FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.08.2019 klo 05:17:55 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 21
 
Kirjoittaja Aihe: PS Kemi 2019 - Merimiespalloa Monacossa  (Luettu 185824 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Takakentän Beckham

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Miika Nousiainen, Wes Anderson


: 03.11.2018 klo 20:07:18Palloseura Kemi Kings 2019

Perustettu: 21.10.1999
Kotikenttä: Sauvosaaren takakenttä (yleisöennätys 3976)
Kaudet Veikkausliigassa: 3 (2016-18)
Kaudet Ykkösessä: 6 (2000, 2008-11, 2015)
Kaudet Kakkosessa: 10 (2001-07, 2012-14)
Saavutukset: Kakkosen Pohjoislohkon mestari (2003, 2007, 2013, 2014), Suomen Cupin puolivälierä & pikkufinaali (2006), Ykkösen mestari (2015)

Puheenjohtaja:

Kotisivut: www.pskemi.fi
Fanisivut: keminwww.kemi.fi/pskemi
Kakkosjoukkue: PS Kemi Akatemia
Juniorit: www.keps.fi
Facebook: www.facebook.com/kemikings
Twitter: www.twitter.com/kemikings
Instagram: www.instagram.com/pskemi
Snapchat: pskemi

Kausi 2018
Kolmannesta liigakaudesta muodostui todellinen kärsimysten tie Kuninkaille. Aiempina kausina ulkopuolisten huutelut varmasta putoamisesta eivät liiemmin hetkauttaneet, kun joukkueen nimilistasta löytyi aina edes muutamia laatupelaajia hyvissä ajoin. Tätä kautta edeltänyt harjoitustalvi eteni kuitenkin huolestunein miettein, sillä määrä oli korvannut laadun pelaajaluettelossa. Etenkin tasokkaista hyökkäyspään pelaajista oli huutava pula, kun takuuvarmoille tekijämiehille luokkaa Mosnikov ja Valencic ei korvaajia saapunut.

Heti ensimmäisistä harjoituspeleistä lähtien homma lähti luisumaan väärään suuntaan. Monet uusista pelaajista kostautuivat hutihankinnoiksi ja hyvin pelanneillekin näytti olevan tarjolla liian suuri rooli kannettavaksi. Lisäksi valmentajan yltiöoptimistiset visiot kolmen miehen puolustuslinjalla pelaamisesta ja pallonhallintaan pohjautuvasta pelistä alkoivat herättää ajan myötä ihmetystä luottavaisimpienkin kannattajien keskuudessa. Suomen Cupin lähes katastrofaalinen, viime hetkellä tasuriksi pelastettu MuSa-vieraspeli huipensi taktisten kokeiluiden jakson ja näytti avaavan hieman valmennuksenkin silmiä joukkueen todellisesta tasosta. Lopulta harjoituskauden ainoaksi valopilkuksi jäi helmikuun alun RoPS-voitto.

Sarjakausi alkoi huhtikuussa sensaatiomaisella vierasvoitolla SJK:sta, mutta todellisuus iski kemiläisten kasvoille, kun seuraavaa voittoa saatiin odotella toukokuun loppupuolelle. Otteluiden kaava näytti toistavan itseään. Vieraspeleissä ei useimmiten oltu edes kovin lähellä voittoa ja tasaiset kotipelit onnistuttiin kerta toisensa jälkeen tunaroimaan jopa johtoasemasta tappioiksi. Peli oli sekaisin, avainrooleihin kaavaillut pelaajat pettivät pahasti eikä tilanne näyttänyt hyvältä. Seurajohto sai tarpeekseen kesäkuun lopun VPS-kotitappion jälkeen ja erotti valmentaja Åhmanin.

Peliesitysten perusteella aiheellisista valmentajapotkuista nousi kuitenkin suuri poru, jota innostuttiin myös median taholta osaltaan ruokkimaan. Ulkopuoliset huutelijat jääköön omaan arvoonsa, mutta osalle kemiläisistä potkujen kritisoimisen syynä vaikutti surullista kyllä olevan lähinnä se, että kenkää sai vanha tuttava ja tilalle nostettiin tuntematon ulkomaalainen. Kohua nostatti entisestään se, että seuraajaksi nimitettiin seuran urheilutoimenjohtaja David Hannah, jonka UTJ-roolista ei oltu tiedotettu talvella. Ennätyskuumat kesähelteet poikivatkin kohtalaisen levottomia salaliittoteorioita ja harhakuvitelmia aiheen tiimoilta.

Tuore skottiluotsi ei turbulenssista piitannut, vaan kiskoi työrukkaset käteen ja komensi pelaajat töihin. Sarjapaikan säilyttämiseen tähtäävää loppukauden urakkaa ei helpottanut se, että lähes koko avauskokoonpano vaihtui kesken kauden. Jo Åhmanin aikana lähtivät Araba sekä Manev ja Hannahin tulon myötä alkoi joukkueen siivous toden teolla, kun parhaimmat myyntiartikkelit Forsmanin ja Isakssonin muodossa pistettiin lihoiksi ja lähtöpasseja jaettiin myös löysäilijöille kuten Abubakar ja Tano. Paikkaajiksi hommattiin nippu edullisia ulkomaalaisia ja kakkosjoukkueesta nostettiin lupaavimpia paikallisia poikia rinkiin mukaan. Alkukauden toivottomalta näyttänyt pimputtelu heitettiin romukoppaan ja pelitapa muutettiin brutaaliksi ja periksiantamattomaksi peribrittiläiseksi taistelupalloksi.

Loppukesän ajan väsymätön taistelu näytti tuottavan kohtuullisen hyvää tulosta. Pronssia napannut KuPS kaadettiin kotona, kun taas neljänneksi sijoittunut Honka ja ylivoimainen mestari HJK pakotettiin tasapeleihin. Väliin mahtui heikompiakin esityksiä, mutta toivo säilymisestä oli jälleen herännyt. Uusi toivo ja haaveet sarjapaikasta murskattiin kuitenkin elokuun viimeisenä päivänä totaalisesti, kun pahin kilpailija TPS löylytti kemiläiset Turussa peräti 4-1. Se ottelu näytti katkaisevan joukkueen henkisen selkärangan ja aloitti tappioputken, jonka aikana paine ja mediamylläkkä valmennusta kohtaan yltyi. Putoamisen varmistuttua seurajohto antoi lopulta periksi kriitikoille ja sopi Hannahin kanssa urheilutoimenjohtajan ja valmentajan pestien päättämisestä.

Tilalle nostettiin skotin apuvalmentaja (ja vaaditun valmentajalisenssin mukanaan tuonut) entinen RoPS-jyrä Steven Polack. En tiedä kuinka paljon painoarvoa kahdelle viimeiselle merkityksettömälle ottelulle voi antaa, mutta Polack todella näytti pitkää nenää edeltäjilleen. Taitavaa syöttelypeliä toteutettiin ihan eri tasolla kuin Åhmanin aikana ja Hannahin resepti pelin äärimmäisestä yksinkertaisuudesta todettiin liioitteluksi. Kauden ensimmäinen voittoputki näki päivänvalon, kun kaksi viimeistä ottelua päättyivät kemiläisjuhliin ja sarjalle saatiin lopulta kunniakas päätös.

Putoaminen on tietysti suuri pettymys, mutta ei mikään yllätys. Jumbosija varmistui jo hyvissä ajoin, joten sen on jo ehtinyt käsitellä ja siirtää katseen tulevaisuuteen. Kolmesta vuodesta Veikkausliigassa jäi kokonaisuutena hyvät muistot, vaikka vaikeita aikoja riittikin. Kaikki PS Kemin liigataipaleella mukana olleet saavat olla erittäin ylpeitä saavutuksestaan ja nyt on aika aloittaa uusi vaihe seuran taipaleella.


Putoamisen pettymyksestä huolimatta kausi päätettiin hymyssä suin (Kuva: PS Kemi/Pasi Rauta)

Kausi 2019
Toimari Ruhanen jo lupasi, että pelit jatkuvat ensi kaudella. Sarjatasoa ei voi vielä varmaksi sanoa, mutta luultavasti se on joko Ykkönen tai Kolmonen. Ensi vuoden alkuun mennessä tämäkin asia lienee selvä, mutta siihen asti kaikki tarmo käytetään Ykkösen paikan varmistamiseen. Marraskuun loppupuolella ratkeava valmentajahaku merkinnee sitä, että perinteeksi muodostuneet "talventaittajaiset" try-out-tilaisuuden muodossa saattavat jäädä väliin tänä vuonna.

Joukkueeseen on jo kiinnitetty liuta paikallisia nuoria pelaajia ja uuden pelaajapolitiikan on kerrottu keskittyvän alueen pelaajien esilletuomiseen. Nähtäväksi jää minkälaista roolia nuorille sälleille on Ykkösessä tarjolla, karu fakta nimittäin on että jos avauskokoonpano koostuu oman kylän pojista matka jatkunee melko nopeasti alas Kakkoseen. Annetaan kuitenkin reilu mahdollisuus jokaiselle joka ottaa haasteen vastaan. Seurajohto on jo lanseerannut termin "merimiesjalkapalloilu" seuran uudesta, tulevan valmentajan kanssa määritettävästä pelityylistä. Aika näyttää missä peleissä ja millä tyylillä tuota merimiespalloa pelataan, mutta värikkäitä vaiheita ja vauhdikasta menoa Monacon jalkapallokesästä 2019 tuskin tulee puuttumaan. Pieni ja sisukas gallialaiskylä jatkaa vaikeuksista huolimatta taisteluaan tuulimyllyjä vastaan, EI OO MUUTAKO PS KEMI!

Sopimuspelaajat 08.03.2019

MAALIVAHDIT:
Tatu Kujanpää (2020)
Matias Ahola (2019+1)

PUOLUSTUS:
Henri Korkeamäki (2020)
Aleksi Räihä (2019+1)
Sami Turunen (2019+1)
Leevi Kallinen (2019+1)
Tomi Raasakka (2019+1)

KESKIKENTTÄ:
Kaapo Lepojärvi (2020)
Jani Alaperä (2020)
Jesse Oinas (2020)
Eemil Koskela (2019+1)
Nico Mäki (2019+1)
Casper Pitkänen (2019+1)

HYÖKKÄYS:
Aleksi Isomäki (2019)

ILMAN SOPIMUSTA:
Mikko Vilmunen (2018)

HENKILÖKUNTA:
Päävalmentaja:
Apuvalmentaja:
Joukkueenjohtaja:
Maalivahtivalmentaja:
Huoltaja:

Pelaajasiirrot 08.03.2019 (lähteinä PS Kemin tiedotteet, HTT ja Ankkuri-baari)

SISÄÄN:
Niko-Petteri Kuukasjärvi (TP-47) [Laina päättyy]
Jani Alaperä (TP-47) [Laina päättyy]
Henri Korkeamäki (PS Kemi Akatemia)
Kaapo Lepojärvi (PS Kemi Akatemia)
Jesse Oinas (PS Kemi Akatemia)
Aleksi Räihä (PS Kemi Akatemia)
Sami Turunen (PS Kemi Akatemia)
Leevi Kallinen (PS Kemi Akatemia)
Eemil Koskela (PS Kemi Akatemia)
Nico Mäki (PS Kemi Akatemia)
/ Valdrin Azemi (HIFK/2)
Matias Ahola (PS Kemi Akatemia)
Tomi Raasakka (PS Kemi Akatemia)
Casper Pitkänen (PS Kemi B-juniorit)
Ayoub Sadki (SJK A-juniorit)

ULOS:
/ Kevin Tano (Muualle)
/ Kevin Mombilo (FK Partizani)
/ Ignacio Fideleff (Muualle)
Niko-Petteri Kuukasjärvi (Muualle)
/ Demir Imeri (Mosta FC)
/ Sebastian Rusculleda (Muualle)
Husein Demiri (KF Ferizaj)
Juho Mäkelä (Muualle)
Marek Kaljumäe (FCI Levadia)
Henrik Ölander (RoPS)
Kristian Heinolainen (TPS)
Adam Vidjeskog (KPV)
Justus Lehto (Muualle)
Maksim Lipin (Tallinn JK Legion)
Jean-Felix Somay Moyengo Somy (Muualle)
Ugur Özder (Muualle)
/ Jorginho (Sportivo Luqueno)
Jacob Esposito (Muualle)
Victor Shevchenko (Muualle)
Ville Moilanen (Muualle)
Iiro Vanha (Muualle)
/ Luiyi Laguerre (Muualle)
/ Valdrin Azemi (NK Ankaran)
Ayoub Sadki (NK Ankaran)
« Viimeksi muokattu: 09.03.2019 klo 00:59:32 kirjoittanut Takakentän Beckham »
Takakentän Beckham

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Miika Nousiainen, Wes Anderson


Vastaus #1 : 03.11.2018 klo 20:08:00

JOUKKUE 2018

MAALIVAHDIT

Tatu Kujanpää 2 ottelua, 180 minuuttia

Laadukkaiden kemiläisveskarien perinnettä jatkava 23-vuotias torjuja siirtyi kesällä TP:n maalilta kakkosmaalivahdiksi. Sai vastuuta kahdessa viimeisessä ottelussa ja esitti heti tukun mainioita pelastuksia. Sopimus jatkuu, taistelee ehdottomasti ykkösmaalivahdin paikasta ensi kaudella oli kilpailija sitten kuka tahansa.

Mikko Vilmunen 18 ottelua, 1566 minuuttia

Moni epäili konkarin tasoa miehen noustessa kesken kauden ykköseksi Forsmanin siirron myötä, mutta Vilmu hiljensi epäilijät välittömästi. Kokeneen maalivahdin eleetöntä dominointia oli hieno seurata loppukauden ajan ja kyseessä lieneekin paras miehen Kemissä pelaamista kausista. Sopimus katkolla. Myönsi itsekin kipinän pelaamiseen syttyneen uudestaan, joten toivottavasti toimisto hoitaa jatkosopparin kuntoon.

Matias Ahola 1 ottelu, 90 minuuttia

Akatemiassa pelaamisen uudestaan aloitellut vanha KePS-kasvatti pääsi tulikokeeseen, kun edustusjoukkue joutui lennättämään miehen kesken työpäivän Espooseen ja suoraan maalin suulle. Piti maalinsa sensaatiomaisesti puhtaana yli tunnin, kunnes lopulta Hongan vyörytys poiki kaksi maalia. Loppukaudesta kolmosmaalivahtina penkille nostettiin harjoituksissa kauden ajan tunaroinut turisti-Shulgin, jonka roolin olisin ehdottomasti antanut Aholalle. Jatkanee ensi kaudella Akatemian maalilla ja toivottavasti edustuksen kolmosena.

Oskari Forsman 18 ottelua, 1584 minuuttia

Kelpo otteita keväällä kärsittyyn kovaan tälliin saakka, joka johti sairaalareissuun. Tärsky ei voinut olla näkymättä peliesityksissä ja miehen myyntiä Lahteen kesällä voi pitää todella hyvänä kauppana, ottaen huomioon Vilmusen huippukauden.

PUOLUSTUS

Niko-Petteri Kuukasjärvi 2 ottelua, 180 minuuttia

Lainattiin koko kaudeksi Tornioon heti kun sai vastuuta Cupissa ja onnistui. Sopimus katkolla, pitäisikö yrittää houkutella takaisin ja tarjota tiukan talouskurin myötä kolmostopparin pestiä?

Kristian Heinolainen 29 ottelua, 2168 minuuttia, 5 varoitusta (1 ulosajo)

Kauden yllättäjä. Tullessaan Kridellä oli CV:ssä kovia seuroja, mutta vähän miesten pelejä. Itse siirryin epäilijöistä ihailijoihin jo hallipelien myötä. Debyyttikausi pääsarjassa oli varmasti hankala ja opettavainen, mutta oli virheistä huolimatta ehdottomasti yksi vaikean kauden parhaimpia pelaajia. Sopimus jatkuu, mutta purkautunee putoamispykälän myötä. Löytänee uuden seuran liigasta ja etenee nöyrällä työnteollaan ja tinkimättömällä asenteellaan kohti takuuvarman liigajyrän statusta.

Jean-Felix Somay 12 ottelua, 1039 minuuttia, 1 maali, 3 varoitusta

"Janne" saapui kesken kauden paikkaamaan topparivajetta ja esiintyi edukseen. Terveisiä asiantunteville toimittajille, jotka miehelle nauroivat tämän Belgian alasarjoista saapuessa. Kostautui nimittäin täysin liigatason vahvistukseksi. Uuden ajan Bitsindou. Sopimus lienee katkolla, olisi todella kova kiinnitys ensi kauden rosteriin. Voi lähteä isompiin ympyröihin, mutta voinee jäädä myös budjettileikkurin uhriksi, sillä tämän hetken tietojen mukaan Shevchenko ja Jorginho omaavat sopparin ensi kaudeksi.

Henri Korkeamäki 5 ottelua, 215 minuuttia, 1 varoitus

Hannahin edustuksen mukaan nostamia Akatemian kolleja. Parikymppinen peruspakki käytti mahdollisuutensa ja kellotti viisi liigapeliä tililleen. Välillä oli vaikeuksia, mutta suoriutui urhoollisesti tehtävistään. Sopimus jatkuu, taistelee hyvän harjoituskauden siivittämänä tosissaan minuuteista ensi kaudella.

Jorginho 13 ottelua, 984 minuuttia, 1 varoitus (1 ulosajo)

Jorgia kaavailtiin puolustukseen isoon rooliin, mutta ei vakuuttanut Cupin peleissä pätkääkään ennen loukkaantumistaan. Loukkaantumisen jälkeen vietti alkukesän Lipinin seurana koirankopissa, kunnes Hannah vapautti kaksikon. Jorginho nousi loppukaudella yllättävänkin isoon rooliin ja räiskyvänä persoonana toi väriä kentälle. Peliesitysten taso vaihteli surkeasta loistavaan ja oli lopulta tärkeä apu joukkueelle loppukauden turbulenssissa. Sopimus jatkuu, toivon mukaan tulisieluinen brassi nähdään mukana myös ensi kaudella. Talvella kritisoin voimakkaasti ja pidin löysäilijänä, mutta mies osoitti kesällä että asennetta kyllä löytyy.

Victor Shevchenko 26 ottelua, 2294 minuuttia, 4 maalia, 5 varoitusta (1 ulosajo)

Vikin voinee nimetä huoletta kauden ykköstoppariksi. Kaverit vierellä vaihtuivat, mutta sympaattinen puolustaja hoiti oman tonttinsa kunnialla. Neljä maalia puolustajalta on erittäin kova luku. Sopimus jatkuu ja ilmeisesti haluaa jatkaa seurassa. Ottajia löytynee pääsarjastakin, joten nähtäväksi jää saadaanko moldovalainen narrattua pois Monacosta.

Jacob Esposito 25 ottelua, 1900 minuuttia, 1 maalisyöttö, 5 varoitusta

Nöyrä puurtaja hoiti hommansa parhaansa mukaan, mutta valitettavasti miehen taso ei Veikkausliigaan tahtonut riittää. Parhaimmillaan pysyi mukana jotenkuten, huonoimmillaan aussia vietiin vasemmalta ja oikealta. Sopimus jatkuu, mutta saattaa vaihtaa maisemaa.

Henrik Ölander 16 ottelua, 1191 minuuttia, 1 maalisyöttö

Klubijunnulta hyviä otteita aina kunnossa ollessaan, harmi vaan ettei ollut kovin usein kunnossa. Säilymishaaveiden kannalta Espon ja Ölanderin peliminuuttien olisi ehdottomasti pitänyt olla toisinpäin. Sopimus jatkuu, mutta purkautunee putoamispykälän myötä. Heinolaista nimekkäämpänä ja vahvan HJK-taustan omaavana löytää itselleen seuran Veikkausliigasta ja ehjänä pysyessään lyö lopullisesti läpi.

Kosta Manev 14 ottelua, 1260 minuuttia, 1 varoitus

Eleettömiä suorituksia puolustuslinjassa alusta loppuun. Vaikuttikin liian hyvältä hankinnalta piskuiselle seuralle ja syy siirtoon selvisi jo alkukesästä, kun mies häipyi kotimaahansa Makedoniaan. Palkkasoturi sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta hyvät otteet ja käteen jäänyt korvaus siirrosta eivät anna syytä valittaa.

Aliyu Abubakar 13 ottelua, 1165 minuuttia, 1 maali, 1 maalisyöttö, 5 varoitusta, 1 ulosajo

Vielä lyhyempi stintti kuin Manevilla ja peliesityksetkin selvästi heikompia. Melkoinen luonnonlapsi ja molempien osapuolien mitta tuli täyteen jo kesällä.

Olli Jalli 3 ottelua, 151 minuuttia

Testitilaisuudesta naarattu EIF:n penkkimies. En tiedä miksi tason kuviteltiin riittävän liigaan, mutta nopeasti sen riittämättömyys kävi kaikille selväksi ja matka jatkui kolmen Cup-matsin jälkeen.

KESKIKENTTÄ

Adam Vidjeskog 19 ottelua, 1255 minuuttia, 4 varoitusta

Kauden kuva pienoiskoossa. Vähän liian köykäinen jätkä vähän liian isoilla minuuteilla. Loppukausi ilmeisesti armeijassa eikä kukaan varmaan hirveästi kentälle kaivannutkaan. Sopimus jatkuu, liigasta tuskin löytyy kiinnostusta, mutta Ykkönen maistunee kasvattajaseura Jarossa paremmalta.

Luiyi Laguerre 13 ottelua, 578 minuuttia

Kesken kauden Akatemiasta nostettu pikakiituri kirmaili ennakkoluulottomasti Veikkausliigassa loppukauden ja hurmasi yleisön rohkeilla otteillaan. Konkreettista hyötyä ei ainakaan tehojen muodossa vielä irronnut ja välillä nuoren laitapelurin kehuminen lipsahti innokkaimmilla hieman yliarvostamisen puolelle. Sopimus ilmeisesti katkolla, kiertänee ainakin parit palloseurat liigapaikkaa tavoitellen. Yllättyisin sopimuksesta pääsarjaan, joten jatko Kemissä ei ole mahdottomuus.

Kevin Tano 18 ottelua, 1336 minuuttia, 3 maalia, 1 maalisyöttö, 3 varoitusta

Jo ensimmäisistä peleistä lähtien oli nähtävissä, että miehelle on kaavailtu aivan liian suurta roolia joukkueen hyökkäyspelissä. Talvikaudella onnistui sentään muutaman kerran saamaan tehojakin aikaan, mutta peliesitykset eivät päätä huimanneet missään vaiheessa. Katosi nopeasti kuvioista Hannahin tulon myötä. Voiko nimetä kauden flopiksi, kun odotukset olivat alusta alkaen selvästi ylimitoitetut?

Kevin Mombilo 18 ottelua, 1458 minuuttia, 1 maali, 1 maalisyöttö, 2 varoitusta

Harjoituskauden loppupuolella kiinnitetty laituri oli lähtökohtaisesti liigatason pelaaja, muttei mikään merkittävä vastuunkantaja. Hoiti hommansa tasonsa edellyttämällä tavalla, nöyrästi myös laitapakiksi tarvittaessa siirtyen. Kohtalaisista otteista ja laituripulasta huolimatta joutui Hannahin tulon myötä ulos joukkueesta. Ratkaisun taustoja täysin tuntematta olisi ainakin kentällä vahvistanut loppukauden joukkuetta, mutta sateentekijäksi ei Kekestä olisi ollut.

Iiro Vanha 29 ottelua, 1470 minuuttia, 1 maali, 1 maalisyöttö, 1 varoitus

Vaihtoi futsal-majupaikasta taistelun Veikkausliigaan ja esiintyi yllättävän hyvin. Optio ensi vuodesta, ehdottomasti jatkoon ja lähtökohtaisesti avauksen rooliin.

Maksim Lipin 23 ottelua, 1308 minuuttia, 2 maalia, 2 maalisyöttöä, 6 varoitusta

Try-outilla hyvä, talvella huono. Jostain syystä kevään edetessä joutui koirankoppiin ja kesällä vapautui sieltä valmentajavaihdoksen myötä. Loppukaudella kellotti isoja minuutteja ja suoriutui kelvollisesti. Vaikuttaa vielä Jorginhoakin enemmän mielialapelaajalta ja Veikkausliiga oli liian kova haaste. Sopimus jatkuu, saattaa jatkaa ensi kaudella ja silloin pitäisi pystyä kantamaan enemmän vastuuta.

Ville Moilanen 32 ottelua, 1584 minuuttia, 1 maali, 4 maalisyöttöä

Alkukaudesta vaihtomiehen roolissa, mutta vähitellen alkoi äijää tippumaan edestä pois ja lopulta Moikku olikin avauksen kamaa. Ajoittain sai yleisöltä paljon kritiikkiä osakseen, josta osa kyllä aiheetontakin. Vastuun myötä alkoi tehojakin pikkuhiljaa löytymään ja minuuttimäärään suhteutettuna saldo 1+4 on etenkin joukkueen muihin laitapelaajiin verrattuna varsin kohtuullinen. Sopimus jatkuu, toivottavasti jatkaa ja sementoi paikkansa avauskokoonpanossa. Alle parikymppisenä jo 55 virallista ottelua Kuninkaiden riveissä, seuraavat kymmenen vuotta punapaidassa ja Torvikosken ennätys 244 pelattua peliä uusiksi?

Demir Imeri 12 ottelua, 893 minuuttia

Loppukauden vahvistus keskikentälle. Alussa Demo vaikutti laadukkaalta hankinnalta ja näytti tuovan kaivattua laatua pallolliseen peliin. Lopulta tekeminen jäi kuitenkin aina vähän puolitiehen eikä kyennyt järin merkittävästi joukkuetta auttamaan. Ihan kelpo pelimies vaikeaan loppukauteen, mutta ei sen enempää. Ei jatka ensi kaudella.

Kaapo Lepojärvi 2 ottelua, 49 minuuttia

Nostettiin kesällä Akatemiasta edun rinkiin ja pääsi pari kertaa kokeilemaan liigavauhtia. Sopimus jatkuu, nähtäväksi jää minkälaisen roolin kakkosjoukkueen parhaimmistoon lukeutuva pallorosvo nappaa itselleen edustuksessa.

Marek Kaljumäe 31 ottelua, 2704 minuuttia, 2 maalia, 1 maalisyöttö, 6 varoitusta

Talven loukkaantuminen näkyi pitkään epävireisyytenä otteissa, mutta etenkin kauden loppua kohden mentäessä nousi johtavaan rooliin keskikentällä. Laadukas ja pyyteetöntä työtä ottelusta toiseen paiskiva keskikentän työmies. Sopimus katkolla, en näe mitään syytä miksi Viron maajoukkuemies Ykkösessä jatkaisi.

Sebastian Rusculleda 7 ottelua, 295 minuuttia

Kokenut pelimies saapui viime hetken hankintana kesän siirtoikkunan lopussa. Maailmanmiehen elkeet ja CV täynnä isoja seuroja, mutta Ruscun peliesitykset jättivät toivomisen varaa. Keskittyi enemmän tuomarin jututtamiseen kuin vapauttavien syöttöjen jakeluun ja Demon tavoin pelillinen anti jäi toivottua laihemmaksi. Ei jatka ensi kaudella.

Keaton Isaksson 22 ottelua, 1956 minuuttia, 5 maalia, 3 maalisyöttöä, 2 varoitusta

Alkukauden komeetta vastasi lähes yksin joukkueen hyökkäyspelistä keväällä. Siirtyi kesällä lähemmäs mukavuusaluettaan Maarianhaminaan ja ilmeisesti loppukausi sujui rotaatiopelaajan roolissa. Säilyipä kuitenkin Veikkausliigassa ja pääsi ruotsinkieliseen ympäristöön, joten lienee tyytyväinen lähtöönsä.

Julian Guevara 18 ottelua, 1582 minuuttia, 1 maali, 1 maalisyöttö, 7 varoitusta, 1 ulosajo

Kauden suurimpia pettymyksiä. Che sai nauhan käteensä ja näytti suorastaan musertuvan vastuun alla. Heikkoja otteita ja kesällä Inter saatiin koijattua ottamaan mies riveihinsä. Ei saanut jatkosopimusta sinnekään.

Adriaan Kruisheer 2 ottelua, 180 minuuttia, 1 maali, 1 maalisyöttö

Hollantilaista kaavailtiin keskikentän maestroksi. Pari Cupin peliä ihan kelvollisesti, mutta lähetettiin silti kotiin. Tilalle ei hommattu ketään ja kymppipaikalle jäi aukko.

HYÖKKÄYS

Husein Demiri 13 ottelua, 677 minuuttia, 3 varoitusta

Toinen loppukauden kahdesta makedonialaisvahvistuksesta. Ihan hyvä vääntäjä, muttei näyttänyt nauttivan tuomareiden suosiota. Maaleja ei nähty, mutta hyvää peruspeliä kuitenkin. En halua edes arvailla kuinka paljon oli Arabaa halvempi, mutta paremmin kantoi ysipaidan. Ei jatka ensi kaudella.

Justus Lehto 17 ottelua, 849 minuuttia, 1 maali, 1 varoitus, 1 ulosajo

Jude näytti saavan uutta tuulta purjeisiin uuden pelipaikan myötä. Kärkenä prässäsi armottomasti, viimeisteli yhden maalin ja hölmöili yhden ulosajon itselleen. Kärsi ylikunto-ongelmista ja loppukausi menikin pilalle. Sopimus jatkuu, Vidjeskogin tapaan pääsarjan ovet tuskin aukeavat ja kotikaupungin seura löytyy Ykkösestä.  Fifty-sixty kannattaisiko läpimurtoa Kuninkaissa odottaa vielä yksi kausi.

Ugur Özder 1 ottelu, 33 minuuttia

Turkkilainen mysteeriteini pommitti Akatemiassa maaleja ja käväisi kentällä edustuksessa. Loppukaudella kärsi loukkaantumisista. Hiomaton timantti. Sopimus luultavasti katkolla, en usko jatkoon mutta toisaalta miksipä ei.

Taiye Ajiye 1 ottelu, 25 minuuttia

Kemiin kotoutunut nigerialainen osui Akatemiassa tiuhaan tahtiin ja sai näyttöpaikan myös edustuksessa. Loppukaudella loukkaantumisia. Sopimus lienee katkolla, jatkanee Akatemiassa ja luultavasti yrittää myös edustuksen kirjoihin. Potentiaalia on, jos työnteko maistuu.

Aleksi Isomäki 3 ottelua, 109 minuuttia, 1 maali

Nuoren hyökkääjän kausi päättyi heti kättelyssä loukkaantumiseen ja liigadebyytti jäi tekemättä. Ehti upottaa RoPS:n talven ensimmäisessä derbyssä. Sopimus jatkuu, ensi kaudella uusi yritys läpimurtoon.

Juho Mäkelä 32 ottelua, 2681 minuuttia, 7 maalia, 3 maalisyöttöä, 3 varoitusta

Mäksä siirtyi Kemiin viime hetken yllätyshankintana. Huutelijoita riitti, kuten kokeneen hyökkääjän tekemisille aina, mutta asiantuntijapiirit tiesivät kyseessä olevan laatuhankinta. Araban flopattua nousi ykköshyökkääjän rooliin ja kiitti vastuusta aloittamalla maalien nakuttelun. Seitsemän maalia ja kolme syöttöä sarjan huonoimmassa joukkueessa on kelpo saavutus, olihan tarjoilu ajoittain täysin olematonta. Syytä on nostaa esille myös miehen tinkimätön työnteko joukkueelle. Entinen pystyjuoksija on monipuolistanut peliään ja tällä kaudella hanskasi targetin roolinkin kelvollisesti. Johti joukkoja loppukaudesta kapteenina. Hieno mies ja kova pistämään palloa pussiin. Sopimus katkolla, metsästänee seuraavaa liigasopimusta etelän suunnalta.

Hakeem Araba 10 ottelua, 572 minuuttia, 1 maali, 1 maalisyöttö

Pitkään oli bodaria tarkkailtu, mutta liekö tuijotettu penkkienkkaa, sillä futista mies ei osannut pelata. Eikä miehen vahvuuksiakaan liiemmin osattu hyödyntää. Aiempina vuosina kärkien vähämaalisuutta paikkasivat hyvät laiturit, mutta nyt kun niitäkään ei ollut oli katastrofi valmis. Araba olisi saattanut sopia paremmin Hannahin taistelufutikseen, mutta kun mahdollisuus avautui mörkö potkittiin pois jo kesän alussa. Kauden floppi.
« Viimeksi muokattu: 03.11.2018 klo 20:24:10 kirjoittanut Takakentän Beckham »
Takakentän Beckham

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Miika Nousiainen, Wes Anderson


Vastaus #2 : 03.11.2018 klo 20:08:44

Tähän kauden 2019 TOP 5 -listat
« Viimeksi muokattu: 03.11.2018 klo 20:18:28 kirjoittanut Takakentän Beckham »
Takakentän Beckham

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Miika Nousiainen, Wes Anderson


Vastaus #3 : 03.11.2018 klo 20:09:24

Vepsun vastaavia listauksia sisältävästä topicista innoituksen saanut ja Fredin ylläpitämien aikakirjojen mahdollistama projekti, jonka voi sopivalla tekosyyllä pukata ulos seuran juhlavuoden kunniaksi. Tärkeimmät tilastot on jo listattu toisaalla, mutta tässä jotain vähän erilaista. Mitään järkeä tässä ei varmaan ollut, mutta mitäpä tuosta. KV-matsien luettelo muuttuu merkityksellisemmäksi, kun jokavuotisten ruotsihöntsien lisäksi saadaan europelejä listaan. Virheitä sekä puutteita on varmasti ja niistä saa ja pitää mainita.

Kuninkaiden kansainvälisiä vastustajia

Ystävyys- ja harjoitusottelut

2000:
Ei tietoja
 
2001:
-

2002:
24.4. Svanstein 3-0 (Ju. Hyvärinen, Heinonen, Himanka) Pajala
17.7. Assi IF 6-0 (Himanka 4, A. Myllyneva, Niemelä) Kalix
23.7. Hibernian 0-1 Sauvosaari

2003:
28.2. Bodens BK 0-0 Junkohalli
21.3. Polcirkeln/Svanstein FF 4-0 (Ikäläinen, Tihinen, Savolainen 2) Junkohalli

2004:
21.2. Haparanda FF 3-1 (Hakala, Kuusisto, Paakkari) Junkohalli
22.2. Haparanda FF 3-0 (Himanka, Hakala, Kuusisto) Junkohalli
28.2. Haparanda FF 3-0 (Himanka, Paakkari, Savolainen) Junkohalli
9.3. Assi IF 5-0 (Hakala 2, Savolainen 2, Kuusisto) Junkohalli
20.3. Kiruna FF 1-1 (Moisanen) Junkohalli
7.4. Assi IF 8-1 (Paakkari, Ja. Hyvärinen 2, Hakala, Savolainen 2, Seppälä, M. Kurkela) Kalix
17.4. Kiruna FF 1-1, 3-4 rp. (An. Uimaniemi) Pajala
18.4. Ohtana/Aapua FF 2-1 (M. Kurkela, Himanka) Pajala

2005:
19.2. Polcirkeln/Svanstein FF 3-1 (Himanka, Uimonen, Ravander) Junkohalli
12.3. Polcirkeln/Svanstein FF 2-2 (Coteanu, Himanka) Junkohalli
9.4. Haparanda FF 2-1 (Savolainen, Salmela) Haaparanta

2006:
23.3. IFK Kalix 7-0 (Oksala, Salmela 3, Samba, oma maali, Haarala) Junkohalli
22.4. Assi IF 2-1 (Haarala, T. Torvikoski) Kalix

2007:
TUL Cup lopputurnaus 4.3., Tampere
Tallinna Kalev JK 2-1 (Hakala, Savolainen)
31.3. Sävast AIF 2-2 (Himanka 2) Boden

2008:
Valhall Cup 5.4., Kalix
IFK Luleå 3-0 (Himanka 2, Paavilainen)
Assi IF 2-1 (Paavilainen, Himanka)
Sävast AIF 0-1
19.4. IFK Luleå 2-3 (Himanka, Ethie) Hertsö IP, Luulaja

2009:
7.2. Ohtana-Aapua FF 7-1 (Paavilainen 2, Könönen, Hakala, J. Hosio, Himanka, Helala) Junkohalli
8.2. Haparanda FF 5-0 (J. Torvikoski 3, J. Hosio, Paavilainen) Junkohalli
27.3. Assi IF 6-2 (Santos 3, M. Hosio, Graciano, Hakala) Junkohalli
3.4. Assi IF 5-0 (Santos, J. Hosio, Johansson 2, Pätsi) Junkohalli
18.4. Bodens BK 0-1 Boden

2010:
6.2. Bodens BK 0-3 Heinäpään halli, Oulu
5.4. Umeå FC 1-0 (Barsk) Junkohalli

2011:
6.3. IFK Luleå 2-1 (Tyystälä 2) Junkohalli
18.3. Bodens BK 2-2 (Karjula, Kokkila) Junkohalli
26.3. IFK Luleå 1-2 (Ikäläinen) Luulaja
2.4. Bodens BK 0-4 Boden

2012:
10.2. Piteå IF 3-1 (Figho 2, T. Torvikoski) Junkohalli
18.2. Assi IF 1-1 (Ogbuefi) Junkohalli

2013:
Sovitut pelit Piteå IF:n ja Bodens BK:n kanssa peruuntuivat Junkohallin romahtamisen myötä.
5.3. RIASA 2-1 (Eissele 2) Leeds
7.3. Keele University 3-2 (Siekkinen, Eissele 2) Keele
8.3. Nike Academy 1-4 (Eissele) Loughborough
6.4. Bodens BK 3-1 (T. Torvikoski, Yrjänheikki, Eissele) Boden
4.7. Notts County 1-3 (Lee) Sauvosaari

2014:
1.2. PSC Academy 2-4 (Ferhat, Haanpää) Junkohalli
22.3. Haparanda FF 7-0 (Smith 3, Dollery, Tyystälä, Bitsindou, Marttinen) Junkohalli
5.4. Bodens BK 2-3 (Ions, Könönen) Boden Arena
12.4. IFK Luleå 1-1 (Smith) Luulaja

2015:
Sovitut pelit Haparanda FF:n ja Bodens BK:n kanssa peruuntuivat Junkohallin romahtamisen myötä.

2016:
19.3. IFK Luleå 1-0 (Ions) Tunavallen, Luulaja

2017:
4.3. RIASA 2-2 (Karjalainen, David) Junkohalli
18.3. IFK Luleå 1-1 (Laitinen) Arcushallen, Luulaja

2018:
4.3. Team TG Umeå 1-3 (Araba) Junkohalli
17.3. Skellefteå FF 1-0 (Guevara) Junkohalli


PS Kemissä pelanneet ulkomaalaiset kautta aikojen

Vaatimuksena vähintään yksi virallinen ottelu. Pelaajat listattu debyyttivuoden mukaan. Suomen ja jonkun toisen maan kansalaisuuden omaavia pelaajia ei ole (vielä) listattu.

2005:
Sonny
Adrian Vladut

2007:
Dmitry Gusak
Igor Volotek
Alexander Bagaev
Nikita Omelyachuk

2008:
Edward Anyamkyegh
Ethie Sousa
Tim Johansson
Denis Santos
Ozeias Graciano

2009:
Dominik Plaza

2011:
Raphael Edereho
Kyle Luetkehans
Emenike
Sergei Kovalev
Adriano
Faith Friday Obilor
Daniel Stevens

2012:
Jerome Ogbuefi
Joey Spivack
Christian Eissele

2013:
Jae Yun Lee
Alvin Fortes /
Marvin Torvic /
Tyler Pasher
Billy Ions /

2014:
Kyle Knotek
Ryan Jones
Ibrahim Mansaray /
Jon Dollery /
Nikola Erceg
Jonte Smith
Sasa Jovovic
David Bitsindou /

2015:
Miguel Cid
Washilly Tshibasu /
Cornelius Stewart
Kaby /

2016:
Nicolae Vasile
Rundell Winchester
Filip Valencic
Erik Törnros
Muller
Ryan Gilligan
Zeljko Savic

2017:
Aubrey David /
Julian Guevara
Abdoulie Mansally
Edwin Salazar
Marek Kaljumäe
Eduar Zea
Momodou Ceesay
Sergei Mosnikov
Kevin Tano /

2018:
Victor Shevchenko
Jorginho /
Maksim Lipin
Jacob Esposito
Adriaan Kruisheer
Hakeem Araba /
Aliyu Abubakar
Taiye Ajiye
Jean-Felix Somay Moyengo Somy
Husein Demiri
Demir Imeri /
Sebastian Rusculleda /
Ugur Özder
 
Valmentajat
2010:
Oleg Eprintsev

2013:
Tommy Taylor

2018:
David Hannah
Steven Polack
Ignacio Fideleff / (Rajatapaus, sillä ei lopulta kyennyt pelaamaan, mutta roolina oli myös toimia valmennuksen apuna. Laskettakoon apuvalmentajaksi.)

2019:
Dean Sibson
« Viimeksi muokattu: 09.03.2019 klo 01:03:51 kirjoittanut Takakentän Beckham »
Fred The Red

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: eioomuutakopeeäskemi - ja Kemi City FC!


Vastaus #4 : 03.11.2018 klo 23:31:04

Hienoa - kiitos! Ylos
NorthKemi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pohjoisen Joukkueet, Liverpool


Vastaus #5 : 04.11.2018 klo 18:35:41

Erittäin hieno avaus! Tälle iso peukku!!

Surullista vain, että tuskin pelataan ykkostä, jos hyvässälykyssä kakkostakaan. Sanoisin noin 5% mahdollisuus, että koko PS Kemi jatkaa ylipäätään missään valtakunnalisessa sarjassa.
Kaski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: suomifutis


Vastaus #6 : 04.11.2018 klo 19:15:04

Topaasin aukaisulle Ylos Toivottavasti porukka innostuisi taas vähän kirjoittelemaan tännekin loppuvuoden aikana kun vielä lisää uutisiakin saataisiin pääkallopaikalta. Aika vahva odottava fiilis tässä tietysti on. Järkyttävä sukellus kausi tosiaan oli, ja aikamoista sekamelskaa alusta loppuun. Ja samaa mieltä voi olla siitä että hommaha lähti karikolle heti alkujaan kun iso osa avainrooleihin kaavailluista pelaajista petti pahasti ja loppukauden hankinnat olivat myöskin korkeintaan keskinkertaisia. Kannattiko näitä kaikkia edes hankkia kun tiedossa oli vaikea taloustilanne? No, voi olla turhaa spekulointia. Yritetty mikä yritetty.

Tänään oli jonkinlainen info-/palautetilaisuus osakkeen omistajille. Joku innokas voisi pääpiirteittäin laittaa mistä keskusteltiin tai oliko mitään uutta. Tai sitten itse Ruhanen voisi laittaa lyhyen rapon läpikäydyistä asioista vaikka mailiin :) , minne kutsutkin taisi kaikille tulla. Kaikki eivät kuitenkaan päässeet paikalle tai ovat jopa ulkopaikkakuntalaisia.

Mutta joo, nyt varmaan ei auta kuin kaivaa kaikki mahdolliset jäniksenkäpälät esille, että Ruhanen&co taikovat PS Kemi laivan siihen tilaan että Ykkösen lisenssi irtoaa ilman mutinoita. Pari viime kuukautta menty kuitenki selvästi oikeaan suuntaan ja siitä iso Ylos toimiston suuntaan.
Itse laitan ehdottomasti kaikki lantit sille että jossakin sarjassa pelataan, toivottavasti Ykkösessä. Juhlavuosi kuiteski painaa päälle ja silleen.
Vai onko NorthKemillä jotain muuta varmaa tietoa kun viime viestit niin pessimistisiä?

Eteenpäin ja eioomuutako PS Kemi.
NorthKemi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pohjoisen Joukkueet, Liverpool


Vastaus #7 : 04.11.2018 klo 20:41:11


Mutta joo, nyt varmaan ei auta kuin kaivaa kaikki mahdolliset jäniksenkäpälät esille, että Ruhanen&co taikovat PS Kemi laivan siihen tilaan että Ykkösen lisenssi irtoaa ilman mutinoita. Pari viime kuukautta menty kuitenki selvästi oikeaan suuntaan ja siitä iso Ylos toimiston suuntaan.
Itse laitan ehdottomasti kaikki lantit sille että jossakin sarjassa pelataan, toivottavasti Ykkösessä. Juhlavuosi kuiteski painaa päälle ja silleen.
Vai onko NorthKemillä jotain muuta varmaa tietoa kun viime viestit niin pessimistisiä?

Eteenpäin ja eioomuutako PS Kemi.


Noh. Ei nyt tietenkään mitään "varmaa" tietoa voi olla, kun joukkueelta ei ole tiedotettakaan laitettu julkisuuteen. Jos tässä olisi huhujenkaan pohjalta mitään positiivista kirjoitettavaksi, niin varmasti ne tänne kirjoittaisin. Jokainen asia, mitä läheltä sisäpiiriä ja johtokuntaa on tullut korviin, kertoo valitettavasti surullisia uutisia.

Kyllä kiviä on käännetty ja jäniksenkäpäliä kaivettu. Jatkuu varmasti vielä hetken, mutta kyllä täällä foorumillakin täytyy todellisuuteen herätä. Kuten sanoin, noin 5% mahdollisuus että valtakunnallisissa sarjoissa jatketaan. Niin surullista kuin se onkin, niin kassaan ei erittäin suurella todennäköisyydellä saada tarvittavaa summaa, millä edes veloista pääsisi eroon. Saati että Ykkösen lisenssiä voisi hakea...

Jos Ruhanen tästä tilanteesta taikoo joukkueelle lisenssin Ykköseen, niin toivon sen tulevan enemmin saatavat maksettuna, kuin "järkevän maksusuunnitelman esittäneenä". Veloissa tästä ei ole tulossa yhtään mitään muuta kuin se kaikkien kannattajien pelkäämä konkurssi. Ja se konkurssi tässä on nyt tuloillaan.
pystyraita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #8 : 04.11.2018 klo 22:04:17

No ei siinä, jos konkka tulee niin se tulee, ja sillä selvä. Se on vaan suoraa seurausta talousdoubingista. Mikäli Kemissä on eletty yli varojen ja koitettu velalla buustata joukkuetta, niin silloin oikea suunta on alaspäin.

Ei se konkka kuitenkaan maailmanloppua meinaa. Vaikka seura ei hoitaisi asioitaan loppuun asti, niin tuskin jalkapallon peluu Kemistä loppuu. Aina sieltä tulee uusia yrittäjiä. Ja joskus vanhaa jatkaa vaan fanit. Kysykää vaikka miten meni MYPAlla, TamU:lla, Jokereilla ja näin.
pystyraita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #9 : 04.11.2018 klo 22:43:13

Juu tarkoitus ei ollut piilotella meidän historiaa, mutta totuus on se että KTP jatkoi olemassaolonaan ilman että fanien tarvitsi pyörittää toimintaa. Tämä siis erona esimerkkijengeihin.

Lisäksi sanottakoon, kun kerran Kotkaan tartuttiin, että näin jälkeenpäin ajateltuna konkurssi oli hieno asia. Nyt meillä on vakaa Ykkösen seura jonka johdossa on rahan päälle ymmärtävät ihmiset.

Mieluummin sitä kannattaa hyvin hoidettua Ykkösen seuraa kuin kuralle vedettyä VL-jengiä, joka pelaa koko kauden löyhässä hirressä putoamista vastaan.
Siimahäntä

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 05.11.2018 klo 15:01:53

Uimahallilla ollut eilen palaveri johon on kutsuttu osa omistajista, osa vain siksi koska kukaan ei ilmeisesti tiedä ketkä ovat aikanaan osakkeita ostaneet ja siten ei tiedetä kuka osakeyhtiön omistaa. Tämä on edellisen johdon aiheuttama sotku mihin nykyjohdolla on vaikea vaikuttaa. Toivon mukaan paikalla olleet ovat saaneet hyvässä hengessä hyvää aikaiseksi.
Pekka Sade
Vastaus #11 : 05.11.2018 klo 22:23:19

Ex- PS Kemin mies Kaby antamassa Ropsille näyttöjä.  Hirveesti ei oo muistikuvia miehestä,mutta tais olla kuiten ihan liigatason mies?
Erkki Rapala

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 06.11.2018 klo 09:20:21

Uimahallilla ollut eilen palaveri johon on kutsuttu osa omistajista, osa vain siksi koska kukaan ei ilmeisesti tiedä ketkä ovat aikanaan osakkeita ostaneet ja siten ei tiedetä kuka osakeyhtiön omistaa. Tämä on edellisen johdon aiheuttama sotku mihin nykyjohdolla on vaikea vaikuttaa. Toivon mukaan paikalla olleet ovat saaneet hyvässä hengessä hyvää aikaiseksi.

Jos ihan oikeasti on niin, että kaupparekisteristä ei löydy ajantasaista osakasrekisteriä ja syynä olisi se, ettei aikaisemmissa osakeanneissa ole kirjattu näitä asioita kunnolla/oikein/edes sinne päin, niin silloin ei satatonnia neljässä viikossa riitä alkuunkaan.

Kyllä silloin puhutaan jo jostain muusta. Tuleekohan pikkujouluperjantaihin mennessä ilmoitus, että tämä oli tässä??
Pohjoisen Hagi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi (R.I.P.), Birmingham City FC, Kemi City FC


Vastaus #13 : 06.11.2018 klo 14:23:15

Ihan vain sivuhuomautuksena, en itse kyllä tajua tätä Kemi = Monaco -vertausta. Lähes yhtä typerä kuin miesten maajoukkue = huuhkajat.

No jokatapauksessa, onnea seuralle ja kyllä se Meri-Lapin jalkapallo vielä palaa korkeimmalle tasolle.
aNdero

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 06.11.2018 klo 14:33:02

Kemissä ja Monacossa kaikilla on merinäköala ja kukaan ei maksa tuloveroa.
mooses pessi

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 06.11.2018 klo 14:43:43

^ :)

Avaukselle Ylos. Toivotaan, ettei turhaan. Tai ainahan sen voi sitten oikealle sarjatasolle siirtää.
Sinettäj kaakkoissyvänne

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 06.11.2018 klo 17:37:40

Ihan vain sivuhuomautuksena, en itse kyllä tajua tätä

Lähes yhtä typerä kuin miesten maajoukkue = huuhkajat.

Nyt kyllä...
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 07.11.2018 klo 01:52:43

Lähes yhtä typerä kuin miesten maajoukkue = huuhkajat.
Eihän siinä mitään tyhmää ole vaan taustalla on tapahtuma/tarina.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #18 : 07.11.2018 klo 09:57:44

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2007/06/08/huuhkaja-olympiastadionilla
https://www.youtube.com/watch?v=H4Sc4b8b0CU
« Viimeksi muokattu: 07.11.2018 klo 10:03:47 kirjoittanut Szachnitowski »
Pohjoisen Hagi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi (R.I.P.), Birmingham City FC, Kemi City FC


Vastaus #19 : 07.11.2018 klo 14:04:57

Kemissä ja Monacossa kaikilla on merinäköala ja kukaan ei maksa tuloveroa.

Paskapuhetta molemmat asiat.

Joo kyllä minä tuon huuhkajapaskan tiedän mutta toivon että siitä lopultakin luovuttaisiin.
Nyysteeni

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 07.11.2018 klo 20:35:39


Joo kyllä minä tuon huuhkajapaskan tiedän mutta toivon että siitä lopultakin luovuttaisiin.

Samaa mieltä tuosta huuhkaja-aiheesta. Ei ole kunniaksi futikselle.
« Viimeksi muokattu: 07.11.2018 klo 22:58:43 kirjoittanut Nyysteeni »
KorkkiKiinni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mystis: Kausikorttimyynti korkeakorkoista lainaa.


Vastaus #21 : 07.11.2018 klo 21:35:19

Turpa kiinni kommarit.

Se, joka ei ole kunniaksi futikselle on tämä viritys, joka markkinähäirikkönä pyöritti itsensä kasinotaloudella liigaan.

Nyt on turha vikistä, varotettu on.
F123ball

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 08.11.2018 klo 01:25:17

Oho! Pienien pitäjienkö pitäisi olla nöyränä ja hiljaa? Perämeren Monaco on ja tulee olemaan piikkinä lihassa! Meillä sentään yritetään eikä vikistä! Kemi nousee!
AutoBiography

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eagles, Suomi


Vastaus #23 : 08.11.2018 klo 16:36:59

Kemillähän on kohta puolustelevia nimimerkkejä kuin OPS:llä parhaina aikoina :D

Eikö vieläkään ole mitään huhuja edes liikkeellä varainkeruukampanjan onnistumisesta? Jos yli 90kiloa oli kuukauden jälkeen matkaa niin eikös tämän voisi jo viheltää poikki?
JM

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ACO


Vastaus #24 : 08.11.2018 klo 17:34:23

Kemillähän on kohta puolustelevia nimimerkkejä kuin OPS:llä parhaina aikoina :D

Eikö vieläkään ole mitään huhuja edes liikkeellä varainkeruukampanjan onnistumisesta? Jos yli 90kiloa oli kuukauden jälkeen matkaa niin eikös tämän voisi jo viheltää poikki?

Ja Ykkösen lisenssihakemusten deadline taisi olla ensi viikolla. (?)

 
Sivuja: [1] 2 ... 21
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines