FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.12.2019 klo 01:50:54 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Vuoden forumisti 2019, Joulupata 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Mikä joukkue voittaa Ykkösen kaudella 2019?
TPS
EIF
AC Oulu
FC Haka
FF Jaro
KTP
AC Kajaani
TPV
MuSa
MYPA

Sivuja: 1 [2] 3 ... 23
 
Kirjoittaja Aihe: Yleinen keskustelu Ykkösen kaudesta 2019  (Luettu 148876 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallokulttuurimarxismi


Vastaus #25 : 05.11.2018 klo 20:35:39

Olen sitten Lahtari ja mielelläni olen sinun kiusaksi. Kasva vähän.

Kasvata huumorintaju.
WhiteHart

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 06.11.2018 klo 14:20:26

TPS ilmoitti tänään ensi kauden tavoitteekseen nousun ja joukkue on tarkoitus rakentaa sen mukaisesti. Tepsin taloushan on tällä hetkellä aika mukavasti tasapainossa, joten uskoisin, että on varsin realistista odottaa kilpailukykyistä jengiä kasattavaksi. Mitään ekstrariskejä tuskin kuitenkaan otetaan, jottei nyt heti kusta, kun ollaan päästy jonkilaiseen taloudelliseen balanssiin. Vanhoista on opittu ja Ykkösen vaatimukset ovat hyvin muistissa, eli mitään puistokävelyä ei Turussa odoteta. Paljon on kiinni myös, minkälainen tyyppi löydetään Laurikaisen tilalle.
JM

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 06.11.2018 klo 14:36:13

Kolme seuraa (Haka, ACO, TPS) ilmoittautunut nyt nousutaisteluun.

Uutinen
– FC Hakalla on ensi kaudeksi ainoastaan yksi tavoite: Voittaa riittävästi otteluita, jotta nousemme kauden päätteeksi takaisin Veikkausliigaan, kuudetta kautta putkeen Ykkösessä pelaavan Hakan hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen lataa.

http://fchaka.fi/?p=7490


Uutinen
- Hallituksen mielestä seuran tilanne on nyt sellainen, että voimme esittää rohkean tavoitteen eli nousun takaisin pääsarjaan, AC Oulun hallituksen puheenjohtaja Ville Puukka kertoo.

https://acoulu.fi/uutiset/ac-oulun-hallitus-asetti-nousutavoitteen-tarvitsemme-lisaa-resursseja/


Uutinen
- Meidän tavoitteenamme on palata Veikkausliigaan kuitenkin mahdollisimman nopeasti. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että tavoitteena on koota nyt Ykköseen niin kilpailukykyinen joukkue, että se pystyy taistelemaan sarjanoususta jo ensi kaudella, FC TPS Turku Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jouko Peräaho vahvistaa.

https://fc.tps.fi/fi/uutiset/tavoitteenamme-on-palata-veikkausliigaan-mahdollisimman-nopeasti
pystyraita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #28 : 06.11.2018 klo 14:48:41

Moni tulee pettymään kauden jälkeen, mutta hyvä että on totista kilpailua, eikä mitään ”kunhan säilytään” tai ”5. sija on meidän mestaruus” -kakkaa.
Tölkkivaari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: #TunnenSielläTyyppejä


Vastaus #29 : 06.11.2018 klo 15:26:31

Kyllähän tuo melkoisen vaihtuvuuden aiheuttaa kun 1-2 nousee ja kaksi tippuu vuosittain kymmenen joukkueen sarjasta.

Miettien vaikka listaa joukkueista, jotka ovat Tepsin ensimmäisen kauden jälkeen käyneet sarjassa mutta eivät siellä enää pelaa:
FC Jazz, JJK, MP, PK-35 Vantaa, VIFK, GrIFK, KPV, FC Honka, IF Gnistan, OPS, HIFK, Klubi 04 (ja riippuen myös tuloksista PS Kemi). Lisäksi myös KTP kävi katselemassa alempaa sarjaa.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, Çaykur Rizespor


Vastaus #30 : 06.11.2018 klo 15:27:41

Kolme seuraa (Haka, ACO, TPS) ilmoittautunut nyt nousutaisteluun.

KTP on asian ilmoittanut jo kauan sitten, ja mielestäni on päivän selvää, että myös Jaro pyrkii takaisin Veikkausliigaan.
shots

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 06.11.2018 klo 15:39:58

Uutinen

KTP:n tehopelaaja Aleksi Pahkasalo teki jo nyt jatkosopimuksen — ”Tajusin, että mikään muu seura Suomessa ei kiinnosta minua”

Varma iso rooli kentällä ja ensi kauden tavoite liiganoususta saivat maalitykin panemaan nimensä paperiin, vaikka perässä oli myös liigan kärkijoukkueita.

https://kymensanomat.fi/uutiset/urheilu/afe65b2f-7a1d-49db-9331-c9c9d61f8578
JM

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 06.11.2018 klo 16:06:50

KTP on asian ilmoittanut jo kauan sitten

Linkkiä seurajohdon ilmoitukseen?
JM

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 08.11.2018 klo 14:53:44

Linkkiä seurajohdon ilmoitukseen?

No nyt asia mainitaan KTP:n sivuilla. Eli Haka, ACO, TPS ja KTP mukana.

Uutinen
Arbeiter itse hyppää mielellään uuteen haasteeseen. Vaikka tavoitteena on kehittää nuorista lupauksista osaavia pelaajia, ei se silti poissulje kovaa tavoitetta, joka on nousu Veikkausliigaan.

http://www.fcktp.fi/ktp-sai-uuden-valmennustiimin/
pystyraita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #34 : 08.11.2018 klo 15:20:39

Tosin tänään Kymen Sanomissa KTP:n seurajohto lievensi jo sanomisiaan kertomalla että tavoite nousta on 1-3 vuoden sisällä.
JM

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 12.11.2018 klo 17:18:55

Uutinen
Jalkapallon Veikkausliigasta pudonnut PS Kemi harkitsee vakavasti sarjapaikan hakemista Kakkosesta Ykkösen lisenssihakemuksen jättämisen sijaan.

...

- Arvostamme suunnattoman paljon kaikkia seuraa taloudellisesti ja muuten tukeneita, mutta tosiasia on, ettei varainkeruukampanjamme ole toteutunut toistaiseksi toivotulla tavalla, Pasanen toteaa.

http://www.pskemi.fi/ps-kemi-harkitsee-sarjapaikan-hakemista-kakkosesta/


Tervetuloa MYPA! Ylos
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 12.11.2018 klo 17:42:53

Onkos MyPa vielä Ykkösen maratontaulukossa top-10:n joukossa?
Kronofogden

Paikalla Paikalla


Vastaus #37 : 12.11.2018 klo 20:47:19

Onkos MyPa vielä Ykkösen maratontaulukossa top-10:n joukossa?
http://rsssf.com/tablesf/fin2alltime.html Tuosta puuttuu päättynyt kausi. Ensimmäisessä taulukossa (kaikki 2.sarjatson kaudet) KTP on painellut MyPan ohi, eli sijoitus nyt 16. Toisessa taulukossa (Vain Ykkösen kaudet) niin Mypa edellen 5. sijalla.
kajaanin uskollisin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ac Kajaani, Barça ja Huuhkajat


Vastaus #38 : 12.11.2018 klo 23:50:48

Kyllähän se Kajaani olisi siellä putoamistaistossa vaikka sohvakeisarin rahoitus ei muuttuisi. Mutta jos rahoitusta tosiaan tuntuvasti leikataan niin silloin voidaan varmaan nostaa Kajaanin ykköseksi putoajakandidaattien joukossa. Kunnon juniorityötähän tuolla ei ole ja muualta tuonne ei saa houkuteltua ketään pelaamaan ilmaiseksi.
Katotaa vaa ni Kajjaanin poijjat nostellee vielä ykköspystiä ens kauden päätteeks;)
Rodolfo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tapio Liinoja


Vastaus #39 : 13.11.2018 klo 02:38:08

Katotaa vaa ni Kajjaanin poijjat nostellee vielä ykköspystiä ens kauden päätteeks;)

Ok.
Sinettäj kaakkoissyvänne

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pesäpallo, keihäänheitto, vammaisurheilu


Vastaus #40 : 13.11.2018 klo 07:01:56

Eipä muuten ole tainnut ihan hetkeen olla kautta, jolloin turkulainen ja porilainen seura olisivat kohdanneet näin korkealla sarjatasolla? Vain jalkapallo eli association football lasketaan.

Ei taida Parkkinen oikein olla perillä ACO:n tulevista mittavista investoinneista ensi kauden budjettiin. Sanon jo nyt, että Oulu on selkeä ennakkosuosikki voittamaan Ykkösen kaudella 2019 ja sitten toisesta sijasta käydään kilvoittelua TPS:n, Hakan, Kotkan ja Jaron välillä.

Tämän jälkeenhän tuosta on tosiaan tihkunut pariin otteeseen informaatiota seurajohdon tavoitteista pärjäämisen ja budjetin suhteen, niin kuin myöhemmistä viesteistä näkee. Toisaalta ACO niskassa on ollut vähän niin kuin jonkin mallin kirous, pärjääminen on aina vähän heikompaa kuin odottaisi. Eli en usko, että ACO on varma voittajasuosikki pelkästään isoimmalla budjetilla. Pitäisi olla varmat näytöt, että kirous on murtunut. Voi siis silti voittaa Ykkösen, mutta en näe, että sitä voi etukäteen päätellä.

Lisäksi hieman spekulointia:

- Pystyykö ACO monen kauden jälkeen nousemaan ihan kärkitaistoon?

Ehkä pystyy! Mutta katso ylempi huomautus.

- Milloin saadaan lopullinen päätös Kemin lisenssistä ja miten tämä vaikutta Kemin/Mypan joukkueen rakentamiseen?

Tähän väliin tulikin ketjuun jo lisätietoja Kemin tilanteesta, mutta vieläkin informaatio on tasoa harkitaan sitä tai tätä tai saattaa käydä niin tai näin. Riippuu siitä, miten avoimesti asioista uutisoidaan tai miten ahkerasti tiedotusvälineet jaksavat kaivaa tietoja, mutta noin yleisesti tuossa on kolme vaihtoehtoa.

Jos Kemi päättää heti ilmoittaa, mitä teki, niin 16.11. voidaan jo tietää varmasti, mikä hakemus on sisällä. Jos se ei ole Ykkösen hakemus, niin kuin nyt kovasti näyttää, niin silloinhan tämä Ykkös-kysymys ratkeaa suoraan. Jos on Ykkösen hakemus, niin 16.11. päivämääränä ei ratkaise muuta kuin sen, että epätietoinen tilanne jatkuu.

Jos asia on mahdollista jättää uutisoimatta ja todellakin jätetään uutisoimatta, niin aivan lopullinen päivä asioiden selviämiselle on vasta joskus 2019. Kolmas vaihtoehto on vielä se, että vaikka tuossa välissä ei saataisikaan mitään virallista päätöstä ulos, niin jokin tiedotusväline voi ottaa asiakseen kaivella lausuntoja luotettavista lähteistä. Taikka sitten selvittää taloudellisia taustoja niin perusteellisella ja luotettavalla tavalla, että asia voidaan päätellä kuntoon ilman virallisen tahon antamaa päätöstäkin. Kun ottaa huomioon, miten joulunpyhien aika vaikuttaa sekä tiedotusvälineiden toimintaan että rahoituksen hankkimiseen että toiminnan järjestelyyn, niin käytännössä tämä vaihtoehto selviää aikavälillä 17.11. joulukuun puoliväliin.

Mielenkiintoista että Tammisaari ei ole esillä putoamistaiston ennustukissa juuri missään. Pitää muistaa että nyt nähtiin yksi loistava kausi mutta muutehn seura on aina ollut sarjan häntäpäässä.

Kronofodgen puolestaan veikkaili EIFfiä jokerikortiksi. Onko tietoa valmennuksen tulevaisuudesta? Laitan EIFfin viime kauden erityisesti hyvän valmentajan piikkiin, niin kuin moni muukin. Ennustuksen joukkueen pärjäämisestä jätän melko lailla sen varaan, onko sama valkku käytössä.
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #41 : 13.11.2018 klo 07:30:20

Eipä muuten ole tainnut ihan hetkeen olla kautta, jolloin turkulainen ja porilainen seura olisivat kohdanneet näin korkealla sarjatasolla? Vain jalkapallo eli association football lasketaan.
2016 viimeksi.
Sinettäj kaakkoissyvänne

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pesäpallo, keihäänheitto, vammaisurheilu


Vastaus #42 : 13.11.2018 klo 07:50:25

2016 viimeksi.

Muistin, että Jazz on ollut Ykkösessä, mutta täytyy myöntää, että ei ollut minkäänlaisia muistikuvia siitä, että se tapahtui Tepsin edellisen Ykkös-visiitin aikana. Meinasin muuten kirjoittaa tuon aiemman tuumailuni perään: "Koska en muista tietenkään yhtään, minä vuonna mitäkin on tapahtunut, niin tarkoitan, että tätä ei ole tapahtunut ainakaan vuoteen." Hih hih. Jätin sitten pois, että tulee vähän tiiviimpää tekstiä.

No, joka tapauksessa, tuo ei siis olekaan Turku-Pori matsien kannalta niin kiinnostava juttu kuin ensin ajattelin.
Tehtis

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Haka, FCMS


Vastaus #43 : 13.11.2018 klo 08:14:39

Mypako tossa olis seuraavana Ykkösen täydennysmenettelyssä, jos Kemi menisi sukkana Kakkoseen? Vai GBK?
Grönvita Ekenäs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: EIF


Vastaus #44 : 13.11.2018 klo 09:00:04

Mypako tossa olis seuraavana Ykkösen täydennysmenettelyssä, jos Kemi menisi sukkana Kakkoseen? Vai GBK?
MyPa, oman lohkonsa voittajana.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 13.11.2018 klo 11:21:50

http://rsssf.com/tablesf/fin2alltime.html Tuosta puuttuu päättynyt kausi. Ensimmäisessä taulukossa (kaikki 2.sarjatson kaudet) KTP on painellut MyPan ohi, eli sijoitus nyt 16. Toisessa taulukossa (Vain Ykkösen kaudet) niin Mypa edellen 5. sijalla.

Kiitoksia!
Yritin kaivella näitä maratontaulukoita, mutta tuorein löytyi vuosikymmenen alusta.
weirdox

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, Kotkan Kiri


Vastaus #46 : 14.11.2018 klo 06:57:24

Juu, meille tapahtui harmittavan pitkä sekannuksen tila Kotkassa ja Meni maratontaulukot pieleen. Oltaisiin paljon korkeammalla jos ei olisi niin montaa vuotta pelleilty. Ihan kivasti tuolla on pisteitä silläkin joukkueella jonka nimeä en sano :). Terveisiä Kotkasta siellä ei kunnon kundia päähän potkasta.
Parasta Kotkaa

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 14.11.2018 klo 10:29:23

http://rsssf.com/tablesf/fin2alltime.html Tuosta puuttuu päättynyt kausi. Ensimmäisessä taulukossa (kaikki 2.sarjatson kaudet) KTP on painellut MyPan ohi, eli sijoitus nyt 16. Toisessa taulukossa (Vain Ykkösen kaudet) niin Mypa edellen 5. sijalla.
Juu, meille tapahtui harmittavan pitkä sekannuksen tila Kotkassa ja Meni maratontaulukot pieleen. Oltaisiin paljon korkeammalla jos ei olisi niin montaa vuotta pelleilty. Ihan kivasti tuolla on pisteitä silläkin joukkueella jonka nimeä en sano :). Terveisiä Kotkasta siellä ei kunnon kundia päähän potkasta.
Tuossa maratontaulukossa joo KTP ja KooTeePee omina seuroinaan. Jos noiden pisteet laskee yhteen ni KTP pompsahti tämän kauden jälkeen sijalle 5 ohi TPV:n 621 pisteellään

e: todennäköisesti ensi kauden jälkeen ollaan sijalla 3
Kronofogden

Paikalla Paikalla


Vastaus #48 : 14.11.2018 klo 12:08:31

Tuossa maratontaulukossa joo KTP ja KooTeePee omina seuroinaan. Jos noiden pisteet laskee yhteen ni KTP pompsahti tämän kauden jälkeen sijalle 5 ohi TPV:n 621 pisteellään

e: todennäköisesti ensi kauden jälkeen ollaan sijalla 3
Sarjataulukossa myös m.m. Jaro ja Drott ovat omina seuroina vaikka Jaro peri Drottin sarjapaikan vuodesta 1966 eteenpäin. Yhteenlaskettu pistemäärä olisi 743 jolla Jaro/Drott olisi 3 sijalla.

Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #49 : 14.11.2018 klo 12:30:02

Sarjataulukossa myös m.m. Jaro ja Drott ovat omina seuroina vaikka Jaro peri Drottin sarjapaikan vuodesta 1966 eteenpäin. Yhteenlaskettu pistemäärä olisi 743 jolla Jaro/Drott olisi 3 sijalla.

hah hah haa :D Pyydän saada huomauttaa notta AC Oulun perustajaseurat ovat OLS ry, OPS ry, OTP ry ja Tervarit ry. Ja ACO jatko tervareiden sarjapaikalla eli tulkinnasta riippuen AC Oululle joko kaikkiien perusjaseurojen pisteet (nousee sijalle 1) tai Tervareiden pinnat... "Ylos"

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 23
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines