FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.02.2020 klo 00:57:16 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5
 
Kirjoittaja Aihe: Espoon Palloseura 2019 - Historian ensimmäinen kausi kakkosessa  (Luettu 42382 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Knight

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Reppana-modet


Vastaus #75 : 16.06.2019 klo 17:29:00

EPS - KaaPo LIVE Stream

https://www.youtube.com/channel/UCrW5DqE7EJsowgp-wum49jw

Ensimmäinen kerta joten katsotaan kuinka saadaan toimimaan.Hienoa!

Vielä kun tuo rasittava jatkuva vinkuminen lähtisi pois...voisi pitää äänetkin päällä.
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #76 : 16.06.2019 klo 20:26:02

Hienoa!

Vielä kun tuo rasittava jatkuva vinkuminen lähtisi pois...voisi pitää äänetkin päällä.

Pahoittelut! Meillä oli ”hieman” teknisiä ongelmia. Ilmeisesti toisella puoliajalla vingunta saatiin korjattua, vai?
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #77 : 16.06.2019 klo 20:26:40

EPS - KaaPo 0-2

Yleisöä hieman päälle 500

Raporttia tulossa myöhemmin.
Queerinho

Poissa Poissa


Vastaus #78 : 17.06.2019 klo 09:03:56

Mukava tapahtuma jälleen Espoonlahdessa. Vastustaja oli tällä kertaa yleisölle hieman tuntemattomampi, eikä tunnelma missään vaiheessa noussut ihan kattoon asti. Aurinko kuitenkin paistoi, kaikilla oli hauskaa ja tarjolla oli ruokaa ja juomaa. Ihmiset tuntuivat olleen tappiosta huolimatta tapahtumaan todella tyytyväisiä. Epsillä oli ensimmäisellä jaksolla omat paikkansa, pallo pyöri lähes maaliviivalla useamman kerran. Toisella puoliajalla jossain määrin bensa loppui ja KaaPo sai pidempiä pallonhallintajaksoja sekä tarvittavat maalit.
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #79 : 17.06.2019 klo 12:23:41

OTTELURAPORTTI: EPS - KaaPo 0-2 (0-0)

Espoonlahden kesäisessä sunnuntai-illassa nähtiin viihdyttävä Kakkosen jalkapallo-ottelu. Ainoa harmituksen aihe kotiyleisön kannalta oli se, että ottelussa, joka ensimmäisen jakson jälkeen tuntui molemmille mahdolliselta voittaa, tulos kääntyi kuitenkin lopulta kaarinalaisille vierailijoille. EPS oli ensimmäisellä jaksolla lähempänä maalintekoa, mutta toisella KaaPo iski vastustamattomasti tarvittavat maalit.

Pyroman Oy:n savuista asteli sunnuntaina kentälle kotijoukkueen lisäksi sarjakakkonen Kaarinan Pojat. Viiden pisteen ja viiden sarjasijoituksen välinen ero näytti kentällä kutistuvan, sillä punapaitainen kotijoukkue aloitti ottelun räväkästi. EPS:n pallollinen peli toimi ensimmäisellä jaksolla hyvin, ja se pääsi rakentelemaan varsinkin erinomaisten laitapuolustajiensa Mikko Inkin ja Astrit Kabashin kautta hyökkäyksiään. Monesti hyökkäykset päättyivät erikoistilanteisiin, joissa EPS oli vaarallisen oloinen. Kertaalleen pallo pomppi lähes maaliviivaa pitkin poikittain maalin editse, mutta varvasta ei millään saatu väliin. Muutamia maalipaikkoja syntyi myös pelitilanteista. Parhaat osuivat Aleksi Hollmenille, jonka vasemman jalan laukaus 20 metristä näytti hyvältä, mutta putosi valitettavasti vasta ylitettyään yläriman. Toisen kerran Hollmen pääsi kokeilemaan Inkin takaviistotarjoilusta, mutta vasurin putti suuntautui vajaan metrin ohi takatolpasta.

Vierailija ei saanut peliään kulkemaan ensimmäisellä jaksolla ihan toivomallaan tavalla, mutta oli sekin silti ajoittain vaarallinen. Muutamista EPS-pallonmenetyksistä keskialueella käynnistyi vaarallisia keltaisia vyöryjä kohti Juuso Kevarin maalia. Onneksi viime hetken taklaukset, joihin Arttu Aho, Chuchi ja Kabashi joutuivat, olivat parasta A-luokkaa.

Toiveita herättäneen ensimmäisen jakson jälkeen toisen puoliajan alku oli pettymys. EPS ei saanut pidettyä palloa, ja KaaPo painoi isännät omalle kenttäpuoliskolleen. Painetta kestettiin seitsemän minuuttia, kunnes omissa soi. Sivurajaheiton jälkeen Niklas Kuusio pääsi keskittämään vasemmalta laidalta. Vasemman jalan kova kierteinen keskitys löysi taka-alueelta sinne nousseen Leevi Puputin, jonka juoksuun keskitys sattui sopimaan täydellisesti. Voimakas pusku jätti Kevarin vaille mahdollisuuksia.

Maalin jälkeen EPS löysi hetkeksi taas pelinsä punaisen langan. Inki sai pallottomiin nousuihinsa syöttöjä oikealle, ja Kabashi ohitteli vastustajia pallo jalassaan vasemmalla. Seurauksena oli erikoistilanteita ja pientä painetta KaaPo:n puolustuslinjalle, mutta harmittavasti parhaat EPS-paikat nähtiin jo ensimmäisellä jaksolla. Loppua kohti KaaPo sai pidettyä palloa taas pidempiä aikoja, ja EPS joutui käynnistämään hyökkäyksiään alempaa. Tämä johti siihen, että hyökkääjät jäivät taas valtavan yksin ja alivoimaisina taistelemaan palloista. Näin paras loppukiri jäi näkemättä. Pitkään vieraiden 0-2 -maali roikkuikin ilmassa enemmän kuin tasoitus, ja lopulta yksi vaarallisista vastaiskuista päättyi Elias Untamalan takakulmalaukaukseen kuudentoista takaa.

Lisäpisteitä ei sunnuntaina saatu, sen sijaan saatiin uskoa siitä, että EPS pystyy sarjassa - varsinkin kotiyleisönsä edessä - haastamaan myös sarjan kärkijoukkueita. Seuraavaksi EPS pelaa tulevana torstaina 20.6. Tapiolassa Honka Akatemiaa vastaan. Seuraava kotiottelu on vasta 12.7., jolloin vieraana on Pallo-Iirot.

EPS sunnuntaina: Kevari; A. Kabashi, Aho, Chuchi, Inki; Veija, Saarinen, V. Seferi (E. Kabashi 71'); Tallqvist (Ahopelto 59'), Klingberg, Hollmen (Pirhonen 81').
Knight

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Reppana-modet


Vastaus #80 : 17.06.2019 klo 14:08:43

Pahoittelut! Meillä oli ”hieman” teknisiä ongelmia. Ilmeisesti toisella puoliajalla vingunta saatiin korjattua, vai?

Joo, vinkuna hävisi puoliajan aikana, joten toisen puoliajan pystyi katsomaan äänillä.
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #81 : 21.06.2019 klo 09:07:09

OTTELURAPORTTI: Honka Akatemia - EPS 2-2 (0-1).

EPS:n tasapelisarakkeeseen tuli juhannuksen alla ensimmäinen merkintä, kun pisteet jaettiin Espoon paikallisessa. Ottelu jätti kapungin punaiselle puolelle ristiriitaiset tunnelmat, sillä vaikka Honka oli osia kummastakin jaksosta pelillisesti askeleen edellä, johti EPS ottelua kahteen otteeseen. Hongan tasoitusmaaliksi nähty tilanne jätti sekin kysymyksiä ilmaan. EPS:n maaleista vastasi Eetu Klingberg.

Vaikka Honka Akatemian erikoispiirteet - nuori, pallollisesti taitava - ovat kaikkien Kakkosen seuraajien tiedossa, tuotti joukkueen pelitapa EPS:lle ottelun alussa ongelmia. Honka pääsi EPS:n puolustuslinjan eteen luvattoman monta kertaa joko leveyden kautta tai käyttämällä keskushyökkääjää palloseinänä. Kuten totuttua, EPS:n puolustuslinja on kuitenkin erinomainen puolustamaan omaa boksia, ja uhkaavan näköisetkin tilanteet selvitettiin tai laukaukset saatiin ohjattua heikoista kulmista tai häirinnän alta lähteneiksi.

Alavireisestä alusta huolimatta EPS iski ensimmäisenä. Ottelussa erinomaisesti toiminut vasen laita Astrit Kabashi-Eetu Klingberg rakenteli hyökkäystä, jonka päätteeksi Klingberg pääsi iskemään irtopallon maissa etukulmasta sisään. Ensimmäinen puoliaika oli tuolloin puolivälissään, ja oikeastaan vasta avausmaalin jälkeen nähtiin ottelun ensimmäisiä EPS:n pidempiä pallonhallintajaksoja. Myös puolustaminen parantui jakson toiseksi puolikkaaksi, kun pakettia saatiin tiiviimmäksi, ja punapaitaiset alkoivat ymmärtää mitkä syöttölinjat on saatava nopeasti tukkoon. Näin taukoa vietettiin vierasjohdossa.

Toinen jakso käynnistyi EPS:n kannalta murheellisimmalla mahdollisella tavalla. Sen oma hyökkäys katkaistiin, Honka purki ja voitti keskialueella ykköspallon, jonka seurauksena liukaus Arlind Sejdiu pääsi isolla alueella 1v1-tilanteeseen. Sisäänajo ja laukaus takayläkulmaan toi pelin tasoihin. Tästä ei kuitenkaan käynnistynyt kotijoukkueen vyöry, vaan peli oli tasatilanteelle sopivasti tasaväkistä.

Alle kymmenen minuuttia tasoitusmaalista EPS värkkäsi johtomaalin kauniilla, kontrolloidulla hyökkäykselle. Rakentelu alkoi vasemmalta hyökkäyksessä, jossa maltettiin vaihtaa painopistettä ja etsiä paikkaa ratkaisevalle syötölle maltilla. Pallo kierrätettiin oikealle, josta tavoiteltiin puolenvaihdolla boksin ulkopuolella taka-alueella vapaana ollutta Faton Seferiä. Seferi päästi pallon oivaltavasti läpi takanaan olleelle Klingbergille. Seinäsyöttö Seferin kanssa vapautti Klingbergin laukaisupaikkaan rangaistusalueen sisällä, ja veto painui hieman onnekkaasti puolustajasta suuntaa muuttaen Honka-maalin takakulmaan.

Maalin jälkeen ote kääntyi pikku hiljaa takaa-ajajille, kuten luonnollista on, ja pelin kuva muistutti paljon ottelun alkua. 71. minuutilla nähtiin sitten erikoinen episodi. Vasemmalta lähtenyt keskitys päätyi taka-alueelle, josta se jatkettiin takaisin maalin eteen. Pallo pomppasi satunnaisesta raajasta kohti etukulmaa, josta Juuso Kevari hitaasti pomppivan pallon koppasi. Lähellä olleet pelaajat eivät reagoineet tilanteeseen millään lailla, joten hämmennys oli suuri kun avustava erotuomari liputti. Pitkään ihmeteltiin mikä mahtaa olla kyseessä, paitsion ollessa vahvin veikkaus, mutta lopulta pallo pantiin keskelle avustavan nähtyä pallon ylittäneen maaliviivan. Ottelun jälkeenkään ei Tapiolasta tuntunut löytyvän toista ihmistä - edusti hän sitten mitä tahansa tahoa -  joka olisi nähnyt pallon käyvän jossain vaiheessa maalissa. Ehkä tällainen henkilö ei uskaltanut EPS-logoisille ihmisille mielipidettään tuoda julki, mutta vahvasti ryöstetty olo "maalista" jäi.

Ottelun viimeiset parikymmentä minuuttia Honka Akatemia painoi päälle, mutta hätäili hieman viimeisissä syötöissään eikä saanut varsinaisia laatumaalipaikkoja rakennettua. EPS pystyi iskemään vastaan, ja sai muutamia pallokosketuksia Honka-boksissa, mutta parhaaksi tilanteeksi jäi Klingbergin laukaisupaikka 18 metristä. Koska mies teki kaksi maalia, tuosta laukauksesta ei sen enempää.

Tulostaululla seisoi näin ottelun päättyessä lukemat 2-2. Piste on kohtalainen suoritus, peliesitys myös kohtalainen, mutta maku suussa huono. Tätä makua voi onneksi parannella juhannuksena. Seuraavaksi tulessa ollaan 29.7. Raumalla Pallo-Iirojen vieraana. Kotona EPS esiintyy viime raportin virheellisestä tiedosta poiketen 13.7., jolloin vastassa Gnistan.

Hyvää juhannusta kannattajille, tukijoille ja EPS-mielisille!

EPS torstaina: Kevari; A. Kabashi, Aho, Chuchi (34' Nzeh), Inki; Veija, Saarinen (66' Tallqvist), Pirhonen (83' Ahopelto); Klingberg, F. Seferi, Hollmen.
Knight

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Reppana-modet


Vastaus #82 : 13.07.2019 klo 15:41:51

Gnistan-matsin pitäisi näkyä livenä juutuubista klo 17 alkaen.

Espoon Palloseura Live Stream
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aktivist Schwarze Pumpe


Vastaus #83 : 13.07.2019 klo 19:47:55

Olosuhteet ovat mitä ovat mutta hieno ottelutapahtuma, jossa yleisöpalveluihin on panostettu Ylos
emilkostadinov

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pool, HIFK, Hammarby, Gnisu, Mypa..


Vastaus #84 : 13.07.2019 klo 19:58:38

Gnistan-matsin pitäisi näkyä livenä juutuubista klo 17 alkaen.

Espoon Palloseura Live Stream
Erinomainen striimi, kiitos
FCEssi

Poissa Poissa


Vastaus #85 : 21.07.2019 klo 16:27:13

Brusiin gnisu pelissä kentän paras pelaaja, palkittiin penkkikomennuksella. Ei taida EPS olla nuorien veskareiden kehityspaikka. Onkohan Brusiinilla nyt 2 tai 3 peliä tälle kaudelle.
tumpula

Poissa Poissa


Vastaus #86 : 22.07.2019 klo 08:48:09

Brusiin gnisu pelissä kentän paras pelaaja, palkittiin penkkikomennuksella. Ei taida EPS olla nuorien veskareiden kehityspaikka. Onkohan Brusiinilla nyt 2 tai 3 peliä tälle kaudelle.
Ehkä nuorten maalivahtien kannattaa Espoossa tsekata montako FC Espoon maalivahtia on maajoukkueissa.
FCEssi

Poissa Poissa


Vastaus #87 : 22.07.2019 klo 13:34:39

Ehkä nuorten maalivahtien kannattaa Espoossa tsekata montako FC Espoon maalivahtia on maajoukkueissa.
Niin, ei kai se maajoukkue ole ainut keityspolku, mutta toisin kuin EPS, FC Espoo antaa vastuuta nuorille veskoille.
Fc Tulikassit

Poissa Poissa


Vastaus #88 : 22.07.2019 klo 13:49:10

Ehkä nuorten maalivahtien kannattaa Espoossa tsekata montako FC Espoon maalivahtia on maajoukkueissa.
En usko että jatkossa näin kun maalivahtivalmennuksen kulmakivi lähti Espoosta.
FCEssi

Poissa Poissa


Vastaus #89 : 22.07.2019 klo 16:45:52

En usko että jatkossa näin kun maalivahtivalmennuksen kulmakivi lähti Espoosta.
Ohhoh! se on iso menetys FC Espoolle. Sitä en tiennytkään.
EPS Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #90 : 27.07.2019 klo 22:00:28

OTTELURAPORTTI: SalPa - EPS 2-2 (2-1)

Urheilulehden vihjeiden ja analyysien mukaan vakiorivinsä täyttäneet saivat jälleen kerran pettyä, kun EPS haki Salon urheilupuistosta vieraspisteen. Seinävarmaksi kotivoitoksi julistetussa kohteessa mikä tahansa lopputulos oli pelitapahtumien perusteella mahdollinen, joten tasapeliin lienee tyytyminen.

Tulostaululla vilkkui jännittäviä numeroita myös ennen peliä, kun lämpötilaksi ilmoitettuun luku +34. Kaikki Espoonlahden urheilupuistossa asioivat osaavat varmaan suhtautua tällaisten näyttöjen ilmoittamiin lukemiin varauksella, mutta poikkeuksellisen helteisissä olosuhteissa lauantaina joka tapauksessa pelattiin. Normaalia lyhyempien alkulämpöjen lopuksi ottelupaikalle teki näyttävän sisääntulon ryhmä vanhempia EPS-kannattajia. Ehkä tämän marssin herättelemänä vierasjoukkue aloitti kohtuullisesti, saaden SalPa-päätyyn painetta erikoistilanteiden muodossa.

Tuloksettomaksi osoittautuneiden kulmapotkujen jälkeen ensimmäinen jakso otti voimakkaan käännöksen huonompaan suuntaan EPS-lasein katsottuna. Ongelmia oli oikeastaan kaikissa pelin vaiheissa. Omaa pallollista pelaamista sävyttivät karmivat harhasyötöt ja muut helpot pallonmenetykset. Puolustuspelissä taas riittävää tiiviyttä linjojen välille ei tuntunut millään löytyvän, ja illan isäntä pääsi vaarallisten vastaiskujensa lisäksi myös kontrolloiduilla hyökkäyksillä suoraan EPS:n puolustuslinjan eteen vapauttamaan nälkäisiä hyökkääjiään selustaan.

Näiden tietojen valossa ei ollut ihme, että SalPa siirtyi johtoon jo 17. peliminuutilla, kun EPS-puolustus puhkaistiin punapaitaisten oikealta laidalta. Yllättävänä voi sen sijaan pitää sitä, että seuraavan maalin teki EPS, vaikka se ei takaiskun jälkeen onnistunut juurikaan parantamaan peliään. Pallollinen peli rauhoittui jakson mittaan kuitenkin sen verran, että vierailija sai rakenneltua muutaman epsmäisen hyökkäyksen, joista yksi tuotti tulosta: pidempi pallonhallintajakso, Mikko Inkin nousu, keskitys maalille, Jere Ahopelto alistaa takatolpalla oman vastustajansa ja puskee pallon takaisin keskelle, josta Ville Pirhonen nikkaa sen läheltä sisälle.

Jaksolla nähtiin vielä yksi maali, kun SalPa sahasi jälleen samalta laidalta kauniilla kombinaatioilla laukaisupaikan Lucas Gabrielssonille boksin rajoilta. Takatolpan kautta sisään menneelle maanuoliaiselle ei EPS-maalia vartioinut Otto Brusiin mahtanut yhtään mitään. Kertaalleen Brusiin esti 1. jaksolla varmalta näyttäneen maalin haamutorjunnallaan. EPS sai pallon vielä tolppaan, kun Pirhonen ampui soolonsa päätteeksi 25 metristä sisätolppaan ja siitä maalin editse ulos. Tauolle poistuttiin kuitenkin kotijohdossa.

Toiselle jaksolle tultaessa EPS oli tehnyt muutamia viilauksia sekä pallolliseen että pallottomaan peliin. Melko pian oli nähtävissä, että nämä muutokset olivat onnistuneita. Pallottomana EPS sai pidettyä vastustajansa huomattavasti paremmin oman muotonsa ulkopuolella, eikä tilaa operoida Arttu Ahon ja Chuchin edessä enää ollut. Pallolliseen peliin saatiin kaivattua laatua ja rauhaa, joiden seurauksena EPS sai kontrolloidusti vietyä hyökkäyksiään syvemmälle SalPa-päätyyn. Kontrolloitujen hyökkäyksien tuotteena myös Punaisten kenttätasapaino oli parempi, ja pahimmat sinivalkoiset vastahyökkäykset saatiin tukahdutettua alkuunsa. Palkinto tuli kiitettävän pian, kun yhden kontrolloidun hyökkäyksen jälkeen Aleksi Hollmen pääsi 57. minuutilla niittaamaan pallon vasurillaan sisään boksista.

Maalin jälkeen näytti hetken siltä, että vierailija painaa kotijoukkueen nyt lopullisesti köysiin. SalPa kuitenkin virkosi suht nopeasti, ja alkoi ottaa otetta itselleen. Viimeinen puolituntinen mentiin tasaisesti, ehkä lievästi SalPa-merkkisesti. Salolaisten hallinta ei tuottanut konkreettisia maalipaikkoja, sen sijaan EPS:llä oli muutama sauma ottaa kaikki pisteet. Parhaimpana ehkä Eetu Klingbergin läpiajo oikealta laidalta 86. minuutilla. EPS:n parhaan maalintekijän tsippi-yritys pysähtyi tällä kertaa SalPa-kassarin käsiin. Myös eleettömän tyylikkäällä toppariparilla oli omat puolittaiset paikkansa erikoistilanteista. Näiden lisäksi laukaustaan 20 metristä ja kauempaa testasivat Jesse Saarinen ja Obinna Nzeh. Kummankaan laukaukselle ei suurempaa käyttöä jatkossa ole, jouduttiin valitettavasti toteamaan.

Näin ottelu päättyi runsasmaaliseen tasapeliin, joka on otettava hyväksyen vastaan Espoossa, sillä SalPa oli otteluun lähdettäessä sarjassa sijalla kolme. On mahdollista, että seuraavassakin ottelussa EPS:llä on vastassaan sarjakolmonen, sillä sille sijalle nousee rästiottelunsa voittamalla 3.8. Espoonlahteen saapuva Ilves/2. Ottelu alkaa ensi lauantaina kello 17.

EPS lauantaina: Brusiin; Inki, Aho, Chuchi, Nzeh; Ahopelto (63' Gustafsson), Tallqvist (88' Hakala), Saarinen (78' Luhtanen), Hollmen; Pirhonen, Klingberg.
FCEssi

Poissa Poissa


Vastaus #91 : 27.07.2019 klo 23:30:40

Brusiinin peluutukselle iso👍.
Velmu

Poissa Poissa


Vastaus #92 : 27.07.2019 klo 23:32:46

Brusiinin peluutukselle iso👍.
Ennen en ollut kaveri nähnytkään, mutta onpahan uskomattoman kaunis potkutekniikka kaverilla. Ja erikoisuutena vielä se että avasi kummallakin jalalla maalipotkuja. Eli vasemmalla jalalla oikeaan laitaan ja oikealla vasempaan. Ylos
poka79

Poissa Poissa


Vastaus #93 : 11.08.2019 klo 21:46:32

Kuvia ottelusta FC Jazz-EPS http://www.urheilupori.com/galleria.asp?galleriaid=3867
Dusse

Poissa Poissa


Vastaus #94 : 18.08.2019 klo 12:22:32

OTTELURAPORTTI: EPS - KäPa 1-0 (1-0).

EPS sai pään taas pinnalle Kakkosen B-lohkossa, kun se taisteli kotonaan Käpylän Pallon kumoon lukemin 1-0. Voittomaalin niittasi 22. peliminuutilla Ville Pirhonen Janne Veijan esityöstä. Voiton takana oli maalintekijän lisäksi koko joukkueen yhtenäinen ja uhrautuva puolustuspeli, jonka viimeisenä lukkona hääri maalivahti Otto Brusiin.

Lauantain ottelu oli isäntien lisäksi äärimmäisen tärkeä myös KäPa:lle. Käpyläläisillä oli tappioita alla kolme ja pisteitä vain kaksi enemmän, kuin putoamassa olleella EPS:llä. Isot panokset näkyivät ottelun alussa. Tunnelma oli odottava sekä kentällä että katsomossa. Jälkimmäisessä sentään varttuneempi EPS-kannattajaosasto viritteli kauden aikana huimin harppauksin kehittynyttä laulu-osastoaan. Varsinkin Pepe Willbergiä lainaillut "Epsiltä mä kaiken sain" lähti lauantai-illassa mukavasti.

Kentällä pallonhallinnan otti hienoisesti mustapaitainen vierailija, mutta pelinhallinta saattoi kuitenkin olla kotijoukkueella. KäPa nimittäin sai pitää palloa lähinnä puolustuslinjassaan, ja edetä syvälle EPS-alueelle vain laitojen kautta. 22. minuutilla KäPa yritti avata pelin topparilta EPS:n puolustusmuodon sisälle. Janne Veija luki kuitenkin syötön hyvin, katkaisi sen etupuolelta ja pääsi kuljettamaan kohti puolustuslinjaa. Vapauttava syöttö löysi oikealle kaartaneen Ville Pirhosen, joka viimeisteli läpiajostaan suvereenisti etualakulmaan.

Maali ei tuonut suuria muutoksia tapahtumiin kentällä. KäPa painoi enemmän päälle, mutta vaaralliset hyökkäykset olivat suht vähissä. Lähinnä muutamat nopeat vastahyökkäykset tuottivat kotijoukkueelle ongelmia, ja kertaalleen kauas maaliltaan vastaan tullut Otto Brusiin ohitettiin, mutta maaliviivalla Mikko Inki purki pallon vaivatta väljemmille vesille.

Myöskään toinen jakso ei muuttanut kuvaa dramaattisesti. Jakson alku oli punapaidoille vaikea, kun molemmin puolin taukoa se oli pakotettu tekemään pelaajavaihdon loukkaantumisen takia. Toisen jakson päästessä vauhtiin EPS sai pari pidempää pallonhallintajaksoa, jotka olivat tärkeitä lopun jaksamisen kannalta, vaikka eivät maalipaikkoja tuottaneetkaan. KäPa pääsi toisella jaksolla hieman lähemmäs EPS-maalia, mutta keskelle ei asiaa juurikaan ollut, ja se joutui turvautumaan keskityksiin ja boksin kulmilta lähteneisiin laukauksiin, joiden kanssa Arttu Ahon johtamalla puolustuslinjalla ja maalilla huippupelin pelanneella Brusiinilla ei ollut ongelmia. Yhden kerran KäPa:n voimakas hyökkääjä Chinedu Akuvuo pääsi irti vartijastaan ja läpiajoon Brusiinista katsottuna vasemmalta. Brusiinin vastaantulo ja peittäminen oli kuitenkin yhtä kylmänviileää kuin hänen Cruyff-käännöksensä, eikä Akuvuolla ollut mahdollisuutta ohittaa EPS-veskaria. Toisessa päässä EPS sai oman saumansa KäPa:n satsatessa hyökkäykseen, mutta keskeltä Paavo Valakarin ohittamista kokeilemaan päässeen Faton Seferin laukaus karkasi yli maalin.

Näin EPS ja kotiyleisö pääsi juhlimaan pienen tauon jälkeen kotivoittoa. Sarjataulukossa näillä pisteillä jäi taakse KäPa:n lisäksi myös GrIFK, jonka vieraaksi EPS matkustaa ensi sunnuntaina suurten pelien jatkuessa. Ottelu Kauniaisissa alkaa 18:30. Seuraava kotipeli on vasta 14.9. Honka/Akatemiaa vastaan.

EPS lauantaina: Brusiin; Tallqvist, Aho, Inki, Gustafsson (42' Kepot); Veija, Kabashi, Pirhonen (94' Luhtanen); Ahopelto (51' Osman), F. Seferi, Hollmen.
Manageeri

Poissa Poissa


Vastaus #95 : 18.08.2019 klo 14:18:59

Onko jollain linkki mistä näkisi EPS-Käpa pelin näin jälkikäteen?
JoenDoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Yhteisöjäni ja arvojani edustavat


Vastaus #96 : 18.08.2019 klo 14:32:34

Onko jollain linkki mistä näkisi EPS-Käpa pelin näin jälkikäteen?

https://youtu.be/oj4R0C5dazM
Manageeri

Poissa Poissa


Vastaus #97 : 18.08.2019 klo 17:28:35


Thänks!
darkside

Poissa Poissa


Vastaus #98 : 25.09.2019 klo 18:43:43

Näyttää olevan kauden viimeinen kotiottelu ovella kuten putoamispeikkokin. Toivotaan että kivikovaa kakkosta tarjolla Lounaisrannikolla ensi kaudellakin.
Queerinho

Poissa Poissa


Vastaus #99 : 28.09.2019 klo 17:00:03

Espoonlahdessa nähtiin aika erikoinen kauden viimeinen kotipeli. Kotijuokkue ja vieraileva P-Iirot tasasivat pisteet maalein 4-4 viihdyttävässä mutta täysin absurdeja virheitä täynnä olevassa ottelussa. EPS tarvitsi kipeästi pisteitä säilyäkseen sarjassa, ja ottelun panos näkyi varsinkin ensimmäisellä puoliajalla puolustuspään virheinä. Sääliksi kävi etenkin Epsin nuorta maalivahtia, jolle sattui yksi iso ja muutamia pienempiä virheitä. Raumalaiset saivat kolme ensimmäistä maaliaan käytännössä täysin ilmaiseksi, mikä johdatti vieraat jo aika toivottoman tuntuiseen johtoon. Punaiset kuitenkin nousivat urhoolliseen taisteluun, joka huipentui lisäajalla puskettuun tasoitukseen. Voittoonkin oli avaimet, mutta rangaistuspotku onnistuttiin ampumaan loppuminuuteilla maalin yli.

Yleisöä oli viimeisessä pelissä noin kolme ja puoli sataa. Bongasin katsomosta myös Timo Soinin. Yksi piste on valitettavavasti aika vähän sarjapaikan uusimista varten. EPS on vielä tällä hetkellä pisteen edellä KäPaa, mutta viimeisellä kierroksella espoonlahtelaiset matkaavat sarjan kärkijoukkue Gnistanin vieraaksi. Jos yhtään ymmärrän sarjataulukkoa niin EPS säilyy sarjassa mikäli KäPa ei taistele voittoa FC Espoosta. EPS on ollut kakkosen parhaita yleisömagneetteja ja tunnelma peleissä on ollut harvinaisen sympaattinen. Olisi surullista jos tämä trendi katkeaisi sarjasta putoamiseen.

 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines