FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.10.2019 klo 21:45:13 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 ... 11
 
Kirjoittaja Aihe: FC Vaajakoski 2019  (Luettu 89166 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sparkmes

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPS 1923


Vastaus #150 : 24.06.2019 klo 20:34:45

Auto alas uuden Vaajalan eli S-marketin pihaan. Siellä on tilaa isommallekin limusiinille. Kävelymatkaa melkein 200 m, joten alle puolen tunnin sieltä konttaa kentälle. Pois lähtiessä pääsee vierimään alamäkeen autolle. Ei tarvita pomppulinnoja eikä muita virikkeitä autoukkeleille.

Siis ihan oikeasti: ei sitä ilmastohaitakepeltilootaa tarvitse pääportin pieleen parkkeerata, mikäli on toimivat jalat. Sitten jos ei, on eri juttu.
juzzz

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #151 : 25.06.2019 klo 07:23:56

Drive-in katsomosta seuraava myyntivaltti?
Black_Spider

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, sympatiat KuPS:lle


Vastaus #152 : 25.06.2019 klo 20:45:02

Ei ollut Vaajakoskestakaan SJK Akatemian voittokulun pysäyttäjäksi, vaan pisteet lähtivät seinäjokisten matkaan 0-2 (0-1) -lukemin. Lauantaina sitten uusi yritys kotinurmella kiinnostavassa keskikastin kamppailussa Herculesta vastaan.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #153 : 25.06.2019 klo 23:40:14

FCV - SJK akat. 0-2

Aloituskokoonpano:

                    Haapasaari
Lintinen- V. Lohi- N.Lohi - Suoraniemi
                    Laaksonen
Roponen-Karlstedt-Malen-Kaakinen
                  Pyry Friman

FCV sai pitkästä aikaa jalkeille kilpailukykyisen joukkueen ja vaihtopenkilläkin oli oikeasti pelaajia, jotka voi kentälle päästessään joukkuettaan auttaa. Malen palasi puolustukseen ja Laaksonen pääsi pelaamaan keskikentälle. Viljala oli jostain syystä katsomossa ja Pyry Friman teki ensiesiintymisensä maalilla.

Kenttä oli todella märkä ja varsinkin alussa SJK:lla karkaili syötöt pahasti. Pelaavatkohan he kotipelinsä tekonurmikolla? FCV aloitti ihan hyvin ja tasaista oli peli. SJK teki ainoasta maalipaikastaan maalin 36’. Toisessa maalissa pallo kimposi puolustajasta suoraan SJK:n pelaajan jalkaan, joka seisoskeli yksin maalin edessä. FCV ei oikein saanut maalipaikkoja. Laidoilta tulleet syötöt/keskitykset menivät liian lähelle maalivahtia. Paras tilanne oli Suoraniemen nosto maalivahdin yli, mutta puolustaja siivosi maaliviivalta.

Pyry Friman
Pieniä vaikeuksia liukkaalla kentällä, mutta selvisi muuten ihan hyvin. Useampi hyvä torjunta. Kaksi nopeaa heittoa saivat oikein hyvät vastaiskut aikaan. FCV voisi useammankin lähteä nopeaan vastahyökkäykseen, kun laidoilla riittää kuitenkin vauhtia.

Aleksi Kaakinen
Pelaa hyvin laitapakkina. Puolustaa erittäin hyvin, mutta ymmärrettävästi hyökätessä ei tee mitään ihmeitä. Ei kyllä tarvitsekaan, jos kuitenkin hoitaa oman hommansa ja pelaa vaan palloa omille. Ainakin aikaisemmat kauden pelannut keskuspakkina, niin ei sitä ihan hetkessä muututa toisen pelipaikan taitajaksi. Vaihdettiin Huismaniin 72’

Tomi Karlstedt
Peruspeli. Pari kertaa vaikeuksissa liukkaalla kentällä, mutta paikkasi tilanteet. Yhdessä kulmapotkussa pääsi puskemaan maalin yli. SJK:n puolustus ei muutenkaan vaikuttanut kovin hyvältä pääpalloissa. Eivät oikein tienneet kuka pitäisi ketäkin, mutta sitä ei päästy riittävästi hyödyntämään. Aika nuoria ja kapea harteisia tuntuivat olevan. Olisi ollut sauma pistää enemmänkin keskityksiä maalille ja ei olisi haitannut, jos Karlstedt olisi hyvänä pääpelaajana ollut niitä puskemassa.

Masa Malen
Olikohan ekaa kertaa kentällä kauden alussa Viitaniemessä tulleen loukkaantumisen jälkeen? En nyt jaksa tarkistaa, mutta ainakaan kotipeleissä ei ole kentällä aikaisemmin ollut. Ohjasi äänekkäästi omia pelaajia. Alussa pisti ihan tyylikkäitä pitkiä syöttöjä, mutta ottelun lopussa ne alkoivat mennä vastustajalle. Pitkä pelaamattomuus alkoi näkyä ja lopussa jalatkin alkoivat krampata. Ihan lupaavasti aloitti ja hyvä vahvistus.

Teemu Roponen
Puolustaa hyvin. Painii ja taistelee. Tänään ei hirveästi ollut mahdollisuutta nousta, vaan hoiti oman tehtävänsä. Edit. Koosteen perusteella se oli Roponen joka pääsi kulmasta vetämään oikein veemäisen vedon, mutta maalivahti sai torjuttua. SJK:n eka maali tuli Roposen huonosta rajaheitosta ja siitä seuranneesta vielä huonommasta purusta.

Santtu Laaksonen
Pääsi pois keskuspuolustajan paikalta ja auttoi joukkuetta keskikentällä pelintekemisessä. Parempi keskikentällä, kun puolustuksessa, mutta Malenin loukkaantumisen takia on joutunut pelaamaan alempana. Laaksosen myötä keskikenttä on astetta parempi, kun hän pystyy osallistumaan myös hyökkäyksiin, eikä pallosta luovuta liian nopeasti. Laaksonen satutti jalkaansa (edit. oman maalivahdin aiheuttama puujalka) ottelun lopussa ja vaihdettiin Jose Ikoseen 76’.

Niko Lohi
Laaksosen osallistuessa pallolliseen peliin, Niko ei ole taidollisesti ihan niin yksin keskikentällä, vaan hänellä on joku riittävän taitava lähellä, jonka kanssa palloa pystyy pitämään joukkueella. Tänään ei harmittavasti päässyt maalintekopaikolle. Pystyisi maalin tekemään vähän kauempaakin, jos vaan saisi palloa enemmän.

Valtteri Lohi
Tänään oli pahoissa vaikeuksissa liukkaalla nurmella. Useamman kerran liukasteli ja muutenkin ei oikein onnistunut mikään. Asiaa ei auta itselle väärä pelipaikka. Hän ei ole mikään keskikentän painija ja hän ei ole mikään hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Joko laitahyökkääjäksi, tai kärkeen juoksemaan linjan taakse. Sitä hän on tehnyt Blackbirdissä. Vaihdettiin Toni Järviseen 72`.

Peetu Lintinen
Oli tänään hyvässä vauhdissa ja pallo pysyi yllättävänkin hyvin mukana, vaikka olikin liukas keli. Joskus aikaisemmin ollut todella pahoissa ongelmissa juurikin sadekelissä. Pääsi parikin kertaa hyvin laidasta läpi ja Frimanin heitot löytivät hänet hyvin. Viimeiset syötöt meni vaan harmittavasti liian lähelle maalivahtia, jonka oli helppo ne napsia kiinni.

Samu Suoraniemi
Tärkeä pelaaja ja tekemisestä näkyy, että haluaa joukkueen pärjäävän. Hakee otteluiden lopussakin väkisin maalia. Hänestä huomaa, että ei todellakaan pidä häviämisestä, eikä luovuta. Tuskin kukaan muukaan varsinaisesti häviämisestä  pitää, mutta Suoraniemi saa itsestään tehoja irti viimeiseen vihellykseen asti. Ottelun lopussa Suoraniemi siirrettiin keskushyökkääjäksi. Luultavasti hyvinkin fyysisenä pelaajana hänet laitettiin voittamaan kaksinkamppailuja ja pääpalloja. Niitä vaan ei saatu aikaan.

Juuso Haapasaari
Väsymätön puurtaja ja yksinäinen kärkikarvaaja. Pallollisena todella rajalliset taidot. Ymmärrän miksi häntä pidetään kärjessä, mutta onko tavoite vaan puolustaa ihan ylhäältä asti? Vaikka Haapasaarelle pallo saataisiin, niin mitä hän sillä sitten tekee? Ei pysty palloa pitämään niin kauan, että muut ehtivät hyökkäykseen mukaan. Ei pysty nopeudestaan huolimatta ketään pallon kanssa ohittamaan. Ei osaa syöttää pelikavereille maalintekopaikkoja, eikä pysty luomaan niitä itselleenkään. Suuria ongelmia sijoittumisessa, ei ole pelaaja joka hakeutuisi maalintekopaikkaan. Tulee vastaan, kun pelikaveri on syöttämässä läpi yms.

Jos Haapasaari on kärjessä vain siksi, että hän jaksaa juosta ja prässätä, niin miksi hänet edes pistetään sitä tekemään, kun muu joukkue ei siinä juurikaan auta. Aika helppo on Juuso ohittaa, kun hän prässää yksin useampaa pelaajaa.  Silloin kun hän onnistuu pallon karvaamaan tai saa muuten pallon, niin siitä ei synny maalipaikkaa. Tällä hetkellä hän on yksi niistä syistä, miksi FCV ei saa enempää maalipaikkoja tai maaleja. Se ei ole Haapasaaren vika, vaan valmennuksen. Peluuttavat pelaajaa väärällä paikalla ja sabotoivat siten oman joukkueensa hyökkäyspeliä.

Kun Suoraniemi laitettiin ottelun lopussa keskyshyökkääjäksi ja Toni Järvinen tuli laitahyökkääjäksi, siirtyi Haapasaari  alemmas wing-packiksi ja oli siinä tosi hyvä. Puolusti hyvin ja hänelle oli enemmän tilaa syöttää palloa omille. Hänet on kuin luotu pelaamaan wing-packinä!

Haapasaari tekee parhaansa, mutta hänen peluuttamisensa sillä pelipaikalla enemmän haittaa joukkuetta, kun hyödyttää. Silloin kun FCV hyökkää, hänen pitäisi vaihtaa paikkaa vaikkapa Valtteri Lohen kanssa. Kun FCV puolustaa, niin sitten Juuso kärkeen. Jos on ihan pakko.

Mitäs jos FCV kokeilisi pelata ilman prässäämistä ja kunnon keskikentän sumpulla. Kun vastustajan ei tarvitse välittää edes siitä yhdestä kärkikarvaajasta, niin he tulevat ylemmäs palloa syöttelemään. Annetaan tarkoituksella vastustajan linjan nousta palloa kierrättämään lähemmäs keskiviivaa ja kun he sen jossain vaiheessa menettävät, niin sitten isketään nopeilla pelaajilla linjan taakse. Lintinen ja Lohet etunenässä.
« Viimeksi muokattu: 08.07.2019 klo 10:01:58 kirjoittanut Trifon I »
Ferraro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, Morecambe FC


Vastaus #154 : 26.06.2019 klo 06:53:04

Kooste: FC Vaajakoski v SJK Akatemia
Black_Spider

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, sympatiat KuPS:lle


Vastaus #155 : 26.06.2019 klo 23:06:01

Kotiottelut saavat jatkoa FC Vaajakosken osalta tulevana lauantaina. Klo 17.00 alkavaan erittäin mielenkiintoiseen keskiryhmän kamppailuun Vaajakosken Liikuntapuistoon vieraaksi saapuu oululainen JS Hercules.

FCV on sarjassa yhdeksän pelin jälkeen kuudentena neljän voiton ja viiden tappion myötä. JS Hercules vaanii vain pisteen päässä heti seuraavalla sijalla. Vaajakoskelaiset pelasivat edellisen ottelunsa tiistaina kotonaan kärkijoukkue SJK Akatemiaa vastaan. Märällä nurmella pelatussa ottelussa FCV pystyi haastamaan tappiottoman seinäjokelaisnipun varsin hyvin, mutta sarjakärki oli kuitenkin liian kova pala ja kaiveli taisteluvoiton 0-2 (0-1) -numeroin. Ottelun kooste: https://www.youtube.com/watch?v=8_5ox6HlYVc&feature=youtu.be

Loukkaantumislista on FCV:ltä onneksi pienenemään päin. Tämän viikon ensimmäisessä ottelussa kasassa oli laadukkain ja levein kokoonpano koko kaudella kenttäpelaajien osalta, kun esimerkiksi Kimmo Huisman, Toni Järvinen ja Masa Malen olivat palanneet ruutuun. Toisaalta ensimmäiset kahdeksan ottelua torjunut joukkueen ykkösmaalivahti Ville Viljala oli loukkaantumisen takia sivussa, ja Pyry Friman oli ensimmäistä kertaa tolppien välissä FCV:n paidassa. Vaajakoskelaisten maalivahtivalmentaja Jarkko Suonpääkin sai taas pukea pelivarusteet ylleen ja olla vaihtopenkillä varamaalivahdin roolissa.

Lauantai-iltainen vastustaja Hercules pelasi myös edelliskaudella Kakkosen C-lohkoa sijoittuen 43 pisteellä neljänneksi. Tällä kaudella joukkue on pelannut suurimmaksi osin tasaisia otteluita. Ottelun FC Vaajakoskea vähemmän pelannut oululaisvastustaja on kahdeksassa kauden ottelussaan päätynyt viisi kertaa tasapeliin, voittoja on kaksi ja ainoa tappiollinen ottelu löytyy sarja-avauksesta, jolloin SJK Akatemia haki pisteet Oulusta. Joukkueella on näin jo seitsemän tappiotonta ottelua peräkkäin. Tällä viikolla keskiviikkona Hercules päätyi kotipelissään JBK:n kanssa tasanumeroihin 1-1.

Herculeksen ja FC Vaajakosken otteluohjelma on alkukaudesta ollut melko samankaltainen. Kumpikin joukkue on kotonaan kohdannut pääsääntöisesti lohkon kovempia joukkueita ja vieraissa enimmäkseen pelannut heikompia ryhmiä vastaan. Oululaiset ovat keränneet pisteensä tasaisesti sekä koti- että vierasotteluista. Kotipeleissä JS Hercules on onnistunut kaatamaan KuFu98:n 3-2 ja venynyt tasapeliin GBK:n, RoPS 2:n ja JBK:n kanssa. Herculeksen kotisaldo on FC Vaajakoskeen verrattuna siis selvästi parempi. Vierasotteluissaan Hercules ei ole kärsinyt vielä tappioita. Voittoon joukkue pystyi VPS J Akatemian vieraana. Pistejakoon oululaisryhmä on päätynyt OLS:n isännöimässä paikallistaistossa ja Kajaanin vierailulla. FCV on matkapeleissään onnistunut kukistamaan VPS J Akatemian, OLS:n ja KajHan, joten jos vain samoja vastustajia vertaillaan, niin vaajakoskelaiset ovat olleet vierasotteluissaan piirun verran parempia.

Erityisen tarkkana kotijoukkue saa ottelussa olla vastustajajoukkueen Sami Karjalaisen kanssa. Viime kaudella Karjalainen jäi parikymmentä osumaa tehneen Paul Obin varjoon, mutta tällä kaudella mies on iskenyt peräti 9 kappaletta Herculeksen 14 maalista. Oululaisten riveissä on paljon afrikkalaisosaamista, sillä kokoonpanosta löytynevät nigerialaiset Muritala Adeniran, Nazim Amokachi ja Junior Obagmemiro, egyptiläinen Karam Hadhoud, kamerunilainen George Junior Tangko ja sierraleonalainen Abdul Sesay.

Veikkauksen kertoimet lauantain otteluun ovat 2.10 - 3.80 - 2.60. FC Vaajakoski ja JS Hercules eivät ole aiemmin kohdanneet. FC Vaajakoskella on otteluun pieni lepoetu, kun joukkue pelasi jo tiistaina. Hercules pelasi päivää myöhemmin keskiviikkona ja edessä on vielä matkustaminen Keski-Suomeen.

Edit: Lisätty Veikkauksen kertoimet.
« Viimeksi muokattu: 27.06.2019 klo 23:04:38 kirjoittanut Black_Spider »
Black_Spider

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, sympatiat KuPS:lle


Vastaus #156 : 29.06.2019 klo 19:48:16

FC Vaajakoski - JS Hercules 1-2 (1-2). Harmittava tappio Vaajakoskelle.. Kaikki ottelun maalit syntyivät jo pelin alkupuolella. FCV:n 1-1 tasoituksesta ottelun 9. minuutilla vastasi Masa Malen.
Ferraro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, Morecambe FC


Vastaus #157 : 30.06.2019 klo 06:26:49

Kooste: FC Vaajakoski v JS Hercules
Black_Spider

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, sympatiat KuPS:lle


Vastaus #158 : 04.07.2019 klo 18:18:38

FC Vaajakosken tie vie sunnuntaina Keski-Pohjanmaalle. Kokkolan keskusurheilukentällä klo 16.00 alkavassa ottelussa FCV lähtee haastamaan kotijoukkue GBK:ta. GBK on ainoa vastustaja, jota FCV ei vielä ole kohdannut tällä kaudella Kakkosen C-lohkon joukkueista. Tämän ottelun jälkeen molempien joukkueiden kausi onkin saavuttanut puolenvälin. Alkaneen kesäloman kunniaksi olisi omissakin suunnitelmissa lähteä Kokkolaan saakka katselemaan Vaajakosken otteita.

GBK pelasi myös kaudella 2018 Kakkosen C-lohkoa sijoittuen toiseksi. Kausi päättyi joukkueen osalta syksyllä isoon pettymykseen. Kokkolalaiset johtivat lohkoa vielä ennen päätöskierrosta, mutta viimeisessä ottelussa menettivät piikkipaikkansa TPV:lle heikomman maalieron vuoksi. Kakkosen parhaana kakkosena joukkue selvisi kuitenkin Ykkösen nousukarsintoihin, mutta myös ne tuottivat pettymyksen kaksiosaisessa otteluparissa MuSan ollessa parempi rangaistuspotkukilpailussa. Rangaistuspotkuissa ainoa epäonnistuja oli FCV:stä tuttu Arjan Goljahanpoor, joka toki muutoin pelasi vahvan kauden kokkolalaisjoukkueen väreissä.

Tähän kauteen Gamlakarleby Bollklubb lähti yhtenä lohkon suurista suosikeista. Joukkue on kymmenestä ottelustaan voittanut neljä, hävinnyt neljä ja tasapelejä tilillä on kaksi. Sijoitus 14 pisteellä on viides. Nelossijaan eroa on ehtinyt kertyä jo kuuden pisteen verran, eli täysin ennakko-odotusten mukaan kokkolalaisten kausi ei ole edennyt. Kaikki tappionsa joukkue on tosin kärsinyt vieraskentällä lohkon neljää kärkijoukkuetta vastaan, joten toisen puoliskon suotuisampi sarjaohjelma tarjoaa GBK:lle vielä mahdollisuudet nousta taistelemaan pääsystä neljänkin sakkiin. Viimeisimmässä ottelussaan viime sunnuntaina GBK kärsi Pietarsaaressa tappion JBK:lle 3-2 (2-2)- numeroin.

Kokkolalaisten ykkösmaalitykki on odotetusti ollut ruotsalainen David Carlsson. Kokenut hyökkääjä on viimeistellyt kauden aikana jo yhdeksän osumaa. Puolustuspään pelaajista KPV:sta tälle kaudelle GBK:n riveihin vaihtanut Teemu Mäki on uurastanut joukkueen kymmenessä ottelussa täydet peliminuutit.

FC Vaajakoski on tällä hetkellä lohkossa seitsemännellä sijalla neljällä voitolla ja kuudella häviöllä. Sijoitus voi tosin ennen viikonloppua pudota vielä pykälällä, mikäli pisteen päässä vaaniva OLS onnistuu torstaina ottamaan pisteenkään vielä voitottoman KajHan vieraana. Viidentenä oleva GBK ei ole kuitenkaan kuin parin pisteen päässä, joten yhdelläkin voitolla voi nousta taas useamman pykälän ylöspäin. FCV on viime kierroksilla pystynyt haastamaan pelillisesti kovempiakin joukkueita, mutta vastustajien viimeistely on ollut Vaajakoskea luokkaa parempaa. Joukkue kaipaa kovasti onnistumisia viisi maalia tehneen Peetu Lintisen lisäksi myös muilta hyökkäyspään pelaajilta. Viisi eri pelaajaa on tehnyt FCV:ltä yhden maalin, mutta Lintisen lisäksi kukaan ei yhtä enempää.

Viime viikon ensimmäinen esitys vaajakoskelaisilta SJK Akatemiaa vastaan oli lupauksia herättävä, mutta lauantain ottelu samoista sijoista taistelevan JS Herculeksen kanssa todella vaisu. Hercules hakikin ansaitusti pisteet Vaajakoskelta lukemin 1-2 (1-2). Lahtelaistaustainen Masa Malen teki FCV-uransa ensimmäisen maalin ohjaamalla Peetu Lintisen vapaapotkun sisään. Ottelun kooste: https://www.youtube.com/watch?v=qFNY9_k7BPg

Maalivahti Pyry Friman on parissa viime pelissä varsin hyvin onnistunut korvaamaan loukkaantunutta Ville Viljalaa torjuen Herculesta vastaan esimerkiksi Sami Karjalaisen rankkarin ja yltäen muihinkin hyviin torjuntoihin. FCV:llä on takana nyt seitsemän ottelua, jotka kaikki ovat päättyneet vierasvoittoon. Toivotaan, että vierasvoittojen putki jatkuu sunnuntaina Kokkolassa.

Veikkaus pitää kotijoukkuetta vahvana suosikkina kertoimilla 1,28 - 5,20 - 6,60. GBK ja FCV pelasivat edellisen kerran vastakkain kaudella 2011 Kakkosen pohjoisessa lohkossa. Molemmissa otteluissa kokkolalaisryhmä osoittautui maalin verran paremmaksi. Kesäkuussa 2011 GBK kaatoi FCV:n kotikentällään 2-1. Vierasjoukkueen maalista vastasi Jasin Abahassine. Syyskuussa Vaajakoskella pelatussa kamppailussa GBK vei pistepotin maalein 2-3. Tuossa ottelussa Abahassinen lisäksi maalinteossa Vaajakoskelta onnistui Tomi Karlstedt.
« Viimeksi muokattu: 05.07.2019 klo 12:56:53 kirjoittanut Black_Spider »
Jantteri1

Poissa Poissa


Vastaus #159 : 07.07.2019 klo 19:47:05

GBK - FCV su 7.7.2019 | Ottelukooste

https://youtu.be/m6EULMzJ77c
Ferraro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, Morecambe FC


Vastaus #160 : 08.07.2019 klo 06:30:35

FCV TV:n kooste ottelusta: GBK v FC Vaajakoski 2-0 (1-0)

Loukkaantumistilanne ehti jo pari viikkoa sitten vaikuttaa lupaavalta, mutta nyt taidetaan olla takaisin lähtöpisteessä. GBK:ta vastaan kolme vaihtomiestä mukana, pelissä kolme loukkaantumisen takia tehtyä vaihtoa. Tauko tulee tarpeeseen.
Black_Spider

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, sympatiat KuPS:lle


Vastaus #161 : 08.07.2019 klo 20:08:06

Eiliseltä Kokkolan vierailulta ei FCV:lle kotiin tuomisia herunut, vaan GBK otti ansaitusti 2-0 (1-0) -voiton. Itsekin tuli käytyä paikan päällä vaajakoskelaisten tappiota todistamassa. Kuten Ferraro edellä olevassa viestissä mainitsikin, niin huolestuttavan kapeaksi alkavat käydä taas FCV:n rivit. Eilen mukana oli siis vain kolme vaihtopelaajaa ja pelissä tuli lisää loukkaantumisia. Aiempien viestien koosteet varmasti kertovat oleellisen pelistä, mutta kirjoitellaan nyt kuitenkin muutama sananen.

Ensimmäinen 45 -minuuttinen eteni eilen selvässä kotijoukkueen hallinnassa. GBK:n avausosuma oli lähellä jo parin minuutin kohdalla, mutta Pyry Friman pystyi torjumaan David Carlssonin lähietäisyydeltä tulleen laukauksen. Noin vartin pelin jälkeen Petteri Jokihaaran sijoitus osui vaajakoskelaismaalin tolpan sisäsyrjään ja maaliviivaa hipoen pallo kimpoili kentän puolelle. Avausjakson loppupuolella FCV:n Ali Taleb tarjosi muutamalle paikalle olleelle vaajakoskelaiskannattajalle sydämentykytyksiä pelaamalla pallon alaspäin ja vapauttaen GBK:n Miika Hohenthalin täysin vapaasti läpi. Hohenthalin nosto meni kuitenkin hyökkäyssuuntaan nähden oikealta ohi. 44. minuutilla kotijoukkue ei enää jättänyt tilaisuuttaan käyttämättä, vaan läpi puoliajan kovasti kokkolalaisten hyökkäyksessä töitä tehnyt David Carlsson siirsi GBK:n 1-0 -johtoon. Vaajakosken tilanteet olivat melko lailla vähissä. Peetu Lintisen matala laukaus kohti alakulmaa ja aivan puoliajan lopussa Aleksi Kaakisen hieman takayläkulmasta ohi mennyt veto olivat käytännössä ainoat tilanteet. Jälkimmäinen taidettiin vielä liputtaa lopulta paitsioksi.

Myös toinen puolikas alkoi GBK:n hallinnassa. 57. minuutilla nähtiin kotijoukkueen toinen maali. Pallo pomppasi rangaistusalueella Tomi Karlstedtin käteen ja virheestä tuomitun rankkarin sijoitti varmasti sisään yhdysvaltalainen Lawrence Smith. 2-0 -tilanteessa kotijoukkueeltakin kovin hyökkäysinto laantui ja myös vieraat pystyivät viimeisellä puolituntisella rakentamaan hyökkäyspeliä. Ratkaisevissa syötöissä ajoitukset jättivät FCV:n osalta toivomisen varaa. Pari tilannetta Vaajakoskelle kuitenkin avautui ja kavennuskin oli lähellä reilu kymmenen minuuttia ennen loppua Juuso Haapasaaren puskun käydessä tolpassa. Kotijoukkueesta parhaana palkittiin mm. varsin vaarallisia kulmapotkuja tarjoillut Teemu Mäki. FCV:n parhaan pelaajan palkinnon sai kapteeni Santtu Laaksonen. Kaiken kaikkiaan hieman vaisu esitys vierasjoukkueelta, eikä vieläkään FCV onnistunut lihottamaan pistepussiaan top-6 joukkuetta vastaan. Seuraava mahdollisuus siihen on tarjolla kotinurmella lauantaina 20.7., jolloin vieraaksi saapuu JBK.
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #162 : 14.07.2019 klo 11:55:27

STT:n uutisia

Poissa Poissa


Vastaus #163 : 15.07.2019 klo 21:26:22

Vanhana vaajakoskisena ihmettelen jos soppareita on 27, niin mikä on pelaajien motiveinssson. Kuulemma tänään ollut kymmenkunta pelaajaa potkimassa palloa. Mikä siellä oikeesti mättää? Ai kun ei saa mitään ja pitää maksaakin vielä, niin samalla lailla voi omalta osalta vuoron ja treenin peruuttaa kuin olisi menossa omalle varatulle pingisvuorolle? Pitäkää nyt toi sarjapaikka saatana etuperin taikkas takaperin vaikkas kynsin hampain ja kynsin vähintään. Pittää tarkastella tota kotikylän kokoonpanoa enemmänki ja kaivella, että mikä siellä mättää.
Urpo Tomera

Poissa Poissa


Vastaus #164 : 15.07.2019 klo 21:59:24

Kusilaareilla huhuillaan, että FCV:ssä harjoituksiin tullaan lähinnä juttelemaan mukavia ja siinä sivussa potkitaan vähän palloa. Sitä ei ole vaikea uskoa kun pelejä on viime vuosina katsellut. Pelaajamateriaali on hyvä, kolmoseen aivan liian hyvä, mutta kakkosessa vaadittavaa tasaisuutta ei ole löytynyt. On joukossa varmasti kaikkensa antavia ja eteenpäin pyrkiviäkin pelaajia, mutta myös harrastelijoita joilla ei sen kummempia tavoitteita ole.

Voi toki olla, että kusilaarihuhut ovat myös täyttä paskaa.
Black_Spider

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, sympatiat KuPS:lle


Vastaus #165 : 17.07.2019 klo 22:04:07

La 20.7.2019 klo 17.00. Vaajakoski. FCV-JBK

Parin viikon tauko peleistä alkaa kohta olla ohi ja lauantaina pelataan taas Vaajakosken nurmella. Vieraaksi saapuu JBK Pietarsaaresta. Ottelu alkaa klo 17.00.

Kotijoukkue FC Vaajakoski löytyy sarjataulukosta sijalta 8. Pisteen päässä oleva VIFK voi pudottaa Vaajakoskea ennen lauantaita vielä yhden sijan alemmaksi, mikäli vaasalaiset onnistuvat ottamaan vähintään pisteen kotiottelussa RoPS 2:sta vastaan perjantaina. FCV:n ainoa kotivoitto on kahden kuukauden takaa, jolloin PK-37 kaatui Viitaniemessä. Vaajakoskella pelatut neljä kotiottelua eivät ole vielä tuottaneet pistettäkään. Vastustajat ovat toki kaikki olleet pahimmasta päästä ja myös tuleva vastustaja JBK kuuluu lohkon kärkiryhmään. FCV pystyi kuitenkin kesäkuun kotiotteluissa lyömään kapuloita rattaisiin kärkijoukkueille KuFu98:lle ja SJK Akatemialle, mutta palkinto pisteiden muodossa jäi vielä saamatta. Joko lauantaina olisi sen aika..

Kaksi edellistä peliä ovat olleet vaajakoskelaisilta esitykseltään heikkoja. Myös sairaslista on ollut taas kasvamaan päin. Viimeisimmässä ottelussa FCV:ltä putosivat puolustuksesta loukkaantumisten takia pois Teemu Roponen ja Masa Malen. Jos kyseiset pelaajat ovat lauantainkin taistosta sivussa, on mielenkiintoista nähdä millaisen puolustusryhmityksen FCV saa kasaan. FC Vaajakoski pelasi edellisen ottelunsa toissa sunnuntaina GBK:n vieraana Kokkolassa. Kotijoukkue oli selvästi parempi ja otti voiton lukemilla 2-0. Kooste ottelusta: https://www.youtube.com/watch?v=XOI3Fa-xB-4

Jakobstads Bollklubb on pelaamassaan 11 ottelussa kerännyt 20 pistettä kuudella voitolla, kahdella tasapelillä ja kolmella tappiolla. Joukkue on sarjassa neljännellä sijalla. JBK:n tehokkain pelaaja on ollut yhdysvaltalainen Wilterlynd Inalien, joka on tehnyt jo 11 maalia. Kevin Larsson on onnistunut maalinteossa viisi kertaa. Alakerrassa oikeana laitapuolustajana viihtyvä nuori 19-vuotias Jusa Ihalainen on kellottanut täydet peliminuutit joukkueen kaikissa otteluissa. Maalivahdeista suurimman vastuun on kantanut venäläinen Konstantin Sorokin, mutta yksittäisiä pelejä ovat torjuneet myös Jarosta lainalla käyneet Ville Seppä ja Topi Valtonen. Kaiken kaikkiaan pietarsaarelaisten kokoonpanossa on ollut melko paljon vaihtuvuutta maalivahtien lisäksi erityisesti myös keskikentällä johtuen pitkälti yhteistyöstä Ykkösessä pelaavan FF Jaron kanssa.

JBK:n viimeisin ottelu vajaa pari viikkoa sitten oli Kuopiossa KuFu98:n isännöimänä. Ottelu päättyi kuopiolaisten selvään 4-1 (1-0) -voittoon. Ottelu on katseltavissa kokonaisuudessaan seuraavan linkin kautta: https://www.youtube.com/watch?v=AA6k14qWRCE

JBK:n ja FCV:n ensimmäinen kohtaaminen toukokuussa Pietarsaaressa oli vaajakoskelaisten kannalta varsin murheellinen. Surkeassa säässä pelatussa ottelussa FCV:n puolustus vuoti kuin seula ja FCV:n koosteita tekevältä Ferraroltakin taisi olosuhteiden takia kalustoa hajota. Tilanne oli jo 10 minuutin kohdalla kotijoukkueelle 3-0. Kamppailu päättyi lopulta JBK:n 7-1 (4-0) -murskanumeroihin. Ilman Ville Viljalan muutamia hyviä pelastuksia numerot olisivat voineet olla vieläkin rumemmat. Pahiten Vaajakoskea kurittivat Jaron ryhmästä mukana olleet guyanalainen Walter Moore ja Severi Kähkönen, jotka molemmat tekivät kaksi maalia. Wilterlynd Inalien tarjoili esityön kahteen JBK:n osumaan yhden tehdyn maalin lisäksi. FCV:n ainoasta maalista vastasi Panu Väliaho varsin hienolla yläriman kautta sisään kimmonneella laukauksella. Ottelun kooste: https://www.youtube.com/watch?v=4XFkITERPBE

Veikkauksen kertoimet peliin 2,75 - 3,90 - 2,00. JBK ei ole tainnut ainakaan omien "historiatietojeni" mukaan vielä koskaan voittaa Vaajakoskella tai yleensäkään FCV:tä vieraspelissä. 2011 joukkueet tasasivat pisteet 1-1 Niko Kiiverin tehdessä vaajakoskelaisten osuman. 2010 FCV voitti 1-0 Jukka Kososen maalilla Kalle Kauton hyvästä syötöstä. Toukokuussa 2009 Jyskässä pelatussa ottelussa pisteet jäivät myös kotijoukkueelle lukemilla 4-2 Jukka Kososen tehdessä kaksi maalia. Yhden maalin viimeistelivät Mikko Kytölä, sekä seuralegenda maalivahti Jarkko "Suomu" Suonpää rangaistuspotkusta.
« Viimeksi muokattu: 20.07.2019 klo 16:10:59 kirjoittanut Black_Spider »
VilleMikkanen

Poissa Poissa


Vastaus #166 : 20.07.2019 klo 16:40:28

JBK teurastaa tämän Vaajakosken reservijoukkueen kun katsoo ketä sieltä puuttuu.
Urpo Tomera

Poissa Poissa


Vastaus #167 : 20.07.2019 klo 19:45:56

Mielelläni kirjoittaisin välillä jotain positiivista FCV:n otteista, mutta tämän päivän esityksen jälkeen ei kertakaikkiaan pysty. Aivan järkyttävän huono suoritus, kruununa Suoraniemen koominen rankkari ja Lintisen yhtä koominen läpiajo. Pakko myös ihmetellä tuota Karlstedin topparina peluuttammista, onko mies itse kieltäytynyt pelaamasta hyökkääjänä vai mikä ihmeen järki tuossa on? Tokikaan ei ole yhtä nopea kuin aikoinaan, mutta osaa hakeutua maalipaikkoihin ja viimeistelijänä taidot tuskin ovat mihinkään kadonneet. Lopussa siirtyi kärkeen ja sai aikaan paljon enemmän kuin muut tuhnut yhteensä vaikka se maali jäikin tekemättä.
RevoSniper

Poissa Poissa


Vastaus #168 : 20.07.2019 klo 20:05:57

Kieltämättä näin seuran suht tuoreena seuraajana ihmetyttää miten siellä on varaa pitää satoja maaleja divareissa tehnyt ukko topparina. Myöskin Huisman joka on yksi taitavimmista pallon kanssa keskisuomen historiassa puuhaa alhaalla.

Ei ollut siis kritiikki vaan lähinnä ihmettely :)
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #169 : 20.07.2019 klo 23:11:22

FCV pelasi ensimmäisen puoliajan varsin hyvin. Vastustajalle ei annettu tilaa ja useampi pelaaja puolusti tosissaan. JBK antoi koko ajan palloa pois. Keskiviivan jälkeen tuli vain harhasyöttöjä ja menetyksiä. Wilterlynd Inalien oli JBK:n kärjäessä poikkeuksellisen hyödytön. FCV olisi tarvinnut rankkarista maalin, jotta olisi jaksanut paremmin taistella puoliajan jälkeen. Sai vastustajaa enemmän hyökkäyksiä aikaan, mutta vähitellen alkoi näyttää siltä, että kohta jos FCV ei tee maalia, niin vastustaja tekee sen jostain FCV:n virheestä. Omia tilanteita JBK ei juurikaan saanut pelaamalla aikaan. Sitten tuli rankkari ja Inalien onnistui. FCV menetti vähän uskoa ja ehkä alun kova into alkoi näkyä väsymisenä.

Karlstedtin peluuttaminen puolustuksessa on ihmetyttänyt jo vuosia.  Joukkueen paras keskushyökkääjä pelaa puolustajana, kun joukkue tuskailee maalinteossa. Valmentaja Järvinen haluaa että kärjessä on juoksuvoimainen ja puolustamaan pystyvä pelaaja, mutta kun välillä pitäisi hyökätäkin. FCV sai tänään hyökkäyksiä luotua, koska Järvinen oli Haapasaarta pallollisessa pelaamisessa auttamassa. Ongelmana vaan on, että liian usein pallo tulee Haapasaarelle. Pari onnistunuttakin syöttöä hän toki sai aikaan, mutta ehti myös paljon hyökkäyksiä hidastaa. Ei pitäisi olla mahdoton tehtävä pistää Haapasaari laitapakiksi, Kaakinen keskuspuolustajaksi ja Karlstedt keskushyökkääjäksi. Pelaajat olisivat paremmin itselleen soveltuvilla pelipaikolla ja varmasti tulisi enemmän maalintekotilanteita kun nyt. Karlstedt ehti haistella enemmän maalintekotilanteita ottelun lopussa, kun koko FCV on saanut aikaan monessa edellisessä ottelussa.
Black_Spider

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, sympatiat KuPS:lle


Vastaus #170 : 21.07.2019 klo 21:00:29

Kakkosen kamppailu FCV:n ja JBK:n välillä Vaajakoskella päättyi lauantaina vieraiden 0-3 (0-0) -voittolukemiin. Oleellisemmat seikat pelistä ja muut spekulaatiot täällä on kirjoiteltu jo aiemmin, mutta kirjoitellaan jotain itsekin, vaikka aiemman toistoa tämä osittain onkin.

FCV ei missään nimessä ollut niin huono, mitä loppunumeroista voisi äkkiseltään päätellä. Joukkueella tuntuu vaan olevan nyt sellainen henkinen lukko päällä, että onnistumisia varsinkaan maalipaikoissa ei tunnu tulevan kenellekään. Lopulta vastustaja sitten iskee jostakin ja se lamaannuttaa FCV:n peliä.

Avauspuolikkaalla vaajakoskelaisten puolustustyöskentely oli varsin mallikasta. JBK haki paljon kärkipelaaja Wilterlynd Inalienia, mutta kotijoukkueen puolustus piti miehen erinomaisesti kurissa. FC Vaajakoskellakaan ei pelitilanteissa järin vaarallisia maalipaikkoja ollut, vaikka pietarsaarelaisia paremmin kotijoukkue hyökkäsikin. Kuten nimimerkki Trifon I edellisessä viestissä kirjoitti, niin kovasti FCV olisi kaivannut helpottavaa johto-osumaa Samu Suoraniemen rangaistuspotkusta 32. minuutilla, mutta kierteinen veto suuntautui selvästi yli maalin. Maalivahdit selvisivät ensimmäisen puoliskon helpolla ja tauolle siirryttiin maalittomassa tilanteessa.

Jälkimmäinen 45-minuuttinen alkoi isäntien hallinnassa. 53. minuutilla Peetu Lintinen karkasi läpiajoon, mutta sortui omaan näppäryyteensä, eikä saanut oikein minkäänlaista ratkaisua aikaan. Pari minuuttia myöhemmin Juuso Haapasaari epäonnistui puskutilanteessa. Aikansa kun tilanteita tuhlailee, iskee usein vastustaja ja näin kävi myös nyt. Ottelun 57. minuutilla rankkari tuomittiin puolestaan JBK:lle ja Inalien iski siitä "illan pakollisen" osumansa. Pyry Friman oli ihan hyvin mukana vedossa, mutta yhdysvaltalaiskärjen laukaus oli riittävän kova ja tarkka siirtämään vieraat johtoon. JBK:n toinen maali syntyi 63. peliminuutilla, kun Kevin Larsson "voitti" keskityspallon Teemu Roposta vastaan ja nosti pelivälineen taidokkaasti yli Frimanin verkon perukoille. Reilun 70. minuutin pelin jälkeen nähtiin mielenkiintoinen vaihto, kun Jose Ikonen korvasi Juuso Haapasaaren. Tämän vaihdon myötä Tomi Karlstedt pääsi taas näyttämään taitojaan hyökkääjänä ja osoitti olevansa sillä paikalla edelleen erittäin vaarallinen. Maalikaan ei ollut kovin kaukana, kun 83. minuutilla "Tomppa" sai aikaan hyvän puskun kohti vierasjoukkueen maalia, mutta tämän Jarosta lainalla ollut maalivahti Topi Valtonen onnistui vaivoin torjumaan kulmaksi. Myös viimeiselle kymmenminuuttiselle sisään vaihdettu Ali Taleb toi energiaa hyökkäyspeliin, mutta maalit jäivät FCV:ltä ottelussa lopulta kuitenkin haaveeksi. 0-3 -loppulukemat syntyivät lisäajan viimeisillä sekunneilla, kun JBK:n Alfred Söderman pääsi laittamaan Pyry Frimanin torjunnasta kimmonneen paluupallon käytännössä tyhjään maaliin.

FCV:n paras oli omasta mielestäni Tomi Karlstedt. Ensin varsin hyvää työtä topparin tontilla ja sitten päästessään "vanhalle" paikalleen hyökkääjäksi , muodosti koko ajan uhkaa ja vaikeuksia pietarsaarelaisten alakerrassa. Täytyy yhtyä samaan mielipiteeseen aiempien kirjoittajien kanssa, että kyllä Karlstedtin paikan toivoisi löytyvän sieltä kärjestä jo ihan aloituskokoonpanosta saakka. Vierailta omaan silmään pisti fyysisesti pelannut ja lukuisia katkoja aikaan saanut Rasmus Korkea-Aho.

Pelin jälkeen FCV:n päävalmentaja Mika Järvinen oli tyytyväinen rakennettujen maalipaikkojen määrään, mutta ei tietenkään viimeistelyyn. -Tuntuu, että jos saisimme ketsuppipullon auki, niin homma alkaisi toimia, totesi Järvinen Keskisuomalaisen lehtiversiossa sunnuntaina 21.7.2019.

Seuraava yritys FC Vaajakoskella kerryttää pistetiliä on edessä lauantaina 27.7.2019, jolloin joukkue matkaa Iisalmeen PK-37:n vieraaksi.
« Viimeksi muokattu: 21.07.2019 klo 21:21:41 kirjoittanut Black_Spider »
Ferraro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, Morecambe FC


Vastaus #171 : 22.07.2019 klo 09:44:32

Kooste: FC Vaajakoski v JBK

Vähän myöhässä, mutta Kuopion liigakeikka painoi päälle. Suoraniemen epäonninen rankkari kannattaa muuten katsoa äänien kanssa.
Black_Spider

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, sympatiat KuPS:lle


Vastaus #172 : 22.07.2019 klo 18:14:50

Suoraniemen epäonninen rankkari kannattaa muuten katsoa äänien kanssa.


Vähän yritti maalivahti päästä siinä "ihon alle" ja ehkä pääsikin. Tuomari pisti kuitenkin "pojan" kuriin :) Kyseisestä rangaistuspotkun aiheuttaneesta tilanteesta tuomittiin keltainen kortti JBK:n Jusa Ihalaiselle. Toisen puoliajan alkupuolella Ihalainen roikkui aika rajusti FCV:n pelaajan paidassa kiinni pitkän aikaa Vaajakosken hyökätessä vasemmalta, josta kyllä olisi kuulunut antaa toinen keltainen kaverille. Tuomarilla ei vaan siihen pokkaa näyttänyt olevan..
Black_Spider

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, sympatiat KuPS:lle


Vastaus #173 : 24.07.2019 klo 22:21:06

La 27.7.2019 klo 17.00 Sankariniemen stadion, Iisalmi. PK-37 - FCV

FC Vaajakosken pelit jatkuvat tulevana lauantaina, jolloin joukkueen bussi ottaa suunnan kohti Ylä-Savoa ja Iisalmea. Bussi tosin toimii vain kulkuvälineenä, eikä varmaankaan ole joukkueen taktiikkana itse ottelussa ;) Ottelu starttaa Sankariniemen stadionilla klo 17.00.

Kotijoukkue PK-37 on Kakkosen C-lohkossa sijalla kymmenen. Kauden viidestä kotiottelustaan joukkue on voittanut kaksi, pelannut yhden tasan ja hävinnyt kaksi. Seitsemän pelattua vieraskamppailua ovat tuottaneet kaksi pistettä iisalmelaisten venyttyä 1-1 -tasatuloksiin Rovaniemellä ja Kokkolassa. Joukkueella on kasassa näin kaikkiaan yhdeksän pistettä. Voittamalla FCV:n PK-37:lla on mahdollisuus nousta sarjataulukossa vaajakoskelaisten edelle yhdeksänneksi paremman maalieron turvin.

Iisalmelaisten päävalmentajana kauden aloitti Pele Koljonen, joka rohkeasti ilmoittikin ennen kauden alkua joukkueen tavoitteeksi selviytymisen neljän parhaan joukkoon. Koljosen johdolla PK-37 keräsi yhdeksässä ottelussa vain viisi pistettä ja kesäkuun loppupuolella Koljonen ilmoitti luopuvansa pestistään joukkueen jäätyä kotikentällä tasapeliin KajHan kanssa. Uudeksi päävalmentajaksi valikoitui Tero Taipale KuPS:n organisaatiosta. Ennen Taipaleen siirtymistä tehtäväänsä PK-37 ehti pelata yhden ottelun valmentajinaan, joukkueessa myös pelaavat, Jani Vidgren ja Ville Kosonen. Kyseisestä kamppailusta iisalmelaisryhmä ottikin kauden toisen kolmen pisteen saaliin, kun VIFK kukistui kotikentällä lisäajan maalilla 2-1. Tero Taipaleen alaisuudessa heinäkuun alussa PK-37 kärsi vierastappion Herculekselle 3-0. Viimeisimmässä kamppailussa GBK:n vieraana viime viikon keskiviikkona joukkuetta luotsasivat jälleen Vidgren ja Kosonen "Tepi" Taipaleen ollessa KuPS:n mukana Eurooppa Liigan karsintaottelussa Valko-Venäjällä. PK-37:n kontrolloituun pallonhallintaan perustunut taktiikka toimi Kokkolassa hyvin ja mukaan Iisalmeen lähti yksi sarjapiste ottelun päätyttyä tasan 1-1 (1-0). Kooste ottelusta GBK - PK-37: https://www.youtube.com/watch?v=KpHZIw4qdVw&feature=youtu.be

PK-37:ltä kovimmat maalintekijät ovat olleet edelliskesänä Keski-/Itä-Suomen Kolmosta kuopiolaisessa Kings SC:ssä pelannut Ali Al-Musawi neljällä osumalla sekä Albert Vauhkonen, joka on viimeistellyt kolmesti. Vauhkonen on vasta 16-vuotias PK-37:n oma kasvatti. Nuorten maajoukkuepelejäkin pelannut hyökkääjä teki viime syksynä sopimuksen KuPS:n kanssa, mutta kuluva kausi on vielä edennyt lainalla kasvattajaseuran väreissä. Keskikentällä iisalmelaisilta suurinta vastuuta ovat saaneet kolmatta kauttaan joukkueessa pelaava Erno Nissilä ja FCV:n paidastakin kaudelta 2015 tuttu Joona Ojala. Kokenut Jani Vidgren on jälleen ollut tärkeä palanen joukkueen puolustuksessa. 34-vuotias "Zlatan" -lempinimellä tunnettu Vidgren on pelannut PK-37:n edustusjoukkueessa jo vuodesta 2003 lähtien.

FC Vaajakoski lähtee hakemaan Iisalmesta kauden neljättä vierasvoittoaan. Joukkue on sarjataulukon sijalla yhdeksän kolme pistettä edellä tulevaa vastustajaansa. Vaajakoskelaiset ovat hävinneet neljä viimeisintä otteluaan maalierolla 1-9. FCV tarvitsisi onnistumisia hyökkäyspäässä ja toiveissa olisikin, että joukkue kykenisi tekemään ottelun avausmaalin Iisalmessa. Tämä voisi olla omiaan avaamaan joukkueen "henkistä kipsiä". Vaajakoski pelasi viimeksi lauantaina kohdaten kotikentällään JBK:n. Pelissä kohtuullisen hyviä otteita esittänyt kotijoukkue tuhlaili omat paikkansa avauspuolikkaalla ja toisen puoliajan alussa JBK:n rynniessä lopulta selvään 0-3 (0-0) -voittoon. Ottelun kooste: https://www.youtube.com/watch?v=ENohpeFwLK4&feature=youtu.be

Vaajakoskelaiset pelasivat kauden ensimmäisen kotiottelunsa PK-37:ää vastaan toukokuussa Viitaniemessä, ja tuosta ottelusta on peräisin myös puna-valkopaitojen toistaiseksi ainoa kotivoitto. 1-0 -lukemiin päättyneessä kamppailussa ainoa maali nähtiin reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen vierasjoukkueen omalla maalilla. Aleksi Kaakinen voitti kaksinkamppailutilanteen vasemmalla laidalla kulmalipun tuntumassa vieraiden Jesse Kemppaista vastaan siirtäen pallon Toni Järviselle. Järvisen keskityksen epäonnekseen puski sisään omiin PK-37:n laitapuolustaja Antti Lappalainen. FCV:n oman alueen pelaaminen toimi ottelussa, eivätkä vieraat päässeet keskikentän pallollisesta hallinnastaan huolimatta kunnolla maalintekopaikoille. Ottelun kooste: https://www.youtube.com/watch?v=6HZf0Jq_CtE

Veikkaus pitää kotijoukkuetta hienoisena suosikkina kertoimilla 2,30 - 3,50 - 2,50. FCV:llä on muutamia mukavia muistoja vierasotteluista Iisalmessa. Kakkosen C-lohkon taistossa 2011 Vaajakoski ratkaisi jännittävän kamppailun voitokseen maalein 1-2 Kalle Kauton loppuhetken maalilla. Toukokuussa 2009 FCV murjoi kotijoukkuetta Sankariniemellä peräti 0-5. Tuolloin PK-37:n päävalmentajana toimi muuten Pele Koljosen isä, jalkapallolegenda Atik Ismail. Toki siihen väliin kesältä 2010 mahtuu iisalmelaisten selvä kotivoitto 4-0. Mutta se tästä historiamuistelusta.. Noista peleistä on kulunut jo niin paljon aikaa, että mitään merkitystä niillä ei tulevaan kamppailuun ole.
« Viimeksi muokattu: 26.07.2019 klo 20:00:01 kirjoittanut Black_Spider »
Robin Food

Poissa Poissa


Vastaus #174 : 26.07.2019 klo 20:19:41

Uusi apu näköjäänkin.

https://fcvaajakoski.com/fcv-lainaa-olli-kilpelaisen-mikkelista/

Mikkelistä kiinnostais kuulla millainen pelaaja kyseessä.

 
Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 ... 11
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines