FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.02.2020 klo 14:28:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 188
 
Kirjoittaja Aihe: SJK 2019  (Luettu 1011288 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Juse-

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #25 : 31.10.2018 klo 22:52:31

Itse keksityille neljän tähden huhuille Ylos
Qingjing Wuwei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: UU-uhit ja Pu-pu-pu-put


Vastaus #26 : 31.10.2018 klo 23:46:45

Saisikohan jostain lisää näitä talentteja, jotka unohtaneet miltä tuntuu olla jalkapalloilija? Kelpaisi 8) Harmi, jos ei jatka ensi kaudella joukkueessa. Olisi kuitenkin tärkeä pelaaja. Kuitenkin jos 40% pelaajista vaihtuu, on aika arpapeliä taas, ja kun pelillistä tasoa pitäisi saada kohotettua. Toivottavasti jostain saadaan syvänuotettua sopivia pelaajia.

Tuo suomitranslaatio. Olin jo vähän, että "noinko masentavaa oli kokemus Suomessa ja Veikkauksen Superliigassa?" :D
« Viimeksi muokattu: 31.10.2018 klo 23:58:13 kirjoittanut Kui Kui »
sami55

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #27 : 01.11.2018 klo 10:41:03

Tässä englanniksi:

"The season is over, I want to say a big thank you to the team, the coaching staff, the president of the club, I almost ended up with football, but thanks to you👉🏼 @ sjk_seinajoki, I feel like a football player, I feel necessary and in demand, and this gives strength and confidence 🙏🏻! I know how we say, Finland Финлянд, plays skiers with ⛷, carries the blind, 🙈 and so on, I will say only one thing, if you don’t take Dynamo and Shakhtar 🔝, oh, how far we are to Finland, not offense to the rest, I mean, if you take everything into account"

Eihän tuossa varsinaisesti jätetä hyvästejä, vaan pikemminkin kiitetään kaudesta. Ja lopun ymmärsin niin, että ilmeisesti Venäjällä vähätellään suomalaista fudista, mutta mainittuja seuroja lukuunottamatta ero ei ole hirveän suuri.
Kuku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelaiset muoviseurat ja kabinettinousijat


Vastaus #28 : 01.11.2018 klo 12:12:17

...
Eihän tuossa varsinaisesti jätetä hyvästejä, vaan pikemminkin kiitetään kaudesta. Ja lopun ymmärsin niin, että ilmeisesti Venäjällä vähätellään suomalaista fudista, mutta mainittuja seuroja lukuunottamatta ero ei ole hirveän suuri.
Nuo kommentit koskivat siis nimenomaan ukrainalaista jalkapalloa, ja tuo vertaus on näemmä noussut jo otsikoihin paikalisessa mediassa.
Itse asiassa Denys sanoi, että jos ei oteta huomioon Dynamoa ja Shahtaria, niin olemme kaukana Suomesta (siis jäljessä).

Kiovan Dynamon keskustelupalstalla oli jo muutama kommentti, jossa nostettiin esiin suomalaisseurojen "saavutukset" eurokentillä, mutta joku oli jopa tajunnut idean, eli muissa kuin urheilullisissa asioissa ukrainalainen jalkapallo lienee nyt aika pohjalla. Ja mikä sen parempi tapa herätellä kuin ottaa "talviurheilu-Suomi" vertailukohdaksi Ylos
ETRP

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 01.11.2018 klo 14:57:42

Tämä kuuluisi oikeastaan viime kauden topikkiin, mutta tämän päivän Urheilulehdessä kauden puheenaihe nro 1 on SJKn sekoilu pelaajien suhteen, caset Ayarna ja Hambo, jotka ”auttoivat uusia joukkueitaan merkittävästi.” Molemmat palloseuroissa 11 kertaa kentällä, Ayarna 1 maali, ei syöttöjä, Hambolla 3 maalia eikä liioin syöttöjä. Yhden Ayarnan pelin Kupsissa katsoin telkkarista, eikä siinä matsissa tullut mitään merkittävää esiin. Paineettomia syöttöjä alaspäin, ei juurikaan peliä edistäviä tekoja. Ei mun silmään mitään ehdotonta keskikentän dominanssia. Sanokaa nyt jotka tiedätte, mitä erinomaista Ayarna tuo joukkueeseen, jonka takia hänet olisi pitänyt pitää. Urheilujournalismissa tuntuu nimi puseron selässä merkkaavan yllättävän paljon.
donner

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, ManU


Vastaus #30 : 01.11.2018 klo 15:39:26

Yhden Ayarnan pelin Kupsissa katsoin telkkarista, eikä siinä matsissa tullut mitään merkittävää esiin. Paineettomia syöttöjä alaspäin, ei juurikaan peliä edistäviä tekoja. Ei mun silmään mitään ehdotonta keskikentän dominanssia. Sanokaa nyt jotka tiedätte, mitä erinomaista Ayarna tuo joukkueeseen, jonka takia hänet olisi pitänyt pitää.

kyllä merkittävästi paransi Kupsin keskikentän tasapainoa tullessaan, eikä minun mielestä pelkästään alaspäin syötellyt. Lisäksi vapautti Saxmanin box-to-box-rooliin jossa on parhaimmillaan
Juse-

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #31 : 01.11.2018 klo 19:39:19

Vahid Hambo SJK:ssa 15 ottelua, 641 minuuttia, 2 maalia, 13 laukausta, 8 kohti maalia
Vahid Hambo RoPS:ssa 11 ottelua, 756 minuuttia, 3 maalia, 12 laukausta, 7 kohti maalia

Hambolla lopulta varsin samankaltaiset tilastot molemmissa joukkueissa. Vahvuudet ja heikkoudet eivät muuttuneet miksikään seurasiirron myötä. RoPS-kannattajien puheista päätellen Hambon pelaaminen oli samanlaista kuin SJK:ssakin. Erinomainen alku Rovaniemellä sai kaikki ihmettelemään, miten SJK saattoi luopua Hambosta. Veikkaan, että Hambo olisi loppukauden aikana tehnyt suunnilleen tuon 2-3 maalia SJK:ssakin. Kyllähän se varmasti jonkinlaisen piikin suorittamiseen tuo, kun tuskainen taistelu sarjapaikasta vaihtuu yhtäkkiä mitalikamppailuun, etenkin Hambon kaltaisen pelaajan kohdalla.

Reuben Ayarna onkin sitten vähän kinkkisempi tapaus, eikä hänen merkityksensä mistään henkilökohtaisista maalisarakkeista löydy. Ayarnan pelaaminen tihkui seksiä jo SJK:ssa. Olen jalkapallossa taktisesti liian tyhmä analysoimaan keskikentän pohjapelaajien tekemistä livenä. Videoklipeillä ja jälkilähetyksenä ehkä osaisin. Mutta Ayarnan pelaaminen oli niin ihanaa ja miellyttävää katseltavaa, ettei sellaista tunnetta ole aiemmin SJK:n peleissä tullut. Mutta jotenkin se ei vain mennyt tulostaululle asti. Ayarnan pelaamissa otteluissa SJK:n pistekeskiarvo oli 0,75. Muissa otteluissa keskiarvo oli 1,18. Ei se keskiarvo toki paskasta priimaksi muuttunut.

Ayarna oli Eremenkonkin aikana avauksessa seitsemässä ensimmäisessä ottelussa. Neljässä ensimmäisessä Ayarna pelasi täydet minuutit. Seitsemän ottelun tuloksena oli yhteensä viisi pistettä. Sitten SJK taisi ensimmäisen kerran lähteä otteluun selkeästi vastahyökkäystaktiikalla, ja Ayarna tippui avaukesesta ensimmäistä kertaa koko kaudella. Vastahyökkäystaktiikalla pelattiin kolme ottelua ilman Ayarnaa. Tuloksena oli tasapeli KuPSia vastaan ja voitot FC Lahdesta ja RoPS:sta. Ayarna palasi avaukseen FC Interiä vastaan. Sen ottelun SJK hävisi. Se jäi myös Ayarnan viimeiseksi SJK:ssa. Ainakin toistaiseksi ;)

Ei SJK:n pisteiden syy tietenkään ollut se, että Ayarna ei pelannut, vaan pikemminkin se, että Billy Ions palasi hetkeksi. Ehkä Ayarna ei pitänyt penkityksestä? Eremenko halusi ja sai Peter Opiyon. SJK:n johdolle homma oli varmaan ok sen takia, että Opiyo on (toivottavasti) huomattavasti halvempi kuin Ayarna. Opiyon pelaamissa otteluissa SJK:n pistekeskiarvo oli tasan 1. Tuloksellisesti tämän kauden SJK:ssa he olivat periaatteessa yhtä hyviä, koska ongelmat olivat jossain muualla. Opiyo ei ainakaan omaan silmääni loistanut niin kuin Ayarna, mutta tuskin tämän kauden lopputulos olisi muuttunut miksikään, vaikka Ayarna olisi pelannut kauden loppuun Seinäjoella, ja Opiyo olisi jäänyt tulematta. Tai olisi. Espoossa juhlittaisiin europaikkaa.

KuPS hävisi Ayarnan pelaamista otteluista vain yhden, joten periaatteessa kaikki osapuolet voivat olla tyytyväisiä. KuPS sai keskikenttänsä tasapainoon ja paremmin roolitetuksi. Ayarna pääsi Hambon tavoin kesken kauden putoamiskamppailusta mitalikamppailuun, ja SJK sai pienennettyä tämän kauden taloudellisia tappioitaan edes muutamalla tonnilla. Ainakin olen ymmärtänyt niin, että kesken kauden lähteneet Vales, Hambo ja Ayarna kuuluivat joukkueen kovapalkkaisimpiin pelaajiin. Jos saisin valita SJK:n keskikentälle Bååthin, Opiyon vai Ayarnan, valitsisin Ayarnan. Mutta jos valinta pitäisi tehdä saman palkkakategorian Hetemaj'n ja Ayarnan välillä, valitsisin Hetemaj'n. En välttämättä siksi, että Hetemaj olisi parempi pelaamaan jalkapalloa, vaan siksi, että Mehun ja SJK:n merkitys toisilleen on valtaisa. Richard Dorman ja Mihkel Aksalu varmaankin samassa kastissa.

En tiedä mikä tämän pohdinnan lopputulema edes on. Ehkä se, etteivät asiat ole aina niin yksinkertaisia ja näin.
Ray79

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS. Kaikki suomen eurotiimit


Vastaus #32 : 01.11.2018 klo 20:51:15

Hambo oli kyllä muutamaa ekaa peliä lukuunottamatta todella haluton ja surkea kentällä. Ei jatkoon.
Overeem

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #33 : 01.11.2018 klo 21:33:07

Hambo oli kyllä muutamaa ekaa peliä lukuunottamatta todella haluton ja surkea kentällä. Ei jatkoon.
Eli samaa rataa jatkoi teillä loppujen lopuksi.
Zlatanic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GPR FC, futsal, Marcus "Mace" Forss ja Sirbi.


Vastaus #34 : 01.11.2018 klo 21:40:40

Lenkkeilin kupittaan 5n ohi ja jäin katsomaan futismatsia kun se näytti laadukkaalta. Se oli Canadan haastojengi vs töpselin kakkos/A-jun, kun kysyin mieheltä kentän laidalla. Hän kertoi että poikansa on toppari siinä joukkueessa ja että hän saattaa siirtyä teille. Teillä pääsee pelaamaan vähintään kakkosta hän sanoi ja että poikansa on pelannut junnumaajoukkueessa. Töpselit taisi voittaa.
Druidid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sjk


Vastaus #35 : 01.11.2018 klo 23:04:30

Lenkkeilin kupittaan 5n ohi ja jäin katsomaan futismatsia kun se näytti laadukkaalta. Se oli Canadan haastojengi vs töpselin kakkos/A-jun, kun kysyin mieheltä kentän laidalla. Hän kertoi että poikansa on toppari siinä joukkueessa ja että hän saattaa siirtyä teille. Teillä pääsee pelaamaan vähintään kakkosta hän sanoi ja että poikansa on pelannut junnumaajoukkueessa. Töpselit taisi voittaa.

Onhan se hieno kuulla, että junnuissa riittää imua. Se on kuitenkin jatkuvuuden kannalta se kaikkein tärkein asia.
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #36 : 03.11.2018 klo 14:16:19

Tolonen vissiin menossa Ajaxin testiin.
Kuningas Jalkapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #37 : 03.11.2018 klo 14:44:58

Tolonen vissiin menossa Ajaxin testiin.
Harmi jos lähtee. Kaverissa on valtava potentiaali. Meillä tosin Jere istuttanut vaihtopenkille.
10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #38 : 03.11.2018 klo 15:38:47

Tuossa vielä uutinen Tolosen testistä: https://www.suomifutis.com/2018/11/sjkn-huippulupaus-lahtee-antamaan-nayttoja-ajaxille-mukaan-lahtee-myos-jari-litmanen/
Gempes

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 03.11.2018 klo 19:59:34

Harmi jos lähtee. Kaverissa on valtava potentiaali. Meillä tosin Jere istuttanut vaihtopenkille.

Hienohan tämä on, että pääsee sinne. Pelaajalle hyvä ympäristö kehittyä.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #40 : 03.11.2018 klo 20:02:54

Tämä kuuluisi oikeastaan viime kauden topikkiin, mutta tämän päivän Urheilulehdessä kauden puheenaihe nro 1 on SJKn sekoilu pelaajien suhteen, caset Ayarna ja Hambo, jotka ”auttoivat uusia joukkueitaan merkittävästi.” Molemmat palloseuroissa 11 kertaa kentällä, Ayarna 1 maali, ei syöttöjä, Hambolla 3 maalia eikä liioin syöttöjä. Yhden Ayarnan pelin Kupsissa katsoin telkkarista, eikä siinä matsissa tullut mitään merkittävää esiin. Paineettomia syöttöjä alaspäin, ei juurikaan peliä edistäviä tekoja. Ei mun silmään mitään ehdotonta keskikentän dominanssia. Sanokaa nyt jotka tiedätte, mitä erinomaista Ayarna tuo joukkueeseen, jonka takia hänet olisi pitänyt pitää.

Jos ei silmällä osaa huomata, niin ehkä InStat-indeksit kertoo jotain?
Folkkis

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 03.11.2018 klo 20:21:42

Toivottavasti ei vielä lähde, luulisi vastuutakin tulevan enemmn ensikaudella kun paineet eivä ole aivan näin suuret.
louis.ok

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 03.11.2018 klo 21:16:39

Toivottavasti ei vielä lähde, luulisi vastuutakin tulevan enemmn ensikaudella kun paineet eivä ole aivan näin suuret.

Vaikka Veikkausliigan pelit varmaan ihan kehittäviä nuorellemiehelle onkin, niin Ajaxin akatemia on aivan eri planeetalta. Toivottavasti ei jää vain viikon visiitiksi.
Giorgio

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #43 : 03.11.2018 klo 21:41:57

Toivottavasti Marttiselle saadaan Kokkolaan toinenkin kausi lainaan lisää nyt nousun myötä.
Luulisi palvelevan kaikkia osapuolia sangen hyvin.
Lisäkaudesta taisi nousun toteutuessa ollakin jotain juttua, vai oliko kyseessä vain spekulaatio?
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #44 : 03.11.2018 klo 22:00:02

Rupattelin eilen ehtoolla Mehmet Hetemaj´n kanssa ja puhuimme jonkin verran myös SJK:sta. Mehu kehui todella vuolaasti seuran rakenteita, olosuhteita ja pelaajien arkea. Moni noista asioista oli toki jo etukäteen tuttuja, mutta esimerkiksi ravintopuolesta huolehtiminen oli aika mielenkiintoinen juttu. En tiedä, räätälöidäänkö missään muussa liigajoukkueessa ruokailuja noin tarkasti joukkueen ehdoilla. Ainakaan HJK:ssa ei tehdä niin.

Urheilupuolen sekoilu on vienyt viime vuosina päähuomion, mutta SJK tekee monia pieniä asioita paremmin kuin mikään muu seura Suomessa. Sen lisäksi seuralle on tietoisesti ja pitkäjänteisesti rakennettu vahvaa taloudellista pohjaa.
10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #45 : 03.11.2018 klo 23:23:28

Toivottavasti Marttiselle saadaan Kokkolaan toinenkin kausi lainaan lisää nyt nousun myötä.
Luulisi palvelevan kaikkia osapuolia sangen hyvin.
Lisäkaudesta taisi nousun toteutuessa ollakin jotain juttua, vai oliko kyseessä vain spekulaatio?

Tuo vaatisi jatkosopimuksen Marttiselle, sillä sopimuksessa on optio ainoastaan ensi kaudesta. Sinänsä ei välttämättä olisi mikään mahdoton kuvio, että Marttinen tekisi jatkosopparin Kerhoon, ja jatkaisi myös ensi kauden lainalla Kokkolassa. Jos ja kun Aksalu lyö ensi kauden jälkeen hanskat naulaan sopimuksen päättyessä, palaisi Teppo Seinäjoelle kaudeksi 2020 muodostamaan Östin kanssa maalivahtikaksikon. Marttinen valittiin muuten eilisessä Captain's Ball -gaalassa Ykkösen parhaaksi maalivahdiksi.
Titanic

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 04.11.2018 klo 00:16:37

Harmi jos lähtee. Kaverissa on valtava potentiaali. Meillä tosin Jere istuttanut vaihtopenkille.

Miten tämä nyt siis pelasi? Maaleja ei tainnut tehdä juuri ollenkaan :s
10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #47 : 04.11.2018 klo 00:27:52

Jatkosopimuksista ei virallisista lähteistä kuulu ja uusista pelaajista vielä vähemmän, mutta spekuloidaan hieman ensi kauden joukkueen rakentumista, ja mahdollisia uusia hankintoja Veikkausliigasta tutuilla pelaajilla.

Maalivahtiosasto pysyy samana, ja sen pitäisi olla riittävä mitalitaistoon. Marttinen lainalle tai kokonaan ulos seurasta?

Laitapuolustajat tarvitaan molemmille laidoille Dormanin ja Mustoen poistuessa. Oikealla palaa toivottavasti keskustasta Hurme ja vasemmalla jatkaa Sundman. Sopimuksettomista oikealle voisi sopia Taimi, tai HJK:ssa sopimuksenalainen, mutta marginaalisessa roolissa mm. loukkien vuoksi ollut Roni Peiponen. Vasemmalle vaihtoehtona Penninkangas, tai ehkä Tuomas Rannankari, jota on huhuiltu sopimuksesta huolimatta muualle. Jälkimmäinen olisi ehkä vähän outo hankinta, ei tainnut onnistua järin hyvin Ilveksessä. Aika vähän on laadukkaita laitapakkeja tarjolla liigan sisältä.

Toppariosasto voisi periaatteessa olla valmis, mutta toisaalta sinne on ehkä kaikista paikoista eniten vaihtoehtoja markkinoilla. Hatakan luotan olevan liideri ensi kaudella, ja kaksikolla Mero & Kadio pitäisi olla potentiaalia paljon nähtyä parempaan. Näistä ainakin Mero on kuuleman mukaan jatkamassa ensi kaudellakin. Vahvistuksia ei siis välttämättä tarvita, mutta markkinoilta voisi löytyä Tenhoa ja Mäntylää, mahdollisesti Viitikko sekä jokerikorttina heikon kauden pelannut, mutta vuosi sitten hopea-KuPSissa ysikymppisiä kellottanut 21-vuotias Hamed Coulibaly. Onko nämä sitten kuitenkaan riittävää EOM:ää Kadioon nähden, sitä en tiedä. Pakkaa hämmentää myös nuori Tikkanen.

Keskikentän keskustasta Klinga jatkanee muualle, kuten myös Laaksonen, jos mielii urallaan ulkomailla pelaamista kokeilla. Tolonen menossa testiin Ajaxiin, viekö isommat kentät jo tässä vaiheessa? Pohjalla jatkaa Hetemaj, jonka stunttina toimii tervehtynyt Malolo, joka HTT:n mukaan jatkaa ensi kaudellakin. Opiyo oli ihan ok ylempänä, mutta kilpailua kaipaisin tuolle paikalle. Joona Vetelin (ja Viitikon) Fredrikstad ei näillä näkymin nouse Norjan tuplapimpistä, joten Eremenkolle tutun Vetelin voisi mahdollisesti houkutella Seinäjoelle? Nuorella kemiläisellä on kivat statsit Norjassa, kun keskikentältä on iskenyt 20 ottelussa 8 maalia. Toinen vaihtoehto voisi olla Ilveksen Issa Thiaw. Kymppipaikalla jatkanee Tendeng, tai näin ainakin miehen somekanavien viimeaikaisen sisällön perusteella voisi kuvitella. Laaksosen jatko ratkaisee aika paljon.

Laituriosasto on levällään, ja saattaa kaivata vahvistusta, etenkin jos Oliinyk jatkaa matkaansa muualle. Winchester on toivottavasti pelannut viimeisen pelinsä SJK:ssa, joten laituriosastolla jatkanee varmasti vain Ions ja Sarajärvi. Oliinykin tilanteen mukaan tarjouksia voisi lähetellä esim. Hostikalle ja Tammiselle. Muuten laitapelaajia on totuttuun tapaan hyvin vähän tarjolla, eikä mieleen tule oikein muita kuin RoPS:n Agnaldo. Sjöroos pelasi hyvän syksyn Tepsissä, mutta ehkä taso ei kuitenkaan Seinäjoelle riitä. Täytyy vain toivoa, että Oliinyk saataisiin jatkamaan.

Hyökkäyksessä ollaankin sitten ihan "nollilla". Ahde palaa lainalta, ja saisi minun puolesta viimeinkin näyttää koko kauden osaamistaan Seinäjoella neljän pääsääntöisesti lainalla kuluneen kauden jälkeen. Jos ei seiso, niin ei se sitten seiso, uusi laina ei asiaa enää muuta. Se on nyt tai ei koskaan Ahteen kohdalla. Ykköstykki tarvitaan, ja sitä tuskin liigan sisältä löytyy, ellei sitten kokeilla uhkapeliä Yateken kanssa. Ensi kaudella 34 vuotta täytävä Kandji tai surkean kauden pelannut Anier tuskin ovat vaihtoehtoja. Muita ei edes tule mieleen liigan sisältä.

Kyllähän tuossa parhaimmillaan/pahimmillaan se kymmenkunta pelaajaa saattaa vaihtua, mikä on aika lähellä sitä Sarajärven mainostamaa 40 prosenttia. Iso on vastuu uuden urheilujohdon hartioilla, kuului siihen sitten lopulta ketä tahansa. Nyt ei ole enää varaa tyriä valtaosaa uusista hankinnoista.
Urpo Tomera

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 04.11.2018 klo 09:07:58

Itse tekisin Marttiselle jatkon ja laittaisin Aksalun pihalle. Öst on hyvä maalivahti, mutta suurta harppausta eteenpäin tuskin on odotettavissa. Aksalun käyrä on laskeva ja kuluneella kaudella oli jo liigan heikkoimpia. Sopimusta jäljellä vuosi, joten pitkällä tähtäimelläkin Aksalun peluuttaminen on melko turhaa. Marttinen oli jo viime kaudella hyvä ja onnistunut kausi Kokkolassa on nostanut osakkeita entisestään. Potentiaalia on ulkomaille asti.
Axed

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 04.11.2018 klo 10:51:36

Rupattelin eilen ehtoolla Mehmet Hetemaj´n kanssa ja puhuimme jonkin verran myös SJK:sta. Mehu kehui todella vuolaasti seuran rakenteita, olosuhteita ja pelaajien arkea. Moni noista asioista oli toki jo etukäteen tuttuja, mutta esimerkiksi ravintopuolesta huolehtiminen oli aika mielenkiintoinen juttu. En tiedä, räätälöidäänkö missään muussa liigajoukkueessa ruokailuja noin tarkasti joukkueen ehdoilla. Ainakaan HJK:ssa ei tehdä niin.

Urheilupuolen sekoilu on vienyt viime vuosina päähuomion, mutta SJK tekee monia pieniä asioita paremmin kuin mikään muu seura Suomessa. Sen lisäksi seuralle on tietoisesti ja pitkäjänteisesti rakennettu vahvaa taloudellista pohjaa.

Se on tainnut olla aikalailla tiedossakin että fasiliteetit on kyllä kunnossa ja pieniä nyansseja on hiottu kyllä kuntoon. Hyvä kuulla että pelaajat vielä samaa mieltä. En usko että menestyminen tulee enää jäämään siitä kiinni. Ongelma on jossain syvemmällä ja niin kuin Raipe sanoi, liian moni on vain töissä joukkueella. Tulevalla kaudella keskittyisin hitsaamaan ajoissa joukkueen yhteen ja panostamalla psyykkisellä puolella siihen että porukalla on fiilis kunnossa. Yla ja alamäkiä tulee ja ne kuuluu asiaa. Tuo Kuortaneen case on kyllä loistava pitkällä tähtäimellä sillä sieltä alkaa muutaman vuoden kuluttua varmasti tulla myös omaa tuotantoa junnupuolella. Fasiliteetit ovat siis loistavat myös siellä päässä.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 188
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines