FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
01.04.2020 klo 20:54:48 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 24
 
Kirjoittaja Aihe: Musan Salama 2019 - Meidän MuSa!  (Luettu 188926 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
letsgo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FK Torpedo Moskova


: 29.10.2018 klo 20:40:05

HOX KAUSARIKAMPANJA - 1000 MYYTYÄ KORTTIA TAVOITTEENA.    -->     HINTA 49€/KPL MÄÄRITTELEMÄTTÖMÄN AJANMuSa 2019 - Musan Salaman virallinen kausitopic

Astetta mielenkiintoisempi haaste heitettiin eteen tehdä tilaustyönä länsiporilaista urheiluhistoriaa, eikä tämä kaksisorminäppäilijä haastetta jätä, kun kerran nätisti pyydetään :) Eli seuraavat repaleiset rivit tulevat kertomaan Musan Salamasta, tuosta suur-Porin valtikkaa pitävästä jalkapalloseurasta. Musan Salama on vuonna 1960 perustettu länsiporilainen urheiluseura, joka tekee kunniaa Työväen Urheiluliiton perinteille yhtenä sen jäsenseuroista. Salama kävi kolkuttelemassa edellisen kerran ykkösen portteja vuonna 2016 nousukarsinnoissa, mutta tuolloin Gnistanin pubijengi strikes back! Tästä sisuuntuneena päävalmentaja Ville Ulanen kokosi joukkonsa tälle kaudelle käärmeskeittonsa kumonneena ja tuloksen voi lukea satakuntalaisen urheilujournalismin kutkuttavasta laatuaviisista YlosKausi 2018 - Ei enää hiljaisia siltoja

Musan Salaman kausi 2018 oli hyvin toispuoleinen kakkosen B-lohkossa eli "itälohkossa". Alkukauden otteita sävyttivät tasaisuus sekä ratkaisupelaajien puute, mutta kesän edetessä kohti syksyä alkoi pitkä kausi piiputtaa pahimpia vastustajia. Syksyn tullen joukkuetta ei pidätellyt enää mikään ja se yhdistettynä pahimpien kilpailijoiden (SalPa) kompurointiin aikaansai osiensa summana ketjureaktion, joka huipentui nousukarsintapeleihin. Vastaan niissä tuoksinnoissa asettui Kokkolan GBK, joka vahvasta esityksestä huolimatta jatkanee liiton sarjoissa myös ensi vuonna.Samu-Petteri Mäkelä on porifutiksen nykylegendoja. Mies oli rankkarimaalillaan nostamassa MuSaa ykköseen vuodeksi 2019.

Joukkue 2019 - Vanhoilla vahoilla?

Musan Salaman tapauksessa puhutaan usein vapaaehtoistyöstä, onhan seuran juniorituotanto alueellista kärkiosaamista. Tulevalla kaudella punnitaan monen pelaajan pyyteettömyys, sillä nousijajoukkueella tuskin on varaa merkittäviin satsauksiin. Voidaanko esimerkiksi maagista Nigerin taikuria Korouma Fatoukoumaa pitää enää toista kautta? Täten täsmähankinnat mallia Husa Aftab olisivat enemmän kuin tervetulleita, mutta totuus voi olla kaikkea karun kertoman väliltä.Husa Aftab tuskin palloilee tulevalla kaudella läntisessä Porissa, vaikka kannattajat kuinka sitä toivoisivat.

Voittoisa avaus nousukarsintaotteluparin toisessa ottelussa kantoi muotoa Mikkelsson-Dieter-Fatoukouma-Karlsson-Koskinen-Lämsä-Mäkelä-Pihlainen-Rantala J.-Rantala S.- Vallila. Tähän liittyen saimme vastikään hienoja uutisia, kun Ronald Karlsson (2020) ja Sami Rantala (2019) solmivat molemmat rautaakin lujemmat tyytyväisyys-takuu -kontrahdit. Onnellisia pelaajauutisia tiputellaan taatusti lähikuukausien aikana ja niitä pyritään varmasti päivittämään tämän topaasin tiettyville!

Alueellinen vaikutus - Koko Pori tukena?

MuSan nousu ykköseen aiheutti luonnollisesti positiivisen ongelman: se tarraa yhä hanakammin kiinni alueellisen kärkiseuran valtikkaan ohi FC Jazzin. Pystytäänkö tämä momentum hyödyntämään myös katsomossa? Saa nähdä, mutta porilaiset ovat tyypillisesti menestyksennälkäistä hiippakuntaa, mikä voisi kieliä hitaasta lämpenemisestä ainakin alkukauden osalta. Mikäli Musan Salama saa napsittua pisteitä ennakkoluulottomasti sarjan suurimmilta nousijakandidaateilta (FF Jaro, AC Oulu), niin ei jää kahta sanaa siitä, mihin liiga-pettymyksestä toipuvat Ässä-kannattajat suuntaavat. Annan kampanjalle ilmaisen risuaidan: #kokoporitukeeNousujohteiset peliesitykset täyttävät Musan Webleyn lehterit tulevana kesänä 2019!

Asiantuntija-arvio:

Kahdeksas sija näyttää porilaisjoukkueelle tällä hetkellä realistisimmalta. Taakse jää selkeästi heikentyvä AC Kajaani (rahahanat kiinni) sekä veljesseura KTP, joka kärsii valmentajavaihdoksesta johtuvaa krapulaa. Kärkeen ei vielä ensi vuonna vauhti riitä, mutta kaikki ainekset ovat olemassa paikan vakiinnuttamiseen alemmassa keskikastissa.Go MuSa Go!
« Viimeksi muokattu: 12.11.2018 klo 01:06:50 kirjoittanut letsgo »
ykköseen

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 29.10.2018 klo 21:42:34

Hyvä topicin avaus. Ainoa kysymysmerkki husa aftab joka ei pärjää edes kakkosessa..
letsgo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FK Torpedo Moskova


Vastaus #2 : 29.10.2018 klo 22:14:08

Hyvä topicin avaus. Ainoa kysymysmerkki husa aftab joka ei pärjää edes kakkosessa..
Husaa olisi puoltanut halpa hinta ja paikallistuntemus, tai tässä yleisessä käsityksessä olen ollut... Toki tasonsa olisi saanut osoittaa talvikauden aikana kuten kaikki muutkin vahvistukset, jolloin ylempi johto olisi tarvittaessa ehtinyt reagoimaan Ylos
TeemukiKiemunki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Jazz, MuSa, PoPa, ToVe, KFutis, PTU,MäKi,RuoVi


Vastaus #3 : 29.10.2018 klo 22:21:20

:D onhan seuran juniorituotanto alueellista kärkiosaamista ?¿ Suomen huippua!! :D
Onko itse Musan Sosiaalidemokraattinen Salama alkanut kirjoittaa, kun ei jutussa ole yhtään realistisuutta, jalkapalloymmärrystä tai järjen häivää????
melvin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Swing, blue notes, polyrhythms, improvisation


Vastaus #4 : 29.10.2018 klo 23:16:57Koko Pori tukee?
Kiss my heinie!!  :)
rappari

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 29.10.2018 klo 23:53:22

Hyvä avaus letsgolta. Nyt heti Tpvmäinen kausarihaaste kehiin 60€a ennen vuodenvaihdetta.Keskikentälle pelintekijä ja naapuriseurasta ainoa ykköseen kelpaava S Virtanen. Saadaan lisää katkeruutta jazzfaneille kun sitä jo nyt tuntuu olevan, no toivottavasti ymmärtävät että tämä on Porifutiksen etu-ei mitään ketään vastaan.
Nyt kun se P Lahti sai viran liikuntayksikön päällikkönä niin rohkeasti sinne kaupunginjohtajaämmän puheille ja kertomaan että Stadionin nurmen lämmitys ei toimi eikä kannata korjata joten ukn tekonurmella joudutaan aloittamaan mutta lisäkatsomoita sekin vaatii.
Sireeni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, Aston Villa


Vastaus #6 : 30.10.2018 klo 00:15:19

Eiköhän ne pisteet Oulusta tuu otettua. Klassisesti kompuroidaan aina heikompia vastaan (Klubi 04, AC Kajaani). Mielenkiintosta nähdä olisko tästä parempaan kuon mitä Jazz esitti muutama kausi sitten. Henkilökohtaisesti nousijajoukkueet on aina mielenkiintoisia.
Rekisteriote

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: A-maajoukkue + Shefki


Vastaus #7 : 30.10.2018 klo 01:19:36

Täällä sitä nyt ollaan! Nyt pari täsmähankintaa niin luulisi sarjapaikan olevan saletti.

Halamusa Halamusa hei hei!!
zuri

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: MuSa, Huuhkajat


Vastaus #8 : 30.10.2018 klo 01:45:45

Tulevalla kaudella punnitaan monen pelaajan pyyteettömyys, sillä nousijajoukkueella tuskin on varaa merkittäviin satsauksiin. Voidaanko esimerkiksi maagista Nigerin taikuria Korouma Fatoukoumaa pitää enää toista kautta? Täten täsmähankinnat mallia Husa Aftab olisivat enemmän kuin tervetulleita, mutta totuus voi olla kaikkea karun kertoman väliltä.

Fatoghomahan on pelannut seurassa jo kolme kautta, joten en näe syytä miksei voisi ensi kaudella jatkaa seurassa. Avaukselle peukkua.
Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 30.10.2018 klo 09:24:22

Otetaan seurantaan, mielenkiinnolla seuraan etänä miten Porissa futis jatkaa matkaa. Toivottavasti siellä ei olisi enää niin paljon ongelmia toimistojen välillä. Ihan sama mitä mieltä fanit on asiasta, mutta se ei ole kenenkään etu että Porissa ei olisi ykkösessä seuraa, ihan sama missä värejä se siellä edustaa.
arska6669

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 30.10.2018 klo 10:02:06

Hyvä kun TUL tuotiin esiin!

KTP ja TPV nousevat, arvot kehiin myös täällä ja säilytään!
iso-muki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Länsi-Suomi, Cardiff City, Stadi


Vastaus #11 : 30.10.2018 klo 12:28:27

Mielenkiinnolla tosiaan noita hankintoja odottaa, toki rahallisesti budjetti varmaan aika rajallinen, koska jo nyt tuo kotikenttä rahallista panostusta, joka sekin vielä epäselvää.
Toivottavasti Petteri saa asioita eteenpäin ja MuSa Wembleylleen pääsee kesällä 2019 JO....mutta olisiko se hankinta sitten hyökkääjä vai puolustaja?

Maalivahtiin en ainakaan itse näe enää tarvetta parantaa, lähinnä ehkä keskikentälle joku?
Duracel

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 30.10.2018 klo 12:38:59

Eiköhän Sumialan Antti scouttaa Sveitsistä käsin täsmähankintoja ...
Baudelaire

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aston Villa, MynPa, porilainen jalkapallo


Vastaus #13 : 30.10.2018 klo 16:56:53

MuSa on tosiaan tehnyt ensi kautta koskevat sopimukset S. Rantalan, J. Rantalan ja Karlssonin kanssa. Ilmeisesti ensi kuussa on tulossa jonkinlaisia sopimusuutisia ja ainakin Koskisen, Dieterin, Välilän ja Lämsän kanssa olisi hyvä päästä sopimukseen. Siihen sitten pari selkeää vahvistusta muualta, ringinleventämisjatkosopimukset kouralliselle tämän kauden pelaajista + Jazz-lisät? Sitten vaan sormet ristiin.

e. Eikä todellakaan mitään Husa "kikkailen Porissa vaikka ikenet on Turussa" Aftabia, jonka taso ei riitä ykköseen.
Tumba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Shoplifters of the world united


Vastaus #14 : 30.10.2018 klo 16:59:26

Satakunnan Kansan kendo-podcast käsitteleekin tällä kertaa MuSaa.

https://www.satakunnankansa.fi/a/201233122
letsgo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FK Torpedo Moskova


Vastaus #15 : 30.10.2018 klo 17:05:08

voi lukea satakuntalaisen urheilujournalismin kutkuttavasta laatuaviisista Ylos
Satakunnan Kansan kendo-podcast käsitteleekin tällä kertaa MuSaa.

https://www.satakunnankansa.fi/a/201233122
The End :)
Tumba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Shoplifters of the world united


Vastaus #16 : 30.10.2018 klo 17:15:35

The End :)

Sulla on tossa avauksessa kauheasti virheitä. Ulanen ei ollut koutsi 2016, vaan Santahuhta. 2018 oli Ulasen ensimmäinen kausi. Musan kokoonpanossa seikkailee joku Vallila, Korouma ei ole taikuri ja on pelannut monta kautta Musassa, Musan junioritoiminta ei ole kärkiosaamista vaan lasten harrastustoimintaa etc.
letsgo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FK Torpedo Moskova


Vastaus #17 : 30.10.2018 klo 18:53:21

Sulla on tossa avauksessa kauheasti virheitä. Ulanen ei ollut koutsi 2016, vaan Santahuhta. 2018 oli Ulasen ensimmäinen kausi. Musan kokoonpanossa seikkailee joku Vallila, Korouma ei ole taikuri ja on pelannut monta kautta Musassa, Musan junioritoiminta ei ole kärkiosaamista vaan lasten harrastustoimintaa etc.
Käsi pystyyn virheen merkiksi, rapatessa roiskuu! Keskustelua haluttiin, keskustelua saatiin :) Sovitaan, että Ulanen sisuuntui Santahuhdan puolesta ja olkoon Korouma sitten silmänkääntäjä, jos taikuri ei kelpaa...
« Viimeksi muokattu: 30.10.2018 klo 18:57:26 kirjoittanut letsgo »
MARADONNA

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 30.10.2018 klo 19:04:21

Eikös Mäkelä ja Koskinen  tehneet  jo ensi vuodeksi sopimuksen vai muistanko väärin.
Kake49

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 30.10.2018 klo 22:42:29

Jazzin topikissa arveltiin, että Meura siirtyy Musaan.
Otetaanko?
MusanWembley

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Musan Salama ja Allmänna Idrottsklubben


Vastaus #20 : 31.10.2018 klo 13:51:50

Jännittävää olla Ykkösen puolella. Noususta on nyt tullut jo jauhettua joka puolella ihmisten kanssa, joten ainakin kiinnostusta näyttää olevan. Toivottavasti toimistolla käytetään nousuhuuma hyväksi.

Hankintoja on varmaan turha juuri odottaa, vaikka muutamaa vahvistusta tietysti kaivattaisiin kipeästi. Baudelairen kanssa olen samaa mieltä siitä keiden kanssa olisi tärkeä päästä nopeasti jatkosopimukseen. Varsinkin Lämsä jätti minuun hyvän vaikutuksen ja voi varmaan vielä kehittyä. Muistan lukeneeni, tai kuulleeni MARADONNAN tapaan, Koskisen jatkosopimuksesta, mutta en löytänyt Musan sivuilta mitään tietoa asiasta. Hyvä tästä tulee! Koska saa ostaa kausarin?
Martti Vanne

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilmassa oleva näkymätön vesihöyry tiivistyy


Vastaus #21 : 31.10.2018 klo 13:58:20

Jazzin topikissa arveltiin, että Meura siirtyy Musaan.
Otetaanko?


Siirto on varma. Terveisin Meuran mutsin miehen koiran trimmaaja. (Koira on ulkoillut viime ajat tiiviisti Länsi-Porissa)
arska6669

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 31.10.2018 klo 14:17:45

Kuulin länsiporilais kuppilassa vanhalta Salaman pelaajalta (70-luvun sankari), että Furuholmin Timo on pian valkopaitainen!! Välilän Jounin sopimusta odotellaan myös.
tropicana

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 31.10.2018 klo 21:30:53

Se että keskustelu avataan ja on selkeästi nähty ainakin hetki vaivaa näpyttelemiseen on kunnioitettavaa.

Lukemisen jälkeen koin kuitenkin suunnattomasti häpeää näin Länsi-Porilaisena virheiden vuoksi, joiden avulla väritettiin avauksen tekstiä.

Korouma tosiaan ollut joukkueessa kolme vuotta. Ulanen valmensi ensimmäistä kautta vastuuvalmentajana ja junnutuotanto pelaajamäärä poislukien todella huonoa.

Nämä eivät silti estä, etteikö joukkue pärjäisi ykkösessä oikeanlaisten täsmähankintojen saatuamme.

Ollaan ylpeitä, mutta rehellisiä ja pidetään todellisuus läsnä. Meidän ei tarvitse kiillottaa kilpeämme kauniilla sanoilla. Tätä tekee toinen väriltään hieman punertavampi seura. Annetaan mielummin tekojen puhua puolestaan.

Koskinen, Karlsson, Mäkelä, S.Rantala, J.Rantala, Pihlainen ja Liuhala ovat sopimuksen alaisia kaudelle 2019.
Maalipörssin1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Porifutis , Wanhan liiton jalkapallo


Vastaus #24 : 31.10.2018 klo 22:25:13

"Maalivahtiin en ainakaan itse näe enää tarvetta parantaa, lähinnä ehkä keskikentälle joku?"

Ei siellä keskikentällä ollu ketään tälläkään kaudella.

 
Sivuja: [1] 2 ... 24
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines