FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.10.2019 klo 22:10:31 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 37 [38] 39 ... 69
 
Kirjoittaja Aihe: VPS 2019 - Hello darkness my old friend  (Luettu 444971 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
sammy19

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #925 : 18.06.2019 klo 08:27:35

Nythän pelityyli näyttää siltä mitä suurin osa vaasalaisista on pitkään toivonut eli suoraviivaista, eteenpäin menevää tsemppifutista missä vetoja tulee aina kun siihen on mahdollisuus. En tiedä onko tulokset seurausta tästä mutta toivottovasti kaikki jotka ovat valittaneet tylsästä ja hitaasta pelityylistä menevät nyt paikalle kun viimein saavat nähdä sitä jalkapalloa mitä ovat toivoneet.  

Eilinen pelihän oli ihan viihdyttävä. Nämä pimputtelut, jossa ei saada maalipaikkoja kuin 1-2 per peli ovat onneksi vähentyneet huomattavasti kahden edellisen vuoden aikana.

Vieläkin paljon suoraviivaisemmin voisi pelata, jos materiaalia siihen olisi. Nyt puuttuu target-hyökkääjä, joka on harmi tietyissä tilanteissa kuten eilen. Viimeiset 15-30 minuuttia olisi ollut mahdollisuus pelata tällaisella taktiikalla, jossa paine laitetaan vastustajan boksiin.

Mutta eilen en ottanut kännykkää esille ja alkanut lukea Facebookia, kuten aiemmin kun topparit syöttelivät keskenään tappioasemassa.

Ei pelissä ole mielestäni ollut kovin paljon vikaa tällä kaudella. Tuloksissa on. Pienet asiat ratkaisee tällä hetkellä. Yksittäisenä asiana sanoisin että maalipaikkoja pitäisi luoda enemmän kuin vastustaja, niin ollaan keskimäärin aika vahvoilla. Miten maalipaikkoja sitten luodaan enemmän kuin vastustaja? Se taitaa olla koko lajin vaikein asia ratkaista...
José Carioca

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #926 : 18.06.2019 klo 09:25:34

Ei vieläkään uutista uudesta valmentajasta? Kysymys ei ole siitä, onko varaa potkia Peteä pois vaan siitä, onko varaa olla potkimatta.
mikko1924

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #927 : 18.06.2019 klo 11:40:25

Kuka on viimeisin valmentaja, joka on valmentanut sopimuksensa loppuun, eroamatta tai erottamatta ? Paananenko, joka pudotti silloisen joukkueen divariin...
White City

Poissa Poissa


Vastaus #928 : 18.06.2019 klo 11:47:36

Edellisen kotivoiton muisto-/vuosipäivä on 4. heinäkuuta. Jonkinlainen muistotilaisuus voisi tuolloin olla paikallaan.

Voi olla että nyt meni vähän sinnepäin, mutta laskujeni mukaan Vepsu on voittanut kahdestakymmenestä (21) edellisestä liigapelistään ainoastaan umpipaskan PS Kemin.

Eipä tämä nyt urheilupuolellakaan kovin häävisti ole mennyt.  
Lemerre

Poissa Poissa


Vastaus #929 : 18.06.2019 klo 12:33:59

Edellisen kotivoiton muisto-/vuosipäivä on 4. heinäkuuta. Jonkinlainen muistotilaisuus voisi tuolloin olla paikallaan.

Mitä noita taloussignaaleja on kuunnellut, niin isompaakin muistotilaisuutta täytynee viettää vielä tänä vuonna. Joko siellä on taustoissa löydetty kani hatusta tai he ovat hyväksyneet kohtalonsa heinä, jotka tuhosivat ikiaikaisen instituution. Ehkä se olen ainoastaan minä, mutta kaipasin jonkinlaista rehellistä ulostuloa. Silloin pelastusoperaatio voisi kaikessa epätoivossa saada tuulta siipiensä alle ja kaiken onnistuessa pitää edes pään pinnalla.

Velkaa on aivan liikaa ja hirvittäviä summia myös niille tahoille, joilla on suurin valta vetää töpseli seinästä. Näin olen ollut ymmärtävinäni.

Tällaista tekstiä lukiessa alkaa melkein alahuuli väpättää. Viimeaikaiset, joidenkin mukaan vuosiakin jatkuneet pelilliset ongelmat ja mahdollinen putoaminen sarjastakin vaikuttavat mitättömiltä sivujuonilta verrattuna siihen, että seura voi olla pian tuhon oma. Taistelu liigapaikasta ei mielestäni ole sama asia kuin taistelu olemassaolosta, sillä taloudelliset ongelmat seuraavat kyllä sarjatasosta riippumatta.

Toivon todella, että toimistolla on käynnistetty ja mahdollisesti viety jo pitkällekin jompaakumpaa seuraavista vaihtoehdoista:

1) Pelastusoperaatio nro 2. Kerätään ja kerjätään rahaa lähinnä yritysmaailmasta. Velkojat tuskin ovat tällä kertaa niin anteeksiantavaisia kuin viimeksi, etenkin verottajalta ja vakuutusyhtiöiltä lienee turha odottaa armoa. Rahaa pitäisi arvioni mukaan kerätä reilusti päälle puoli miljoonaa, että velkapuoli hoituisi ja maksuvalmiuttakin taas olisi. Jokerivaihtoehtona yksi suurempi rahoittaja tai pienehkö rahoittajaryhmä (tyyliin Sarajärvi, Håkans...)?

2) Hallituksen vastuunkanto. Fahler kantoi operatiivisena johtajana vastuuta sen verran kuin epäonnistuneelta palkolliselta voi odottaa eli sanoutui irti. Laajempi vastuu on kuitenkin osakeyhtiön hallituksella, joka on riskinoton siunaamalla ja hitaasti reagoimalla myötävaikuttanut tähän jamaan ajautumiseen. Holtitonta ja pikaiseen konkurssiin johtavaa velkaantumista parempi ratkaisu on hankkia seuralle velat kuittaava ja maksuvalmiuden takaava riittävä pankkilaina, jonka hallituksen jäsenet takaavat henkilökohtaisesti. Seura tervehdyttää taloutensa esimerkiksi kymmenessä vuodessa ja lyhentää velkaa vuosittain tasasumman.
Tapsa

Poissa Poissa


Vastaus #930 : 18.06.2019 klo 19:55:14

Juu, nämä on nähty mutta se VIFK?

Olet siis luovuttanut ”tubettamiset kaikilla herkuilla”?
Nyt on IFKn asuihin linkit topicissa "Raporttia foorumille", koska tänne ne ei kuulu. Yksi noita jäi vielä odottamaankin.
« Viimeksi muokattu: 18.06.2019 klo 21:18:22 kirjoittanut Tapsa »
turkistarhaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Munsala IK


Vastaus #931 : 18.06.2019 klo 20:44:07

Suoraan säilymiseen on tämän illan pelien jälkeen 8 pistettä eli kovin vaikea on nykyformilla tuohon uskoa.
raita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #932 : 19.06.2019 klo 00:32:28

Suoraan säilymiseen alkaa olemaan realistiset mahdollisuudet jo katoamassa. Nyt olisi elintärkeää saada jotain pisteitä että pysytään KPV:n edellä.

Jotain päätöksiä on Vepsun tehtävä. Seuraavasta kahdesta ottelusta ei ole pisteitä budjetoitu, mutta se todella ratkaiseva on 6.7. Kokkolassa.
Osallistuja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #933 : 19.06.2019 klo 12:04:33

VPS pelaa tällä kaudella Pelle- Wermanni (ihannoimaa) jalkapalloa.

Tämä on sitä Pelle-Wemannin Vepsua. Nyt ei pimputella vaan nyt taistellaan ja pelataan suoraviivaisesti.

Oliko sulla muuta sanottavaa Vepsusta vai pitääkö vielä toistaa tuota jatkossakin..? Tuo on naurettavaa yrittää laittaa Vepsun paskan menon syy yksittäiselle FutisForumin nimimerkille, joka on toivonut muutosta Vepsun peliin. Näinhän se varmasti menee, että Vuorinen on kyllästynyt vuosien saatossa P-W:n viesteihin ja päätti sitten muuttaa peliä täksi kaudeksi.

Pitää nähdä metsä puilta. Vuorisen päätökset peliin liittyen eivät liity mitenkään foorumiin - Pete peluuttaa sellaista futista kuin parhaaksi näkee sillä kokoonpanolla, joka on ollut mahdollista saada kasaan puupenneillä. Ja luojan kiitos, että peli on muuttunut - tällä kaudella katsomossa ei ainakaan ole ollut niin puuduttavan tylsää kuin aiemmin. Jos miehistö olisi edes suunnilleen samaa tasoa kuin parilla viime kaudella, tällä futiksella tulisi aiempaa parempaa tulosta.

Vaikeudet johtuvat lähinnä a) köykäisestä rosterista ja b) pelaajien (..ja osin valmennuksenkin) jumiutuneesta pääkopasta. Pete ei ole sen paskempi koutsi kuin aiemminkaan. Urheilussa asiat on pienestä kiinni, ja jos jossitelusta tykkää, niin kausi olisi mennyt mahdollisesti ihan eri tavalla, jos vaikka se KPV-peli olisi hoidettu kunnialla loppuun. Kun homma menee liian vaikeaksi, niin sitten se voittaminen alkaa olla ihan helvetin vaikeaa.

Se on sitten toinen asia, pitäisikö Pete potkia ulos. En laita paskoja otteita/tuloksia Peten laskuun, mutta en tiedä, onko hänestä enää kääntämään kurssia. Koutsin vaihdosta saattaisi jengi saada tarvittavan energia/motivaatiobuustin, jolla kairattaisiin pari tarvittavaa voittoa. Tuon päätöksen seuraukset vaan näkyvät mahdollisesti ensi kaudella divarissakin sitten, hyvässä tai pahassa.

On tämä raskasta aikaa. Kun nyt ei menis seura sentään konkurssiin, jos tilanne niin paha on kuin täällä vihjataan.
Jau

Poissa Poissa


Vastaus #934 : 19.06.2019 klo 12:55:11

Se on sitten toinen asia, pitäisikö Pete potkia ulos. En laita paskoja otteita/tuloksia Peten laskuun, mutta en tiedä, onko hänestä enää kääntämään kurssia. Koutsin vaihdosta saattaisi jengi saada tarvittavan energia/motivaatiobuustin, jolla kairattaisiin pari tarvittavaa voittoa. Tuon päätöksen seuraukset vaan näkyvät mahdollisesti ensi kaudella divarissakin sitten, hyvässä tai pahassa.
Tässäpä se on kiteytettynä. Yleensä solmun avaamiseen tarvitaan jokin muutos ja urheilussa se on usein valmentajan vaihto, kun ei oikein muita keinoja ole. Fyrkkaa uuteen valmentajaan ei nyt ole enkä tiedä saisiko Sund tätä jotenkin vedettyä kuiville. Tuskin. En tiedä saisiko tätä porukkaa enää kukaan vedettyä kokonaan kuiville, mutta karsintaan on kuitenkin henkisesti helpompi lähteä jos on edes "yritetty" vs. yksi voitto koko kaudelta ja pisteitä ~15.
Komigenare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #935 : 22.06.2019 klo 00:21:21

On raskasta aikaa ja sitten on raskausaikaa. Tänään, juhannuspäivänä 2019, tulee kuluneeksi yhdeksän (9) kuukautta Vepsun edellisestä voitosta (22.9.2018).

Eikä tässä enää ole kuin 12 päivää edellisen kotivoiton (4.7.2018) vuosi-/muistopäivään. Paitsi jos Ilves kaatuu sitä ennen Toistuvan Tragedian Teatterissa, jolloin vuosipäiväjuhlallisuudet hautakynttiläkulkueineen peruttaneen.

04.07.2018 VPS - TPS 2-0
22.09.2018 PS Kemi - VPS 0-2
29.06.2019 VPS - Ilves ?-?
David Rancan

Poissa Poissa


Vastaus #936 : 24.06.2019 klo 12:45:54

Takku kertonut, rahat loppu....vaikeaa tulee olemaan jatko.... ?????
Gempes

Poissa Poissa


Vastaus #937 : 24.06.2019 klo 13:02:03

Takku kertonut, rahat loppu....vaikeaa tulee olemaan jatko.... ?????

Uskomatonta kuinka päin persettä on asiat voitu hoitaa parin kolmen viime vuoden aikaan...eikö kukaan ole osannut laskea yhteen ja välillä vähentää siellä toimistolla...vai onko ex-tj onnistunut puhumaan kauniita ja pitämään paskan poissa tuulettimesta liian pitkään...sääliksi käy.
Simple

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #938 : 24.06.2019 klo 14:30:03

Takku kertonut, rahat loppu....vaikeaa tulee olemaan jatko.... ?????
Olisiko syytä edustuksesta vahvistaa akatemiaa niin että sarjapaikka säilyy?
Jos huonosti käy ja akatemiasta tulee edustusjoukkue niin ei tarvitsisi lähteä kolmosesta kuten JJK.
juristi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Happy prnda with you makes pleasant


Vastaus #939 : 24.06.2019 klo 14:50:47

Aikaisemmin Fahlerin kanssa samoissa firmoissa työskennelleet puolitutut kertoilivat tj-pestin julkistuksen yhteydessä huolestuttavia juttuja puheiden ja tulosten epäsuhdasta. Silloin sitä jaksoi toivoa huhujen olevan liioiteltuja, mutta eihän viimeisen kolmen vuoden tulosputki oikein positiivisempaakaan johtopäätöstä tuota. Toki hallituksen ja jopa omistajien olisi pitänyt olla paremmin hereillä, sillä merkit ovat olleet näkyvissä jo pitkään.

Vaikka foorumnimimerkkien kuulemiin huhuihin kannattaakin jättää aina epäilyksen varaa, ei rahaa missään tapauksessa liikaa ole. Mikä osaltaan vaikeuttaa jo itsessään varainhankintaa. Kun monen voi tehdä mieli tukea seuraa vaikkapa osakkeen muodossa, ei kovinkaan moni puolestaan halua lahjoittaa samaa rahaa konkurssipesälle. Ja kun yleinen tunnelma viestii vääjämätöntä konkurssia, moniko lopulta enää viitsii laittaa rahaa kiinni osakeyhtiöön, kun yksittäiset pikkusummat eivät suuntaa kuitenkaan pysty muuttamaan. Raha menisi suoraan velkojille ja yhtiö joka tapauksessa nurin.

Tilanne vaatisi käytännössä jonkun suuren yksityis-/yritysryhmittymän, joka panostuksellaan palauttaisi luottamuksen toiminnan jatkumiseen ainakin vuoden päähän. Tuollainen pätkä antaisi aikaa sopeuttaa toiminta ja pitää osakeyhtiö pystyssä, jolloin me köyhemmätkin voisimme luottaa rahoittavamme VPS:n toimintaa ja tulevaisuutta. Vaikka sitten mentäisiin tänä vuonna sukkana ykköseen ja ensi vuonna kakkoseen, olisi meillä kuitenkin mahdollisuus tervehdyttää taloustilanne ja turvata toiminnan jatkuminen.

Onneksi seura ei ole pelkkä oy.
Fani47

Poissa Poissa


Vastaus #940 : 24.06.2019 klo 16:30:25

Olisiko syytä edustuksesta vahvistaa akatemiaa niin että sarjapaikka säilyy?
Jos huonosti käy ja akatemiasta tulee edustusjoukkue niin ei tarvitsisi lähteä kolmosesta kuten JJK.

Samalla voisi jo ruveta säästämään molempien seurojen rahoja laittamalla lusitaanit lentokoneeseen menolipuilla ja Kisu Akatemian puikkoihin. Akatemian ja B:n kausia kun katsoo niin uusin Portugalin kaveri on ollut suuri pettymys.
Komigenare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #941 : 25.06.2019 klo 21:24:34

Voutilainen lienee lähiaikoina harvakseltaan pelikelpoinen. Tänään napsitut Keltainen + Keltainen = Punainen tarkoittavat pääsarjakauden toista pelikieltoa.

Koska korttikertymä tuo ensimmäisen pelikellon neljännestä varoituksesta, niin toinen tullee seitsemännestä. Jerryllä oli ennen tätä matsia kuusi lappua eivätkä samassa ottelussa saadut varoitukset kartuta kertymää, joten hän on edelleen kuudessa. Eli jos olen oikein ymmärtänyt, niin hän on edelleen yhden varoituksen päässä seuraavasta pelikiellosta, joka olisi hänelle pääsarjakauden kolmas. Kolmanteen pelikieltoon on ollut tapana lisätä yhden matsin lisäsanktio, joten katsomovuoroja on tiedossa ellei nyt sitten tee täyskäännöstä ja katkaise liki täydellistä korttiputkeaan.
juristi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Happy prnda with you makes pleasant


Vastaus #942 : 26.06.2019 klo 14:09:29

Olisiko syytä edustuksesta vahvistaa akatemiaa niin että sarjapaikka säilyy?

VPS meddelar att "flera spelare" från a-lagsringen finns med då VPS J Akatemia möter KuFu idag. Samba Sillah, Jesper Engström och Hampus Holmgren finns alla listade på lagets sida på Tulospalvelu. Ingen av dem spelade igår. Eli näin. @MiestenK #Veikkausliiga #futis

Tosin ainakin Sillahin ja Jepen tapauksissa lienee enemmän kyse pelituntuman hakemisesta kuntoutumisen jälkeen. Hampus puolestaan jäänyt viime aikoina edustuksessa Ojamaan taakse, joten tässä on aikataulullisesti hyvä paikka käydä höntsäilemässä.
Komigenare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #943 : 26.06.2019 klo 15:03:58

Vähänkään enemmän edustuksen mukana olleista on Akatemian otteluryhmään nimettynä Holmgren, Sarr, Sillah, Gatambiye ja Engström.

Päivitän (niin muistaessani) tietoja, kunhan avauskokoonpano ilmoitetaan.Hampus, Momodou ja Fabrice olivat avauksessa ja pelasivat täydet minuutit. Samba (sisään 58') ja Jesper (sisään 59') aloittivat penkillä.
« Viimeksi muokattu: 26.06.2019 klo 20:30:51 kirjoittanut Komigenare »
Jau

Poissa Poissa


Vastaus #944 : 26.06.2019 klo 15:13:01

Tosin ainakin Sillahin ja Jepen tapauksissa lienee enemmän kyse pelituntuman hakemisesta kuntoutumisen jälkeen. Hampus puolestaan jäänyt viime aikoina edustuksessa Ojamaan taakse, joten tässä on aikataulullisesti hyvä paikka käydä höntsäilemässä.
Hampus on vähän jännä tapaus. CV:n puolesta pitäisi olla heittämällä liigan alapäässä seilaavan jengin tasoinen pelaaja, mutta ei ole kyllä hirveästi esittänyt otteita, jotka todistaisivat hypoteesin oikeaksi.
Simple

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #945 : 26.06.2019 klo 15:34:17

hyvä paikka käydä höntsäilemässä.
Tuosta asenteestako johtuu että kumpikin joukkue on sarjansa jumbona?
turkistarhaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Munsala IK


Vastaus #946 : 26.06.2019 klo 20:20:56

Ei paljon edarin avut auta Akatemiaa, kun turpaan tulee taas vaihteeksi kunnolla. Oli toki tärkeää raahata koutsi Euroopan toiselta puolelta, kun samat tulokset olisi saanut kenellä tahansa.
10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #947 : 26.06.2019 klo 20:48:08

Oliko Aatu Kujanpään tilanteesta mitään tietoa? Meneekö taas koko kausi sivu suun, vai onko vielä mahdollisuus päästä kentille tämän kauden aikana?
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #948 : 26.06.2019 klo 20:56:27

Ei paljon edarin avut auta Akatemiaa, kun turpaan tulee taas vaihteeksi kunnolla. Oli toki tärkeää raahata koutsi Euroopan toiselta puolelta, kun samat tulokset olisi saanut kenellä tahansa.
Sama. Näissä peleissä sen huomaa että monella edarin pelaajalla on ihan riittävästi haastetta jopa kakkosessa.
taddei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #949 : 26.06.2019 klo 22:31:27

Tää Portugali-kuvio on kyllä täysi vitsi. Duarte vissiin ihan tekijämies tosin, mutta eipä hänestäkään lopulta ollut kauheasti Vepsulle hyötyä.

 
Sivuja: 1 ... 37 [38] 39 ... 69
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines