FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.09.2019 klo 04:22:35 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 39 [40] 41 ... 59
 
Kirjoittaja Aihe: FC Honka 2019  (Luettu 323553 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Smicer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Esport


Vastaus #975 : 31.05.2019 klo 09:40:58

Mun mielestä otteiden ailahtelevaisuus on se, joka tulee ensimmäisenä mieleen tämän kauden Hongasta. Helpot syötöt tuntuvat epäonnistuvan todella monelta ja onko näiden seurauksena itseluottamus mennyt pitkien puoltenvaihtojen antamiseen? Puolustuksessa nämä yksinkertaiset virheet ovat olleet muutamissa peleissä kohtalokkaita.

Itselle ei avaudu miksi viime kaudella keskikenttää dominoinut Perovuo-Hervas ei ole saanut mahdollisuutta tällä kaudella. Onko pakko odottaa siihen, että Duarten korttitili tulee täyteen vai voisiko kokeilla jo aikaisemmin?

Syöttöpeli ja prässin purkaminen omasta päästä sujuu aivan mielettömän hyvin. Omien muistikuvien mukaan myös maalipaikoille tullaan aavistuksen enemmän keskustasta kuin laidoilta. Erikoistilanteet tuntuvat toimivan paremmin kuin viime vuonna.

Jos jotain puuttuu, niin kurinalaisuutta ja logolle pelaamista. Mun mielestä Duartella tässä kapteenina iso vastuu. Ei se voi itse löysäillä, lässyttää ja ottaa hölmöjä rikkeitä samaan malliin kuin aikaisemmin, vaan nyt pitäisi englanninkielistä termiä käyttäen man up.
heponen

Poissa Poissa


Vastaus #976 : 31.05.2019 klo 21:52:17

Itsekin olen ihmetellyt Dunkun kausikorttia avaukseen. Keskikentälle kun löytyy noita vaihtoehtoja, niin voisi joskus kokeilla muuta. Kaikille toki tulee virheitä - jopa Hervas on tällä kaudella antanut huomattavan määrän harhasyöttöjä - mutta minusta Tammilehto on keskikentän heikoin lenkki. Ei nyt liity suoraan Tammilehtoon, mutta olen samaa mieltä jonkun aiemman kirjoittajan kanssa, että Suarezille olisi reilua antaa joskus peliaikaa. Tosin tämähän on kilpaurheilua ja valmennus on varmaan sitten sitä mieltä, että taso ei riitä.

Kun toppariosastokin on vahvasti miehitetty, niin laitapuolustajat ja hyökkäys ovat Hongan heikkous, eivät kestä loukkaantumisia, kun ei ole liigatason korvaajia. Esimerkiksi ensi sunnuntaina sekä Aalto että Rasimus poissa. Kauhuskenaario olisi, jos Borjas loukkaantuisi. Ja häneltä jää kauden aikana joka tapauksessa peli tai pari varoitusten takia väliin. Silvasta on edelleenkään paha sanoa mitään, mutta on joka tapauksessa kentällä ollessaan jonkinlainen uhka vastustajan puolustukselle ja avaa tilaa muille. Toisesta Martinista ei voi sanoa samaa.

Helpoista syötöistä sen verran, että kavereilla tuntuu olevan keskinäinen kisa noista kaverisyötöistä oman maalin edustalla. Joskus otetaan kyllä aikamoisia riskejä sillä neppailulla - ihme, jos ei jossain vaiheessa kolise omiin.
Veslagas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, topparit laitapakkeina


Vastaus #977 : 31.05.2019 klo 22:16:06

Ei nyt liity suoraan Tammilehtoon, mutta olen samaa mieltä jonkun aiemman kirjoittajan kanssa, että Suarezille olisi reilua antaa joskus peliaikaa. Tosin tämähän on kilpaurheilua ja valmennus on varmaan sitten sitä mieltä, että taso ei riitä.
No kyllähän sen Suomen cupissa jokainen futista joskus seurannut näki ettei se taso oikein riitä.
Paradise-TIM

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Tim Väyrynen


Vastaus #978 : 31.05.2019 klo 23:59:01

Suarez toki liigassa pelatessaan jämäminuutteja vaikuttanut ihan eri pelaajalta, kuin Suomen Cupin otteluissa. Perovuota kyllä toivoisin Dunkun tilalle sunnuntaina.
Erkki Kantonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Honka


Vastaus #979 : 01.06.2019 klo 13:54:15

Mielestäni KPV-pelissä pitäisi olla kierrätystä myös keskikentän keskustan osalta, Perovuo (mikäli on täydessä pelikunnossa) Dunkun tilalle avaukseen ja Suarezille reilusti minuutteja vaihdosta. On tärkeää, että kaikki keskikentän keskustan pelaajat saavat riittävästi pelituntumaa. Puolustuksen osalta loukkaantuneiden toivoisi nopeasti palaavan riviin, nyt mennään äärirajoilla.
Fööni

Poissa Poissa


Vastaus #980 : 02.06.2019 klo 10:01:17

Parhaat pelaa ja KPV nurin. Täs on yli kaks viikkoo aikaa palautuu ja nuolla haavoi. Lahti peli oli hyvä. Tänään Hongan pitää tehdä statement omasta kyvystään voittaa nää ykköseen kuuluvat jengit rutiinilla.

Suarez on Veskulle pelkkä kylpyammeen tulppa, joka tulee kentälle yhtä tehtävää varten; puolustamaan johtoa vikaks 5 minuutiks. Suarez on Hervasta yhdessä asiassa parempi, nimittäin puolustamisessa. Muuten Abel ei saa kahta syöttöö peräkkäin omille pelin aikana, jos pitäis syöttää eteenpäin toppareille tiputtamisen sijaan. Perovuota näkisin miellelään Dunkun tilalla. Perovuo on vaan niin paljon parempi hyökkäyssuuntaan. Viime kaudella moni Big Macin maali syntyi juuri Perovuon loistavista läpisyötöistä. En myöskään ymmärrä, miksi Dembaa peluutetaan Sejdiun sijaan? Allu on kummiski tehny maaleja Cupissa ja Veikkausliigassa. Demballa on saldona kiikarit ja naamalleen lentäminen Ilveksen boksiin, ku kaatu omiin jalkoihin.
matkamies

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomalainen jalkapallo


Vastaus #981 : 02.06.2019 klo 19:07:40

Pakko kysyä. Onko Hongan kaikki kotipelit kuvattu nosturista katsomon takaa?  Kauden alussa jonku kotipelin katsoin ja en ainakaan muista, että olis häirinny toi kuva näin pirusti.
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #982 : 02.06.2019 klo 20:54:19

FC Honka - KPV su 2.6.2019 | Ottelukooste

0 - 1 9 Roiha Simo 8'

https://youtu.be/Y6l2QJInTrA
heponen

Poissa Poissa


Vastaus #983 : 02.06.2019 klo 21:59:46

Olipas taas aikamoista tuhnuilua tänään, sanattomaksi vetää. :(

Honka on ehtinyt kymmenessä pelissä menettää jo käsittämättömän määrän "varmoja" pisteitä. Onko tämä nyt jokin asenneongelma vai mikä vaivaa, kun vastassa on esim. MIFK, HIFK, VPS ja KPV. Kaikki kunnia vastustajille, ovat ansainneet pisteensä, mutta onhan Honka ollut ihan käsittämättömän huono. Ei tuonne rakennustelineille kukaan jaksa raahautua, jos peli on tällaista.

Nyt ei oikein innosta tämä homma olleenkaan, onneksi tuli maajoukkuetauko...

Nihu Casakka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: keltainen, vihreä ja musta


Vastaus #984 : 02.06.2019 klo 22:00:06

Baah juoksee kuin vanha mummo. Onko paljon kipuja vai mistä johtuu? Ennen oli kuitenkin nopein jätkä.
Hiekasta noussut

Poissa Poissa


Vastaus #985 : 02.06.2019 klo 22:30:08

Meidän Kokkolan Keskuskentän kevätkunnolle naureskeltiin viikko, pari sitten "etelän mediassa", mutta eipä näyttänyt kaksiselta Tapiolan Urheilupuiston kenttäkään. Katsomon katteenakin oli mitä lie tuulessa lepattavia riepuja. :D Mutta minulle kelpaa. Eikös pitäisi olla niin, että näinkin kansainvälisessä lajissa ei pitäisi asettaa turhia holhousdirektiivejä.

Smicer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Esport


Vastaus #986 : 03.06.2019 klo 08:32:29

On tää vaan surkeeta. Aivan uskomattoman surkeeta.
Erään jalkapallomessiaan sanoin voisi todeta Hongasta: Jos on löysä, niin on löysä.

Joukkue pitäisi olla rakennettu ihan fiksusti, yhtä hyökkääjää tai parempaa viimeistelyonnea kaipaisi, mutta muuten puolustus, keskikenttä ja hyökkäys yleisesti näyttää paremmalta. Ryhmädynamiikassa on tapahtunut jotain. Viime kauden ilme oli taisteleva, nyt tällä kaudella "löysä" ja ylimielinen.

Vesku toki sortuu samoihin virheisiin kuin aikaisemmilla kausilla, eli hänen mielestään toimivaa avausta ei muuteta (vaikka kaikki näkee kilometrin päähän, että Perovuo-Hervas on parempi kuin Duarte-Hervas) ja nuoret eivät saa tarpeeksi vastuuta, mutta ei sen pitäisi näyttäytyä tuolla tavalla kentällä.

Onko Vesku antanut jotain pelillisiä vapauksia, onko Duarte huono valinta kapteeniksi vai onko joukkueessa mätiä omenoita? Mistä tää ylimielinen ja löysä asenne johtuu? Miksi pelaajia ei kiinnosta?

Kotikentän nurmen laatuun pystyi vetoamaan ensimmäisessä pelissä, mutta ei sen jälkeisissä.
Ameobi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis


Vastaus #987 : 03.06.2019 klo 08:48:40

Kotikentän nurmen laatuun pystyi vetoamaan ensimmäisessä pelissä, mutta ei sen jälkeisissä.


Kyllä taas mainitsi matsin jälkeen asiasta, ettei sovi Hongan pelityyliin ja kenttä oli epätasainen. Kastelukin rikki.
Hundijalan Piski

Poissa Poissa


Vastaus #988 : 03.06.2019 klo 08:55:49

Jep kastelujärjestelmä paskana. Hyvin se kaupunki vetää :D
Veslagas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, topparit laitapakkeina


Vastaus #989 : 04.06.2019 klo 09:45:38

Vähän veikkaan, että kesän siirtoikkunassa Suarez vaihtaa maisemaa. Tuskin hän on tyytyväinen saamaansa peliaikaan ja tuskin Honka on ollut tyytyväinen hankinnan onnistumiseen.

Silvan piti olla Kandjin korvaaja, joka tekee kärjessä maaleja. No ei niitä maaleja ole tullut kuin yksi kappale ja vähän peli näyttää vaikealta vaikka pelaaja ihan hyvältä vaikuttaakin. Siellä olisikin Hollannin divarissa yksi pitkä kärki, jolla loppuu kesäkuun lopussa soppari ja tuskin tulee uutta sopparia ainakaan sinne saamaan...
NOPEAMUSTAMIES

Poissa Poissa


Vastaus #990 : 04.06.2019 klo 09:56:32

Kyllä taas mainitsi matsin jälkeen asiasta, ettei sovi Hongan pelityyliin ja kenttä oli epätasainen. Kastelukin rikki.
Hyvä, ettei tappiot ole johtunut pelaajista tai valmennuksesta vaan ulkoisista asioista. KPV pelissäkin Vasaralla oli paljon kerrottavaa tuomareille ottelun aikana.  Ja kyllähän kenttä oli aivan hirveä.
S.K.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #991 : 04.06.2019 klo 10:31:01

Jep kastelujärjestelmä paskana. Hyvin se kaupunki vetää :D
Tässähän alkaa olla Espoon pakko ryhtyä toimiin mikäli ensi vuoden lisenssi kiinnostaa.

Uutinen

Lisenssiehdot:
Pelikentän pituuden on oltava 100-105 metriä ja leveyden 64-68 metriä.

Kentän hyvän pelikunnon takaamiseksi stadionin kentän tulee olla lämmitetty tai
kentän jatkuva pelikelpoisuus tulee pystyä todentamaan muuten vakuuttavasti.

Pelikentällä on oltava koko kentän kattava automaattinen kastelujärjestelmä.

Toki se saattaa Pöllikselle riittää, että lämmitys ja kastelujärjestelmä on olemassa, vaikka niitä ei käytetäkään tai ne ovat paskana.
Opaa

Poissa Poissa


Vastaus #992 : 04.06.2019 klo 12:54:10

Tässähän alkaa olla Espoon pakko ryhtyä toimiin mikäli ensi vuoden lisenssi kiinnostaa.

Toki se saattaa Pöllikselle riittää, että lämmitys ja kastelujärjestelmä on olemassa, vaikka niitä ei käytetäkään tai ne ovat paskana.

Mielestäni Honka pitäisi tiputtaa kakkoseen koska kastelujärjestelmä oli yhden pelin epäkunnossa.
Veslagas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, topparit laitapakkeina


Vastaus #993 : 05.06.2019 klo 11:01:25

Uusi Honcast-jakso on tullut tänään. Vieraana Henri Aalto. Hyvää settiä taas mitä nyt oon tovin tätä jaksoa kuunnellut. Ylos

https://open.spotify.com/episode/70qnE6pG7EBSqaf6SE2g7R?si=L10E-sIqSf-Z5IKgqhLHdQ
HK05

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka


Vastaus #994 : 05.06.2019 klo 13:42:09

Uutinen


HONKAFEST 27.7.2019

Kaikkien aikojen ensimmäinen Honkafest laatuaan järjestetään 27. heinäkuuta Honka – Ilves -matsin jälkeen!

Tarjolla on elävää musiikkia, safkaa, juomaa, pelaajatapaamisia ja paljon muuta! Tapahtuma järjestetään anniskeluravintola Bar Oravanhännässä, joten tapahtuma on K-18.

Honkafesteillä on tarjoilut ja meininki kohdillaan! HK05 Street Kitchen pitää huolen, että juhlijoiden makunystyröitä hellitään. Luvassa on myös useita juoma-alennuksia sekä myös laadukasta livemusiikkia! Tapahtumaan myydään early bird lippuja ennakkoon jo nyt! Lippuja on rajoitettu määrä. Ovet aukeavat heti, kun Honka – Ilves -ottelu loppuu.

LIPUT: www.honkafest.fi
INFOT: https://www.facebook.com/events/437074020461329/


---

Uutinen
HJK - FC HONKA 19.6.2019

Hongan kannattajat sijoittuvat paikalliskohtaamisessa Telia 5G Areenan Pohjoispäätyyn.
Liput löytyvät Tiketistä: https://www.tiketti.fi/tarjous/hjkhonkavierasfani

Tehdään Pohjoispäädystä yhdessä keltamustapääty ja otetaan Töölö haltuun!
« Viimeksi muokattu: 05.06.2019 klo 13:48:24 kirjoittanut HK05 »
ackaz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GCM, Tapiola


Vastaus #995 : 05.06.2019 klo 13:45:31

Uusi Honcast-jakso on tullut tänään. Vieraana Henri Aalto. Hyvää settiä taas mitä nyt oon tovin tätä jaksoa kuunnellut. Ylos

https://open.spotify.com/episode/70qnE6pG7EBSqaf6SE2g7R?si=L10E-sIqSf-Z5IKgqhLHdQ

Tämä. Ylos Henkka kyllä tasapainoinen ja fiksu kaveri. :)
Smicer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Esport


Vastaus #996 : 05.06.2019 klo 22:55:43

Kovaa settiä kyl nyt joka paikassa: Honcast ja Henkan dominanssi Hongan Instagramissa.

Orastavaa kovenemista.

Instagramista selvisi myös, että Honka pelaa Nömme Kaljua vastaan pe 7.6. treenipelin Tallinnassa.
hatepallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Honka, Deportivo La Coruña


Vastaus #997 : 06.06.2019 klo 20:39:01

Somessa mainostettiin treenipeliä Kaljua vastaan joka pelattiin tänään. Onko tuloksesta ja peluutuksesta mitään tietoa?

Honcastille iso peukku täältäkin, hienoa tekemistä!
Opaa

Poissa Poissa


Vastaus #998 : 06.06.2019 klo 21:04:56

Somessa mainostettiin treenipeliä Kaljua vastaan joka pelattiin tänään. Onko tuloksesta ja peluutuksesta mitään tietoa?

Pelataan huomenna.
bach

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Arsenal, FC Honka/Akatemia, Astana


Vastaus #999 : 07.06.2019 klo 19:24:24

Honka voitti 1-0 Joel Perovuon 62min maalilla. Suarez sai ilmeisesti täydet 90min.
« Viimeksi muokattu: 07.06.2019 klo 19:28:31 kirjoittanut bach »

 
Sivuja: 1 ... 39 [40] 41 ... 59
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines