FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.07.2021 klo 18:44:57 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 14 [15] 16
 
Kirjoittaja Aihe: Borussia Dortmund 18/19  (Luettu 106069 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #350 : 17.06.2019 klo 19:30:22

Koodinimi gündoganin houkuttelu on kieltämättä helpompaa Hummelsin kanssa kuin ilman. Noin 25 miljoonaa pian 31-vuotiaasta hyvästä pelinavaajasta, mutta todella hitaasta Hummelsista on Dortmundilta taloudellisesti iso riski, varsinkin kun kovapalkkaiset schürrlet, toprakit ja rodet ovat vielä palkkalistoilla ja tuskin lähtevät ilman Dortmundin palkkatukea, ylipalkkaisen Götzen kanssa ollaan solmimassa täysin turhaa jatkoa ja ex-kapteeni olisi Favren laskukaavan mukaan kuudes seitsemäs toppari. Hummels myös aiheuttaa taas kerran turhaa hälyä seuran ympärille, en vain näe miehen pelillisen arvon ylittävän negatiivisia vaikutuksia.

Väkisin mieleen nousee ajatus, että nyt kulutetaan jo Sanchosta ensi kesänä saatavia rahoja ja Watzke haluaa hinnalla millä hyvänsä salaattilautasen ennen eläköitymistään.
« Viimeksi muokattu: 17.06.2019 klo 19:40:07 kirjoittanut günthers »
Kilpikonna

Poissa Poissa


Vastaus #351 : 17.06.2019 klo 20:19:33

Maailmanluokan perseilyä omasta mielestä, jos Hummels päästetään takaisin. Vähän on matkaa uskottavaksi mestarikandidaatiksi jos parhaat pelaajat käyvät pelaamassa parhaat vuotensa Bayernissa ja sitten kun jalka jo painaa tai avauspaikkaa ei irtoa, o(s)tetaan takaisin rasittamaan palkkabudjettia. En olisi Götzeenkään koskenut pitkällä tikullakaan. Lisäksi topparisto menettelisi ilman vahvistuksia, mutta sekä keskikenttä, laitapakisto että kärki kaipaisivat laatua, leveyttä tai tulevaisuutta. Toivottavasti kyseessä on siis lähinnä lehtien myyntikikka.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #352 : 17.06.2019 klo 20:26:41

Kyllähän huhu olisi ammuttu heti alas, mikäki se olisi vain ankka. Eli puhtaasti siirtosummasta siellä väännetään.

Hummels olisi pelillisesti kovin paluumuuttaja, mutta muuten sama ylläolevaan. Vanha suola ei ole toiminut ja tuskin toimii tälläkään kertaa. Gündogan olisi ainoa, kenet kannattaisi raahata takaisin keltamustiin, ja hänenkin kohdallaan palkka olisi todella kova ja loukkantumisherkkyys korkealla tasolla. Kyseisellä pelipaikalla olisi kuitenkin oikeasti tarvetta juuri gelsenkircheniläisen kaltaiselle pelaajatyypille, eli tilanne olisi eri kuin toppariosastolla.
Schwarzgelb

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BV Borussia Dortmund


Vastaus #353 : 17.06.2019 klo 22:29:22

Voi toki olla että olen täysin väärässä, mutta kun tuosta koodinimi Gündoganista on ollut paljon juttua, niin luulen että Brandt on hommattu nimen omaan Witselin vierelle. Käsittääkseni mies pelasi Boszin alaisuudessa menneellä kaudella suurimmaksi osaksi juurikin keskikentän keskustassa. Näin ollen kaikkien terveenä ollessa keskikentän viisikko olisi esimerkiksi muotoa Brandt-Witsel-Hazard-Reus-Sancho. Hummelsin siirto olisi toteutuessaan aika kaksipiippuinen juttu. Pelimies toki kyseessä, mutta (nuoria ja kehityskelpoisia) toppareita on jo ennestäänkin tarpeeksi + ihmeellisen vähälle vastuulle loukkaantumissumassakin jäänyt Toprak ei esimerkiksi taida olla ihan matalapalkkaisin kaveri. Ulostuksia varmasti yritetään kulisseissa, mutta lopputulos jää nähtäväksi. Isakin lähtö enteilisi uuden hyökkääjän hankintaa ja ainakin itselläni olisi toivelistalla joku vähän isokokoisempi kaveri, jolla olisi pituuden lisäksi painoakin hiukkasen enemmän kuin se Isakin suunnilleen 60 kiloa. Joku Weghorstin tai Matetan tyylinen kärki toisi erilaisen taktisen vaihtoehdon nykyisille pygmeille piikkiin.
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #354 : 17.06.2019 klo 23:16:35

------------

Täysin eri mieltä käytännössä kaikesta. Sekä Hummels että Götze ovat todella Dortmundin Jungeja, oli lähdöt minkälaisia vaan. Henkisesti Mats on todella kova vahvistus ja pelitaso riittää kevyesti.
Götzen kevätkausi oli todella hyvä, joten itkua hänestä ymmärrän myös erittäin huonosti.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #355 : 18.06.2019 klo 00:14:51

Täysin eri mieltä käytännössä kaikesta. Sekä Hummels että Götze ovat todella Dortmundin Jungeja, oli lähdöt minkälaisia vaan. Henkisesti Mats on todella kova vahvistus ja pelitaso riittää kevyesti.
Götzen kevätkausi oli todella hyvä, joten itkua hänestä ymmärrän myös erittäin huonosti.
Hummelsilla voi kahdella seuraavalla kaudella kentällä taso riittää todella hyvin, olihan mies keväällä liigan parhaita toppareita. joka tapauksessa mies jätti Dortmundin kapteenina siirtyen melkein pahimpaan mahdolliseen paikkaan - Bayerniin. Osasyynä tuohon oli luonnollisesti Tuchel, osasyynä raha ja unelma Mestarien liigan voitosta. Täysin valideja syitä, mutta kyllä Saksan toiseksi suurimmalla seuralla pitäisi olla ylpeyttä sen verran, että näitä hummelsseja ei hankita takaisin heti kun on riitaantunut nykyisen koutsin kanssa. Hummelsia vastaan puhuu myös kovempi tarve muilla pelipaikoilla yhdistettynä näihin kovapalkkaisiin jämämiehiin, joita sitten päästetään muualle maksaen osia palkoista vielä siirtojen jälkeen (tune: Sahin). Nämähän sitten rahoitetaan superjunnujen myynneillä - mieluummin muutama megaeuro esimerkiksi Sancholle käteen, niin mahdollisuus pitää seurassa 1-2 kautta pidempään olisi olemassa. Nyt ex-kapteenin paluuseen syydetään kolmessa vuodessa 60 miljoonaa euroa, joka luonnollisesti tienataan viime kauden parhaan tai toiseksi parhaan pelaajaan myynnillä vuoden päästä.

Götze puolestaan lähti nuorena taalojen ja Guardiolan perässä etelään - täysin oikeutettua sekin. Miehen paluu oli kyseisen kesän siirroista lähtökohtaisesti yksi parhaimmista, kertoen toki karua kieltä muista tuon kesän flopeista. Siirto oli kuitenkin aika puhtaasti Watzken tahto, kuten on Hummelsinkin paluu, ja molemmat todellisia pyllistyksiä faneja kohtaan. Götzen sairautta ei oltu tuolloin diagnosoitu, mutta alakanttiinhan Götze oli pelannut koko Bayern-uransa. Alakanttiin Götze pelasi myös Dortmundissa erinäisistä syistä 2,5 vuotta, ollen nyt kevätkaudella vihdoin useammin avainpelaaja hyökkäyksessä. Joka tapauksessa mieheen sijoitettiin kolme vuotta sitten noin 26 miljoonaa euroa siirtokorvausta, ja palkkaa mies on nauttinut 8-10 miljoonaa kaudessa - vain Reus on tienannut tuossa ajassa enemmän. Bayerniin lähdön ja taloudellisten realiteettien vuoksi Götze on ollut suuri pettymys ja odotuksia mies ei ole lunastanut paluunsa jälkeen kuin korkeintaan ajoittain viime kauden aikana.

Oma mielipiteeni siis on että sekä kylmästi taloudellisesti että myös futisromanttisesti Götzen paluu olisi pitänyt jäädä tapahtumatta, ja vähintäänkin jälkimmäisestä näkökulmasta myös Hummels voisi jäädä Müncheniin.
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #356 : 18.06.2019 klo 01:57:39

-----------

Ok hyviä perusteluja, toki en kaikesta edelleenkään samaa mieltä :)
Minusta on todella hienoa, että esim. Götzeen on panostettu "omana poikana". Toivottavasti Mario maksaa sen takaisin seuraavien vuosien aikana ja parantaa vielä selvästi kevätkauden suorituksista. Mahdollista se on varsinkin jos Stoffwechselkrankheit on hallinnassa. Marion tilanne muistuttaa nuorimmaisen poikani tilannetta, hän pystyy nyt 5 vuoden jälkeen urheilemaan omassa lajissaan parhaalla tasollaan koskaan. Samalla tavalla diagnoosia ei saatu moneen vuoteen. Ehkä itsessäni asuu liikaa romantikkoa...

Hummelsin osalta uskon, että tulee olemaan kova luu seuraavat pari vuotta ainakin. Myönnetään, että rahaa palaa paljon mutta tuossa Hummelsin paluussa on paljon muutakin, on isompi kokonaisuus.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2019 klo 02:00:48 kirjoittanut Puuhapete »
Haunted

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man Utd


Vastaus #357 : 18.06.2019 klo 02:19:11

Hummelsin osalta uskon, että tulee olemaan kova luu seuraavat pari vuotta ainakin. Myönnetään, että rahaa palaa paljon mutta tuossa Hummelsin paluussa on paljon muutakin, on isompi kokonaisuus.
Huutelen täysin vieraana topiciin, mutta Hummelsin paluu Dortmundiin on nykyhetkessä helppo tulkita pikkuveljen vapaaehtoispyllistykseksi. Suoraan ihan kuivana suoleen.

Jos se kilpailija on niin suuri unelma ja vetovoimainen seura useammalle pelaajalle, miksi noita penkinkuluttajia nöyrrytään raahaamaan etelästä takaisin. Etenkin päättyneen, hyvin tasaisen kauden jälkeen. Ikään kuin itsekin jopa haettaisiin sitä Bayern ja sit me -asetelmaa.

Vaikka Hummelsin kohdalla kuinka olisi kyseessä "isompi kokonaisuus", johon en taustana ihan usko - vaan futisromantiikka-motiiviin - on varteenotettava kysymys, mitä erityistä Mats'lla olisi menneisyys unohtaen annettavana Dortmundin nykytoppareihin nähden?
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #358 : 18.06.2019 klo 11:26:04

Viime vuoden kunnollaan Hummels oli yksi parhaita toppareita ylipäätänsä. Sillä pelitasolla merkittävä parannus Dortmundin alakertaan.
Osterdeich

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #359 : 19.06.2019 klo 01:31:52

Tähän hieman absurdiksi ajautuneeseen keskusteluun sanoisin, että en alkuunkaan ymmärrä Hummelsin hakua lukuisista yllä mainituista syistä. Muistuttaisin, että mies lienee ollut myös yksi perusongelmista Löwin jengin hengen tuhoamisessa vuoden 2018- kisoissa. Eikä tuo kevätkään pelillisesti nyt yhtä juhlaa ollut, koska hitaus, mikä pahenee vuosi vuodelta. Mutta tuo ”gunthersin” korostama moraali on paljon keskeisempi asia näinä Scheiss-RB aikoina. Miksi noita jätkiä palkittaisiin? Werdassa Baumann sentään sanoi suoraan, että Max ”Tuhlaajapoikaa” ei enää tarvita (vaikka halvemmalla tulisi). 
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #360 : 19.06.2019 klo 13:46:22

Hummels. Ymmärrettävästi aihe herättää suuria intohimoja. Toivottavasti Watzke & Zorc eivät kuitenkaan perusta päätöksiään mihinkään jalkapalloromantiikkaan, vaan pelkästään viileään harkintaan ja analytiikkaan. Edelleen väitän Hummelsin olevan tällä hetkellä pelilisesti merkittävä vahvistus Dortmundin alakertaan. Keltamustien pulustus ei suoranaisesti herättänyt kammoa vastustajien hyökkääjien keskuudessa viime kuukausien aikana. Fakta on myös, että tämä on ohimenevä olotila ja miehen suoritustaso on jo laskevalla käyrällä. Hyviä vuosia lienee jäljellä enää pari kolme. Näin ollen tässä on kyse pelkästään hinnasta ja resurssien optimaalisesta allokoinnista. Jos ex-kapteenista saisi optimitilanteessa puristettua vielä kolme huippukautta, 30 miljoonan siirtosumma ja 10 miljoonan vuotuinen palkka tarkoittaisi 20 miljoonan vuosikulua toppariosaston kohentamisesta. Olen varma, että tämän rahan pystyisi käyttämään tehokkaamminkin. Summaa saa pienennettyä luopumalla esimerkiksi Toprakista ja Weiglista, mahdollisesti myös Diallosta. Tietenkin matematiikka muuttuu aivan toisenlaiseksi, mikäli siirtokorvauksen saisi tingittyä 15-20 miljoonaan.

Buyern. Lähtökohtaisesti Hummelsin hankkiminen ei tarkoita samaa kuin veronkiertäjälle antautuminen. Kaikki riippuu taas taloudellisista ehdoista. Jos uran ehtoopuolella olevasta kaverista maksetaan järjettömiä summia, silloin tietenkin ollaan talutusnuorassa. Toisaalta mikäli kyetään hyödyntämään itävaltalaisten murrostilannetta ja saadaan hankittua edullisesti liigan tämän hetken paras toppari, Zorc näyttää nerolta ja Brazzo aivan itseltään.

Sancho. Totta kai kaikki liikenevät eurot pitäisi sijoittaa nuorukaisen sopimuksen jatkamiseen. Uskon myös päättäjien tietävän tämän ja he varmaan yrittävät kuumeisesti ostaa vielä paria lisäkautta. Toisaalta jos Sancho haluaa siirtyä jo ensi kesänä, kovin paljoa ei ole tehtävissä. En näkisi Hummelsilla olevan mitään yhteyttä Sanchon jatkon kanssa.

Götze. Näin jälkikäteen tarkasteltuna pullaposken paluu oli selkeä virheliikku. Järkyttävällä kasalla rahaa on saatu toistaiseksi puoli vuotta hyviä esityksiä. Toisaalta jo tehtyjä virheitä ei kannata pahentaa uusilla pöljyyksillä. Keväällä Juudas oli joukkueen parhaimmistoa, joten olisi aivan järjetöntä hankkiutua eroon harvoista onnistujista. Kaaderista löytyy aika monta turhempaakin tyyppiä. Muutenkaan joukkue ei varsinaisesti pullistele teknisistä ja oikeasti taitavista futaajista. Eli viime kädessä tämäkin kiteytyy rahaan. Pienellä palkan alennuksella solmisin ilman muuta jatkosopparin. Toisaalta, jos mies käy ahneeksi ja vaatii liikaa, myynti tänä kesänä on paikallaan.

Hyökkääjä. Taitava ja peliin osallistuva kärki toisi ison buustin hyökkäyspeliin. Alcacer kyllä latoo maaleja, mutta lasisuus ja muun pelin ulkopuolelle jääminen laskevat arvosanaa huimasti. Götze on puolestaan hyvä rakentelussa ja kombinaatioissa, mutta kliinistä maaliruiskua hänestä ei saa veistämälläkään. Eli tarvittaisiin Paco Götze - tai Mario Alcacer -tyyppinen hyökkääjä. Itse en missään tapauksessa hairahtuisi isokokoiseen puujalkaan, joka silloin tällöin voittaisi pääpallon. Tällöin koko muu joukkueen pelaaminen pitäisi sovittaa yksipuolisen targetin ympärille.   
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #361 : 19.06.2019 klo 15:01:14

Potkijan mukaan Hummels kustantaa sen 38 miljoonaa ja kaupat on taputeltu.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #362 : 19.06.2019 klo 15:02:01

Hyvin ajoitettu kirjoitus. Kickerin mukaan siirto on taputeltu ja veronkiertokassaan virtaa bonareiden kanssa jopa 38 miljoonaa. Aivan järjetön summa. Brazzo vei Watzkea ja Zorcia kuin kuoriämpäriä.

e. Ja kaiken lisäksi hidas
« Viimeksi muokattu: 19.06.2019 klo 15:09:35 kirjoittanut Nur der BVB »
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #363 : 19.06.2019 klo 15:16:50

Tietenkin paljon riippuu siitä, mikä osuus on bonareita ja millaisiin ehtoihin ne on sidottu. Kymmenen miljoonan kiinteä summa ja 28 miltsiä zämppärin voitosta olisi varsin hyvä diili, kun taas 35 miljoonaa plus 3 miljoonaa neljän joukkoon sijoittumisesta olisi rahan polttamista. Pahoin pelkään, että jälkimmäinen skenaario on lähempänä todellisuutta.   
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #364 : 19.06.2019 klo 15:30:48

Niin hyvää työtä kuin Zorc&Watzke ja talouspuolen kynäniskat ovat talouden saralla tehneet, niin Bayern on pessyt lattiaa Dortmundilla joka kerta kun kauppaa on käyty seurojen välillä viimeisen kymmenen vuoden aikana. Götze nyt ei välttämättä ollut täysin ryöstö, mutta ajoitus täydellinen joka tapauksessa.

Kovat on odotukset Hummelsin esityksille, kun kerran parista kaudesta maksetaan tolkuton summa rahaa. Näin lähtökohtaisesti paska diili.

Supercupissa taitaa olla sellainen tilanne, että sekä koti- että vierasfanit viheltävät samalle pelaajalle eli Hummelsille. Eipä tule vastaavaa ihan heti mieleen.
« Viimeksi muokattu: 19.06.2019 klo 15:37:01 kirjoittanut günthers »
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #365 : 19.06.2019 klo 16:47:01

Nähtävästi kiinteänä korvauksena maksetaan 30,5 miljoonaa ja loput 7,5 miltsiä on sidottu menestykseen. Aivan järkyttävä hinta, jonka olisi voinut investoida paljon viisaammin esimerkiksi koodinimi-Gündoganiin tai kestävän ratkaisun hakemiseen oikeaksi pakiksi. Kun asiaa tarkastellaan kolmen vuoden kuluttua, on erittäin epätodennäköistä, että tämä operaatio voitaisiin todeta nerokkaaksi viimeiseksi osaksi mestaruuspalapelissä. Paljon suurempi mahdollisuus on täydelle mahalaskulle. Kyseessä on siis klassinen high risk low reward -tilanne.

Joka tapauksessa nyt on pakko laittaa iso luuta heilumaan turhakeosastolla. Mikäli yksikään viisikosta Flipperi, Rode, Kagawa, Toprak, Toljan tai Weigl rasittaa palkkabudjettia kauden alkaessa siivous on epäonnistunut. Näiden lisäksi myös Philippin, Wolfin ja Schmelzerin pitäisi olla kauppatavaraa, mikäli joku sattuisi pöljyyksissään kiinnostumaan.
Echte liebe.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BVB


Vastaus #366 : 19.06.2019 klo 16:53:39

Lähtökohtaisesti pitkälti samaa mieltä muiden kirjoittajien kanssa. Mielestäni Hummels on hitaudestaan huolimatta edelleen huipputoppari. Hinta vaan kyllä on tolkuton. Tuollaisena se kuulostaa niin järjettömältä, että jotain tuolla täytyy olla joka tekee diilistä fiksumman. Toivottavasti.

Noh, yhden positiivisen noston tähän haluan tehdä. BVBn erikoistilannepelaamiseen (mm. Kulmat omassa ja vieraassa päädyssä) Hummels tuo kyllä merkittävän parannuksen. Vaikka kokoa ei päättyneellä kaudellakaan varsinaisesti BVBn alakerrassa puuttunut, oli erikoistilannepelaaminen välillä aivan umpisurkeaa. Surullisen Münchenin vierailun aikana juurikin pohdiskelin, että olisipa meilläkin tuollainen Hummels tuomassa uhkaa hyökkäyspäässä ja ryhtiä puolustuspäässä. Nyt sitten on, ja siihen olen tyytyväinen.
Winston Bogart Company

Poissa Poissa


Vastaus #367 : 19.06.2019 klo 18:33:29

Hinnan kun suhteuttaa Ronal de Boe... Thorgan Hazardin hintaan niin taskurahoja.
Puuhapete

Poissa Poissa


Vastaus #368 : 19.06.2019 klo 22:56:31

Kova hinta joo myönnetään.

https://www.tlz.de/sport/fussball/bundesliga/hitzfeld-einer-wie-hummels-hat-dortmund-gefehlt-id226223187.html
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #369 : 03.07.2019 klo 11:06:24

Alkukesän rynnistyksen jälkeen siirtorintamalla on ollut hiljaista. Mateu Moreyn sopimus julkaistiin virallisesti, mutta tämäkin on ollut jo pitempään tiedossa. Toivottavasti superjunnusta kehittyy kauden aikana pitkäkestoinen korvaaja Piszczekille. Käsittääksen manololupauksella ptäisi olla siihen kaikki edellytykset. Huhupörssissä on pyörinyt Patrik Schikin hankkiminen lainadiilillä vahvistamaan hyökkäysosastoa. Tämä ei herätä kovin vahvoja tunteita suuntaan tai toiseen, mutta pelkästään Alcacer&Götze -parivaljakko piikissä ei tule olemaan ideaalinen tilanne.

Toiseen suuntaan ovi  ei ole vielä kovin tiheään heilunut.
-Burnic  ja Passlack on saatu vuodeksi lainalle Dresdeniin & Fortuna Sittardiin.
-Nähtävästi Kupla harkitsee vakavasti Philippin hankkimista ja korvaukseksi on huhuttu vajaata 20 miljoonaa. Olisi loistava diili toteutuessaan.
-Rode on aloittanut juoksutreenin ja pääsee joukkueen mukaan kolmen viikon kuluttua. Mieshän pelasi loistavan kevätkierroksen, joten luulisi Frankfurtin olevan valmis pulittamaan kaverista noin 10 miljoonaa.
-Huhujen mukaan lädit olisivat Liverpoolin johdollaBruun Larsenin perässä. Kuullostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta myisin välittömästi, mikäli mahdollisuus avautuisi.
-Guerreiro ei ole halukas jatkamaan ensi kesänä päättyvää sopimustaan, joten ainoa mahdollisuus on myydä lusitaani nyt. Tuchelilla voisi olla miehelle käyttöä, jolloin hintaakin voisi saada ujutettua yli 20 miljoonan.
-On mahdotonta nähdä Weiglille mitään roolia ensi kaudelle. Toppareista on ylitarjontaa ja keskikentän pohjellekin kaveri on korkeintaan kolmosvaihtoehto. Tänä kesänä markkina-arvoa on vielä jäljellä, joten Zorcin olisi parasta soittaa Tuchelille saman tien. Myös Weiglistä pitäisi olla saatavissa vähintään 20 miljoonaa.
-Myös toppareista pitää saada myytyä vähintään yksi, ehkä jopa kaksikin. Toprak olisi luonnollisin kandi, mutta mies ei kuullosta ajatuksesta kovin innostuneelta. Ei ihme, sillä ruhtinaallinen palkka juoksee katsomossakin istuessa. Itse olisin valmis pistämään lihoiksi myös Diallon. Hän on nokkimisjärjestyksessä korkeintaan kolmostoppari eikä ero Zagadouhun ole suuri. Jälkimmäinen on kuitenkin nuorempi ja potentiaalisempi, joten Diallosta voisi hyvinkin luopua. Mikäli näissä ei onnistuta, laittaisin Balerdin lainalle johonkin keskikastin porukkaan. Nuorukainen tarvitsee peliaikaa, eikä sitä riitä viitos- tai kuutostopparille.
-Jäljelle jää vielä ongelmakolmikko Flipperi, Kagawa & Toljan. Herroille maksetaan kykyihin nähden sen verran tähtitieteellistä palkkaa, ettei insentiiviä massiiviseen tulojen leikkaukseen juuri ole. Pahoin pelkään kolmikon istuvan Westfalen-stadionin katsomossa koko ensi kauden.
-Itse olisin valmis luopumaan myös Wolfista. Kaverille ei ole mitään käyttöä, mutta markkina-arvoa pitäisi olla enemmän kuin Frankfurtille maksettu viisi miljoonaa.

Kokonaisuudessaan Zorcilla on vielä valtava työsarka edessä seuraavan kahden kuukauden aikana. Jopa kymmenelle turhakkeelle pitäisi löytää vielä uusi seura, eivätkä kaikki ole todellakaan ns varmoja nakkeja. Toisaalta tässä piilee myös iso mahdollisuus. Hyvällä onnistumisella kassaan on mahdollista haalia pitkästi yli 100 miljoonaa, mikä käytännössä rahoittaisi kesäkuussa tehdyt suurhankinnat.
 
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #370 : 11.07.2019 klo 22:32:57

Ovet käyvät pikku hiljaa myös ulospäin. Zorc sai Toljanin kupattua Sassuoloon: 2-3M korvaus lainasta sekä 4-5M osto-optio. Sisäinen realistini ei odota osto-option realisointia, sillä miten Toljan vuodessa oppisi puolustamaan kun ei sitä tähän mennessä ole oppinut. Joka tapauksessa Dortmundin palkanlaskentaosasto kiittää.

Toprakia viedään samaan osoitteeseen kuin Toljania, mutta tuohon en usko ennen kuin näen. Toprakin palkkavaatimus ei käsittääkseni ole näiden italialaisten keskitason seurojen mahdollisuuksien rajoissa. Olen satavarma, että mies on keltamustissa vielä siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen.

Philippiä viedän toisaalla edelleen Volkkariin ja kyseinen siirto toteutunee heti kun Brekalo on löytänyt uuden osoitteen. Huhuissa berliiniläisen osalta pyörii 18 miljoonan euron siirtokorvaus, bonusten kanssa varmaan lähellä totuutta. Vähän Ginteriin verrattavissa oleva tapaus mielestäni: ihan hyvä pelaaja, ja onnistunee uudessa hieman pienemmässä ympäristössä. Dortmundissa Reus on kuitenkin vähän liian samanlainen pelaaja, ja viime kaudella keltamustien onneksi kapteeni pysyi vastoin kaikkia todennäköisyyksiä kasassa.

Olen edelleen sitä mieltä, että Götze ja Weigl ovat turhia nykymiehistössä, mutta seurajohto näkee asian toisin.
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #371 : 15.07.2019 klo 13:52:57

Toljanin suhteen kävi melkoinen joulu. En olisi millään uskonut kaverin poistuvan palkkalistoilta.

Nähtävästi seuraavaksi lihoiksi laitetaan Diallo. Pariisin sheikit ovat valmiita latomaan pöytään 32 miljoonaa, joten Zorcin ei tarvitse pitkään harkita. Patonki olisi taistellut korkeintaan Hummelsin ja Akanjin jälkeen kolmostopparin asemasta Zagadoun kanssa. Jälkimmäinen on lisäksi kolme vuotta nuorempi, joten Diallosta tuli kallis luksus, josta on helppo luopua.

Tämä kauppa muuttaa varmasti loppujen pelaajien myyntistrategiaa. Mielestäni enää ei ole varaa luopua sekä Toprakista että Weiglistä. Tietyssä mielessä jälkimmäinen olisi parempi hätävarana, sillä kaveri pystyisi tarvittaessa stunttaamaan topparina ja kutosena. Toisaalta jos Tuchel olisi valmis maksamaan entisestä suojatistaan tarpeeksi mottipäisen summan, en epäröisi hetkeäkään. Todennäköisintä on kuitenkin Toprakin siirtyminen maapähkinöillä.

Philippin ja Roden myyntien suhteen olen kohtuullisen luottavainen. Ensin mainitusta pitäisi saada myös aivan järkevä korvauskin.

Guerreiro ja Götze menevät samaan kategoriaan. Jatkoa ensi kesänä päättyvään soppariin tai lihoiksi tänä kesänä. Molemmat ovat liian arvokkaita päästettäväksi ulos bosmanilla. Pullaposken suhteen olen hieman eri linjoilla kuin toveri günthers. On aivan selvää, että entiseen loistoon ei ole paluuta. Toisaalta Mario oli keväällä joukkueen parhaita, joten ilman pätevää korvaajaa miehestä ei kannata luopua. Edelleenkään kaaderissa ei ole ylitarjontaa taitavista ja pallovarmoista pelaajista.

Zorcin murheenkryynit ovat Flipperi ja Kagawa. Ensimmäiselle maksetaan kykyihin nähden niin räikeää ylipalkkaa, että kukaan tervejärkinen manageri ei ole valmis lähellekään samaa. Japsilla puolestaan on haave pelata Espanjassa, mutta siellä sopivia pestejä ei ole tarjolla. Jotenkin hämmentävää, miten yksikään Bundesliigaseura ei ole osoittanut kiinnostusta. Kaveri olisi selkeä vahvistus yli puolelle pääsarjan joukkueista.

   
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #372 : 15.07.2019 klo 14:51:43

Kagawaa viedä todella epämääräisissä huhuissa Celta Vigoon, mutta tiedä sitten kelpaako seuran status ja palkka japanilaiselle.

Toprak ei uusimman Kickerin mukaan halua vaihtaa maisemaa, joten eipä miestä väkisin voi siirtää. Weigl on periaatteessa ihan ok tuuraaja toppariksi ja kutoseksi, jälkimmäinen siis edelltyksellä, että ensi kaudella keltamustat pelaavat useammin 4-1-4-1-muodostelmalla. Topparina pelaamista haittaa kuitenkin merkittävästi Diallon vaihtuminen Hummelsiin, sillä Hummels-Weigl olisi katastrofaalisen hidas topparipari yhdessä.

Nuori Gio Reyna sekä Raiolan suojatti Pherai matkasivat edustuksen mukana Amerikkaan, Akanji sekä Schmelzer jäivät kotiin vesijuoksun jatkokurssin vuoksi.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #373 : 16.07.2019 klo 19:44:16

Flipperiä huhutaan Bankfurtin riveihin korvaamaan Haller :D
Nur der BVB

Poissa Poissa


Vastaus #374 : 16.07.2019 klo 21:07:44

Flipperiä huhutaan Bankfurtin riveihin korvaamaan Haller :D

Valitettavasti huhu taitaa olla enemmän toimittajien spekulointia kuin kovaa faktaa. Mutta olisihan se huikeaa, jos Zorc saisi myytyä floppiduo Rode & Flipperin Frankfurtiin yhdellä diilillä.

Sitten heräsin.

 
Sivuja: 1 ... 14 [15] 16
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa