FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.11.2018 klo 19:47:04 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: KuPS 2019 – Talvispekuloinnit  (Luettu 22755 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
TRon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopiolainen jalkapalloilu


: 06.11.2018 klo 16:34:03Kuopion Palloseura

Perustettu: 1923
Kotikenttä: Savon Sanomat Areena
Kausia pääsarjatasolla: 62

Kotisivut: http://www.kups.fi/
Facebook: https://www.facebook.com/KuPS1923
Twitter: https://twitter.com/KuPS1923
Instagram: http://instagram.com/kuopionpalloseura
YouTube: https://www.youtube.com/user/KuPS1923

Saavutukset:

Suomen mestaruus (5): 1956, 1958, 1966, 1974, 1976
SM-hopea (10): 1950, 1954, 1964, 1967, 1969, 1975, 1977, 1979, 2010, 2017
SM-pronssi (2): 1953, 2018
Suomen Cupin voittaja (2): 1968, 1989
Suomen Cupin hopea (3): 2011, 2012, 2013
Liigacupin voittaja (1): 2006

Kausikortit:

Bronze (aurinkokatsomo): ?
Silver (pääkatsomo, vapaat paikat): ?
Gold (pääkatsomo, oma numeroitu paikka): ?

Pidän avauksen tässä vaiheessa melko kevyenä, joten mitään romaania ei ole luvassa. Harkitaan sitten myöhemmin, tehdäänkö kesälle uusi topic.

Kausi 2018 – Kaksijakoisesta siirtoikkunasta mitaleilleKaudelle 2018 lähdettiin siitä tilanteesta, että KuPS oli jälleen muutamien vuosien tauon jälkeen europeleissä mukana ja pystyttiin hyvällä omatunnolla sanomaan, että mitalikamppailuun on kaikki rahkeet. Myös Suomen Cupissa peli näytti oikein lupaavalta, lukuunottamatta hampaatonta esitystä Klubia vastaan puolivälierässä.

Kun alettiin olemaan kauden kynnyksellä, treenaaminen Kuopio-hallin matolla palkitsi kuopiolaisjoukkueen muutamien loukkaantumisten kera. Reuben Gabrielin ja Tabi Mangan loukkaantumiset rokottivat keltamustaa miehistöä kovalla kädellä. Lisäksi Jiri Nissinen loukkaantui vakavasti heti liigakauden alussa, joten puolustuksen kannalta tärkeitä pelaajia tippui pois. Tulospuolella kauden ensimmäinen puolikas oli lievästi sanottuna vaihteleva ja varsinkin puolustuspelaaminen aiheutti runsaasti harmaita hiuksia. Alakerrassa oli jatkuvassa muutoksessa: avauskokoonpanossa saattoi toisessa pelissä olla Toivomäki-Pitkänen-Rexhepi-Murillo ja seuraavassa pelissä Savolainen-Toivomäki-Coulibaly-Murillo. Hyvää nelikkoa ei löydetty ja vain Murillo pystyi suoriutumaan tasaisesti. Varsinkin hätävaraksi hankittu Rexhepi oli jatkuvasti vaikeuksissa, kun KuPSin pelityylissä topparin soisi olevan nopea ja hyvä avaamaan peliä. Samoin viime kaudella säkenöinyt Coulibaly loisti alkukaudesta lähinnä haluttomuudellaan ja ylimielisyydellään. Palkkioksi Hamed sai lainasiirron Maarianhaminaan.


Coulibaly seisoo kädet lantioilla keskikentällä, kun vastustaja juoksee miehen tontilta pallon kanssa maalia kohti.

Keskikentällä tilanne oli alkukaudella hyvä, kun keskiakselille oli heittää Saxman, Nissilä ja El Said. Tilanne kuitenkin muuttui touko-kesäkuussa, kun El Saidin laina päättyi ja Nissilä lähti Belgiaan. Oltiin tilanteessa, jossa Saxman joutui pelaamaan itselleen epämieluisassa roolissa pohjapelaajana ja yläpuolelle ryhmittyivät laidalla aiemmin pelannu Pete ja 19-vuotias liigatasolla kokematon Hiltunen. Keskikenttää ei voi soimata heikoista peliesityksistä liiemmin, mutta kontrasti edelliskauden Saxman-Gabriel-Nissilä -kolmikkoon oli valtava.

Voidaan sanoa, että muutos hopeakaudesta 2017 oli kokonaisuudessaan haastava. Hopeajoukkueen runkoa muodostivat Boxall, Coulibaly, Sorsa, Rannankari, Gabriel, Nissilä ja Salami, joten muutos oli valtava. Paikkaajat eivät täysin onnistuneet, kuten puolustuksen osalta edellä todettiin. Myös keskushyökkääjäksi hankittu Deivydas Matulevicius ja laituriksi tullut Stiwar Garcia floppasivat pahemman kerran.  Toisaalta on sanottava, että Rasmus Karjalainen, Luis Carlos Murillo ja myöhemmin Tabi Manga täyttivät paikkansa kiitettävästi. Siirtoikkunassa on kuitenkin onnistuttava paremmin, jotta voimme haaveilla kirkkaammista mitaleista.

Onneksi Honsu kuitenkin teki tarvittavat toimenpiteet ajoissa. Ensimmäinen toimenpide oli se, että Honsu lopetti pään hakkaamisen seinään Purjeen ja Matuleviciuksen kärkimieskokeiluiden osalta ja kuunteli kapteeni Pennasta. Kun Rasmus Karjalainen siirrettiin kärkeen, keltamustan peli otti ison askeleen eteenpäin.

Toinen kauden käännekohta oli Juho Pirttijoen hankinta alakertaan. Juho toi puolustukseen jämäkkyyttä, voimaa ja rauhallisuutta. Kaksinkamppailuvoiman lisäksi Pirttijoki toi erinomaisen lisän pelinavaamiseen. Puolustuspeli parani entisestään, kun Pirttijoki sai vierelleen loukkaantumisista toipumeen Tabi Mangan. Ei voi sanoa, että kaksikon pelaaminen virheetöntä olisi ollut. Mutta oli se todella paljon tasapainoisempaa, kuin alkukesän toppareiden.

Kolmas käännekohta tapahtui elokuun alussa. KuPS-keskikenttä sai puuttuvan osasen, joka oli puuttunut Gabrielin loukkaannuttua. Reuben Ayarna vapautettiin Seinäjoelta ja mies vaihtoi KuPS-nuttuun. KuPS pelasi Ayarnan kanssa 12 ottelua, voitti 9 ja hävisi vain yhden ottelun. Ei voida sanoa, että hurja loppukausi on vain Ayarnan ansiota, mutta kyllä miestä voidaan paljosta kiittää.

Liiga meni siis hyvin vaihtelevasti, vaikka mitaleille ja europeleihin päästiin. Uskoisin, että ilman Pirttijoen ja Ayarnan hankintaa oltaisiin oltu sijoilla 6-7. On kylmä tosiasia, että ensi kauden siirtoikkunassa on onnistuttava paremmin, jos halutaan taistella sijoista 1-2.

Euroopassa pelattiin upeat pelit todella kovaa Kööpenhaminaa vastaan. Jatkoonmenokin kävi lähellä, mutta Kööpenhamina pystyi kampeamaan itsensä jatkoon Parkenin illassa. Hieno esitys europeleissä KuPSilta joka tapauksessa. Toivottavasti saamme tulevana kesänä enemmän kuin kaksi peliä.


Kapteeni ja vähän poskelleen menny paitatoteutus eurokotipelissä

Otetaan lyhyt katsaus pelipaikoittain:

Maalivahdit

Otson kausi oli yhtä vaihteleva kuin koko joukkueella. Maalivahti pelasti kuopiolaisleiriin useita pisteitä, mutta kaikki muistavat RoPS-, HJK-, ja Kemi-pelien töppäilyt, joista oltiin lähellä maksaa kallis hinta mitalin muodossa. Kukapa olisi kirjoittanut kaudelle parempaa käsikirjoitusta, kuin Virtanen itse. MIFK-ottelun rankkariepisodi teki Otsosta suuren sankarin. Uskon, että KuPSilla on Otsossa edelleen huippumaalivahti, mutta miehen on noustava omalle tasolleen. Töyräs näytti, että hänessä on KuPSille täysin kelpo kakkosmaalivahti, jolle toivoisi etenkin cupin puolella vastuuta. Sivulauseessa on sanottava, että KuPSilla on tulossa nuorista kovia maalivahtilupauksia. Siellä muun muassa 15-vuotias Hemmo Riihimäki pelasi KuFussa Kakkosen otteluissa kuin aikamies.

Puolustus

Kuten aiemmin todettua, puolustus oli melkoinen murheenkryyni alkukaudella. Tilanne näytti loppukaudesta huomattavasti valoisammalta. Murillo oli kenties koko kauden tasaisin suorittaja KuPS-joukkueesta ja urheilullisesta näkövinkkelistä toivomme luonnollisesti miehen jatkavan. Dominointi kotimaassa ja Kööpenhaminaa vastaan saattavat herättää kiinnostusta ulkomaillakin, joten jatkosopimuksesta huolimatta jatko on kaikkea muuta kuin varma. Joskin on todettava, että Muri ei ole enää nuori lupaus. Lisäksi toivomme puolustuksen pysymistä kasassa ja Pirttijoen jatkoa tai laatutopparin signausta hyvissä ajoin. Mikko Pitkänen toimii hyvin 3./4. topparin roolissa. Lisäksi ringissä olisi hyvä olla laitapuolustaja, joka pystyy pelaamaan topparia (koodinimi: Toivomäki).

Keskikenttä

Reuben Ayarnan ja Ville Saxmanin roolitus toimi loppukaudesta erinomaisesti.

Ensi kaudelle KuPSilla on todella hyvät palaset olemassa keskikentälle, mutta laajuutta tarvitaan lisää. Saxman ja Ayarna ovat molemmat avauksen kamaa. Paljolti riippuu myös Gabrielin mahdollisesta jatkosta, mutta tästä ei ole mitään varmuutta.  Vaikka keskikentällä on avainpalaset hyvin kohdillaan, tämä osa-alue vaatii eniten huomiota siirtomarkkinoilla.

Ja sillä hetkellä, kun avausta kirjotin, KuPS tiedotti sopimuksesta Issa Thiawin kanssa. Tervetuloa Ylos

Laitalinkit

Oli hienoa katsoa Ilmari Niskasen pelaamista tällä kaudella. Ilmarilla ei varmasti ole liigan paras keskitysten tarkkuusprosentti, mutta tässäkin on tullut parannusta. Ilmari pääsee niin usein keskittämään, että se aiheuttaa vaarallisia tilanteita boksiin. Tehot kertovat oleellisen: 2017 1+4 ja 2018 4+6. Miehelle ansaittu jatkosopimus ja palkankorotus. Tällekin osastolle on tulossa todennäköisesti muutoksia, tosin toivomme luonnollisesti Veikkausliigan parhaaksi keskikentäksi valitun Pennasen jatkosopimusta. Pete pelasi erinomaisesti yhteen Murillon kanssa ja teki upeat 12 maalia ja 6 syöttöä. Peten arvoa joukkueen henkisenä johtajana ei tule myöskään väheksyä.

Lasken Sakun myös laituriksi. Saku on pätevä vaihtomies, mutta laituriksi kaivataan ehdottomasti toinenkin tasonsa osoittanut ringinleventäjä, nyt kun Mäksä poistuu rosterista.

Keskushyökkääjät

Rasmus Karjalainen oli yksi kauden suurimmista onnistujista.

Alkukausi oli keskushyökkääjien osalta tervanjuontia, kun Matulevicius ei saanut / ei ansainnut peliaikaa ja Purjeen otteet turhauttivat. Karjalaisen siirto kärjeksi paransi sentteripelaamista kertaheitolla. Karjalainen on erinomainen pelaaja KuPS-joukkueeseen, sillä hän pystyy pelaamaan erinomaisella tasolla sekä piikissä että laiturina. Tämä mahdollistaa muutoksia pelin aikana, kuten loppukaudella nähtiin. Karjalainen pelasi tietyissä tilanteissa toisena kärkenä yhdessä Lucas Rangelin kanssa, jonka otteet olivat mielestäni lupauksia herättäviä. On sanottava, että Rangelin tehokkuuden ja vaarallisuuden on parannuttava, jotta voidaan puhua Veikkausliigan huippuhyökkääjästä. Uskon kuitenkin, että Rangelista on siihen. Eetu Pellikan kausi oli jokseenkin pettymys ja vastuuta tuli niukasti. Toivoisin, että Pellikka saisi ensi kaudella reilun näytönpaikan kolmoshyökkääjänä, kun Ats Purje todennäköisesti lähtee keltamustista.

Sopimustilanne 6.11.2018

Otso Virtanen (2019) Linkki
Aleksi Honka-Hallila (?) Linkki
Miika Töyräs (2019) Linkki
Hemmo Riihimäki (?) Linkki

Tony Miettinen (?) Linkki
Luis Carlos Murillo (2019) Linkki
Jiri Nissinen (2020) Linkki
Tabi Manga (2019+1) Linkki
Nuutti Tykkyläinen (?) Linkki
Mikko Pitkänen (2019) Linkki
 
Reuben Ayarna (2019) Linkki
Saku Savolainen (2020) Linkki
Ville Saxman (2019) Linkki
Issa Thiaw (2020) Linkki
Jere Hiltunen (?) Linkki
Joona Hiltunen (?) Linkki
 
Rasmus Karjalainen (2019) Linkki
Lucas Rangel (2019+1) Linkki
Ilmari Niskanen (2020+1) Linkki
Eetu Pellikka (2020+1) Linkki

Lisäksi KuPS on ilmoittanut, että jatkoneuvottelut on käynnissä Petteri Pennasen, Henri Toivomäen, Juho Pirttijoen, Reuben Gabrielin ja Ats Purjeen kanssa.

Vähän lyhyempi avaus tällä kertaa, mutta toivottavasti kelpaa. Katsotaan tosiaan, värkätäänkö kesälle sitten oma topic. Tärkeintä, että saadaan keskustelu käyntiin. Parasta keltamustaa kautta 2019 kaikille KuPS-kannattajille Ylos
TRon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopiolainen jalkapalloilu


Vastaus #1 : 06.11.2018 klo 16:40:41

Varaus
donner

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KuPS, ManU


Vastaus #2 : 06.11.2018 klo 16:56:26

"Vähän lyhyempi avaus", :P no jospa tälläkin päästäisiin alkuun Ylos
Koppipelaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kups


Vastaus #3 : 06.11.2018 klo 17:02:00

Kausareihin voi lisätä myös Kannattajakausikortin.

Hyvä avaus! Mukavalta näyttää jengi jo tässä vaiheessa, alkaispa kausi.
O'Flynn

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS & Hard bass


Vastaus #4 : 06.11.2018 klo 17:03:16

Hyvä, että saatiin uusi topikki pystyyn. Kiitos TRon.

Omasta mielestä koko kausi samalla topikilla. Pysyy paremmin kasassa, eikä näihin nyt liikaa sivuja ole tullut aiemminkaan.

Mestaruus. Nam.
42Wolves

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Loistava Luontopolku


Vastaus #5 : 06.11.2018 klo 17:04:27

Hieno ajoitus, heti tärähti Thiawin soppariuutinen
Härison

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #6 : 06.11.2018 klo 17:35:28

Kiitokset TRonille! Onpahan taas erinomainen avaus kausiketjulle Ylos Tuoppi

Omasta mielestä koko kausi samalla topikilla. Pysyy paremmin kasassa, eikä näihin nyt liikaa sivuja ole tullut aiemminkaan.

Sama. Mennään tällä vaan.
Molo Toure

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 06.11.2018 klo 17:38:05

Hieno avaus Ylos

Sopimuspelaajiin voisi varmaan lisätä nämä kolme Iisalmesta tullutta junnua:
http://www.kups.fi/fi/uutiset/kuopion-palloseura-allekirjoitti-pelaajasopimukset-kolmen-iisalmelaisnuoren-kanssa?start=40
Eemeli Rummukainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #8 : 06.11.2018 klo 18:01:29

Hyvä, että saatiin uusi topikki pystyyn. Kiitos TRon.

Omasta mielestä koko kausi samalla topikilla. Pysyy paremmin kasassa, eikä näihin nyt liikaa sivuja ole tullut aiemminkaan.

Mestaruus. Nam.

Samaa mieltä. On turha vaihtaa topiikkia kesken kauden. Nimen voi vaihtaa aina tarvittaessa.
panHard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS (Kapakka-Banzai)


Vastaus #9 : 06.11.2018 klo 18:09:56

Mainiota. Tulipahan mieleen, että saiko El Said myös pronssimitalin?
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #10 : 06.11.2018 klo 18:18:05

Eiköhän tuo lätkä tavalla tai toisella herralle kouraan lyödä. Ellei ole jo toimitettu.
rissas-olli

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 06.11.2018 klo 18:32:44


Mestaruus. Nam.
[/quote]

Kuten eräs Kups-fani Maarianhaminassa jaksoi hoilottaa: JEEE..!! HELVETIN HYVIN MENEE.!!!  Viime keväänä saattoi mopo karata, koska ei arvattu Matun paskuutta eikä Mangan loukkaantumista, jolloin uuden hyökkääjän haku ja toppariparin jatkuva vaihtuminen sekoitti puolet kaudesta.  Mutta nyt on taas SUURET ODOTUKSET, ei voi mitään.
elekrepie

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 06.11.2018 klo 18:42:29

Mestaruus. Nam.


Kuten eräs Kups-fani Maarianhaminassa jaksoi hoilottaa: JEEE..!! HELVETIN HYVIN MENEE.!!!  Viime keväänä saattoi mopo karata, koska ei arvattu Matun paskuutta eikä Mangan loukkaantumista, jolloin uuden hyökkääjän haku ja toppariparin jatkuva vaihtuminen sekoitti puolet kaudesta.  Mutta nyt on taas SUURET ODOTUKSET, ei voi mitään.
Minun pitää näköjään tulla takasin Kuopioon ia ottaa kaikilta mopot pois tai kusta tankkiin, niin ei lähde keulimaan ; )

PS: kiitti topikin avaamisesta.
Härison

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #13 : 06.11.2018 klo 18:55:49

Vanhoista Ilves-tähdistä voitaisiin naarata vielä se Tendeng. Herralla on muuten sama agentti kuin Thiawilla.
JokuRoti

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 06.11.2018 klo 18:59:09

Minun pitää näköjään tulla takasin Kuopioon ia ottaa kaikilta mopot pois tai kusta tankkiin, niin ei lähde keulimaan ; )

PS: kiitti topikin avaamisesta.

Kuule ei ole auttanut koskaan nuo keinot. KuPSilla on aina marraskuusta helmikuun alkuun varma Veikkausliigan mestaruusjoukkue ja torille mittaillaan jo pokaalilavan mittoja. Helmikuusta Lokakuuhun onkin sitten hiljaisempaa.
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #15 : 06.11.2018 klo 19:14:38

Kuten eräs Kups-fani Maarianhaminassa jaksoi hoilottaa: JEEE..!! HELVETIN HYVIN MENEE.!!! 

Eiköhän tuo ole hoilottanut samaa vähintään viistoista vuotta! :D
Monteri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: bleu + grenat


Vastaus #16 : 06.11.2018 klo 19:29:05

Kova poppoo jo kasassa. Sama viesti kuin vuosi sitten tässä vaiheessa:
MESTARUUS! Tuoppi
rissas-olli

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 06.11.2018 klo 19:50:28

Vanhoista Ilves-tähdistä voitaisiin naarata vielä se Tendeng. Herralla on muuten sama agentti kuin Thiawilla.
Taitas tulla jo liikaakin tunkua keskikentälle.  Mutta jos Pete lähtee?
Arkkitehti

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 06.11.2018 klo 20:32:16

Kiitoksia TRonille avauksesta. Otetaan topic seurantaan. Ylos

Thiawin hankinta tarkoittanee sitten sitä, että Gabriel ei jatka? Nelikko Ayarna-Saxman-Gabriel-Thiaw olisi toki järjettömän kova, mutta mikäli samalla tavalla jatketaan kuin kuluneella kaudella, kaksi mainituista jäisi penkille. Toki kolmen keskikenttä on vaihtoehto.

Toivottavasti Pete jatkaisi KuPSissa, vaikkakin mies ansaitsisi kyllä käydä myös ulkomailla. Upea kausi tänä vuonna.

E. No jaa, nyt kun pohtii niin Saxman pääsee nähtävästi pelaamaan hieman ylempänä, mikä miehelle ehkä kuitenkin omin pelipaikka on. Mahtuisihan Gabriel tuohon oikein mainiosti, mutta lienee toiveajattelua.
« Viimeksi muokattu: 06.11.2018 klo 20:35:04 kirjoittanut Arkkitehti »
GertRussell

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 06.11.2018 klo 20:55:52

Eiköhän tuo ole hoilottanut samaa vähintään viistoista vuotta! :D

"Ei se oo niin vaikeeta!"

Hienolle avaukselle tuoppia ja peukkua. Kaupungin perseilyistä huolimatta on hyvä tuntuma ensi kaudesta.

Edit. Siitä tulikin mieleen, että pelataanko cupin  alun kotipelit sitten missä, jos Kuoppari on pois laskuista vai painetaanko siellä betonilla?
« Viimeksi muokattu: 06.11.2018 klo 21:01:00 kirjoittanut GertRussell »
Hynyrules

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #20 : 06.11.2018 klo 21:12:13

Voi olla myös aluillaan oleva kivessyöpä, mutta kassien pohjalla vahva tunne mestaruudesta.
jormakaariainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Paavo Väyrynen


Vastaus #21 : 06.11.2018 klo 22:27:13

Toivottavasti Pete jatkaisi KuPSissa, vaikkakin mies ansaitsisi kyllä käydä myös ulkomailla. Upea kausi tänä vuonna.

Kuten edellisen topicin viimeisessä viestissä mainitsin:
Lainaus
Minne se Pete nyt olisi lähdössä? Suomessa KuPSin lisäksi vain klupi voisi olla vaihtoehto ja ulkomailla on pari kertaa käyty jo kokeilemassa heikolla menestyksellä. Kun ikääkin on jo melkein 30 vuotta niin itse ainakin Peten saappaissa jatkaisin KuPSissa, varsinkin kun europelejäkin pääsee pelaamaan. Voipi olla, että tällä hetkellä siellä vain neuvotellaan palkasta.
Kanaria-boy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #22 : 06.11.2018 klo 23:47:41

Itse ainakin uskon, että Pennanen haluaa vielä kokeilla siipiään ulkomailla. Huikea kausi takana ja vielä voisi jonkun 3 vuotta pelata huipputasolla. Fakta kuitenkin on, että Veikkausliiga ei ole Euroopan 40 parhaan futissarjan joukossa ja varmasti kunnianhimoiset huippumiehet haluavat pelata korkeimmalla mahdollisella tasolla. Toki upea juttu meille, jos KuPSiin jää.
Tiksa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #23 : 07.11.2018 klo 00:01:54

Niin hieno mies kuin Pete onkin ja vaikka hyvä kausi onkin takana, niin on hirveän vaikea nähdä, että se ulkomaanreissu olisi mitään Allsvenskanin keskikastin seuraa kummempaa. Toki liksaa tulee sielläkin Kuopiota enemmän ja onhan se vaihtelua asua uppsalassa tai kalmarissa. Pete ei ole kuitenkaan enää nuori lupaus, pari ulkomaanreissua on ollut vähän vähemmän onnistuneita, eikä paikkaa ole koskaan auennut maajoukkuerinkiin, joten ei voida edes kaupata Finnish Internationalina.

Tällä hetkellä rosteri toki näyttää hyvältä, mutta kaiken järjen mukaan siitä myydään tammikuussa Rasse ja Murillo. Onkin sitten mielenkiintoista miten heidät korvataan.
Di Matteo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Dickson Nwakaeme, GGG


Vastaus #24 : 07.11.2018 klo 06:27:13

Tuskin Pete mihinkään tuplapinppeihin lähtee, vaan kokonaispaketin pitäisi natsata hyvin (sarjataso, seura, rooli & palkka). Siirtohuhutopikissa provoilivat Lupi-siirrolla. Edellisessä Tepsi-siirrossa oli jo selittelemistä faneille, joten näinköhän loikkaa luppeniin?

 
Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines