FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.04.2019 klo 19:50:31 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 37
 
Kirjoittaja Aihe: Suomi - Viro 11.9.2018 klo 21.45, Veritas Stadion (Viafree, Viaplay, Viasat)  (Luettu 53089 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Salming

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Chelsea FC


: 09.09.2018 klo 20:43:16

Otin vapauden avata otteluketjun tiistai-illan huimalle Kansojen liigan näytelmälle, jossa kohtaavat Suomi ja Viro. Katsoin tänään nauhalta Viron ja Kreikan välisen ottelun ja tein havaintoja, jotka nyt haluan jakaa heti alkuun, mutta sitä ennen vielä lyhyt kertaus Huuhkajien pelitavasta, josta kerroin tarkemmin tässä yöllisessä viestissäni: http://futisforum2.org/index.php?topic=221242.msg11899783#msg11899783

Tiivistettynä siis Suomi puolustaa 4-4-2:ssa pyrkien pitämään kahden alimman linjan välin tiiviinä ja jos vastustaja saa pelattua pallon maata pitkin keskikentän linjan läpi, puolustuslinjasta tullaan vastaan ja pysäytetään hyökkäyksen eteneminen ennen kuin vastustaja pääsee kääntymään linjojen välissä ja tempokuljettamaan kasvot kohti maalia. Suomi hyökkää 2-4-4 tai 2-1-3-4 muodossa, jolloin koko ylänelikko on vastustajan puolustuslinjan tasolla. Laitapuolustajat nousevat keskikentän keskustan pelaajien tasolle. Toisinaan jompikumpi keskikentän moottoreista laskeutuu alemmas hakemaan palloa, jos peli ei muutoin aukea. Ylänelikon pelaajat tulevat myös vuorollaan vastaan palloa, jolloin viereinen pelaaja lähtee usein juoksemaan pystyyn linjan taakse toivoen, että vastaanmennyt pelaaja saisi jatkettua pallon yhdellä kosketuksella linjan taakse.

Viro - Kreikka 8.9.2018

Viro

Viron ilmoitettu muodostelma oli 5-4-1:
#8 Henri Anier (FC Lahti)
#13 Siim Luts (Teplice, CZE) - #14 Konstantin Vassiljev (Piast, POL) - #20 Artjom Dmitrijev (FC Lahti)- #11 Henrik Ojamaa (Legnica, POL)
#3 Artur Pikk (Legnica, POL) - #18 Karol Mets (Breda, HOL) - #5 Madis Vihmann (Flora, EST) - #21 Nikita Baranov (Sogndal, NOR) - #2 Gert Kams (Flora, EST)
#1 Mikhel Aksalu (SJK)

Vaihdosta kentälle tulivat #10 Sergei Zenjov (Cracovia, POL), #4 Joonas Tamm (Sarpsborg, NOR) ja #7 Sander Puri (Waterford, IRL). Kapteeni Ragnar Klavan oli sivussa, mutta saattaa pelata tiistaina Huuhkajia vastaan.

Olen nähnyt Viron kahdesti paikan päällä. Ensimmäinen kerta oli Turussa ja silloin Ats Purje upotti Suomen kahdella maalillaan. Toinen kerta oli viime marraskuussa Helsingissä, jolloin Suomi voitti 3-0 Lodin iskiessä kahdesti. Tuolloin Viro pelasi identtisellä 5-4-1 muodostelmalla, mutta silloin keskityin vain seuraamaan suomalaisia enkä kiinnittänyt sen kummemmin huomiota Viron tekemiseen. Tuossa pelissä Viron paras maalipaikka syntyi Moisanderin harhasyötöstä, joka oli verrattavissa Färsaaria vastaan pelatussa ottelussa nähtyyn harhasyöttöön. Jos joku haluaa vielä lukea pienet Huuhkajat-arviot viimeisimmästä Viro-pelistä, tästä linkistä voi käydä niin tekemässä: http://futisforum2.org/index.php?topic=211656.msg11339396#msg11339396

Puolustusmuoto:

Jo 14 sekunnin kohdalla kävi ilmi, että Viron puolustusmuoto oli 5-4-1, mikä ei yllättänyt.

25 sekunnin kohdalla näemme sen, kuinka kreikkalaiset pyrkivät hakemaan tilaa Viron keskikentän neljän linjan ja viiden miehen puolustuslinjan välistä. Tässäkin kuvassa periaatteessa jopa neljä kreikkalaista on väliin jäävässä tilassa.

Ajassa 3:39 nähdään, kuinka Viron muoto rakoilee. Ensinnäkin, keskikentän neljän linja hajoaa, kun Dmitijev ryntää peittämään.

Sen jälkeen Vassiljev pyrkii peittämään Kreikan toisen pohjapelaajan Bouchalakisin syöttöä.

Se ei onnistu, vaan pallo saadaan pelattua linjojen välissä kärkkyneelle vasemmalle laiturille Pelkasille, joka jatkaa pallon ykköselle oranssinappiksiselle kymppipaikan Fortounisille. Viron alimmasta linjasta vastaan irronnut oikea toppari Baranov pelaa itsensä ulos.

Fortounis jatkaa pallon Mitrogloulle, joka puolestaan syöttää linjan taakse auenneeseen tilaan juoksevalle Mantalosille, mutta Aksalu otti hienon torjunnan alakulmasta.

Pelin avaus:

Tämän hahmottamisessa minulla kesti todella kauan, koska A le Coq -areenan kuvakulma ei ole paras mahdollinen ja zoomia käytetään niin paljon, että koko ryhmitys ei näy kerralla. Lisäksi Viro ei pahemmin päässyt alussa etenemään rauhassa maata pitkin, vaan joutui roiskimaan pitkää palloa Kreikan prässätessä ylhäältä. Ajassa 29:45 näkyy kuitenkin, kuinka Dmitrijev laskeutui usein alemmas. Muoto oli ehkäpä lähinnä 3-1-3-3:a eli kolme topparia levittivät leveälle, Dmitrijev laskeutui hakemaan palloa, seuraavassa linjassa olivat Vassiljev ja laitapuolustajat ja sitten Anier sekä laiturit Luts ja Ojamaa puolestaan olivat yläkolmikkona Kreikan puolustuslinjan tasolla. Kuvassa näkyy myös, kuinka Kreikka miesvartioi neljällä miehellä ylhäällä.

Tämä kuva puolestaan on ajasta 45:32. Tällä kertaa Vassiljev on tippunut hakemaan palloa ja Dmitrijev on ylempänä.

Topparit ovat leveällä ja laitapakit ovat nousseet jopa numeron 20 eli Dmitrijevin tason yläpuolelle, jolloin puolestaan laidat ovat kaventaneet keskelle eli Viro oli hetkellisesti muodossa 3-1-1-5, jossa siis Anier on keskellä, laiturit puolitiloissa ja laitapakit puolestaan sivurajoilla. Vassiljevin pitkä avaus tavoittaa nimenomaan ylös nousseen oikean laitapakin Kamsin, joka pääsi keskittämään kohti oikeassa puolitilassa olevaa Ojamaata ja keskellä olevaa Anieria.

Ajassa 57:00 sitten nähtiin se kolmas variaatio, joka on käytännössä sama kuin ylempi, mutta tässä Vassiljev ja Dmitrijev ovat enemmän samassa tasossa eli muoto on 3-2-5.

Erikoistilanteet:


Kulmapotkuissa Viro käytti miesvartiointia kuten näemme neljän minuutin kohdalla. Kaksi miestä seisoo vitosen viivalla ja yksi hoitaa etualueen, mutta muutoin maalille liikkuvat pelaajat olivat vartioinnissa.

Eestiläisten omissa kulmissa nähtiin muun muassa junamuodostelma ajassa 33:50. Vassiljev oli tietysti erikoistilannevastuussa.

Hyökkäyspään sivurajaheitoissa Viro nosti rohkeasti toppareita boksiin ja linkosi pitkän pallon kuudentoista sisään. Tässä kuvassa 32. minuutilla muun muassa Vihmann ja Mets ovat boksissa, kun oikea laitapakki Kams heittää.

Lisäksi vastustajan maalipotkuissa Viro prässäsi kolmella ylhäältä, mikä pakotti Kreikan avaamaan pitkällä. Samaa harrastivat Suomi ja Unkari eilen keskinäisessä ottelussaan ja sitä tulemme varmasti näkemään myös tiistaina.

Muuta:
- Vasen laituri Siim Luts oli ehkäpä Aksalun ohella Viron paras, todella näppärä ja tekninen vasenjalkainen pallonkäsittelijä. Oikea laitapakki Kams vastaa pitkistä sivurajaheitoista. Puolustuslinjasta numero 18 Mets ei jotenkin vakuuttanut minua, vähän oli hakemista sijoittumisen kanssa ja turhaa ryntäilyä. Kaikkiaan Viron hitaiden hyökkäysten rakentelu oli vaivalloista Kreikan prässätessä ylhäältä, joten jos Suomi vain tiistaina yhtä lailla prässää aktiivisesti, Huuhkajien pitäisi saada pakotettua Viro avaamaan pitkällä pallolla melko helposti ja sitten vain Arajuuri-Toivio kaksikon pitää hoitaa pääpallot omille, jolloin Suomi pääsee yrittämään toistuvasti 5-4-1 bussin murtamista.

Kreikka

Kreikan ilmoitettu muodostelma oli 4-2-3-1:
#11 Konstantinos Mitroglou (Marseille, FRA)
#18 Dimitrios Pelkas (PAOK, GRE) - #10 Konstantinos Fortounis (Olympiakos, GRE) - #20 Petros Mantalos (AEK, GRE)
#5 Andreas Bouchalakis (Olympiakos, GRE) #16 Dimitrios Kourbelis (Panathinaikos, GRE)
#23 Charalampos Lykogiannis (Cagliari, ITA) - #19 Sokratis Papastathopoulos (Arsenal, ENG) - #4 Konstantinos Manolas (AS Roma, ITA) - #15 Vassilios Torosidis (Olympiakos, GRE)
#13 Vasilios Barkas (AEK, GRE)

Vaihdosta sisään tulivat #14 Anastasios Bakasetas (AEK, GRE), #6 Alexandros Tziolis (Al Feiha, KSA) ja #9 Efthymios Koulouris (Atromitos, GRE).

Puolustusmuoto:

28:44 ajassa oikeastaan ensimmäisen kerran näkyi kunnolla Kreikan puolustusryhmitys syvällä omalla alueella, koska kuvakulma oli aiemmin liian zoomattu ja Kreikka piti pääosin palloa, mutta tässä näkyy hyvin se, kuinka Kreikka puolusti kahdella neljän linjalla, kun Fortounis oli hoivattana kentän laidalla.

Seuraava kuva on ajasta 41:29, jolloin näkyy se, kuinka Fortounis ja Mitroglou muodostavat kahdestaan ylimmän linjan eli Kreikan keskikentän neljän linjaan tiputtautuivat laiturit Pelkas ja Mantolas pohjapelaajien Bouchalakisin ja Kourbelisin seuraksi.

Ajassa 29:43 nähdään se, miten Kreikka prässäsi ylhäältä läpi avausjakson miesvartioinnilla, kun Viro koitti rakentaa peliä alhaalta. Mitroglou merkkasi keskimmäisen topparin, Pelkas oman puolen topparinsa, kymppipaikan Fortounis puolestaan Dmitrijevin ja puolestaan toinen Kreikan pohjapelaajista oli lähellä Vassiljevia. Kuvan ulkopuolella Kreikan oikea laituri Mantalos puolestaan oli lähellä oman puolensa topparia.
Pelin avaus:

Kreikka avasi peliä usein 2-4-2-2 muodossa kuten 32 sekunnin kohdalla näkyy. Topparit Sokratis ja Manolas olivat alhaalla leveällä. Seuraavassa tasossa olivat laitapuolustajat Torosidis (piilossa kuvasta) ja Lykogiannis sekä pohjapelaajat Bouchalakis ja Kourbelis. Kymppipaikan Fortounis haki tilaa linjojen välistä ja vierellä oli sitten joko Mitroglou tai toinen laituri. Tässä kuvassa on Mitroglou ja laiturit Pelkas sekä Mantalos ovat sitten Viron puolustuslinjan tasolla puolestaan. Yllättävän usein nimenomaan Mitroglou tuli reippaasti palloa vastaan.

Ottelun ainoa maali syntyi 13. minuutilla ja osoittaa, miksi Suomen kannattaa harkita avaukseen Markkasta tai Karjalaista Tuomisen tilalle. Tilanne alkaa ajasta 13:22. Viro istuu edelleen 5-4-1 muodossa, mutta pohjapelaaja Bouchalakis onnistuu pelaamaan maitse linjojen väliin Mantalosille.

Hän jatkaa ykkösellä laitaan Torosidisille.


Torosidis keskittää boksin rajalle, jossa on 2v2-tilanne ja taustalta Fortounis juoksee tyhjään tilaan. Mitroglou on niin pelottava target, että hän vetää puoleensa oikean topparin Barabanovin ja keskitoppari Vihmannin, jolloin Fortounisille syntyy tila, johon juosta ja viimeistellä pallo maaliin Mitron pudotuksesta.

Tästä kuvasta nähdään vielä se, että vasemman laitapakin Pikkin mentyä peittämään Torosidin keskitystä, se pakottaa vasemman topparin Metsin suuntaamaan huomion Mantalosin pystyjuoksuun, jonka takia Metsin ja keskitoppari Vihmannin välissä on niin karmea aukko, johon Fortounis pystyi juoksemaan.

Tässä 16. minuutilla otetussa kaappauksessa näkyy taas se, kuinka topparit ovat alhaalla, seuraavassa tasossa pohjapelaajat ja laitapakit ja sitten puolestaan Mitroglou on tullut palloa vastaan Fortounisin kanssa ylänelikosta laiturien jäädessä Viron alimman linjan tasolle.

Sitten vielä kymmenen sekunnin sisään kaksi erilaista variaatiota. Tässä muotona on 2-4-4 eli Mitro ja Fortounis ovat lähempänä alinta linjaa kuin keskikentän linjaa ja odottavat palloa sen sijaan, että itse tulisivat vastaan.

Pallo kuitenkin kierrätettiin toppareille ja se oli merkki siitä, että vasen laitapakki Lykogiannis sekä oikean puolen Torosidis painoivat pystyyn muuttaen ryhmityksen 2-2-6 muotoon hetkellisesti. Koska Kreikalla oli jo ylänelikon neljä pelaajaa käytännössä kiinni (Fortounis toki muita hivenen alempana) Viron puolustuslinjassa, kotijoukkueen viiden linja joutui tiivistämään kapeammalle auttaakseen toisiaan, jolloin laitakaistoille avautui tilaa nimenomaan Kreikan laitapuolustajille ja tässäkin kuvassa Sokratis laittaa pallon ilmassa kohti käsi pystyssä olevaa Lykogiannisia.

Erikoistilanteet:
Kymppipaikan Fortounis antoi kulmapotkuja ja sivuvapareita. Niistä en jaksa sen kummempia esimerkkejä kaivella.

Oman pään kulmissa Kreikka käytti miesvartiointia mm. 33. minuutilla Viron ollessa junamuodostelmassa. Muutoin neljä pelaajaa on oman vitosen viivan sisällä ja Fortounis hoitaa yksin etualueen ja lyhyen kulman puolustamisen.

Muuta:
- Fortounis vakuutti näppäryydellään kymppipaikalla. Mitrogloun targetpelaaminen oli loistavaa, harmi että joutui vaihtoon loukkaantumisen takia. Torosidis oli aktiivinen oikeana laitapuolustajana. Mantolas oli myös positiivinen tuttavuus oikealla laidalla, tekninen jantteri. Pohjapelaajista Bouchalakis osasi murtaa linjoja maata pitkin. Vasen laituri Pelkas väläytteli muutaman kerran toisella jaksolla laukoen kertaalleen niukasti ohi takakulman ja hankkien yhden vapaapotkun spurttinsa päätteeksi.

Suomi - Viro

Viro nähtäneen Suomeakin vastaan 5-4-1 muodostelmassa. Mielenkiintoisinta on nähdä se, onko Klavan pelikuntoinen. Muutoin tuskin pahemmin muutoksia Kreikka-ottelun avauskokoonpanoon tulee. Oikean laidan Ojamaa oli kuitenkin sen verran pimennossa, että ennenkin Veritaksella maaliverkkoja heiluttanut ja tälläkin kaudella laiturina pelannut Purje voisi olla villi jokerikortti Ojamaan paikalle, mutta tuskinpa Puolan pääsarjan pelaajaa tiputetaan pois avauksesta Veikkausliiga-pelurin tieltä.

Suomelta kysymysmerkkejä ovat ainakin Uronen ja Soiri, jotka ottivat osumaa Unkaria vastaan. Schüller kärsi pohjekrampista, mutta eiköhän hän toivu avaukseen. Sparv pelasi lauantaina puoli tuntia ja on haastattelun perusteella valmis isompaan vastuuseen, koska pohje ei oireillut. Avaukseen laittaisin Pukin rinnalle joko Karjalaisen tai Markkasen, koska Huuhkajat tarvitsee mielestäni tähän otteluun Mitrogloun kaltaista targettia. Tuominen pyrki Unkaria vastaan voittamaan kaksinkamppailuja, mutta asenteesta huolimatta hänen fysiikkansa ei riittänyt vielä kovinkaan hyvin pallon suojaamisessa. Summa summarum, laitan alle veikkaukseni avauskokoonpanoista vielä viestini loppuun.

Anier
Luts - Vassiljev - Dmitrijev - Ojamaa (Purje)
Pikk - Mets - Vihmann - Klavan - Gams
Aksalu

Pukki - Karjalainen
Soiri - Schüller - Sparv - Lod
Raitala - Toivio - Arajuuri - Granlund
Hradecky
« Viimeksi muokattu: 09.09.2018 klo 20:53:58 kirjoittanut Salming »
Kiitaja

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SM


Vastaus #1 : 09.09.2018 klo 21:54:06

Eiköhän Suomi häviä tämän lisäajalla jollain Anierin tekemällä persemaalilla. Mukavaa mennä katselemaan FC Lahden pelejä sen jälkeen.

Oikeasti on kyllä aika kova luotto siihen, että Suomi tämän hoitaa. Sen verran hyvältä Riven aikana pelit ovat näyttäneet.
« Viimeksi muokattu: 09.09.2018 klo 22:28:27 kirjoittanut Kiitaja »
Vippi

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 09.09.2018 klo 21:59:18

Mahtava avaus! Mukava lukea, kun joku jaksaa käyttää aikaa ja vaivaa näin hyvin vastustajien pelien purkamiseen Ylos
Madridlandia

Paikalla Paikalla


Vastaus #3 : 09.09.2018 klo 22:03:22

Näitä on kyllä kiva lukea. Kiitos Salming kaikesta, mitä olet tehnyt futisforumin eteen Ylos
Schmeichel

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 09.09.2018 klo 22:24:02

Avaukselle Ylos

Tiistai saisi tulla jo. En muista milloin viimeksi yhtä toiveikas ollut majun pelien suhteen, varmaan Hodarin aikaan..
Perusveijo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #5 : 09.09.2018 klo 22:48:18

Nyt oli hieno avaus Ylos
En oo varmaan ikinä lukenut mitään topikkia Twitterissä klikatun linkin kautta :D
PumanNapit

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #6 : 09.09.2018 klo 22:52:18

Todella hyvä avaus Ylos valmentajan tai vastaavan hommia johonkin jengiin vaan hakemaan!

Nyt on todella kova luotto että napataan 3pojoo ja mennään turvallisesti lohkon kärkeen.
egrock

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kolašinacin telaketjut


Vastaus #7 : 09.09.2018 klo 23:12:41

Vuoden avaus Tuoppi

Kiima alkaa nousta!
Jacob Johnson

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 09.09.2018 klo 23:34:35

Propsit Salmingille, todella kova avaus. Hienosti avattu Viron pelaamista. Suomella on kuusi pistettä tämän pelin jälkeen.
kokistuoppi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Jalkapallokulttuurimarxismi


Vastaus #9 : 09.09.2018 klo 23:56:09

Huh, upea pohjustus.

Sellainen kiintoista lisäys vielä, että Virolla on oma "henrimynttinsä", eli toppari Joonas Tamm. Hänet otettiin tappiotilanteessa kentälle Ojamaan tilalle. Miksikö? No tämän vuoksi:

Uutinen
Return to Tulevik[edit]
On 9 February 2015, Tamm returned to his boyhood club, Tulevik, on a one-year contract.[5] Positioned as a centre-forward, he scored 9 goals in 15 league appearances.


Uutinen
Tamm scored his first international goals on 7 October 2017, when he found the net three times in the second half of a 6–0 away victory in a 2018 FIFA World Cup qualification match against Gibraltar, becoming the first player to score a hat-trick for Estonia since 1996.[12]


Aikuisura alkoi myös kiinnostavasti, kun kaudella 2008 mies iski Tulevik II:ssa Viron neljänneksi korkeimmalla tasolla 24 maalia 23 ottelussa. Maajoukkueessa 16 otteluun nuo 3 Gibraltaria vastaan kerralla tehtyä osumaa.
peksi88

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 10.09.2018 klo 02:26:18

Huikea avaus.
Äijämäisellä joukkuepelillä 2-0 voitto. Karjalainen voisi tehdä ja Pukki myös.
Glorious

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, Tottenham


Vastaus #11 : 10.09.2018 klo 05:42:51

Avaus 6/5! Mukavaa vastakaikua viesteille, jossa ruoditaan x joukkueen pelitapaa kun ei ole nähty sekuntiakaan kyseistä joukkuetta toiminnassa. :D

Suomi 1-0, 6500+ AM
tab

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 10.09.2018 klo 08:07:49

Pahasti pelkään että Suomi lähtee ylimielisellä asenteella hyvällä fiiliksellä voitto taskussa höntsäilemään, kun mielessäkin on vielä viime syksyn helppo voitto Virosta. Virolaiset lähtevät taisteluasenteella kaatamaan ylimielisiä naapurteitaan. Heillä on lähes pakkovoitto edessä, mikäli haluavat säilyä C-liigassa. Vähämaalinen matsi tulee, joka voi kääntyä kummalle tahansa 1-0, 0-0 tai 0-1. Hirveältä näyttää :(
« Viimeksi muokattu: 10.09.2018 klo 08:12:41 kirjoittanut tab »
hikikuutio

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 10.09.2018 klo 10:00:08

Unkaripelin perusteella en jaksa uskoa ylimieliseen asenteeseen. Ennemminkin taisteleva ja sukittava Suomi odotettavissa.

Tämä hoidetaan 2-1 tai 3-1.
hungrywolf

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Raswapallo


Vastaus #14 : 10.09.2018 klo 10:08:25

Hienoa, että maju kairasi voiton Unkarista. Röban kommentit pelin jälkeen kuitenkin jäivät mieleen:
https://www.suomifutis.com/2018/09/is-robin-lod-oli-kriittinen-suomen-hyokkayspelin-suhteen-aika-vaisua/

Varmaan Suomi Viron hoitaa tolla pallollisella pelillä mitä Unkaria vastaan himassa, mutta kun vastaan tulee kovempia maita kuten Kreikka,
niin palloa pitää pystyä pitämään pitempiä aikoja omalla joukkueella muutoin väkisinkin omissa kolisee.Hunaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Borussia Dortmund, Elli Haloo & Dorothea Wierer <3


Vastaus #15 : 10.09.2018 klo 11:35:17

Pahasti pelkään että Suomi lähtee ylimielisellä asenteella hyvällä fiiliksellä voitto taskussa höntsäilemään, kun mielessäkin on vielä viime syksyn helppo voitto Virosta. Virolaiset lähtevät taisteluasenteella kaatamaan ylimielisiä naapurteitaan. Heillä on lähes pakkovoitto edessä, mikäli haluavat säilyä C-liigassa. Vähämaalinen matsi tulee, joka voi kääntyä kummalle tahansa 1-0, 0-0 tai 0-1. Hirveältä näyttää :(

Näyttää kyllä joo todella hirveältä. Sen kerran, kun "karsinnat" eivät ole ohi jo heti ensimmäisen matsin Kosovo/Moldova jne -pupelluksen jäljiltä. Paskalta näyttää jos hävitään, paskalta näyttää jos voitetaan. En usko ylimielisyyteen, koska Rive. Haen takkini jos tartuin Rapalaan. 
nptuomin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, ManU, Argentiina, PeU-Basket, PuMu


Vastaus #16 : 10.09.2018 klo 11:50:43

Suomi ei ole koskaan voittanut Viroa Turussa pelatussa ottelussa. Vuoden 2015 harkkapeli jo mainittiinkin, mutta 19.8.1937 Suomi kohtasi Viron MM-karsinnassa Turun urheilupuistossa ja vieraat veivät pisteet mukaansa 0-1. AM 4797. Tuo on myös Suomen ja Viron ainoa kohtaaminen kilpailullisessa ottelussa (Baltic cuppeja ei lasketa).
Nimimerkitön

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kontrollipallo


Vastaus #17 : 10.09.2018 klo 12:03:42

Suomen peli-ilme oli Unkaria vastaan hyvä mutta kuten joukkueen sisältäkin on todettu niin hyökkäyspeli jätti toivomisen varaa. Syvällä viidellä puolustavaa Viroa vastaan Suomi tuskin pääsee hyökkäämään samaan tyyliin vastahyökkäyksillä kuin Unkaria vastaan joten toivottavasti pallolliseen peliin on löytynyt jotain kivaa.

Kova luottamus kyllä siihen, että Suomi tämän voittaa.
kokistuoppi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Jalkapallokulttuurimarxismi


Vastaus #18 : 10.09.2018 klo 12:15:11

Huolestuttaa siipirikkoisten Huuhkajien hyökkäyspelaaminen Viron blokkia vastaan. Nollan pitämiseen on kyllä vahva luotto.
Jorma Teräs

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 10.09.2018 klo 12:24:01

Urosen ja Sparvin pelikunto olisi ensiarvoisen tärkeää pallollisen pelin kannalta, tasoero korvaajiin on tässä suhteessa ikävän suuri. Perus-Markku tuskin mihinkään pelipaikkakikkailuihin (Lod tai Taylor keskustaan) lähtee joten jos kapteeni ei pysty pelaamaan niin keskikentällä Schüllerin kanssa pelaa joko Kauko tai Lam. En tykkäisi.

Kärkeen olisi Pukin rinnalle laittaa tuorettakin voimaa eikä Tuominen mitenkään sellaista peliä lauantaina pelannut että penkitys olisi mahdottomuus. Huomenna toki palloa tullee enemmän jalkaan mikä sopisi Jasselle paremmin.
Ellumies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RiPs


Vastaus #20 : 10.09.2018 klo 12:29:05

Huolestuttaa siipirikkoisten Huuhkajien hyökkäyspelaaminen Viron blokkia vastaan. Nollan pitämiseen on kyllä vahva luotto.
viimeistään mm kisojen jälkeen sanoja jotka pitäisi kieltää topicin kamaa
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: http://secularjihadists.libsyn.com/


Vastaus #21 : 10.09.2018 klo 12:52:39

Uutinen
Huuhkajat@Huuhkajat
 40 s40 sekuntia sitten
Lisää
Jere Uronen ei toivu pelikuntoon tiistain otteluun. Joukkuetta ei täydennetä. Suomi kohtaa Viron Nations Leaguen ottelussa Turussa alkaen 21.45. #Huuhkajat #FINEST

Hyökkäävä laitapakki ois kiva, oliko Pirinen joukkueessa?
Soccerhauer

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 10.09.2018 klo 13:00:37

Mielenkiintoista nähdä, kuinka rohkeasti Kanerva lähtee kierrättämään. Skrabb ja Taylor vois olla siistiä nähdä avauksessa laidoilla. Lod on toipunut loukkaantumisesta ja Soiri voisi olla tärkeä loppuhetkillä tuoreilla jaloilla.
Lihis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honakki, Tolsa


Vastaus #23 : 10.09.2018 klo 13:02:12

Uutinen
Huuhkajat@Huuhkajat
 40 s40 sekuntia sitten
Lisää
Jere Uronen ei toivu pelikuntoon tiistain otteluun. Joukkuetta ei täydennetä. Suomi kohtaa Viron Nations Leaguen ottelussa Turussa alkaen 21.45. #Huuhkajat #FINEST

Hyökkäävä laitapakki ois kiva, oliko Pirinen joukkueessa?

Ei ole. Granlund ilmeisesti avauksessa :(
CCh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Club Atlético de Madrid, HJK, Tottenham


Vastaus #24 : 10.09.2018 klo 13:07:05

Granlund vähän puolustavampana vaihtoehtona voi antaa vasemmalle laitalinkille (Lod & Soiri) enemmän tilaa nousta, mikä Viroa vastaan sekin voi olla ihan hyvä asia.

 
Sivuja: [1] 2 ... 37
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines