FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
02.04.2020 klo 18:40:38 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Pasi Tuutille jatkosopimus?
Kyllä
Ei

Sivuja: [1] 2 ... 302
 
Kirjoittaja Aihe: RoPS 2019 - Klubin sivukonttori  (Luettu 1096192 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Raymond Kertezc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Universidade de Lisboa


: 02.11.2018 klo 16:50:31Yhteenveto kaudesta 2018

Mennään ajassa taaksepäin viime vuoden lokakuuhun. Joukkue pelasi vahvaa loppukautta ja tulevaa kautta odotettiin suhteellisin levollisin mielin. Harvinaisen tasaista olikin RoPS-kannattajan arki silloin. Mielenkiintoa saatiin kuitenkin pari peliä ennen kauden päätöstä, kun päävalmentaja Juha Malisen uutisoitiin jättävän pestinsä ja hyppäävän pikkuhuuhkajien päävalmentajaksi, sekä Palloliiton Pohjois-Suomen aluekoordinaattoriksi.
Malisen varsin onnistunut aikakausi päättyi yllättäen.

Kun tieto Malisen siirtymisestä tuli julki, järjestettiin uuden päävalmentajan etsimiseksi avoin haku. Mainittakoon, että myös kakkosvalmentaja Matti Kilpelä oli kertonut lähtevänsä, joten valmentajatarve oli kaksinkertainen. Avoin haku poiki noin 20 hakemusta ja joukossa oli kuulemma tuttuja kotimaisia nimiä, sekä myös ulkomaisia nimiä. Ulkomaiset hakijat olivat jopa aika kovia nimiä, joukossa jopa Valioliigajoukkueen kakkosvalmentajana toimineita.

Puheenjohtaja Risto Niva oli saanut muutama vuosi sitten vinkin jo edesmenneeltä Ville Lyytikäiseltä nousevasta kyvystä, Toni Koskelasta. Niva otti yhteyttä Koskelaan ja vinkkasi hausta. Koskela ei kuitenkaan hakemusta lähettänyt vaan puheenjohtaja tarjosi Koskelalle suoraan sopimusta. Neuvottelut olivat edenneet varsin nopeasti ja tuloksena oli kolmen vuoden sopimus. Rohkea, erittäin rohkea veto.

Muu valmennustiimi saatiin kasaan jouluun mennessä. Kakkosvalmentajaksi ja samalla myös seuran valmennuspäälliköksi tuli Pasi Tuutti ja maalivahtivalmentajaksi Ossi Koskelan tilalle Kemistä Juho Luukkonen. Luukkonen otti vastuulle myös nappulakoordinaattorin tehtävän.

Harmaa marraskuinen Rovaniemi. Uusi päävalmentaja. Vasemmalla mies valinnan takana.


Joulukuussa jysähti oikein kunnolla ja toimiston läppäriin ilmestyi nollia hurja määrä

Ennen harjoituskauden starttaamista kunnolla seura tiedotti Antonio Regueron ja Aapo Heikkilän jatkosopimuksista, sekä Lassi Lappalaisen lainan jatkumista myös kaudella 2018. Uusina kasvoina joukkueeseen kerrottiin liittyvän myös Lucas Lingmanin, Fugo Segawan, sekä Jems Geffrardin. Ensituntumalta Lingman 1+2 sopparilla tuntui oikein kovettavalle hankinnalle. Geffrard ja Segawa olivat vähän mysteerimiehiä tässä kohtaa.

Joulukuussa toimistolla lyötin iso vaihde silmään ja lanseerattiin jalkapallossa uusi tuttavuus, kausarihaaste. Tällä seura kellotti huikean määrän, n.3500 myytyä kausaria. Samalla lippukassa oli käytännössä jo saavuttanut aiempin kausien saaliin, ennen kuin yhtään peliä oli edes pelattu.

Viimeistään tammikuussa, kun yhteisharjoitukset kunnolla käynnistyivät paljastui, että Koskela on täysin erityyppinen Juha Maliseen verrattuna. Malisen huutaessa hinaajan lailla tuntui Ounashallissa jopa aavemaisen hiljaiselle Koskelan vetäessä treenejä.

Cup avattiin voitoilla Musan Salamasta ja Oulun Palloseurasta. Peli oli kovin erillaista, kun Malisen aikana, mutta MuSa ja OPS kaatuivat. Tässä kohti viimeistään oli havaittavissa, että myös pelityyli on täysin eri maata, kuin Napapiirillä on totuttu näkemään. Joukkue halusi pitää palloa ja peliä oli jopa hieman outo katsoa.

Näihin aikoihin joukkueeseen liittyi myös brassikaksikko Agnaldo Pinto De Moraes Junior, sekä Matheus Caliman. Varsinkin Agnaldo vaikutti CV:n perusteella erittäinkin pätevältä pelimieheltä.Seuraavaksi Cupissa asettuivat lähimmät kilpakumppanit PS Kemi ja AC Oulu. Näissä peleissä peli näytti aivan karsealle. Joukkue piti palloa hyvin paljon, mutta ei saanut luotua oikein ollenkaan tontteja hyökkäyspäässä. Vastustajat kyllä hyötyivät pimputtelusta, kun iskivät kiinni virheisiin. Tuon hetkinen peli tiivistyi hyvin PS Kemiä vastaan pelatun ottelun 0-2 maaliin. Hirveältä näytti

Välissä AC Kajaani kaadettiin kotihallissa, mutta seuraavassa matsissa Kuopion Palloseuraa vastaan tuli taas turpaan, eikä pelikään vakuuttanut. Tässä vaiheessa oltiin valmiita ulostamaan geffrardit, segawat ja agnaldot. Lingmankin lähinnä vitutti ja vaikutti käsiä levittelevälle ja narisevalle hesalaiselle.

Tunnelin päässä alkoi näkyä valoa, kun joukkueeseen liittyi ensin Wato Kuate ja tämän jälkeen kaikkien yllätykseksi Taye Taiwo. Palaset alkoivat loksahdella kohdalleen ja samainen PS Kemi, jota vastaan kontattiin helmikuussa Junkohallissa suorastaan naurettiin kumoon keskuskentällä. Wato Kuate vaikutti erittäin pallovarmalle ja Taiwo piinkovalle ammattilaiselle. Kauteen uskalsi lähteä ehkä hieman luottavaisemmin mielin. Ehkä me kuitenkin säilytään, saattoi moni ajatella. Ennen kauden alkua kärjeksi pestattiin vielä makedonialainen Filip Ivanovski.

Huhtikuussa RoPS vietti sellaista hurmiokuukautta, että oksat pois. Joukkue voitti viisi peliä putkeen ja pelasi kuusi ottelua päästämättä maaliakaan. Peli oli ajoittain erittäin, erittäin vakuuttavaa. Esimerkiksi 3-0 voitto PS Kemistä oli sen luokan dominanssia, jota ei ole nähty keskuskentällä ehkä koskaan ja välillä voitettiin, vaikkei ansaittu

  l
LLLL, näihin kirjaimiin voi tiivistää paljon alkukauden hurmoksesta

Läpi kesän peli oli suht hyvin kuosissa. Ensimmäinen haaste ilmaantui eteen, kun alkukaudesta häikäissyt Wato Kuate paljastui kusipääksi. Seura näytti olevan pelaajaa suurempi ja Kuatelle sanottiin kiitos ja näkemiin. Kuaten lähdettyä Koskela muokkasi keskikenttää siten, että Lucas Lingman putosi kymppipaikalta alempaan rooliin. Mies haki palloa käytännössä toppareiden jaloista asti ja veto oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut.

Kesken kauden joukkue teki myös pelaajahankintoja. Joukkueeseen liittyi poistuneiden Kuaten ja Heikkilän tilalle paluun tehnyt seuralegenda Aleksandr Kokko, Giorgi Gorozia, Vahid Hambo ja Erfan Zeneli.

Meno näytti kentällä aika mukavalta ja 31.8 FC Hongasta otetun voiton myötä europaikka oli aika mukavasti näpeissä. Tumma pilvi europaikan ylle tuli kuitenkin samana iltana, kun ykköstoppari Leo Väisäsen kerrottiin siirtyvän Hollantiin FC Den Boschiin. Väisäsen lähdöstä peli ei missään vaiheessa toipunut entiselleen. Koko joukkueen pallollinen peli pelinavaamisesta lähtien yski ja hermostuneisuutta oli havaittavissa. Jollain ilveellä me kuitenkin tehtiin se, Lassi Lappalainen teki karmean VPS-pelin lopulla 1-2 voittomaalin, joka varmisti RoPSin mitalin ja paikan eurokentille kaudelle 2019!


Pelaajat kaudella 2018

Maalivahdit

Antonio Reguero
Espanjan lahja meille. Seura on saanut tästä 36-vuotiaasta pitkäaikaisen luottovahdin. Mies on samalla ehkä Veikkausliigan paras maalivahti, himotreenaaja, junnujen maalivahtivalmentaja. Virheet pystyi kaudella laskemaan yhden käden sormin. Torjuttuja pisteitä käsittämätön määrä. Sopi Koskelan pelityyliin erittäin hyvin ja oli suuressa roolissa myös pelinavaamisessa. Aiemmin miehen heikkoutena oli kaukolaukausten lisäksi keskityspallot, mutta tuntuu että mies on vielä vanhoilla päivillä mennyt keskityspallojen kanssa eteenpäin. Teki kesällä 1+1 sopimuksen.

Juhani Kangas, ei peliminuutteja liigassa
Muodollinen kakkosmaalivahti. Väistynee roolistaan ensi kaudeksi, kun kakkosjoukkue tarvitsee Kakkoseen riittävän maalivahdin, sitä Juhani ei valitettavasti vielä ole.

Puolustajat
Juuso Hämäläinen
Kun miehen jatkosopimuksesta viime syksynä kerrottiin, ei se suurempia hurraahuutoja aiheuttanut. Miestä nimittäin aiemmilla kausilla leimasi suuri virheherkkyys. Yllätti kuitenkin pelaamalla elämänsä kauden. Kauden jälkeen tie vie leikkauspöydälle. Ehdottomasti jatkosopimuksen arvoinen. Tarvitsee vierelleen hyvän pallollisen topparin.

Leo Väisänen
Modernin pallollisen topparin ruumiillistuma. Kehittyi huimasti ja dominoi miten halusi. Tämä poiki siirron FC Den Boschiin, seuralle kilahti 25k. Leksa nähdään vielä Huuhkajien takalinjoilla.

Taye Taiwo
Maalis-huhtikuun vaihteessa Rovaniemelle saapui lasti kokemusta ja ammattimaisuutta. Vaikka jalka ei nouse enää entiseen malliin oli mies ajoittain täysin ylivoimainen tälle sarjatasolle. Erittäin iso pala joukkueen peliä. Teki jatkosopimuksen, joten nähdään Palloseurassa myös tulevalla kaudella.

Lassi Järvenpää
Puolustuksen yleismies, joka pelasi topparina ja laitapakkina. Ei optiimiavauksen vaihtoehto, mutta liigatason mies. Tämä yhdistettynä monikäyttöisyyteen tekee hänestä jatkosopparin arvoisen. Todennäköisyys tämän puolesta ilman hassutteluja on 60-40.

Jems Geffrard
Viilettävä Haitin jäkäläpää saapui Rovaniemelle ykkösen EIFistä. Alkuun tekeminen oli todella haparoivaa, mutta petrasi koko ajan. Katkojana ja pääpelaajana aivan huippuluokkaa. Pallollinen pelaaminen takkuaa ajoittain. Joukkueen nopein pelaaja. En pistäisi pahaksi jos jatkaisi.

Juho Hyvärinen
Mies säväytti oikean pakin tontilla alkukaudesta. Esiintyi erittäin kypsästi, ei tehnyt virheitä ja pelasi modernin laitapakin tavoin. Miehen juna oli matkalla U19-kisojen kautta siirtoon ulkomaille. 1.6 sattunut murtuma jalkaan oli ikävää tyyppiä ja piti miehen sivussa syyskuulle asti. Ei loppukaudesta löytänyt parasta teräänsä. Ensi kausi alkaa Rovaniemellä, mutta toivottavasti loppuu kovemmilla kentillä.

Fugo Segawa
Kauden 2017 parhaaksi puolustajaksi Kakkosessa valittu japsi oli Koskelan ensimmäinen hankinta. Rehtiä brittienglantia vääntävä Fugo osoittautui Cupin pelissä pahaksi, mutta onneksi ainoaksi hutihankinnaksi. Esiintyi liigapeleissä kahdesti avauksessa, onneksi miehen takana hääräsi muuan Taye Taiwo, joka piti Segawan suunnillen ruodussa. Tervemenoa.

Keskikenttä

Wato Kuate
Kauden alla saapuneen Kuaten ongelmapelaajan status oli tiedossa. Sykähdytti aluksi ja oli suunnilleen toukokuun loppuun Veikkausliigan paras keskikenttäpelaaja. Sitten jokin napsahti ja aivot jäi Half moonin narikkaan. Esitykset kentällä olivat ylimielisiä. Koskela laittoi miehen kurinpitokeinona kakkosjoukkueen mukaan harjoittelemaan. Tämä ei miehelle sopinut ja hän pakkasi tavaransa. Rovaniemeltä tie vei muistaakseni Moldovan kautta Italiaan Serie C-joukkueeseen.

Lucas Lingman
Koskelan tuntema Luce siirtyi Klubista Rovaniemelle. Mies tiedettiin potentiaaliseksi, vastuu oli vain jäänyt Hesassa vähiin. Alkuun mies vaikutti kentällä täydeltä diivalta, jota kiinnostaa lähinnä käsien levittely. En tiedä uittettiinko miestä jäisessä Kemijoessa, vai mikä hänestä teki Kuaten lähdettyä samaa tasoa olevan pelimiehen. Sopimus kaudesta 2019-2020.

Giorgi Gorozia
Varsin pätevän ansioluettelon omaava gruusialainen vaikutti ensi kosketuksillaan aivan pelimieheltä. Varmaan pelimies onkin, mutta ei kuitenkaan istunut Palloseuraan missään vaiheessa kunnolla. Jää usein pelin ulkopuolelle ja jokseenkin jopa laiskan oloinen. Ihme olisi, jos jatkaisi.

Agnaldo
Lainamies Moldesta ei alkuun vakuuttanut. Liigan startattua paljastui kuitenkin kovan luokan pelimieheksi. Kautta häiritsi käden murtuma. Toivuttuaan istutettiin tilapäisesti laitapakin tontille, jota hoiti hämmästyttävän hyvin. Erittäin älykäs ja rohkenen väittää, että taitavimpia Rovaniemellä koskaan pelanneita jalkapalloilijoita. Voisin vaikka luovuttaa munuaisen jatkosopimusta vastaan.

Eetu Muinonen
Mies pelaa myöhemmällä iällä uransa parasta jalkapalloa. Nauttii pelata Koskelan pallonhallintaan perustuvassa systeemissä. Pystyy pelaamaan jokaista paikkaa keskikentällä. Hieno mies, seuran mies ja näin. Teki hiljattain jatkosopimuksen.

Matheus Caliman
Cem Felek vuosimallia 2018. Ei pelannut minuuttiakaan liigassa. Sopimus purettiin kesken kauden. Mahdollisesti kusipää, ainakin sen oloinen.

Veka Pyyny
Esiintyi muutamassa ottelussa, ajoittain jopa hyvin pirteästi. Omaa erittäin hyvät fyysiset ominaisuudet yleisurheilutaustan johdosta. Mahdollisuudet kehittyä liigatason pelimieheksi.

Rasmus Degerman
Samaa kastia Pyynyn kanssa. Nimi mieleen.

Antti Okkonen
Kuusi kautta Rovaniemellä pelannut Suke antoi seuran uudelle tulemiselle kasvot. Ei enää parhaassa terässään. Oli välillä jopa vaikeuksissa pallollisena. Hieno ura kuitenkin, hieno mies. Toivottavasti jatkaa seurassa taustalla.

Erfan Zeneli
Paluun kasvattajaseuraansa tehnyt Efu oli onnistunut pitämään itsensä hurjassa kunnossa. Ajoittain nähtiin erittäin hyviä esityksiä. Välillä paljonkin heikompia. Tämä kuitenkin leimannut Zeneliä ymmärtääkseni koko uran ajan. Jatkoa kiitos!

Lassi Lappalainen
HJK-laina oli alkukauden täysin pitelemätön. Joukkueen paras maalintekijä. Huikea 1 v 1 tilanteissa. Taso notkahti loukkaantumisen jälkeen, mutta parissa viimeisessä pelissä täyttä rautaa. Uskon, että jos jatkaa Suomessa, on seura RoPS.

Aapo Heikkilä
Useiden loukkaantumisten jälkeen itsensä kuntoon saanut, erittäin sympaattinen ja hieno mies ei oikein ominaisuuksiltaan sopinut systeemiin. Siirtyi AC Ouluun kesken kauden. Maali Maarianhaminassa täysin käsittämätön. Tsemppiä jatkoon.

Hyökkääjät

Aleksandr Kokko
Mies palasi kotiin pieleen menneen ulkomaankeikan jälkeen. Kerkesi loukkaantua kahteen otteeseen. Esitykset olivat kuitenkin kunnossa ollessa lupauksia herättäviä, vaikka maaleja syntyi vain yksi.

Filip Ivanovski
Jos minun pitäisi hankkia mies pelkästään, pelkään siihen rooliin, että palloja pitäisi pistää viidestä metristä maaliin soittaisin tälle miehelle. Muuten mies ei kyllä kentällä häikäissyt. Lienee hitain Rovaniemellä nähty jalkapalloilija. Yllätti odotukset maalimäärällään.

Vahid Hambo
Myös ulkomailla kontannut Hambo siirtyi kesken kauden Seinäjoelta RoPSiin. Aloitti jäätävästi. Sen jälkeen ollut hiljaisempaa. Esitykset löysiä. Kiitos kuitenkin kahdesta tärkeästä maalista.

Simo Roiha
Super-Simppa ei täysin istunut systeemiin, mutta eihän tätä miestä voi kun rakastaa. Seuralle pelaaminen ja kaikkensa antaminen ei valitettavasti ole nykyjalkapallossa itsestäänselvyys, Simolle se on. Jatko on pakko tehdä. Hieno esimerkki siitä, kuinka pitkälle kova ja periksiantamaton työ voi kantaa.

Sampo Ala
Ei liigaminuutteja. Painakaa tämä isokokoinen nuorukainen mieleen. Tietää missä maali on ja tuntee targetpelaamisen salat.

Jarkko Luiro
Kolmosessa karmeita maalimääriä takonut ei taida täyttää liigahyökkääjän raameja. Kakkosjoukkueelle todella tärkeä, toivottavasti jatkaa siellä.


Tästä eteenpäin


Rovaniemen Palloseura (RoPS)

25. Antonio Reguero (2019) Linkki

3. Taye Taiwo (2019) Linkki
/ 5. Jems Geffrard (2018+1) Linkki
6. Juho Hyvärinen (2020) Linkki

10. Lucas Lingman (2018+2) Linkki
14. Eetu Muinonen (2019) Linkki
16. Jarkko Luiro (2019) Linkki
17. Sampo Ala (2020) Linkki
/ 87. Aleksandr Kokko (2019) Linkki
Yllä voimassa olevat sopparit mahdollisineen optioineen. Ensi viikolla starttaa treenit, jossa suuri määrä testimiehiä. Muutamaa jatkoa nykypelaajistoon vielä toivoisi. “Iso” hankinta keskikentän keskelle on tulossa vasta maalis-huhtikuussa.

Talouspuolella tehtiin pitkästä aikaa plussaa. Seuraan palkattiin Hannu Korhonen toiminnanjohtajaksi, samalla Petri Jaatinen hyppäsi myyntijohtajaksi.

Valmennustiimiin liityy pian Mikko Lingell, kiintoisa nimi.

Myös Ghanan yhteyksiä on avattu. Sieltä voidaan odottaa kaikesta päätellen laituria.

Kausikorttihaaste sai jatkoa ja on käynnissä. Poistakaahan kausarit!

Ottelutapahtumat ovat huikealla tasolla Veikkausliigan mittapuulla. Toivotaan, että burgerit tirisee myös ensi kaudella matseissa.

Seura liittyi ajan henkeen värväämällä kokoaikaiseksi spin doctoriksi Pasi Pikkupeuran. Vaikka välillä keulii, tekee mies hyvää työtä. Ympäroivä maailma nyt on mitä on ja Pasi on vastannu siihen huutoon. Moottorikelkkakuvat uppoaa ku kuuma veitsi voihin.

Katsokaa vasta julkaistu valmennuslinjaus, kiintoisaa luettavaa.

Keskustelu alkakoon!

Sopimustilanne

25. Antonio Reguero (2019+1) Linkki
30. Jimi Vaarala (2019) Linkki

2. Eerik Kantola (2019) Linkki
3. Taye Taiwo (2019) Linkki
6. Juho Hyvärinen (2020) Linkki
xx. Henrik Ölander (2019+1) Linkki
xx. Atte Sihvonen (2019+1) Linkki
xx. Kalle Katz (2019) Linkki -> lainalla HJK:sta

10. Lucas Lingman (2020) Linkki
14. Eetu Muinonen (2019) Linkki
18. Veka Pyyny (2019) Linkki
22. Rasmus Degerman (2019) Linkki
xx. Tommi Jäntti (2020) Linkki

16. Jarkko Luiro (2019) Linkki
17. Sampo Ala (2020) Linkki
/ 87. Aleksandr Kokko (2019) Linkki
xx. Niklas Jokelainen (2019+1) Linkki
xx. Matias Tamminen (2020) Linkki

Taustat:

Päävalmentaja: Toni Koskela (2020) Linkki

Valmentaja: Pasi Tuutti Linkki
Valmentaja: Mikko Lignell
Maalivahtivalmentaja: Juho Luukkonen
Fysiikkavalmentaja: Jari Alamäki

Joukkueenjohtaja: Matti Vikman
/ Huoltaja: David Coull
Fysioterapeutti: Tuomas Könönen
« Viimeksi muokattu: 22.05.2019 klo 12:16:40 kirjoittanut Raymond Kertezc »
XTB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saimaa (järvi)


Vastaus #1 : 02.11.2018 klo 17:36:58

Hyvä hyvä! Erinomaisen hienoa duunia avauksen kanssa Tuoppi.

Sen verran nillitystä kuitenkin, että muokkaapas avausviestiin RoPS-logo. Ja olisipas perin mukavaa, jos avaukseen lisäisi äänestyksen, jota voisi vaihtaa pre-seasonin edistymisen mukaan. Ensimmäinen äänestys voisi olla esim. Kauden pelaaja 2018.
Jallu0312

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi, Suomifutis, Lazio


Vastaus #2 : 02.11.2018 klo 18:15:16

Lappalainen: Uskon, että jos jatkaa Suomessa, on seura RoPS.

Olenko missannut jotain...? Miksi jatkaisi ropsissa?
Raymond Kertezc

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Universidade de Lisboa


Vastaus #3 : 02.11.2018 klo 18:17:20

Lappalainen: Uskon, että jos jatkaa Suomessa, on seura RoPS.

Olenko missannut jotain...? Miksi jatkaisi ropsissa?
Lassi on antanut ymmärtää, ettei pelaaminen klubissa ainakaan Banan alaisuudessa kiinnosta.
Pekka Sade
Vastaus #4 : 02.11.2018 klo 18:41:33

Lassi on antanut ymmärtää, ettei pelaaminen klubissa ainakaan Banan alaisuudessa kiinnosta.

Varmasti jokainen Rops-fani haluaa,että Lappalainen pelaisi Ropsissa,mutta pitää tosiasiat hyväksyä,että se on Klubi tai ulkomaat. Kiinnosti Lassia pelata Banan alaisuudessa tai ei,niin ei Ropsilla ole masseja häntä ostaa ja Klubi nyt ei varmasti ala häntä enää lainailemaan
DiBiagio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #5 : 02.11.2018 klo 20:05:21

Kiitos laadukkaasta avauksesta, joka tuli juuri sopivaan aikaan. Äänestys myös tärkeä lisäys.

Ivanovskia avaaja ehkä arvioi vähän liiankin kovasti. Hidas toki, mutta uskon miehen lähdön olleen, Väisäsen lähdön lisäksi, toinen iso tekijä siihen miksi pelin taso tippui loppukaudesta. Kaveri oli erinomainen target-pelaaja ja lisäksi luki peliä todella hyvin, millä paikkasi hitauttaan. Toi Koskelan pelikirjaan sellaisia variaatioita, joita Hambo, Roiha tai edes Kokko eivät pystyneet tarjoamaan. Uskon kuitenkin, että kunnossa oleva Kokko pystyy samoja asioita tarjoamaan, joten toivotaan että Borre saa ehjän kauden 2019.

Tämä arvio nauratti minua kovin:
Mahdollisesti kusipää, ainakin sen oloinen.
tuomari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #6 : 02.11.2018 klo 20:06:03

Loistava avaus.

Itse muistelen, että Kuate oli tuossa KuPS harkkapelissä mukan ja peli loksahteli jo uomiin. Viitteitä paremmasta oli nähtävissä, vaikka pelistä ei voittoa tullutkaan. Mutta samapa se, hienoa työtä joka tapauksessa.

Itselläni on pelko persiissä, että Hambolle tulee sopimustarjous kuin apteekin hyllyltä ja Super-Simo jää rannalle kaivelemaan munia.


Liukutakli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #7 : 02.11.2018 klo 20:25:34

KTP:n topikista bongasin linkin pelaaja-agentti Turusen kommenttiin
Lainaus
Suurin ongelma on joukkueiden riskejä välttävä, puuduttavaan ja hitaaseen pallonhallintaan perustuva pelitapa. Pallollisen joukkueen hidas, sivuttaissuunnassa tapahtuva näennäinen pallonhallinta, puolustavan joukkueen matalaan blokkiin perustuva puolustaminen ilman kollektiivista prässiä yhdistettynä täysin riskit minimoivaan hyökkäyspelaamiseen johtaa pelitempon täydelliseen romahtamiseen. Tästä seuraa, ettei pelaajat kehity eikä yleisö viihdy”, Turunen perustelee.
Hiukan on ristiriitaiset tunteet. Hopeaa tuli jokseenkin tuollaisella pelitavalla mutta puuduttavaa hidastempoistahan se peli suurimmaksi osaksi oli.
https://eom.fi/2018/08/30/jalkapallon-pelaaja-agentti-huolissaan-pelin-intensiteetista/
Sterling

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 02.11.2018 klo 20:36:47

Lassi on antanut ymmärtää, ettei pelaaminen klubissa ainakaan Banan alaisuudessa kiinnosta.

RoPS on siinä vaiheessa iso vaihtoehto, jos ulkomaansiirto ei toteudu. Klubia varmasti kiinnostaisi isot jatkoprossat, kun mies lähtenee joka tapauksessa vuoden päästä ilmaiseksi.
Sterling

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 02.11.2018 klo 20:42:05

KTP:n topikista bongasin linkin pelaaja-agentti Turusen kommenttiinHiukan on ristiriitaiset tunteet. Hopeaa tuli jokseenkin tuollaisella pelitavalla mutta puuduttavaa hidastempoistahan se peli suurimmaksi osaksi oli.
https://eom.fi/2018/08/30/jalkapallon-pelaaja-agentti-huolissaan-pelin-intensiteetista/

En kyllä allekirjoita tätä. Koskelan RoPS hakee pallonhallinnastaan huolimatta myös suoraviivaisia ratkaisuja ja myös säätelee prässiään pelitilanteen mukaan.
Hijo del Viento

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tervanevan mystinen kutsu


Vastaus #10 : 02.11.2018 klo 20:48:21

En kyllä allekirjoita tätä. Koskelan RoPS hakee pallonhallinnastaan huolimatta myös suoraviivaisia ratkaisuja ja myös säätelee prässiään pelitilanteen mukaan.
Kyllä tuon allekirjoittaa suurimmalta osin mutta niin kuin sanoit, onneksi mausteena olivat myös nopeat suoraviivaiset vastaiskut.

Ai niin, avaukselle iso käsi!!!
Raikali

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCM, RoPS


Vastaus #11 : 02.11.2018 klo 20:53:24

KTP:n topikista bongasin linkin pelaaja-agentti Turusen kommenttiinHiukan on ristiriitaiset tunteet. Hopeaa tuli jokseenkin tuollaisella pelitavalla mutta puuduttavaa hidastempoistahan se peli suurimmaksi osaksi oli.
https://eom.fi/2018/08/30/jalkapallon-pelaaja-agentti-huolissaan-pelin-intensiteetista/

Omasta mielestä, ei toki joka pelissä, ongelma ei ollut niinkään se, että olisi haluttu olla hitaita vaan se, että kun pallo oli RoPS:n hallussa pudotti vastustaja kaikki miehet alas ja sitä ei oikein osattu murtaa. Tämä näkyi mielestäni varsinkin Väisäsen lähdön jälkeen kun ei ollut hyvien pitkien pallojen laittajaa puolustuslinjassa.

Ja ei, en kiistä etteikö se peli olisi välillä turhauttanut. Tässä vaan mielestäni annetaan liian vähän kunniaa vastustajalle ja liikaa keppiä meidän valmennukselle.

Kausari on uusittu ja uusia sopimuksia jo vesi kielellä odotellaan.
Lapin perseilijä

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 02.11.2018 klo 21:04:29

Jo valmiiksi tulevia europelejä ajatellen muistellen edellisiä, jotta pääkatsomo tulisi aivan täyteen, taitaa 20-35€ olla se hintahaarukka lipulle kotipeleihin.

Näin seura välttäisi negatiivisen paikallisen julkisuuden joka viimeksi tuli kun lippujen hintojen katsottiin olevan liian korkeita, ja täysi katsomo saattaisi luoda hieman painetta kaupungin suuntaan laittaa myös aurinkokatsomon puoli eurokuntoon että kaikki halukkaat mahtuvat katsomaan.

Toki voi käydä niinkin että jotain alkukierrosten europelejä ei olisi muutenkaan katsomassa kuin se 1700-1800 uskollisinta katsojaa vain, oli liput minkä hintaisia tahansa.
Senhän toki näkee vasta kun kokeilee, ja nyt kun edellisistä europeleistä ei ole niin kauan aikaa voisi olla hyvä hetki kokeilla, ainakin kiinnostuksen jatkuvuuden takaamiseksi.
Lapin perseilijä

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 02.11.2018 klo 21:11:34

Loistava avaus.

Itse muistelen, että Kuate oli tuossa KuPS harkkapelissä mukan ja peli loksahteli jo uomiin. Viitteitä paremmasta oli nähtävissä, vaikka pelistä ei voittoa tullutkaan. Mutta samapa se, hienoa työtä joka tapauksessa.

Itselläni on pelko persiissä, että Hambolle tulee sopimustarjous kuin apteekin hyllyltä ja Super-Simo jää rannalle kaivelemaan munia.
Kokko on kuitenkin puolet kaudesta loukkaantuneena, tarvitaan siis se 3 hyökkääjää, eli ehkä juuri Roiha ja Hambo (jospa Hambon maalitahti lähtisi taas kulkemaan kuin RoPSiin tullessa ja avauksessa).

Toivotaan että taloudellisestikin voitollisen kauden, lisääntyvän AirBnB toiminnan ja europelien rahoilla noin voidaan toimia.
Taalasmaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hopeakauden -15 kultareunaiset muistot.


Vastaus #14 : 02.11.2018 klo 21:43:32

Karua olisi jos Kokon ja Roihan voimin lähdettäisiin kauteen. Kokon loukkaantumiset varmasti jatkuvat ja ehjää kautta ei tulla näkemään. Roiha taas ei ole maalintekijä ja toimii parhaiten vaihdosta. Hambo voisi olla sopiva kirittäjä Kokolle jos vain on halpa kaveri. Toki tämä vaatisi Hamboltakin tason nostoa kyllä kovasti tästä mitä nyt on nähty.
kuntohiihtelijä

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 02.11.2018 klo 22:19:39

Avaus on mukavaa luettavaa. Kiitos siitä.
Gunner

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Nuolen pääkirjoitusta


Vastaus #16 : 02.11.2018 klo 22:51:34

Avaajalle handjob Ylos
Taiwoa äänestin refleksinomaisesti, hieno mies!
Krannan Valderrama

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS #äimänkäki


Vastaus #17 : 02.11.2018 klo 22:57:33

Jo valmiiksi tulevia europelejä ajatellen muistellen edellisiä, jotta pääkatsomo tulisi aivan täyteen, taitaa 20-35€ olla se hintahaarukka lipulle kotipeleihin.

Näin seura välttäisi negatiivisen paikallisen julkisuuden joka viimeksi tuli kun lippujen hintojen katsottiin olevan liian korkeita, ja täysi katsomo saattaisi luoda hieman painetta kaupungin suuntaan laittaa myös aurinkokatsomon puoli eurokuntoon että kaikki halukkaat mahtuvat katsomaan.

Toki voi käydä niinkin että jotain alkukierrosten europelejä ei olisi muutenkaan katsomassa kuin se 1700-1800 uskollisinta katsojaa vain, oli liput minkä hintaisia tahansa.
Senhän toki näkee vasta kun kokeilee, ja nyt kun edellisistä europeleistä ei ole niin kauan aikaa voisi olla hyvä hetki kokeilla, ainakin kiinnostuksen jatkuvuuden takaamiseksi.
Kyllä faneilta löytyy se 50 euroa europelilippuun. Noita pelejä ei turhan usein pelata eikä varmaan ole kenenkään toiveissa, että pelit viedään Ouluun. Itse ainakin maksan mielelläni ihan jo senkin vuoksi, että nuo pelit on seuralle valtava asia taloudellisesti.

Avaukselle Koskelan kullin kokoinen Ylos Kaita oli vaan ilmeisesti päässyt unohtumaan, kun maaliruisku Ivanovskin hitautta perattiin.
HyväTavaton

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #18 : 02.11.2018 klo 23:01:05

Hyvä avaus! Mielenkiinnolla testimiehiä ja mahdollisia jatkosopimuksia odotellessa. Hambon palkkapyynnön uskon olevan kuitenkin sen verran kova, ettei nähdyillä näytöillä kohtaa Ropsin kanssa, mieluummin laittaisin ne ropot Zeneliin. Agnaldo olis omissa toiveissa ykkösenä, sitten Hämäläinen ja Järvenpää. Voisiko se kakkoskärki olla taas mallia Eze/Yateke? Olikos herroilla jopa sama agentti taustoilla? Lappalainen nyt on klubin sopimuspelaaja ja palaa sinne treenivahvuuteen tämän kuun aikana, mielenkiintoista seurata jatkaako vielä Suomessa vai joko siirto ulkomaille toteutuu. Jokatapauksessa todennäköisesti molemminpuolinen hyöty toteutuu lainan suhteen mikä on hyvä tulevaisuudenkin mahdollisia yhteistyökuvioita ajatellen.

Mitä sitten rahaan tulee niin oma ensimmäinen ajatus oli europaikan myötä, että toivottavasti tuosta lohkaistaan kunnon siivu suoraan pelaajabudjettiin. Tässä ajatus kuitenkin hioutunut siihen suuntaan, että pieni buusti toivottavasti nähdään ja ehkä se yks "profiilihankinta" enemmän. Kuitenkin tälle vuosikymmenelle tehty toista miljoonaa turskaa ja omaisuutta pantu palamaan urakalla niin sitä ei yksi iso pelaajamyynti ja plusmerkkinen vuosi korjaa. Osa ollut tietysti katastrofin jälkeen pakollisia korjauksia, mutta myös yli varojen on eletty lynxin keuliessa. Toivon ja uskon suurimman osan näistä nyt viime aikoina saaduista rahoista menneen velkoihin ja investointeihin (bingotalo,bingo/kahvio jne) joilla on mahdollista pitää seura vakavaraisena, toimivana ja kilpailukykyisenä tulevina vuosinakin. Riskinsä on airbnb toiminnassakin tulevaisuudessa ja jossain vaiheessa matkailukin tulee taittumaan johtuen monista eri seikoista, vaan niin se on kaikessa liiketoiminnassa, eiköhän näillä satsauksilla nyt joksikin aikaa luoda toimintaolosuhteita. Niiin ja menothan tulee kasvamaan myös kakkosjoukkueen nousun myötä ja palkallisten määrän noustessa.

Pari kausikorttia ostettu ja pimputellaan kohti vuotta 2019. Kellään mitään huhuja tulijoista/lähtijöistä/jatkajista?
Lauantai-illan Nostalgia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mummolan puusauna ja Aulis Virtanen


Vastaus #19 : 02.11.2018 klo 23:26:46

Avaukselle nostan ison virtuaalituopin Tuoppi

Kuinka monta nollapeliä Reguero menneellä kaudella lopulta pelasi? Sekosin laskuissa, enkä heti löytänyt vastausta. Walter Viitala piti nollan 18 ottelussa 2016 ja aivan niissä lukemissa Regueron osalta mentiin.
DiBiagio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #20 : 02.11.2018 klo 23:30:16

Kuinka monta nollapeliä Reguero menneellä kaudella lopulta pelasi?

17 niitä tuli lopulta. HJKn Rudakov taisi myös päästä samaan Klubin huikean loppukauden ansiosta.
Lauantai-illan Nostalgia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mummolan puusauna ja Aulis Virtanen


Vastaus #21 : 02.11.2018 klo 23:33:04

17 niitä tuli lopulta. HJKn Rudakov taisi myös päästä samaan Klubin huikean loppukauden ansiosta.

Tuohan lukemaan päädyin myös kun lisää laskeskelin. Hemmetin kova suoritushan tuo, joka kertoo sekä hyvästä maalivahtipelistä että onnistuneesta joukkuepuolustuspelistä.
Krannan Valderrama

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS #äimänkäki


Vastaus #22 : 02.11.2018 klo 23:49:41

Tulipa mieleen laskea tämmöinen hauska tilasto Reguerosta. Kuten muistamme kausi 2017 ei alkanut napapiirin ylpeyden osalta kovinkaan ruusuisesti Interin ja VPS:n laukoessa kahdessa emsimmäisessä ottelussa yhteensä kymmenen osumaa Tonin selän taakse. Kaudella 2018 nuo samaiset kymmenen (okei 11, jos tarkkoja ollaan) maalia Regueron verkkoon saatiin aikaiseksi 17 ottelussa. 
Tarja Saulukko

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vesselit


Vastaus #23 : 03.11.2018 klo 01:41:34

Logo vaihtoon, ihan mikä tahansa muu kelpais. Luetaan kun ehditään. Äkkiseltään katsottuna mallikas avaus. Taiwoa äänestetty.
hane

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 03.11.2018 klo 09:23:31

Kerrassaan hieno avaus!

 
Sivuja: [1] 2 ... 302
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines