FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.11.2018 klo 20:29:38 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: FF Jaro 2019 - Kotikonsteilla kärkeen  (Luettu 4249 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kronofogden

Poissa Poissa


: 30.10.2018 klo 12:43:48


Perustettu: 1965
Kotistadion: Pietarsaaren Keskuskenttä (Länsikenttä)
Saavutukset
Pääsarjakausia: 23 (1989, 1991-1998, 2002-2015)
2.sarjataso: 22 (1966-1969, 1971-1973, 1980-1986, 1988, 1990, 1999-2001, 2016-)
Suomen mestaruuksia: 0
2.sarjatason mestaruuksia: 1 (1988)
Suomen Cupin mestaruuksia: 0
Suomen Cupin hopea: 2 (1992,1999)
Eurokausia: 1 (1996 Intertoto Cup)
Muut saavutukset
Liigacup hopea: 1 (1998)
Halli-SM mestaruuksia: 1 (1993)
Ykköscup mestaruuksia: 1 (1999)


Kotisivut
Facebook
Twitter @FFJaro
Instagram @ffjaro
Youtube

Kannattajat:
Facebook
Instagram @jaro_supporters

Muut mediat:
ÖT Fotbollspodden Pääsääntöisesti Jaroa seuraava podcast

Valmennus
Päävalmentaja:
Niklas Käcko (2020)
Apuvalmentaja:
Jonas Portin (2019+1)
Joukkueenjohtaja/Maalivahtivalmentaja:
Pontus Backlund

Maalivahdit
Emil Öhberg (2020)

Puolustajat
Pavle Milosavljevic (2019)
Jusa Ihalainen (2020)
Toni Takamäki (2019)

Keskikenttä
Jonas Emet (2019)
Axel Vidjeskog (2019)
Severi Kähkönen (2020)
Anthony Dafaa (2019)

Hyökkääjät/Laitahyökkääjät
Anthony Olusanya (2020)

Optio kaudelle 2019, ei vahvistettu
/ Felix de Bona (2018+1)
Samba Sillah (2018+1)
Tomas Kula (2018+1) (liiga- ja ulkomaaoptio)

Testipelaajat

Varmistuneet siirrot

Harjoitusottelut
« Viimeksi muokattu: 06.11.2018 klo 15:30:18 kirjoittanut Kronofogden »
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 30.10.2018 klo 12:45:19

Kausi 2018
Kolmas kausi Ykkösessä ja kolmas kausi joka päätyi valmentajavaihtoon. Kausi alkoi Suomen Cupilla missä heikon avausottelun jälkeen alkoi näyttää paremmalta ja Kakkosen joukkueet kaatui selvästi ja voitto SJK:sta ei ollut kaukana. Viimeisessä lohko-ottelussa vastaan asettui naapuri KPV ja kaikki oli omissa käsissä jatkopaikan suhteen. Jostain käsittämättömästä syystä valmennus kuitenkin päätti leputtaa monta avauksen pelaajaa ja tämän myötä Jaro hävisi ottelun ja cupin pudotuspelit jäi haaveeksi. Jo tässä vaiheessa alkoi puheet siitä että valmentaja Tomi Kärkkäisen palkkaus olisi ollut virhe. Tässä vaiheessa lähdettiin myös vahvistamaan puolustusta, sillä näytti siltä että talven hankinnat eivät olisi tarpeeksi hyviä Ykköseen.
Ykkösen ensimmäisellä kolmanneksella joukkue oli vielä mukana kärkitaistelussa, mutta ei onnistunut voittamaan otteluita muita kärkijoukkueita vastaan. Toisella kolmanneksella tuli sitten romahdus ja nousuhaaveet käytännössä karkasivat. Samalla ovi kävi hyökkääjä-osastolla kun Jovovic lähti ja Denis ja De Bona tuli paikkaamaan. Tämän lisäksi kakkosveskari Rosenlöfin sopimus purettiin, ykkösveskari Öhberg loukkaantui ja maalilla kävi sekä Edström, Häggblom että Wentin. Elokuun KTP tappion jälkeen seurajohto viimein reagoi, kun yleisö alkoi äänestämään jaloillaan, ja antoi Kärkkäiselle potkut ja tilalle tuli Niklas Käcko. Tämän jälkeen kelkka kääntyi ja Hakan tappion jälkeen Jaro voitti 5 ottelua putkeen päästämättä maaliakaan, vaikka vastassa oli m.m. HIFK ja KPV. Muutos tapahtui kuitenkin liian myöhään ja EIF tasurin jälkeen viimeinenkin oljenkorsi sarjanousuun katosi ja loppukaudesta ei sitten ollut enää muuta jännitettävää kuin 5.sija ja mahdollinen lisäkotiottelu ensi kaudelle.
Yhteenvetona voi todeta että juna lähti menemään väärälle raiteelle jo valmentajan palkkauksessa. Tämän jälkeen talven kotimaan pelaajahankinnat menivät reisilleen ja jouduttiin tekemään lisähankintoja. Valmennus ei missään vaiheessa saanut omaa joukkuepelaamista kuntoon ja Öhbergin loukkaantuminen sinetöi romahduksen. Valmentajavaihdos auttoi, mutta tämä tuli aivan liian myöhään. Myös cupin hölmöilyjen takia koko kauden ennakkokohype saatiin kadotettua.

Pelaaja-arviot
Emil Öhberg - Ykkösveskari pelasi loistavan kauden ja piti m.m. maalinsa puhtaana yli 654 minuutia, mikä on uusi seuraennätys. Valittiin ansaitusti joukkueen parhaaksi pelaajaksi ja palkittiin myös fanien parhaimpana pelaajana. Kirjoitti viime viikolla kaikkien iloksi kahden vuoden jatkosopimuksen.
William Rosenlöf - Nuori veskari tuli talvella seuraan selkeäksi kakkosveskariksi. Pelasi muutaman heikon harjoitus- ja cupottelun ja kesällä sopimus purettiin yhteisymmäryksessä.
Jonas Edström - Nuori maalivahti nostettiin JBK:sta kun Rosenlöf lähti ja Öhberg loukkaantui. Pelasi yhteensä kolme ottelua vaihtelevalla menestyksellä. Tietojen mukaan on ehdolla kakkosveskariksi, mutta armeija haittaa kauteen valmistumista ja jatko selvinnee vasta ensi vuoden puolella.
Patrik Häggblom - Nostettiin myös JBK:sta. Pelasi yhden ottelun.
Johannes Wentin - AC Oulun entinen ykkösveskari. Tuli hätähankintana kesällä ja pelasi yhden ottelun ilman että oli harjoitellut kertaakaan joukkueen kanssa. Pelaamattomuus näkyi kun hölmöili Brunellin avustuksella Hakan voittomaalin. ÖT:n tietojen mukaan Jaro olisi ehkä ollut halukas tarjoamaan jatkosopimusta, mutta Wentiin jäänee Ouluun ja jatkanee pelailua alasarjoissa.
Ilari Antila - Tuli talvella VIFK:sta vahvistamaan puolustusta mutta jo cup-peleissä näki että taso ei tule riittämään Ykkösessä. Pelasi muutaman ottelun Jarossa, mutta muuten pelejä tuli lähinnä JBK:ssa/U23:ssa.
Pavle Milosavljevic - Kookas serbitoppari paransi kauden mittaan peliään ihan kuten joukkuekin ja loppukaudesta oli yksi Jaron parhaimmista. Tämä myös vakuutti johdon ja Pavle teki viime viikolla vuoden jatkosopimuksen.
Toni Takamäki - Granista Jaroon siirtynyt toppari oli vakuuttava vaikka muu joukkue rämpi. Loukkaantumiset pilasivat loppukauden. Teki jatkosopimuksen ja toivotaan että saa ensi vuonna pelata ehjän kauden.
Johan Brunell - Ollut seurassa jo useita vuosia ja on parhaimmillaan huikea toppari. On kuitenkin todella loukkaantumisherkkä pelaaja ja tämä kausi ei ollut mikään poikkeus. Alkuvuodesta taas nähdään että tekeekö jatkosopimuksen, siirtyykö muualle vai lopettaako tällä tasolla pelaamisen?
Kareem Moses - Trinidadilais laitapuolustaja tuli juuri ennen kauden alkua seuraan ja näytti aluksi todella hyvältä vahvistukselta. Ei kuitenkaan päässyt samanlaiseen nousuun kuin muu joukkue valmentajanvaihdon myötä. Otti myös paljon turhia kortteja, joten Mosesin jatkosta on kyllä todella vaikea sanoa mitään.
Darvin Chavéz - Olympiavoittaja näytti kuntoon päästyään että on huippupelaaja ja monen mielestä on varmaan paras laitapakki joka on koskaan seurassa pelannut. Ottajia löytyy tämän kauden jälkeen varmaan kovemmista sarjoista, mutta haaveissa tietysti on että valitsee Jaron myös ensi kaudelle.
Toni Sjöstedt - Laituri hankittiin tänne jostain syystä laitapakiksi. Ei koskaan täysin vakuuttanut tällä pelipaikalla, mutta ne harvat kerrat kun pääsi omalle pelipaikalleen niin väläytteli taitojaan. Tietojen mukaan ei ole jatkamassa ja Sjöstedtin todellinen potentiaali Jarossa jäänee selvittämättä.
Samba Sillah - Nuori laitapakki tuli Jaroon VIFK:sta. Sai suhteellisen paljon peliaikaa mutta taso ei tunnu ainakaan vielä riittävän Ykköseen. Optio ensikaudesta mutta tietojen mukaan tätä ei oteta seuran puolelta käyttöön.
Kevin Peth - Loukkasi polvensa viime kauden lopussa ja jäi ilman sopimusta. Harjoitteli joukkueen kanssa kesällä ja sai yllättäen sopimuksen. Oli aikoinaan jopa kelpo liigapeluri, mutta nykytaso ei ole lähelläkään sitä mitä se joskus oli.
Jusa Ihalainen - Nostettiin tälle kaudelle junioreista edustukseen. Tuli 2 kertaa vaihdosta kentälle, eli turha lähteä arvioimaan sen enempää. Suurin osa kaudesta meni Kakkosessa JBK:n riveissä. Sopimus jatkuu.
Viktor Strömbäck - Talvikaudella näytti siltä että Strömbäck olisi se JBK:n/B-junnujen entinen pelaaja joka saisi eniten vastuuta. Kausi meni kuitenkin JBK:n mukana. On muutaman vuoden jo pidetty lupaavana pelaajaana, mutta täyttää ensi vuonna jo 21 ja läpimurto Ykkösessä on edelleen tekemättä.
Thomas Kula - Kapteeni Kulan kausi oli samantapainen kuin koko joukkueen. Alkukausi meni heikosti ja joutui liian suureen rooliin pelirakentelussa vaikka on pelaajatyyppinä enemmän box-to-box pelaaja. Kun sai Dafaan mukaan keskikentälle niin peli parani huomattavasti. Optio ensi kaudesta ja uskoisin että tuo otetaan käyttöön.
Kazuki Takahashi - Japanilaisen työmoraalia oli ilo katsella ja vaikutti muutenkin todella hyvältä joukkuepelaajalta. Valitettavasti ei ottanut tarpeeksi isoa roolia pallollisena ja siirsi vastuun liian usein muille. Jos olisi "home grown"-pelaaja niin jatkosopimusta olisi varmaan tarjottu. Ulkomaalaisena vie kuitenkin sen yhden "non-EU"-paikan, ja tämän takia jatko lienee epätodennäköistä.
Jonas Emet - Entisen Veikkausliigan maalikuninkaan kausi jäi jälleen loukkaantumisten takia muutaman ottelun mittaiseksi. Hoiti myös myyntipäällikön hommia osa-aikaisena ja jatkaa ensi kaudella samoissa rooleissa.
Severi Kähkönen - Nostettiin B-junnuista edustukseen kauden alussa. Pelasi yhteensä 90 minuuttia Ykköstä koko kautena. Pääsi viimeisessä sarjaottelussa aloittamaan kärjessä, otettiin kuitenkin jo alkuvaiheessa vaihtoon loukkaantumisen takia. Sopimus jatkuu.
Axel Vidjeskog - 2001 syntynyt laituri teki Ykkösen debyyttinsä jo kaudella 2017. Oli loukkaatumisten takia sivussa suurimman osan alkukaudesta. Pääsi vain kahdesti tällä kaudella kentälle. Toivotaan läpimurtoa ensi kaudella.
Jim Myrevik - Kolmosen EIK:sta JBK:n kautta Jaroon. Yksi kauden yllättäjistä ja varmaan yksi Ykkösen kovakuntoisimmista pelaajista. Teki hirveästi töitä aina kentällä ollessaan ja loppukaudesta myös pallollinen pelaaminen ja taktinen kyky kehittyi. Ei ole vielä tehnyt jatkosopimusta mutta olisin erittäin yllättynyt jos ei jatka Jarossa tulevanakin kautena.
Anthony Dafaa - Tuli kesken kauden joukkueeseen ja vakiinnutti paikkansa keskikentän pohjalla. Toi rutiinillaan paljon Jaron pelinrakenteluun ja varmuutta puolustussuuntaan. Teki jo jatkosopimuksen ensi kaudelle ja jos vain pysyy terveenä, niin tulee olemaan tärkeä palanen myös kaudella 2019.
Anthony Olusanya - Jos katsoo viestihistoriaa niin moni arveli että onnistuukohan Olusanya ottamaan paikan edes JBK:ssa. Toisin kuitenkin kävi ja välillä Olusanya jopa nähtiin avauskokoonpanossa. Valinta vuoden nuorisopelaajaksi ei tullut yllätyksenä ja toivottavasti kehitys jatkuu talven aikana ja ensi kaudella Olusanya pystyy vakiinnuttamaan paikkansa avauksessa ja kasvattamaan maalisaldoaan.
Felix De Bona - 2017 vuoden Ykkösen maalikuningas tuli Jaroon kesken kauden EIF:stä. Vaikka sai suhteellisen paljon peliaikaa niin peliesitykset eivät olleet hirveän vakuutavia ja maalimäärä jäi 4. Tuntui siltä että De Bona on aivan vääränlainen pelaajatyyppi Jaron hyökkäykseen ja vaikka optio löytyy ensi kaudelle, niin epäilen että tämä otetaan käyttöön.
Christopher Mandiangu - Välillä loistava ja välillä ihan kuutamolla. Laituri voitti sisäisen maalikuninkuuden ja syötti myös useamman osuman. Paintsilin myynnin jälkeen nousi esille kun sai yksin olla hyökkäyksen stara. Sekä Mandiangulle että Jarolle tekisi hyvää jos jatkaisi vielä yhden kauden. Toisaalta kun miehen CV:tä katsoo niin eiköhän Chris löydä itsensä uudesta seurasta viimeistään tammikuussa.
Kim Böling - Piti olla selvä avainpelaaja Ykkösessä, mutta nopeus ei vain riitä edes tälle tasolle. Hidas, flegmaattinen ja vaikka taitoa löytyy niin mikään ei tahdo onnistua. Saa nähdä saako entinen huippulupaus enää uutta mahdollisuutta Ykkösessä (liigasta puhumattakaan).
Denis - Palasi Jaroon kesken kauden. Liike oli hidasta ja ei pääsyt lähelle sitä tasoa mitä oli liiga-aikoina. Jäi jopa De Bonan taakse ja aloitti suurimman osan matseista penkillä. Todennäköisesti ei jatka.
Seth Paintsil - Siirtyi odotetusti kesken kauden ulkomaille. Oli joukkueen paras maalintekijä siinä vaiheessa. Tuulennopea laituri oli todella kova pelimies Ykköseen, mutta Kärden Jaro ei pystynyt täysin hyödyntämään hänen taitojaan.
Sasha Jovovic  - Hankittiin maalintekijäksi, maalit jäi uupumaan. Teki kovasti töitä, mutta välillä tuntui siltä että turhautui ja juoksi itsensä puhki. Lähti kesken kauden Intiaan ennen valmentajanvaihdosta. Arvoitukseksi jää olisiko Käckon pelityyli sopinut paremmin ja olisiko maalihanat auenneet.

Kausi 2019
Tulevan kauden järjestelyt ovat jo lähteneet hyvin käyntiin. Niklas Käcko jatkaa odotetusti päävalmentajana hyvän loppukauden ansioista ja tuleva kausi tulee olemaan hänelle todellinen tulikaste, kun hän itse lähtee kokoamaan omaa joukkuetta. Apuvalmentajaksi nousi hieman yllättäen seuralegenda Jonas Portin, joka joutui aivan liian nuorena lopettamaan pelaajauransa. Valmennuskokemusta Portinilla ei hirveästi ole, mutta toivotaan että m.m. Italiasta tarttui mukaan ideoita myös valmennukseen. Rutiinia aikuisten sarjoista valmennuskaksikolla ei juuri ole, mutta seuratuntemusta ja seurauskollisuutta senkin edestä.

Sopimuksia on tässä vaiheessa 9 kpl ja Kulan osalta otetaan varmaan optio voimaan. Toimari Fredrik Haga ilmoitti ÖT:n haastattelussa että tavoitteena olisi saada sovittua 15-18 jatkosopimusta, mutta ulkomaalaisten pelaajien osuutta yritetään pienentää. Suurin mielenkiinto kohdistuu tällä hetkellä hyökkäjä- ja keskikenttähankintoihin, sillä kunnon viimeistelijää ja keskikentän maestroa, tämän vuotinen joukkue kaipasi.
Eri lähteistä on tullut tietoa että budjettia joudutaan leikkaamaan tulevalle kaudelle entisestään ja tämä tietysti haittaa mahdollista liiganousua. Mitään virallista tavoitetta ei ole vielä ilmoitettu, mutta seurajohdosta on ilmoitettu että seuraa on kehitettävä enemmän pitkäjänteisesti kuin aiemmin ja tätä yritetään toteuttaa keskittymällä enemmän seudun omaan futisosaamiseen.

Viimeiset neljä vuotta ovat olleet raskaita seuralle ja sen kannattajille. Joka vuosi on jouduttu pettymään tuloksiin ja seuran toiminta tuntuu jämähtäneen  ja tämän vuoksi myös yleisömäärät ovat vuosi vuodelta laskeneet. Ensimmäinen korjausliike on jo tehty kun viime viikolla käynnistyi kausarikampanja. Muilla paikkakunnilla on ollut hyviä kokemuksia vastaavanlaisista kampanjoista ja Jaron tavoitteena on nyt myydä yli 1500 kausaria alennettuun 75€ hintaan. Toivotaan että tavoite täyttyy ja että ihmiset löytävät takaisin Keskuskentän katsomoihin.

Kausi 2019 alkaa Suomen Cupin karsinnoilla 20.1-15.3. Ykkösen joukkueet arvotaan kahteen lohkoon (arvonnat marraskuussa) ja pelataan yksinkertainen sarja mistä lohkojen kaksi parasta pääsee Suomen Cupin neljännesvälieriin. Uusi systeemi siis parantaa Jaron mahdollisuuksia menestyä cupissa, kun jatkoon pääsee suht helposti ja sen jälkeen kolme voittoa riittää finaalipaikkaan. Ykkösen kausi startaa huhtikuun lopussa kuten päättyneellä kaudellakin.

Vastustajista on vaikea vielä mitään sanoa, kun liigakarsinnat on vielä kesken ja Kemin taloustilanne on mitä on. Tällä hetkellä kuitenkin jakaisin joukkueet kolmeen ryhmään. Nousijaehdokkaat: Jaro, ACO, Haka sekä TPS/KPV; keskikasti: KTP, EIF; putoamistaisto: ACK, TPV, Musa, Kemi/Mypa, (post-Laitinen KPV).
silmä64

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 04.11.2018 klo 23:15:19

Toive ja PYYNTÖ täältä Kokkolasta: Te nousette sitten ensivuonna ja saadaan täydellinen rantaderbysarja. Pohjarunkoon ei tarvitse kovin paljon materiaalia laajentaa, niin se on valmis. Onnea tulevalle kaudelle.
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 07.11.2018 klo 09:58:09

Päivän lehdessä oli maininta että Walter Mooresta tulee B2-junnujen valmentaja. Joten Moore, ACO -> *** ja Moore, Jaro <- **
Skiffer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1897-9611


Vastaus #4 : 08.11.2018 klo 00:04:24

Ai vittu särkee silmiä jaro fanien Instagram. Englantia ja pelaajien kutsumista ladeiksi. Särkee. 
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 08.11.2018 klo 11:46:01

Ai vittu särkee silmiä jaro fanien Instagram. Englantia ja pelaajien kutsumista ladeiksi. Särkee. 
Mistään en mitään tiedä, mutta oliskohan se siksi että se vaan on helpompaa kirjoittaa pelkällä englannilla? Jeppiksessä yleensä alkaa hirveä itku jos jotain on kirjoitettu pelkästään ruotsiksi/suomeksi ja kuka nyt jotain Instaa jaksaa päivttää kahdella kielellä.
kapten

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Kaikki suomalainen jalkapalloilu


Vastaus #6 : 08.11.2018 klo 19:54:33

Avaukselle peukkua ja samoin joukkueenrakennuksen käynnistymiselle. Silti vaikea tässä kovin positiivisena olla, jos tiedot pelaajabudjetin pienenemisestä pitää paikkansa. Ja miksi eivät pitäisi kun viime vuosien konttaus alkoi näkyä yleisömäärissä kunnolla tällä kaudella. Ei me puoli-ilmaisilla pelaajilla kyllä päästä yhtään lähemmäs kärkipäätä kuin tänäkään vuonna.
Kronofogden

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 09.11.2018 klo 09:13:11

Avaukselle peukkua ja samoin joukkueenrakennuksen käynnistymiselle. Silti vaikea tässä kovin positiivisena olla, jos tiedot pelaajabudjetin pienenemisestä pitää paikkansa. Ja miksi eivät pitäisi kun viime vuosien konttaus alkoi näkyä yleisömäärissä kunnolla tällä kaudella. Ei me puoli-ilmaisilla pelaajilla kyllä päästä yhtään lähemmäs kärkipäätä kuin tänäkään vuonna.
Itseasiassa yleisöeskiarvo pysyi melkein samana kuin viime vuonna. 2017: 1007 ja 2018:1039. 2016 se oli huomattavasti parempi, 1314. Tuo vajaan 300 katsojan yleisökato ei kuitenkaan kokonaan selity peliesityksillä. Jaron keskiarvo Ykkösessä on sunnuntaisin ollut 1209 ja muina viikonpäivinä 1084. 2016 kotipelejä oli 9 kpl sunnuntaisin, 2017 2 kpl ja 2018 0 kpl.  Huomioitavaa on myös että yhtään Jaakon päivien-ottelua tai derbyä ole pelattu sunnuntaisin.
Mitä joukkueeseen tulee niin mielestäni 2016 ja 2018 joukkueet näyttivät kummatkin loppukaudesta että olivat tarpeeksi hyviä voittamaan tämän sarjan. Floppaukset johtui sitten ihan muista syistä jotka varmaan kaikki täällä tietää.
Ripareijo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Yli-Kiimingin Yritys


Vastaus #8 : 09.11.2018 klo 15:17:06

Silti vaikea tässä kovin positiivisena olla, jos tiedot pelaajabudjetin pienenemisestä pitää paikkansa.

Ei niitä joukkueita rahalla kasata vaan ammattitaidolla. Ja tämän kauden joukkue olisi noussut liigaan ellei seura olisi antanut muille etumatkaa päättämällä vetää alkukauden ilman valmentajaa.
kapten

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Kaikki suomalainen jalkapalloilu


Vastaus #9 : 10.11.2018 klo 13:37:30

Ei niitä joukkueita rahalla kasata vaan ammattitaidolla.

Tästä osittain samaa mieltä, ammattitaitoa tarvitaan mutta onhan se vaikea tilanne kun onnistujia ei oikein pystytä pitämään. Tune: Chavez


Ja tämän kauden joukkue olisi noussut liigaan ellei seura olisi antanut muille etumatkaa päättämällä vetää alkukauden ilman valmentajaa.

Ja paskan marjat. Katsoitko kaksi viimeistä kotipeliä? Ei mitään asiaa kärkikahinoihin tuollaisilla esityksillä.
Gawara

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 12.11.2018 klo 18:20:23

Kiitos Kronofogdenille hienosta avauksesta, hyvin kiteytetty omatkin ajatukset. Kemin tämän päiväisestä avautumisesta näyttää että se 14 kotipeli kaikesta huolimatta olisi toteutumassa. Palataan siihen kun tiedetään lisenssikäsittelystä enemmän, samoin siihen että ilmeisesti mielenkiintoisia nimiä olisi ollut yhteydessä seuraan. Cupin arvontoja odotellessa.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines