FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.11.2019 klo 07:45:33 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6] 7
 
Kirjoittaja Aihe: S.S. Lazio 2018-19  (Luettu 51222 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
benmus

Poissa Poissa


Vastaus #125 : 13.06.2019 klo 09:38:33

Silti tarvitaan niitä toppareita. Lotito ja Tare - lukekaa tarkkaan: PUOLUSTUS KUNTOON.
Tämä.

Robbenia huhuiltiin jo viime kesänä ja näin kauden jälkeen voidaan sanoa että hän olisi vahvistanut joukkuetta menneellä kaudella. Vaikka ikää on tullut vuosi enemmän ottaisin Robbenin Lazioon myös tulevalle kaudelle. Konkaripelaajista Nani ei vakuuttanut Laziossa mutta Klose taas teki kaikkiin lähtemättömän vaikutuksen joten miksi Robben ei sitä tekisi.
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #126 : 14.06.2019 klo 12:45:59

Itse taas näkisin että Robben viettäisi mahdollisesta Lazio-ajastaan suurimman osan vesijumpan parissa.
Teppanan Nurmela

Poissa Poissa


Vastaus #127 : 14.06.2019 klo 13:45:23

Itse taas näkisin että Robben viettäisi mahdollisesta Lazio-ajastaan suurimman osan vesijumpan parissa.

Kallista vesijumppaa. Viisainta olisi palkan päälle hommata kausikortti paikalliseen uimahalliin.

Pari vuotta taivaansinisiin huhuiltu brassihyökkääjä Wesley valitsi valioliigan ja Aston Villan. Tare saa siis suunnata katseensa jonnekin muualle jos pitää hommata ykkös- ja/tai kakkoshyökkääjä.

Toisissa sekopäisissä huhuissa Radua oltiin kuskaamassa ilmaiseksi Napoliin.

Ihan en pysy kyydissä, että minkälaista joukkuetta sinne yritetään kasata ensi kaudeksi.. Huhuja vain, mutta silti pistää miettimään. Kassaa on varmasti luvattu Simonelle, että suostui jatkosopimukseen.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #128 : 15.06.2019 klo 16:46:25

Ei Robben tule, miehen palkka on yli Lazion maksukyvyn. Sen sijaan otsikoissa on pyörinyt tiuhaan Malagan laituri Jony, joka olisi tulossa ilmaiseksi Malagan jäädessä Segundaan. Pelaaja on käynyt jo ilmeisesti Formellolla salaisella vierailulla. Mieshän on vasenlaituri ja sinne tosiaan tarvitaan vahvistusta Lulicin seuraksi. Oikealle laidalle on Spallin Lazzaria huhuttu viime kesästä lähtien ja olisi enemmän kuin toivottu ja Inzaghin toivoma vahvistus. Kyse tietenkin on sopia hinnasta, joka luultavasti on 15 miljoonan luokkaa.

Hyökkäykseen kaavailtu Wesley meni siis Villaan, joten uutta matoa koukkuun. Spallin Petagnaa on myös huhuiltu ja monia muita nimeltä mainitsematta.
Puolustukseen on odotettavissa mullistusta. Vain Acerbi, Luiz Felipe olisi varmoja jatkajia ja muut ehkä jopa Radu olisi lähdössä viime aikojen juttujen perusteella. Jotenkin kuitenkin uskon että Radu jää. Wallace, Bastos, Patric luultavasti jatkaa matkaansa muualle. Bragan Bruno Viana, Schalken Nastasic ja paljon muita nimiä on liikkunut huhuissa puolustukseen.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #129 : 15.06.2019 klo 16:49:45

Aikamoisia sekundahuhuja ilma sakeana. Muuta näistä ei voi päätellä kuin sen, että keskikentän laitoihin aiotaan panostaa. Hyvä niin. Lulicilla on edessään mahdollisesti viimeinen kausi Laziossa (perhe on jo muuttanut takaisin Sveitsiin - jatkosopimusta ei ole tehty), joten nyt olisi oikea hetki etsiä pormestarille seuraaja. Onko se sitten huhuttu Jony vai joku aivan muu, tiedä häntä. Oikealle kun saisi Lazzarin niin tilanne olisi optimaalinen.

Ainoa huhu, joka on itsessäni herättänyt mitään emootioita koskee Radua. Raportointi on epäselvää sen suhteen kuka on pyytänyt ja ketä myymään romanialaisen bandieran. Jos Radu kokee, että hänen on edelleen oltava ehdoton avauskokoonpanon pelaaja niin kenties teiden on hyvä erota. Mieluummin silti pitäisin luotettavan seuralegendan vähintään penkillä, kuin katselisin seuraavaa wallacea hoipertelemassa kentällä. Radulla näkisin olevan Lulicin tavoin annettavaa seuraorganisaatiolle myös pelaajauransa jälkeen. Onneksi raportit eivät varsinaisesti puhu minkään ikävämielisen välirikon puolesta. Keskusteluja on käyty ilmeisen hyvässä hengessä.

Lotitolla pitää muutenkin kiirettä. Ensin Salernitana (käytännössä Lazio B) säilytti sarjapaikkansa Serie B:ssä pilkkukisassa Veneziaa vastaan. Presidentti itse kävi pukukopissa sotkemassa valmentajan kuvioita, mutta otti myöhemmin sarjapaikasta kaiken kunnian itselleen. Vihattuhan Lotito Salernossa on, jopa siinä määrin, että Lazion pelaajia on vaikea saada suostumaan lainasiirtoihin Campaniaan, koska he pelkäävät turvallisuutensa puolesta. Toisekseen Lotito on sotkenut näppinsä parhaillaan Italiassa käytäviin neuvotteluihin lentoyhtiö Alitalian kohtalosta. Siinähän sitä oltaisiinkin jos Lotito hankkisi enemmistöomistuksen yhtiöstä itselleen. Laziolle tällä voisi olla käytännön vaikutuksia lähinnä siten, että Igli Taren määräysvalta seurassa lisääntyisi entisestään. Vahvahan se on jo nyt. Tare, kuten Inzaghikin, kieltäytyi lopulta pohjoisen houkutuksista ja jäi Lazioon. Tähän on syytä olla tyytyväinen. Takaa jatkuvuuden myös urheilujohdon puolella, eikä albanialaisen työn laadussakaan ole ollut moittimista enää vuosiin.


Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #130 : 16.06.2019 klo 16:17:53

Viimeksi kun kirjoittelin tänne, niin pohdittiin valmentajatilannetta ja onneksi lopulta Inzaghi jatkaa. En missään nimessä pidä Inzaghia huippuvalmentajana, mutta sopii Lazioon kuin nyrkki silmään. Ja olisi ollut todella sääli tai jopa loukkaavaa, että olisi vaihtanut "keskinkertaiseen" Milaniin. Ja jos huhut pitävät paikkansa, että jatkon syynä on suurempi valta pelaajasiirtoihin, niin sitä kutkuttavammalta jatko vain tuntuu. Inzaghilla on selvät sävelet, että millaisista pelaajista hän pitää - eli työteliäistä italialaisista tai vähintään Serie A:n tuntevista pelaajista. Tämä luo selvää identiteettiä koko joukkueelle ja lupaa hyvää ajatellen tulevaisuutta. Ei välttämättä enää niin monia Taren tavaramerkkipelaajia, joilla menee se vuosi tai kaksi sopeutua ja lopulta myydään pois, kun Inzaghi ei näe tarvetta. Huhutuista pelaajista esimerkiksi Lazzari on selvä Inzaghin toive. Kallis ja "nuori", mutta tasonsa osoittanut pelaaja, joka toisi hyvää jatkumoa Parolon, Immobilen ja Acerbin kaltaisille hankinnoille.

Wesleyn tilanne oli kyllä mielenkiintoinen. Tare oli miehen perässä peräti kolmessa eri siirtoikkunassa ja hinta nousi jokaisella ikkunalla ja jälkikäteen on hyvä jossitella, että miksei kauppoja tehty ajoissa, kun oli saatavilla vielä "edullisesti". Kaupat olisi ehdottomasti pitänyt saattaa loppuun heti talvi-ikkunan sulkeuduttua, että pelaaja olisi siirtynyt Lazioon tänä kesänä. Nyt sitten meni 25 miljoonalla eurolla Englantiin ja Tare joutuu siirtämään katseensa kohti vaihtoehto B:tä tai C:tä. Petagnaa on pidetty juurikin kakkosvaihtoehtona, mutta en oikein tiedä mitä mieltä olisin mahdollisesta hankinnasta. Mielestäni hänellä on mahtava taistelutahto, mutta riittämätön tekniikka. Mutta jotain hyvää hänessä täytyy olla, kun teki kuitenkin 16 maalia Serie A:ssa häntäpään seurassa samaan aikaan, kun Immobile teki maalin vähemmän ns. kärkipään seurassa. Jos Inzaghi hyväksyy Petagnan ja haluaa hänet, niin kyllä se sitten minulle passaa. Puhutaan kuitenkin vasta 23-vuotiaasta pelaajasta (tosin kohta 24), joten kasvuvaraakin löytyy vielä.

Mitä Raduun tulee, niin olihan se pienoinen shokki lukea mahdollisesta lähdöstä. En vain mitenkään saata uskoa moisiin uutisiin. Radulla on edelleen paljon annettavaa kentällä ja kentän ulkopuolella. Toki en pane pahakseni, jos hänellekin kilpailua tulisi, mutta luopua hänestä ei saisi. Sopimustakin jäljellä vielä pari kautta, niin toivottavasti palloilee sen loppuun Laziossa ja sitten roolia organisaatiossa.

Mitäs mieltä arvon forumistit ovat maalivahtitilanteesta. Huhuja on, että Strakoshan perässä olisi isojakin seuroja ja jos 25-30 miljoonan euron tarjous tulisi, niin kai tuohon olisi tartuttava. Buffoniakin huhuiltiin Lazioon, mutta tulisiko kuitenkaan? Ja löytyyhän Serie A:sta paljon lupaavia maalivahteja. Esim. Alessio Cragno Cagliarista olisi varmaankin irrotettavissa edullisesti, jos Strakosha lähtisi.
« Viimeksi muokattu: 16.06.2019 klo 16:20:56 kirjoittanut Olpe »
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #131 : 24.06.2019 klo 21:03:44

Huhut SMS lähtemisestä Pariisiin ovat taas vahvistumassa. En kyllä usko tämän tapahtuvan ilman että SMS vaihtoo Minon samalla manageriksi ym. Lotito haluaa varmaankin sen 100 miljoonaa, mutta tuskin tulee ihan niin paljoa saamaan. Sen sijaan puheet Malagan Jonathan Rodriguez Menendez alias 'Jony' tulosta Lazioon yhdessä Lazzarin kanssa kuullostaa hyvältä. Romulolle siis ei tehty sopimusehdotusta mikä tarkoittaa lähes varmasti sitä että Inzaghin pyynnöstä tavoitellaan tiettyä pelaajaa sinne. Wallace on toivottavasti lähdössä pois. Tosta myyntihinnasta kyllä riittäisi sijoittamaan puolustukseenkin jotain. Mielummin ottaisin huhuissa pyörineen Mandzukicin pariksi kaudeksi kärkeen Caicedon sijaan, jos ei nyt hyökkäykseen ketään muka meinata hommata.
Teppanan Nurmela

Poissa Poissa


Vastaus #132 : 05.07.2019 klo 07:35:31

Pari maltillista hankintaa jo tehtynä. Adekanye Liverpoolin junnujaostosta oikealle laidalle ja Vavro Köpiksestä vahvistamaan puolustusta.

Kummatkin nuoria ja lupaavia, tosin Bobbyn vesijumppatausta vähän huolettaa. Slovakki-toppari hyvin Taremainen haku ja itsellä ainakin kovat odotukset, että olisi oikea vahvistus.

Kolmen alakerta muodostuisi jotenkin näin:
Radu/Vavro - Acerbi - Luiz Felipe/Vavro ?
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #133 : 07.07.2019 klo 10:31:51

Radu on yhä voimistuvien huhujen mukaan suljettu pois Auronzon kesäleirille lähtevien (siis käytännössä kaikkien A-joukkueen ja muutaman primaveran ykkösnimen) listalta. Mitäköhän tässä nyt todella on takana? Onko pukukopissa tai yksityiselämässä tapahtunut jotain, mistä kukaan ulkopuolinen ei tiedä? Yhtäkään poikkipuolista sanaa Laziota, sen kannattajia, valmentajaa tai muitakaan kohtaan en Radulta näiltä 11 vuodelta muista. Loukkaantumisista huolimatta mies on aina taistellut kentällä ja sen ulkopuolella Lazion puolesta. Sen vielä ymmärsin, että Radulle oli kerrottu, ettei mies kuulu ensi kauden avauskokoonpanoon ja on siten vapaa etsimään itselleen halutessaan uuden seuran. Tällainen kohtelu (siis toteutuessaan, vielä mennään huhujen tasolla) viittaa johonkin muuhun, eikä ole oikein kunniaksi kellekään. Kannattajat vaativat selityksiä, mutta tähän vuodenaikaan niitä tuskin on kukaan antamassa. Yhteinen lausunto Peruzzilta ja Inzaghilta voisi selventää tilannetta.

Spalista viestitettiin eilen, että Lazzarin siirto Lazioon saa sinetin heti huomenna, jos Lotito vain niin haluaa. Ilmeisesti kyse on enemmän teknisistä asioista. Lazzarin itsensä kanssa asiasta on ollut selvyys jo reilun viikon ajan. Ei sinällään mitään uutta tässä tai Jonyn tilanteessa. Joka kesään mahtuu vähintään yksi Lotiton vetämä siirtoneuvottelu, jossa tapellaan jokaisesta sentistä ja siirtosummien aikataulusta. Siihen nähden Vavron kanssa edettiin yllättävän suoraviivaisesti. Merkillepantavaa myös slovakialaiseen sijoitettu summa, joka on enemmän kuin yhteenkään puolustajaan on Lotiton kaudella laitettu rahaa. Lazzaria pidän kaikista näistä siirroista tärkeimpänä ja toteutuessaan erinomaisena hakuna. Juuri sellainen pelaaja, jota Inzaghi on oikealle laidalle kaivannut. Jonylla on tehot La Ligassa kohdillaan, mutta nähtäväksi jää miten hän Italiaan sopeutuu. Vavron kohdalla sokea luotto Taren arviointikykyihin, tällaisia rahoja ei Lotitolta käyttöönsä saa, ellei siirto ole todella hyvin perusteltu ja pelaaja tarkkaan scoutattu.

Caicedon kohdalla ottaisin rauhassa. Mies todisti mielestäni keväällä, että hän on ihan mitat täyttävä varavaihtoehto kärkeen, eikä myöskään valita peliajasta. Mandzukic, Petagna, sun muut tuskin tulevat Roomaan katsellakseen, miten Immobile pelaa illasta toiseen. Heistä jokainen vaatisi myös merkittäviä taloudellisia panostuksia. Eri asia toki jos ajatuksissa on systeeminvaihdos ja avauksessa olisi tilaa toisellekin kärjelle.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #134 : 08.07.2019 klo 16:41:51

Sen verran kuumina käy ultra & huli forumit, että taitaa Radun lähtö olla taputeltu. Luulen, että jonkun pitää jotain communicatoa harrastaa asian tiimoilta pian
benmus

Poissa Poissa


Vastaus #135 : 09.07.2019 klo 10:30:03

Lazzari ja Jony voidaan kai pitää varmoina siirtoina vaikka ei vielä ole seuroilta tullut virallista vahvistusta mutta molemmat ovat auronzon pelaajalistalla. Radua ei listalla ole
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #136 : 10.07.2019 klo 12:41:09

Ilmeisesti Radu oli tylyttänyt Wallacea ja Bastosta viime kaudella jonkun pelin jälkeen, missä nää sankarit oli sekoillut. Tare ei ollut mennyt kapteenin puolelle, mistä oli tullut beeffi Radun ja Taren välille. Tänään Radu oli ilmestynyt Formelloon keskustelemaan asiasta ja pahoittelemaan tapahtunutta.

Muut huhut kertoo Caicedon kenties jäävän. Ei tule riittämään mihinkään ensi kaudella, mut mitäpä minä näistä tiedän.
travis bickle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Operaattori


Vastaus #137 : 10.07.2019 klo 13:40:01

Ilmeisesti Radu oli tylyttänyt Wallacea ja Bastosta viime kaudella jonkun pelin jälkeen, missä nää sankarit oli sekoillut. Tare ei ollut mennyt kapteenin puolelle, mistä oli tullut beeffi Radun ja Taren välille. Tänään Radu oli ilmestynyt Formelloon keskustelemaan asiasta ja pahoittelemaan tapahtunutta.

Pakko olla legendaarinen kotimatsi Atalantaa vastaan.
fads

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #138 : 10.07.2019 klo 17:41:57Siinä enskauden paitoja, vielä puuttuu yks välistä. Ihan kivan näköinen, palattu viime kauden jälkeen jälleen perinteiseen malliin.

Jony on jo saapunut Roomaan ja eiköhän Lazzarikin perjantaihin mennessä ilmaannu, joten ihan hyvällä aikataululla siirtoja saadaan maaliin.
Vielä vähintään yks puolustaja sisään, niin alkaa näyttää ihan hyvältä.
Caicedo on tosiaan sittenkin jäämässä. Joten hyökkäykseen tuskin on tulossa ketään. Radunkin tilanne varmasti selviää pian ja jotenkin uskon vielä että mies jää.
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #139 : 10.07.2019 klo 21:22:09Kovasti toivon tämän olevan vieraspaita.
Olpe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio


Vastaus #140 : 11.07.2019 klo 09:23:08

On jälleen kerran komeita paitoja Macronilta! Viime kauden kopiopaidat jättivät vähän kylmäksi, mutta näissä on modernia uudenlaista tyylikkyyttä. Sanoisin, että suosikkipaitani neljään kauteen.

Vaikka virallista vahvistusta ei ole tullut, niin sekä Jony että Lazzari ovat molemmat vierailleet jo Lazion virallisilla somekanavilla, joten 99 % varmoja vahvistuksia. Vielä puolisen vuotta sitten Lazzari oli se ns. märkä uni, jonka en uskonut ikinä käyvän toteen suuren hypen, maajoukkuetaustan ja näistä seuranneen hinnannousun takia. Huhujen mukaan toteutuva diili vaikuttaa jopa kohtuulliselta, vain noin 10 miljoonaa rahana ja loput bonuksia + Murgia, jolle tuskin olisi ollut roolia tarjolla ensi kaudellakaan. Ja jos Murgia onnistuu kunnolla, niin takaisinosto-optiolla Lazio ei menetä omaa kasvattiaan lopullisesti. Jonysta nyt ei osaa sanoa sen enempää, mutta edullinen kaappaus joka tapauksessa ja toivottavasti luvassa on Luis Alberton kanssa silkkää seksiä kentän vasemmalla laidalla.

Mainittakoon myös, että suomalainen Abukar Mohamed on lainattu Ukrainaan FK Karpatyyn osto-option kera.
benmus

Poissa Poissa


Vastaus #141 : 11.07.2019 klo 09:53:26

Uusissa paidoissa pieni vivahdus kauteen 13-14, toki silloin vieraspaita oli keltainen. Itse uskon myös että tuo mikitsin linkkaama paita tulee olemaan ensikauden vieraspaita
mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #142 : 11.07.2019 klo 10:52:17

Mainittakoon myös, että suomalainen Abukar Mohamed on lainattu Ukrainaan FK Karpatyyn osto-option kera.

Ken tuolta haluu breikata junnuista edariin saa kaiken toivon heittää. Siihen päälle valmentaja joka väkistää samaa ykkösjengiä kosmeettisilla muutoksilla Copan ekoilta kierroksilta asti, ni moro.
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #143 : 11.07.2019 klo 17:58:05

Ilmeisesti Radu oli tylyttänyt Wallacea ja Bastosta viime kaudella jonkun pelin jälkeen, missä nää sankarit oli sekoillut. Tare ei ollut mennyt kapteenin puolelle, mistä oli tullut beeffi Radun ja Taren välille. Tänään Radu oli ilmestynyt Formelloon keskustelemaan asiasta ja pahoittelemaan tapahtunutta.

Toistaiseksi tästä ei voi sanoa mitään varmaan, koska kukaan asiasta oikeasti tietävä ei ole asiasta lausunut. Koko kuvio kuulostaa lähes romanistataustaisen toimittajan riidankylvämiseltä (tämä ei muuten ole mitenkään mahdotonta roomalaisessa mediamaisemassa). Ajatus siitä, että Radua rangaistaisiin siitä, että hän on hermostunut sellaiselle turhakkeelle kuin Wallace ja saanut tästä syystä Taren vihat niskaansa, vaikuttaa aika mielikuvitukselliselta. Jotenkin tuntuisi siltä, että enemmän saattaa olla perää siinä, että seurassa on kyllästytty Radun jatkuviin pikkuvaivoihin ja siihen, että romanilainen joudutaan toistuvasti vaihtamaan kentältä kesken ottelun. Toisaalta, jos selitys olisi noin arkipäiväinen niin miksi nöyryyttää häntä nyt nähdyllä tavalla? Ei voi oikein muuta kuin toivoa, että Radu ja "vastapuoli" sopivat välinsä ja tämä hulluus loppuu siihen.

...

Manuel Lazzari oli viime kaudella muuten kahdeksalla maalisyötöllään omaa luokkaansa pelipaikallaan tuossa tilastossa Serie A:ssa. Jony vastaavasti 11 maalisyötöllä jäi La Ligassa vain erään Messin ja Pablo Sarabian taakse. Yhteensä näiden keskityskoneiden hinnaksi tuli 12 miljoonaa euroa - nykymarkkinoilla ei juuri mitään. Kun lisäksi tietää, että Lazzari oli Inzaghin ehdoton toive, niin tähän on syytä olla hyvin tyytyväinen. Jonyn kohdalla laitan tosin pienen varauksen sille, onko hän valmis pelaamaan 3-5-1-1- järjestelmässä tarvittaessa myös puolustavassa lulicmaisessa roolissa. Joissain arvioissahan häntä on enemmänkin esitetty Correan varamieheksi, tai sitten taktiseksi jokerikortiksi, jonka avulla voidaan tarvittaessa muokata koko järjestelmä muotoon 4-3-3. Oli miten oli Tare tuntuu etenevän taas kerran määrätietoisesti eteenpäin.

mikitsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lazio, Ponnistus, FCW


Vastaus #144 : 11.07.2019 klo 22:01:40En todellakaan saa pienempänä. Ilmeisesti ollaan taas kavereita ja päätellen Lotiton poikkeuksellisen leveästä hymyilystä ja Virginian kotka meiningeistä siel on joko nussittu, tai Lotito on lahjonut stadionhanketta eteenpäin.

Jony on kyllä jännä Italiassa. Ilmeisen hyvä pelaaja kuitenkin ja päätyi Lazioon erikoisen sopimuspykälän kautta.

edit: Ilmeisesti Radu on sittenkin joukkueen mukana. Varmasti hyvä niin.
« Viimeksi muokattu: 11.07.2019 klo 23:50:56 kirjoittanut mikitsi »
benmus

Poissa Poissa


Vastaus #145 : 12.07.2019 klo 22:16:56

Auronzosta tulleiden kuvien mukaan Radu on paikalla. Toivonmukaan erimielisyydet on sovittu johdon kanssa
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #146 : 17.07.2019 klo 17:42:38

Ehkä se ei koskaan tule julki, mitä Radun kanssa tapahtui - mahdollisesti parempi niin (seura ja agentit kiistivät nimenomaisesti kaikki puheet joukkueen sisäisistä riidoista). Vain lopputuloksella on väliä. Inzaghi ja Peruzzi toimivat asiassa rauhanvälittäjinä ilmeisen ansiokkaasti. Radun kasvoista näki heti Auronzossa ja lehdistötilaisuudessa, että helpotus on massiivinen.

Siirtorintamalla on saatu vahvistus Lazzarin lisäksi Jonylle. Malagan sheikin horinat eivät paljoa Lotitoa liikuttaneet. Kun tarjolla on tällaisia ryöstödiilejä niin presidenteen voi luottaa. Eilen Auronzossa espanjalaista kokeiltiin jo ensimmäisen kerran 3-5-2- järjestelmän vasemmalla laidalla. Mielenkiintoista kyllä kokoonpanoa muokattiin sujuvasti myös 4-4-2:ksi.

Luulen että mercato ei tuo enää suuria uutuuksia. Wallacen (Wolves?) ja/tai Patricin lähtiessä sisään tuotaneen yksi puolustaja. Tällä hetkellä Tare tuntuu katsovan Santosin nuoren talentin Gustavo Ciprianon suuntaan. Itse preferoisin Kevin Bonifazia, mutta liekö sitten niin, ettei Cairon kanssa oikein neuvotteluvälit toimi. Keskikentältä myynnissä on edelleen Badelj (Bordeaux?), jota tuskin tarvitsisi paikatakaan. Caicedo on ilmoittanut tukevasti jäävänsä Lazioon ja seura vaikuttaisi sittenkin olevan valmis tarjoamaan ecuadorilaiselle jatkosopimusta. Tämä tarkoittanee sitä, ettei kärkeen tule ketään, ellei sitten Auronzossa todeta, ettei Adekanyen taso riitä vielä aikuisten matkaan. Silloin hyökkäyspäähän saatettaisiin hakea uutta verta.

Luonnollisesti jos SMS lähtee niin mercato alkaa käytännössä kokonaan uudestaan. Nykytilanteessa ensi kausi avattaisiin tällä mallilla:

---------------------------------------------Strakosha (Proto)--------------------------------------------

-------------------------L. Felipe (Bastos/Patric)--Acerbi (Vavro)--Vavro (Radu/Bastos)---------------

-Lazzari (Marusic)--SMS (Parolo)--Leiva (Badelj/Cataldi)-LA (Berisha/Cataldi)--Lulic/Jony (Lukaku)

---------------------------------------------Correa (Adekanye/LA)---------------------------------------

---------------------------------------------Immobile (Caicedo)------------------------------------------

Musta-valkoautisti

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Juve


Vastaus #147 : 17.07.2019 klo 18:13:51

Ehkä se ei koskaan tule julki, mitä Radun kanssa tapahtui - mahdollisesti parempi niin (seura ja agentit kiistivät nimenomaisesti kaikki puheet joukkueen sisäisistä riidoista).
Eikö Radu pyytänyt anteeksi ja selitellyt käytöstään vaikealla kaudella? Laitoin itse ainakin kiukuttelun piikkiin.

https://www.football-italia.net/140810/radu-i-apologise-lazio
Signori

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S.S Lazio


Vastaus #148 : 17.07.2019 klo 18:33:12

Eikö Radu pyytänyt anteeksi ja selitellyt käytöstään vaikealla kaudella? Laitoin itse ainakin kiukuttelun piikkiin.

https://www.football-italia.net/140810/radu-i-apologise-lazio

Toki, toki. Ei tuo silti mitään kovin konkreettisesta käteen jätä. Tuohon loppukauteen mahtui nimittäin Radulta myös erinomaisia esityksiä, kuten derby ja Coppan finaali, jossa hän tuli kentälle vaihdosta Bastosin käydessä pahasti ylikierroksilla.

Jäi muuten siirroista mainitsematta kaikki nämä, jotka on laitettu tai laitetaan lähitulevaisuudessa Salernitanan listoille. Casasola kutsuttiin tänään samasta suunnasta Auronzoon. Ilmeisesti syynä vain se, että Marusic on edelleen loukkaantuneena. Tuskin montenegrolaistakaan on vielä tiputettu niin alas hierarkiassa, että Serie B:n tippumistaistelusta tuore pelaaja nousee ohi. Salernitanassa valmentajavastuu siirtyi muuten eräälle Giampiero Venturalle, Lotiton hyvälle ystävälle. Luojan kiitos tuota seniiliä ei koskaan kutsuttu Lazion palvelukseen.
krespo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huhkain, FCB, SSL, kantahämäläinen huippupalloilu


Vastaus #149 : 18.07.2019 klo 14:35:50

Casasola kutsuttiin tänään samasta suunnasta Auronzoon. Ilmeisesti syynä vain se, että Marusic on edelleen loukkaantuneena.
Jossain mainittiin, että syynä olisi henkilökohtaiset asiat, olisiko ollut isän kuolema ja sopeutumisvaikeudet Salernossa. Tuskin joo paikkaa löytyy ringistä, johonkin toiseen Bn jengiin lainalle?

edit
Niin ja jossainhan kerrottiin Boca Juniorsin olevan kiinnostunut Caicedosta, niin että maksaisivat ihan miljoonia. Kaikkea sitä.
« Viimeksi muokattu: 18.07.2019 klo 14:51:55 kirjoittanut krespo »

 
Sivuja: 1 ... 5 [6] 7
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines