FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.01.2021 klo 17:59:25 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 13 [14] 15 16
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 18/19  (Luettu 105743 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #325 : 18.05.2019 klo 14:23:43

Kohta pelataan mestaruudesta ja hieman hällä väliä fiilikset. Johtunee hyvin todennäköisesti tiedossa olevasta pettymyksestä. Pika-arviolla salaattilautanen kiertää Borsigplatzin ympäri noin 5% (Frankfurtin voitolle 10% ja keltamustille 50%) todennäköisyydellä. Onhan se paljon enemmän, mitä elokuussa odotti. Ja paljon suurempiakin yllätyksiä on sattunut. Positiivista on, että Dortmund pääsee otteluun ilman paineita. Sen sijaan alppien juurella on vain hävittävää. Lisäksi mielenkiitoista nähdä, vaikuttaako Kovacin kenkimishuhut mitenkään Buyernin pelaajiin.

Tärkeintä on kuitenkin hoitaa oma tontti kunnolla. Onneksi Reus palaa kokoonpanoon, joten tulivoimaa pitäisi taas löytyä. Diallo lienee pois, jolloin Guerreiro putoaa vaspaksi ja Pulisic ottanee toisen laiturin roolion. Myös Bürki korvaa Hitzin imurointihommissa.  Veikkaan BVB:lle voittoa ja Arroganz-areenalla pelataan tasuri. Saadanpa sitten muistella esimerkiksi sulamista Bremenissa.

Auf geht's!
MR11

Poissa Poissa


Vastaus #326 : 20.05.2019 klo 13:03:32

Mitään virallista vahvistusta ei vielä kesän ensimmäisistä hankinnoista ole tullut, mutta media rummuttaa kolmikon Hazard, Schulz ja Brandt tulosta melko isoin kirjaimin. Brandt on ilmeisesti otettavissa 25 miljoonalla, joka olisi hyvä hankinta hintaan nähden. Sammerin tultua on katseet kääntynyt yhä enemmän Bundesligaan hankintojen suhteen, joka ei ole lainkaan huono asia.

Toiseen suuntaan Guerreiron sopimus päättyy vuoden päästä, joten mikäli jatkosopimusta ei tehdä, niin lusitaani lähtee todennäköisesti tänä kesänä.

Materiaali kaipaa laadukasta leveyttä, nythän pelaajia riittää, mutta taso tippuu liian paljon. Kesällä pitäisi päästä niin monesta pelaajasta eroon, että toivottavasti niitä yritetään käyttää vaihtovaluuttana siirroissa.
kyynaama

Poissa Poissa


Vastaus #327 : 22.05.2019 klo 07:54:21

Kovasti Brandtin siirtoa pidetään varmana. Jos hinta liikkuu 25m€ kieppeillä, kuten huhutaan, niin onhan hän ihan naurettavan hyvä hankinta. Kovalla vauhdilla on Dortmundin siirtokesä lähtenyt käyntiin.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #328 : 22.05.2019 klo 10:18:08

Niinpä, jos Pulisicin hinnalla saa sekä
Schulzin että Brandtin, niin ei voi valittaa. Melkein kateeksi käy. Hazard jr. on minusta kolmikosta heikoin enkä ihan ymmärrä hankintaa, kun korjaustarvetta olisi ehkä enemmän puolustuksessa. Kovaa joukkuetta Dortmund on rakentamassa.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #329 : 22.05.2019 klo 16:56:30

Borussia Dortmund: Borussia Dortmund verpflichtet Julian Brandt
https://www.bvb.de/News/Uebersicht/Borussia-Dortmund-verpflichtet-Julian-Brandt

Tämä varmistui
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #330 : 22.05.2019 klo 18:07:20

Barcan junnuista siirtyy vielä oikea pakki ilmaissiirrolla. Keskikentälle olisi tarvetta taidolle, joten sinne Zorc toivottavasti hankkii sitä, jos kerran Gomeziin ei luoteta.
Winston Bogart Company

Poissa Poissa


Vastaus #331 : 22.05.2019 klo 18:37:11

Jos laitureita hommataan pari samantien niin luulisi Sanchon olevan menossa. Oisko mitään hyökkääjähommia? Schurrlekin palaa kilpaamaan munaraviradasta.
« Viimeksi muokattu: 22.05.2019 klo 18:41:22 kirjoittanut Winston Bogart Company »
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #332 : 22.05.2019 klo 19:22:49

Buyrussia siirtynyt Buyernin kaveriksi kuppausosastolle.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #333 : 22.05.2019 klo 21:11:51

Zorc on ollut kohtuullisen ahkerana lauantain päätösvihellyksen jälkeen Ylos Tällä kertaa ostoslistaan täytyy olla sangen tyytyväinen.

Tulijoista Julian Brandt on hinta/laatusuhteeltaan ehdoton helmi. Kaveri on vasta 23 vuotias, mutta hän osoittanut jo useamman kauden ajan kykenevänsä uimaan syvässäkin vedessä. Mies on taitava ja monipuolinen pystyen pelaamaan kaikissa hyökkäävissä rooleissa, joten Favren variaatiomahdollisuudet kasvavat. Suurin puute on ehkä todellisen huippunopeuden puute. Nykymarkkinassa 25 miljoonaa on lähes ryöstö maajoukkuetason pelaajasta.

Thorgan Hazardista en ole aivan yhtä innoissani, mutta nopeutensa ansiosta mies sopii ehkä aavistuksen paremmin laituriksi. Syksyllä otteet olivat loisteliaita, mutta kevään aikana kaveri upposi muun ponilauman mukana. Ei ole kuitenkaan täysin poissuljettua, etteikö hän kykenisi toistamaan parasta osaamistaan myös keltamustien paidassa.  Ainakaan ei pitäisi olla pienintäkään epäilystä, etteikö belgi olisi selvä parannus Pulisiciin verrattuna. Myös hänen osaltaan siirtokorvaus pysyi järkevissä raameissa. 25,5 miljoonaa plus bonarit kuullostaa paljon järkevämmältä kuin 40 millin kauhutarinat. 

On myös vaikea olla peukuttamatta Nico Schulzin hankintaa, sillä katastrofimainen laitapakkipeli oli yksi suurimmista tekijöistä kevään romahduksessa. Mies on jo ehkä lähellä kehityksensä kattoa eikä hän välttämättä kykene koskaan Hakimin parhaisiin esityksiin. Myös lähes 30 miljoonan hintalappu on sangen hapokas. Marokkolainen ei kuitenkaan jatka ensi kauden jälkeen eikä päteviä vaspoja kasva joka oksalla. Nyt saatiin paikattua joukkueen suurin heikkous aivan pätevällä ratkaisulla. Eipähän tarvitse enää katsoa Dialloa tuolla paikalla.

Myös Barcan junnuista ilmaissiirrolla kaapattu oikea pakki Mateu Morey on varsin oiva liikku. Nähtävästi kyseessä on melkoisen lupaava jannu ja nyt hän saa rauhassa kasvaa ja kehittyä vuoden verran Piszczekin ja Hakimin taustalla. Riski on olematon ja onnistuessaan polakin korvaajaongelma on ratkaistu.

Tähän saakka toteutunut hankintaoffensiivi on kokonaisuutena varsin hyvä. Kaaderin kaksi suurinta puutetta on paikattu, löydettiin kehityskelpoinen laitapakki kasvamaan korkoa sekä bonuksena saatiin huippudiilillä hyökkäyksen monitoimimies Brandt. Erityisesti ilahduttaa, että kaikki uudet ovat ehkä Schulzia lukuunottamatta taitavia kavereita, joten joukkueen pallollinen osaaminen paranee merkittävästi. Lisäksi keskikentän kolmeen hyökkäävään rooliin löytyy nyt vähintään viisi pätevää vaihtoehtoa (Reus, Sancho, Hazard, Brandt ja Götze) ja mahdollisesti kuudeskin, mikäli Guerreiroa ei myydä. Eipä tarvitse ensimmäisenä laittaa Wolfia kentälle loukkisuman iskiessä.

Tulijoiden myötä on myös päivän selvää, että kesällä ovi tulee käymään myös toiseen suuntaan. Turhakkeita onkin kaaderissa aivan riittävästi.  Flipperi, Kagawa (ei turhake, mutta ei sovi Favren filosofiaan), Philipp, Schmelzer, Toprak ja Weigl ovat melko varmasti kaikki ulostuslistalla, mikäli vain ottaja löytyy. Myös Wolf ja Bruun Larsen ovat yhtä hyödyttömiä, mutta tuoreina miehinä saanevat vielä yhden kauden armonaikaa. Myöskään Guerreirolle ei ole jäämässä tilaa vasemmalla, joten hänkin taitaa olla myyntilistalla. Tosin itse haluaisin kokeilla lusitaania kasipaikalla Witselin vieressä. Taitavana ja vikkelänä kaverina hänellä on hieman Gündoganmaisia ominaisuuksia. Epäilen, että kovin halvalla ei löydy parempaa vaihtoehtoa.

Hankinnoista huolimatta kaaderissa on vielä pahoja puutteita. Yllä mainittu kasi sekä toinen hyökkääjä puuttuu vielä. Vaikka nyt on jo poltettu 80 miljoonaa, uskoisin vielä olevan pelimerkkejä käytettävänä. Pelkästään Pulisic toi 64 miljoonaa. Flipperi, Philipp ja Weigl saattavat täyttää kirstua saman verran. Eli jopa 50 miljoonalla voisi ostella nettoinvestointien menemättä plus-merkkiseksi.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #334 : 22.05.2019 klo 21:18:23

Jos laitureita hommataan pari samantien niin luulisi Sanchon olevan menossa. Oisko mitään hyökkääjähommia? Schurrlekin palaa kilpaamaan munaraviradasta.

Sancho ei lähde ensi kesänä minnekään ilman Dembele-mittaluokan sattumien ketjua. Toinen hyökkääjä tarvitaan, enkä ole täysin vakuuttunut Isakin olevan ratkaisu. Flipperi ei ensi kaudella keltamustassa paidassa kenttää näe. Eiköhän tiedossa ole myynti tai vuoden laina.

Buyrussia siirtynyt Buyernin kaveriksi kuppausosastolle.

Katsotaan sitten uudelleen, kunhan myös myyntiliike saadaan vauhtiin. Voi olla, että keltamustat päätyvät lopulta nettomyyjiksi tässä ikkunassa.
-Nilkki-

Poissa Poissa


Vastaus #335 : 23.05.2019 klo 19:29:33

Itsellä on positiiviset fiilikset uusista hankinnoista. Brandt ja Hazard tuo lisää tarvittavaa teknistä osaamista hyökkäyspelaamiseen. Schulz taas puolestaan on täsmähankinta vasemman laitapakin tontilla olleeseen taitovajeeseen. Tämä hankinta myös vapauttaa siirtämään Hakimin oikealle.

Enään puuttuu siis se Gündogan tyylinen pelin rytmittäjä ja hyökkäysten käynnistäjä keskikentän pohjalta. Toinen mahdollinen parannuskohde olisi uusi ykköskärki, mutta itse uskon, että tuo pelintekijän tarve on suurempi ja se ratkaistaan ensin. Lisäksi tuo uuden hyökkääjän hankinta vaatii varmasti, että saadaan muutama turhakkeeksi todettu ulos palkkalistoilta.

Mielenkiinnolla jään odotteleen, että mistä päin maailmaa tuo pelintekijä löytyy ja millainen on miehen hintalappu. Guerreiro voi tuossa roolissa pelata, jos miestä ei myydä kesällä.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #336 : 06.06.2019 klo 11:42:03

Dortmundin päättävät tahot haikailevat kovasti kokeneen, saksalaisen topparin perään. itse en todellakaan ymmärrä tätä kaipuuta, sillä toppareita seurassa on laskentatavasta riippuen joko 5 tai 6, ja nuori Balerdi hankittiin vasta 6 kk sitten 16 miljoonalla eurolla. Lisäksi kun siirtobudjetti on muutenkin käytetty ainakin hetkellisesti, ja muille pelipaikoille olisi isompi tarve, niin ei voi muuta kuin ihmetellä mitä seurajohdossa on polteltu tai mikä siirto ulospäin on piipussa.

Thuram jr. hyökkäykseen olisi mielestäni tämän hetkisistä huhuista järkevin siirto sisäänpäin. Joka tapauksessa useammasta pelaajasta olisi päästävä eroon ja tämän eteen Zorc luultavasti tällä hetkellä tekeekin töitä.
-Nilkki-

Poissa Poissa


Vastaus #337 : 08.06.2019 klo 09:03:43

Dortmundin päättävät tahot haikailevat kovasti kokeneen, saksalaisen topparin perään. itse en todellakaan ymmärrä tätä kaipuuta, sillä toppareita seurassa on laskentatavasta riippuen joko 5 tai 6, ja nuori Balerdi hankittiin vasta 6 kk sitten 16 miljoonalla eurolla. Lisäksi kun siirtobudjetti on muutenkin käytetty ainakin hetkellisesti, ja muille pelipaikoille olisi isompi tarve, niin ei voi muuta kuin ihmetellä mitä seurajohdossa on polteltu tai mikä siirto ulospäin on piipussa.

Thuram jr. hyökkäykseen olisi mielestäni tämän hetkisistä huhuista järkevin siirto sisäänpäin. Joka tapauksessa useammasta pelaajasta olisi päästävä eroon ja tämän eteen Zorc luultavasti tällä hetkellä tekeekin töitä.
Itsellä myös samanlaiset tuntemukset. Toppareita löytyy iso liuta jo ennestään. Sen sijaan kunnollinen pelinrakentaja Witselin viereen keskikentän pohjalle olisi tarpeellinen. Witsel ja Delaney hoitaa kyllä hyvin rikkovan ja varmistavan roolin, mutta Dahoud ja Weigl ei riitä ylös pelatessa.

Onko kellään tarjolla mitään uusia huhuja ulos suuntaavista pelaajista?
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #338 : 08.06.2019 klo 09:23:31

Burnic -> Dresden, Guerreiro -> PSG, Isak -> Anderlecht&Real Sociedad, Rode -> Frankfurt, Toljan -> Borussia. Lisäksi Schürrlestä todella epämääräistä huhuilua West Hamista, Italiasta ja Turkista. Toljanin kohdalla en usko, että mies lähtee mihinkään.
Kilpikonna

Poissa Poissa


Vastaus #339 : 08.06.2019 klo 12:33:47

Dortmundin päättävät tahot haikailevat kovasti kokeneen, saksalaisen topparin perään.

Onkos jossain mainittu mitään nimiä? Jotenkin vaikea keksiä yhtään joka vahvistaisi tai toisi edes syvyyttä ja olisi järkevällä hinnalla saatavissa.
Bud Spencer

Poissa Poissa


Vastaus #340 : 08.06.2019 klo 14:54:00

Jotenkin vaikea keksiä yhtään joka vahvistaisi tai toisi edes syvyyttä ja olisi järkevällä hinnalla saatavissa.

Boateng
« Viimeksi muokattu: 08.06.2019 klo 18:15:57 kirjoittanut Bud Spencer »
Winston Bogart Company

Poissa Poissa


Vastaus #341 : 09.06.2019 klo 06:55:57

Haistoin Delaney-siirron noin 9kk etuajassa joten laitetaan taas nimi Watzken pöydälle. Glen Kamara.
BVB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Suomen maajoukkue


Vastaus #342 : 09.06.2019 klo 11:12:29

Boateng

Se vahvistaminen voi olla aika kyseenalaista miehen nykykunnolla, palkkakin todennäköisesti melkoinen.
Soolo2

Poissa Poissa


Vastaus #343 : 09.06.2019 klo 15:54:34

Onkos jossain mainittu mitään nimiä? Jotenkin vaikea keksiä yhtään joka vahvistaisi tai toisi edes syvyyttä ja olisi järkevällä hinnalla saatavissa.

Ystävyysseura Arsenalin ylijäämästä Mustafi?
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #344 : 12.06.2019 klo 15:43:26

Kaaderin turhakkeiden tyhjennys käynnistyi, kun Isakin siirto Real Sociedadiin vahvistui. Joidenkin huhujen mukaan diiliin olisi jopa sorvattu takaisinostopykälä. Joka tapauksessa hyvä ratkaisu kaikkien osapuolten kannalta, sillä sveduteini osoittautui aivan liian köykäiseksi keltamustien paitaan. Zorcilla saattaa jäädä kesäloma pitämättä, sillä noin yhdeksän vastaavaa myyntiä olisi vielä ohjelmassa.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #345 : 12.06.2019 klo 16:11:20

Eiköhän Isakista pari miljoonaa enemmän olisi saanut, mikäli takaisinosto-optiota ei olisi sorvattu baskien kanssa. Kun Favre ei ruotsalaiseen luota, niin turha miestä on roikottaa Dortmundissakaan ensi kaudella.

Isak nyt oli helpoin tehtävä Zorcille, kun palkka on inhimillinen ja näyttöjä löytyi keväältä.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #346 : 14.06.2019 klo 22:36:13

Watzke ei ole saanut tarpeekseen epäonnistuneista paluumuuttajista, vaan Bildin mukaan "kokenut ja saksantaitoinen" toppari olisi Hummels. Balerdi ja Zagadou sitten myyntiin alehinnalla ja muita osa-alueita vahvistetaan ehkä vuoden parin päästä.

Toteutuessaan täysin älyvapaata toimintaa seurajohdolta.
MR11

Poissa Poissa


Vastaus #347 : 16.06.2019 klo 18:29:34

Hummels-huhujen keskellä jäänyt kommentoitua toisen maailmanmestarin yhteys Dortmundiin.

Cupissa siis vastassa 3. Ligan KFC Uerdingen, jonka riveistä löytyy BVB-ikoni Kevin Großkreutz.
4/4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ehjä Sandro Raniere


Vastaus #348 : 16.06.2019 klo 20:26:36

Eikö Zagadou ollut varsin kova talentti siirtyessään Dortmundiin? Eikö kyseessä ole ihan pelimies?
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #349 : 17.06.2019 klo 11:35:46

Aluksi kuvittelin uutista vain toimettomien toimittajien keksimäksi villiksi huhuksi, mutta nähtävästi keltamustat jahtaavat tosissaan ex-kapteenia. Kieltämättä viime kauden vireessään Hummels olisi selkeä vahvistus Dortmundin takalinjoille ja hän olisi hyvä mentori nuorille topparilupauksille. Toisaalta kaveri täyttää joulukuussa 31 vuotta, joten aivan maksimissaan jäljellä on 2-3 hyvää vuotta. Huhuttu hintalappu 25 miljoonaa yhdistettynä kovaan palkkaan tekee tässä tilanteessa siirrosta taloudellisesti järjettömän. Lisäksi Hummelsin lähtö ei ollut kaikkein tyylikkäin, joten paluu tietäisi götzemäistä draamaa joukkueen ympärillä. Itsekin satsaisin nämä rahat tärkeämpiin kohteisiin kuten koodinimi gündoganiin ja kunnon hyökkääjään.

Eikö Zagadou ollut varsin kova talentti siirtyessään Dortmundiin? Eikö kyseessä ole ihan pelimies?

Zagadou pelasi syksyllä loukkaantumiseensa saakka erinomaisesti, mutta toivuttuaan esityksiä on leimannut epätasaisuus. Keväällä itseluottamus oli kateissa ja nuorukainen teki joukon takaiskuihin johtaneita kardinaalimokia.

 
Sivuja: 1 ... 13 [14] 15 16
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines