FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.09.2023 klo 04:03:33 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 3
 
Kirjoittaja Aihe: Futsal Uusimaa 2018-19 (Kolmonen, Nelonen, Vitonen)  (Luettu 38699 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lepuskin ylpeys

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GFT, LePa, Huuhkajat, FC Espoo


: 26.10.2018 klo 03:29:52

Mennään taas viime kauden tapaan miesten piirisarjojen osalta yhteistopicilla 3-5div. Uudenmaan piirin miesten joukkuemäärä pysyi jotakuinkin ennallaan viime kaudesta. Joitakin joukkueita poistui, mutta heitä täydentää enemmän tai vähemmän uudet tuttavuudet. Avaan tietämieni joukkueiden rostereita enempi sitten alla.

Viime kauden tapaan ajattelin tehdä jokaisesta sarjasta lyhyen koonnin joukkue-esittelyineen.

Uudenmaan Kolmonen 2018-19

Joukkueita: 12
Putoajat 1kpl: HFC
Sarjapaikkansa uusineet 7kpl: FC Honka, KoiPS, EPS/Rivals, FC Pallokalat, NuPS, GFT/Ydin, Kilo IF/3
Nousijat 3kpl: EBK/Suvela, NouLa, AC Lohja
Uudet joukkueet 1kpl: GFT/3

Joukkueet alueittain:
- Espoo 7 (EBK/Suvela, EPS/Rivals, FC Honka, FC Pallokalat, GFT/AFG, GFT/Ydin, Kilo IF/3)
- Hanko 1 (HFC)
- Järvenpää 1 (NouLa)
- Lohja 1 (AC Lohja)
- Vantaa 1 (KoiPS)
- Vihti 1 (NuPS)

Joukkue-esittelyt ja sijoitusveikkaus:

1. EPS/Rivals

- Edelliskausien pahimmat kilpailijat ovat raivanneet nyt tiensä ylemmille sarjatasoille (EBK, GFT/2, Inter/Koivukylä). Viime kaudella kaksi hyökkäyspään pelaajaa erottuivat maalien muodossa, kun Karhunen iski 20 maalia ja Klingberg 18 maalia. Rosteri ei ole järin leveä ollut viime kausina. Toisaalta ei tarvikaan, mikäli samat jampat jatkavat ja pysyvät kunnossa.

2. KoiPS
- Kolmosen viihdyttävin joukkue viime kauden lopusta, kun Söderlund ja Sorsa neppailivat menemään, Alasjärven säestäessä tehokkaana. KoiPS on pelannut pitkään pienin pelaajamuutoksin ja osaa käyttää erittäin hyvin nousevaa mv:tä hyödykseen, jos lisämaaleja tarvitsevat.

3. EBK/Suvela
- Kovia nimiä on rosterissa ja ilmeisesti äänekästä kannatusta löytyy joukkueen takaa. Nelosen ylivoimainen lohkovoittaja pärjännee Kolmosessakin vallan mainiosti. Viime kaudella paljon tolppien välissä torjunut Nevi Mustafa taitaa olla tällä kaudella edarin 1.torjujana, joten ei välttämättä karenssien puitteissa pääse niin usein tolppien väliin.

4. HFC
- FC HIK:n menestyksekkäästä rungosta taitaa HFC pitkälti tälläkin kaudella koostua. Parketin puolella kuitenkin todella vaikea viime kausi Kakkosessa. Taitaa olla ainut 3.div jengi, jonka peleihin on sisäänpääsymaksu? ;) Tuskin yltää aivan nousutaistoon, mutta vielä epätodennäköisempää on valuminen putoamistaistoon, Hangosta repinee hyvin pisteitä.

5. GFT/3
- Ei rehellisesti sanottuna mitään tietoa, ketä tässä joukkueessa tulee pelaamaan. Joku taisi sanoa, että afgaanitaustaisia pelaajia joukkue sisältäisi. Sen tiedän, että GFT/LePan paikalla pelaavat, joten tuskinpa heille paikkaa oltaisiin annettu ilman tietoa, että tälle sarjatasolle kuuluvat.

6. FC Pallokalat
- On saanut viime vuosien aikana laajennettua rosteria muutamilla nuoremmilla ja laadukkaammilla jätkillä. Tolppien välistä ähti hyvä torjuja pari kautta sitten GFT:hen, mutta ei ole menoa liiemmin hidastanut. Tiiviisti puolustava ja hyvin vastaan iskevä jengi. Löytynee keskikastista

7. NouLa
- Kelvollisesti mennyt kausi Nelosessa ja peräti 91 tehtyä maalia 11:sta pelissä. Kauteen mahtui toki mm. yksi luovutustappiokin. Joukkue koostuu NouLan 4.div ja 6.div futisjoukkueista. Yleensä nousijajoukkueet ovat pärjänneet ihan hyvin sarjaporrasta ylempänä, joten veikataan keskikastiin.

8. NuPS
- Lievää laskusuhdannetta havaittavissa niin futsalin kuin futiksen osalta. Toisaalta NuPS:lta löytyisi kyllä esim. edaristaan varmasti ihan kovia tekijöitä parketin puolelle. Futiksen puolella NuPS/Reservin säilyminen nelosessa meni ihan kalkkiviivoille. Toisaalta viime kautinen jengi on ihan hyvätasoinen Kolmoseen, kehnoista tuloksista huolimatta.

9. GFT/Ydin
- Ydin oli yllättävän vaisu viime kaudella. Jonkin verran aiempia runkopelaajia pelaa nyt korkeammalla sarjatasolla ja joukkue väänsi aika kapealla ringillä viime kauden läpi. Jos saisi edes vähän laajemman rosterin, niin voisi kohennella asemiaan huomattavasti viime kaudesta. Nykyisellä nipulla lienee vaikeaa.

10. Kilo IF/3

- Kilo lähtee tulevalle futsalkaudelle yhden joukkueen voimin. Liekö se sitten merkki siitä, että 3.div jengiä on täydennetty vitosen pelaajilla? Staattisesti, mutta taktisesti fiksusti puolustava jengi, joka on vuosi toisensa perään säilyttänyt paikkansa Kolmosessa. Ehkä tänäkin vuonna niukasti?

11. AC Lohja
- Nelosen sijalta neljä Kolmoseen noussut lohjalaisryhmä. Nousi täydennysmenettelyn turvin. Koostuu futiksen puolella lähinnä 5-6.divareissa pelanneista pelaajista - joka ei tietysti vielä futsalin puolella kaikkea kerro. Viime kaudella Arbnor Kelmendi takoi peräti 31 maalia, mutta taitaa pelata tällä kaudella EBK/Suvelassa? Vaikeaa tulee ilman Kelmendiä.

12. FC Honka
- Honka ei löydy tyvipäästä antipatioiden takia vaan sen takia, että koko viime kauden joukkue siirtyi GrIFK:n alle. FC Honka/2 nimellä viime kaudella Nelosen keskikastissa pyörinyt joukkue on hävinnyt tämän kauden osallistujaluettelosta, joten olisiko Honka/2 ottanut sitten tämän 3.div paikan vastaan? Viime kaudella Nelosessa sija 7, sen perusteella bottom-paikalle ennakkokaavailussa. Jos sieltä tulee jostain ihan muista Honka-taustaisista koostuva jengi, niin voi olla sitten ihan mitä vaan.

Avauskierros 3-4.11.

3.11. FC Pallokalat - KoiPS
3.11. EPS/Rivals - HFC
4.11. NuPS - EBK/Suvela
4.11. NouLa - Kilo IF/3
4.11. FC Honka - GFT/3
4.11. GFT/Ydin - AC Lohja
Lepuskin ylpeys

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GFT, LePa, Huuhkajat, FC Espoo


Vastaus #1 : 26.10.2018 klo 03:32:19

Uudenmaan Nelonen 2018-19

Alustuksena: Kolmosesta pudonnut RBK ei ilmoittautunut Neloseen. Samoin viime kauden kesken jättänyt MU/2 ei ole enää osallistuvien joukkueiden joukossa. Sen sijaan GFT/LePa siirrettiin Neloseen 3.divarin ylemmästä kastista, kun Kolmosen paikka annettiin GFT/3:lle.

Viime kauden Nelosesta samalla sarjatasolla jatkavat (suluissa edelliskauden sijoitus): FC Honka/Kelohonka (3.), FCD (5.), PPS (6.) sekä HooGee/Hodari (9.). Luopumisia tuli useita, joten myös viivan alle jäänyt FC Kyjo säilyi sijalta 11 paikallisten fanien riemuksi.

Viime kauden Vitosesta nousivat tämän kauden Neloseen lohkovoittajina LePa/Rangers sekä NuPS/Hukat. Heidän lisäkseen Vitosesta Neloseen täydennettiin: Kasiysi/Rocky, GFT/ACR sekä FC Slimmit. Villin kortin mainittujen joukkueiden ulkopuolelta Neloseen sai Futsal 7, joka on aiempina vuosina painanut A-junioreiden sarjaa futsalissa.

Sijoitusveikkaukset kommentteineen:

1. GFT/LePa
- Joukkueesta ei edelliskaudesta tainnut lähteä ketään pois, pl. pari koko talven sivussa polvivammojen vuoksi olevaa rivimiestä. Uusina pelaajina mm. FC Espoossa futista korkealla tasolla pelannut Pyry Suonpää, aiempien kausien maalikunkku Joona Hynninen sekä LePan 1.torjuja Anton Koski. Yhdet treenitkin saadaan alle ennen avausottelua :) mielenkiintoisia derbyjä odotellessa!

2. FC Honka/Kelohonka
- Vuosi toisensa jälkeen Nelosen sijoilla 2-3, mutta nouseminen ei maistu. Ikärakenne on vanhanpuoleinen, mutta hyvätasoisia futsaljyriä löytyy. Monet Kelohongan pelureista edustavat futiksen puolella Vitoseen pudonnutta OK/Kiksiä.

3. NuPS/Hukat
- Edellinen kausi Vitosessa ilman tappioita ja päästämällä alle yhden maalin ottelua kohti keskiarvolla. Joukkueen runko tulee futiksen puolen femman Hukista. Joukkueella on jonkin verran yhteistyötä myös Kolmosen NuPSin kanssa, josta varmasti hyviä pelureita joukkue tulee saamaan välillä avuksi.

4. Futsal 7
- Helsinki/Uudenmaan piirin Pojat 20 futsalsarjan mestarijoukkue lähtee nyt miesten sarjatasolle. Siinä ei sinällään ole uutta pelaajistolle, joista monet ovat futiksen puolella pelanneet Vitoseen pudonneen SibboV/2:n riveissä. Nuoria, lajin parissa aiempinakin vuosina viihtyneitä pelaajia, joilla rosterissa ilmeisesti laajuutta riittää. Voi olla varsin korkealla.

5. Kasiysi/Rocky
- Rockyn puolella futiksessakin pelaavista pelaajista pitkälti koostuva joukkue. Listoilta löytyy useampikin vanha LePan futsalpeluri (Lumppio, Lehtonen, Tiainen). Pärjännevät ihan hyvin viime vuotisellakin rosterilla. Voivat yltää kärkisijoille, mikäli saavat futiksen puolelta jonkun Lindroosin tai Talvitien houkuteltua tahkoamaan maaleja parketin puolelle.

6. LePa/Rangers
- Jäätävää jälkeä aloituskaudella niin futiksessa kuin futsalissa. Nyt tulee ensimmäistä kertaa sarjataso, jossa nykyinen pelaajamateriaali joutuu kunnon puntariin. Tärkeää olisi myös Rangersin saada sairastuvan puolelta ohkaiseksi käyneeseen rosteriin äijiä takaisin. Jos näin käy, niin pärjäävät Nelosessa varmasti hyvin ja tämä sijoitusveikkaus voi olla alakanttiin.

7. FCD
- Viime vuodet Nelosessa hyvin statsein pyörinyt FCD ei ollut kaukana 2016-17 kaudella nousta Kolmoseen. Kapeahkolla rungolla tahkoavan FCD:n ylivoimaisesti eniten maaleja tehnyt Räisänen iski edelliskaudella 28 maalia vain 9:ssä ottelussa. 2015-16 maaleja tuli 26, ja siitä seuranneella kaudella 18. Materiaalisesti FCD ei muuten ole kuitenkaan terävintä kärkeä.

8. PPS
- Joukkueen runko tulee futiksessa hienosti Neloseen nousseesta PPS:stä. Edelliskausi turvallisesti keskikastissa. Hyvä flow seuraa aina toisinaan viheriöltä parketille, joten jäädään katsomaan, kohentaako PPS asemiaan keskikastista ylöspäin.

9. GFT/ACR
- Nousihan se Rastaalakin viimein ;) ACR pitää sisällään tälle tasolle varsin laadukkaita pelureita, etenkin kapteeni Saloranta on kova tekijä. Huhuja liikkuu myös parista täsmävahvistuksesta. Hyvä niin, sillä ACR ei kauttaaltaan lukeudu ihan Nelosen kärkipään porukoihin. Parin vahvistuksen myötä sijoitus voi nousta jonkin verran veikatusta.

10. FC Kyjo
- Ei siitä montaa vuotta ole, kun Kyjo tahkosi äänekkäiden kannattajien kannustaessa hyvistä sijoista Kolmosesta. Vuodet ovat vierineet ja siinä samalla Kyjo on vierinyt alaspäin. Nyt pelaajaluetteloon on kuitenkin ilmestynyt jonkin verran Inter/Koivukylän riveissä esiintyneitä pelaajia. Nämä herrat saattavat nostaa Kyjon sijoitusta paljonkin, joten let's see.

11. HooGee/Hodari
- Viime kaudet HooGee on onnistunut säilyttämään vaivoin sarjapaikkansa. Edelliskaudella siihen riitti alle pisteen keskiarvo/ottelu. Välttyi toisaalta murskatappioilta. Tällä kaudella voi tehdä tiukkaa säilyminen hyvien nousijoiden myötä.

12. FC Slimmit
- Slimmit oli viime vuonna futsalin vitosen kovassa lohkossa vasta sijalla 5. Saanut kuitenkin paikan Neloseen. Futiksen puolen Kutosen Slimmeistä ja Karjaa-Pohjasta koostuva joukkue. Jos ei ole saanut vahvistuksia rosteriin, niin taitaa olla vaikea paikka sarjapaikan uusiminen.


Avauskierros tulevana viikonloppuna 27-28.10:

la 27.10 FC Kyjo - FCD
su 28.10 HooGee/Hodari - PPS
su 28.10 Futsal 7- GFT/LePa Team
su 28.10 FC Honka/Kelohonka - NuPS/Hukat
su 28.10 GFT/ACR - Kasiysi/Rocky
Lepuskin ylpeys

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GFT, LePa, Huuhkajat, FC Espoo


Vastaus #2 : 26.10.2018 klo 03:33:43

Uudenmaan Vitonen

Lohko 1
EBK/2
FC Kasiysi/P95
FC Slimmit/2
GFT/4
GrIFK
KaPy
KeiKa
OT-77
RPS 32
VaLi   

Ennakkosuosikki nro: GrIFK, joka = edelliskaudella Kolmosessa pelannut Honka parilla vahvistuksella höystettynä. Haastajina:
- Kasiysi, jossa entisiä GFT/LePa pelureita sekä mahdollisesti mm. Janne Paukkonen.
- EBK/2. EBK:lta on tullut näitä kovia futsaljengejä
- KeiKa, jolla oli viime vuonna hyvä kausi futsalin Vitosessa

Lohko 2
Akilles
FCK
HAlku
KOPA
TuPS/2   

Kapinalla oli ylivoimainen kausi futiksen puolella kutosessa ja junnuilla hyvä kausi futsalin nuorissa, joten lienee lohkon kärkisijoilla. Akilles ottanut futsalin talviohjelmaansa? Voi olla myös top3:ssa.Tämän jälkeen sana taas vapaa, kohta mennään Ylos
« Viimeksi muokattu: 26.10.2018 klo 03:38:51 kirjoittanut Lepuskin ylpeys »
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 26.10.2018 klo 09:53:50


1. EPS/Rivals[/b]
- Edelliskausien pahimmat kilpailijat ovat raivanneet nyt tiensä ylemmille sarjatasoille (EBK, GFT/2, Inter/Koivukylä).

Inter Koivukylähän luopui viime kauden loppumetreillä, eikä enää ole missään futsalsarjoissa mukana.
Zip-it

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 26.10.2018 klo 17:57:32

Hienoa, että ketju saatiin tällekin kaudelle ja hyvä alustus!

NuPS:ssa puhaltelee uusia tuulia. Lähes koko vanha runko jatkaa ja lisäksi ryhmään on saatu peräti 7 uutta pelaajaa. Tällä kaudella voikin hyvin tapahtua ensimmäistä kertaa se skenaario, että kaikki halukkaat eivät mahdu kokoonpanoon. Onneksi kuitenkin on nelosessa NuPS/Hukat, jonne voimme laittaa muutamia kokoonpanon ulkopuolelle jääneitä pelaajia. NuPS/Hukat pelaa todella pienellä rungolla, joten siinä mielessä tosi hyvä, että meillä on reilusti pelaajia ringissä. Vielä pari kolme muutakin pelaajaa on käynyt treeneissä, että ei aivan mahdotonta, jos uusien pelaajien määrä nousee 10 kappaleeseen. Treenaamme Hukkien kanssa yhdessä, joten treeneissä on tähän asti ollut oikein mukavasti porukkaa.

Tässä uusien pelaajien määrässä on myös se varjopuoli, että suurin osa uusista ei ole juurikaan futsalia pelannut (sarjatasolla). Toki tekniikkapuoli on hyvällä tasolla, mutta futsalissa ei läheskään aina teknisesti taitavampi joukkue ole parempi joukkue, jos joukkuepelaaminen ei ole kunnossa.

Alkukaudesta voi hyvinkin tulla vielä helppoja virheitä, mutta eiköhän kauden edetessä saada erittäin kilpailukykyinen joukkue.  Kauden tavoitteena on jälleen kerran sarjapaikan säilyttäminen, mutta jokaista ottelua luonnollisesti lähdetään voittamaan.

VFS - Vantaa Futsal

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 27.10.2018 klo 12:00:07

Kauden avaus tänään  VFS - FCD, juhla peli pv meille seurassa. Tietomme on viimein päivittynyt päivää ennen ensimmäistä ottelua palloliitossa ja näin ollen viimeiset muruset Kyjosta seurasta ova valitettavasti historiaa, Kyjo RIP.  Kyjon lasku suhdanteen ja pelaaja kadon vuoksi viime kaudella päätös oli laittaa pillit pussiin. Uusia vastuun ottajia kuitenkin löytyi ns. hautajaisissa ja yhteistyötä on viritelty moneen suuntaan niin että seura on fuusiotunut Vantaa Futsal Clubiksi = VFS. Näin oten fuusioituminen ja uudet freshit tuulet ovat tuonneet VFS joukkueeseen hyviä pelaajia ja kaudesta tulee varmasti mielenkiintoinen.
« Viimeksi muokattu: 28.10.2018 klo 12:07:05 kirjoittanut VFS - Vantaa Futsal »
VFS - Vantaa Futsal

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 27.10.2018 klo 22:54:59

VFS - FCD

4div Sarja avaus takana ja VFS voittaa ottelun 3-1. FCD antoi hyvän ja rehdin vastuksen ottelussa, maalivahdille erikois maininta mainioista seiveistä!

Meillä oli kyllä tukuttain maalipaikkoja ottelussa mutta FCD piti pintansa ja ottelu jäi näin niukka numeroiseksi. FCD varaallisimmat tilanteet jäivät suurimmaksi osaksi ottelussa kaukolaukausten sekä FCD tehopelaajan Räisäsen yksilötaidon varaan. Kummallakin joukkuella näkyi selvästi että on kauden ensimmäinen peli.

Tästä on hyvä jatkaa hommia treeneissä ja kohti seuraavaa peliä.
VFS - We <3 FUTSAL :)« Viimeksi muokattu: 28.10.2018 klo 12:36:39 kirjoittanut VFS - Vantaa Futsal »
jawl

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PPS


Vastaus #7 : 28.10.2018 klo 16:52:16

HooGee/Hodari - PPS 1-6 (0-3)

PPS hallitsi nelosdivariottelun tapahtumia nuoruuden ja kolmen kentällisen voimalla. Viimeisenä lukkona vielä HooGeen harvat maalipaikat hyvin torjunut maalivahti.
Hyvä kauden avaus punaiselta.
Lepuskin ylpeys

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GFT, LePa, Huuhkajat, FC Espoo


Vastaus #8 : 28.10.2018 klo 20:23:24

Futsal 7 - GFT/LePa 0-6 (0-0)

1.puoliaika oli LePalta tehotonta, mutta kääntyi sitten tokalla selvästi vieraille. Nuori kotijoukkue joutunee jonkin verran makselemaan oppirahoja ainakin tasokkaampia jengejä vastaan.
Zip-it

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 28.10.2018 klo 21:57:34

Honka/Kelohonka - NuPS/Hukat  7-8 (5-5)

Muuta en osaa sanoa, kuin mitä pöytäkirjasta nähnyt, että tasaisissa merkeissä on menty ja johtoasemassa molemmat joukkueet olleet useampaan eri otteeseen.
klaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #10 : 01.11.2018 klo 09:59:34

...

10. Kilo IF/3
- Kilo lähtee tulevalle futsalkaudelle yhden joukkueen voimin. Liekö se sitten merkki siitä, että 3.div jengiä on täydennetty vitosen pelaajilla? Staattisesti, mutta taktisesti fiksusti puolustava jengi, joka on vuosi toisensa perään säilyttänyt paikkansa Kolmosessa. Ehkä tänäkin vuonna niukasti?

...

Hyvät alustukset. Ylos

Viime kauden 5. divarin jengin vastuuhenkilö lähti ULKOMAILLE, joten tämä kausi mennään yhdellä jengillä. Mukana on siis mahdollisesti joitain viime kaudella vitosta pelanneita ja myös kokonaan uusia pelureita vanhan rungon jatkeena. Katsotaan miten homma lähtee toimimaan.
Zip-it

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 02.11.2018 klo 11:25:37

http://nups.fi/Uutiset/799
Zip-it

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 04.11.2018 klo 17:51:42

NuPS - EBK/Suvela 4-5 (2-3)

Ensin NuPS 2 - 0 johdossa ja sen jälkeen kolme seuraavaa maalia EBK:lle. Toisella puoliskolla NuPS tasoihin ja ohi joku kolme minuuttia ennen loppua. Kotijoukkueen taktinen osaaminen petti pahan kerran, kun olisi pitänyt vaan pelata aika kellosta pois, niin hätiköidystä hyökkäyksestä pallon menetys ja EBK tasoihin vastahyökkäyksestä reilu minuutti ennen loppua. EBK sai vielä sivurajakuviosta tehtyä voittomaalin puoliminuuttia ennen loppua eikä muita tilanteita lopussa enää nähty.
Julpukka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal,Hifk,


Vastaus #13 : 05.11.2018 klo 07:35:49

Noula kilo if 7-8
VFS - Vantaa Futsal

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 11.11.2018 klo 19:02:24

NuPS/Hukat - VFS 0-6 (0-4)

Kelpo peliesitys kummaltakin joukkueelta. VFS pääsi heti ottelun alkuun niskan päälle ja avausmaali tulikin aika nopeasti.
Esimmäinen puolisko meni täysin VFS komennossa mutta toiselle puoliskolle tulikin sisuuntunut NuPS/Hukat ja pääsi peliin tosi hyvin messiin,
muutamista hyvistä maalipaikoista huolimatta hyvä VFS maalivahtipeli piti loppuun asti 0 tulostaululla.
Dumariparin linja ottelussa oli että aika kovaa sai pelata, onko se hyvä vai huono... no maku asia varmaankin :D. Summaus on kuitenkin tuomarit vislasivat ottelun hyvin.


« Viimeksi muokattu: 25.11.2018 klo 18:03:35 kirjoittanut VFS - Vantaa Futsal »
Lepuskin ylpeys

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GFT, LePa, Huuhkajat, FC Espoo


Vastaus #15 : 11.11.2018 klo 22:05:32

GFT/LePa - FC Slimmit 4-4 (0-2)

Slimmit ovat saaneet kelpo pelureita rosteriinsa ja tekikin ottelusta isännille vaikean. Maalipaikkoja luotiin kuitenkin aivan riitttävästi ottelun voittamiseen - ei tällä kertaa. 8 sekuntia ennen loppua LePa pääsi kokeilemaan voittomaalia täplältä. Hyvän pelin pelannut Slimmit-mv torjui ja ja torjui riparinkin. Slimmit puolestaan pääsi 1sek ennen loppua kokeilemaan myös voittomaalia, mutta myös LePa-mv otti torjunnan ja näin pisteet jaettiin.

Tämän pelin jälkeen oli derbypelin vuoro, GFT/ACR - LePa/Rangers. Tasainen peli, jonka ACR voitti lopulta 4-3.
Zip-it

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 12.11.2018 klo 12:42:36

NuPS - EBK/Suvela 4-5 (2-3)


Vähän laajempaa rapoa peliin liittyen ja sivuilta löytyy linkki Youtubeen koko pelin katsomiseksi. http://nups.fi/Uutiset/803
Tumperi

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 13.11.2018 klo 14:39:29

Kiitos FC Honka hyvin organisoidusta perseilystä. Ensin hiillostetaan "vanha" Honka Pantterien pelaajisto ulos perättömillä maksuilla ja sitten ei voida antaa em porukan itselleen hankkimaa sarjapaikkaa "uudelle" Granin jengille vaan pakotetaan heidät aloittamaan kaikki alusta 5 divarista. Tämän seurauksena otetaan 3 divarin sarjapaikka itselle haltuun, napataan kasaan jengi nelosdivarin keskikastista ja pannaan hösseliksi. Tämä oli varmaan se mitä Honka aikanaan kauniisti visioi. Vaan mitä sitten tapahtuukaan. Kas kummaa, sarjaa pelattu YKSI kierros niin ilmenee että eihän meillä ole jengiä hoitamaan tätä sarjakautta läpi ja lopputuloksena sarjasta luopuminen ja sulkeminen. Toivottavasti tästä perseilystä tulee roimat sanktiot ja pitkä osallistumiskielto sarjaan.
Julpukka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal,Hifk,


Vastaus #18 : 17.11.2018 klo 22:31:17

Kilo if-nups nupsilla hivenen paremmat tontit pelissä ja se riitti tällä kertaa voittoon 3-4. 38.04 ajassa nups iski voittomaalin.
Tumperi

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 18.11.2018 klo 12:04:52

Kilo if-nups nupsilla hivenen paremmat tontit pelissä ja se riitti tällä kertaa voittoon 3-4. 38.04 ajassa nups iski voittomaalin.

NuPS laittoi pelin itselleen tyypilliseen tapaan lopussa vähän turhankin jännäksi. Kilo pysyi poissa vaarallisilta tonteilta noin 98% pelistä, mutta juuri 3-1 johtomaalin jälkeen iskenyt hyvänolontunne ja musta minuutti päästi kilon vielä mukaan peliin. NuPS maalin jälkeen sisään juoksutetulle kentälliselle tuli kaksi perättäistä hölmöä pallonmenetystä joista kilo rankaisi kahdesti alle minuutin sisään. Näin peli yhtäkkiä tasan ja pieni löysä NuPS pöksyyn.

Onneksi sama hieman hassannut kentällinen nosti tasoa lopussa ja tarkalleen ajassa 37.59 painoi väellä ja voimalla 3-4 voittomaalin taululle. Lopun ylivoimalla Kilo ei kyllä ihmeitä esittänyt eikä laukauksia maalia kohden tainnut tulla yhtään. Paremmalla NuPS viimeistelyllä ja vastaavasti heikommalla Kilon mv pelillä tämä peli olisi pitänyt tappaa selkeästi jo ekalla 20 minuuttisella. Yhtä kaikki kauden ensimmäiset 3 pistettä Nummelaan. Tästä on hyvä jatkaa.

Ilmeisesti myöhäisillan pelissä EBK jatkoi vahvoja otteitaan ja rymisteli EPS Rivalsin maanrakoon 8-3 voitolla.
Lepuskin ylpeys

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GFT, LePa, Huuhkajat, FC Espoo


Vastaus #20 : 24.11.2018 klo 23:00:34

PPS - GFT/LePa 5-3 (3-2)

Hyvätasoinen Nelosen futsalkahvaus. LePa oli alkuun melkoisen yössä ja PPS painelikin 3-0 johtoon. LePa sai koko ajan parempia hyökkäyksiä ja maalipaikkoja ja tulikin 2.puoliajalla tasoihin. PPS kuittasi 4-3:een ja lopussa epäonnistuneen yv-pyörityksen jälkeen viimeisellä sekunnilla tyhjiin 5-3 voittolukemat. Tällä kertaa näin.
VFS - Vantaa Futsal

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 25.11.2018 klo 18:00:28

Honka/Kelohonka - VFS  6-6 (1-3)
4DIV


Hieno futsal ottelu kerrassaan tapahtumiensa puolesta! Semi tasainen vääntö tämä matsi, kummallakin maalipaikkoja hyvin. VFS aloitti hyvällä sähinällä pallollisen pelin ja ensimmäinen maali 0-1 taululla kun 11sec kellossa. Ensimmäinen puolisko meni enemmän VFS komennossa, Hongan tilanteet tulivat nopeina pistoina ja vastaiskuista mutta hyvin tehokkaasti maalipaikkoja luoden. Tauolle 1-3 tilanteessa. Heti toisen puoliskon alkuun VFS lyö pelin 1-4 ja kaikki näyttää aika hyvältä :D kunnes kaikki karkasi käsistä hyvän alun jälkeen ja Honka iskutti maaleja kerta toisensa jälkeen 2-4,3-4,4-4,5-4 ja vielä 6-4!!! Muutama maali tässä Hongan maali kimarassa tuli aivan uskommattoman hienoilla osumilla! Shokki tilanne VFS leirissä, onneksi saimme puristettua pelin viimeisellä minuutilla takaisin tasoihin 6-6.  :) This is Futsal <3
Che Guevara

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 25.11.2018 klo 23:37:37

Rento sunnuntai-illan ottelu LePa/Rangers vs FCD pelattiin hallivuorosekoilujen vuoksi Esport Arenan alakerrassa. Alun rynnistyksen jälkeen FCD:n tahti hiipui ja LePa nousi tuhlailusta huolimatta 0-1 tappioasemasta rehtiin 3-1 voittoon. Seuraavana vuorossa itsenäisyyspäiväviikonlopun Lepa-derby, sitä odotellessa :D.
Tumperi

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 07.12.2018 klo 18:52:18

Mikäs ihmeen hässäkkä GFT/3 ja Pallokalojen välisessä ottelussa on ollut kun herra Bulhan Zakaryja lentänyt ulos ja saanut melko rivakalla tahdilla kurinpidolta yhteensä kuuden ottelun mittaisen pelikiellon? Kellään tästä lisätietoja?
Lepuskin ylpeys

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GFT, LePa, Huuhkajat, FC Espoo


Vastaus #24 : 08.12.2018 klo 20:43:02

GFT/LePa - LePa/Rangers 5-2 (4-0)

Parempi LePa voitti. 2.puoliaika oli tasaisempi kuin ensimmäinen, jonka jälkeen peli oli melkolailla taputeltu.

 
Sivuja: [1] 2 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa