FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.05.2019 klo 03:10:58 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: yks...kaks...kol...KUKA VOITTAA?
MYPA! - 77 (41.4%)
TPV! - 68 (36.6%)
En tiä, mutta Kemi ainakin häviää kjäh kjäh - 41 (22%)
Äänestäjiä yhteensä: 184

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 7
 
Kirjoittaja Aihe: MyPa - TPV 6.10. klo 15 / TPV - MyPa 13.10. klo 15  (Luettu 46526 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Acquiesce

Paikalla Paikalla


Vastaus #50 : 06.10.2018 klo 16:11:36

Joku Elisa viihde Sport (7,90e/kk tms) pitää olla myös otettuna.. Yllätyin itsekin kun pelkät elisaviihdetunnarit ei toimineet.
Smam ja päätin sitten ottaa ilmaisen 14 päivää Fanseatilta.
Seitan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #51 : 06.10.2018 klo 16:49:48

Jaaha. rahat takas. Lähetys katkastiin kesken pelin.
hotSpurz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #52 : 06.10.2018 klo 16:53:40

1-1 FT. Sitten vain rapoja odotellessa.
Nilkatsolmuun

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 06.10.2018 klo 16:55:51

Elisa viihde päätti sitten kesken ottelun laittaa lähetyksen poikki ja jonku helvetin ohjelmalistan pyörimään tilalle.. helvetin hienoa toimintaa elisalta 👍
Metsän poika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, TPV


Vastaus #54 : 06.10.2018 klo 16:59:10

 Eka puolikas suht tasainen. Toinen täysin TPV:n - mutta jotain jännitystä säilyi toiseen otteluun kun noin kymmenestä hyvästä paikasta ei laitettu sisään.
Näätäkeisari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #55 : 06.10.2018 klo 17:01:25

Ihan hirveää/huikeaa. Toivottavasti Rämä ja Pulkkinen ovat mukana ensi viikolla. Turunen MoM.
Jämpti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit, mansefutis


Vastaus #56 : 06.10.2018 klo 17:03:35

Olen (vähän) yllättynyt, että MyPa on vielä mukana taistelussa. Mutta hyvä niin, ilman muuta.
kluru

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: miesten ykkönen


Vastaus #57 : 06.10.2018 klo 17:14:38

1-1 kelpasi varmaan kaikille, ensi lauantaina sitten Tammelaan sinetöimään tämä hieno kausi.. Tuoppi.
BorisC

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #58 : 06.10.2018 klo 17:21:16

Ensimmäisellä puoliajalla tasaväkinen kamppailu, joskin alusta asti vaikutti MyPa pelaavan tutusti ylärajoillaan. Turunen otti yhden huikean kopin. Rämän loukkaantuminen oli paska homma ja toivottavasti jollain on tehtaalla tarjota jotain ihmesalvaa, millä mies pystyisi pelaamaan viikon päästä. Omissakin soi kertaalleen, mikä nyt ei tullut kellekään yllätyksenä.

Hyökkäyspäässä Kovanen tuli hyvin sisään ja oli heti kehiin tultuaan tekopaikassa, mutta tamperelaiset pelastivat maaliviivalta. Vitutti. Tasoitusmaali oli kuitenkin hieno, kun Räikkönen taisteli pallon Kovaselle joka lirutti ihanasti takakulmaan.

Toisella jaksolla Hessu putosi pois, mikä nyt onkin sitten jo katastrofi. Hessu piti ensimmäiselle jaksolla MyPan pelissä ryhtiä ja huolen siitä, etteivät linjojen väliset etäisyydet kasvaneet liikaa. Majander ja Niveri taas taistelivat ihan perkeleesti, mikä Turusen ohella toi pisteen. TPV pääsi paikoille jatkuvalla syötöllä, linjojen välissä oli tilaa mihin pelata ja MyPa sai parhaimmillaan kolme syöttöä omille. Hutu Jr:n putoaminen pelistä ei helpottanut yhtään, sillä juniori osasi liikkua hyvin pelattavaksi. Nyt MyPa jäi jälkeen koko ajan, Ustalle keskikentällä kasvoi liian iso ruutu alaspäin ja mies pyörikin kuin puolukka elimessä usein paljon myöhässä.

TPV:n alakerrassa se liigaakin pelaillut persenaama pelasi vahvasti ottamalla taktiset kalastelut aina tarpeen vaatiessa, minkä vuoksi pitkät hyökkäykset hävisivät MyPalta kokonaan. Harvat valonpilkahdukset olivat MyPan vaihdosta tulleen junnun maali, mikä hylättiin paitsiona. Itse olen päättänyt, ettei se ollut paitsio. Kovanen pääsi ampumaan Majanderin kulmasta, mutta päin maalivahtia. Irtopalloon pääsi Lindeman, joka niinikään ampui kärkkärillä päin. Toisessa päässä heti Kovasen paikan jälkeen olikin sitten jo läpiajo, mutta surkea viimeistely ja Turusen huipputorjunta pelasti.

Kokonaisuudessaan ensimmäinen jakso plussaa ja toinen jakso taistelua sydänkohtauksen ja Vallilla luultavasti maksakirroosin välimaastossa. Tampereelle reseptiksi jälkimmäiseen johtava lääkitys, sillä pari maalia olisi nakutettava. Rämän loukkaantuminen vaikutti pahalta, takareittä piteli. Hessu taas on pakko saada kuntoon vaikka sitten ämpärillisellä kipulääkkeitä, sillä miehen elintärkeys koko joukkueen pelaamiselle taas näkyi.

Tällä kaudella olen julistanut varmoja tappioita MyPalle ja silloin pelejä on voitettu. MP kotona ja JäPS vieraissa olivat niitä "varmoja voittoja", joten kokeillaan jos homma taas toimisi ja todetaan MyPan häviävän raskaasti Tampereella.
_SativA_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, onko paha?


Vastaus #59 : 06.10.2018 klo 17:44:48

Kyllähän se vähän bussin parkkeerausta oli ja Mypan laitapakkien nousut yhden käden sormilla laskettavissa. Vaihdot kun käytettiin alussa niin lopussa Niveri ja Kovanen pelasivat linkuttaen, toivottavasti ei niissä suurempaa.

Vierasfaneille peukkua ja tuoppia, ääntä lähti ja huudot ei olleet mitään homovittua. :)
Metsän poika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, TPV


Vastaus #60 : 06.10.2018 klo 19:47:25

 Ensimmäisellä puoliskolla hiukan jännittynyttä ja vastustaja pysyi hyvin mukana. Molemmissa päissä tilanteita. TPV:llä pallon purkaminen maalin edustalta oli ajoittain heikkoa, pallot lähtivät monesti suoraan ylös. Räisäsen loukkaantuminen oli harmillinen, mutta hyvä peli sisään tulleelta Yliseltä. Hienoa tämän kauden joukkueessa, että joukkuepeli toimii laajalla miehistöllä ja melkein joka paikalle löytyy pätevä korvaaja.
 Toisella puolikkaalla tälle kaudelle tutusti Paltsarit piti temmon yllä loppuun asti ja MyPa jopa korostetusti uuvahti. Niin kuin joku sanoi, loppuvihellyksen jälkeen Mypalaiset lysähtivät alas uupuneina, kun taas TPV-pelaajat vaikuttivat lähinnä harmistuneilta, kun aika loppui kesken.
 Tämän pelin perusteella vaikea nähdä mitään perustetta olettaa muuta kuin punaisten dominointia Tammelassa.

 Saviniemi oli mukava stadionkokemus.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #61 : 06.10.2018 klo 19:58:41

Hyvä peli.
Mielestäni näkyi aika selkeästi, että kakkosen lohkot olivat vaativudeltaan aika eri tasoa.
A-lohko oli, kuten sen tilastotkin osoittavat, tasaisin. Täälläkin forumilla ollut TPV-hype, osoittautui kuten odotinkin, aika perusteettomaksi.
Pikku yksityiskohtana: ei ollut tuomarilla pokkaa antaa 89 min kohdalla Ositashvilille sekä Yliselle lappua, mielestäni selvistä rikkeistä. Molemmilla kun oli keltainen alla jo entuudestaan. Kortit olisivat olleet linjan mukaisia.
Noh - Tammelassa sitten voitto tai isompi tasuri. TPV maalivahdin epävarmuuden huomioiden... niinhän siinä käy.


kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallokulttuurimarxismi


Vastaus #62 : 06.10.2018 klo 21:49:57

Aamulehti: https://www.aamulehti.fi/urheilu/hammentava-ratkaisu-vaihtopenkilta-tulluttyojuhta-nousi-tpvn-suurimmaksi-sankariksi-201238868

Kouvolan Sanomat 1: https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/af786fcd-37f9-4557-978b-4271fb0c1b2d

Kouvolan Sanomat 2: https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/3893de30-d371-41b3-8513-815f007de3ab

TPV: http://www.tpv.fi/index.php/uutiset-edustus/901-tpv-lle-arvokas-tasapeli-lauantaina

Vierasfaneille peukkua ja tuoppia, ääntä lähti ja huudot ei olleet mitään homovittua. :)

Kiitos ja tervetuloa Tammelaan Ylos
« Viimeksi muokattu: 06.10.2018 klo 22:27:13 kirjoittanut kokistuoppi »
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #63 : 06.10.2018 klo 22:25:29

Pikku yksityiskohtana: ei ollut tuomarilla pokkaa antaa 89 min kohdalla Ositashvilille sekä Yliselle lappua, mielestäni selvistä rikkeistä. Molemmilla kun oli keltainen alla jo entuudestaan. Kortit olisivat olleet linjan mukaisia.
Lainaus
Ylinen oli näkyvästi esillä myös loppuminuuteilla. Ensin tietoinen rike toi varoituksen, mutta pysäytti samalla MyPan ylivoimahyökkäyksen.

Kohta perään hän otti melkoisen riskin pysäyttäessään vastapuolen pelaajan sääntöjen vastaisesti. TPV:n onneksi Ylinen säästyi ulosajolta.
https://www.aamulehti.fi/urheilu/hammentava-ratkaisu-vaihtopenkilta-tulluttyojuhta-nousi-tpvn-suurimmaksi-sankariksi-201238868
Näätäkeisari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa


Vastaus #64 : 06.10.2018 klo 22:27:55

TPV oli kyllä kova, fyysinen ja hyvin organisoitu nippu. Puolustuslinjassa Ositashvili ja Nikkilä veivät aika monta kertaa MyPan pelaajia kuin litran mittaa, keskikentällä etenkin toisella puoliajalla TPV vei kaksinkamppailut järjestään, ja hyökkäyksessä osattiin fiksusti kierrättää Ahosta, Näykkiä, ja Ekiä prässäämässä MyPan puolustusta niin että loppuhetkilläkin TPV:n hyökkäyksessä oli virtaa. MyPalla energia alkoi loppua aika pahasti loppua kohden, mitä nyt vikalla kympillä saivat aikaiseksi pari hässäkkää TPV:n päässä. Inhottava se Ylisen maali, kun Turunen oli muuten aivan hyytävässä vireessä, ainakaan omiin silmiin kun se veto ei ollut voimaltaan tai tarkkuudeltaan mahdoton; vähän sellainen toivotaan-toivotaan -laukaus, joka sattui menemään maaliin asti. Myös maalinsyntytapa oli aika rasittava, kun Turusen pitkä avaus jäikin matalaksi ja TPV:n katkottavaksi. Käytännössä koko maalitilanne lähti ihan turhasta virheestä - vastaavasti useampi TPV:n hieno hyökkäys pysähtyi Turusen käsiin.

Tulos on kyllä erityisen kova MyPalta, kun Rämän myötä lähti se parikymmentä sarjamaalia ja Pulkkisen myötä koko jengin ainoa liigakokemus. Rämän korvaaminen Kovasella taisi muuttaa hyökkäyspeliä, kun target-pelin ja räkämaalien värkkäämisen sijasta pitikin laittaa palloja joista nopea ja tekninen Kovanen tykkäisi. Pari kertaa siinä ekalla puoliajalla Kovanen meinasikin karata topparien välistä: TPV puolusti välillä yllättävänkin korkealla, jolloin puolustuksen takana oli tilaa. Erittäin epäkiitollinen rooli Kovasella juosta kärjessä, kun MyPan oma peli oli suht sekaisin toisella puoliskolla. Pulkkisen hajoaminen sekoitti puolustusta ja keskikenttää, kun puolustuslinjasta ei löytynyt enää samanlaista vakautta; Pulkkinen ohjaa liikkeellään, puheellaan ja syötöillään, ja Kujala ihan mukiinmenevästä pelistään ei ole samaa kaliiberia puolustuslinjan johtajana. Eniten se ehkä näkyi siinä, miten MyPan keskikentän ja puolustuksen väli tuntui venähtävän. Lindeman ja Usta ovat mielenkiintoinen kaksikko keskikentän pohjalla, mutta kumpikaan ei ole oikein luontainen pihkatappi paikallaan. Eräässäkin tilanteessa Ahonen tiputti TPV:n pitkän avauksen täysin vapaasti taakseen Näykille, ja yhtäkkiä TPV-hyökkääjällä oli pallo täysin vapaasti noin 25 metrissä naama MyPan maalia kohti ilman minkäänlaista prässiä. Siinä missä TPV oli organisoitu, niin MyPa juoksi perässä ja sai tasurin hirveällä hikoilulla. Niveriltä ja Majanderilta aika monta hyvää katkoa ja peittoa. Majanderilla nyt on kokemusta jo korkeammaltakin, mutta Niverin vakaat otteet jaksavat hämmentää.

BorisC mainitsi Huttusen kyvyn hakea paikkaa, ja näin jälkeenpäin ajateltuna ehkä se TPV:n dominanssi toisella puoliajalla johtui myös Huttusen poissaolosta. Onnistunutta syöttöä MyPan keskikentällä saattoi seurata parin sekunnin jäätyminen kun kukaan ei hakenutkaan tilaa ja paikkaa, jolloin TPV tuli vauhdilla päälle ja riisti pallon. Parissa tilanteessa Huttunen otti ihan mielettömän pehmeällä tatsilla pallon haltuun ja laittoi syötön omille, tosin välillä haltuunotot otettiin turhankin riskillä jolloin TPV sai vaarallisia pallonmenetyksiä. syöttö omille. Hauskaa nähdä Kakkosessakin tuollaisia pelaajia, joita näkee yleensä liigamatseissa vetämässä max vikan vartin. Huttusen tilalle tullut Roponen teki sen mitä kykeni. Koon perusteella odotin vähän enemmän rymistelyä, ja olihan se komea veto se paitsioksi tuomittu maali. Ei kuitenkaan tuntunut olevan jotenkin systeemissä sisällä, joten silloin harvoin kun MyPa sai hyökkäyksiä toisella puoliskolla aikaiseksi oli Roponen usein paikassa missä hänelle ei voitu pelata.

Kaikean kaikkiaan 1-1 oli ehkä osittain MyPaa imartelevakin tulos, kun yksi puoliaika oli tasainen ja toinen selvästi TPV:n. Omissa peloissa oli hirveä hullunmylly jo ensimmäisellä puoliskolla ja otteluparin ratkeaminen saman tien, mutta pakkohan tässä on kai sitten Tammelaan lähteä. Sataprosenttinen luotto MuSaan ja PS Kemin konkurssiin, eli tuloksella ei mitään väliä 8)


e. niin ja hyvää meteliä Tammelan Voimalta! Muutenkin ottelun tunnelma oli suorastaan sähköinen, ja eihän viimeisinä liigavuosina tonniviittäsataa saatu rikki kuin HJK:ta vastaan.
Jack the Ripper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin grillissä tirisevä Wotkins


Vastaus #65 : 07.10.2018 klo 00:07:08

Jupe ja Hessu lasarettiin...

Tämä on kyllä jenkkitermein "massive blow". Joukkueen kaksi tärkeintä ukkoa rikki tässä vaiheessa..aika tylyä.. jos tämän vielä kairaatte niin hattu päästä!
« Viimeksi muokattu: 07.10.2018 klo 00:15:37 kirjoittanut Jack the Ripper »
kosminen nauraja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPV


Vastaus #66 : 07.10.2018 klo 07:33:46

Maalikooste
https://www.youtube.com/watch?v=4F5rmPXw4OM

Ja tuossa toinenkin kooste
https://www.youtube.com/watch?v=dCCle_BBQXw
« Viimeksi muokattu: 07.10.2018 klo 08:56:56 kirjoittanut kosminen nauraja »
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #67 : 07.10.2018 klo 09:27:07

Pulkkisen myötä koko jengin ainoa liigakokemus.
Majander
kaakonkulma

Poissa Poissa


Vastaus #68 : 07.10.2018 klo 09:32:23

Hyvää analyysiä jo täällä joten ei niistä sen suurempia. Tasuria voidaan pitää voittona, sen verran paikkoja TVP:llä oli. Harmi vaan kun kakkosen kaksi parasta pelaajaa loukkaantuu niin vaikuttaahan se ja ei taida löytyä sellaisia rohtoja jolla heidät saataisiin pelikuntoon.

Roposen "maalista" tuli heti mieleen käsivirhe kun tuomarit sen hylkäsi, paitsiolle se ei vaikuttanut, toki katselukulma oli aika huono.
emilkostadinov

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pool, HIFK, Hammarby, Gnisu ...


Vastaus #69 : 07.10.2018 klo 09:36:13

Uusi peli edessä ja paltsareilla vierasmaali alla joten Mypan on tehtävä vähintään yksi ja mielellään useampi kuin vastustajan, jos peli on syksyn liukkaalla nurmella niin voi päättyä miten vain ja takareidet paukkuu. Pre-peli Tallinnassa virittelee tähän mukavasti.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #70 : 07.10.2018 klo 10:04:37

jos peli on syksyn liukkaalla nurmella niin voi päättyä miten vain ja takareidet paukkuu.
Viikko on pitkä aika ennusteissa, mut yhen mukaan satamatta kolmisen päivää enne peliä, ja pelin ajaksi puolipilvistä +10- +15°C.
Ei paha.
HÄI

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suur-Kamppi


Vastaus #71 : 07.10.2018 klo 11:40:10

Valkoposkihanhien muutto Saviniemen yli ilahdutti Ylos Pelistä olennainen on jo sanottu. Se georgialainen oli helvetin hyvä.
sixpack

Poissa Poissa


Vastaus #72 : 07.10.2018 klo 19:14:35

Hämmentävä runsaan neljän minuutin  maalikooste jossa peliä näytettiin vain 1 minuutti ja 20 sekuntia.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #73 : 08.10.2018 klo 22:27:20

Gameday alkaa pikkuhiljaa lähestymään Ylos
Miten on makkaratarjonta sitten aikanaan Tammelan stadionilla? Onko Tapolan mustaa tarjolla, vai pitääkö hommata kauppahallista ennen peliä?
Metsän poika

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, TPV


Vastaus #74 : 08.10.2018 klo 22:32:21

Gameday alkaa pikkuhiljaa lähestymään Ylos
Miten on makkaratarjonta sitten aikanaan Tammelan stadionilla? Onko Tapolan mustaa tarjolla, vai pitääkö hommata kauppahallista ennen peliä?
Tammelantorilta ennen peliä.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 7
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines