FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.06.2020 klo 18:02:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3]
 
Kirjoittaja Aihe: JJK-AC Kajaani la 20.10.2018 klo.14.00.Harjun Stadion. Kenelle kellot soivat?  (Luettu 21576 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Trabantin vääntynyt mäntä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gnistanin vohvelibisnes, Las Vegas Raiders


Vastaus #50 : 20.10.2018 klo 16:03:35

Nyt sitten jäädään katsomaan mitä ratkaisuja seura tekee. Lähdetäänkö räpiköimään Kakkoseen vai tehdäänkö kovia päätöksiä.

Asiasta mitään tietämättä, minkälaisia kovia päätöksiä nämä olisivat?
TeukkaS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Miikka Ilon kultakutrit ja kiimainen katse


Vastaus #51 : 20.10.2018 klo 16:04:21

ACK kaunein kaikista Ylos
Gpred

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #52 : 20.10.2018 klo 16:05:30

Ari Lahden lastin lipittäjät ilmestyivät paikalle. Toki, syystäkin ryystätte, kun ilman häntä olisitte konkassa.


Nauraa. Niinhän se on, mutta ei olla konkassa vaan liigassa sijalla kolme. Ihanaa
Heppu Hellämieli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #53 : 20.10.2018 klo 16:06:19

Elmo tuossa edellä tiivisti oleellisen. Lähes koko kausi ollut tämän päiväistä suorittamista, joten lopulta ihan ansaittu ja katkera putoaminen. Paljon voisi jossitella, mutta se on turhaa. Onnittelut Kajaaniin, tulos puhuu puolestaan.
sparkmes

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPS 1923


Vastaus #54 : 20.10.2018 klo 16:11:14

Ari Lahden lastin lipittäjät ilmestyivät paikalle. Toki, syystäkin ryystätte, kun ilman häntä olisitte konkassa.

Saa nähdä mitä JJK päättää. Meillä ei rahaejakuloijaa ole.

Ymmärrän kyllä, että paikallisia harmittaa. Silti kaikki tietävät, ettei näillä leveysasteilla pyöri yksikään ammattilaisjoukkue missään lajissa ilman avokätisiä tukijoita. Niitä, jotka maksavat velat pois.

Voitte Keskimaassa nostalgisoida maailman tappiin puhtaalla hengen valolla ja oman kylän pojilla, mutta aina tulee nämä orjakaleerit ja mesenaattijengit, jotka nostavat teille vedet silmiin ja saavat aikaan pahan mielen.

Olisi aika kasvaa aikuiseksi siellä Keskimaassa ja kääriä porukalla hihat sen puuttuvan rahoittajatahon etsimiseen.

Silti olisin vilpittömästi nähnyt mieluummin Keskimaan Ykkösessä kuin WC Kajaanin.
Razr

Poissa Poissa


Vastaus #55 : 20.10.2018 klo 16:15:07

Olihan tuossa taas paikat tehdä ne maalit, mutta kun ei mene niin ei mene... Ihan mukavasti oli yleisöä paikalla.
Tony

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #56 : 20.10.2018 klo 16:15:19

Ari Lahden lastin lipittäjät ilmestyivät paikalle. Toki, syystäkin ryystätte, kun ilman häntä olisitte konkassa.

Saa nähdä mitä JJK päättää. Meillä ei rahaejakuloijaa ole.


Ai jai, kun maistuu hyvälle. :)
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #57 : 20.10.2018 klo 16:16:52

Ai jai, kun maistuu hyvälle. :)
Ylos Onneksi hän oli popsinut ananasta.
Metpet
Vastaus #58 : 20.10.2018 klo 16:22:58

Saa nähdä mitä JJK päättää.
Jos konkurssiin hakemiseen viittaat, eikö tämän pitänyt olla poissuljettu vaihtoehto? Muistaakseni seuran pj tästä taisi kertoa median välityksellä.

Onneksi kohta on ohi; aikamoisen ultimaattista via dolorosaa tämä on taas vaihteeksi ollut kaiken kaikkiaan. Jos ja kun kakkasessa jatketaan, niin uusilla, kivoilla, värinöillä sinne. Ylos
sol

Poissa Poissa


Vastaus #59 : 20.10.2018 klo 16:27:17

jjk-k-j
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #60 : 20.10.2018 klo 16:32:52

Jos konkurssiin hakemiseen viittaat, eikö tämän pitänyt olla poissuljettu vaihtoehto? Muistaakseni seuran pj tästä taisi kertoa median välityksellä.
No, se mitä puhutaan julki ja varsinkin kauden aikana ei aina välttämättä ole koko totuus ja tilanteetkin sekä ajatukset voipi muuttua.
Mitään en siis mistään tiedä, joten ihan vain itsekseni pohdin. Mutta, isolla velkakuormalla Kakkoseen ilman pilkahdusta paremmasta taloudellisesta huomisesta..en ihmettelisi jos joku muukin pohtisi.

Toki, ensisijaisesti olisi hienoa, jos JJK saisi neuvoteltua tulevaisuuden uskoa luovan ratkaisun näiden yksityisten velkojatahojensa kanssa.

Onneksi kohta on ohi; aikamoisen ultimaattista via dolorosaa tämä on taas vaihteeksi ollut kaiken kaikkiaan. Jos ja kun kakkasessa jatketaan, niin uusilla, kivoilla, värinöillä sinne. Ylos
Mutta, jos saadaan pilkahdus valoa taloudelliseen puoleen, taas uusia kiinnostavia potentiaalisia nuoria pelaajia, toivottavasti joitain kokeneita tukirankoja mukana ja näitä nuoria sekä pelaamista kehittävä valmennus niin mikäs se on väristessä Kakkosessa.

JJK, nukkuva jättiläinen, tai jotain.
Urpo Tomera

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 20.10.2018 klo 16:35:34

Kettusten valmennukselta reipasta reagointia toisen puoliajan sekoilussa.
honkala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon vapautusarmeija


Vastaus #62 : 20.10.2018 klo 16:39:49

Yllättäen seinäjokinen fantasioi konkkaa ja uutta muovia....
Heppu Hellämieli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #63 : 20.10.2018 klo 16:42:23

Tulipahan edes kauden suurin AM Harjulla tänään.
Furu

Poissa Poissa


Vastaus #64 : 20.10.2018 klo 16:48:02

Onnittelut Kajaaniin, parempi voitti. JJK hallitsi ensimmäistä puoliakaa, mutta vieraat tekivät nähdäkseni oikean ratkaisun ja pakottivat kotijoukkueen avaamaan peliä kentän ainoilla pelaajilla, joiden onnistuneiden syöttöjen prosentti on edes etäisesti painetta muistuttavassa tilanteessa <25, eli JJK:n puolustajilla. Täysin ansaittu putoaminen ja taktisesti hävittiin tänäänkin 100-0, mutta vittu että vituttaa.
JiiPee

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 20.10.2018 klo 16:49:26

Yhden tarinan päätös oli siinä. JJK oli ajanut itsensä siihen tilanteeseen, että vain loppunumeroilla oli väliä ja vaikka tänään nähtiin paljon hyvääkin, niin se ei riitä. Tulos piti saada, ja sitä ei saatu.

Aloitan sanomalla, että omasta mielestäni Kajaanin valmennuksen lähtö tähän peliin oli yksiselitteisesti väärä. Sinällään ymmärrettävästi uusi valmennusjohto halusi mennä puolustuksen kautta, koska Kajaani on onnistunut päästämään vielä reilusti enemmän maaleja kuin JJK, mutta JJK:ta vastaan pitäisi aina prässätä ylhäältä puolustajien hasardialttiuden takia. Kajaani kuitenkin pelasi aika löysästi matalaa blokkia ja antoi JJK:n rakennella rauhassa. Koska sen omakaan puolustus ei ole kaikkein vedenpitävin, JJK vei peliä aika selvästi ensimmäisellä puoliajalla luoden lukuisia paikkoja ja numeroiden olisi pitänyt sen perusteella olla ainakin 2-0. Etsikkoaikaa ei kuitenkaan käytetty kylliksi ja kuten usein käy, vastustaja ennemmin tai myöhemmin rankaisee.

Kajaani nosti hiukan tempoa toiselle puoliajalle, ja JJK:lla taas oli kenties pientä ylimääräistä hyvänolontunnetta selvästi dominoidun ensimmäisen puoliajan jälkeen. Näiden yhteisvaikutus oli se, että ensimmäiset 10 minuuttia palloa pelattiin JJK:n päädyssä ja JJK:n peli näytti käsittämättömän jäiseltä. Ja tämä on tunnetusti se, missä JJK on ollut tällä kaudella erittäin haavoittuvainen - palloja ei saada kontrolloidusti ulos omalta alueelta, paineen lisääntyessä puolustajien pallolliset "taidot" joutuvat liian kovallle koetukselle ja palloa menetetään yhä useammin ja yhä aiemmin. Tästä syntyy kasvavaa painetta omaan päätyyn, eikä ollut yllätys että Kajaani sai lopulta tasoitusmaalinsa aika piankin, JJK ei vain ole onnistunut organisoimaan puolustustaan missään vaiheessa kautta kuntoon, eikä tietenkään ollut mitään syytä olettaa että siihen salamaniskusta pystyttäisiin tänäänkään. Maalin jälkeen pelin kuva palasi vartiksi suunnilleen siihen mitä se oli ensimmäisellä puoliajalla ja näytti että JJK ehkä vielä hoitaa homman, mutta sitten Kajaani rokotti vastaiskusta, eikä JJK:lla ollut enää muskelia kammeta itseään takaisin.

Sikälis tässä ei ollut mitään uutta, koko kauden ajan vaivanneet ongelmat pelinavaamisessa olivat jälleen kerran läsnä ja ainakin semiratkaisevassa roolissa. Kyse ei ole ainoastaan siitä näkyvästä osasta, missä menetetään palloa vaarallisilla alueilla vaan myös siitä näkymättömästä osasta, että samalla menetetään mahdollisuus omaan hyökkäykseen jo ennenkuin hyökkäys on alkanutkaan. Manun ja Jaskan poissaolo näkyi yllättävän vähän ensimmäisellä puoliajalla, mutta toisella puolikkaalla heitä olisi todella kipeästi tarvittu. Vaihtopenkki ei ikävä kyllä tarjonnut uutta vaihdetta JJK:n peliin. Tämä ottelu oli aika pitkälti JJK:n kausi minikoossa, ehjää 90-minuuttista ei tahdo tulla millään, kivoja hetkiä ja jaksoja on, mutta johtoasemat eivät pidä koska ei oikein uskalleta pelata johtoaseman menetyksen pelossa. Pikkuhiljaa paine siirtyy omaan päähän jolloin puolustus ennemmin tai myöhemmin tarjoaa vastustajalle tarvittavat lahjat. Tappioasemassa puristetaan epätoivoisesti palloa ylöspäin enemmän toiveikkaasti kuin suunnitelmallisesti. Tavallaan tämä on luonnollinen seuraus siitä, että takana on kaksi kautta pelkkiä epäonnistumisia putkeen - edellisvisiitillä Ykkösessä nähtyä aitoa uskoa ja taistelutahtoa vaikeiden tilanteiden kääntämiseen ei nuorella joukkueella oikein ole.

Olo on tyhjä ja surullinen, eivät olleet kyyneleet kaukana itselläkään pelin jälkeen. Pitkään on tätä matkaa seurattu, kausikortteja osteltu ja monet analyysit kirjoitettu, välillä asiaa, välillä paskaa. Eikä se varmaan siitä muuksi jatkossakaan muutu, mutta jos nyt ultimaattisen vinkin kaiken "osaamiseni ja asiantuntemukseni" peiin laittaen vielä seuralle antaisin, niin päästäkää nyt jumalauta edes se Pyhäranta jonnekin sieltä (Kuopioon?), sen kaverin on oikeasti pakko olla kirottu.
alle3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliiga v.2011: 3. JJK 6.KuPS


Vastaus #66 : 20.10.2018 klo 16:51:34

Nyt se on sitten selvää,jotenkin tämä oli ennustettavissa.Missään vaiheessa ei saatu tasaista suorittamista tai edes pientä menestymisen kierrettä koko kautena.
Ihmetyttää nämä KuPS-foorumistien ilkkumiset namusedän selän takaa.Jäikö noista JJK:n harvoista onnistumisista noin paha haava sieluun?
Toisaalta liikuttavaa muutaman KuPS veteraani-foorumistin tuki ottelu-ja joukkueketjussa(tai sitten mua kusetetaan kuin vierasta sikaa).
Mutta näillä mennään,raha näyttelee suurta osaa futiksessa ja samalla lailla ehkä itsekin ilkkuisin KuPS:lle jos he olisivat JJK:n asemassa.
Vilpittömästi onnea KuPS:lle kauden loppuihin peleihin.

JJK:n tulevaisuus on täynnä kysymysmerkkejä:

-pelataanko ylipäätään enää millään sarjatasolla?
-mitä tekevät pelaajat? Houkuttaako mahdollinen kakkonen,jos tarjolla on esim.Ykkösen pelejä muussa seurassa? Veikkaan että moni pelaaja vaihtaa maisemaa.
-mitä tekee esim.Manu Manninen,muutama pelivuosi olisi edessä kakkosta korkeammalla tasolla,jatkaako JJK:ssa? Mies itsekin jossain vihjaili suurilla päätöksillä jatkon suhteen tämän kauden jälkeen.
-jos seura selviää kuivin jaloin,pohjalla on kuitenkin hyvää junnutoimintaa mutta kyllähän tässä melkoinen jälleenrakennus on taas edessä.
« Viimeksi muokattu: 20.10.2018 klo 16:57:13 kirjoittanut alle3 »
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #67 : 20.10.2018 klo 17:47:09

Kajaani koitti puolustaa, mutta Ramirez + Nuutinen ei alaspäin ole koko kaudella riittänyt. Ramirezin jalat ei riitä ja Nuutisella ei peliäly.

Jiipee huomioi katsomosta siis saman. Yritettiin mukapuolustaa, mutta puolustuksen ja keskialueen välit ihan hirveät. Eka Leppäsen paikkahan tuli juuri tästä. Palloa käytettiin tyhjässä tilassa, pelattiin seinällä tyhjässä tilassa, Vini hökelsi täyttämään tyhjyyttä ja Vinin tilaan Leppänen läpi selän takaa.

Ei herättänyt mitään tunteita peli eikä lopputuloksella ollut itselle väliä. Nyt kävi näin ja Kajaani säilyi. Noh Vielman räpellys aiheutti huutonaurun, mutta pannaan se rohkeasti kentän piikkiin.
Olliver

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FREE JMSK!


Vastaus #68 : 20.10.2018 klo 18:32:50

Ilmaislipulla kattoon kun JJK otti pataan Ylos

Tietajat tiesi kertoa etta, seura halusi tippua mutta pelaajat ei.

Micky Fitz

Paikalla Paikalla


Vastaus #69 : 20.10.2018 klo 18:49:34

Tsemppiä Jyväskylään Ylos
Lapin perseilijä

Poissa Poissa


Vastaus #70 : 20.10.2018 klo 19:19:27


Tietajat tiesi kertoa etta, seura halusi tippua mutta pelaajat ei.Jos pitäisi paikkaansa niin aika taloudellisissa ongelmissa seura olisi (ja osanotot putoamisesta, suuren talousalueen menetys futikselle).

Pelaajien/valmentajan yms. palkathan voisi myös Ykköseen minimoida ottamalla omistaan (junnuja/heidän valmentajiaan) ja ottaa vielä yhden kauden vapaaehtoisesti turpiin Ykkösessä, mutta samalla valmmistautuen kakkoseen.

Kuulostaisi siis ennemmin että kyse siitä ettei ole enään varaa matkustaa koko maanlaajuisessa sarjassa vaikka pelaajien/valmennuksen/johdon palkat käytännössä poistettaisiin kokonaan, ihan vain koska tulojen ei olisi oletettu olevan riittävä meoihin nähden (muutenkaan ilman palkkoja edes).

Onko mitään tietoa voiko kenties vaikuttaa stadionin tuloon tämä tippuminen, vai olisiko konkurssinkin jälkeen toinen paikallinen seura siihen toimimaan/pelaamaan JJK:n lisäksi?
JJK nimittäin tippui Ykkösestä Kakkoseen myös 20 vuotta sitten (1998 syksynä), ja nousi liigaan 10 vuotta sitten (2008 syksynä), jokin vaan sannoo että mie tavataan vielä liigassa.
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 20.10.2018 klo 19:41:23

JJK:n tulevaisuus on täynnä kysymysmerkkejä:
-jos seura selviää kuivin jaloin,pohjalla on kuitenkin hyvää junnutoimintaa mutta kyllähän tässä melkoinen jälleenrakennus on taas edessä.
Seuran P20-junnut eivät päässeet talvella SM-karsinnoista läpi joten joukkue hajosi Jyskän yöhön. P17-juniorit sentään voittivat syksyn divarin ja pääsevät talven P17 SM-karsintoihin mutta sieltä ei liene pariin vuoteen apua edustukseen nousemassa. Joten mistä nousevat uudet pelaajat rinkiin? Komeetoista?

Edit. Ei näytä Komeetoillakaan olevan enää A-junnuja. Joten Jyväskylän alueen junnuputki on siis B-junnuista edariin. Se on iso loikka monelle nuorelle ja aika harvat B-junnu on siihen valmis. Toki moni forumisti on sitä mieltä että hyvän B-junnun pitäisi pärjätä Kakkosessa mutta ei se vaan monen kohdalla ole niin. KäPasta voi kysyä kommentteja ja ei Klubi 04kään juhlinut Ykkösessä edes JJK:n vertaa.
« Viimeksi muokattu: 20.10.2018 klo 19:49:26 kirjoittanut RTS »
alle3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliiga v.2011: 3. JJK 6.KuPS


Vastaus #72 : 20.10.2018 klo 20:34:12

Seuran P20-junnut eivät päässeet talvella SM-karsinnoista läpi joten joukkue hajosi Jyskän yöhön. P17-juniorit sentään voittivat syksyn divarin ja pääsevät talven P17 SM-karsintoihin mutta sieltä ei liene pariin vuoteen apua edustukseen nousemassa. Joten mistä nousevat uudet pelaajat rinkiin? Komeetoista?

Edit. Ei näytä Komeetoillakaan olevan enää A-junnuja. Joten Jyväskylän alueen junnuputki on siis B-junnuista edariin. Se on iso loikka monelle nuorelle ja aika harvat B-junnu on siihen valmis. Toki moni forumisti on sitä mieltä että hyvän B-junnun pitäisi pärjätä Kakkosessa mutta ei se vaan monen kohdalla ole niin. KäPasta voi kysyä kommentteja ja ei Klubi 04kään juhlinut Ykkösessä edes JJK:n vertaa.

No lähinnä tarkoitin jo tällä kaudella Ykköstä JJK:ssa pelanneita junnupelaajia.Niitähän on aikamoinen liuta.Esim. Vehkonen,Laine,Liukkonen,,Lepo,Nissinen,Heimonen. Nimiä joista ei esim.ennen kautta tiennyt mitään.
Lisäksi pelasivat kohtuullisen kauden Villiketuissa Kolmosta. Ensi kaudella vuotta kokeneempana ja parempana? mukana sarjaa alempana. Mutta siinä olet oikeassa että B-junnuilla vielä hiukan matkaa. Mutta heilläkin 2 joukkuetta joista voi jatkossa ammentaa. Ja kiirehän tässä ei pitäisi olla. En ihan niin negatiivisena näe tuota JJK:n junnutoimintaa tällä hetkellä.Melkeinpä päinvastoin.

Lenko

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 21.10.2018 klo 00:52:32

-


« Viimeksi muokattu: 03.04.2019 klo 00:54:39 kirjoittanut Lenko »

 
Sivuja: 1 2 [3]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines