FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.08.2020 klo 02:46:18 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5] 6
 
Kirjoittaja Aihe: VJS 2019 - perinteitä Vantaan jalkapallokartalle?  (Luettu 52792 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
drakon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TSV+RJC+KVM


Vastaus #100 : 08.07.2019 klo 23:11:44

Tuomarilinja ottelussa oli oma lukunsa.
Alussa sai repiä ja raastaa miten vain halusi/pystyi. Sitten tokalla jaksolla linja yllättäen muuttui.
VJSn 88 pelasi alusta alkaen aika kovaa. 18 sai aika kovaa kohtelua, ja myös näytti sen.

Pelaajat puolin ja toisin taisi turhautua tuomarilinjasta ja jossain kohtaa peli meni jatkuvaksi rikkomiseksi.
Oikeastaan se osa kommenttiani koski kautta yleisemminkin. Varsinkin 88 pelaa puolustuksessa jatkuvasti riskirajoilla.
Kenties näyttäviä liukkareita, mutta usein myös paljon rikkeitä. Koskaan ei tiedä milloin kolahtaa isommin.
Parempi kun pysyisi enempi pystyssä niin ei pelaisi itseään niin herkästi ulos tilanteista ja varoitussaldokin saattaisi
olla kevyempi.

Teidän Kolsi ei habitukseltaan ennen peliä vakuuttanut, mutta ehkä tiedän parhaanne.

Ei dominoi enää samalla tavalla kuin alemmilla tasoilla, joten heikkoja päiviä ei enää pelasta Kolsin yksilösuoritukset.
Välillä tuntuu myös turhautuvan kun peli ei sujukaan ihan niinkuin olisi odottanut. Voisi olla hyödyllisempi ylempänä
kenttää päästessään käyttämään paremmin syöttövalikoimaansa, mutta juuri nyt ei taida muitakaan soveltuvia olla
käytettävissä.

Teidän maalivahtinne pelasi hyvin.
Ilman tuota lyhyen Nakarin puskua maalivahdin käsistä lukuunottamatta.

Pakko olla eri mieltä kun ensimmäisessäkin maalissa lähti hakemaan sivuvaparia jotenkin ihmeellisesti
ilmassa selkä kohti palloa ja pelasi itsensä ulos. Toisessa vai kolmannessa ei tiennyt pakin kanssa
kumman pitäisi siivota pallo pois jaloista maaliviivalta. Sitä edelsi tyypillinen oman boksin paniikkitilanne,
mitä ei saada purettua ulos rangaistusalueelta. Ei olleet ensimmäisiä veskarin maaleja nämä eiliset.
Nuoret pakit voisivat kaivata myös enemmän pelin ohjausta maalivahdilta.
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #101 : 09.07.2019 klo 18:30:14

Se teidän #9 oli kyllä näppärä pallon kanssa, mutta aika monessa tilanteessa (etenkin lopussa) olisi voinut syöttää kikkailuyritysten sijaan.
Lisäksi se punatukkainen (en muista numeroa) kaveri oli yritteliäs.
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #102 : 29.07.2019 klo 10:21:59

Lauantaina tuli käytyä peli katsomassa. Peli oli ihan hyvää tekemistä vantaalaisilta, mutta hyökkäykset oli järjestään vähän kesyjä. Tarvittaisiinko hyökkäykseen vähän kovempia kavereita kuitenkin vai onko pelkästään valmennuksen vika. Puolustuspään erikoistilanteet oli myös melkoisen kaaottista ja siitähän se vastustaja sitten pääsi rankaisemaan. pakko myös ihmetellä, miten tuo JäPS oli niin korkealla sarjataulukossa, eivät kyllä esittäneet oikein mitään tuossa pelissä, voittivat tietysti noinkin. Kai se vaan on sitten sitä rutiinia. Toisaalta kertoo myös siitä, ettei tuossa lohkossa mitään niin mahdottomia joukkueita pitäisi olla säilymisen suhteen.

Harmi juttu, jos se tippuminen tulee ja kiinnostusta tarvitsee alkaa uudestaan rakentamaan. Peleissä on ollut ihan hyvä meno, kun yleensähän nämä pk-seudun kakkosen porukat ei kiinnosta ketään. Menestyvällä joukkueella olisi mahdollista saada ihan ok yleisömäärät tälle tasolle.
andyjack

Poissa Poissa


Vastaus #103 : 29.07.2019 klo 22:49:35

VJS otti ymmärtääkseni tietoisen riskin potkimalla kesken kauden pois kokeneempaa kaartia (Konu, Maaranen, Pykälä-Aho...), jotka eivät halunneet/pystyneet sitoutumaan kakkosen tasoon. Nyt tuo riski näyttää kostautuvan, kun penkillä on pelistä toiseen vain sinänsä ihan taitavia junnuja, mutta jotka eivät fysiikallaan pärjää divarijyriä vastaan. Pelistä toiseen VJS pelaa ihan nätisti boksien välisen alueen, mutta molemmissa bokseissa joukkue on vaikeuksissa. Seuraava kotipeli NJS:ää vastaan on pakko voittaa, jos joukkue aikoo säilyä sarjassa.
Godin Kuvalehti

Poissa Poissa


Vastaus #104 : 20.08.2019 klo 17:08:54

Kahdesta viime pelistä on tullut 4 pistettä ja mahdollisuus oli jopa kuuteen. Mipkiin ja kiffeniin on kolme pistettä ja yksi peli vähemmän. Seuraava peli onkin juuri Mipkiä vastaan ja yksikin piste olisi varmaan tervetullut ottaen huomioon että Kiffeniä ja Susia vastaan on vielä pelit jäljellä.
Godin Kuvalehti

Poissa Poissa


Vastaus #105 : 22.08.2019 klo 22:40:52

Ahmed Said Ahmed on tällä hetkellä Somalian maajoukkueen mukana.
honkapuu

Poissa Poissa


Vastaus #106 : 26.08.2019 klo 10:27:15

Kuka sanoin aikoinaan että saatanan tunarit? Pitkään seurannut myös VJS toimintaa ja seura noussut juniori puolella ihan merkittäväksi seuraksi. PK-35 yhteistyöstä ja vieläpä epäonnistuneesta sellaisesta kun päästiin eroon niin oma edustusjoukkue hienosti noussut aina viime vuoteen asti. Se, että kerättiin seurassa juniorina pelanneita joukkueeseen ja saatiin viime vuonna oikeastaan kaikki mitä edustusjoukkue voi saada. Sitoutunut  joukkue erinomaisella yhteishengellä ja katsomoon saatiin hyvä pöhinä. Nousu kakkoseen ja oltiin luotu jotain hienoa. Junnuja vanhempineen katsomossa ym ym. Viime vuodesta jo näki että valmennus on maksimitasolla ja tarvitsi apuja. Mitä tehtiin, oli järkyttävää ja kaiken romuttamista. Valmentajaksi otettiin mahdollisimman halpa ja kokematon millekään tasolle oleva kaveri. Hänen visionsa oli tuoda jotain uutta ja savusti menestyneen rungon pihalle joukkueesta, joukkue joka oli yhtenäinen. Joukkue tarvitsi lähteneiden tilalle vahvistuksia mutta seura päättikin vaihtaa koko joukkueen ja rumalla tavalla talkoohengellä olevia omia pelaajia kohtaan. Kolsi mukavana miehenä, on saamassa amatöörin maineen, joka hymyilee ja tekee saman kuin muutkin seurat lopulta eli omat ei minkään arvoisia.  Mitäs nyt VJS vaihtoehdot on? Todennäköinen tippuminen josta jo viime vuosi ja tietysti kuluva vuosi osoittaa  että vaikeaa on nousta jos ei osta jätkiä. VJS sai nostavan joukkueen viime vuonna 0 eurolla omia kavereita. Nyt näitä kortteja ei voi käyttää.  VJS on tuhonnut paljon sitä uutta, raikasta mitä viime vuodet on rakennettu. Kaikista pahin synti on kohdella pelaajia kuin koiria ja tähän kaatui VJS taru. Itse tavallaan toivon että VJS ottaisi paikkansa vielä ja katsoisi rankalla kädellä peiliin. Koko kausi tätä tosin odotettu mutta jätkien pistäminen pihalle olisi ollut vaihtoehto pistää tämä valmentaja pihalle mutta ei. En kerta kaikkiaan ymmärrä miten tyhmiä ja sokeita VJS edustuksen väki voi olla?
Ynjevi Järjensyrjä

Poissa Poissa


Vastaus #107 : 26.08.2019 klo 11:34:27


Joukkue tarvitsi lähteneiden tilalle vahvistuksia mutta seura päättikin vaihtaa koko joukkueen ja rumalla tavalla talkoohengellä olevia omia pelaajia kohtaan. Kolsi mukavana miehenä, on saamassa amatöörin maineen, joka hymyilee ja tekee saman kuin muutkin seurat lopulta eli omat ei minkään arvoisia.


Tuolla osa niistä "hylkiöistä" jotka eivät ole edustukselle kelvanneet, pelaa :)

https://www.palloliitto.fi/p20-sm/tilastot

 KuPS         13 8 4 1 27-9 31
 Atlantis FC 13 8 3 2 27-12 27
 VJS           13 7 1 5 26-23 23
 TPS           13 6 2 5 26-23 23
 Ilves         13 6 2 5 31-26 21
 KaaPo       13 4 4 5 16-25 16
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #108 : 26.08.2019 klo 23:27:14

Mitä tehtiin, oli järkyttävää ja kaiken romuttamista. Valmentajaksi otettiin mahdollisimman halpa ja kokematon millekään tasolle oleva kaveri. Hänen visionsa oli tuoda jotain uutta ja savusti menestyneen rungon pihalle joukkueesta, joukkue joka oli yhtenäinen. Joukkue tarvitsi lähteneiden tilalle vahvistuksia mutta seura päättikin vaihtaa koko joukkueen ja rumalla tavalla talkoohengellä olevia omia pelaajia kohtaan.
Kun nyt kovasti peräänkuulutat tuota "omista pojista" kiinnipitämistä, kannattaa muistaa, että myös päävalmentaja Vepsäläinen lukeutuu niihin Länsi-Vantaan kasvatteihin ja on ollut isossa roolissa nostamassa VJS:n edustusjalkapalloa liiton sarjoihin. Espanjalainen apuvalmentaja tuli toki ulkopuolelta, mutta "Ale" on ollut vetovastuussa sieltä Nelosesta lähtien.

Siitä olen osittain samaa mieltä, että katsomon puolella VJS ei ole tuota nostetta täysin kyennyt hyödyntämään, vaikka yksittäisissä otteluissa katsomoon onkin saatu kelpo yleisömääriä.

Vandaexpress

Poissa Poissa


Vastaus #109 : 27.08.2019 klo 00:14:38

Eikös VJS:n joukkue koostu lähes täysin omista pojista. Lahjakkaita nuoria esiintynyt edukseen ja 02-syntyneet Georg ja Merinen ovat molemmat tehneet mm. kaksi maalia mieheen. Käsittääkseni ongelma on se että ei ole ollut vahvistaa Matias Pyysalon, Sami Salmen tai Miikka Häkkisen tasoisia kokeneita lähtöjä kun fyrkkaa ei ole. Saatu ihan hyviä omia kasvatteja takaisin mutta kokemusta uupuu. Kotona VJS on haastanut kaikki sarjan joukkueet mutta vieraissa ollut vaikeaa.
Kärki20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gunners


Vastaus #110 : 27.08.2019 klo 22:41:16

Eikö tuo Janar ole juurikin NJS:n kasvatti eli se siitä omasta pojasta
Vandaexpress

Poissa Poissa


Vastaus #111 : 28.08.2019 klo 07:44:38

Janar Georg taisi tosiaan tulla NJS:stä tälle kaudelle B-poikiin ja noussut sieltä kauden aikana ylöspäin.
honkapuu

Poissa Poissa


Vastaus #112 : 28.08.2019 klo 08:00:33

Omista tai seuraa jossain vaiheessa edustaneita pelaajia viime vuotisessa jengissä kuin samoin tämän kesäisessä jengissä riittävästi. Kyse on enemmänkin siitä, että miksi viime vuoden vahvan rungon kanssa tehtiin sopimukset ja olivat vielä ensimmäisissä otteluissa mukana ja sitten alkoi ongelmat. Uskallan veikata että tilanne ei olisi tämä jos uusi valmentaja ei olisi tullut mukaan. Toiseksi VJS sai ihan hyviä pelaajia muutama tilalle ja viime kauden pelaajista Pyysalo oli vain menetys. Keväällä kävin katsomassa Cupin ottelun Kokkolaa vastaan ja kuka olisi lyönyt vetoa että VJS tippuu. Ilman muuta 2-3 kaveria nuorista on nostettu ja hyvä niin. Ongelma vain on ollut että se hyvä pöhinä joukkueen sisällä ei jatkunut kun iso joukko pelaajia savustettiin pihalle.  Aika naurettavaa toitottaa että kotona pelattu ja haastettu joukkueita.  Kevään materiaalilla ja siihen muutama oma kypsynyt nuori mukaan niin tulos varmuudella eri.  Kaikkinensa uusien pelaajien hankinta pääosin epäonnistui ja varsinkin 2 valmentaja
Vandaexpress

Poissa Poissa


Vastaus #113 : 28.08.2019 klo 10:24:24

En tiedä mistä hyvästä kauden alusta puhut. Joukkue onnistui toki voittamaan Klubin vieraissa mutta seuraava voitto taisi tulla 10. ottelussa Kiffeniä vastaan. Hallipeli maaliskuussa KPVtä vastaan ihan kiva, mutta 0-3-taulussa. Varmaan siellä haettu jotain muutosta tilanteeseen. Näistä pois lähteneistä ei tainnut juuri kukaan olla avauskokoonpanon pelaaja ja täysin eri roolissa kuin viime vuoden joukkueessa. Ei kaikille varmaan sovi treenata useita kertoja viikossa istua penkillä saamatta korvauksia.
honkapuu

Poissa Poissa


Vastaus #114 : 28.08.2019 klo 11:04:12

Se hyvä pöhinä joka oli ja henki joka oli harjoituskaudella ja harjoitus otteluissa. Niistä lähteneistä kaikkien kanssa tehtiin soppari. Eli ymmärränkö väärin että ne kaverit jotka nostivat seuran kakkoseen ja ne jotka hoitivat Cupin siihen mihin päästiin ei olisikaan mahtunut jengiin. Kuka näitten kanssa sitten teki näinkin karkean virheen? Totta on se että uutta kaivattiin mutta vaihtopenkilläkin kaikki näistä hyviä vaihtopelaajia ja cupissa osa näistä pelasi hyvin. Voiko pahemmin jengin kokoaminen mennä pieleen ja miten onnistuneita värväykset on kaikkinensa ollut kun jengi ihan heittopussi. Miten paljon huonommin olisi esim. viimekauden jengi voinut pelata nykyiseen? Vandaexpress kirjoitta aivan pehmeitä ja puolustelee täydellistä mahalaskua. Surullisinta tässä on se , että todella vaikeaa on nousta uudelleen. Tällaiset pelaajat kuin esim. Kolsi alkaa olemaan mailit täysiä. VJS nuorilla ei nousta ja minkälainen hävikki tapahtuu kauden jälkeen. Itse vantaalaista jalkapallo seuranneena näen hyvin masentavana tämän vuoden toiminnan jossa tuhottiin monia hyviä asioita. Nyt nämä niin sanotut potkitut olisivat olleet nuorten kanssa ensi vuonna kolmosessa kullan arvoisia pelaajia
Vandaexpress

Poissa Poissa


Vastaus #115 : 28.08.2019 klo 16:17:20

Itsekin katson huolestuneena tilanteeseen ja en halua puolustella vaan etsiä oikeita syitä tapahtuneelle. Nyt on luotu paljon hyvää ja kotiotteluissa edelleen ollut hyvä pöhinä vaikka tuloksia ei ole aina tullut. Tippuminen olisi takaisku, mutta olennaista sitten miten homma jatkuu. Nykyisestä joukkueesta ketä saadaan jatkamaan ja A-junioreissa on varmasti hyviä pelaajia joukkueeseen. Minulle näyttää ennemminkin että VJSn organisaatio ei ole ollut valmis näin nopeaan nousuun Kakkosen tasolle ja oikeasti ymmärretty miten kovasta sarjasta on kyse.
drakon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TSV+RJC+KVM


Vastaus #116 : 28.08.2019 klo 20:41:43

Ihan en ymmärrä tätä honkapuun itkemistä kaatuneen maidon perään.
Mitään asiasta tietämättä tulee ainakin mieleen seuraavat asiat, joihin 24-25v
aikuisikänsä kolmosen ja vitosen välillä pelanneet kaverit eivät välttämättä
ole olleet valmiita sitoutumaan kuten perustelu kuului.

1) lisääntyneet harjoituskerrat
2) kunnon nosto Kakkosen vaatimalle tasolle
3) viikonloppupelit läpi kesän mökkireissujen ja festarien sijaan
4) vieraspelit HSL-alueen sijaan Joensuussa, Mikkelissä x2, Lappeenrannassa, jne..

Ymmärrän hyvin, että "sopimus" on tehty syksyllä halukkaiden kanssa ja katsottu miten talvi
on mennyt ja sen jälkeen tehty nähdyn perusteella johtopäätökset. Jos poistuneet pelaajat
siirtyvät nelosen ja vitosen jengeihin, ei se nyt suuresta kunnianhimosta ainakaan kerro.
Toki olisivat varmasti olleet hyödyllisiä rotaatiopelaajia jossain vaiheessa kautta, mutta
ymmärtäähän sen jos mieluummin pelaavat täysiä matseja harrastuksena alemmalla tasolla
kuin istuvat 5 tuntia bussissa ja 2h penkillä jossain Mikkelissä. Kenties ulkoa tulleet saman
tasoiset tai huonommat ovat kuitenkin olleet valmiimpia sitoutumaan vaadittuihin asioihin ja
siten olleet edellä valinnoissa. Rinki on kyllä ollut liian kapea kun vaihtelevia junnuja täytyy
jatkuvasti kutsua mukaan peleihin, jotta penkillä olisi edes määrällisesti riittävästi pelaajia.

Edellisen ottelun avauksesta suunnilleen 6/11 kuului yhä viime kauden ydinrunkoon.
Päälle pari junioreista nostettua ja kolme ulkopuolelta tullutta.
Paikallisuusasteesta ei ainakaan voi valittaa. Kolsikaan ei ole ollut täydessä pelikunnossa
pitkään aikaan vaikka alusta loppuun pelaakin, joten ohutta on ollut varsinkin keskikentällä.

Tulevaisuuteen katsoen nämä nyt mukana olevat 18-20v kaverit korvaavat poistuneet kyllä
kolmosessa, joskin paikkoja lienee tarjolla korkeammaltakin ensi kaudeksi. Voi toki olla,
että kaikki on mulkun kakkosvalkun syytä ja jengi hajoaa maailmalle, mutta hieman epäilen.
Jessie22

Poissa Poissa


Vastaus #117 : 28.08.2019 klo 21:52:12

Yli kymmenen vuotta Vjs:n toimintaa seuranneena on pakko sanoa oma mielipide tästä kaudesta.

Ennen kauden alkua, kun katsoi Vjs:n pelaajamateriaalia niin olisi voinut omaisuuden laittaa siihen, että tulee olemaan 5 parhaan joukossa.

joukkueessa oli hyviä omia nuoria, vähän vanhempia ja kokeneempia pelaajia aina marko kolsiin saakka ja todella hyvä espanjalais vahvistus valmennus joukkoon.

Tässä syytellään espanjalais valmentajaa siitä, että tuhosi joukkueen. Olen varma, että tiedän enemmän Vjs:n  miesten joukkueesta ja sen verran voin sanoa, että kausi olisi mennyt huomattavasti paremmin jos ykkösvalmentajan titteli olisi annettu Ramiro:lle.

Toki ymmärrettävää, että Vepsäläinen oli päävalmentajana 2 peräkkäisessä nousussa, mutta Vjs:n pelaajamateriaali oli 4 divariin ja 3 divariin sen verran hyvä, että olisivat pärjänneet jopa ilman valmentajaa.

 Jos lyhyeesti sanotaan niin Vepsäläinen ei ole kakkosen tasoinen valmentaja eikä valitettavasti tätä huomattu toimistossa jo ensimmäisten pelien jälkeen.
 
Toivottavasti säilyminen onnistuu!Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #118 : 31.08.2019 klo 20:14:40

Tänään hyvä voitto, pelin hallinta muuttui tänään maaleiksi ja mokke otti ne muutamat game saverit kun oli omissa tukala paikka. Eikä kentällä kyllä näkynyt että itkettäisiin joidenkin perään tai edes se että Viikingit on sarjassa aika paljon edellä. Nyt vaan vieraista pisteitä kun kotona on vaan kaksi peliä jäljellä, sarjapaikan uusimiseen ei riitä että kotona pärjätään.
PumanNapit

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #119 : 06.09.2019 klo 11:50:12

Ahmed Said Ahmed on tällä hetkellä Somalian maajoukkueen mukana.

Ja eilen pelasi täydet minuutit kun Somalia otti ison voiton Zimbabwesta.
Floppi

Poissa Poissa


Vastaus #120 : 08.09.2019 klo 07:47:58

Ja eilen pelasi täydet minuutit kun Somalia otti ison voiton Zimbabwesta.

Tästä virallinen stream jos joku haluaa katsoa jälkikäteen:

https://www.fifa.com/worldcup/videos/live-stream-somalia-zimbabwe
Nigel Kugelschfeir

Poissa Poissa


Vastaus #121 : 13.09.2019 klo 12:40:08

Varmaan sanomattakin selvää, että viikonloppuna pitää tulla voitto. Muuten loppuohjelma näyttää sille, että ainoastaan Sudet on voitettavissa. Vieraspelaaminen taitaa nyt vaan tämän homman ratkaista, neljä pistettä on surkea suoritus.
« Viimeksi muokattu: 13.09.2019 klo 12:45:16 kirjoittanut Nigel Kugelschfeir »
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #122 : 13.09.2019 klo 12:44:19

Varmaan sanomattakin selvää, että sunnuntaina pitää tulla voitto. Muuten loppuohjelma näyttää sille, että ainoastaan Sudet on voitettavissa. Vieraspelaaminen taitaa nyt vaan tämän homman ratkaista, neljä pistettä on surkea suoritus.
Jos voitosta haaveillaan Vantaan suunnalla niin kannattanee suunnata Bollikselle jo lauantaina. Muuten saattaa olla että vauhtia haetaan aika alhaalta.
helsinginherra

Poissa Poissa


Vastaus #123 : 16.09.2019 klo 12:07:47

kaikesta huolimatta sympatiat oli Kiffen-VJS ottelussa VJS:lle.  Seura joku kuitenkin viime vuosina pistänyt organisaatiota ja olosuhteita kuntoon ja saaneet junioreita mukaan jopa matseihin. Käsittääkseni nyt on tilanne että 1 voitto ei riitä ja vastassa vielä Sudet, MP ja Jippo.  Sekaannus ilmeisesti saatu loppukaudella hiukan kuntoon mutta vaikeaa on. VJS tyyppisen seuran paikka ehdottomasti kuuluisi olla 2 div. VJS:lle kävi vanhan aikaiset. Ei tunnettu yhtään sarjatason vaatimuksia, pelaaja hankinnoista osa aivan käsittämättömiä. Lisäksi tämä jo jonkun kirjoittama 2018 runkopelaajien kohtelu / savustaminen. Ollutta ja mennyttä ja toivotaan että ihme tapahtuu. Uskoisin että VJS ottaa happea ja ei lähde hakemaan heti nousu yritystä vaan kerää voimia ja toivoo että nuorista nousee pelaajia ja he jopa jäävät seuraan.
Levante Utd

Poissa Poissa


Vastaus #124 : 16.09.2019 klo 12:24:44

VJS:lle kävi vanhan aikaiset. Ei tunnettu yhtään sarjatason vaatimuksia, pelaaja hankinnoista osa aivan käsittämättömiä. Lisäksi tämä jo jonkun kirjoittama 2018 runkopelaajien kohtelu / savustaminen.
No jaa. Vanhanaikaiset kävi, se pitää paikkansa. Mutta totuus on että kyllä sarjanousu vaatii aina 4-5 selkeää vahvistusta rosteriin vaikka yksikään ei lähtisi pois. Tuon nyt luulisi jokaisen seuran tietävän. VJS:llä oli nyt mahdollisuus ottaa iso askel eteenpäin mutta valitettavasti se ei onnistunut. Suurin ongelma on nyt se - miten saada Kakkosta pelanneet kundit pysymään seurassa? Harvalle nuorelle Kolmonen on kiinnostava vaihtoehto Kakkosen jälkeen, pääkaupunkiseudulla kun on valinnan varaa. Ja takaisin nousu on aina vaikeampaa.

 
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines