FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.05.2019 klo 00:20:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 10 [11] 12 ... 14
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 18/19  (Luettu 84866 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #250 : 14.02.2019 klo 18:58:42

..Jos Clubi ei kaadu maanantaina, käsissä on täysiverinen kriisi, jonka oikaisusta ei ole mitään takeita. 

Klubille häviämisen myötä voisi melkein nostaa valkoisen lipun salkoon. Tokihan Klubi varmaan kaatuu ja toivottavasti tyylillä sillä jostain sen uuden nousun on lähdettävä pikimmiten.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #251 : 18.02.2019 klo 20:54:46

Tänään ei voi voittaa mestaruutta, mutta hävitä sen voi. Takana on neljän voitottoman pelin putki, joista viimeisimpänä lukemien puolesta paha turpasauna Lontoossa. Itseluottamus ei siis ole välttämättä huipuissaan. Jos tähän rakoon onnistuu vielä pupeltamaan pisteitä sarjajumbolle, voi vain kuvitella mitä se tekee joukkueen henkiselle tilalle.

Valitettavasti tähän äärimmäisen tärkeään koitokseen joudutaan lähtemään edelleen pahasti varamiehisenä. Weigl ja Alcacer ovat tosin kuntoutuneet sekä Delaneyn korttitili nollautui, mutta Reus, Akanji ja Piszczek ovat yhä poissa. Tämä ei tiedä hyvää varsinkaan puolustuksen osalta, sillä vaspaksi joutuu valitsemaan kahden pelottavan vaihtoehdon välillä ja Hakimi joutuu jatkamaan huonommalla puolellaan. On myös epäselvää kykeneekö Zagadou kahteen peräkkäiseen peliin pitkän tauon jälkeen. En edes osaa sanoa, mikä olisi oma toivekoostumus takalinjoille, sillä mikään kobinaatio ei herätä äärimmäistä luottamusta.

Ylimmän nelikon pitäisi asettua automaattisesti muotoon Guerreiro, Götze, Sancho & Alcacer. En pysty näkemään mitään muuta vaihtoehtoa, sillä kaikki muut ehdokkaat (Bruun Larsen, Dahoud ja Philipp) on jo moneen kertaan todettu aivan liian köykäisiksi. Valintaa helpottaa myös Pulisicin tuore reisivamma. Tosin omasta mielestä hänellä ei pitäisi olla terveenäkään mitään asiaa kentälle.

Auf geht's!
Memphis Metkut

Poissa Poissa


Vastaus #252 : 19.02.2019 klo 00:37:53

Niin lyhyessä ajassa tämä kausi kääntyi täysin päälaelleen. Niin lyhyessä ajassa, että itkettää, vituttaa ja naurattaa yhtä aikaa. Mitään ei ole enää tehtävissä ja todennäköisesti kaiken menetykselle tulee sinetti sunnuntaina.
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #253 : 19.02.2019 klo 01:34:32

Dortmundin johto edelleen 3 pistettä ja maaliero +7 verrattuna Bayerniin. Nyt ei itkut ja valitus auta vaan parempi pelaaminen. Kaikki on edelleen mahdollista, myös mestaruus.
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #254 : 19.02.2019 klo 14:00:30

Dortmundin johto edelleen 3 pistettä ja maaliero +7 verrattuna Bayerniin. Nyt ei itkut ja valitus auta vaan parempi pelaaminen. Kaikki on edelleen mahdollista, myös mestaruus.

Ei auta itkut, mutta puhdas fakta on se, että Dortmundin kausi on ollut alavireessä jo pidemmän aikaa. Toki Bayernillakin on omat vaikeutensa, mutta nyt ollaan siinä tilanteessa, että Bayernille riittää käytännössä melko tasapaksu loppukausi mestaruuteen, jossa heillä on varaa epä-bayernmaisiin kompasteluihin. Dortmundille tämä tilanne taas tarkoittanee mitä todennäköisimmin, että Itävallasta olisi huhtikuun alussa haettava täysi pistepotti, ellei sitten ero ole repsahtanut tuohon mennessä Bayerniin jo lähemmäs kymmeneen pisteeseen.

On tämä romahdus kyllä melko kumma. Heikkoja vastustajia vastaan hyökkäys ei saa aikaiseksi yhtään mitään. Vähän laadukkaampia vastustajia vastaan on puolestaan nähty (Frankfurt, Hoffenheim, Tottenham) täydellisiä romahduksia sinällään loistavien ensimmäisten puoliaikojen jälkeen. Favrella muistaakseni on historiaa siitä, että syksyn lennon jälkeen valmentamansa joukkueet kääntyvät laskuun kevätkaudella, liekö sitten sattumaa vai ei.
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #255 : 19.02.2019 klo 16:42:30

Ei auta itkut, mutta puhdas fakta on se, että Dortmundin kausi on ollut alavireessä jo pidemmän aikaa.

Valitettavasti noin. Reusin loukkaantuminen oli todella paha takaisku jo edellisten loukkien lisäksi.
Münchner Kindl

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Sparta München


Vastaus #256 : 19.02.2019 klo 18:44:22


Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #257 : 24.02.2019 klo 17:16:28

Itse en pysty näkemään suurta pelillistä kriisiä. Syksyllä nämä tiukat pelit kääntyivät yliluonnollisella prosentilla voitoiksi, nyt samankaltaiset esitykset ovat tuottaneet kolme peräkkäistä tasuria. Asiat pitää laittaa perspektiiviin. Jos joku olisi ennen kauden alkua tarjonnut kotivoitolla Pillereistä kolmen pisteen sarjajohtoa 23 kierroksen jälkeen, suurin osa olisi varmasti tarttunut kirkuen tarjoukseen. Ja vaikka suosikin viitta onkin siirtynyt tukevasti itävaltalaisten harteille, ei mestaruuskaan ole täysin utopistinen ajatus. Edelleenkään Buyernin peli ei muistuta alkuunkaan Pep-kauden ylivoimaa. Myös heille tulee vielä kevään mittaan pistemenetyksiä. Mahdollisesti jo ensi lauantaina ponien vieraina.

Tietenkin oman pelin kannalta loukit tulivat pahaan saumaan. Reusin mukana on lähtenyt valtavasti tehoja hyökkäyksestä. Yllättävää kyllä, Piszczekin puuttumisella on ollut lähes yhtä iso vaikutus. Syksyn aikana laitapakisto muistutti aivan huippujoukkueesta. Polakin loukin myötä Hakimi joutui väärälle laidalle, jossa nuorukainen on ollut monta luokkaa heikompi kuin vasemmalla. Vaspa on jäänyt käytännössä tyhjäksi, sillä harvoin topparista on tuolla paikalla hyötyä. Diallo ei ole todistanut päinvastaista. Näin vahvuudesta tuli akilleen kantapää.

Hyökkäyksessä näkyy puolestaan materiaalin kapeus. Philipp, Bruun Larsen, Pulisic ja Dahoud ovat yksinkertaisesti liian huonoja mestaruutta tavoittelevan joukkueen avaukseen. Nyt heitä on ollut pakko peluuttaa säännöllisesti ja se on näkynyt otteissa. Myös Alcacerilla alkaa alkuhuuma laantumaan. Jo syksyllä oli nähtävissä, että miehellä ei ollut maalien lisäksi juuri muuta annettavaa hyökkäykselle. Nyt kun maalihanat ovat kuivuneet, lopputulos on synkkä.

Positiivista on ollut Götzen pirteät otteet. Vaikka pullaposkesta ei koskaan tule maaliruiskua, koko joukkueen hyökkäyspeli on paljon luovempaa ja vaarallisempaa kuin manolon ollessa kentällä. Clubia vastaan kaveri sai aikaan jo laukauksiakin. Mikäli positiivinen trendi jatkuu koko kevään, jatkosopimus olisi kyllä kesällä paikallaan.

Reus ja Piszczek ovat siis tänäänkin poissa. Sen sijaan Akanji tehnee paluun ainakin penkille. Vaikka viime viikkojen trendi on ollut karmea, en pitäisi Dortmundia täysin vailla mahdollisuuksia. Pillerit on kuitenkin pelaava joukkue ja he pyrkivät hyökkäämään. Tämän pitäisi avata varsinkin Sancholle enemmän tilaa vaarallisille haastoille. Kyseessä on joka tapauksessa laadukas vastus ja vaikea peli. Negatiivisen kierteen katkaiseminen olisi ensiarvoisen tärkeää.

Auf geht's!
Echte liebe.

Poissa Poissa


Vastaus #258 : 24.02.2019 klo 18:04:26

Erittäin hyvin kirjoitettu! Helppo olla samaa mieltä!
Kaikki merkit viittaavat siihen, että voi olla hyvinkin laadukas ja tasainen BuLi matsi tulossa. BVB antaa vähän turhan paljon tasoitusta kun Reus on vempassa, mutta näillä mennään. Leverkusenin ja Boszin pelityyli luulisi antavan BVBlle paikkoja iskeä, mutta tuo varmasti painetta merkittävästi viime otteluita enemmän myös BVBn päätyyn.
Voitto olisi todella tarpeen, mutta helppoa se ei tänään tule olemaan! Jännitys alkaa tiivistyä..

PS. Hyvänä lämmittelynä toimii kyllä tämä ManU - Pool peli...
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #259 : 26.02.2019 klo 23:10:15

Watzken saunakaveri Gottschalkin uuteen kirjaan perustuvaa tarinaa keväästä 2017, ihan mielenkiintoinen yksityiskohta lopussa.

https://amp.n-tv.de/sport/fussball/redelings_nachspielzeit/Als-Tuchel-die-Spieler-des-BVB-beleidigte-article20875766.html?__twitter_impression=true
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #260 : 27.02.2019 klo 15:14:20

Tuo vain vahvistaa aiemmin syntynyttä kuvaa, että Tuchel oli kaksinaamainen kusipää eikä potkuille ollut vaihtoehtoa.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #261 : 02.03.2019 klo 12:52:33

Haluaisikohan Gündogan oikeasti takaisin Dortmundiin vai minkä ihmeen takia loukkaantumisherkälle miehelle ei maistu jatkosopimus Cityn kanssa? Paluu toki vaatisi palkanalennusta ja sitä voi sitten kukin tahollaan miettiä skenaarion realistisuutta.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #262 : 05.03.2019 klo 20:39:52

Haluaisikohan Gündogan oikeasti takaisin Dortmundiin vai minkä ihmeen takia loukkaantumisherkälle miehelle ei maistu jatkosopimus Cityn kanssa? Paluu toki vaatisi palkanalennusta ja sitä voi sitten kukin tahollaan miettiä skenaarion realistisuutta.

En millään usko. Todennäköisemmin Gündogan hakee viimeistä isoa sopimusta ja sen myötä kunnon tiliä. Nähtävästi mies uskoo saavansa sen kilpailuttamalla isompia seuroja keskenään. Ei sen puoleen, kyllähän keltamustien keskikenttä oikein huutaa Gündoganin tapaista dynaamista ja taitavaa pelaajaa Witselin vierelle.

Ainoat odotukset tämän illan zämppärille on selvitä ilman loukkaantumisia sekä myydä nahkansa kalliilla. Mitään menetettävää ei ole ja otteluruuhkakin loppuu tähän, joten on turha säästellä tai varmistella. Mielestäni tämä tarkoittaa hasardi-Dahoudin istuttamista Delaneyn paikalle. Todennäköisesti omissa soi ja aikaisin, mutta tämä antaa kuitenkin seitin ohuen mahdollisuuden jatkoonpääsyyn. Delaneyn kyvyt hyökkäyspäässä ja vastustajan bussin murtamisessa on jo nähty ja köykäiseksi todettu. Myös Guerreiron on palattava kokoonpanoon, jotta Bruun Larsen voi ottaa oman paikkansa penkillä.

Vähän aikaa sitten en olisi voinut kuvitellakaan sanovani tätä, mutta Götze on ollut viime peleissä Dortmundin hyökkäyksen kantava voima. Selvästi osa itseluottamuksesta on palautunut ja jalkakin saattaa nousta hieman kepeämmin. Joka tapauksessa näillä esityksillä pullaposkea ei voi kuvitellakaan pois avauksesta, joten Paco saa tyytyä supersubin rooliin.

Ainoa mahdollisuus on nopeahko maali ja sen innoittamana kova hööki päälle yleisön tukemana, jolloin lädien polvet saattaisi alkaa tutisemaan. Tosin tässäkin tapauksessa vaadittaisiin vielä koomailujen välttämistä pulustukselta. Tämän todennäköisyyttä voi tiedustella Hakimilta ja Zagadoulta.

Kunhan edes vältyttäisiin kunnon nöyryytykseltä. Kunnioitettava tulos voisi palauttaa hieman itseluottamusta liigan loppusuoralle.

Auf geht's!
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #263 : 06.03.2019 klo 14:44:56

Pelkästään liigapelit edessä, joten kurssi saisi kääntyä jo lauantaina Stuttgartia vastaan tai muuten menee loppukausi pelailuksi. Muutama lisäeuro olisi tehnyt hyvää kesän siirtohulinaa varten, mutta nyt mennään näillä. Eilinen antoi taas ihan mielenkiintoisen katsauksen nykytilanteeseen, kun Diallo avasi jälleen vaspana, Wolf oikealla puolella, Weigl topparina, Schmelzer oli vain penkillä ja Dahoud kokonaan ulkona kokoonpanosta. Hakimin kohdalla en tekisi eilisestä juurikaan johtopäätöksiä, sillä mies saanee vastuuta jatkossakin.

Wolf pelasi juuri kuten odottaa saattaa eli juoksuvoimaa riittää vaikka muille jaettavaksi, mutta ratkaisut hyökkäyspäässä ovat allekirjoittaneen tasoa. Uskoisin silti, että miestä yritetään ajaa oikeaksi pakiksi/wingbackiksi vielä ensi kaudella, sillä vaspa/laituri/kk-mies/hyökkääjä-hankinnat vievät sen verran paljon siirtokassaa kesällä. Varsinkin vaspa on pakko hankkia, sillä lainamies Hakimi on oikeajalkainen, Diallo hätäratkaisu, Guerreiro Favrelle laitalinkki ja Schmelzerillä ei ranskalaisen sveitsiläisen mielestä taso riitä. Weigl oli pari viikkoa sitten varma kandidaatti siirrolle kesälle, mutta tällä hetkellä 2/3-vaihtoehto toppariksi, joten saas nähdä. Jääminen tarkoittaisi toisaalta Toprakin lähtöä ja saattaapa mies siirtyä toisessakin skenaariossa. Jos Dahoudilla ei Favren mukaan taso riitä, niin sitten tilalle pitäisi saada uusi taitava kasi, sillä näitä alempana viihtyviä kk-miehiä riittää. Myös Pulisic pitäisi korvata harhauttelija-tyypillä, eikä millään laitamunaravaajalla, sillä Sanchon lisäksi näitä harhauttelijoita ei joukkueesta löydy. Gomez pitäisi laittaa myös kesällä lainalle, jos luottoa ei kerry loppukevään aikana, sillä muuten spanskin kohtalo on Isakin kaltainen: tilanne jossa mikään osapuoli ei voita.

Favren viime aikojen peluutusratkaisut ovat olleet hieman erikoisia, mutta jos mies ei ehdi lentokoneeseen ilman Zorcin väliintuloa kevään aikana, niin kesän siirtorallia helpottaa parin vuoden tauon jälkeen jatkuvuus penkin päässä.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #264 : 06.03.2019 klo 19:07:55

Muistaakseni Favre on yleensä tosiaan itse melkein aina lähtenyt ja eiköhän näin käy nytkin viimeistään kauden lopussa. Tietyllä tavalla „ kunnian mies“, toisaalta vastuunpakoilija, erityisesti tulee mieleen silloin Hertha.
« Viimeksi muokattu: 06.03.2019 klo 19:19:44 kirjoittanut Osterdeich »
Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #265 : 06.03.2019 klo 20:22:11

Ihan hyvännäköistä peliä eilen ensimmäinen puoliaika, paremmalla tuurilla noista paikoista olisi maali tai pari tullut, kunnes Kanen maali katkaisi selkärangan ja loppupeli oli kosmetiikkaa.

Wolf pelasi juuri kuten odottaa saattaa eli juoksuvoimaa riittää vaikka muille jaettavaksi, mutta ratkaisut hyökkäyspäässä ovat allekirjoittaneen tasoa.

Wolfin ratkaisu siinä yhdessä keskitystilanteessa laittoi kyllä jo naurattamaan. Pääsee keskittämään rauhassa, pelaajalauma rynnii kohti maalia ja allekirjoittaneen keskitystaidoilla tuosta olisi muodostunut vaarallinen maalipaikka, pallo olisi voinut mennä vaikka omista sisään. Noh, Wolf laittaa keskityksen noin viisi metriä pitkäksi ja suoraan maalivahdin syliin. Itse olisin laittanut Hakimin avaamaan. Toki riski omaan päähän olisi ollut suurempi, mutta eipä tuossa hävittävääkään ollut enää. Toivottavasti sai edes huilattua ja pääsisi edes lähelle syyskauden tasoaan.

Nyt on sitten jännitys ja fokus enää Bundesliigassa, toivon mukaan sielläkin puolella alkaisi otteet näyttämään samalta kuin eilinen ensimmäinen puoliaika. Helppoja pistemenetyksiä ei saa enää tulla, vieraspeleissä on löydettävä pallit ja Bayernia vastaan keskinäisessä ottelussa olisi haettava käytännössä voitto, tai ihan minimissään tasuri. Toivottavasti olisivat vielä tasapisteissä tuossa vaiheessa, mutta hieman pelottaa BVB:n Berliinin vierailu, joten pahimmassa tapauksessa tuo keskinäinen on enää vain korkeampaa kosmetiikkaa. 
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #266 : 09.03.2019 klo 12:22:48

Kesän lähestyessä siirtohuhuille voi antaa jo hieman enemmän painoarvoa, vaikka tunnetusti siirtoikkunan aikanakin tilanteet elävät useasti. Dortmundissa on edessä vuoden takaisen hulinan toisinto, kun uutta enemmän Favrelle sopivaa naamaa lappaa ovista sisään. Netin syväkurkut ovat myös heränneet talviuniltaan, joten laitetaan muutamat löydöt(, joista Dortmund on kyseisten "lähteiden" mukaan todella kiinnostunut) tänne tulevaisuuden viihdykkeeksi.

Vaspa: Eibarin Marc Cucurella, joka on käsittääkseni hyvin hyökkäävä tapaus (tune: Guerreiro). Oikea pakki PSG:n Thomas Meunier.
Kk-miehet: Hoffenheimin ex-dortmunder Kemirbay, Leverkusenin Brandt, Ajaxin Ziyech, Dinamo Zagrebin Dani Olmo, Arsenalin junnu Xavier Amaechi.

Ensi viikolla kolmea pistettä ei ole suurella todennäköisyydellä tulossa, joten tänään Favren miehistöllä on edessään pakkovoitto.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #267 : 09.03.2019 klo 15:37:46

Mun mielestä uuden laitapakin ei ole pakko tulla vasemmalle, sillä edelleen väitän Hakimin pelanneen ylivoimaisesti parhaat pelinsä vaspana. Itse hakisin parhaan saatavilla olevan laidasta suuresti välittämättä. Tarkemmin ajateltuna ykkösratkaisun lisäksi voisi hankkia myös jonkun superjunnun tuomaan kaaderiin leveyttä, sillä Diallo/Wolf -tyyppiset hätäratkaisut eivät ole oikein vakuuttaneet. Zorcin kannattaisi muuten yrittää hyödyntää Hakimin nykyistä lamakautta ja kokeilla saada pysyvää diiliä aikaiseksi Realin kanssa.

Günthersin huhulistasta parhaiten maistuisi Brandt. Nuorukaisella on ehkä hienoisia nopeusongelmia eikä hän ole Sanchon kaltainen harhauttelija. Näitä puutteita hän kuitenkin korvaa hyvällä tekniikalla, pallovarmuudella ja pelisilmällä. Lisäksi kaverilla on muistaakseni noin 25 miljoonan ulosostopykälä, joten koko siirtokassaa ei tarvitsisi hassata yhteen kaveriin. Meunier ja Demirbay eivät sen sijaan herätä lainkaan innostusta. Ziyech voisi olla myös hyvä, mutta varmaankin kallis. Junnujen tasosta ei ole mitään käsitystä.

Alkutalven aikana kunnon hyökkääjän hankinta on noussut entistä selvemmin tapetille. Paco on aivan liian epätasainen eikä hänestä ole juurikaan hyötyä tilanteiden rakentelussa. Götzen vahvuus on puolestaan paikkojen luonnissa, mutta kliiniseksi viimeistelijäksi häntä ei voi kyllä mitenkään luonnehtia. Eli tarvitaan nuori Lewandowski kiitos. Joelinton ei ole enää realistinen, sillä huhujen mukaan lädit ovat valmiita pulittamaan miehestä kunnon kasan puntia.

Ennen kesän siirto-offensiivia pitäisi ensin viedä kuluva kausi kunnialla päätökseen. Viikko sitten mieli oli musta eikä Spurs-tappio tilannetta varsinaisesti kohentanut. Toisaalta tiistain pelin ensimmäinen puoliaika oli myös lupauksia herättävä. Mikäli kauden lopuissa kamppailuissa pystytään vastaavaan suoritukseen, tulee myös pistetili karttumaan mukavasti. Ylimääräisten pelien poistumisella luulisi olevan myös positiivinen vaikutus kapealla materiaalilla vetävän miehistön loukkitilanteeseen. Lisäksi on hyvä pitää mielessä, että synkästä jaksosta huolimatta Dortmund on edelleen sarjakärjessä ja kaikki on omissa käsissä. Tiistain ensimmäiset 45 minuuttia pitää vain pystyä toistamaan vielä kymmenen kertaa liigassa.

Nyt olisi elintärkeää vetää täydet pinnat seuraavasta kolmesta pelistä, jotta huhtikuun alun kärkikamppailuun päästäisiin sarjajohtajana. Tänään Stuttgart pitäisi olla voitettavissa, vaikka peli vielä hakisikin uomiaan. Ensi viikon Hertha on paha rasti. Täytyy kuitenkin luottaa menestykseen, sillä lippuarvonnassa onnisti ja pääsen pitkästä aikaa seuraamaan peliä keltamustasta kaarteesta :) Sitten olisi vielä vastassa Kupla kotona ennen Arroganz-areenan vierailua. Kolmen pelin voittoputki tulee olemaan vaikea, mutta ei mahdoton. Siinä onnistuessa myös Buyern saattaisi alkaa tuntemaan paineita niskassaan.

Auf geht's!
kharpo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Орден Феникса


Vastaus #268 : 13.03.2019 klo 19:58:56

Nyt olisi elintärkeää vetää täydet pinnat seuraavasta kolmesta pelistä, jotta huhtikuun alun kärkikamppailuun päästäisiin sarjajohtajana. Tänään Stuttgart pitäisi olla voitettavissa, vaikka peli vielä hakisikin uomiaan. Ensi viikon Hertha on paha rasti. Täytyy kuitenkin luottaa menestykseen, sillä lippuarvonnassa onnisti ja pääsen pitkästä aikaa seuraamaan peliä keltamustasta kaarteesta :) Sitten olisi vielä vastassa Kupla kotona ennen Arroganz-areenan vierailua. Kolmen pelin voittoputki tulee olemaan vaikea, mutta ei mahdoton. Siinä onnistuessa myös Buyern saattaisi alkaa tuntemaan paineita niskassaan.

Eka peli hoidettu. Vierailu Berliiniin tulee olemaan varmasti vaikea, eikä helpolla pisteitä ole odotettavissa. Itsekin menossa paikan päälle, joten senkin takia täysi luotto voittoon on. Eihän nämä helpolla tule, mutta olisi tosiaan aivan eri tilanne lähteä kärkipeliin edes tasapisteissä ja luulen, että se antaisi ihan eri tavalla voimaa taisteluun siinä pelissä. Mahdollisuudet on vieläkin huikeaan kilpajuoksuun aivan loppuun asti.

Pahimmat loukkaantumiset pitäisi ainakin nyt olla selätetty? Lisäksi tuo yhdessä kilpailussa pelaaminen enää tuo varmasti kaivattua lepoa tuolle ohuelle kaaderille.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #269 : 14.03.2019 klo 15:46:30

Pahimmat loukkaantumiset pitäisi ainakin nyt olla selätetty?

Denkste. Witselin nivusessa on 'pieni revähdys' ja Favre toivoo häntä maju-tauon jälkeen takaisin. Keltamustien lääkintäosaston ennusteiden track recordin tuntien voi olla tyytyväinen, mikäli päällikkö ehtii vielä tämän kauden aikana kentälle. Tämä on kyllä musertava isku ja lähes mahdoton paikata. Todennäköisesti Herthaa vastaan keskikentällä luutivat Delaney ja Weigl, mutta molempien ylöspäin pelaaminen sekä jälkimmäisen puolustaminen nostaa kyllä kylmän hien otsalle.

Pieni valon pilkahdus tulee Piszczekin suunnalta. Polakki on haastattelussa ilmoittanut palaavansa ensi viikolla treeneihin, joten hän lienee pelikuntoinen kolmen viikon päästä kärkiottelussa. Tosin Witselin loukki saattaa latistaa ennakkoasetelmia merkittävästi.

Kaikesta huolimatta tunnelma alkaa vähitellen kohota lauantaita kohden. Toivottavasti 10 000 keltamustiin pukeutunutta siivittää joukkueen voittoon pahassa paikassa. Breitscheidplatzilla tavataan!
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #270 : 14.03.2019 klo 19:27:02

Witsel on pelannut todella paljon viimeisen 9 kuukauden aikana, joten lihasvamma ei tullut yllätyksenä edes Kurikassa. Varsinkin kun mies höntsäili Kiinassa leppoisasti ennen tätä urakointiaan. Mies on muutenkin vaikuttanut väsyneeltä kentällä.

Kickerin mukaan Favre ei halua isoa fyysistä hyökkääjää rosteriin, joten viimeisetkin tämän tyyliset huhut voi jättää huomiotta.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #271 : 15.03.2019 klo 21:01:27

Ei ole tähdet kovin suotuisassa asennossa. Myös Götze ja Alcacer ovat jääneet pois Berliinin keikalta. Mielenkiintoista nähdä kenet arvotaan kärkeen, kun Philippkin on telakalla. Eihän tämä kovin lupaavalta näytä.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #272 : 16.03.2019 klo 18:19:16

Stadionia kohti. Sää on kuin Dortmundin loukkitilanne - karsea. Muutama aste plussan puolella, vettä vihmoo ja navakka tuuli tunkee luuytimiin. Ei ihme, ettei kaupunkikuvassa ole näkynyt keltamustaa invaasiota. No, eiköhän meitä kuitenkin ole se 10 000 kansoittamassa maratonportin puoleista päätyä.

Kokoonpano on täysi arvoitus. Tärkeintä olisi puolustaa tarkasti ja pitää nolla omissa. Ehkäpä hyökkäyspäässä riittää yksi hyvä yksilösuoritus.

Auf geht’s!
Echte liebe.

Poissa Poissa


Vastaus #273 : 16.03.2019 klo 19:52:40

Noh, kelihän sit melkein kuin täällä Suomessakin!

Kylmäävä on avauskin. Loukkaantuneiden lisäksi Guerreiro ja Hakimi avaavat penkillä, joten hyökkäyssuuntaan ei kyllä tuolla kokoonpanolla ole kauheasti luvassa. Puolustamaan taidetaan lähteä..

Noh, kaikesta huolimatta tsemppiä paikan päälle! Voittoahan tässä toki lähdetään hakemaan. Tuurillakin saatu kelpaa!
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #274 : 16.03.2019 klo 22:42:33

Taitaa olla aika räkäiset naurut kun viedään Pulisicista saatavia rahoja pankkiin :D

 
Sivuja: 1 ... 10 [11] 12 ... 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines