova joukkue tulee vastaan joka tapauksessa ja siksi Harnik ja Rashica kehiin. Rebic ei ole vielä onneksemme pelikunnossa, Trapp sen sijaan saattaa olla jo avarissa, mikä lisää haastetta hyökkäyspäässä. Uskon 1-2 voittoon ja jokohan saisimme taas pilkunkin (viime kaudella ei ainuttakaan!) ja Maxille maalin. Aytekin on tänään VAR- mestarina, hyvä niin. Auf geht‘s Werder, kämpfen und siegen Ylos
« Viimeksi muokattu: 01.09.2018 klo 11:46:31 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #30 : 01.09.2018 klo 14:33:54

No, Kainz sentään jäi penkille ja tilalle Harnik. Kova luotto on Osakoon, oli toki Kohfeldtin henk.koht. toivelustan ykkönen. Ein Sieg muss her ;)
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #31 : 01.09.2018 klo 23:32:49

Osako oli mies paikallaan ottelussa, jossa jännittävien ja vaiherikkaiden hetkien jälkeen saatiin kairattua vierasvoitto. Mutta kyllä varsinkin toisen puoliajan tapahtumat  viimeistä 15 minuuttia lukuunottamatta pistävät miettimään miten olisi ilman Willemssin lahjaa käynyt. Frankfurtilta loppui lopussa kertakaikkiaan bensa. Aika heikosti pelasi mielestäni Eggestein ja Augustinsson, joilta on kyllä normaalisti tottunut näkemään varsin solidia toimintaa. Osakon lisäksi Nikke nyt ainakin veti pisteet kotiin.

Onhan tämä kuitenkin poikaa, tuskin kuitenkaan kahden kuukauden päästä enää neljässä pisteessä jöpötetään kuten on viime kausilta tutuksi tullut.

Toivottavasti Pavlenka nyt kahdessa viikossa jälleen saa antenninsa kondikseen.
« Viimeksi muokattu: 01.09.2018 klo 23:43:48 kirjoittanut Merte »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #32 : 02.09.2018 klo 10:40:41

Hienoa herätä aamuun, jolloin Werda on EL- paikoilla, siitä on kauan. Täällä Pianon ulkoaamiaisella Proseccon kera aamu tuntuu vielä hienommalta (ampiaiset yrittävät tosin latistaa tunnelmaa). Merten kommentteihin on helppo yhtyä ja ilo kertoa, että Pavlenka on jo kotimatkalla, ei murtumia eli eiköhän mies liene pelikunnossa kahden viikon päästä, jolloin noustaan jo CL- kategoriaan ;). Oma näkemykseni pelistä oli, että eka puoliajan lopun dominanssin, jolloin mm. Maxin olisi pitänyt laittaa sisään, jälkeen ote menetettiin ja sitten Ludden ansiosta totaalisesti kadotettiin, lopussa kuitenkin ryhdistäydyttiin, kun Eintracht hyytyi. Nämä pelit vaan pitäisi pystyä lopettamaan ajoissa. Suoraviivaisuutta ja boxiin ajoa on nyt vaan harjoiteltava enemmän tulevalla avarilla Rashica-Kruse-Osako. Kyllä tästä hyvää tulee. Sitten yksilöarviointi:
Pavlenka, suvereeni, kunnes joutui uhraamaan terveytensä Ludden idioottimaisen puskun vuoksi. Tervehtymistä!
Luca, 18- vuotias junnu tuollaisessa paikassa Frankfurt ultrien eteen, cool on mies aina ollut (olen seurannut jo U15 lähtien) ja niin nytkin. Kunpa olisi hieman isompi, muuten huipputaitava ja erityisesti jaloillapeluun hallitseva tulevaisuuden mies.
Ludde: täyskatastrofi eka ja toivottavasti viimeistä kertaa, en tiedä missä muodossa akvaviittia oli vedetty, mutta rajusti vaikutti, tuhlasi maalipaikan ja vei Paven lasarettiin. Aamuista krapulaa lohduttanee tieto voitosta .
Nikke: suvereeni esitys ja varsinkin lopun painostusvaiheessa isäntämäistä käytöstä silloin kun jopa Max panikoi.
Veljko: Kesäleiri serbien „kusipääpomojen“ kanssa on tehnyt pojasta miehen, suvereenia peliä ja hienoja diagonaalipasseja, jotka putoava kohdalleen toisin kuin vielä keväällä. Veikkaan kauden kovimmaksi.
Gebre: vaarallinen kuten aina, molempiin suuntiin. Pelaa taas hienoa kautta, ei valittamista
Davy: Mieshän on taistelija, joka antaa runtua. Hienoa. Rakentavat ratkaisut antavat vielä odottaa, mutta rupista tekniikkataituria emme ole täällä aikoihin nähneet, onkohan astumassa kaikista suurimman eli Torstenin jalanjälkiin. Hyvä hankinta.
Meggestein: Alku oli karmeaa, mutta sitten hunajasyöttö Osakolle. Jotenkin on mes vielä eksyksissä, mutta eiköhän tuo peli kohta irtoa. Väkinäistä on vielä.
Bargo: Hitaus alkaa näkyä, mutta muuten varmaa perustyyliä, hieman huolestuin kyllä korttitilanteesta. Ei vielä aivan siinä iskussa, missä keväällä oli.
Harnik: Odotin paljon enemmän, surkea puolustussuuntaan ja muutenkin pihalla, saanee odottaa avaria kauan. Pettymys, vaikkei katastrofi. Asetan edelleenkin Kainzin edelle.
Osako: MoM, kyllä Kohfeldt tiesi mitä tilasi kun tuon miehen hommasi. Suvereeni hyrrä kaikkialla, erinomainen tekniikka ja peliäly, mielettömän coolisti Trappin längeistä sisään. Hänestä iloitsemme vielä paljon.
Läski Max: Capitano ei ole vielä iskussa ja sähläsi onnettomasti Osakon luomam maalipaikan. Loppuvaiheessa heräsi kuin unesta ja dominoi viimeistä varttia. Nyt Max fysiikka kuntoon ja Nürnbergin kaatoon freesinä. Olisiko viikko Mallorcalla hyväksi, sieltä tullaan tunnetusti huippukunnossa ;)
Rashica: Poika näytti miksi kuuluu avariin. Huikeaa.
Pizarro: meinasi unohtua, koska peliesitys oli nyt valitettavasti sellainen, mitä nelikymppiseltä voi odottaa. Weser-stadionilla yllätti itsensäkin, nyt näytti ikäiseltään, kuten Köllessäkin. Silti arvokas mies kaaderissa, ei ole Pizzaa kovempaa ( paitsi Torsten).
« Viimeksi muokattu: 02.09.2018 klo 11:14:59 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #33 : 02.09.2018 klo 12:43:09

KZ:ssä hyvä taktiikka-analyysi, lopussa Werda pelasi tosiaan 2-3-5-taktiikalla. Sillä minäkin 60-luvulla aloitin. Menestyksekäs strategia;)
« Viimeksi muokattu: 03.09.2018 klo 10:14:34 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #34 : 16.09.2018 klo 10:43:45

Tylsä maaottelutauko lusittu, mutta siinä mielessä tuli kyllä sopivaan aikaan, että Pavlenka on jälleen pelikunnossa, Sahin on (toivottavasti) ajettu sisään kuvioihin ja Max päässyt toivottuun kuntoon. Vastassa Nürnberg, jota helposti tulee aliarvioineeksi, vaikkei olisi syytä. Toisaalta, jos emme hoida kotona näitä Nürnbergejä, ei meidän kannata edes mainita E- alkuista sanaa tavoitteena. Eli siis selvinä ennakkosuosikkeina lähdetään ja veikkaan 3-1 Werdalle. Sää on mitä parhain, aurinkoa ja + 21. Kokoonpanossa on kaksi kiinnostavaa kohtaa eli yhtäältä tapaus Sahin, pääseekö avariin eli ei, ja toisaalta Osako- Kruse- parin kolmas lenkki, Rashica, Harnik, Kainz vai ei kukaan kolmikosta. Jos mennään traditionaalisella 4-3-3:lla ei Sahin avariin tule, Bargo on tässä kuviossa keskeinen pelaaja välillä alaslaskeutuvana kutosena. Kärkikolmikkoon veikkaan tällä kertaa Rashicaa, mies ansaitsisi palkinnon Frankfurtin urotyöstä ja on lisäksi räjähtävän nopeana myrkkyä melko hitaalle Nürnberg- puolustukselle. KZ nosti kuitenkin esiin sen, että kuvio voisikin olla Raute eli 4-1-3-2, silloin Sahin ottaisi paikan 3- rivistä Klaassenin ja Meggesteinin rinnalla ja kaikki laiturikandidaatit jäisivät penkille. Täysin mahdollinen kuvio. Itse toivon perinteistä 4-3-3:a ja Sahinia kehiin n. 60 minuutin kohdalla ( ei välttämättä Bargon korvaajaksi, vaan myös ylemmäksi). On kyllä hienoa, kun nyt on tälläinen Qual der Wahl- tilanne.
Auf geht‘s Werder!
Ps. Schalke- Nürnberg- ystävyyden nimissä myös Dieter saapuu kannustamaan Nürnbergiä tänne „ kalastajakyläämme“.
« Viimeksi muokattu: 16.09.2018 klo 10:45:59 kirjoittanut Osterdeich »
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #35 : 16.09.2018 klo 11:03:34


Schon wieder ein Gegentor?

Rashica taisi olla flunssassa tai jotain tuossa viikolla. Jos on täydessä kunnossa niin ilman muuta kentälle, jos hyökkäykseen vain mahtuu kolme. Osako sinne menee ihan heittämällä. 

Ekaa kertaa tällä kaudella pääsen katsomaan peliä muutoin kuin kännykän ruudulta.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #36 : 16.09.2018 klo 14:33:21

Sama avaus kuin Bankfurtissa.

Kivaahan tämä on tosiaan ekaa kertaa tällä kaudella katsoa.
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #37 : 16.09.2018 klo 17:27:37

Kivaahan tämä on tosiaan ekaa kertaa tällä kaudella katsoa.

No eipä se sitten loppuun asti ollutkaan kivaa.

Rashica aivan kujalla, pelkkiä vääriä ratkaisuja vastustajan kenttäpuoliskolla. Puolustuspäässä kyllä ainakin yksi tärkeä katko. Harnik täysi turhake. Maalintekopaikat taas vähissä ekan jakson dominoinnista huolimatta. Surkea vastustaja, silti vain yksi piste. Aika onnetonta. Ei paljon kiinnosta joku Kohfeldtin kotitaika.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #38 : 16.09.2018 klo 17:30:12

Tänään nähtiin malliesimerkki itsetekemisestä.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #39 : 16.09.2018 klo 18:11:08

Katsoin pari kertaa ton Nürnbergin tasoitusmaalin ja kysyn, että mitä helvetin perkelettä koko Werder Bremenin keskikenttä tuossa tilanteessa tekee.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #40 : 16.09.2018 klo 21:25:16

Dieter saatettu kotimatkalle, osasi pirun hyvin noita Nürnbergerliedejä. Olo masentunut, vaikka Rum Bumper‘sin baarimikko sanoikin „Es ist halt nur der Sport“. Tämä peli oli karmea näyttö siitä, miksi Eurooppa pysyy kaukana tästä joukkueesta. Eka puoliaika suvereenia (liian) tyyliteltyä dominointia, mutta ei oikeastaan maalipaikkoja, kunnes Meggestein yritti sentään. Sitten vaivuttiin uneen, että kai se tästä, kun vastus on surkea. Sitten oli  herätyksenä paitsiomaali, kukaan ei herännyt. Huipputraineri vaihtaa täysin tyhjän Harnicikn sankaripoikaansa, joka osoittautuu „one trick ponyksi“ , ei tuo Rashica vielä paljoa osaa. Sitten lopussa miehitys pielessä ja tasoitus, en ole nähnyt maalista yksityiskohtia, mutta tälläista tänään. Intensiteetti katosi tauolla, Kohfeldt ottakoon nämä menetetyt kaksi pistettä itseensä. Tätä huonompaa joukkuetta ei BuLissa vastaan tule.
Ps. Straiter taitaa (taas) olla oikeassa, ilman Stürmeriä tai edes kärkipelaajaa ei tästä oikein mitään tule. Niin ja melko samoja vaihtoja olisin itsekin ehkä tehnyt,  mutta ilman Harnikia avarissa, suuri virhe!
« Viimeksi muokattu: 17.09.2018 klo 09:58:36 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #41 : 16.09.2018 klo 22:40:40

Harvoin on näin paljon vituttanut kuin tänään, joukkue melkein pilkkasi meitä katsojia toisen puoliajan peliesityksellään. Ainostaan kauan himoittu voitto Augsburgissa voi tuon kompensoida, auf geht‘s Werder.
« Viimeksi muokattu: 17.09.2018 klo 10:01:04 kirjoittanut Osterdeich »
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #42 : 16.09.2018 klo 23:17:18

Hyvä kakkospuolikashan tuo oli. Ilo katsoa ja blokissa totutun hyvä meno.

"Seht ihr die Fahnen weh'n /
wir woll'n euch siegen sehen /
alle im Stadion singen im Chor /
treiben die Mannschaft bis zum Tor..!"
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #43 : 16.09.2018 klo 23:24:52

Ja tuollaisten Nürnbergerliedien kanssa vielä kaksinverroin rankempaa ;)
« Viimeksi muokattu: 17.09.2018 klo 15:47:39 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #44 : 17.09.2018 klo 00:40:22

-
« Viimeksi muokattu: 17.09.2018 klo 10:00:14 kirjoittanut Osterdeich »
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #45 : 17.09.2018 klo 10:21:12

Kuitti Frankfurtin hillomunkista tulla pätkähti heti seuraavassa pelissä. Silloin oli jo nähtävissä että jos näin jatketaan niin piru perii. Pitääkö tässä taas odottaa jonnekin kymmenenteen peliin että läski-vitun-max saa painonsa pudotettua ja peli lähtee kulkemaan? Nyt jos tässä voitotta ollaan Augsburgin ja Herthan jälkeen niin tunnelmat kyllä kippaavat harmaista mustiksi.
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #46 : 17.09.2018 klo 12:16:01

Kyllä nyt on syytäkin vituttaa. Saas nähdä montako tällaista herätystä joukkue vielä tarvitsee, vai aletaanko tällaisia pelejä ylipäänsä missään vaiheessa hoitaa asianmukaisesti kotiin. Ainakin nyt on nähty, että valmista ei ole yksilö- eikä joukkuetasolla. Rashicaanhan tuo ruumiillistui eilen. Poika on näyttänyt kykynsä, mutta tekemistä riittää. Pätee toki muihinkin. Mukaan lukien Kohfeldt.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #47 : 17.09.2018 klo 15:43:14

Itseäni siteeraten „tätä huonompaa joukkuetta ei BuLissa vastaan tule“, tästäkö se jokasyksyinen taapertaminen sitten taas alkaa. Maxin ja Kohfeldtin aamuisia puolustuspuheita kuunnellessa alkaa tulla Dutt mieleen, .... ei kai sentään. Synkältä näyttää, elleivät jätkät sitten yllättäen  herää Augsburgin armottoman tylyssä jalkoihinpotkimisprässissä. Epäilen.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #48 : 18.09.2018 klo 18:18:28

Pienenä kevennyksenä ankeuden keskelle, ystävämme Belfodil on ulkoistettu Hoppelan CL- joukkueesta kurinpidollisista syistä, niinpä niin.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #49 : 22.09.2018 klo 10:09:52

Tänään taas pelataan, vastassa BuLin aggressiivisin prässi- ja miesvartiointijoukkue Augsburg, johon liittyy lähes vain negatiivisia muistoja (viime kevät poikkeuksena). Paljon ei ole uskoa nytkään. Tämän kauden pikkusievä neitifutis (erityisesti toiset puoliajat surkeita) ei lupaa hyvää Puppenkistea vastaan. Kun vielä kauden tasaisin suorittaja Osako on vatsataudissa, olisin tyytyväinen yhteenkin pisteeseen. Baumannin moitteet faneille vihellyksistä olivat ainakin minulle liikaa, pirun härskiä. Moitteet odotusten ja toteuman välisestä kuilusta niin ikään outoja, itsehän Baumann siitä Euroopasta alkoi uhoamaan. Jos ei viime sunnuntain pelin jälkeen saanut viheltää, koska sitten. Sekavat ja pettyneet siis ovat tunnelmat. Itse kokeilisin Rautea ja ottaisin Sahinin kolmosketjuun Klaassenin ja Meggen rinnalle ja kärjessä Maxin (joka voisi alkaa vähitellen pelaamaan, edellinen maali puolen vuoden takaa muuten juuri Augsburgia vastaan) rinnalla Kainz, vaikka ei oikein Rauteen sovikaan. Paremmin sopisi Harnik, mutta ollut surkea. Rauteen sopisi melko varhain kentälle otettavaksi myös Pizza/ Jojo, mikäli ei johdeta. Todennäköisesti avari on kuitenkin sama kuin sunnuntainakin ja Kainz ottaa Osakon paikan. Ei hyvältä näytä, mutta joka tapauksessa, auf geht‘s Werder!
Ps. Kuten aamuinen WK toisaalta muistuttaa on Werdalla nyt alla 7 BuLi- matsia ilman tappiota ja 3 vierasvoittoa peräkkäin. Ei nyt vaan oikein lohduta, mutta lass uns überraschen.
« Viimeksi muokattu: 22.09.2018 klo 13:14:03 kirjoittanut Osterdeich »

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 15
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines