FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
31.05.2020 klo 17:41:15 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 173 [174] 175 ... 188
 
Kirjoittaja Aihe: SJK 2019  (Luettu 1014083 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kuningas Jalkapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #4325 : 07.10.2019 klo 13:37:12

Miten niin eivät tue hyökkäystä? Tehottomuus on eri asia kuin se ettei hyökkäyksiin osallistuttaisi ja se on vaivannut tuossa joukkueessa ihan kaikkia.

Sundmanin jatkolle, sopimuksen pituudelle ja erityisesti sen kertomiselle iso Ylos Nyt vielä jatkot Oliinykille, Hatakalle, maalivahdeille ja mieluusti Ionsille. Muiden osalta ei ole enää niin suurta merkitystä.

Semmoisia "juoruja" on kantautunut omiin korviin, että Richie olisi saanut niin sanotusti rakentavaa palautetta toiminnastaan ja tämä avoimuus sopimuksien pituuksista johtuisi juurikin siitä keskustelusta, joka on käyty Richien kanssa. Hieno asia että kannttajien kritiikki on otettu vastaan ja toimintatapoja on alettu muuttamaan...
louis.ok

Poissa Poissa


Vastaus #4326 : 07.10.2019 klo 13:46:56

Ikävän näköistä kun Joukkueen Ainut Ammattilainen taantuu tavallisten kuolevaisten tasolle. Alkukaudesta Denys pystyi vielä kääntämään otteluita, mutta jälkipuoliskolla ne sisäänleikkausyritykset näki jo naapurin sokea Reettakin. Pitäisin silti ehdottomasti mukana.
Overeem

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #4327 : 07.10.2019 klo 14:56:57

Ionsin jatkon kanssa pitää olla tarkkana. Varmaan konttorilla tiedetään vieläkö paikat kestää kovaa rasitusta normaalisti.
Hatakka ulos kans.
Onko muuten Rops pelistä missään tarjolla parhaat palat? Näkisi vähän kuinka Lepistö suoriutui hyökkäyspäässä.
Joo-o mitähän tuosta koosteesta nyt sanoisi. Siellä ei ilmeisesti juurikaan hyökitty...
« Viimeksi muokattu: 07.10.2019 klo 15:03:10 kirjoittanut Overeem »
Savannin Raukein Leijona

Poissa Poissa


Vastaus #4328 : 07.10.2019 klo 15:14:32

Ei nyt älyttömästi olla hyökätty tänä vuonna. Oliinyk tehnyt kahdeksan maalia. Toisena meidän maalintekijätilastoissa ihan Dennysin kannoilla on perinteinen maalintekijä Mehu kahdella maalilla.
Qingjing Wuwei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: UU-uhit ja Pu-pu-pu-put


Vastaus #4329 : 07.10.2019 klo 15:14:38

Itse en usko enkä toivo Oliinykin jatkavan. Mies on kieltämättä pitänyt maaleillaan Kerhon veikkausliigassa mutta ei silti pelaa joukkueelle.
Itse toivon, että pääsee johonkin parempaan joukkueeseen :)
Axed

Poissa Poissa


Vastaus #4330 : 07.10.2019 klo 16:05:38

Ei nyt älyttömästi olla hyökätty tänä vuonna. Oliinyk tehnyt kahdeksan maalia. Toisena meidän maalintekijätilastoissa ihan Dennysin kannoilla on perinteinen maalintekijä Mehu kahdella maalilla.

Nyt kun sen noin sanoit.. niin kuulostaa lievästi sanottuna hirveältä :D... mutta, tästähän on suunta vain ylöspäin ja sinne pitää päästä!
10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #4331 : 07.10.2019 klo 16:08:42

Itse en usko enkä toivo Oliinykin jatkavan. Mies on kieltämättä pitänyt maaleillaan Kerhon veikkausliigassa mutta ei silti pelaa joukkueelle.

Pelaisiko joukkueelle, jos hyökkäyspäässä olisi kavereina muitakin kuin Sarajärviä ja Strengejä? Tietyllä tavalla ymmärrän itsekkyyden, kun tilanne yläkerrassa on noinkin lohduton.

Siirtohuhu-topicissa huhuillaan Jonatan Johanssonia Seinäjoelle tai Kuopioon. Olisi jotenkin SJK:n näköinen haku, iso nimi ilman kummoisiakaan näyttöjä.
Kuningas Jalkapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #4332 : 07.10.2019 klo 16:47:18

Pelaisiko joukkueelle, jos hyökkäyspäässä olisi kavereina muitakin kuin Sarajärviä ja Strengejä? Tietyllä tavalla ymmärrän itsekkyyden, kun tilanne yläkerrassa on noinkin lohduton.

Siirtohuhu-topicissa huhuillaan Jonatan Johanssonia Seinäjoelle tai Kuopioon. Olisi jotenkin SJK:n näköinen haku, iso nimi ilman kummoisiakaan näyttöjä.

Pelaisi. Moni syyttää Denysia itsekkyydestä. Miksi ei saisi olla itsekäs, kun on tuommoiset taidot ja vaihtoehtona on syöttää Jesselle mikä tarkoittaa samaa kuin että antaa pallon suoraan vastustajalle. Denys on ehdottomasti pidettävä seurassa, jos vaan mahdollista.

Niin ja Jonatan Johansson ei oikein sytytä. Sytytti viimeksi, kun paukutti maaleja Fulhamissa. Eli tämän kortin voisi jättää katsomatta. Niin penkin alle Jonatan veti Greenock Mortonissa.
Mendes

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Rakastan kaikkia.


Vastaus #4333 : 07.10.2019 klo 16:50:36

Eikö täällä ole porukalla hallussa ihan edes alkeet joukkuepelistä? Denysillä pallo laidassa ja kukaan ei tee minkäänlaisia tukiliikkeitä, taustajuoksuja, linjan taakse juoksuja tms. Koita siinä sitten pelata joukkueelle, kun ainut valinta on takaisin alakertaan tai oma haasto.
louis.ok

Poissa Poissa


Vastaus #4334 : 07.10.2019 klo 17:05:00

Nopealla selvityksellä Mortonin kannattajat nostivat Tintin niinkin korkealle kuin "suurimmaksi virheeksi ikinä". Ei nyt välittömästi kuullostaa päävalmentajalta jota tällä(kään) kertaa tarvitaan. Eli varmaan on jo seittemän vuoden soppari taskussa ja kämppä hallussa.
nououlu

Poissa Poissa


Vastaus #4335 : 07.10.2019 klo 17:56:53

Mitähän peliä täällä osa katselee. KPV pelissä Jesse mukana lähes kaikissa SJK vaarallisissa tilanteissa. Rops pelissä niitä harvoja, joka pystyi pelaamaan nopeasti eteenpäin. Kyllä suurimmat alisuorittajat löytyy ihan jostain muualta. Valoja päälle nyt kaiken katkeruuden keskellä. Nyt muiden huonot suorituksetkin laitetaan jessen syyksi. Tämä kertoo kaiken kommentoijista ja heidän ongelmista.
litmanen10

Poissa Poissa


Vastaus #4336 : 07.10.2019 klo 17:57:35

Vaikka kausi ei ole vielä ohi, niin ajattelin lyödä sen omalta osaltani lukkoon tässä kohtaa. Viimeinen peli jää omalta osaltani näkemättä ainakin livenä ensimmäistä kertaa tällä kaudella, mutta parin edellisen pelin perusteella, mitään kovin suurta näytöstä on tuskin luvassa.

++
Nadson - Erinomainen, mutta fysiikka ei kestänyt koko kautta kuitenkaan. Puolustuksen johtaja ja hyvä pelin avaaja. Hänen varaansa on hyvä rakentaa vielä ensi kausi. Toivottavasti pysyy kunnossa.
Mehu - KAPTEENI. LEGENDA. Toivottavasti pysyy kunnossa vielä pari kautta. Vaikka jalka on hidastunut hieman, suurta sydäntä joukkue kaipaa enemmän kuin koskaan heti seuraavan kauden alussa.
Oliynyk - Liigan parhaita hyökkäyspään pelaajia. Ratkaisija. Ehkä kuitenkin liikaa oikean jalan varassa ja siksi pelaa Suomessa. Jäänyt loppukaudesta yksin ja aika helppo pidettävä, kun toisella laidalla huumoriosastoa.
Öst - Piti alkukaudella yksin joukkuetta pystyssä. Miksi putosi kakkoseksi? Ensi kaudeksi selkeä ykkösvahti.
Mero - Huippupelejä ja jopa ykköstoppari loppukaudesta. Pitäisin ehdottomasti mukana, mutta vahvojen huhujen mukaan lähdössä.

+
Arthur - Tasaiset ok suoritukset. Vasta 20v. pelaaja, ja potentiaalia jopa isompiin liigoihin. Pitäisin vähintään ringissä mukana.
Sundman - Tasaisen hyvä koko kauden, vaikka pari edellistä peliä ihan luokattoman huonoja. Joukkueen paras pakki, joka toisaalta ehkä ei ole hyvä merkki.
Tikkanen - Potentiaalia paljon, mutta milloin alkaa elää ammattiurheilijan elämää. Nyt ei vielä näytä urheilijalta. Pitäisin ringissä, ehkä kuitenkin pääpaino ykkösessä, jos ja kun sinne noustaan Akatemian kanssa.

+/-0
Kadio - Fysiikka ei kestänyt. Hyvä alkukaudesta Nadsonin rinnalla. Ei jatkoon.
Mosa - Kun pelaaminen kiinnosti, oli joukkueen paras pelaaja. Motivaatio harjoitteluun kuitenkin tiedettiin heikoksi ja viihde kiinnostaa enemmän, niin miten tähän pelaajaan päädyttiin?
Aksalu - Ok kakkosvahti vielä 1-2 kautta.
Ions - Ei näytä tulevan pelikuntoon. En jatkaisi sopimusta, vaikka sympaattinen henkilö.
Hatakka - Ok, mutta ei loistanut. Taso vaihdellut tosi paljon, ja käyrä pikkuhiljaa kauden edetessä alaspäin. En jatkaisi.
Hurme - Taso riittää hyvin, mutta paikat ei ilmeisesti kestä. En jatkaisi.

-
Elhi - Alkukaudesta ok, mutta loppukautta kohti huomaa, että ei vaan millään riitä. Uskomattoman huono haku.
Tolonen - Joku ihmeellinen takalukko päällä, olisko itseluottamuksen kanssa tekemistä? Vasta 18v. ja ehkä sai Augen aikana turhan isoa vastuuta liian nopeasti. Pitäisin ehdottomasti edelleen mukana. Ykkösen avauksessa ja pikkuhiljaa sitten vastuuta edustukseen.
Lautamaja - Ainut pelaaja, jonka ollessa kentällä on tehty (5) enemmän maaleja kuin päästetty (3). Ikää jo 24. Ehkä päästäisin menemään tai tarjoaisin isoa vastuuta ykkösessä.
Malolo - Odotin todellista läpimurtoa tällä kaudella, mutta vähän jäi piippuun. Potentiaalia on, mutta saadaanko sitä ikinä ulosmitattua SJK:ssa?

--
Beglarishvili - Surkea hankinta tämäkin, ei mitään käyttöä.
Acoff - Kärjessä käyttökelvoton. Ei laidallakaan loistanut. Nopea, muttei osaa pelata jalkapalloa. Ei sovi oikein mihinkään rooliin SJK:n pelitavassa. Ulos.
Streng - Potentiaalia on. Ykkösessä ensi kaudelle iso vastuu.
Batista - Uskomattoman huono. Ulos ja samalla ovenavauksella scouttaaja.
Sarajärvi - Todellinen vitsi. Pelit saavat koomisia piirteitä Jessen ollessa kentällä. Kukaan ei halua syöttää kuin äärimmäisessä pakkotilanteessa. Vastustajan ei edes tarvitse puolustaa Jessen laitaa. Pelannut vajaa 900 min ja sinä aikana on saatu 4 maalia. Tälläkin kaudella Veikkausliigan ylivoimaisesti huonoin merkittävästi peliaikaa saanut pelaaja ja vienyt loppukauden huumoripeleissäkin turhaa peliaikaa nuorilta pelaajilta. Taso tällä hetkellä jossakin kolmosdivarin hujakoilla eli joukkuehengenkin vuoksi kehottaisin siirtymään muualle.
Kiuru - Ei vielä Veikkausliigatasoa, mutta ykkösessä pärjää hyvin ensi kaudella.

En kauden runko on tässä. Eli 60% avauksesta vaihtoon ja lisäksi rinkiä leventämään vielä useita uusia pelaajia. Ykkösen joukkueen rakentaisin pääosin omien nuorien varaan muutamalla kokeneella pelaajalla vahvistettuna.

                     Hankinta
Oliynyk         Hankinta            Hankinta
              Mehu       Hankinta
Sundman      Nadson      Hankinta   Hankinta
                       Öst

Tärkeimpänä tietenkin päävalmentajan (+apuvalmentajan) valinta. Ei mielellään tällä kertaa sellaista, jonka kaikki tietävät valmiiksi surkeaksi ja jolla vyöllä vain epäonnistumisia edellisissä seuroissa.
nououlu

Poissa Poissa


Vastaus #4337 : 07.10.2019 klo 18:02:13

Tämä yksi kommentoija osaa toimitusjohtajan , valmentajan ja kaiken mitä seurassa pitäisi tehdä. Huh huh mikä vitsi noiden analyysien kanssa . Toivottavasti tuo den ainoan asiakkaansa peliin Virtasen lähdön myötä.
Varjo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sjk


Vastaus #4338 : 07.10.2019 klo 18:24:01

Miten mero voi olla jonkun silmissä onnistuja??
Hätäilee, roiskii mihin sattuu palloja, syöttää huonosti lähelle ja kauas... Pois ja äkkiä!!
Lehtimies420

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK, ManU, SDP


Vastaus #4339 : 07.10.2019 klo 19:20:03

Kyllähän tämä kymmenen ottelun voitoton "putki" on häpeällinen asia koko Seinäjoelle ja sen talousalueelle.

Ensi kauden valmentajasta puhuttaessa en väheksy Jani Sarajärveä yhtenä hyvänä vaihtoehtona. Miehellä on kokemusta ja laajaa prosessiymmärrystä, jota on pystynyt kehittämään Banan apulaisvalmentajana. Se, että HJK- ja VPS-"fanit" ovat häntä haukkunut, on vain hyvä asia. Lisäksi mies väittelee Lissabonin jalkapallokoulusta maisteriksi ja ymmärtää pohjanmaalaista mentaliteettia. Kun on seurannut Riven "liitoa" Huuhkajien peräsimessä vaikka Bakkeen ja Baksteriin verrattuna, voi huomata millainen merkitys on sillä, että valmentaja ymmärtää paikallista menttaliteettia. Aiemmista Kerhomme valmentajista yksikään ei ole omannut taustaa Pohjanmaalla.

Jos Jani on sukua Raimolle (tietääkö joku, onko?), niin siinä voi tietysti olla omat riskinsäkin.

Joka tapauksessa uskon, että tästä vielä noustaan.
tallywagon

Poissa Poissa


Vastaus #4340 : 07.10.2019 klo 19:28:41Siirtohuhu-topicissa huhuillaan Jonatan Johanssonia Seinäjoelle tai Kuopioon. Olisi jotenkin SJK:n näköinen haku, iso nimi ilman kummoisiakaan näyttöjä.

Olisi kyllä Kerhon näköinen valinta. Tuossa kommetteja kun oli Greenockin peräsimessä

Lainaus
”There just hasn’t been anything close to positive since JJ came in. We haven’t managed to put more than two wins in a row together, and are currently sitting in a run of 1 win in 12.

"The budget at Cappielow has been cut recently and the squad assembled by McKinnon had glaring weaknesses, but the manager should be getting much, much more out of the players at his disposal. Every single one has gone so far backwards since his arrival it's pretty unbelievable."

Lainaus
"After we took some hammerings early on in JJ’s tenure he began setting us up in a back five. A complete lack of trust and apparent failure to actually coach the defence properly meant he felt he needed to just stick as many back there as possible.

"We stopped leaking as many goals, but since then have struggled to get beyond the halfway line. We have no idea how to attack teams and take the game to them, hence why Alloa have been able to beat us three times out of four. Players don’t look like they know what they’re doing, and outside of maybe one or two wins just look completely lost 90% of the time.

Käytännössä noi kommentit menee yks yhteen Kerhon tämän kauden esitysten kanssa :)
Kuningas Jalkapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #4341 : 07.10.2019 klo 20:27:53

Aiemmista Kerhomme valmentajista yksikään ei ole omannut taustaa Pohjanmaalla.

Jos Jani on sukua Raimolle (tietääkö joku, onko?), niin siinä voi tietysti olla omat riskinsäkin.

Joka tapauksessa uskon, että tästä vielä noustaan.

Mitä tarkoitat, että ei ole omannut taustaa Pohjanmaalla? Siku valmensi useamman vuoden Pietarsaaressa. Auge on valmentanut niin Vaasassa kuin Pietarsaaressa. Ja pappa muutti Pietarsaareen melkein 30 vuotta sitten.
Onnenonkija

Poissa Poissa


Vastaus #4342 : 07.10.2019 klo 21:18:49

Olisi ainakin nuori ja eteenpäin pyrkivä koutsi tällä kertaa. Ei se Valakarikaan valmis valmentaja ollut SJK:hon tullessaan. Nuo pitkän linjan veteraanit alkaa olemaan SJK:n osalta nähty.

Ei tuo huono vaihtoehto olisi tässä kohtaa.
Seinäjoen Haades

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #4343 : 07.10.2019 klo 21:42:41

Olisi ainakin nuori ja eteenpäin pyrkivä koutsi tällä kertaa. Ei se Valakarikaan valmis valmentaja ollut SJK:hon tullessaan. Nuo pitkän linjan veteraanit alkaa olemaan SJK:n osalta nähty.

Ei tuo huono vaihtoehto olisi tässä kohtaa.
Simollakin oli kuitenkin Keith Armstrong taustalla, vähintään Keken veroista tarvittaisiin luultavasti myös tässä tilanteessa.
Gempes

Poissa Poissa


Vastaus #4344 : 07.10.2019 klo 21:47:49

Olisi ainakin nuori ja eteenpäin pyrkivä koutsi tällä kertaa. Ei se Valakarikaan valmis valmentaja ollut SJK:hon tullessaan. Nuo pitkän linjan veteraanit alkaa olemaan SJK:n osalta nähty.

Ei tuo huono vaihtoehto olisi tässä kohtaa.

Ääääh ei mitään tuollaista. Ostaisi tusinan niin kovia pelimanneja ettei edes tarvitse ollenkaan kunnon valmentajaa, jolloin Page voisi vaan hoitaa psyykkauksen peleihin ja kirjata tapahtumissa läsnäolijat.
louis.ok

Poissa Poissa


Vastaus #4345 : 07.10.2019 klo 22:07:06

Valakari sai harjoitella Ykkösessä melkein puolitoista kautta ennen hyppyä liigaan. Ja kun tietää SJK:n historian näissä "high riski, high reward"-ratkaisuissa, niin toistaiseksi kaikki riskit ovat toteutuneet ihan maksimaalisesti. Toisaalta mitä sitä riskejä enää karttamaan, kun kerran tälle tielle on lähdetty. Tintti ruoriin ja mestaruuskaavakkeita täyttelemään.
litmanen10

Poissa Poissa


Vastaus #4346 : 07.10.2019 klo 22:28:06

Valakari sai harjoitella Ykkösessä melkein puolitoista kautta ennen hyppyä liigaan. Ja kun tietää SJK:n historian näissä "high riski, high reward"-ratkaisuissa, niin toistaiseksi kaikki riskit ovat toteutuneet ihan maksimaalisesti. Toisaalta mitä sitä riskejä enää karttamaan, kun kerran tälle tielle on lähdetty. Tintti ruoriin ja mestaruuskaavakkeita täyttelemään.

Kyllä aiemmat valmentavalinnat on olleet enemmän high risk, low reward -tyyppisiä.
peluri187

Poissa Poissa


Vastaus #4347 : 07.10.2019 klo 22:42:35

Mitä muut ajattelee siitä jos tämä Jani Sarajärvi astuisikin valmentajan pestiin?
Kuningas Jalkapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #4348 : 07.10.2019 klo 23:01:22

Mitä muut ajattelee siitä jos tämä Jani Sarajärvi astuisikin valmentajan pestiin?
Ei kiitos, jos suunnitellaan päävalmentajaksi. Kakkosvalmentajana menee kyllä. Eli todennäköisin olisi Bana ja Jani Sarajärvi. Bana kelpaisi.
peluri187

Poissa Poissa


Vastaus #4349 : 07.10.2019 klo 23:06:39

Ei kiitos, jos suunnitellaan päävalmentajaksi. Kakkosvalmentajana menee kyllä. Eli todennäköisin olisi Bana ja Jani Sarajärvi. Bana kelpaisi.

Onko perusteita tälle ei kiitos valinnalle?

 
Sivuja: 1 ... 173 [174] 175 ... 188
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines