FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.09.2020 klo 05:46:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Mitä pitäisi näyttää SUURNÄYTÖLLÄ pelien aikana?
Kokoonpanot, ei muuten tiedä ketkä pelaa - 123 (30.3%)
Ottelua - 56 (13.8%)
Yhteistyökumppaneiden videoita (ja massit himaan) - 52 (12.8%)
Fiilistelypätkiä ja pelaajaesittelyjä - 29 (7.1%)
Mikä vitun SUURNÄYTTÖ? - 146 (36%)
Äänestäjiä yhteensä: 403

Sivuja: [1] 2 ... 154
 
Kirjoittaja Aihe: FC Inter 2019 – Teknistaktisuuden aikakausi  (Luettu 706093 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Anthony Annanin järjettömät pulkat


: 29.10.2018 klo 12:18:56Inter päätti kauden 2018 parhaaseen sijoitukseensa sitten vuoden 2015. Vuoden 2012 hopean jälkeen Inter on ainoastaan tuona 2015 kautena ollut korkeammalla, mitä päättyneellä sesongilla. Se kertonee aika paljon käymistilan laajuudesta seuran kohdalla. Potentiaalia ei ole saatu ulos mitattua. Onkin kuvaavaa parhaiden pelillisten putkien tulleen nuorien ja ”tuntemattomien” aikana, eikä niinkään ikonien dominointia toivoessa.

2018 päätti myös ikonisen aikakauden, kun kokeneissa pelaajissa ei ole enää pelkästään Interin kasvatteja. Ari Nymanin ja Mika Mäkitalon poistuessa rakennuksesta cup-voittajina, kokeneimmat interistit ovat porilainen ja paimiolainen. Ei siinä, niin Timo Furuholm kuin Mika Ojalakin ovat paikkansa suurina interläisinä ansainneet.

Menneen kauden aikana mentiin totuttuun tapaan aika moista vuoristorataa. Ilman toukokuista kansanjuhlaa kaukana itäisessä Suomessa, olisi 2018 ollut pannukakku. Allenin ja Virtasen otettua vastuu Inter kuitenkin kelasi itsensä lopulta seitsemänneksi, eli sijalle, jonne bookkerit ja media joukkueen kauden alla ennakoi.

Kolmenkympin kriisi

Seura aloittaa viimeisen vuotensa nuorena aikuisena, ja se näkyy myös taustoilla. Iso luuta on lakaissut, ja junioreihin sekä reservijoukkueeseen ollaan lyöty panoksia. Se yli kymmenen vuotta sitten mestaruuden voittanut edustusjoukkue on kasvanut seuraksi myös viestinnän suhteen. Tämä olikin ehkä paras asia, mitä enemmän yhdessä -slogan toi vuoden 2018 aikana.


Interin entinen ja nykyinen päävalmentaja ovat toisilleen tuttuja.

Kolmekymmenvuotissyntymäpäiviinsä valmistautuva seura lähtee aikakauteen espanjalaisessa komennossa. Tuore päävalmentaja José Riveiro tulee Turkuun Klubin kakkoskäskijän paikalta. Paljon kehuja kerännyt Riveiro on myös nähnyt läheltä, miten Suomen pääsarja voitetaan. Avuksi hänelle on palkattu niin ikään espanjalainen Sergio Almenara. Nähtäväksi jääkin tekevätkö herrat Veritaksesta jälleen ylitsepääsemättömän linnakkeen vai onko kyseessä Espanjan kuningas Filip Toisen tyyppistä haihattelua Voittamattoman armadan rakentamisessa.

Pelaajapolitiikka

Kauden päätteeksi Interistä on lähtenyt useita pelaajia, ja odotettavissa on lisälähtijöiden nimien julkaisuja. Sisään päin ei ole tullut vielä kukaan, mikä on ymmärrettävää kauden päätyttyä vastikään. Puheiden perusteella Inter tulee tulevaisuudessa satsaamaan pallonhallintaan, minkä vuoksi joukkue näyttänee ensi kaudella hyvin erilaiselta aiempaan nähden.

Päättyneen kauden aikana 11 eniten peliaikaa saaneen joukosta jatkosopimus löytyy Timo Furuholmilta, Arttu Hoskoselta, Albion Ademilta, Mika Ojalalta, Henrik Moisanderilta ja Mikko Kuninkaalta. Varsinkin Hoskonen osoitti vuoden 2018 aikana olevansa ehdottomasti liigan eliittiä puolustussuuntaan oikean puolustajan tontilla. Moisander on varma valinta, se helppo naapurin poika, johon voi luottaa. Mielenkiinto kohdistuukin, miten paljon Riveiro uskaltaa antaa vastuuta täysin toisen tyyppiselle maalivahdille Aati Marttiselle. Seuran kasvatti pelasi ihan mukiin menevän kauden lainalla FC Hakassa. Kymmenen senttiä Moisanderia pidempi Marttinen on mielenkiintoinen nimi, ja ansaitsee ehdottomasti näyttöpaikkansa talven cup-otteluissa.Kokeneiden pelaajien kohdalla aika alkaa tulla vastaan. Varsinkin Ojalan kausi oli karmea. Vasta viimeisessä ottelussa Seinäjoella Moukun otteissa oli vapautuneisuutta ja hän onnistuikin järjestämään muutaman näyttävän kombinaation Furkan kanssa. Oli tuo lupaus paremmasta huomisesta, vai pelkästään heijastus menneisyydestä merkitsee isossa kuvassa aika paljon. Mikäli Mika on saamassa itsensä jälleen kuntoon, ei laituriosasto kaipaa yhtä kipeästi uutta miestä, kuin vastakkaisessa tilanteessa.

Kausi 2019

Joukkue ei jää lepäämään laakereilleen. José Riveiro haluaa aloittaa työnsä välittömästi, joten taukoa pidetään ainoastaan yksi viikko. Maanantaina viides marraskuuta potkaistaan käyntiin kausi 2019. Edessä on kuukauden verran harjoittelua jatkavien pelaajien ja mahdollisten testimiesten kanssa ennen vuotuiselle kesälomalle vetäytymistä.

Kauden aikana Inter pelaa pitkästä aikaa kolmella rintamalla. Kotimaisen cupin ja pääsarjan lisäksi edessä on paluu Eurooppaan. Tähän liittyen tarvitsee seuran olla hereillä ajoissa markkinointinsa kanssa. Mahdolliset olympiakausari-kampanjat, Europelien kausarilaisten etuosto-oikeudet ja vastaavat täytyy startata jo nyt eilen. Tämän lisäksi kaikki kortit ja vastaavat tuotteet täytyvät olla fyysisesti tilaajillaan ennen joulua. Saadaan sinimustat paketit pukin konttiin.

Reservijoukkueeseen tehtiin iso panostus, kun heidän käskyttäjiksi nimettiin John Allen – Kari Virtanen -kaksikko. Seurassa halutaan panostaa kasvualustaan, jonka kautta omavaraisuus kasvaisi ja samalla pelaajabudjetti pienenisi. Nämä ovat kuitenkin asioita, jotka eivät muutu yhdessä kaudessa, vaan vaativat pitkäjänteistä työtä. Miten paljon kakkosjoukkue tekee yhteistyötä edustuksen kanssa jää nähtäväksi. Hyvin erilaista jalkapalloa näiden joukkueiden valmennustiimit ihannoivat ja peluuttavat.

Jäädään mielenkiinnolla odottamaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Onko Riveiro lottovoitto vaiko pikkuisen vierestä?


« Viimeksi muokattu: 12.02.2019 klo 17:42:07 kirjoittanut Rikkiviisas »
Zlatanic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GPR FC, futsal, Marcus "Mace" Forss ja Sirbi.


Vastaus #1 : 29.10.2018 klo 13:00:38

Halvempaa bisseä, kiitos.
Hiljainen kostaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TuPV, FC Inter, FC Inter M35


Vastaus #2 : 29.10.2018 klo 13:51:40

Onkohan liikaa pyydetty, jos vihdoin saataisiin eurovastustajasta voitto ja päästäisiin jopa otteluparista jatkoon?

Mielenkiinnolla odotan myös reservijoukkueen tulevaa rosteria. Nähtäisiinkö jopa joidenkin ex-pelaajien paluu sinimustaan Kolmosen tasolla?
terrorizer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Inter Turku


Vastaus #3 : 29.10.2018 klo 16:20:07

Uusi valmentaja, europelit ja kaikkea muuta jännää. Otetaan topic-seurantaan ja Riveiro vie Sinimustat mestaruuteen Ylos
pimbouw

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 29.10.2018 klo 16:47:33

Tuli pohdiskeltua Interin viikonloppuna päättynyttä kautta ja oli pakko tehdä jonkinlainen kirjallinen hahmotelma asiasta. Vaikeaa kuvitella, että juuri päättynyt kausi oli se sama kausi, jossa oli pelaajia kuten Sesar ja Garcia ja koutsina Piccareta. 2018 oli jälleen sekavaa aikaa ja siihen mahtui yhtä ja toista episoodia. Tulin tehneeksi tällaisen PDF:n hahmotelmistani. Laitan nyt jakoon jos jotain sattuu kiinnostamaan. Setti on aika nopeasti väsätty kasaan ja pieniä asiavirheitä ym. saattaa olla. Painotus on pelipaletissa ja yleiskuvassa, ei niinkään yksittäisissä peleissä tai yksittäisten pelaajien tekemisissä. Kausi oli yllättävän selkeää jakaa 7 otsikon alle.

https://www.docdroid.net/q8mEHTs/fc-inter-kausi-2018.pdf

Toivotaan, ettei sekavuus jatku 2019, vaan Riven (hehheh) johdolla kohti uutta huomista, europelejä, mitalitaistoa, derbyvoittoja (TPS liigassa?) ja vaikka mitä muuta. Sini! Musta! Raivo! Hullu! Inter Turku! klap klap klap!
sammunut tahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Leeds, Inter, TPS, LoPS sekä ÅIFK


Vastaus #5 : 29.10.2018 klo 16:55:43

Koska ensimmäinen harjoitusmatsi?
Härkämies

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 29.10.2018 klo 16:59:33

Uusi valmentaja, europelit ja kaikkea muuta jännää. Otetaan topic-seurantaan ja Riveiro vie Sinimustat mestaruuteen Ylos
Lähinnä on sitten valmentajasta ja pysyvyydetä sitten kiinni, jos tuolla materiaalilla ei tappele SM-kullasta ja isommastakin statuksesta Euro-kentillä.
Ihmettelen kyllä suuresti, jos näin ei tule olemaan!
Jos nyt vaikka 2 v. jaksaisi tehdä jollakin porukalla töitä, niin siinä ajassa kerkee kyllä, jos jaksaa...?
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #7 : 29.10.2018 klo 18:16:12

Lähinnä on sitten valmentajasta ja pysyvyydetä sitten kiinni, jos tuolla materiaalilla ei tappele SM-kullasta ja isommastakin statuksesta Euro-kentillä.
Ihmettelen kyllä suuresti, jos näin ei tule olemaan!

Juuh elikkäs kirjoitushetkellä rosteri on pullollaan parikymppistä finninaamaa sekoitettuna kouralliseen kokeneempaa kadeeria. Melkoinen ennakoitsija saa olla jos Interin tämänhetkisen miehistön saa jotenkin ihan vakavissaan tappelemaan edes mitaleista. Eri asia sitten talven hankintojen ja pelitavan viilailun jälkeen mutta tällä hetkellä tosiaan seitsemänneksi sijoittunut Inter on heilentynyt ja roimasti viime kauteen nähden joten ensin pitäisi päästä takaisin siihen mediaaniinkin kiinni.
Ravi-Paisti

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 29.10.2018 klo 19:14:10

Edelliset kaudet ovat olleet melkoista sekoilua, joten oikeastaan ainoa toive kaudelle 2019 on se, että joukkueen toiminta näyttää edes vähän alusta järkevältä. Nykyisellä miehistöllä ei todenäköisesti taistella kuin liigan häntäpäässä ja europeleissä tullee noutaja ekalla kierroksella. Mutta uskotaan, että uusi valmennus saa ihmeitä aikaan ja saamme pitkästä aikaa nauttia laadukkaista otteluista.
letsgo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FK Torpedo Moskova


Vastaus #9 : 29.10.2018 klo 19:17:22

Tuli pohdiskeltua Interin viikonloppuna päättynyttä kautta ja oli pakko tehdä jonkinlainen kirjallinen hahmotelma asiasta. Vaikeaa kuvitella, että juuri päättynyt kausi oli se sama kausi, jossa oli pelaajia kuten Sesar ja Garcia ja koutsina Piccareta. 2018 oli jälleen sekavaa aikaa ja siihen mahtui yhtä ja toista episoodia. Tulin tehneeksi tällaisen PDF:n hahmotelmistani. Laitan nyt jakoon jos jotain sattuu kiinnostamaan. Setti on aika nopeasti väsätty kasaan ja pieniä asiavirheitä ym. saattaa olla. Painotus on pelipaletissa ja yleiskuvassa, ei niinkään yksittäisissä peleissä tai yksittäisten pelaajien tekemisissä. Kausi oli yllättävän selkeää jakaa 7 otsikon alle.

https://www.docdroid.net/q8mEHTs/fc-inter-kausi-2018.pdf
Jopas, priimaa... :) Tuli hyvälle mielelle kyseisestä tuotoksesta, lisää näitä jatkossa? Ylos
P.Anomies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: INTER


Vastaus #10 : 29.10.2018 klo 19:55:35


10 Points!
Kiiko

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jokivarren ylpeys


Vastaus #11 : 29.10.2018 klo 20:28:08

Onko kile vielä ensi kauden kuvioissa mukana? Pitäisi voittamisenkulttuuria löytyä on cupin mestareita ja mestari valmentaja.
SuperL

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: San Iker


Vastaus #12 : 29.10.2018 klo 23:41:06

Topponen seurantaan, hyvää analyysiä Pimbouwilta. Taas ollaan jännän äärellä millainen siirtoruletti aikaiseksi saadaan. Jatkuva puhe budjetin höyläämisestä tarkoittanee tosin lähinnä sopimuksettomien pelaajien haalimista.
Ulysses Mullqvist

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 29.10.2018 klo 23:53:51

Onko kile vielä ensi kauden kuvioissa mukana? Pitäisi voittamisenkulttuuria löytyä on cupin mestareita ja mestari valmentaja.
Kiiko takas vetelee rankkarit.

Riverdo ei sit näytä näkevän käyttöä Mäntylästä tahi Pennistä. Avaava toppari à la Bonucci ja vasen hyökkäysorientoitunut pakki à la Marcos Alonso siis hakusessa.
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: el 7, Raul


Vastaus #14 : 30.10.2018 klo 01:07:07

Riverdo ei sit näytä näkevän käyttöä Mäntylästä tahi Pennistä. Avaava toppari à la Bonucci ja vasen hyökkäysorientoitunut pakki à la Marcos Alonso siis hakusessa.
Mistä tämä tieto?
Mr. Mojo Risin

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 30.10.2018 klo 07:13:07

Tatu Varmanen kiittelee menneistä vuosista Instagramissa
Ulysses Mullqvist

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 30.10.2018 klo 07:29:02

Mistä tämä tieto?
Tieto=pähkäily?

Mäntylän taidot hyvää liigatasoa, joten miksei miehelle ole sorvattu jo uutta paperia? Avauspelaaminen Terolla tuntuis olevan silloin tällöin hieman hakusessa, joka näkyi kauden alkujaksolla kentällä helppoina syöttöhasseina. Loppukaudella avaukset olivat tosin ihan ok-tasoa, joten voiskohan tallenteet kauden alusta hävittää bittiavaruuteen. Riverio ilmeisesti videofriikki, joka katsoo tilanteita non-stoppina repeatilla. Pelikirjassa isolla punakynällä topparin avauspelaaminen? Ollako vai eikö olla? Ken tietää?

Alavuden jätti on myös liigatasolle kova pelimies, joten missä viipyy ilmoitus jatkosta? Vaikka joskus miestä viedään kaffelle (Felppu Tammelassa), niin voittaa kaksinkamppailut hyvällä prosentilla puhumattakaan pääpelivoimasta. Hyökkäyspäässä tosin ei loista, koska nopea räjähtävä liike on vielä piilossa. Saiskohan Penni noihin koipiinsa vielä lisää nopeutta? Tuskinpa mihinkään ompelukonemaiseen tikitykseen pystyy, joten jos sais edes jonkin verran bolttia (jota löytyy esim Hoskoselta) lisää liikkeeseen niin olis hieno juttu. Riveleidoksen "tuhatsivuisessa" opuksessa räjähtävä liike/yleensäkin liike tilan hakemisineen ja ottamisineen merkattu isolla?

Voipi tosin olla, että herroilla on vain isot pyynnit peilattuna budjettiin, joten siksi ballograf on pysynyt laatikossa.
Ulysses Mullqvist

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 30.10.2018 klo 07:29:48

Tatu Varmanen kiittelee menneistä vuosista Instagramissa
Kiitos Tatu!
Nelson Mandela

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 30.10.2018 klo 08:35:07

Tatu Varmanen on hyökkäävä vaspa mutta ilmeisesti taso ei riitä. Onko tietoa ensi viikon treeniaikatauluista?
pimbouw

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 30.10.2018 klo 08:38:22

Jopas, priimaa... :) Tuli hyvälle mielelle kyseisestä tuotoksesta, lisää näitä jatkossa? Ylos

Oho, kiitoksia :)

Toki saattaa tulla jatkossakin kirjoiteltua, mikäli inspiraatio iskee. Nyt oli vaan niin pakottava tarve saada joku dokumentointi tapahtumista, kun ne on vielä (melko) tuoreessa muistissa. Niin haipakkaa tässä mennään, että 2008 on erinäisistä syistä viimeisin kausi, jolta muistaa pelisysteemin, pelaajat, yksittäisten pelien tapahtumat, tulokset, (tasapeli/voitto)putket jne. Kausilta 2009-2017 muistikuvat rajoittuu muutamiin yksilöihin ja isoihin tapahtumiin (mitalit, cup-finaalit jne.). Tää harmittaa pirusti, mut niin se vaan menee ku ei kirjaa ylös. Foorumiltakin saa onneksi lueskella vanhoja topaaseja ja Interin sivuillakin on vähän virkamiestyylisiä kertauksia menneistä kausista.
Satavarma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Inter Turusta


Vastaus #20 : 30.10.2018 klo 10:37:59

Tatu Varmanen kiittelee menneistä vuosista Instagramissa
Ikävä todeta näin, mutta ei todellakaan tule ikävä. Ensimmäinen kausi todella hyvää tekemistä, mutta mennyt kausi hirvittävää skeidaa.
Öljy

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 30.10.2018 klo 10:55:02

Tatu Varmanen oli floppihankinta samaan tasoon myös Mansally,Guevara,Sesar,Garcia, Ojala ainakin, Mikko Kuningas,Niilo Mäenpää aika näyttää! Teemu Penninkangas ja Tero Mäntylä pitäisi pitää seurassa!

Niko Markkulan tervehtyminen oli positiivinen asia, suomencupin voitto myös,paikallispelit oli pohjannoteeraus ja tulosmanipulaation alle joutuminen hirveää negatiivista julkisuutta minkä olisi voinut välttää!
Riveiro esikuntineen tuokoon jälleen menestystä!
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #22 : 30.10.2018 klo 11:09:26

Tatu Varmanen oli floppihankinta samaan tasoon myös Mansally,Guevara,Sesar,Garcia, Ojala ainakin, Mikko Kuningas,Niilo Mäenpää aika näyttää! Teemu Penninkangas ja Tero Mäntylä pitäisi pitää seurassa!

Näihin kahteen olisi kiva saada lisätietoa? Mitä odotettiin kauden alussa kyseisiltä herroilta, annettiin takuuvarmasti takaisin (omasta mielestä Mäenpään tapauksessa enemmänkin vaikka Guevara tulikin syömään kauden lopussa junnun minuutit) ihan hyvin. Kunkulla kuitenkin ihan mallikkaat kendotehot, se unohtumaton cupin maali, ja ihan hyviä otteita aina kun kentälle pääsi. Mäenpää puolestaan hoiti sen hiljaisen tonttinsa aina kentällä ollessaan mallikkaasti, ja esim. cupin finaalissa oli Niilo Interin paras pelaaja/yksi parhaista pelaajista, vaikka taisi koskea palloon koko matsissa alle parikymmentä kertaa.
Zlatanic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GPR FC, futsal, Marcus "Mace" Forss ja Sirbi.


Vastaus #23 : 30.10.2018 klo 11:28:59

Moi Niilo. Kuninkaan syöttöpeli on tyylin 3dirre-tasoa. Mäenpää ei suinkaan mielestäni mitenkään hyvin pelannut. Paljon menetettyjä palloja ja sijoittumisongelmia ajoittain. Jos vrt Lahteen, niin valitsisin tämän kauden perusteella Lahden Mäenpään ohi 10/10.
Lopez

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 30.10.2018 klo 13:27:39

Uusi valmentaja, europelit ja kaikkea muuta jännää. Otetaan topic-seurantaan ja Riveiro vie Sinimustat mestaruuteen Ylos

Tätä en epäile lainkaan. Olen valmistautunut liigamestaruuteen, cupin voittoon ja eurooppaliigan voittoon Tuoppi Tuoppi

 
Sivuja: [1] 2 ... 154
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines