FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.05.2019 klo 18:18:39 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 14 [15] 16 ... 102
 
Kirjoittaja Aihe: SJK 2019  (Luettu 593295 kertaa)
1 Jäsen ja 11 vierasta katselee tätä aihetta.
UtsjoenNaali

Poissa Poissa


Vastaus #350 : 01.12.2018 klo 00:02:39

Moitit kun joku muistuttaa menneisyydestä ja silti itse ammennat pyhää vihaa viime vuosista. Kokeile lukea tämän päivän SJK-uutiset läpi, jos sieltä vaikka saisit ymmärryksen miten seura pyrkii toimimaan nyt ja tulevaisuudessa.

Itsekin olen kauniisti sanottuna vitun skeptinen Papan suhteen, mutta pakko tässä on antaa Cupin verran vielä siimaa. Jos se pelitapa sieltä sittenkin kirkastuisi, kun sitä lähdetään nollasta rakentamaan.

Miksi pitäisi uskoa samaa mantraa mitä on kuultu jo muutama vuosi? Eiköhän ne tulokset saa uskomaan asiaan, nyt se on ollut suunpieksentää. Lukiosta ja uudesta akatemiasta ei voi vielä sana, viime vuosi oli jo lupaava. Pääasia että Kuortane on siinä vahvasti mukana.
Muutenhan tuo edustuksen on naurettavaa. Pyhää vihaa en kirjoituksestani valitettavasti havainnut.

edit:sanamuotoja
« Viimeksi muokattu: 01.12.2018 klo 00:19:51 kirjoittanut UtsjoenNaali »
saviel

Poissa Poissa


Vastaus #351 : 01.12.2018 klo 00:43:29

Sanoisin että joidenkin kannattajien suussa kirosanamainen Valakari olisi syynä. Uudistuminen hänen jälkeensä ei onnistunut, korjausliikkeet eivät onnistuneet ja tilanne on nyt tämä. Selkä seinää vasten.

Just näin. Valakarin jälkeen vaan ei ole kukaan onnistunut rakentamaan joukkuetta ja yhteistä pelitapaa mikä esim. Simon aikana oli. Sehän oli voittavaa ja nice looking peliä noina menestyksen vuosina. Toki Simppa sai puuhata kauemmin seuran kanssa kun seuraajat yhteensä. Fiksu päätös siis oli pistää hänet ulos... näin jälkikäteen mainittuna. Mutta Jeren peluutus ei tosiaan vakuuta ainakaan mua yhtään. Aivan hiki tuli pelkästä vitutuksesta ku pelejä katsoi... menee hyvätkin pelaajat ihan hukkaan ku vaan paiskotaan palloo sinne tänne. No toki nyt pelattiin säilymisestä, mutta silti...
Druidid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sjk


Vastaus #352 : 01.12.2018 klo 00:43:42

Olipas tänne taas tullut paljon vaahtoamista yhdestä lehdistötilaisuudesta :D

Näyttää SJK:n toiminta edelleen kiinnostavan.

Joku tuolla kirjoitti, että tälläkin ryhmällä oltaisiin kärkipäässä. Ei muuten oltaisi. 15 pelaajaa, joista kolme veskaria. Kauas on ihan v*tun pitkä matka ja näillä vankkureilla sitä ei tehdä vielä. Vaatii ainakin 5-6 uutta pelaajaa.

Jos tarkoitit minun viestiäni, niin puhuin avauksesta. Tarkoittaa, että tarvitaan kyllä lisää laadukkaita pelaajia.
silmä64

Poissa Poissa


Vastaus #353 : 01.12.2018 klo 00:51:54

Edelliseen viitaten voisi todeta sanonnan: Karavaani kulkee ja koirat haukkuu! Melkein samanlaista älämölöä välillä tuntuu olevan täällä Kokkolan päässäkin vihreiden osalta. Kiva tulla sinnekin käymään katsomaan derbyä. Sitäpaitsi oltaisiin hiukka ylpeitä nyt kun taas kolme joukkuetta POHJANMAALTA PELAA LIIGAA VAI MITÄ. Siinäpä muulle maalle ihmettelemistä. Tsemiä tulevaan kauteen SJK
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #354 : 01.12.2018 klo 01:06:17

SJK:n uutiset ja tiedotteet ovat erittäin kattavia ja sen myötä mielenkiintoisia, mutta teksti on usein hämmentävän huonoa. Myös nuo jatkuvat kielioppivirheet ovat vuodesta toiseen toistuessaan aika raskasta luettavaa.

Seurakonserni sen sijaan on hienosti rakennettu ja sillä on kaikki edellytykset kilpailla HJK:n kanssa. Urheilullisella rämpimiselle ja valmentaja- ja taustahenkilösekoiluille on helppoa naureskella, mutta kun niihin saadaan jotain tolkkua, on SJK todella vahva organisaatio.
stadionboy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #355 : 01.12.2018 klo 01:53:58

Penninkangasta ja Mäntylää oottelin?
Tulosssa vielä?
Olinykin jatko iso plussa.
Kutis

Poissa Poissa


Vastaus #356 : 01.12.2018 klo 11:31:58

Palkkasin Vimpelin pelinjohtajan konserninjohtajaksi. Aloitti juuri tradenomiopinnot. Tästä se ei homma enää ammattimaisemmaksi mene. Oikeasta laitapakista tein jalkapallojohtajan. Tätä ei ennen ole suomessa tehty.

Kyllä tässä kauden 2019 odotus ja odotukset aika hyvin tiivistyy.
Kui Kui

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: UU-uhit ja Pu-pu-pu-put


Vastaus #357 : 01.12.2018 klo 11:36:14

Sitä en tiedä uskaltaako tässä mitään toivoa ensi kaudesta, mutta kivaltahan tuo ihan kuulosti mitä luriteltiin. Jokainen tietää mitä tarvitsee tehdä, kuulostaa hyvältä, mutta kai vaarana on, että menee jäykäksi toiminta? Ja hieman tuli mikromanagerointifiilis, mutta kai se on tätä päivää? Osaavat tekijät oikealla asenteella ovat tietenkin avainasiassa, oli tyyli mikä tahansa.

Denysin jatko hienoa. Kadio ja Jesse myös jatkoon, heilläkin paikkansa. Toivon, että Kadio saavuttaa tasaisuutta, kun saa joukkueen kanssa priisiisönin. Mieleen jäi viime kaudelta häneltä aika katastrofaalinen avausottelu junasta kentälle tuotuna, ja sitten joitakin aika heikkoja suorituksia, vaikka oli selvästi ammattimaista presenssiä.

Innolla odotan mihin Ions tulee pystymään. Malolo olisi kiva nähdä kentälläkin.

Toivottavasti skouttaus tuottaa tulosta, ja muottiin valahtaa juuri sopivia pelaajia. Runko tosiaan on "ok", mutta tarvitseehan tuo nyt jotain lisäpelimiehiä lisäksi. Ai niin, ja Laaksonen olisi ihan kiva, jos jatkaisi.

Itseä hieman ihmetyttää, ettei Opiyo jatkanut, jäi vähintään neutraali kuva pelaajana. Oliko vain ehkä neutraaliuteen nähden liian kallis?

Noniin, kausi käytiin jo! Jaksaisi odottaa tammikuuhun. Ainiin, niitä pelaajia olisi hyvä saada lisää, ja joku tekemään maaleja. Toki, voisihan joukkue alkaa laajalla rintamalla ottamaan vastuuta siinä :)
Kuningas Jalkapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #358 : 01.12.2018 klo 13:40:11

Ne viiden tai kuuden hankinnan taso tulee määrittelemään kuinka luottavaisin mielin mennään ensi kauteen. Nyt on ihan hyvä runko. Ja Jere lupaili viihdyttävämpää ja pallonhallintaan perustuvaa pelitapaa. Pystyykö siihen? Nyt punnitaan myös Jeren taidot koutsina. Toivottavasti pystyy.

Eihän Rauno Ojasen tulevaisuudesta ole vielä mitään tiedotettu? Vissiin lähdössä Seinäjoelta...
« Viimeksi muokattu: 01.12.2018 klo 19:41:40 kirjoittanut Kuningas Jalkapallo »
Bene

Poissa Poissa


Vastaus #359 : 01.12.2018 klo 14:55:21

Ojanen meni jo... Kaikki vain ei viihdy Suomen parhaassa organisaatiossa ja parhaissa olosuhteissa. Katsotaanpas nyt tämä pelaajisto läpi näin tuularin silmin...

Maalivahdit
Aksalu
Öst
Marttinen

Tämä osasto on kunnossa, eikä kalpene erityisen paljon yhdenkään liigajoukkueen rinnalla. Hyvällä omallatunnolla Marttinen takaisin Kokkolaan lainalle ensi kaudeksi. Sitten taitaakin Mikun soppari päättyä ja jatketaan valjakolla Öst-Marttinen, joista Jessellä kausari avaukseen 2020.

Alakerta
Hatakka
Mero
Sundman
Tikkanen
Hurme
Kadio

Tänne tarvitaa vielä matskua. Toppareista viime kaudella mielestäni onnistuivat ehkä pahaiten Marc Vales (ulostettiin Norjan pääsarjaan mistä toki Sandefjord putosi sitten) ja Tikkanen (joka ei juuri luottoa Papalta saanut). Kadio sai luottoa. Ilmeisesti kausari avaukseen, koska vanha saunakaveri. Toivoisin Merolta vahvaa kautta. Laidoille tarjolla Jakke ja Sunde. Molemmat ok. Sekatyömies Hatakka pelaa millä tontilla vain. Jos rehellisiä ollaan, niin tässä ois semmoiset Penninkankaan + toisen pakin ja Mäntylän mentävät aukot paikattavissa.

Keskikenttä
Hetemaj
Tolonen
Malolo
Sarajärvi
Oliinyk

Jahas. Kun viime kauteen lähdettiin meillä oli keskikentän keskimmäisiä pelaajia enemmän kuin Saharassa kameleita. Valitettavasti se myös hiukan näytti ajoittain siltä. Onneksi päästiin näppärästi siitä parhaasta kamelista eroon antamalla KuPS:lle Ayarna. Saatiin onneksi Opiyo saunakaveriosastolta kehiin. Onneksi ei jäänyt kylpemään enää. Viime kauteen lähdettäessä oli kaksi linkkiä. Toinen oli Jesse ja toinen paskana. Ei tämä nyt oikein muuksi ole muuttunut kuin seuran nettisivuilla. Nyt on Oliinyk, jonka jatkolle aivan häränkullin kokoinen peukku, sekä Jesse. Harmi vaan, että ovat samalle laidalle. Siirrettiin Ions kärkeen, kun siellä ei olisi muuten ketään. Tolonen on vuoden rotevampi. Varmasti enempi on nyt käyttöäkin. Toisaalta Pappa ei junnuja peluuta. Paitsi jos on pakko kun muita ei ole. Onneksi on Mehu. Harmi, että on puolet kaudesta loukissa. Malolo ei varmasti ole kehittänyt kuin hauiksiaan tällä päättyneellä kaudella koska loukissa. Saattaa olla hyvä. Oli sitä ennen loukkaantumistaan.

Tarvitaan siis EDELLEEN pari linkkiä. Tarvitaan Mehulle stuntti, koska muistahan on päästy näppärästi eroon. Tarvitaan Hobitille stuntti, koska ei Papan mukaan jaksa vielä koko kautta. Muualla 18-vuotiaat jaksavat, mutta lienee pohjalaisessa ilmassa jotain, miksi ei....

Myös Laaksonen kelpaisi edelleen, vaikak yritettiinhän hänestäkin eroon voimallisesti. Loppupeleissä oli kauden paras pelaaja. Mutta hei, pistetään vaikka Ilvekseen. Sinne on kelvanneet meiltä huonommatkin.

Hyökkäys
Ions

No kyllä. Pelipaikka on takuuvarma. Siis jos Billy on terveenä. Viime vuonna kun olisi pitänyt leikata syyskuulla ei leikattu. Odotettiin paranemista. Sitten leikattiin huhtikuulla ja pistettiin suurinpiirtein yksijalkaisena kentälle jolloin hajosi ihan klesaksi jo heinäkuussa tai elokuussa tai koska se nyt olikaan, koska mediamiehet kertoivat muistaakseni jokaisessa otteluennakossa maaliskuusta asti, että Ions palaa noin kahden viikon kuluttua.

Tänne tarvitaan ainakin 2-3 miestä. Muuten mennään ilman hyökkääjiä. Eikä mitään Eero Markkasta. Tai no, olishan se €uro-Jonille uusi markkinointikikka kun Eetsi tois velipoikansa puoliaikaviihteeksi paikalle. Saisivat jakaa yhdessä nimmareita ja päästäis kerrankin ihan oikeasti yli 3000 katsojan.

En jaksanut tutkia ketä on vapaana markkinoilla. Voidaan pitää tammikuun alussa mediahiljaisuuden jälkeen uusi tiedotustilaisuus, missä kerrotaan, miten on skoutattu ja katseltu juutuubia. Ei vaan ole löytynyt tarpeeksi hyviä vielä. Eli odotellaan potentiaalisen Espanjan leirin tuliaisia. Ja jos ei Espanjaan päästä, niin voidaan lentää pikaisesti Abu Dhabiin, Tromssaan ja vaikka Göteborkiin pelaamaan nopeasti yhdet matsit, koska on syytä tottua siihen, miten Mestarien liigan ja UEL:n lohkovaiheessa mennään.
Umbron hiekkahousut

Poissa Poissa


Vastaus #360 : 01.12.2018 klo 18:52:34

Ok.
SJK Mediatiimi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Seinäjoen Jalkapallokerho


Vastaus #361 : 01.12.2018 klo 19:32:27

Kootusti perjantain tiedotustilaisuudesta

SJK:n sivuilla muutama nosto perjantain tilaisuudesta sekä kokonaisuudessaan tiedotustilaisuuden video. Nyt Dormanin ja Eremenkon puheet myös tekstitetty suomeksi. Uutena SJK:ssa aloittavan urheilutieteen asiantuntija Joshua Bowenin ja Mikko Kujalan haastattelua tulossa SJK TV:n kanaville ensi viikon alusta.
litmanen10

Poissa Poissa


Vastaus #362 : 01.12.2018 klo 23:18:27

Eilen oli ilmeisesti tupa täynnä toimittajia? Mitä medioita siellä oikein oli? Missään en ole juttuihin törmännyt. Ilkan irtonumerokin piti hommata käsiin ja sieltä löytyi referoituna tiedotustilaisuuden anti. Mistä näille toimittajille oikein maksetaan?
takapenkin tavis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Seinäjoen Sisu vm. 1960


Vastaus #363 : 01.12.2018 klo 23:48:09

En tiedä, mitä Ilkan irtonumerossa oli, mutta tilatussa painoksessa oli aukeaman juttu kuvin ja toimittajan asiallinen kommentti.
10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #364 : 02.12.2018 klo 15:39:30

Oliko jatkosopimusten pituuksista missään mustaa valkoisella?
takapenkin tavis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Seinäjoen Sisu vm. 1960


Vastaus #365 : 02.12.2018 klo 17:07:47

transfermarkt-sivustolla kaikki 15 ("next season's squad") "contract until" 31.12.2019.
SJK Mediatiimi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Seinäjoen Jalkapallokerho


Vastaus #366 : 03.12.2018 klo 15:05:16

Marttinen siirtyy pysyvästi KPV:n riveihin

Maalivahti Teppo Marttinen siirtyy KPV:n paitaan pysyvästi. SJK saa pelaajasta siirtokorvauksen.
tarifu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sjk


Vastaus #367 : 03.12.2018 klo 16:18:23

Näin näitä menee...onneksi taisi olla ainut sektori joka tuon lähdön kesti. Tarvitaan ensikaudelle noin 7-10 pelaajaa, että kausi saadaan uskottavasti läpi. Odotukset viimekauden loukissa olleiden Ionsin ja Malolon kohdalla ylisuuria. Ainuttakaan selkeää hyökkääjää  joukkueessa ei ole, tarve kolme, keskikenttä katosi tarve 2-3, puolustukseen leveyttä 2-3 ja laitureita 1-2 lisää. Akatemiasta ei niin montaa liigatason pelaa ei löydy, valitettavasti.   
Overeem

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #368 : 03.12.2018 klo 16:54:30

2 hyvää laituria löytyy joista Ions lievä kysymysmerkki.
Kärkimiehet puuttuu täysin.
Pitikös tälläviikolla tulla niitä pelaajauutisia?
Kuningas Jalkapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #369 : 03.12.2018 klo 17:22:38

2 hyvää laituria löytyy joista Ions lievä kysymysmerkki.
Kärkimiehet puuttuu täysin.
Pitikös tälläviikolla tulla niitä pelaajauutisia?
En kyllä usko että mitään pelaajauutisia tulossa tällä viikolla. Kun tulisi edes huhuja...
Urpo Tomera

Poissa Poissa


Vastaus #370 : 03.12.2018 klo 18:46:42

Olisi kannattanut heivata Aksalu Kokkolaan ja antaa rohkeasti vastuuta Marttiselle. Hyvän kauden jälkeen olisi siirtosumma voinut olla huomattavasti paljon kovempi kuin mitä KPV nyt pulitti.
Giorgio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #371 : 03.12.2018 klo 20:53:14

Olisi kannattanut heivata Aksalu Kokkolaan ja antaa rohkeasti vastuuta Marttiselle. Hyvän kauden jälkeen olisi siirtosumma voinut olla huomattavasti paljon kovempi kuin mitä KPV nyt pulitti.
Mitä KPV nyt pulitti?
10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #372 : 03.12.2018 klo 20:57:39

Keskikentän keskusta kaipaisi vahvistusta ja nuoret kotimaiset on taas tapetilla. Joko Richie on soitellut nuorimmaiselle Hradeckylle Turkuun?
SJK Mediatiimi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Seinäjoen Jalkapallokerho


Vastaus #373 : 03.12.2018 klo 22:36:19

Valmistautuminen kauteen 2019 alkoi

SJK TV oli paikalla ja haastatteluissa Mikko Kujala ja Josh Bowen.
Isä-Karhu

Poissa Poissa


Vastaus #374 : 03.12.2018 klo 23:24:17

Huutaahan tuo joukkue tottaka tällähetkellä pelaajia. Mutta josko todella maltettaisiin olla tälläkeraa hosumatta ja rakennettaisiin oikeasti hommaa maltilla. Oikeen etsittäis ne oikeat tyypit juuri niinkuin on puhuttu. Eikö se nyt jo ole nähty että ripulikakkaa tuloo jos hosutaan...

Jotenkin vakuutti lujaa tuo Kujala ja Bowen! Eipä tosiaan taida Suomessa olla missään nuon kovaa fysiikka osastoa. Bowen taitaa olla vasta Dormanin ensimmäinen nouto saarilta. Uskaltaako olettaa että ilmasilta on avattu ja muitakin tulossa? Myös Joshilla voisi olla kontakteja sinne...

 
Sivuja: 1 ... 14 [15] 16 ... 102
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines