FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.05.2019 klo 00:42:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 36 [37] 38 ... 58
 
Kirjoittaja Aihe: Ilves 2019  (Luettu 286835 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #900 : 12.03.2019 klo 22:42:38

Eniten tuossa pisti silmään "materiaalin keventyminen" viime kaudesta.

No siis ihan selkeästi Noubissi oli parempi kuin afum ja Tamminen kuin Mettälä. Samoin hidas ja pehmeä baba ei pysty paikkaamaan mitenkään Tanskaa ja muistelee vasemman laidan tärkeää puolustajaa Haukiojaa niin miten joku Addy sitä muka paikkaa. Sen lisäksi kaikki viime kauden avauksen pelaajat on varmasti ottanut askelia taaksepäin: Kazi, Felibe, Almen, Tomas, Miettunen, Ojala, Siira, Lämmi, Järvinen....


Rehellisesti en ihan ymmärrä miten tuo joukkue on heikontunut viime kaudesta. Ehkä Jairi piti olla heikennys thiawiin verrattuna, mutta otteet näyttää tässä vaiheessa kautta paremmilta kuin thiawin tässä vaiheessa. Mielestäni lähes jokainen pelaaja on ottanut vähintään yhden askeleen eteenpäin sen mukaan mitä pystyy arvioimaan hallipelien perusteella.


Toisaalta Ropsin kerroin mestaruuteen oli 20 ja sijoitus ennakossa 3. Mikä on hieman erikoista ipan kertoimelle 13 ja sijoitukselle 6.


Ps. Pahoittelut tekstin todennäköisesti kirjoitusvirheistä. Tänään ei huvittanut aloittaa yrittää edes oikolukea viestejäni...perkeleen puhelin.
BenArfa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #901 : 12.03.2019 klo 22:52:03

Ei kyllä ihan aukea tuo materiaalin keventyminen.

Mensah / Tanska
Addy / Haukioja
Jair / Thiaw
Tendeng / Tamminen
Afum / Noubissi
Fofana / Jokelainen
Raittinen / Severino
Laine / Moundi

En kyllä tuosta listasta saa selkeää heikentymistä näkyviin. Mielummin päinvastoin. Sen lisäksi kaikki nuoret ovat taas vuoden kokeneempia ja valmiimpia, Kazi, Almen, Haarala, Skyttä Tomas ovat varmasti kehittyneet viime kauden alkuun nähden.
 
libertadores

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Norwich City


Vastaus #902 : 13.03.2019 klo 11:33:07

Kun vielä tiivistää lähtijöiden listaa vaikka siten, että huomioi vain 5 eniten viime vuonna minuutteja saanutta, niin se näyttää seuraavalta:

Tamminen
Thiaw
Tanska
Rannankari
Noubissi

Näistäkin 3 viimeksi mainittua eivät enää olleet viime kauden viimeisen kolmanneksen aikana mitenkään merkittävässä roolissa = avauksessa. (Noubissi myyty, Rannakari loukkaantuneena/syjäytetty, Tanska syrjäytetty).

Jos Tammisen/Thiawin tilalle laittaa Tendengin ja Jairin, niin ei siinä pahasti tappiolle jäädä.

Sen jälkeen "bonuksena" ja leveyttä lisää tuomaan on saatu vahvasti tänä vuonna optimiavaukseen tyrkyllä olevat Afum, Fofana, Addy ja Mensah.

Puhumattakaan lukuisista realistisista ja todennäköisistä tasonnostajista joukkueen sisällä.

Joten ei se ny ihan pelkkää värilasitoiveikkuutta ole väittää, että Ilves on pikemminkin vahvistunut kuin heikentynyt pelaajamateriaalin osalta.


Satunnainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #903 : 13.03.2019 klo 21:08:18

Puhumattakaan lukuisista realistisista ja todennäköisistä tasonnostajista joukkueen sisällä.

Piti oikein erikseen tarkastaa iät. Nuoriksi totta kai tiesi, mutta hiukan siltikin pääsi yllättämään, että jatkavista kenttäpelaajista iäkkäin on viime kuussa 25 vuotta täyteen saanut Aspegren. Keskimäärin siis tosiaan odotettavissa on ennemmin tason nousua kuin laskua.

Jos taas mietitään olennaisia lähtijöitä ja tulijoita pareittain, niin menisi kai suunnilleen näin:

Tanska - Mensah
Rannankari/Haukioja - Addy
Thiaw - Jair
Tamminen - Tendeng
Noubissi - Afum
Jokelainen - Fofana

Aika vaikea tuossa mitään erityistä keventymistä on nähdä.
Satunnainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #904 : 13.03.2019 klo 21:25:04

Veikkaus arvottaa Ilveksen viidenneksi korkeimmalle mestaruuskamppailussa ja Ilveksen kerroin mestaruudelle on 13.00.

https://www.veikkaus.fi/fi/pitkaveto#!/article/120319-veikkausliiga-kausiennakko-veikkaus

Uutinen

Ilves on ollut talven positiivisia ilmestyksiä. Jarkko Wiss on osoittanut olevansa erinomainen puolustuspelin organisoija, joka uskaltaa antaa nuorille vastuuta. Ilves on kausi toisensa jälkeen pystynyt repimään tuloksen yksittäisestä ottelusta irti – usein hyvin pragmaattisella lähestymistavalla, joka ei kaikkien futisromantikkojen silmää miellytä. Materiaali on viime kautta keveympi, mutta paletti on hyvin kasassa, joten tuskinpa tamperelaiset oleellisesti sijoitustaan viime kaudesta pudottaa. Hyvin vähämaalinen joukkue on kyseessä. Vahva kotietu.


Onkohan tuo kirjoittaja katsonut vain HJK-pelit? Tulokset irti "yksittäisistä otteluista", ei miellytä silmää, vähämaalinen joukkue...

Perkeleen Wiss, kun pimputtelun sijaan panee joukkueensa pelaamaan väärin. Kauhealtahan se näyttää romantikon silmään. Puolustuksen sentään organisoi kuntoon, vaikka maalinteko tökkiikin. Viime kaudellahan tuo juuri nähtiin, kun päästettyjen määrä oli peräti liigan 7 paras, mutta tehtyjen vähäinen määrä taas riitti vasta 4 sijaan...

Edit. Nyt vasta tajusin, että katsomalla tilastoja menetettiin kaksi parasta maalintekijää (Noubissi, Thiaw) eikä nykyjoukkueessa ole kenestäkään noita paikkaamaan. Cupin lohkovaiheessa nyt tuurilla tehtiin liigajoukkueista eniten maaleja, mutta kyllä se siitä liigakauden myötä tyrehtyy.
« Viimeksi muokattu: 13.03.2019 klo 21:30:43 kirjoittanut Satunnainen »
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #905 : 13.03.2019 klo 21:43:23

Veikkauksen ana lyyseille :D Alas

Siellä ei ole paitsi katsottu pelejä, ei myöskään Cupin sarjataulukkoa - 3,2 maalia per ottelu = "hyvin vähämaalinen joukkue"?
Hönö

Poissa Poissa


Vastaus #906 : 13.03.2019 klo 22:19:53

Mikäli Ilves pelaa sarjassa, kuten on pelannut koko kuluvan talven, on se varmasti mitalitaistelussa.

Mikäli Wiss paskoo housuun ja peruuttelee, kuten on ollut tapana, nyhjätään turvallisessa keskikastissa.

Toivotaan ensimmäistä. Olen viihtynyt Pirkkahallin katsomossa tänä talvena paremmin, kuin kertaakaan Tammelassa Wissin aikakaudella, mitä tulee peli-ilmeeseen.
Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #907 : 13.03.2019 klo 22:46:24

Mikäli Ilves pelaa sarjassa, kuten on pelannut koko kuluvan talven, on se varmasti mitalitaistelussa.

Mikäli Wiss paskoo housuun ja peruuttelee, kuten on ollut tapana, nyhjätään turvallisessa keskikastissa.

Toivotaan ensimmäistä. Olen viihtynyt Pirkkahallin katsomossa tänä talvena paremmin, kuin kertaakaan Tammelassa Wissin aikakaudella, mitä tulee peli-ilmeeseen.

En ihan ymmärrä tätä näkemystä? Täysin samat teemat ovat Wissin aikana aikasemminkin olleet?

Puolustetaan hyvin ja joukkueena, karvataan jos tulee paikka mutta yleensä otetaan vasta puolesta kentästä kiinni jotta tasapaino pysyy. Pyritään kääntämään peliä nopeasti riistosta jos siihen ei ole paikkaa pyritään ottamaan pallonhallintaa ja haetaan hitaita murtautumismalleja joissa ei juurikaan ole onnistuttu.

Vaikka Ilveksen peli on näyttänyt hyvältä niin vastustajien ei ole. Suomen cupin avauksessa kupsi otti vastaan koko ottelun ja ei muutkaan mitään ihmeellistä pallonhallintaa tai korkeaa prässiä tarjonnut. Talven otteluista ainostaan TPV ottelu oli ehkä sellainen, varsinkin eka puoliaika. Multa on jäänyt VPS, RoPS, Ilves/2, U21 ja virolaisten peli näkemättä. Näiden lisäksi en ollut KPV pelissä paikanpäällä.

Mutta ei se Wissn peli mitenkään merkittävästi ole viime kausista muuttunut. Joukkue ehkä tunnistaa paremmin tai vastustajat ovat olleet avokätisiä positiivisissa tilanteen vaihdoissa... Kesä näyttää sitten kumpi on ollut kyseessä.
Stefan Stanovic

Poissa Poissa


Vastaus #908 : 13.03.2019 klo 23:41:33Vaikka Ilveksen peli on näyttänyt hyvältä niin vastustajien ei ole. Suomen cupin avauksessa kupsi otti vastaan koko ottelun ja ei muutkaan mitään ihmeellistä pallonhallintaa tai korkeaa prässiä tarjonnut. Talven otteluista ainostaan TPV ottelu oli ehkä sellainen, varsinkin eka puoliaika. Multa on jäänyt VPS, RoPS, Ilves/2, U21 ja virolaisten peli näkemättä. Näiden lisäksi en ollut KPV pelissä paikanpäällä.
?
Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #909 : 14.03.2019 klo 00:51:47

?

Joo on niitä pelejä näkemättä 25-30%... Ehkä nämä kaikki pelasivat sitten aktiivisesti Ilvestä vastaan...
ratina

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #910 : 14.03.2019 klo 08:44:09

Tätä samaahan se on ollut Ilveksen liiganoususta asti. Ensimmäisen kauden mielikuva puolustavista raksamiehistä on jäänyt päälle esim. Pallokerhossa, kun on tämän jälkeen katsottu pelkät HJK-pelit.

Ylipäätään Suomessa ei taida olla yhtäkään toimittajaa, joka todella tuntisi liigan joukkueet ja pelaajat perinpohjaisesti. Tai toimittajia saattaa olla, mutta ei jalkapallosta kirjoittavia. Innokkuutta varmaan olisi, mutta pelkästään Veikkausliigasta kirjoittamalla ei taida elää. Paha siis on pallokerholaisia tai muita urheilutoimittajia syyttää. Toivottavasti jossain vaiheessa voi ansaita elantonsa suomalaisen jalkapalloilun asiantuntijana, ilman että aikaa täytyisi käyttää Räkä Räikkösen kypärän väristä tai Laineen Paten partajouhista kirjoittamiseen.
Glamour Tits

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #911 : 15.03.2019 klo 00:19:51

Ilahduttavaa, että liigakauden ensimmäiselle vierasreissulle on suunnitteilla bussimatka, josta jopa seura tiedottaa. Pitää itsekin harkita vakavasti tuonne lähtemistä. Jos tällä kaudella saatais tuo away-kulttuuri kukoistamaan niin olis kyllä viimeisen päälle hieno homma!
BenArfa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #912 : 15.03.2019 klo 01:00:45

Ilahduttavaa, että liigakauden ensimmäiselle vierasreissulle on suunnitteilla bussimatka, josta jopa seura tiedottaa. Pitää itsekin harkita vakavasti tuonne lähtemistä. Jos tällä kaudella saatais tuo away-kulttuuri kukoistamaan niin olis kyllä viimeisen päälle hieno homma!

Kyllä tuonne on lähdettävä. Eihän tuota away-kulttuuria muulla tavalla saada kukoistamaan kun osallistumalla matkoille.

Seinäjoki on vielä ihan inhimillisen matkan päässä verrattuna Kokkolaan.
GERP

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #913 : 15.03.2019 klo 02:57:51

Vituttaa, kun ei saa enää edes vierasreissuilla olla kaiken maailman junteilta rauhassa.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #914 : 15.03.2019 klo 09:07:24

Vituttaa, kun ei saa enää edes vierasreissuilla olla kaiken maailman junteilta rauhassa.

Kokkolan väriä päälle ja pääkatsomoon Ylos
iisakki

Poissa Poissa


Vastaus #915 : 15.03.2019 klo 10:38:35

Vituttaa, kun ei saa enää edes vierasreissuilla olla kaiken maailman junteilta rauhassa.

Oletan (huom!), että tämä on hyvää ironiaa Ylos

Ironialle Ylos
harhis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Ilves, Arsenal


Vastaus #916 : 15.03.2019 klo 12:32:30

Ilahduttavaa, että liigakauden ensimmäiselle vierasreissulle on suunnitteilla bussimatka, josta jopa seura tiedottaa. Pitää itsekin harkita vakavasti tuonne lähtemistä. Jos tällä kaudella saatais tuo away-kulttuuri kukoistamaan niin olis kyllä viimeisen päälle hieno homma!

Kyllä! Pakko raivata kalenteri tyhjäksi ja lähteä mukaan. Olisi hienoa jos saatais reilusti väkeä mukaan, niin olisi kaudelle loistava startti.
pystyraita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #917 : 15.03.2019 klo 20:49:21

Tervetuloa Ilves ja kannattajat huomenna Kotkaan.
Avasin ketjun tuonne Cup otteluseurannan puolelle.
Myös kielinatsi GT on tervetullut.
Jääpoiju

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Würzburger Kickers


Vastaus #918 : 16.03.2019 klo 19:48:46

Hienosti pokaalijuna puksuttaa eteenpäin.

Kukas on seuraava vastustaja ja koska?

Jeyl

Poissa Poissa


Vastaus #919 : 16.03.2019 klo 19:50:16

Hienosti pokaalijuna puksuttaa eteenpäin.

Kukas on seuraava vastustaja ja koska?Olisko alku viikosta arvonnat taas...
bach

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Arsenal, FC Honka/Akatemia, Astana


Vastaus #920 : 16.03.2019 klo 20:00:32

Olisko alku viikosta arvonnat taas...

Maanantaina.
BenArfa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #921 : 17.03.2019 klo 00:07:16

Hyvä Ilves! Vahva meno jatkuu.
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #922 : 17.03.2019 klo 16:55:48

Maanantaina.

Tiistaina

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/miesten-suomen-cupin-puolivalieraarvonta-tiistaina-193
Bubi-huuhkaja

Poissa Poissa


Vastaus #923 : 19.03.2019 klo 14:18:55

Vierasreissu Honkaa vastaan edessä cupissa vajaan parin viikon päästä.

Arvonnassa olleista joukkueista Honka oli ehdottomasti kovimpia, joten siinä mielessä huono arpaonni, mutta toisaalta sanoisin, että mielummin pelataan tämä matsi nyt kuin kesällä finaalissa. Honka on vasta saanut viimeiset palaset kokoonpanoonsa, joten joukkue ei ole vielä rutinoitunut siinä missä Ilves on painanut kärkeä lukuunottamatta suhteellisen ehjänä ja kovin tuloksin jo pidemmän aikaa. Kotietu olisi toki ollut arvokas tähän paikkaan.
Naapel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #924 : 19.03.2019 klo 14:55:30

Yksi pahimmista arvoista, mutta ainakaan omasta mielestä Hongan esitykset eivät ole olleet sillä tasolla, mitä on kehuttu. Täysin voitettavissa normiesityksellä ja toivottavasti Afum ja/tai Fofana ovat jo käytettävissä.

 
Sivuja: 1 ... 36 [37] 38 ... 58
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines