FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.10.2019 klo 22:11:39 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 7
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2018-19  (Luettu 51121 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


: 20.08.2018 klo 14:48:42

KAUSI 2017-18 LYHYESTI
Harva uskalsi odottaa suuria ennen kauden alkua, koska olihan seura myynyt pari avainpelaajaa pois ja korvaajat eivät olleet yksi yhteen pelillisesti. Mutta kauden avauspeli antoi jo osviittaa siitä, mitä oli tuleman. Supercoppan finaalissa Lazio voitti Juventuksen jännittävän trillerin jälkeen ja toi lisätäytettä Lotiton ajan Lazion palkintokaappiin.Alkukaudesta Felipe Andersonin vammat pitivät miehen sivussa usean kuukauden ajan ja hieman yllättäen paikkansa avauksessa saikin Luis Alberto, joka kiitti luottamuksesta. Taikurimainen pelaaja kasvoi silmissä ja dominoi hyökkäyspäässä yhdessä Immobilen kanssa. Lazio pelasi viihdyttävää jalkapalloa, jossa maaleja syntyi paljon, mutta puolustuspään sekoiluista johtuen 3 pistettä ei ollut mikään varmuus.


Tämä oli tuttu näky viime kaudella.

Lazio taisteli kolmella rintamalla tasaisen vahvasti. Sarjassa kulki hyvin ja Lazio oli koko ajan ihan siinä terävimmän kärjen takana mukana taistelussa UCL-paikoista. UEL:ssä suvereenisti lohkovoittoon ja ottelupari kerrallaan eteenpäin aina lähes tappiin asti ennen karvasta putoamista Red Bull Salzburgia vastaan. Coppa Italiassa joukkue pääsi aina semifinaaleihin asti, missä tuli karvas tappio Milanille pilkuilta.

Lopulta kävi niin kuin moni oli odottanutkin, että kauden viimeinen peli Interia vastaan olisi se, joka ratkaisisi paljon. Tällä kertaa kyse oli sarjan neljännestä sijasta ja viimeisestä UCL-paikasta. Laziolla oli kolmen pisteen johto, mutta keskinäinen peli oli se, joka ratkaisisi kaiken. Lazio johti 2-1 vielä 12 minuuttia ennen loppua, mutta vain muutama minuutti voi kaiken muuttaa. Inter teki kaksi maalia ja kapteeni otti typerän punaisen kortin. Hyvästi unelma.

Lazio pelasi selkeästi yli odotusten, mutta se kirsikka kakun päältä jäi saamatta. Lopulta Immobilen Capocannoniere- ja Lazion eniten maaleja sarjassa -voitot ovat vain tilastoja, joilla ei ole sen suurempaa merkitystä. Mutta se on toki pohja, jonka päälle on hyvä rakentaa.


Näitä tullaan näkemään ensi kaudellakin.

PELAAJA-ARVIOT

Maalivahdit:

Strakosha: 7
Ensimmäinen kausi alusta asti ykköstorjujana jätti parantamisen varaa. Edelleen loistava lähitorjuja, mutta kehitys näyttää pysähtyneen. Hyvä maalivahti, mutta se viimeinen silaus puuttuu, että voitaisiin puhua voittavasta maalivahdista. Proton saapuminen pitäisi luoda kilpailua ja saa nähdä, että miten Thomas vastaa haasteeseen.

Vargic: -
Pelasi vain kaksi peliä UEL:ssä. Ei sanottavaa otteista. Ei mahdu ykkösmiehistöön, vaan Proto vie paikan kakkosmaalivahtina.

Puolustajat:

De Vrij: 7+
Sopimuksen viimeinen kausi meni tuttuun tyyliin. Edelleen Lazion paras toppari, mutta kyllä hänellekin niitä virheitä sattui. Ei pahaa sanottavaa, vaan suoritti tehtävänsä ammattimaisesti. Ura jatkuu Interissä.

Radu: 7½
Radun 11. kausi oli samalla myös hänen paras kautensa Laziossa. Loukkaantumiset eivät vaivanneet ollenkaan ja oma tontti hoidettiin kiitettävästi. Toki joitain vajanaisuuksia hänellä on pelaajana, mutta asenne on kohdallaan ja rakkaus Lazioon korvaa paljon.

Wallace: 6½
Kauteen mahtui pieniä loukkaantumisia, herpaantumista, ajoittaisia hyviä otteita ja kaiken kaikkiaan epätasaista pelaamista. Edelleen nuori pelaaja, jolla on potentiaalia parempaan, mutta jostain kiikastaa.

Bastos: 6½
Pelin lukeminen ala-arvoista, mutta nopeus ja fyysisyys ihan maailman luokkaa. Parhaimmillaan loistava, mutta jatkuvat virheet estävät häntä olemasta avauksen pelaaja. Myös loukkaantumiset vaivasivat kauden mittaan.

Luiz Felipe: 7
Vain 20-vuotias brassi yllätti kaikki. Jostain Brasilian amatöörisarjasta bongattu pelaaja siirtyi vuotta aiemmin Lazioon ja heti lainalle Serie B:hen, jossa vastuuta ei tullut. Hoedtin myynnin myötä Tare tuputti Ramosina tunnetun pelaajan Inzaghin käyttöön. Ensiksi peliaikaa ei tullut, mutta sitten hieman pakon myötäkin Ramos sai näytön paikan ja näytti olevan yllättävän kypsä ja valmis pelaaja. Kokemattomuus näkyy, mutta suuremmat virheet jäivät tekemättä. Potentiaalia on valtavasti ja huhujen mukaan Italian passin omaava pelaaja on jo tehnyt vaikutuksen Manciniin, joka haluaa hänet maajoukkueeseen.

Caceres: 7-
Puoli kautta Hellas Veronassa lainalla ja sieltä Lazioon. Itse odotin suoraa avauksen paikkaa tammikuussa, mutta hyvistä otteista huolimatta peliaika jäi aika pieneksi. Monipuolisuutensa ansiosta peliaikaa pitäisi olla luvassa kivasti.

Wingbackit:

Marusic: 7-
Juoksuvoimaa löytyy ja mielestäni teki juuri sitä työtä, mitä Inzaghi häneltä odottikin. Puolustussuuntaan aina pieni kysymysmerkki, eikä loista hyökkäyspelaamisessakaan, mutta silti ihan kiitettävät tehot ensimmäiseksi kaudeksi. Jos puolustusosaaminen vielä kehittyy tämän kauden aikana, niin kyllä hän on paikkansa ansainnut avauksessa.

Lulic: 7
Kapteeni pelasi jälleen kerran ehjän kauden ja otti vasemman laidan hommat haltuunsa. Kokenut ja taktisesti hyvä pelaaja, joka ei loista teknisesti, mutta jonka poissaolon huomaa heti.

Basta: 6½
Ikä on tehnyt tehtävänsä ja vanha sotaratsu on hidastunut selvästi. Kokemuksen myötä paikkaa välillä jopa puolustuslinjassa. Edelleen tärkeä tehtävä pukuhuoneen puolella, mutta minuutit kentällä tulevat jäämään vähiin.

Lukaku: 6½
Välillä nopea ja välillä taitava, välillä taas sitten kaikkea muuta. Loukkaantumiset vaivaa ja otteet todella epätasaisia. Jatko hieman epävarmaa ja Durmisin tulon myötä peliaikaa ei ole luvassa syksyllä ollenkaan.

Patric: 7-
Monipuolisena pelaajana pystyy tuuraamaan vähä joka puolella kenttää ja yleensä pelaa vielä aika hyvällä tasolla. Selkeää omaa tonttia ei ole kuitenkaan löytynyt, mutta tärkeä pelaaja vaihtopenkiltä tullessa.

Keskikenttäpelaajat:

Milinkovic-Savic: 8½
Il Sergente parantaa kausi kaudelta ja 12 tehtyä maalia sarjassa on todiste siitä. Edelleen juoksuvoimainen, edelleen voittaa kaikki pääpallot, edelleen älyttömän taitava isokokoiseksi ja nuoresta iästä huolimatta ottaa yhä enemmän vastuuta. Mutta ihan vielä ei voida puhua maailman luokan pelaajasta ja välillä Sergej katoaa pelistä lähes kokonaan. Tämänkin vuoksi on paras kaikille, että Sergej jatkaa vielä yhden kauden Inzaghin alaisuudessa.

Leiva: 8+
Yllätyin jopa, että miten vaivattomasti Lucas sopeutui Lazion keskikenttään ja pelitapaan. Erilaisena pelaajana ei suoranaisesti korvannut Bigliaa, mutta pelasi omassa roolissaan ainakin yhtä hyvin kuin Biglia pelasi omassaan Laziossa ollessaan. Suoraviivaisena pelaajana sopii täydellisesti Inzaghin 3-5-1-1 formaatioon.

Parolo: 7-
Edelleen sijoittuminen ihan maailman luokkaa, mutta iän myötä nopeutta ja kestävyyttä vähemmän kuin muutama vuosi sitten. Hieman näkymätön pelaaja, jonka vuoksi oma arvosanani on noinkin pieni. Avauksen paikka ei ole enää mikään selviö.

Murgia: 6½
Nuori pelaaja näyttää kentällä heiveröiseltä ja omaa roolia ei tunnu löytyvän. Kehitys pysähtynyt kuin seinään ja uusien hankintojen myötä minuutit tulevat jäämään todella vähälle. Sääli.

Di Gennaro: 6+
Ei pelannut paljoa ja ihan syystä. Kokemusta löytyy, mutta ei juurikaan mitään muuta annettavaa kentällä. Inzaghi teki ihan oikein, että peluutti Murgiaa enemmän, koska hänellä ainakin on potentiaalia. Lainattiin Serie B:hen ensi kaudeksi.

Hyökkääjät:

Luis Alberto: 9
Taitoa ja teknisyyttä löytyi aina ja nyt kun sai vapaan roolin ja pääkopan kuntoon, niin tulosta tulee. Taikuriksi kuvailtu pelaaja tekee kentällä mitä haluaa ja yhteispeli Ciron kanssa oli upeaa katseltavaa. Monien mielestä viime kauden paras pelaaja ja ehdottomasti suurin yllättäjä.

Felipe Anderson: 8
Alkukausi meni loukkaantumisten kanssa painiessa ja lopulta kentälle palatessaan pelituntuman puute oli selvästi näkyvä. Tarjosi kuitenkin hyvän erilaisen vaihtoehdon Albertolle ja pelasi todella hyvän loppukauden.

Nani: 7+
Monet kritisoivat ja ihan syystäkin. Tunnettu pelaaja, jolle maksettiin suurta palkkaa, mutta otteet kentällä eivät olleet erikoisia. Mielestäni Nani oli kuitenkin hyvä, kun ottaa huomioon, että pelasi uudessa liigassa ja vain vähiä minuutteja siellä täällä. Lazion toiseksi tehokkain pelaaja minuutteihin suhteutettuna heti Ciron jälkeen. Laina jäi kuitenkin vuoden mittaiseksi ja ehkä niin oli paras kaikkien kannalta.

Immobile: 9+
Vaikea kritisoida pelaajaa, joka tekee 29 maalia sarjassa ja hankkii vielä tähän päälle 9 maalisyöttöä. Jos nyt jotain haluaa sanoa, niin toivottavasti niitä maaleja tulisi enemmän myös näitä suuria joukkueita vastaan tulevalla kaudella. Mutta kaiken kaikkiaan Cirolta upea kausi ja kun ottaa huomioon, että herra pelasi varmaan  50 peliä viime kaudella ja antoi jokaisessa pelissä kaikkensa joukkueen edestä niin puolustus- kuin hyökkäyspäässä, niin ei voi muuta tehdä kuin hattua nostaa päästä.

Caicedo: 7-
Caicedo ei ole Ciro ja sen tulisi jokaisen ymmärtää. Ciroa on mahdoton korvata, mutta Caicedo pelasi ihan hyvin loppujen lopuksi. Huhut veivät muualle, mutta loppujen lopuksi Caicedo jatkaa edelleen ja tulee olemaan varahyökkääjänä tulevallakin kaudella.

SIIRTOIKKUNA

Ulos:
De Vrij (Inter, ilmainen siirto)
Felipe Anderson (West Ham, 38 miljoonaa euroa)
Nani (Valencia, laina loppui)
Ja muita "turhakkeita" kuten mm. Marchetti, Djordjevic, Di Gennaro yms. joko lainalle tai sopimus loppui.

Sisään:
Correa (Sevilla, 18 miljoonaa euroa). Korvaamaan Anderson hyökkäyspäähän.
Acerbi (Sassuolo, 10 miljoonaa euroa). Korvaa de Vrijin puolustuksen keskustassa.
Berisha (RB Salzburg, 8 miljoonaa euroa). Vahvistamaan keskikenttää.
Badelj (Fiorentina, ilmaiseksi). Vahvistamaan keskikenttää.
Durmisi (Real Betis, 6,5 miljoonaa euroa). Korvaa loukkaantuneen Lukakun vasemmalla.
Proto (Olympiacos, ilmaiseksi). Korvaa Vargicin kakkosmaalivahtina.

Kaikkiaan joukkue pysyi hyvin pitkälti samana, joskin avauksesta de Vrij vaihtuu Acerbiin ja Parolon sekä Lulicin avauspaikat eivät ole enää kiveen hakattuja. Keskikenttä on selvästi vahvempi, mutta hyökkäys lepää edelleen Immobilen ja Luis Alberton harteilla hyvin pitkälti. On mielenkiintoista nähdä Correan rooli ja mitä hän pystyy tuomaan lisää hyökkäykseen. Puolustus- ja maalivahtiosasto jatkaa hyvin pitkälti viime kaudesta, mikä pelottaa hieman. Lähes 50 päästettyä maalia sarjassa kertoo karua kieltä ja paljon on sen varassa, että Luiz Felipe ja Strakosha kehittyvät viime kaudesta ja että Inzaghin kesäleirin opit olisivat menneet perille ja puolustus olisi tiiviimpi. Jos Immobile loukkaantuu pitkäksi aikaa, niin joukkue tulee olemaan paniikissa.

TAVOITTEET KAUDELLE 2018-19

Lazio haluaa pelata joka kausi europelejä, joten sijoitus kuuden joukkoon on tavoite ja kaikki muu plussaa. Avainpelaajien pitäminen ja vaihtopenkin vahvistaminen kielii siitä, että Lazio haluaa parantaa viime kaudesta. Palkkakulut ovat nousseet, ja tulevat nousemaan SMS:n huhutun uuden sopimuksen myötä, aivan uusiin numeroihin, joten panostusta on. Viime kaudella UCL-paikka oli pienestä kiinni ja en näe syytä, että mikseikö se tällä kaudella voisi tulla, jos homma vaan lähtee rullaamaan hyvin. Mutta sarja on pitkä ja kaikki joukkueet ovat vahvistuneet, joten helppoa se ei tule olemaan. Avanti Lazio!Harmittavasti kauden ensimmäinen peli ehti jo livahtaa taakse, koska luotin Signoriin niin paljon ja en ehtinyt omien kiireiden takia ennen Napoli-peliä kirjoittamaan avausta. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja saatiin aikaan edes jonkinlainen avaus, vaikkakin normaalia lyhyempi ja heikompi.
RicoSuave

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 20.08.2018 klo 15:10:36

Anteeksi lievä ot, mutta mistä jengi on tilannut pelipaitoja? Suoraan seuran kaupausta/kokemukset? Tuo kolmonen on niin hiton hieno, että pakkohan se on hommata.
4/4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ehjä Sandro Raniere


Vastaus #2 : 20.08.2018 klo 15:11:20

Kiitokset avauksesta ja ketju seurantaa. Inzaghin Lazio on ollut mielenkiintoinen joukkue, jota on ollut viimeaikoina kiinnostava seurata. Isot peukuttelut myös tänne topiciin aktiivisesti kirjoitteleville. Oma tietoisuuteni rajoittuukin pitkälti tämän topicin sisältöön.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #3 : 20.08.2018 klo 15:17:58

Hieno avaus, suuret kiitokset Olpelle.

Jotakuinkin näen tilanteen samoin kuin avauksessa. Correan rooli tulee varmaan olemaan Luis Alberton ja laitojen välimaastossa. Acerbi puolestaan näyttää ottaneen De Vrijn roolin puolustuksen johtajana hyvin vastaan, eikä toistaiseksi ole mitään valittamista kuten peli Napolia vastaan näytti.
Muiden tulokkaiden otteita päästään varmasti enemmän näkemään kauden kuluessa.
Lainaus
Caicedo ei ole Ciro ja sen tulisi jokaisen ymmärtää
Juuri tämä, vaikea nähdä ja ylipäätään hankkia moiseen rooliin parempaa miestä. Vai olisiko siinä edes mitään järkeä tuoda kovempi nimi istumaan penkille? Mielestäni Caicedo on täyttänyt paikkansa ihan hyvin ja mielelläni pidän kaverin joukkueessa, näyttää olevan vielä hyvä joukkuepelaaja. Ei purnaa ja pukisi vähästä peliajasta. Yksi toivomus olisi hänellekin, eli enemmän laukauksia ja hieman itsekkäämpi saisi olla. Luulisin että sitä kautta verkot heiluisivat enemmän.
benmus

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 20.08.2018 klo 19:57:00

Kiitos avauksesta.

Kausi on alkanut ja eka peli takana. Viimekausi meni ennakko-odotuksiin nähden hyvin, vaikka hyvin alkanut kausi nosti odotuksen korkealle jopa top-3 sijoituksiin. Kuten avauksessa mainittiin oli Lazio tehokkain joukkue viimekaudella mutta päästi myös paljon omiin joka johti älyttömiin pistementyksiin niin saa jengi syyttää vain itseään eikä esim. de Vrijtä mestarien liigapaikan menetyksestä.
Kesän aikana Lazio vahvistui varsinkin keskikentän osalta mikä on hyvä mutta omasta mielestäni viime kauden heikoin osa-alue oli puolustus jota ei vahvistettu käytännössä lainkaan, de Vrij lähti ja Acerbi tuli mutta yksi kovanluokan toppari oli itsellä tilauksessa. Wallace ja Bastos ovat edelleen liian suuria kysymysmerkkejä kun he ovat kentällä, Luiz Felipe on nuori lupaava pelaaja jolla toivon mukaan hyvä tulevaisuus edessä mutta vielä on liian vaikea sanoa kehittyykö huipputoppariksi ja Radu antaa kentällä aina kaikkensa ja on luotettava mutta mua aina pelottaa että pysyykö mies kasassa.

Napoli pelistä senverran että ei se ihan penkin alle mennyt vaikka pisteitä ei tullutkaan. Tiiviimpää puolustusta ja huolellisuutta viimeiselle kolmannekselle niin saadaan aivan varmasti pisteitä isoiltakin joukkueilta.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sonny Kittel


Vastaus #5 : 20.08.2018 klo 21:08:10

Anteeksi lievä ot, mutta mistä jengi on tilannut pelipaitoja? Suoraan seuran kaupausta/kokemukset? Tuo kolmonen on niin hiton hieno, että pakkohan se on hommata.

Macron.comia on tullut selailtua. Siellä on hyviä alejakin menossa. Vielä ei näytä tuota mainosta olevan rinnassa, mutta muuten löytyy mukavasti vaihtoehtoja.
Hyvältä näytti muuten tuo takkikin mitkä oli kentälle tullessa päällä. Ylos
Ja vielä peukku tuohon oikeaan kotka-logoon palaamisesta kasari-meininkien jälkeen.


Kiitokset avaajalle! Toivotaan hyvää kautta Italian kauneimmalle!
Aemilianus Finnicus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S. Lazio, Hammarby IF, IFK Mariehamn, HIFK


Vastaus #6 : 20.08.2018 klo 21:47:54

Ketju seurantaan ja minnehän Signori on kadonnut?
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #7 : 20.08.2018 klo 22:04:08

Lainaus
minnehän Signori on kadonnut?
Sitähän tässä on lisäkseni moni muukin ihmetellyt. Toivottavasti mies on kunnossa ja kaipaisin hänen syväluotaavia kirjoituksia. Voihan se tietty olla, että eläkepäivät forkalta on aloitettu...
Bhoy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, Celtic, FC Espoo


Vastaus #8 : 21.08.2018 klo 13:35:10

Rasisimi tai misogynismi ei kuulu maailmaan eikä jalkapalloon.

Kaikkea pahaa seuralle ja siihen samaistuneille "kannattajille".

https://www.bbc.com/news/world-europe-45240304
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #9 : 21.08.2018 klo 14:47:36

Kaikkea pahaa seuralle ja siihen samaistuneille "kannattajille".

https://www.bbc.com/news/world-europe-45240304

Joo ja kaikki saksalaiset on perseestä, koska Hitler... Eikö näistä voisi jo antaa bannia?

Rasisimi tai misogynismi ei kuulu maailmaan eikä jalkapalloon.

Tähän täysin sama. Toivottavasti seuraavassa pelissä CN:ssa on naiset ja lapset eturivissä.
benmus

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 21.08.2018 klo 19:15:06

Kaikkea pahaa seuralle ja siihen samaistuneille "kannattajille".

Aika härskiä toivoa kaikkea pahaa ihmisille jotka ovat samaistuneet seuraan, kuka mistäkin syystä. Se että Irriducibili toi mielipiteensä julki oli mielestäni turhaa. He olisivat voineet hoitaa asian keskenänsä mutta tällä tavalla hoidettuna sen kait onkin tarkoitus aiheuttaa hämmennystä.

Curva Nord tuskin on ainoa katsomo jossa ultra ryhmät haluavat pitää järjestystä ilman naisten läsnäoloa.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #11 : 21.08.2018 klo 19:20:07

Lainaus
Kaikkea pahaa seuralle ja siihen samaistuneille "kannattajille".

Noita kusipäitä löytyy ihan satavarmana lähes kaikkien seurojen "faneista" ympäri maailmaa, joten turha yleistää että olisi vain Lazion ongelma.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sonny Kittel


Vastaus #12 : 21.08.2018 klo 20:40:59

Olen itsekin ehdottomasti tasa-arvon kannattaja - siksi haluaisin vain kyseenalaistaa missä hengessä media olisi asiasta uutisoinut mikäli Curva Nordin ensimmäiset rivit olisi julistettu vain naisille sallituksi alueeksi. Eiköhän tätä upeaa tekoa olisi kiitelty ympäri maailmaa. Toiset vaan ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.

Ja jottei ihan menisi ohi aiheen: kyllä tämä Immobilen osuma vaan oli silkkaa seksiä Ylos
https://youtu.be/c2P-nSeKudQ
Carlos83

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Giallorossi, Ilves


Vastaus #13 : 21.08.2018 klo 21:33:28

Kiitos avauksesta, tokihan maalaisserkut pitää jälleen ottaa seurantaan.

Ja jollain sairaalla tavalla kaipaan Signoria itsekin. Tämä nykyinenkin vakuuttelu siitä, että Curva Nordin fasistit Irriducibilin johdolla olisivat vain samoja harvinaisia yksittäistapauksia mitä löytyy muidenkin seurojen kannattajajoukoista, saisi ehkä Signorin näppiksellä edes jonkinlaisen, vähintäänkin naiivin sivustaseuraajan silmissä uskottavan muodon.

Sitä ei toki käy kiistäminen, että nimimerkki Bhoyn avautuminen oli ylivoimaisesti tämän keskustelun ala-arvoisin anti. Alas
Pohdiskeleva tunnelma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, Jokerit FC, AIK, West Ham


Vastaus #14 : 21.08.2018 klo 22:18:58

Rasisimi tai misogynismi ei kuulu maailmaan eikä jalkapalloon.

Kaikkea pahaa seuralle ja siihen samaistuneille "kannattajille".

https://www.bbc.com/news/world-europe-45240304


Sitten varmaan terroristijärjestön jalkapallosiiven eli Celticin pitää lopettaa toimintansa. Vai onko Ihan Eri Asia?

Typeräähän tämä on mutta itse olen ainakin elänyt siinä käsityksessä, että toi ''ei naisia eikä lapsia'' on ihan yleinen käytäntö ultrien katsomonosissa eikä näin ole mitenkää Lazioon erityisesti liittyvä ongelma.
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Casma


Vastaus #15 : 22.08.2018 klo 05:10:24

Typeräähän tämä on mutta itse olen ainakin elänyt siinä käsityksessä, että toi ''ei naisia eikä lapsia'' on ihan yleinen käytäntö ultrien katsomonosissa eikä näin ole mitenkää Lazioon erityisesti liittyvä ongelma.

.. jotakuinkin näin, vaikka erilaisiakin käytäntöjä on ollut iät ja ajat (vrt. toron "S.L.A.S." '70/'80-lukujen vaihteessa) ja tällainenhan on joka tapauksessa kuulunut kaarteiden ensimmäisten rivien hiljaiseen koodistoon. Lazialet ovat viestinnällisesti vähintäänkin toopeja jos luulivat, että nykyisinä närkästymisen kultavuosina, sosiaalisen median aikakautena ja maineensa vankeina joku ei nostaisi kyseisestä lentolehtisestä valtavaa äläkkää. Aiemmin tuollaiset lentolehtiset olisivat toki jääneet kaarteen sisäiseksi viestinnäksi, jollaiseen ne oli tarkoitettukin.
"Manila Nazzaro, a Lazio fan who was Miss Italia '99 and is now a TV presenter, said 'rules of the pack' were common to all fans, not just Lazio's.

'Some environments remain purely masculine, which men love to share with other men, just as there are some that women love to share with women.'

She said that 'in the collective's ideal the Curva is purely masculine'. 'When there were really ugly episodes like the Anne Frank stickers, I was the first to criticise. This time let's take it more lightly.'"
« Viimeksi muokattu: 22.08.2018 klo 05:12:48 kirjoittanut Kulttuuriaristokraatti »
la magica

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS ROMA


Vastaus #16 : 22.08.2018 klo 15:08:49

http://www.romaforever.it/news/?id=89299

"C'hai 'na squadra che vale 10 volte quello che fai funzionare, te stai sempre a lamentà de tutto, pensa a fà l'allenatore!"

Ridicoli dal 1900 Tuoppi
Gotti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Club Atlético de Madrid, S.A.D


Vastaus #17 : 22.08.2018 klo 15:25:47

Suomessa ulkoministeri kiertää Suomen kansan antamalla mandaatilla maailmaa polkemassa naisten oikeuksia ja sit tämmösestä muutaman penkkirivin kohtalosta nousee euroopassa isompi kohu.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #18 : 22.08.2018 klo 15:59:23

http://www.romaforever.it/news/?id=89299

"C'hai 'na squadra che vale 10 volte quello che fai funzionare, te stai sempre a lamentà de tutto, pensa a fà l'allenatore!"

Ridicoli dal 1900 Tuoppi

Lotitolla näköjään hieman pinna kireällä Inzaghin valitukseen... "Aina valitat kaikesta". Lazion tiedottaja Diaconale ilmoitti tietenkin, että kaikki on ihan hyvin Lotiton ja Inzaghin välillä. Ja Lotiton tyyliin kuuluu kuulemma joskus hieman "karkea" ulosanti, mutta mies rahoittuu hyvin nopeasti sen jälkeen "normaaliksi". Ja että kaikki valmentajat haluaisi 11 Ronaldoa joukkueeseensa.
No, kyllä valmentajan pitääkin valittaa. Miten muuten saisi kasattua haluamansa joukkueen? Ihan oikein Inzaghilta painostaa Lotitoa.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #19 : 22.08.2018 klo 18:11:23

Virallinen vastaus Lazion puolelta puhelu polimiikkiin Lotiton ja Inzaghin väliltä.

http://www.sslazio.it/it/news/press-release-2/48158-comunicato-22-08-2018

fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #20 : 28.08.2018 klo 01:49:22

Takkiin tuli Juvelta niinkuin odotukset olikin. Mitään syvempää analyysia en voi tehdä, koska näin ottelusta vain ekat 20 min ja niiden perusteella Lazio oli hyvin pelissä mukana. Loput pelistä sitten muutaman minuutin koosteena, joka ei anna kovin suurta kuvaa ottelusta.
Ramoksen paikan puolustuksessa ottanut Wallace ilmeisesti pelasi hyvän pelin, pitäen Rollen kurissa. Ja Acerbi ilmeisesti myös jatkoi hyviä otteitaan.
Nyt kahden tappion jälkeen olisikin oikea aika piestä Frosinone seuraavassa ottelussa maanrakoon ja eiköhän sieltä avausvoitto tule. Mikään muu ei olekaan hyväksyttävää.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sonny Kittel


Vastaus #21 : 28.08.2018 klo 14:50:17

Acerbi vaikuttaa tosiaan mukavalta kolossilta tuolla alakerrassa.
Samoin Lulicin armoton painaminen jäi positiivisesti mieleen.
Harmi ettei noista kummastakaan pelistä yhtään pistettä jäänyt, mutta jos tuo taulukko tuosta vähän tasoittuisi kun muutkin ovat saaneet Napolin ja Juven vastaan. ;)
Angelo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #22 : 30.08.2018 klo 19:07:45

http://www.romaforever.it/news/?id=89299

"C'hai 'na squadra che vale 10 volte quello che fai funzionare, te stai sempre a lamentà de tutto, pensa a fà l'allenatore!"

Ridicoli dal 1900 Tuoppi

Ja yllättyneitä siitä että Lotiton ihmissuhdetaidot ovat päiväkotilapsen tasolla olivat? Rolleyes

Eipä jäänyt avauspeleistä parempaa makua suuhun kuin viime kauden lopusta, olisin ollut tyytyväinen edes yhteen pisteeseen. Immobile osoitti sentään, että kykyä ratkaista pelejä vaikka yksin löytyy, kun Napolia vastaan peli näytti välillä 9-0-1 kuviolta kukkupalloineen. Olisivat muut saaneet edes oman pään pitää puhtaana kun eivät juuri hyökkäyksiä tukeneet.

Nyt pitää sitten vaan alkaa voittaa heikompia joukkueita hyvällä prosentilla ja napsia pisteet myös päävastustajilta. Tavoitteena derbyn jälkeen 15 pistettä!
uno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #23 : 31.08.2018 klo 14:45:37

Sieltähän arvottiin varsin kovatasoinen ja mielenkiintoinen lohko Eurooppa-liigaan.

Samaan lohkoon siis kakkoskorista Marseille ja kolmoskorista Eintracht Frankfurt. Lohkon täydentää Apollon Limassol Kyprokselta.

Kovia matseja tulossa heti jo syksyn lohkovaiheessa Ylos Alas
« Viimeksi muokattu: 31.08.2018 klo 14:51:42 kirjoittanut uno »
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #24 : 31.08.2018 klo 15:02:59

Marseillen kanssa varmaan kisataan lohkon ykköspaikasta. Helposti jatkoon ja noutaja tulee sitten myöhemmin kun alkaa nämä "lazio dream of winning EL" läpät.

 
Sivuja: [1] 2 ... 7
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines