FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.06.2020 klo 06:59:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Mitä pitäisi näyttää SUURNÄYTÖLLÄ pelien aikana?
Kokoonpanot, ei muuten tiedä ketkä pelaa - 123 (30.3%)
Ottelua - 56 (13.8%)
Yhteistyökumppaneiden videoita (ja massit himaan) - 52 (12.8%)
Fiilistelypätkiä ja pelaajaesittelyjä - 29 (7.1%)
Mikä vitun SUURNÄYTTÖ? - 146 (36%)
Äänestäjiä yhteensä: 403

Sivuja: 1 ... 148 [149] 150 ... 154
 
Kirjoittaja Aihe: FC Inter 2019 – Teknistaktisuuden aikakausi  (Luettu 703484 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Jr Costa

Poissa Poissa


Vastaus #3700 : 07.11.2019 klo 21:20:12

Matias Ojala, sukunimeltään "Turkulaisempi".
Ademi lähtö telineissä?
Hank Da Silva

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #3701 : 07.11.2019 klo 21:26:42

Samaa mieltä Monskan kanssa. Mäen selitys sopimusneuvotteluiden viivästymisestä ei vakuuta lainkaan. Pelaajabudjetti tuskin tippuu yli 100k joka tulee jo pelkästä ringin kaventamisesta. Erikoista touhua muutenkin jos seuraavaa kautta ryhdytään rakentamaan vasta kauden päätyttyä. Kyllä budjetti pitäisi olla paljon aiemmin tiedossa. Mahdollinen cl- karsintapaikka olisi vain mahdollistanut lisäpanostukset.

Täysin käsittämätöntä ettei sarjan parhaan kotimaisen laitapakin kanssa edes avata keskusteluyhteyttä kesken kauden! Markkulan ja Furkan "itkeminen" asiasta on täysin ymmärrettävää. Miksi Furkan pitäisi laskea palkkaa? Yksi joukkueen tärkeimmistä ja parhaista pelaajista. Ja miksi jotkut vaatii miehelle pienempää roolia?  

Mäki on tuonut paljon hyvää seuraan mutta koko ajan tuntuu enemmän siltä että tarvitaan edustukselle kunnon urheilutoimenjohtaja Mäen keskittyessä seuran kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.
aadee-hoodee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki turkulaiset, jotka pelaavat Veritaksella!


Vastaus #3702 : 07.11.2019 klo 22:11:52

Ihan mielenkiintoinen juttu, vaikkakin maksullinen.
Junnutoiminnan hallitukseen tulleet mukaan myös Janina Andersson sekä Nikolas Håkans, Joakimin poika.
https://www.ts.fi/urheilu/jalkapallo/liiga/4759958/Rahakirstun+vartija+Joakim+Hakans+koettaa+toimia+Interin+jarjen+aanena++Kellaan+ei+ollut+mitaan+suitsia+taloudelle
 
Vahanukke

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rock 'n' roll suicide


Vastaus #3703 : 07.11.2019 klo 22:20:38

Pari otetta tuoreesta TS:n jutusta.

"– Oli hurjempi vauhti päällä, kun oli nämä kaksi veljestä, joista toinen valmensi (Shefki Kuqi) ja toinen pelasi (Njazi Kuqi). Kellään ei ollut mitään suitsia taloudelle, se lähti ihan laukalle. Siitä on päästy järkevämpään suuntaan, Håkans kuvailee."

"– Kyllä meille on tarjottu aika korkean profiilin pelaajia päivittäin. Totta kai jos olisimme olleet liikkeellä aiemmin, niin meillä olisi ollut paremmat mahdollisuudet, hän toteaa."

Niinpä.

https://www.ts.fi/urheilu/jalkapallo/liiga/4759958/Rahakirstun+vartija+Joakim+Hakans+koettaa+toimia+Interin+jarjen+aanena++Kellaan+ei+ollut+mitaan+suitsia+taloudelle 

...
atletico1

Poissa Poissa


Vastaus #3704 : 07.11.2019 klo 22:21:25

Eiköhän tämä kaikki viittaa siihen että Stefan on jäämässä sivuun ja poikaa ei futis hirveästi kiinnosta. Piuhaa aletaan vetämään irti.
aadee-hoodee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki turkulaiset, jotka pelaavat Veritaksella!


Vastaus #3705 : 07.11.2019 klo 22:23:13

Eiköhän tämä kaikki viittaa siihen että Stefan on jäämässä sivuun ja poikaa ei futis hirveästi kiinnosta. Piuhaa aletaan vetämään irti.
"Joakim Håkans ei ole samalla tavalla henkeen ja vereen jalkapalloihminen kuin isä-Stefan tai seuran toiminnasta sivuun siirretty pikkuveli-Patrik. Hänelle kyse on enemmän perheyrityksen osasta, mutta Alfons Håkans ei ole luopumassa jalkapallon tukemisesta tulevaisuudessakaan.

– Kyllä Inter tulee olemaan osa meidän toimintaa jatkossakin. Yritän olla se varovainen ääni taustoissa, en tiedä onko se järjen ääni.....(Joakim) Håkans korostaa moneen kertaan sitä, että hänelle ykkösasia Interissä ovat juniorit. Siitä näkökulmasta edustusjoukkueen merkittävin tarkoitus on toimia esikuvana nuorille pelaajille.
Vahanukke

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rock 'n' roll suicide


Vastaus #3706 : 07.11.2019 klo 22:30:03

Tämä vielä jutusta:

"Edustusjoukkueen pelaajahankintoihin tai -valintoihin hän ei puutu, kuten ei muutenkaan urheilulliseen puoleen. Sen hoitaa tekninen johtaja Vesa Mäki.

– En juurikaan ole edustusjoukkueen kanssa tekemisissä. Tapaan Vesa Mäkeä, varsinkin jos hänellä on rahallisia toiveita, Håkans [Joakim] kertoo.

Mäki puolestaan keskustelee edelleen siirroista seuran 78-vuotiaan puheenjohtajan Stefan Håkansin kanssa, vaikka käytännössä joukkueen rakentavat Mäki ja päävalmentaja Jose Riveiro.

Interin pienentyvä pelaajabudjetti tarkoittaa ennen kaikkea entistä kapeampaa rinkiä."
Deli

Poissa Poissa


Vastaus #3707 : 07.11.2019 klo 22:35:23

Melkosta puuhastelua kyllä. Sellanen vinkki tulevaisuuteen, että neuvottelut voi avata vaikka ei tiedä maksetaanko korvausta +- 20% summasta X ja kertoa asian avoimesti myös toiselle osapuolelle. Tossa sadaan kuitenkin jonkunlainen haarukka kerrottua pelaajallekin ja tämä voi sitten päättää, että jääkö odottamaan lopullista tarjousta vai lähteekö neuvottelemaan muiden kanssa. Tietysti jos ei haluta neuvotella, niin sitten asia kannattaa hoitaa juuri näin kuin nyt hoidettiin.
« Viimeksi muokattu: 07.11.2019 klo 22:39:06 kirjoittanut Deli »
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #3708 : 07.11.2019 klo 22:49:10

Tietysti jos ei haluta neuvotella, niin sitten asia kannattaa hoitaa juuri näin kun nyt hoidetaan.

Tai sitten voidaan olettaa että pelaajilla on halua jäädä Interiin eikä luikahtaa ulos heti kun ei homma menekään juuri niin kuin itse haluaisi? Furu, tai kukaan muukaan sopimukseton, ei ole tainnut pitää kopissa jäähyväispuheita vaikka työsuhteen jatkumisesta ei olekaan ollut vielä keskustelua?

Jatkosoppareita on tippunut viime perjantaista saakka hyvällä tahdilla myös julkisuuteen asti joten ei se nyt tainnut mikään suuri katastrofi ollakaan että jatkoneuvottelut venyivät kauden lopun yli? Okei se saattoi maksaa liigan parhaaksi pelipaikallaan valitun laitapakin, mutta eipä hirveästi löytynyt mieheltä omistautumista jos siellä ollaan jo nyt huhujen mukaan avattu keskusteluyhteyttä ulkomaiden sijaan/lisäksi viimeiset 2-3 kautta syvällä kyntäneeseen liigajengiin, jossa palkanmaksukykyä kuitenkin riittää. Kuten sanottua, eipä ole muilta samassa tilanteessa olevilta pelaajilta kuulunut edes kusilaarien tasolla moista menoa harrastaneen.

Jos tällä neuvottelutaktiikalla menetetään Furkka ja Moukku niin such is life, ja sen jälkeen voidaan alkaa keskustelemaan siitä että olisiko kumpikaan enää ensi kaudella tekemässä edes puoliakaan viime kauden tehoista, kun apuna ei ole enää Veikkausliigan dominoivinta hyökkäyspään pelaajaa? Maininnan arvoista on myös se että näiden kahden takana tai suht’koht samoilla pelipaikoilla on 18- ja 21-vuotiaat maajoukkuetalentit, joiden pitää alkaa saamaan säännöllistä peliaikaa liigatasolla, jos näistä aiotaan vielä ikinä saamaan mitään irti niin kentällä, kuin liikevaihdonkin puolella.
« Viimeksi muokattu: 07.11.2019 klo 22:51:41 kirjoittanut Kim Suomisen ponnari »
Vaaleanpunainen pantteri

Poissa Poissa


Vastaus #3709 : 07.11.2019 klo 22:56:08

Hyvä asia, että Joakim ottanut hommaa haltuun, että olisi edes joku järki toiminnassa. Stefun ja Paten rakkaus lajiin on pistänyt rahaa mielin määrin kiertoon, mutta oishan se hyvä, että joku roti siinäkin pitäis olla. Inter on profiloitunut hyvänä palkanmaksajana sekä asioiden hoitajana, joten siitä on hyvä pitää kiinni. Emoyhtiö on hoitanut asiansa enemmän kuin mallikkaasti, joten rakkautta futikseen on varaa jakaa yhä edelleenkin.

Shefki näki rahareiän ja käytti sitä surutta hyväkseen. Jollekin Kosta Maneville maksettiin neljän tonnin kuukausipalkkaa hra Kuqin pyynnöstä jonka Stefu ja Pate ”tyytyväisenä” hyväksyivät. Kosta toki hieno mies ja hyvä ihminen, mutta jotain neljää tonnia kuussa on jo ihan naurettavaa. Sen nyt kaikki järjissään olevat tajuavat.

Ehkäpä Inter kuitenkin kaikesta huolimatta tarvitsi ravistuksen Shefkin muodossa herätäkseen todellisuuteen ja se maksoi sen minkä maksoi, joten kiitokset siitä Sheriffille, joka on futismies henkeen ja vereen...vaikka osaaminen on mitä on.

Nikolaksen mukaan ottaminen kuvastaa jatkuvuutta. Isä-Joakim toivottavasti osaa opettaa poikaansa, että kuinka homma toimii ja kuinka huomata kaiken maailman kusettajat pakasta, koska niitä riittää aina ja ikuisesti.

Pate-veljen, jolle joukkue on alun perin perustettu, osa seuran toimintaan osallistumisesta nähdään varmaankin myöhemmin. Eiköhän se Patekin ala jossain vaiheessa herätä ruususen unestaan ja herätä todellisuuteen.
« Viimeksi muokattu: 07.11.2019 klo 23:00:19 kirjoittanut Vaaleanpunainen pantteri »
Samo

Poissa Poissa


Vastaus #3710 : 07.11.2019 klo 23:07:25

Näkisin kans et jos Furun ja/tai Ojalan kaa ei tehä jatkoo niin tietty jatkumo Interin pelaajistossa katkee. Pänän ja Arskan kaa homma kustiin, en jaksais et sama toistuu nyt vielä vikojen 2000-luvun puolenvälin - lopun seuralegendojen kaa. Eikä kyse oo pelkästään nostalgiasta, vaan siitä et uskon monien muiden tapaan et kyseisillä tyypeillä on vielä annettavaa liigatasolla ainakin sen vuoden verran vielä.

Tykkään esim Hämiksest ja Artust paljon mut ei he yksinään pysty paikkaa kymmen vuoden katkonaista pelaajahistoriaa. Eikä sillä et tarviskaan, lähinnä vaan kelailen sitä et pelaajien on kans vaikeempi jatkossa luoda vahvaa tunnesidettä seuraan kun he näkee miten tämmöset jutut hoidetaan.
Vaaleanpunainen pantteri

Poissa Poissa


Vastaus #3711 : 07.11.2019 klo 23:19:48

Näkisin kans et jos Furun ja/tai Ojalan kaa ei tehä jatkoo niin tietty jatkumo Interin pelaajistossa katkee. Pänän ja Arskan kaa homma kustiin, en jaksais et sama toistuu nyt vielä vikojen 2000-luvun puolenvälin - lopun seuralegendojen kaa. Eikä kyse oo pelkästään nostalgiasta, vaan siitä et uskon monien muiden tapaan et kyseisillä tyypeillä on vielä annettavaa liigatasolla ainakin sen vuoden verran vielä.

Tykkään esim Hämiksest ja Artust paljon mut ei he yksinään pysty paikkaa kymmen vuoden katkonaista pelaajahistoriaa. Eikä sillä et tarviskaan, lähinnä vaan kelailen sitä et pelaajien on kans vaikeempi jatkossa luoda vahvaa tunnesidettä seuraan kun he näkee miten tämmöset jutut hoidetaan.
Moukku aikanaan dominoi liigaa ja Furkka sylki maaleja solkenaan, mutta ikä ja aika tekee tehtävänsä.

Moukku on kuin Muksu nykyään. Muksukin oli aikanaan mitä parhain pelaaja ja lämpimin sydämin muistelen hänen pelaamistaan liigasta, mutta eräpäivä tuli vain vastustamattomasti vastaan niin kuin se aina tulee.

C'est la vie.

Suomeksi sanottuna Moukulle ei ole sopimusta tarjolla...eikä taida olla myöskään Furkalle. Moukulle Inter saa korvaajan, mutta Furkalle sellainen pitäis kylläkin löytyä. Benkkuhan sieltä tulee, jos Filip saadaan pidettyä. Ilman Filippiä Benkulle lankeaa iso vastuu, ehkäpä liian iso, joten Filipin päätöstä odotellessa.
Hank Da Silva

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Inter


Vastaus #3712 : 07.11.2019 klo 23:21:42

Tai sitten voidaan olettaa että pelaajilla on halua jäädä Interiin eikä luikahtaa ulos heti kun ei homma menekään juuri niin kuin itse haluaisi? Furu, tai kukaan muukaan sopimukseton, ei ole tainnut pitää kopissa jäähyväispuheita vaikka työsuhteen jatkumisesta ei olekaan ollut vielä keskustelua?

Jatkosoppareita on tippunut viime perjantaista saakka hyvällä tahdilla myös julkisuuteen asti joten ei se nyt tainnut mikään suuri katastrofi ollakaan että jatkoneuvottelut venyivät kauden lopun yli? Okei se saattoi maksaa liigan parhaaksi pelipaikallaan valitun laitapakin, mutta eipä hirveästi löytynyt mieheltä omistautumista jos siellä ollaan jo nyt huhujen mukaan avattu keskusteluyhteyttä ulkomaiden sijaan/lisäksi viimeiset 2-3 kautta syvällä kyntäneeseen liigajengiin, jossa palkanmaksukykyä kuitenkin riittää. Kuten sanottua, eipä ole muilta samassa tilanteessa olevilta pelaajilta kuulunut edes kusilaarien tasolla moista menoa harrastaneen.

Jos tällä neuvottelutaktiikalla menetetään Furkka ja Moukku niin such is life, ja sen jälkeen voidaan alkaa keskustelemaan siitä että olisiko kumpikaan enää ensi kaudella tekemässä edes puoliakaan viime kauden tehoista, kun apuna ei ole enää Veikkausliigan dominoivinta hyökkäyspään pelaajaa? Maininnan arvoista on myös se että näiden kahden takana tai suht’koht samoilla pelipaikoilla on 18- ja 21-vuotiaat maajoukkuetalentit, joiden pitää alkaa saamaan säännöllistä peliaikaa liigatasolla, jos näistä aiotaan vielä ikinä saamaan mitään irti niin kentällä, kuin liikevaihdonkin puolella.

Furkka teki edellisillä kausilla 9 ja 10 maalia ilman sitä dominoivinta pelaajaa.. Käsittääkseni Markkula pelasi viime kauden aika maltillisella sopimuksella kiitollisuudesta siitä miten Inter hoiti asiat loukin aikana. Tottakai paha loukkaantuminenkin vaikutti neuvotteluasemaan. Ikänsä puolesta Markkulalla on mahdollisuudet enää ehkä yhteen hyvään sopimukseen joten ei se mikään ihme ole jos mittaa markkina-arvoaan.

Toivon itsekin että Masto ja Ademi jos nyt edes jatkaa ottavat isompaa roolia mutta ei niiden varaan pelkästään voi hyökkäystä rakentaa mikäli menestystä tavoitellaan.
Vaaleanpunainen pantteri

Poissa Poissa


Vastaus #3713 : 07.11.2019 klo 23:31:03

Furkka teki edellisillä kausilla 9 ja 10 maalia ilman sitä dominoivinta pelaajaa.. Käsittääkseni Markkula pelasi viime kauden aika maltillisella sopimuksella kiitollisuudesta siitä miten Inter hoiti asiat loukin aikana. Tottakai paha loukkaantuminenkin vaikutti neuvotteluasemaan. Ikänsä puolesta Markkulalla on mahdollisuudet enää ehkä yhteen hyvään sopimukseen joten ei se mikään ihme ole jos mittaa markkina-arvoaan.

Toivon itsekin että Masto ja Ademi jos nyt edes jatkaa ottavat isompaa roolia mutta ei niiden varaan pelkästään voi hyökkäystä rakentaa mikäli menestystä tavoitellaan.
Mastolle tarjolla iso ruutu. Ikää on just sen verran että karvat on kasvanut, mut ota tai jätä. Antaisin kuitenkin Mastolle pari vuotta aikaa näyttää mistä kana kusee. Ens kaudella toki pitäis jo niitä tehoja saada aikaan. Jos jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi niin eiköhän sieltä niitä tehoja tule. Vastustaja ottaa saletisti Eliasta ens kaudella tarkemmin, mutta niin sen pitääkin mennä, jotta pelimies saa mahdollisuuden kehittyä.

Elias on peliä rakentava enemmän kuin rikkova, joten vieressä olevien kaverien tekeminen ratkaisee mitä enemmissä määrin, että kuinka Elias onnistuu.
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #3714 : 07.11.2019 klo 23:49:19

Näkisin kans et jos Furun ja/tai Ojalan kaa ei tehä jatkoo niin tietty jatkumo Interin pelaajistossa katkee.

Mitä vielä, perinnehän tässä olisi vasta syntymässä. Pänää ja Arskaa kohdeltiin valitettavan tylysti - kyllä, molemmilla olisin jatkopahvin halunnut nähdä, vaikka talouspuolen asioista onkin vaikea mitään sanoa - ja jos Moukulle tai Furulle kävisi samoin, niin sehän olisi vain looginen jatkumo.

Ei silti, itse olen toistaiseksi yhä optimistinen sen suhteen, että sekä Ojala että Furuholm jatkopahvin saisivat. Molemmat olivat selkeästi Riveiron mieleen, viihtyivät silmin nähden hyvin pelillisessä ja henkisessä kodissaan ja kaikinpuolin loogista olisi myös haluta jatkaa Interissä - nyt kun näinkin lähelle mestaruutta päästiin ja europelejäkin on (taas) luvassa.

Case Markkulaan suhtaudun kaksijakoisesti. Kyllä, pelillinen anti oli pääosan kaudesta erittäin hyvää, ja oikealtahan Interin hyökkäykset hyvin pitkälti vyöryivät. Yhteispeli VOF-kolmikon kanssa toimi, ja Marsu oli ehdottomasti joukkueen parhaita ja tärkeimpiä pelaajia. Toisaalta taas sitten prätkäjätkän hermokontrolli jätti toivomisen varaa, ja tosiaan aika ikävästi turhautuminen nosti päätään kauden "finaalissa". Eikä ollut mitenkään ensimmäinen kerta. En välttämättä kaipaa mitään "vittu jalat poikki" -asennetta joukkueeseen.

Tiedä sitten, mitä Inter on tarjonnut, vai onko mitään, mutta ilmeisesti kiitollisuudenvelkansa Markkula kokee jo tulleen kuitatuksi. Näin Aamuset-haastattelussa toukokuussa 2018: "Seura on tehnyt kaiken minun eteeni, mitä on pystynyt. Heille menee suurin kiitos. Itse en ole joutunut maksamaan mistään, mutta Inter on joutunut maksamaan kaiken. En tiedä, miten heitä voisin parhaiten kiittää. Ehkä parhaiten tulemalla takaisin ja pelata hyvin."

Ymmärrän kyllä myös Monskan esillenostamaa mahdollisuutta UEFA:n EM-kisabonuksista. Ei sillä, että Marsu varsinaisesti lähellä kisapaikkaa on, mutta kyllä tuollainen optio voisi hyvinkin kallistaa vaakakupin EM-kandidaatin puoleen, jos vertailussa on kaksi suunnilleen samantasoista ja edes lähelle samanhintaista pelaajaa. Ei mitenkään väheksyttävä seikka. Ihan samasta syystä ihmettelen, jos ei missään veikkausliigaseurassa harkita sopimuksettomien maajoukkuetason pelaajien värväämistä ensi kaudeksi esim. Georgian, Pohjois-Makedonian tai varsinkin Kosovon passilla varustettuna (No, HJK Hasanin jo hankkikin). Mahdollinen palkinto vastaisi kuitenkin ihan kelpo pelaajamyyntiä, ja pelaaja missaisi kisareissun takia ehkä 4-5 peliä. Veikkaan toki, että Interin ensi kauden ulkkarit tulee ensisijaisesti Espanjan sarjoista - sattuneesta syystä.

Ihmettelen hieman myös sitä, miten nihkeästi Matias "Matigol" Ojalan hankintaan on suhtauduttu. Itsellä kävi heti mielessä, kun Ojalan Ilveksestä lähdöstä kerrottiin, että Ojalahan voisi sopia Interiinkin. Ei varmasti kohtuuttoman kallis kiinnitys, ja tuo leveyttä juuri siihen osastoon, mihin sitä mielestäni kaivattiinkin, eli keskikentän keskustaan. En usko - enkä haluakaan - että Annan jatkaa, ja Ojala täydentää hyvin Muñizin ja Paanasen hyvää perustaa keskikentällä. Ehkä avainasemassa hankinnassa on kuitenkin tuo suunnitelma kaventaa pelaajarinkiä sillä 5-6 pelaajalla. Ojalahan on varmaan liigan monipuolisimpia pelaajia, joka on pelannut keskikentällä varmaan joka paikalla keskellä ja laidalla, sekä laitapakkina kummallakin laidalla. Juuri tällaisia kavereitahan Interin uusi strategia huutaa. Luultavasti Ojalaa tullaan ensi kaudellakin näkemään tarpeen mukaan niin laitapakkina, keskikentän pohjalla tai missä milloinkin.

Hyvä lisä on myös laadukas potkutekniikka ja erikoistilanneosaaminen. Ilveksen Suomen Cupin avauksessahan Ojala pamautti jostain 25 metristä upean vaparimaalin (yritin etsiä videota, mutten onnistunut löytämään) ja Suomen Cupin finaalissa oli ihan avainpelaajia. Avausmaalin teki Ojala itse hyvällä kudilla boksin reunamilta, ja toinen lähti Ojalan antamasta hyvästä vaparista. Ja taisi niitä Ojalan vapareista lähteneitä maaleja olla kauden aikana muitakin.

Ojalahan oli aikanaan ihan ikäluokkansa lupaavimpia superjunnuja, ja sai siirron HSV:hen hyvin varhain. Sitkeä mykoplasma taisi sen Saksan keikan pilata, mutta iän myötä (nyt jo ikäloppu 24v) miehestä on tainnut tulla entistä monipuolisempi. Olisihan se hienoa nähdä ensi kaudella sellainen keskikentän keskusta, jossa keskipituus on lähteestä riippuen n. 166-167 senttimetriä. 182-senttinen Muñiz onkin sitten jo jumalaton jättiläinen.
En sinänsä pane pahakseni, jos tämän ensi kauden ensimmäisen hankinnan myötä Kuningas ja varauksella myös Mäenpää vaihtavat maisemaa.
Samo

Poissa Poissa


Vastaus #3715 : 07.11.2019 klo 23:58:47

Moukku aikanaan dominoi liigaa ja Furkka sylki maaleja solkenaan, mutta ikä ja aika tekee tehtävänsä.

Moukku on kuin Muksu nykyään. Muksukin oli aikanaan mitä parhain pelaaja ja lämpimin sydämin muistelen hänen pelaamistaan liigasta, mutta eräpäivä tuli vain vastustamattomasti vastaan niin kuin se aina tulee.

C'est la vie.

Suomeksi sanottuna Moukulle ei ole sopimusta tarjolla...eikä taida olla myöskään Furkalle. Moukulle Inter saa korvaajan, mutta Furkalle sellainen pitäis kylläkin löytyä. Benkkuhan sieltä tulee, jos Filip saadaan pidettyä. Ilman Filippiä Benkulle lankeaa iso vastuu, ehkäpä liian iso, joten Filipin päätöstä odotellessa.

En oo sun kaa ihan täysin eri mieltä, mutta sillä miten asiat hoidetaan on paljon välii. Pelaajilla on arvoo myös muussa kun pelkästään siinä, mitä he parhaimpina päivinään kentällä saa aikaan. Ne on kans niitä juttuja jotka saa jengin sitoutuu seuraan. Ens kauden kunnon suhteen Ojis on kysymysmerkki, mut Furu on kyl ehdottomasti antanu näyttönsä jatkoo varten. Ja ilman mitään palkanalennuksii.

Mä oon ehkä ylioptimistisesti jo kesästä lähtien ajatellu et Filip on jäämäs :D, mut jos joukkueeseen hankitaan vaan liigan keskikastin pelaajii budjettihinnoin niin en usko et se motivoi häntä siihen. Niin ku aiemmin kirjotin, niin parhailla pelaajilla palkka on myös korkeempi. Vaikka tietty Suomes pääsääntösesti nekin on hyvin kohtuullisii, ja sen takii tää keskustelu kuulostaaki välillä pikkasen härskiltä.
Meshuggah

Paikalla Paikalla


Vastaus #3716 : 08.11.2019 klo 00:09:58

Tuosta pelaajien arvosta ja muutenkin, onko Henri Lehtosella tällä hetkellä roolia Interissä? Oma lempivaspakki Janne Saarisen kans liigassa. Fysiikka oli molemmilla aika kova.
Vaaleanpunainen pantteri

Poissa Poissa


Vastaus #3717 : 08.11.2019 klo 00:13:39

En oo sun kaa ihan täysin eri mieltä, mutta sillä miten asiat hoidetaan on paljon välii. Pelaajilla on arvoo myös muussa kun pelkästään siinä, mitä he parhaimpina päivinään kentällä saa aikaan. Ne on kans niitä juttuja jotka saa jengin sitoutuu seuraan. Ens kauden kunnon suhteen Ojis on kysymysmerkki, mut Furu on kyl ehdottomasti antanu näyttönsä jatkoo varten. Ja ilman mitään palkanalennuksii.

Mä oon ehkä ylioptimistisesti jo kesästä lähtien ajatellu et Filip on jäämäs :D, mut jos joukkueeseen hankitaan vaan liigan keskikastin pelaajii budjettihinnoin niin en usko et se motivoi häntä siihen. Niin ku aiemmin kirjotin, niin parhailla pelaajilla palkka on myös korkeempi. Vaikka tietty Suomes pääsääntösesti nekin on hyvin kohtuullisii, ja sen takii tää keskustelu kuulostaaki välillä pikkasen härskiltä.
Furkan jatko taitaa olla enemmänkin kiinni siitä, että mitä José haluaa. Taitojensa puolesta on vielä liigatason mies, mutta sopiiko Riven pelikirjaan on eri juttu. Jollei Furkalle ole Interissä jatkoa tarjolla niin jossain muualla varmasti olisi, mutta kyse onkin siitä, että vieläkö intoa riittää pelata ”väärissä” väreissä.

Moukun kohdalla taitaa olla niin, että tarjoukset muualta ovat myös vähissä. Messi tyyppinen pelipaikka voisi toimia, mutta sitten pitäisi pystyä myös pallollisena ohittamaan vastustaja. Milloin viimeksi Mika on niin tehnyt? Luovuudessa ja varsinkin vainussa Moukku on yhä parasta A-luokkaa, mutta riittääkö se sopimukseen asti?

Kaikesta huolimatta kummallekin LEGENDALLE olisi syytä tarjota varalle töitä Interissä, jossain muussa muodossa, jollei peliura liigatasolla jostain syystä jatku.
aadee-hoodee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki turkulaiset, jotka pelaavat Veritaksella!


Vastaus #3718 : 08.11.2019 klo 00:14:15

En nyt ihan ymmärrä tätä kitinää "legendojen kohtelusta".
Jos näillä em. tarjotuilla periaatteilla toimittaisiin, niin seurahan olisi pian täynnä legendoja jossain palkallisessa duunissa?
Kuinka monta legendaa olisi 10 vuoden päästä?
Ja kyllähän noita legendoja muistetaankin.
Jos joku oli Seuran päätöstilaisuudessa Ruissalon telakalla, niin hän varmaan tietää, että valittiin myös henkilö, joka oli "Vuoden kapteeni - Henri Lehtonen" -palkinnon arvoinen. Tällä kertaa reservin Dima Aho.
Ja Arska toimii yhä edelleen arvostetussa asemassa Interin organisaatiossa.

Vaaleanpunainen pantteri

Poissa Poissa


Vastaus #3719 : 08.11.2019 klo 00:20:40

En nyt ihan ymmärrä tätä kitinää "legendojen kohtelusta".
Jos näillä em. tarjotuilla periaatteilla toimittaisiin, niin seurahan olisi pian täynnä legendoja jossain palkallisessa duunissa?
Kuinka monta legendaa olisi 10 vuoden päästä?
Ja kyllähän noita legendoja muistetaankin.
Jos joku oli Seuran päätöstilaisuudessa Ruissalon telakalla, niin hän varmaan tietää, että valittiin myös henkilö, joka oli "Vuoden kapteeni - Henri Lehtonen" -palkinnon arvoinen. Tällä kertaa reservin Dima Aho.
Ja Arska toimii yhä edelleen arvostetussa asemassa Interin organisaatiossa.


Legendoille toki voidaan tarjota palkallista duunia, jos on tarvetta. Tiedetään ainakin mitä saadaan ja itse tietävät mihin ovat menossa. Inter kuitenkin kyseessä eikä vaan mikään potkupalloseura.
aadee-hoodee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki turkulaiset, jotka pelaavat Veritaksella!


Vastaus #3720 : 08.11.2019 klo 00:32:51

Legendoille toki voidaan tarjota palkallista duunia, jos on tarvetta. Tiedetään ainakin mitä saadaan ja itse tietävät mihin ovat menossa. Inter kuitenkin kyseessä eikä vaan mikään potkupalloseura.
Veikkaan että tarjotaankin, jos vaan on tarvetta.
Mutta mihin ihmeen tarpeeseen ja tehtäviin niitä entisiä legendoja upotetaan? Valmentajiksi junnuihin? Ei ole pätevyyttä hoitaa hommaa?

FC Inter on osakeyhtiö. Ja osakeyhtiön tehtävänä on toimia niin, että se toimii voitollisesti ja tuottaa jotain siihen kuuluville osakkeen omistajille.
Eiköhän laivanvarustaja ole jo tarpeeksi tukenut legendoja ja niitä vähemmän legendoja.
Laitalinkki

Poissa Poissa


Vastaus #3721 : 08.11.2019 klo 00:34:02

En nyt ihan ymmärrä tätä kitinää "legendojen kohtelusta".

No, ainakin omasta mielestäni Pänä ja Arska eivät olleet viimeisillä kausillaan missään tapauksessa lähelläkään heikointa lenkkiä (toki koko Inter alisuoritti rajusti), mutta niin vain seuraikonit saivat lähteä ja moni vähäpätöisempi jäädä. Ehkä se sitten johtui rahasta, en tiedä. Pelillistä antia molemmilla kuitenkin viimeisillä kausillaan yhä oli ainakin jonkinlaiseen rooliin, Nymanilla ehkä vielä enemmän kuin Lehtosella. Päättyneellä kaudella näkisin puolestaan sekä Furuholmin että Ojalan lukeutuneen Interin TOP 5 -pelaajiin, joten ei tässä nyt pelkällä seuraikonin statuksella tarvitsisi jatkosopimusta vaatia.

Tuosta Wellingin Furuholm-spekuloinnista vielä: akateemikkopuoliso siis olisi perusteena kohti muuttoa pk-seudulle, mutta mitäs Furkka siellä? Pohjoismaisella suurseuralla tuskin on käyttöä, en jaksa uskoa Furkan suostuvan natsi-HIFK:n paitaa päälleen laittamaan ja ei Honkakaan oikein realistiselta kuulosta. Lahti voisi tavallaan kuulostaa, mutta palkanmaksukykyä ei ole. Koti-isäksi? Jospa puoliso vaan sitten tarpeen vaatiessa pendelöi ja Inter konsultoi Furkalle lastenhoitoapua?

TM:n tilastot puhuvat Ojalan siirrosta omaa selvää kieltään. Paha sanoa, korvaako Interissä Kuningasta, Mäenpäätä, Annania, Markkulaa - vai näitä kaikkia? Kolmen ensimmäisen osalta saattaisi olla myös EOM, mutta Markkulan saappaat on toki pirun isot. Mutta kuten sanottua, monipuolisuus varmaan aika pitkälle tämän hankinnan saneli.

Central Midfield   40   2   4
Right-Back   33   -   2
Attacking Midfield   32   2   2
Right Midfield   17   -   -
Left Midfield   8   1   1
Right Winger   7   1   -
Defensive Midfield   7   -   1
Left Winger   3   -   -
Left-Back   3
Meshuggah

Paikalla Paikalla


Vastaus #3722 : 08.11.2019 klo 00:45:20

Tuo Vuoden kapteeni - Henri Lehtonen -palkinto on aivan oiva tapa pitää legenda tai ainakin legendan henki mukana seuran toiminnassa. Siinähän on mitta tuleville sulupolville.

Tuskin seuralegendan mukana pitämiseksi vaaditaan sen palkkaamista mihin tahansa tehtävään.

Näin ulkopuolisena tsiigattuna legendastatukseen  Interissä ei kovin moni kuulukaan seuran verraten lyhyen historian vuoksi. Lehtosen lisäksi tuohon lasken Bahnen ( vinkki: paras maalivahtipalkinto tuolle nimelle, tod. käytössä jo ) ja Nymanin ( paras puolustaja -palkinto?) Jossain välimaastossa lienee Kim Suominen ja sen ponnari.
Zlatanic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GPR FC, futsal, Marcus "Mace" Forss ja Sirbi.


Vastaus #3723 : 08.11.2019 klo 00:51:05

Justhan roudataan sisään samanstatuksisia pelaajia kuin esim. Kuningas.

Laitalinkin kanssa samaa mieltä kaikesta muusta sitten paitsi se spekulointi jostain vaimon mahdollisista työpaikoista ja sen mukana tulevasta automaattisesta siirrosta sen paikallisen seuraan huutonaurua. Olkootkin Wellingin, mutta blaah.
Vaaleanpunainen pantteri

Poissa Poissa


Vastaus #3724 : 08.11.2019 klo 01:50:56

Veikkaan että tarjotaankin, jos vaan on tarvetta.
Mutta mihin ihmeen tarpeeseen ja tehtäviin niitä entisiä legendoja upotetaan? Valmentajiksi junnuihin? Ei ole pätevyyttä hoitaa hommaa?

FC Inter on osakeyhtiö. Ja osakeyhtiön tehtävänä on toimia niin, että se toimii voitollisesti ja tuottaa jotain siihen kuuluville osakkeen omistajille.
Eiköhän laivanvarustaja ole jo tarpeeksi tukenut legendoja ja niitä vähemmän legendoja.

Osakeyhtiön tehtävänä on pitää hyvä maine yllä ja sitä myöten ”tuottaa” jotain omistajille. Håkansille tuottaminen on tarkoittanut hyviä hetkiä kannattajille. Taloudesta niin väliä. Joka vuosihan tullut persnettoa ihan perkeleesti, mutta onhan se ollut sen arvoista...vai mitä.

 
Sivuja: 1 ... 148 [149] 150 ... 154
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines