FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
03.06.2020 klo 06:48:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 15
 
Kirjoittaja Aihe: SV Werder Bremen 2018/19 – Magic Symphony  (Luettu 58827 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
spud3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder Bremen


Vastaus #275 : 27.04.2019 klo 15:34:39

Kruse saatu pelikuntoon ja avaa Jojon ja Rashican välissä! Ylos

Eilisen Bayerin ryöpytyksen jälkeen on selvää, että tämä on aivan pakko voittaa. Unessani näin jo tuloksen: 1-2, Rashica x2.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #276 : 28.04.2019 klo 14:35:48

Näin siinä sitten kävi, että frustraatio ui fanien lisäksi myös pelaajien liiveihin ja taktiikka petti totaalisesti puolustusketjun ja keskikentän linkityksen pettäessä. Syyllisiä ei nyt enää kannata hakea, mutta kyllä tuo sen osoitti, että nopeilla kärjillä pelaavia  kontrajoukkueita vastaan niin Langkamp kuin Nikkekin ovat aivan liian hitaita. Nikke on erinomainen pallonhallintajoukkueita kuten ( Dortmund, Hoffenheim ja Leipzig ;) ) vastaan, mutta ei toimi näitä Lukipakoja vastaan ellei keskikenttä puolusta tai vieressä ole nopeutta, jota Veljcko jo paremmin edustaa, mutta Friedl voisi olla täsmävastaus. Langkamp voi kyllä lopullisesti mennä samoin kuin Harnik, onneksi kompensoimassa Lücke (jos pystyy pelaamaan). Kohfeld selvitti luontaisella diplomatiallaan taas keskustelut ja kahdesta resignaatiojengistä luulen , että meillä on enemmän henkistä voimaa (mitä ikinä tuo tarkoittaakaan) kuin keltamustilla. Sitten vaan voi toivoa oikeita lopputuloksia muualta, tuskin osuvat kohdalleen, mutta on se vielä ehkä kuitenkin mahdollista.

Tärkeintä on nyt rakentaa uskoa tulevaan kauteen, jolloin tilanne voi ratkaisevasti parantua muutamalla järkevällä hankinnalla, minulla se on ollut jo puolitoista vuotta tai kauemmin puolustava keskikenttä, koska ei Schweinehund enää tule, valitettavasti. Jo kesällä ja taas Jouluna suorastaan HUUSIN tätä, mutta jostain syystä johto luotti Bargo- Sahiniin ( ei kuulu Forkka sinne asti). Siihen ensisijaisesti kaatui Europapokal- projekti, jos nyt kaatui Ylos .
Yritetään nousta murheen alhosta ja katsoa eteenpäin. BvB: llä luovutti jo valmentajakin, meillä ei.
« Viimeksi muokattu: 05.05.2019 klo 21:42:06 kirjoittanut Osterdeich »
spud3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder Bremen


Vastaus #277 : 29.04.2019 klo 21:57:00

Kolme peliä ja kolme voittoa vaaditaan vaikka sekään ei varmaankaan riitä. Toivottavasti jätkät jaksavat kuitenkin vielä taistella.

Kuten Osterdeich (jälleen) toi esille niin huutava tarve keskikentän pohjalle on, samoin Kruselle täytynee löytää korvaaja. Pahoin pelkään ettei Läskistä nautita Weserin varrella enää tulevalla kaudella :(

Minkälainen kaveri tämä Goller on? Jokunen junnumajupeli vyöllään, mutta Schalkessa ei peliaikaa ole Bulissa kertynyt.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #278 : 01.05.2019 klo 14:55:12

Tänään vappuoluella SVW-Vereinsheimissa ja siinä ohessa tuli seurattua treenejäkin. Rashica vietiin golf- kärryllä pois jo lämmittelyn jälkeen eikä Kruuseakaan näkynyt eli eimitään iloista kerrottavaa, onhan toki vielä aikaa lauantaihin.
spud3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder Bremen


Vastaus #279 : 01.05.2019 klo 16:14:47

Tänään vappuoluella SVW-Vereinsheimissa ja siinä ohessa tuli seurattua treenejäkin. Rashica vietiin golf- kärryllä pois jo lämmittelyn jälkeen eikä Kruuseakaan näkynyt eli eimitään iloista kerrottavaa, onhan toki vielä aikaa lauantaihin.

Twitter kertoo Krusen vetäneen oman treenin. Rashicalla lonkkavaivoja, mutta Kohfeldtin mukaan "ei mitään vakavaa".
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #280 : 02.05.2019 klo 14:13:26

Twitter kertoo Krusen vetäneen oman treenin. Rashicalla lonkkavaivoja, mutta Kohfeldtin mukaan "ei mitään vakavaa".
Joo, äsken tuli vahvistus, että Bartelsia ja Bargoa ja tietenkin korttien takia lepäävää Nikkeä lukuunottamatta kaikki ovat käytettävissä. Friedl saa nyt näyttöpaikkansa, toivottavasti käyttää sen hyvin.
Edit. Ja uusi sopimuskin on Friedlille syntymässä Ylos
« Viimeksi muokattu: 02.05.2019 klo 14:56:31 kirjoittanut Osterdeich »
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #281 : 04.05.2019 klo 10:06:27

Tänään toiseksi viimeistä kertaa Weser-stadionille tällä kaudella ja vastassa vielä osittain mestaruustaistossa mukana oleva Dortmund. Saa nähdä, onko viime viikon katastrofeista jo toivuttu, hieman epäilen. Nikke kärsii pelikieltoa ja hänen paikallaan aloittaa Friedl. Toivottavasti poika käyttää tilaisuuden hyvin, mikä osaltaan myös vauhdittaisi huhuissa liikkuvia Veljckon myyntiaikeita. Langkamp lienee Friedlin kumppanina. Sahin aloittanee taas kutospaikalla ja vetäytyy luultavasti puolustustilanteissa taas kolmanneksi toppariksi. Tuo taktiikka toimi hyvin Dortmundin Pokal- spielissä ja Leverkusenissa, mutta epäonnistui totaalisesti viikko sitten Düsseldorfissa, kun keskikentältä ei apua juurikaan tullut. Kärkikolmikossa Osako ottanee kolmannen paikan. Eilisissä viimeistelytreeneissä Sargent jätti hyvän vaikutelman, toivottavasti pääsisi vaihteeksi kentällekin. Myös Max vaikutti olevan iskussa. Kovin korkealla eivät minulla odotukset kuitenkaan ole, vaikka Dortmund tuleekin ilman Reusia ja Wolfia. Lass uns überraschen! Auf geht‘s Werder!

Edit. Nyt kun tässä on Werder- lauluja kuunneltu ja aamu-Jever nautittu, alan sittenkin uskoa mahdollisuuksiimme Ylos
« Viimeksi muokattu: 04.05.2019 klo 13:57:32 kirjoittanut Osterdeich »
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #282 : 04.05.2019 klo 11:21:38

Lass uns überraschen! Auf geht‘s Werder!

Ja, machen Sie das, bitte! :D
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #283 : 05.05.2019 klo 13:22:38

Outo peli, jossa nukuttiin syvää unta Möhwaldin ja Pizarron vaihtoihin asti, sitten suvereenia peliä, jonka kruunun taas kerran vei tuomari tuomiollaan eli jättämällä antamatta Götzen käsivirheestä rankkarin. Pelin jälkeen, kun ei antamatta jäänyttä rankkaria niin tarkkaan stadionilla nähnyt, jotenkin euforinen olo, me pystymme dominoimaan Dortmundia vastaan. Eisenissakin vielä juhlatunnelma, kunnes telkkarista tullut Götze- hidastus muutti hetkessä stimmungin. Paitsi, että maksoi mahdollisesti 15-20 Me ( Euroliigan ulkopuolelle jääminen), oli tuo kohtuutonta Pokalspielin jälkeen. Pelistä sen verran, että ei tuosta puolustuksesta juuri mihinkään ole, ei onnistunut Friedlkään (toki vasurille hankala paikka oikeana laitapakkina, mutta...) eikä Veljcko, Langkamp jotenkin selvisi sentään. Augustinsson oli pitkästä aikaa hyvässä vireessä ja paransi koko ajan loppua kohti. Sahin ei nyt kerta kaikkiaan ole Nr. 6, mutta ei muitakaan taida olla, koska ei ostettu.... Möhwald toi raikasta ilmaa, saattaisi olla jonkinlainen ratkaisu lopunajan peleissä. Klaassen näet puuttuu Sinsheimissa. MEggestein oli taas reipas poika, mutta ei paljon enempää. Max antaa kaikkensa kyllä nykyään ja jaksaa juostakin, koska n. 10 kg. vähemmän lanteilla, mutta suuret oivallukset puuttuivat ja viime hetken ylivoimahyökkäyksen söhlääminen melkoinen miinus. Valitettavasti 15. rankkarimaali jäi tuomarivirheen vuoksi toteutumatta. Osako oli heikko, ei taida hänestä Krusen korvaajaa tulla. Rashica ja Pizza, loistavia.Vielä on seitinohut mahdollisuus :)
« Viimeksi muokattu: 05.05.2019 klo 21:43:20 kirjoittanut Osterdeich »
spud3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder Bremen


Vastaus #284 : 05.05.2019 klo 13:46:39

En peliä pystynyt tällä kertaa täysin keskittyneesti seuraamaan, mutta kyllähän eka jaksokin painostettiin hyvin. Paikkoja ei tosin juurikaan luotu, mutta eipä niille BVB:kään paria nukahdusta lukuunottamatta päässyt.

Nousu oli jälleen upea ja dominointi oli mahtavaa katseltavaa, mutta lopussa olisi pitänyt pystyä hyödyntämään paremmin paikat. Pizza taisi matsin jälkeen Kohfeldtin mennessä hänen luokseen syyttää itseään aika paljon - ainakin näin tulkitsin hänen eleensä. Pizza oli kuitenkin käänteentekevä pelaaja.

Götzen käsipalloilussa luulisin ratkaisevan tekijän olleen se, että pallo ei tullu suoraan käteen vaan pomppasi hänen kropastaan siihen.

Kyllähän tuolla tuloksella taisi ratketa niin mestaruustaistelu kuin europelien ulkopuolelle jääminenkin. Harmi, mutta onhan tämä ollut kaiken kaikkiaan hieno kausi!
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #285 : 05.05.2019 klo 14:01:56

Götzen käsipalloilussa luulisin ratkaisevan tekijän olleen se, että pallo ei tullu suoraan käteen vaan pomppasi hänen kropastaan siihen.
Saattoivat näin tosiaan tulkita, mutta kyllä siinä tarkoituksella kättä käytettiin ja sen pitäisi olla rankkari aina. Nyt sitten vaan toivotaan, että Neverkusen ja Wolkkari häviävät kaikki  jäljelläolevat pelinsä ja me hoidamme Hoppenheimin ja luonnollisesti Tölkit ( minusta tällä hetkellä ehkä BuLin vahvin joukkue). Eli tuskin onnistuu, mutta, juuri niin Spud3, hieno kausi. Kunhan vielä saataisiin se kunnon kutonen ja toppariksi joku „Waffe“. Kuten „Eisenbein“ Kohler viime viikon haastattelussa totesi, Bremenin puolustuksesta tuo ase puuttuu. Sitten vielä tarvittaisiin Maxin korvaaja, jos nyt päättää Roomaan tms. lähteä, koska ei Osakosta siihen ole, vaikka hetken niin toivoinkin. Lücke voi auttaa paljon loistavana boxi- pelaajana, mikäli pelaamaan nyt sitten pystyy. Eggesteinit toivottavasti kehittyvät edelleen ja Klaassenista tullee johtohahmo. On tässä huonommassakin tilanteessa kesää kohti käyty ;)
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #286 : 05.05.2019 klo 14:09:29

Jos läski nyt lähtee, niin ensimmäisenä lähtisin kokeilemaan Klaassenia samalle tontille, yksi yhteen korvaajaan kun ei Baumannin kassasta löydy mitenkään fyrkkaa. Toki tuolloin pitäisi keskikenttä ruuvata enemmän Rauten suuntaan.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #287 : 05.05.2019 klo 15:01:52

Juuri niin ja silloin juuri korostuu kunnon kutosen rooli. Pitäisikö hakea Delaney takaisin ;)
James Station

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Winterthur


Vastaus #288 : 05.05.2019 klo 15:34:45

Pidän ihan päivänselvänä, että markkinoilta etsitään kutospaikan pelaajaa. Uskoa Sahiniin on kovasti vakuuteltu, mutta näkeehän sen tonttukin, että kusessa ollaan heti kun Bargo puuttuu, eli usein. Ei Kohfeldt voi olla ymmärtämättä tätä. Ja Klaassenia minäkin pistäisin kympiksi, jos läski lähtee. Se jo pelkästään tarkoittaisi, että keskikenttää on pakko vahvistaa.

Sivumennen sanoen (eikä asiaan varsinaisesti liittyen), Möhwald on kyllä ollut enimmäkseen hyvä kevätkaudella.

Pizzalla 150 kaappia kasassa Ylos Niukasti yli puolikas maali per peli (150/299).
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #289 : 06.05.2019 klo 10:21:16

En peliä pystynyt tällä kertaa täysin keskittyneesti seuraamaan, mutta kyllähän eka jaksokin painostettiin hyvin. Paikkoja ei tosin juurikaan luotu, mutta eipä niille BVB:kään paria nukahdusta lukuunottamatta päässyt.

Nousu oli jälleen upea ja dominointi oli mahtavaa katseltavaa, mutta lopussa olisi pitänyt pystyä hyödyntämään paremmin paikat.

Taisin tilastonikkareiden kanssa katsoa eri peliä. Totta, että koomailujen jälkeen Dortmund oli rehellisessä paniikkimoodissa, mutta olihan maalipaikkojen rakentelu Bürkin imurointiin saakka aika yksipuolisesti keltamustaa.
spud3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder Bremen


Vastaus #290 : 06.05.2019 klo 12:55:47

Taisin tilastonikkareiden kanssa katsoa eri peliä. Totta, että koomailujen jälkeen Dortmund oli rehellisessä paniikkimoodissa, mutta olihan maalipaikkojen rakentelu Bürkin imurointiin saakka aika yksipuolisesti keltamustaa.

Arvasin, että tähän joku tarttuu kun luin lisää ottelukommentointia. :D Tosiaan tuli sivusilmällä tuota reissussa seurailtua niin mennyt näköjään kokolailla tilanteet ohi.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #291 : 07.05.2019 klo 15:19:06

Pizza olisi kiinnostunut jatkamaan vielä vuoden. Sopimus kouraan ja heti, kiitos.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #292 : 11.05.2019 klo 15:32:42

Dietmarin limanipun kaatoon lähdetään siis ilman läskiä, kärjessä Osako, Jojo ja Rashica. Möhwald ottaa odotetusti Klaassenin paikan.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #293 : 17.05.2019 klo 17:46:46

Läski vahvisti, että häipyy johonkin kauden päätteeksi :(
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #294 : 17.05.2019 klo 19:37:11

Max sitten lähti, jotenkin nololla ja salamyhkäisellä tavalla. Maxin suurena fanina sanon kuitenkin, vielen Dank, alles Gute,  84 peliä, 32 maalia ja 27 syöttöä. On se kova. Nutellaperiodeja oli, mutta positiivinen kuva huipputaitavasta pelaajasta jäi päällimmäiseksi. Mies sai järjettömästi vapausasteita (em. Nutella- periodit ja yölliset ulosajot, ei toki Arnon tasolle menty), mutta kasvoi kyllä kapteenin rooliin tällä kaudella vähitellen, kunnes hiipui varmaan osin siirtopaineissa loppukeväällä, ehkä pientä loukkiakin oli. Vapausasteet loppuvat tylysti, mihin ikinä Werdaa kovempaan joukkueeseen mies lähtee. Ei tule menemään ongelmitta. Toki siitä maksetaankin. Jos lähtee AS Roomaan, en usko, että selviää ilman henkilökohtaista huoltajaa. Näillä renessanssimiehillä on renessanssiongelmat (vrt. Ailton Saksassa), jos taas lähtee jenkkeihin, missä Las Vegas ja pokeri sekä poika, niin ehkä pärjääkin pari vuotta. Jos lähtee BuLin kilpailijoihin, haistakoon....

Iloisempi uutinen on, että Pizarron jatko julkistettaneen jo huomenna. Mies on ensisijaisen tärkeä koko miehistölle ja toivottavasti ensi vuonnakin hyödyllinen myös kentällä, kuten tänä vuonna suorastaan erinomaisesti.
Ps. Nikkestä taitaa tulla ensi kaudeksi kapteeni Ylos

« Viimeksi muokattu: 17.05.2019 klo 19:39:26 kirjoittanut Osterdeich »
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #295 : 17.05.2019 klo 21:47:25

Iloisempi uutinen on, että Pizarron jatko julkistettaneen jo huomenna. Mies on ensisijaisen tärkeä koko miehistölle ja toivottavasti ensi vuonnakin hyödyllinen myös kentällä, kuten tänä vuonna suorastaan erinomaisesti.
Ps. Nikkestä taitaa tulla ensi kaudeksi kapteeni Ylos

Kyllä Pizzasta varmaan olisi valmennusportaassakin se sama hyöty mitä kaaderipaikalla. Eihän se tästä nuorene enää yhtään. Krusen lähdön myötä on paljon helpompi nähdä sellainen tulevaisuus, jossa joukkue ravistelee itsensä taas muutaman pykälän alaspäin vaihteeksi tai jopa kunnon kriisiin. Tässä tilanteessa voisivat europelit toimia hyvänä houkuttimena menetystä paikkaamaan, mutta tölkkien voittaminen on kyllä turkasen paha rasti.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #296 : 17.05.2019 klo 22:12:25

Joo, mutta se lienee hieman samantekevää, millä positiolla Pizza jatkaa, nyt kyllä vielä ainakin vahvistaa kaaderiakin, tiukoissa peleissä varsinkin. Krusen „Abschiedsvideo“ on kyllä jotenkin masentava söperrys. Enää puuttuu vain Schalke :(. Huomenna kaikki peliin, kun Straiterkin läsnä, mutta valitettavasti sekään ei riitä, vaan Wolkkarin ja Hoppenheimin pitää jäädä voitoitta. Jotenkin uskon jätkiin.
Tänään, kun lähdin Abschiedstrainingeista, katselin vaihteeksi „nimikirjoitusrankingia“ eli kellä kestää kauimmin suihkuun. Siinä olivat kärjessä eli viimeisinä Kohfeldt ja Jojo ja sitten joukkueen tuleva johtopelaaja Maxi. Siinä tulevaisuus lyhyesti. En usko romahdukseen, mutta kyllä alle kymmenen olevat sijat meidän resursseillamme aina vaikeita ovat.

Ps. Worumilla huhuillaan nyt siirtoa Eintrachtiin, sitä  olisi vaikea ymmärtää merkittävänä etenemisenä, vaikka suuresti Frankfurtinnsaavutuksia tällä kaudella arvostankin. Ei CL:ään (sorry) ja tuskin paljon kovempaa palkkaakaan. Toisaalta epäilen kyllä Maxin kykyjä selvitä Saksan ulkopuolella.

Pss. Niin ja sitten vielä, Bargo uuteen polvileikkaukseen, tuskin ennen joulua ( lue: ei koskaan enää :() kehiin

Pss. Max on huomenna Weser-stadionilla ottamassa vastaan jäähyväiset, arvostan Ylos
« Viimeksi muokattu: 17.05.2019 klo 23:09:57 kirjoittanut Osterdeich »
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #297 : 18.05.2019 klo 00:14:11

Enää puuttuu vain Schalke :(

Wieset, Di Santot ja kumppanit vuosien takaa hiipii tietenkin mieliin. Toisaalta Eintrachtin projekti on eittämättä vielä Breemeniäkin mielenkiintoisemmassa vaiheessa ja jos Kruse nyt vapailla papereilla sinne menee ja paikkaa Jovicin niin Bobic edelleen istuisi suuren rahaläjän päällä.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #298 : 18.05.2019 klo 03:35:16

Sanoisin, että jos Max menee Frankfurtiin, vihellän huomenna. Täällä rakennetaan Werder-projektia ei Frankfurt- projektia. Jos menee ASRoomaan,sanon „lykkyä tykö“.
« Viimeksi muokattu: 18.05.2019 klo 11:02:18 kirjoittanut Osterdeich »
spud3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder Bremen


Vastaus #299 : 18.05.2019 klo 09:30:05

Ennen kauden alkua en osannut tätä odottaa, mutta kauden edetessä pelko kasvoi ja lopulta Krusen lähtö alkoi vaikuttamaan jopa todennäköiseltä. Krusesta tuli nopeasti yksi omista lemppareistani ja fanipaidan selästäkin nimi löytyy. Werdan hyökkäysrakentelun luova maestro ja maalejakin syntyi kelpo määrä. Älä mene Eintrachtiin, bitte.

En usko, että tämä aiheuttaa kuitenkaan Merten povaamaa rimpuilua vaikka valtavan aukon Läskin poistuminen jättääkin. Riippuu toki paljon, mitä kesän siirtomarkkinoilla tehdään.

 
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 15
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines