FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.07.2020 klo 12:34:39 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 6
 
Kirjoittaja Aihe: Suomen Cup 2019  (Luettu 59216 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
PK-35 Vantaa

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 25.01.2019 klo 12:51:27

Otteluennakko: PK-35 Vantaa saa vieraakseen Tampereen Ilveksen
https://pk35vantaa.fi/2019/01/25/pk-35-vantaa-kohtaa-suomen-cupissa-ilveksen/
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #26 : 26.01.2019 klo 17:33:20

KuPS - JyPK 0-5

pelattiin Jyväskylässä
Hemmo93

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, TPS naiset, TPSN2


Vastaus #27 : 26.01.2019 klo 19:09:58

JyPK/B - Honka 1-8
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 26.01.2019 klo 20:09:14

KuPS-JyPK 0-5 (pelattiin Vehkahallissa, Jyväskylässä). Hieman paremmalla viimeistelyllä peli olisi voinut päättyä vaikka 0-8. JyPKillä oli paljon maalipaikkoja, mutta nuoriso potki hätäisesti päin maalivahti Sulkua tai sijoittelivat vähemmän puhtailla osumilla ohi maalista.

Honkanen 6´
Rein 25´
Honkanen 54´
Begolli 89´
Honkanen 90´

Jos ymmärsin oikein, niin JyPK pelasi 4-4-1-1. Hyökkääjät Honkanen ja Voutilainen eivät  pelanneet vierekkäin, vaan aina toinen oli vähän alempana ja he vaihtelivat paikkoja. Voutilainen liikkui varsin sähäkästi ja oli ehkä enemmän laidoilla, kun Honkanen oli puolestaan enemmän keskushyökkääjänä. Begolli tai Laaksonen nousivat omilta laidoiltaan hetkittäin mukaan hyökkäyksiin, jolloin Honkanen tai Voutilainen oli keskushyökkääjänä ja toinen pelasi silloin toisena laitahyökkääjänä tai alempana. Keskikentältä ei paljoa mukaan noustu, niin jonkun on hyvä olla siinä välissä. Hyvin harvoin molemmat hyökkääjät oli maalin edessä vierekkäin.  

Olikohan prässätessäkin taktiikka 4-3-3, jolloin Begolli oli keskikentällä Tiaisen ja Reinin kanssa? Honkasen, Voutilaisen ja Laaksosen ollessa iskemässä kiinni. Jos näin oli, niin ihan järkevää juoksuttaa nuoriso-osastoa ja antaa Begollin olla alempana rouhimassa. Hän ei hirveästi kaksinkamppailuja KuPSin nuorisoa vastaan hävinnyt.

Ykkösen Hertassa (17 ottelussa 14 maalia) paljon maaleja tehnyt Voutilainen oli liikkeissään varsin sähäkkä. Nopea ja väsymättömästi koko ajan puolustajien kimpussa. Hänestä tulee olemaan JyPKille vielä paljon iloa. Voutilainen vaihdettiin 60 minuutilla Nora Holmbergiin, joka ei hirveästi saanut palloa, mutta sen mitä sai, niin vaikutti varsin vaaralliselta. Olisikohan yksi veto mennyt vähän ohi.

Leena Torpo otti ainakin itselle yllätykseksi isomman roolin pelinavaamisessa, kun vieressä ollut Miettinen, joka aika usein tyytyy siirtämään palloa viereiselle pelaajalle, tai maalivahdille. Edellisen kauden lopussa Torpo pelasi ainakin parissa pelissä laitapakkina ja tänäänkin ottelun lopussa sen jälkeen kun Ritvanen meni vaihtoon. Torpo taitaa olla luontainen keskuspuolustaja ja häntä joudutaan peluuttamaan laidalla. Paikalla, jossa ei ole parhaimmillaan. Vähän liian kiire ja ahdasta meinaa siellä tulla.

Ritvanen puolusti hyvin, syötteli hyvin ja harhauttelikin hyvin. Erittäin hyvää pelaamista. Tiainen oli keskikentällä totutun vahva ja oli aktiivinen myös pallon kanssa. Kupsin keskikenttä oli ihmeissään ja valmentajasta lähtien valittivat,  kun Tiainen, Begolli ja Ritvanen puolustivat kovaa, mutta puhtaasti. Toki välillä vapaapotkujen arvoisesti. Begolli varsinkaan ei armoa antanut. Välillä kaatoi vastustajaa liukumalla, vaikka vihollinen oli jo laidastakin yli. Kups ei pystynyt vastaamaan JyPKin fyysisyyteen ja kun yrittivät niin aiheuttivat pääasiassa vain selkeitä rikkeitä. Kaikkia ei tuomari viitsinyt edes viheltää ja Reinille sai tehdä mitä vaan.

Rein pelasi keskikentän keskustassa ja pääsi maalinkin tekemään. Pääsiköhän viime kaudella kertaakaan pelaamaan itselleen ominaisella paikalla? Muistan vaan että kentälle päästyään oli usein laitapakkina. Toukolalla ei ollut paras päivä. Ei saanut oikein mitään aikaan ja aika vähän sai palloakin. Toisella puoliajalla hän olisi ollut usein vapaana nousemaan, mutta Miettinen ei häntä nähnyt, vaan syötti varmanpäälle aina toiselle keskuspuolustajalle. Ei Toukola hirveäsi kyllä palloa pyydäkään. Varmasti saisi palloa enemmän, jos sitä äänekkäämmin haluaisi.

Tähtinen otti helposti kiinni harvat Kupsin yritykset. Ilman Krögeriä pelannut Kups oli varsin kesy. Toisella puoliajalla Kups pisti keskuspuolustajana aloittaneen Toppisen kärkeen ja valmentaja juoksutti yksityiskohtaisesti ohjeita huutamalla neljää ylintä pelaajaansa prässäämään JyPKiä. Ihan ei ollut pelaajille selvillä mitä kenenkin pitäisi tehdä, joten helpolla prässi purettiin. Jos pelaajilla olisi ollut enemmän virtaa, niin ehkä Tähtiselle olisi voinutkin tulla kiire, mutta eipä tullut. En tiedä olisiko Kupsin pelaajat enää jaksaneet tehdä pallon kanssa yhtään mitään, vaikka sen olisivatkin maalin edessä saanut. Ihan koko kautta ja jokaista peliä ei kannata samanlailla pelata koko aikaa. Tietysti tappiolla on tehtävä jotain, mutta jos pelaajat ei siihen peliin pysty, niin ei ehkä kannata pilata koko kautta juoksettamalla pelaajiaan hengiltä.

Begolli osoitti erittäin hyvää pelisilmää maalia tehdessään. Kupsin pitkä maalivahti tuli koko pelin ajan todella kauas maalistaan ja onnistui sillä yllättämään usemman JyPKin pelaajan. mm. torjui siten Voutilaisen läpiajon. Begolli oli varmasti huomannut tämän ja nosti pallon helposti maalivahdin yli. Ehtiköhän edes katsoa onko maalivahti taas kaukana, vai arvasi että on kuitenkin.

JyPKin vasenlaita on ollut pitkään ongelma. Joku pelailee siellä näennäisesti, mutta mitään vaarallista sieltä ei juurikaan ole saatu aikaan.. pariin vuoteen! Heini Laaksosella on potentiaalia tämä paikka täyttää. Väläyttelee aina välillä ja sai tässä pelissä enemmän vaarallisia tilanteita luotua kun esim. Emmi Manninen koko viime kauden aikana. Vaikka Laaksonen kaksinkamppailuja vielä toistaiseksi häviääkin, niin nopeudella paikkaa paljon. Hän pääsee vastustajista ohi, osaa syöttää palloa, tänään pari laukausta meni vielä ohi, mutta koska pääsee maalipaikkoihin, niin kyllä niitä maaleja vielä tulee.

Kolme tähteä ja paketti kaurasnäksejä (vai mitä ne viime kaudella jakoivatkaan) kolmen maalin Honkaselle

Kaksi tähteä Begollille, Kovasta raatamisesta, maalista ja parista ihanasta kantapää syötöstä.

Yksi tähti näkyvästi pelanneelle ja kovasti töitä tehneelle Tiaiselle

Kupsin paras tänään oli kapteenin nauhaa pitänyt nro 15. Laitapakki Paula Auvinen, joka onnistui pitämään Begollia ainakin osan peliajasta ja sai toisella puoliajalla Kupsin parhaan paikan aikaan nousullaan, kun muut ei enää jaksanut.

edit. Pidin siitä, että valmentaja Manninen teki vaihdot hyvissä ajoin, jolloin tuoreista jaloista saatiin paremmin hyötyä ja kentälle tulleet saivat enemmän peliaikaa. Västinen vaihteli pelaajia viimeisen 10 minuuutin aikana, jos silloikaan, vaikka peli olisi ollut jo 5-0 puoliajalla.
« Viimeksi muokattu: 26.01.2019 klo 20:12:47 kirjoittanut Trifon I »
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #29 : 26.01.2019 klo 22:15:13

PK-35 Vantaa - Ilves 1-0 tauolla
Tsiisus

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 26.01.2019 klo 23:04:26

Kyllä on pakka sekaisin pk:lla kun olivat noin tiukoilla ilveksen junnujen kanssa. Ei paljon b-tyttöjä kummempi jengi tamperelaisilla.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 27.01.2019 klo 03:37:54

Suomen Cupin lohkovaihetta on ehditty potkimaan jo sen verran, että jatkopaikkansa ovat jo varmistaneet HJK, FC Honka, PK-35 Vantaa, JyPK ja ONS. A-lohko potkaistaan käyntiin vasta nyt sunnuntaina.

Kyllä on pakka sekaisin pk:lla kun olivat noin tiukoilla ilveksen junnujen kanssa. Ei paljon b-tyttöjä kummempi jengi tamperelaisilla.
Ilves pelasi itse asiassa ihan pirteästi. PK-35 oli totta kai askeleen edellä, mutta ei tuo mikään ylikävely ollut. Se toki näkyi vielä aika selkeästi, että kotijoukkueella on tältä vuodelta pelituntumaa vielä Ilvestä vähemmän.
PK-35 Vantaa

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 27.01.2019 klo 03:44:05

Otteluraportti: Punamustat jatkoon Suomen Cupissa
https://pk35vantaa.fi/2019/01/27/punamustat-jatkoon-suomen-cupissa/
Tsiisus

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 27.01.2019 klo 07:32:57


Ilves pelasi itse asiassa ihan pirteästi. PK-35 oli totta kai askeleen edellä, mutta ei tuo mikään ylikävely ollut. Se toki näkyi vielä aika selkeästi, että kotijoukkueella on tältä vuodelta pelituntumaa vielä Ilvestä vähemmän.

Sitä en ihmettele että ilves pelasi pirteästi. Se ei poista sitä tosiasiaa että kyseessä oli teinityttöjengi vastaan suomen mestarit. Olisi odottanut pk:lla vahvempaa esitystä rutiinillakin. Mukavaa kuitenkin että ilveksen juniorimylly tuottaa laadukkaita pelaajia korvaamaan jokavuotista suurta lähtijöiden määrää.
Hemmo93

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, TPS naiset, TPSN2


Vastaus #34 : 27.01.2019 klo 12:00:53

Voita yksi peli, saa jatkopaikka. This is lutuur.
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 27.01.2019 klo 12:15:38

Voita yksi peli, saa jatkopaikka. This is lutuur.
Tämähän olisi itse asiassa se optimitilanne.
Rehellinen mustalainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: M.O.P.E.


Vastaus #36 : 27.01.2019 klo 12:20:49

Voita yksi peli, saa jatkopaikka. This is lutuur.

Kuulostaa ihan cupilta.
Hemmo93

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, TPS naiset, TPSN2


Vastaus #37 : 27.01.2019 klo 19:36:05

Tepsi voitti PK-HelsinkiVantaan 0-1
bach

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, Arsenal, FC Honka/Akatemia, Astana


Vastaus #38 : 27.01.2019 klo 19:48:07

Voita yksi peli, saa jatkopaikka. This is lutuur.

No kun nykyään cupissa saattaa päästä jatkoon jopa voittamatta alkusarjassa yhtään ottelua, niin onhan tuo parempi tapa.
Hemmo93

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, TPS naiset, TPSN2


Vastaus #39 : 27.01.2019 klo 20:36:11

Porukalla vissiin mennyt oman kommentin pointti ohi. Esitin vain sarkastisesti, kuinka turha tämä typerä uudistus on.

Stürmer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: YJPKKÄ & Suomen naiset.


Vastaus #40 : 28.01.2019 klo 00:15:24


Esitin vain sarkastisesti, kuinka turha tämä typerä uudistus on.


No mutta.  Nythän saadaan liigajoukkueille pelejä myös keskitalvella.

Hemmo93

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, TPS naiset, TPSN2


Vastaus #41 : 28.01.2019 klo 18:27:03

Cup-kiimaa nostattava raportti PK-35(Hell)-TPS pelistä :D  https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/tps-kukisti-pk-35n
Teleguy

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 28.01.2019 klo 18:36:52

Cup-kiimaa nostattava raportti PK-35(Hell)-TPS pelistä :D  https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/tps-kukisti-pk-35n
Olipa tyhjentävä raportti pelistä :)
Kirjoittaja unohti kertoa että Santa laittoi voittomaalin pilkulta sisään. Muuten hyvin pelin kulkua kuvaava.
haikaran uhri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Paskat elämänvalinnat


Vastaus #43 : 28.01.2019 klo 23:51:53

Olihan meillä tässä jo JyPK-KuPS-pelistä puhetta, laitan kuitenkin tänne...

Otteluraportit JyPK - KuPS 5-0 sekä JyPK TB - Honka 1-8 linkin takana PDF-versiona Keski-Suomen Jalkapalloviikon näkökulmasta:


http://doccdn.simplesite.com/d/b9/ba/283445307601959609/d67daff3-55c4-463c-b6a0-e780af51d97e/JaVi%2B2019-01-28.pdf?fbclid=IwAR3_st1PMa8L1iWUI6wXVvzWKyiqN110wFYDnbBL5-a6WIj0yogNblB2qMw
haikaran uhri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Paskat elämänvalinnat


Vastaus #44 : 01.02.2019 klo 13:37:19

Hallijalkapallo peruttu lumen vuoksi!

JyPK - ONS siirretty la 9.2.:lle (klo 16)
AZIAA80

Poissa Poissa


Vastaus #45 : 01.02.2019 klo 15:18:54

https://www.suomifutis.com/2019/02/espanjassa-tehtiin-naisten-seurajalkapallon-yleisomaaran-euroopan-ennatys/

pallojalassa

Poissa Poissa


Vastaus #46 : 01.02.2019 klo 16:24:54


Coppa della Reinassa (hilpeä hymiö tähän)
Hemmo93

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS, TPS naiset, TPSN2


Vastaus #47 : 02.02.2019 klo 14:43:02

TiPS voitti PKn, PK voitti Ilveksen, Ilves voitti TiPSin. Perus cup. Ilves tais tippua maalierolla.
haikaran uhri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Paskat elämänvalinnat


Vastaus #48 : 02.02.2019 klo 17:29:22

TiPS voitti PKn, PK voitti Ilveksen, Ilves voitti TiPSin. Perus cup. Ilves tais tippua maalierolla.

Mitä ois tapahtunut, jos tulokset olisivat aina sama olleet?
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #49 : 02.02.2019 klo 18:53:40

Kahdessa lohkossa on siis jo sijoitukset selvillä. PK-35 Vantaa voitti B-lohkon niukasti ja TiPS selvisi kakkosena jatkoon maalieron turvin. C-lohkossa Honka ja HJK olivat jo jatkopaikkansa varmistaneet, mutta espoolaiset veivät keskinäisen pelin tasapelin jälkeen lohkon paremmalla maalierolla. Honka oli kiinni jo voitossa, mutta HJK-maalivahti Anna Koivunen tasoitti pelin lisäajalla kulmapotkusta.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 6
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines