FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.07.2020 klo 14:31:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 6
 
Kirjoittaja Aihe: VJS 2019 - perinteitä Vantaan jalkapallokartalle?  (Luettu 52689 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
andyjack

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 27.01.2019 klo 07:59:38

A.n pelissä olleista Strengell ja Israpov ovat lähimpänä paikkaa VJS:n miesten joukkueessa.
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #26 : 31.01.2019 klo 23:06:04

Uutinen
Vantaalta maailmalle - Matias Pyysalo Regional-liigan Kickers Offenbachin riveihin!


https://twitter.com/ofc_offiziell/status/1091030765532598272?s=21
helsinginherra

Poissa Poissa


Vastaus #27 : 01.02.2019 klo 11:02:28

loistava uutinen tämä Matiaksen juttu. Mielenkiintoista on että Suomessa ei löytynyt kiinnostusta.  Kävikö kukaan katsomassa EPS ottelua? Oliko EPS tai VJS uusia kavereita pelissä? Nythän molemmat ovat yleisesti tuomittu putoamaan.. VJS mielenkiintoisessa asemassa että selvästi heikentynyt viime vuodesta ja yhtään uutta  vastaavaa ei ole tullut joka korvaisia näitä poistuneita. Ainoa mielenkiintoinen on nuori toppari jota seurasin PK:n riveissä . Riittääkö kakkoseen mutta varmuudella VJS avaus mies kun katsoo keitä siellä, jopa yllätäin , vielä viime vuoden jälkeen on.
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #28 : 01.02.2019 klo 11:04:30

No jaa, itse en usko kummankaan putoamiseen. EPS:lle tulossa ainakin muutama mairea pommi, eiköhän VJS:llekin. Maanoja ei taida jatkaa HIFK:ssa, voisikohan jopa palata kotiin?
helsinginherra

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 01.02.2019 klo 11:14:33

seurasin vain jotain keskustelua. Itse uskon että VJS ei ole putoaja ja jotain vielä tapahtuu. Jos kuitenkin kävisi niin että juuri nämä kokoonpanot EPS ja VJS olisivat niin tiukkaa olisi säilyminen. Tosin monetkaan ennustukset ennen kauden alkua harvoin pitävät paikkansa
TWQ15

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HUHUUUUUUUUU


Vastaus #30 : 02.02.2019 klo 07:20:03

Yhden harkkahöntsän ja pelaajalistan perusteella putoamaan tuomittu?
andyjack

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 02.02.2019 klo 09:24:33

Aika pieni rinki kasassa tällä hetkellä, joten varmasti tulee vielä lisää pelaajia. Onhan kauden alkuun vielä muutama kuukausi. Tämän hetken tilanteessa eniten täydennystä tarvitsee puolustuspää, joka on kokematon eikä siellä ole määrällisestikään montaa pelaajaa. Keskikenttä on riittävä, vaikka Pyysalon lähtö olikin iso menetys, jos Kolsi vaan pysyy terveenä. Hyökkäyspäässä on paljon nuoria pelaajia, jotka eivät ole tällä tasolla pelanneet, mutta eiköhän tuolta joku läpimurtopelaaja löydy (Soppi, Israpov, Islami...). Laidalla on sitten Lankinen, jolla on iso rooli hyökkäyspelissä. Joukkueen valmennus ja treenaaminen on tällä hetkellä hyvällä mallilla, joten muutamalla täsmävahvistuksella kasassa on kilpailukykyinen joukkue.
Vandastico

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 02.02.2019 klo 12:01:34

Huomenna VJS - EPS eli nousijoiden kohtaaminen, katsellaan mikä kokoonpano siellä on jalkeilla.
VJS - EPS 2-1 (2-0)
1-0 Islami (Kolsi)
2-0 Pykälä-Aho
2-1 EPS

VJS kokoonapano:

                   Karvinen I (mv)
Pykälä-Aho (Björklund) - Gädda - Konu - Hiltunen
                    Said Ahmed
Lankinen - Kolsi (Pykälä-Aho) - Maaranen - Soppi (Heikkinen)
                    Islami (Soppi)

VJS oli avausjaksolla todella vahva ja oli tauolla ansaitussa 2-0-johdossa. Joukkue oli todella hyvällä jalalla liikenteessä ja teki vahvalla prässillä EPS:n pelin vaikeaksi ja samalla pystyi pitämään pallon- ja pelinhallinnan vahvasti itsellään, kun EPS joutui avaamaan lähinnä pitkillä palloilla. VJS malttoi jauhaa kohtullisen hyvin puolustuksen kautta palloa hyökkäyskolmannekselle hallitusti vastustajan linjoja ohittaen eikä tyytynyt pelkästään nopeisiin tilanteenvaihtojen jälkeisiin hyökkäyksiin, joita toki myös nähtiin onnistuneen prässin ja riiston jälkeen. Tästä taisi syntyäkin avausmaali, kun Maaranen riisti pallon EPS:n pelinavauksesta ja VJS murtautui nopeasti oikealta laidalta boksin sisään, josta Kolsi syötti suoraan maalin edessä olleen Islamin lapikkaaseen, joka iski pallon varmasti maalin perukoille.

Sähäkänoloinen Islami antoi ihan positiivisen kuvan ja tuo varmasti hieman erilaisen hyökkääjävaihtoehdon poissaolleen Lehtosen pariksi/vaihtoehdoksi. Islamille siunaantui toinenkin paikka ensimmäisellä jaksolla, kun pääsi boksin sisässä ajamaan kohti etukulmaa, mutta etuyläkulmaan haettu veto suuntautui yli. Ei ole tietoa kuinka pitkää mies on joukkueen mukana treenaillut, joten kyllähän hän väsähti jo toisen jakson alkupuolella ja otettiin vaihtoon. Varmasti kuitenkin oiva lisä joukkueen hyökkäykseen.

VJS loi ihan mukavan määrän tekopaikkoja ensimmäisellä jaksolla. Varsinkin Lankinen oikealla laidalla oli todella hyvä ja pyöritteli EPS:n vasemman puolustajan Kabashin aivan sekaisin ja mies joutuikin toiselle jaksolle vaihtoon. Lisäksi Lankinen tarjoili todella hyviä kulmia. Myös Pykälä-Aho tarjoili ainakin kaksi todella hyvää keskitystä noustuaan tukemaan hyökkäyksiä. Vasemman laidan kautta VJS pääsi ehkä hieman vähemmän hyökkäämään ja Soppikin loukkaantui ja hänet korvanneella Heikkisellä oli aika mitäänsanomaton ottelu kokonaisuudessaan. FC Espoota vastaan Heikkinen pelasi kuitenkin laitapuolustajana, joten ehkä tontti ylempänä tänään ei ollut hänelle omin.

Molemmat joukkueet kolisuttelivat kertaalleen ensimmäisellä jaksolla maalipuitakin. Tämän lisäksi EPS loi yhden vaarallisen tekopaikan, kun Said Ahmed ohitettiin keskikentällä yllättävän helposti ja vastustaja pääsi pelaamaan puolustajien välistä hyökkääjän läpi. A-junnu Karvinen kuitenkin torjui tilanteen. Täällä foorumilla ihmeellisen paljon parjatulla puolustuksella ei ollut näiden tilanteiden lisäksi juuri hirveästi hätää ensimmäisellä jaksolla.

2-0 maali syntyi, kun Pykälä-Aho ohjasi kulmapotkusta korkealle kimmoneen pallon maaliin. Lopulta noin 10min ennen avausjakson loppua EPS-pelaaja ajettiin vielä pihalle toisella keltaisella kortilla, joten jakson loppu mentiin vahvasti VJS:n komennossa.

Toiselle jaksolle joukkueet ilmeisesti sopivat, että pelataan 11vs11, mikä on tietysti tässä vaiheessa harjoituskautta varmasti ihan järkevää molemmille osapuolille. Toiselle jaksolle VJS:n peli jostain syystä muuttui. Hitaat hyökkäykset ja pallonhalliinta jäivät taka-alalle ja EPS otti pitkälti pallonhallinnan itselleen. Jakso olikin välillä melkoista coast-to-coast palloilua, kun EPS yritti (kuitenkin varsin heikosti) pelinrakentelullaan päästä hyökkäysalueelle ja murtautumispaikkoihin ja vastaavasti VJS lähti urku auki riistojen jälkeen hyökkäämään. Tästä syystä varmaan pelinhallinta siirtyi loppua kohti enemmän EPS:lle, kun VJS ei päässyt lepäämään pallonhallinnalla vaan hyökkäykset olivat kestoltaan lyhkäisiä. Tässä on varmaan yksi selkeä kehityskohta VJS:n pelaamisessa. Lopulta EPS sai kavennuksen, kun oikea puolustaja laittoi hienon keskityksen maalivahdin ja puolustuslinja väliin, joka tavoitti taka-alueelle nousseen EPS:läisen.

Toisella jaksolla VJS vaihtoi loukkaantumisesta (ilmeisesti joku käsivamma) toipuneen Sopin Islamin tilalle kärkeen. Kolsi tuli myös vaihtoon kohta jakson puoliväliin jälkeen ja Pykälä-Aho nousi keskikentän pohjalle ja oikeaksi pakiksi tuli joku junnarin oloinen kaveri, VJS:n facen mukaan Björklund. Muita vaihtoja ei nähty ja aika ohut rinki vaihdossa olikin. Toki Israpov ja Strengell, jotka ovat selkeitä pelaavan kokoonpanon miehiä, olivat pelaamassa A:n SM-karsintaa voittaen HJK:n 2-5. Lisäksi puuttui ainakin puolustuksesta Olvinen, keskikentältä Huovinen, Patana ja Ala-Pappila sekä hyökkäyksestä jo mainittu Lehtonen. Myös kummatkin edustuksen maalivahdit puuttuivat. Lopulta kuitenkin pientä huolta jätti tuo toisen jakson esitys. Toki täytyy muistaa, että elettiin tammikuun loppua. Seuraava koitos on taas astetta kovempi, kun ensi viikonloppuna vastassa on Klubi04.

Mielenkiintoista on tuo Maarasen siirtyminen tuohon keskikentän keskelle, joka mielestäni on toiminutkin hyvin näissä kahdessa näkemässäni treenipelissä. Viime kaudellahan hän pelasi joko kärjessä, kympissä tai laidalla.

Said Ahmedista täytyy sanoa, että pelasi kyllä hyvän pelin. On pallovarma ja näyttää omaavan pohjapelaajaksi hyvän pelikäsityksen ja sijoittumisen (toki kerran ryntäsi tilanteesta ohi, josta syntyi tuo EPS:n ensimmäisen jakson vaaranpaikka) ja pystyy rakentamaan peliä hyvin ylöspäin. Lisäksi on aika dynaaminen ja pystyy ohittamaan pelaajia myös kuljettamalla, joka on ominaisuus joka ehkä viime kaudella pohjalla pelanneelta Pykälä-Aholta puuttui. Mielenkiintoinen palapeli kuitenkin pyöritellä tuohon keskustaan, kun Kolsin rinnalle on tarjota jo mainittuja Maarasta, Said Ahmedia ja Pykälä-Ahoa sekä tänään topparina pelannutta Gäddaakin. Toisaalta Gädda on kyllä hyvä pallollisena topparina, kun pelinavaus on ensiluokkaista.

Pykälä-Aho laitapakkina on myös mielenkiintoinen, koska pidän häntä ehkä enemmän keskikentän pohjan tasapainottavana pelaajana. Toki viime kaudella hän stunttasi laitapakkina myös kovemmissakin otteluissa, mutta riittääkö ennen kaikkea nopeus Kakkosessa tuolle pelipaikalle. Nuori Hiltunen on kehittynyt hienosti edelliskausien aikana ja vastuuta on tullut paljon, ja onkin mielenkiintoista nähdä jatkuuko kehitys edelleen Kakkosessa. En näe syytä miksei.

Jos nyt lopuksi muutama sananen vielä EPS:n pelaamisesta, kun täällä varmaan joku haluaa siitäkin kuulla. Yllättävintä oli se muutos edellistalven treenipeleihin VJS:ää vastaan, että hallittu pallonhallinta oli tipotiessään. Silloin EPS:n peli oli hienoa katseltavaa, kun pelaajat ja pallo liikkuivat noudattaen kurinalaisesti pelitaktiikkaa. Toki silloinkaan peli ei perustunut lyhytsyöttöpeliin, vaan enemmänkin tuollaisiin koviin ja mataliin linjoja "ylittäviin" (tai siis lävistäviin) syöttöihin, joilla jauhettiin vastustajan muotoa rikki. Tämä nimenomaan oli virkistävää nähdä nykyisessä pallonhallinta-trendissä, jossa suurin osa jengeistä tuntuu vannovan Barcamaiseen tiki-takaan. Nyt pelinavaus oli kuitenkin hätäistä ja sekavaa, palloa ei pyritty kierrättämään samalla lailla ja tuntui, että koko joukkkueen muoto oli pahasti hakusessa. Myös toisella jaksolla, kun pelinhallinta oli siirtynyt EPS:lle. Sanoisin, että nyt nähty EPS oli todella paljon heikompi kuin vuodentakainen. Toki EPS:n kokoonpanosta ja pelaajista ja poissaolleista ei juuri tietoa sivullekirjoittaneella ole.

Laitetaan vielä erikseen lopuksi Pyysalon siirrolle Saksaan. Ylos Tuoppi
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #33 : 03.02.2019 klo 19:43:49

Liridon Islamille soppari.
Myyrmäen maagi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VJS Old Stars


Vastaus #34 : 07.02.2019 klo 14:07:24


Kiitos loistavasta raportista. Etenkin Said Ahmedin otteet kiinnostivat.

Itse en ole vielä ehtinyt pelejä katsomaan, mutta nyt tuo Klubi04 olisi tarkoitus käydä katsastamassa.

Onko jollain tietoa, onko Gnistanissa ja Hongassa Kakkosta aiemmin pelannut VJS-kasvatti Valte Vuorela vielä treenannut VJS:n mukana? Siinä olisi kyllä oiva lisä joukkueen keskikentälle.
Vandastico

Poissa Poissa


Vastaus #35 : 13.02.2019 klo 16:38:08

Itse en ole vielä ehtinyt pelejä katsomaan, mutta nyt tuo Klubi04 olisi tarkoitus käydä katsastamassa.
Ehtikö Myyrmäen Maagi paikalle?

Ottelu päättyi 0-0, ja VJS:n some osaa kertoa seuraavaa:
Lainaus
Tiukka vääntö tänään Ykkösestä pudonneen Klubi 04:n kanssa päättyi 0-0-lukemiin Kartanon tekonurmella Vuosaaressa. Kenttä oli kunnossa ja päästiin oikeen tosissaan ottamaan mittaa taitavien klubilaisten kanssa ja ehkäpä vastustaja oli hieman enemmän pallossa, mutta meilläkin oli paikkamme iskeä. Tästä hyvä jatkaa pelin kehittämistä ja valmistautumista reilun kuukauden päästä pelattavaan Suomen Cupin neljännesvälierään 👊

#länsivantaanylpeys #kakkonen #preseason

Harmillisesti kokoonpanoa ei ole mukaan saatu, joten ei voida spekuloida oliko puolustus täynnä uusia miehiä, kun eihän näillä nykyisillä pitänyt pystyä varsinkaan Ykkösestä pudonnutta jengiä nollaamaan! ;)

 Tämän voisi somevastaava ottaa korvan taakse, mikäli tätä sattuu lukemaan, että kokoonpanot olisi mielenkiintoista aina nähdä, harjoitusotteluissakin.

Seuraava matsi onkin lauantaina KäPaa vastaan.
helsinginherra

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 13.02.2019 klo 17:01:07

Hyvä Vandastico. Minä en myöskään nähnyt ottelua ja puhumattakaan että tietäisin  mikä kokoonpanoa.
Aina kun pelaa  HJK vastaan, eikä päästä maaliakaan, on se hyvä suoritus. Se että verrataan ykkösestä tippunutta jengiä tämän päivän Klubi 04 pitää ymmärtää että täysin eri jengi. Se että VJS ei ole tiedottanut uusista pelaajista kielii osittain sitä että eipä niitä kakkosen laadukkaita pelaajia oikein ole näillä mitä VJS pystyy tarjoamaan.  Puolustus tarvitsee kipeimmin uusia pelaajia jos ajatellaan että siellä on viime vuoden miehitys. Uskoisin myös , että ykkösmaalivahti ei pahitteeksi. Jos kuitenkin näillä säilyy ja pärjää niin hienoa . Silloin ei tarvitse uskoa veikkauksia että VJS olisi alakastissa.
Jessie22

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 14.02.2019 klo 00:33:27

Hyvä Vandastico. Minä en myöskään nähnyt ottelua ja puhumattakaan että tietäisin  mikä kokoonpanoa.
Aina kun pelaa  HJK vastaan, eikä päästä maaliakaan, on se hyvä suoritus. Se että verrataan ykkösestä tippunutta jengiä tämän päivän Klubi 04 pitää ymmärtää että täysin eri jengi. Se että VJS ei ole tiedottanut uusista pelaajista kielii osittain sitä että eipä niitä kakkosen laadukkaita pelaajia oikein ole näillä mitä VJS pystyy tarjoamaan.  Puolustus tarvitsee kipeimmin uusia pelaajia jos ajatellaan että siellä on viime vuoden miehitys. Uskoisin myös , että ykkösmaalivahti ei pahitteeksi. Jos kuitenkin näillä säilyy ja pärjää niin hienoa . Silloin ei tarvitse uskoa veikkauksia että VJS olisi alakastissa.
Kuulin huhuja niin laitetaan ne eteenpäin. Elikkä Vjs vahvistuu huhujen mukaan lähiaikoina yhdellä tai kahdella liiga ja divari kokemusta omaavilla puolustuspään pelaajilla.
Jessie22

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 16.02.2019 klo 00:13:50

Huomenna 20:00 Käpa matkustaa vantaalle Vjs:n vieraaksi. Itse en valitettavasti pääse paikalle, mutta jos joku teistä käy tsiigaamassa niin olisi kiva jos kertoisitte pelin jälkeen muutamalla sanalla pelistä.
Vandastico

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 17.02.2019 klo 11:14:47

Huomenna 20:00 Käpa matkustaa vantaalle Vjs:n vieraaksi. Itse en valitettavasti pääse paikalle, mutta jos joku teistä käy tsiigaamassa niin olisi kiva jos kertoisitte pelin jälkeen muutamalla sanalla pelistä.

2-2 (1-1)
1-0 Soppi/oma maali (Islami)
1-1
2-1 Lehtonen (Ala-Pappila)
2-2

Tarkempaa raporttia myöhemmin, kun on enemmän aikaa.
Myyrmäen maagi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VJS Old Stars


Vastaus #40 : 27.02.2019 klo 22:40:09

Uutta kundia hyökkäykseen:

https://vjs.fi/miehet/emongo-osongo-vjs-paitaan/
helsinginherra

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 28.02.2019 klo 11:09:00

ehkä tämä uutinen antaa vahvistusta sille ettei ainakaan hyökkäyspäähän joko tarvita selvää vahvistusta tai sittei  vain ketään saada.  Tämä pelaaja oli todella outo hankinta.
andyjack

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 28.02.2019 klo 12:02:37

Kieltämättä outo hankinta. Hyökkäyspäässä on määrällisesti paljon pelaajia ja sinne olisi vähiten tarvetta. En tunne tuota pelaajaa, mutta näyttää vaihtavan seuraa joka vuosi. Tai ehkä vain odotetaan, että joku noista nuorista hyökkääjistä breikkaa tai pystyy pelaamaan myös keskikentällä. Puolustuspäähän tarvittaisiin pelaajia - runko on hyvä, mutta määrällisesti pelaajia on vähän.
rafinja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gerard Piquén twiitit, Cameron Tucker


Vastaus #43 : 01.03.2019 klo 14:29:32

Kieltämättä outo hankinta. Hyökkäyspäässä on määrällisesti paljon pelaajia ja sinne olisi vähiten tarvetta. En tunne tuota pelaajaa, mutta näyttää vaihtavan seuraa joka vuosi. Tai ehkä vain odotetaan, että joku noista nuorista hyökkääjistä breikkaa tai pystyy pelaamaan myös keskikentällä. Puolustuspäähän tarvittaisiin pelaajia - runko on hyvä, mutta määrällisesti pelaajia on vähän.

Kommentoitakoot tähän hankintaan sen verran, että kyseessä on mielialapelaaja joka on korkeintaan keskinkertainen parhaana päivänäänkin.
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #44 : 04.03.2019 klo 14:23:27

Cup-vastustajaksi arvottiin KPV.
drakon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TSV+RJC+KVM


Vastaus #45 : 06.03.2019 klo 22:48:21

Kausikortit myynnissä, 30e. Irtoliput vitosen.
Todellista hyväntekeväisyyttä.
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #46 : 06.03.2019 klo 23:56:58

Cup-matsiin sitten kunnon kausikorttimarkkinointi ja ainakin sata kausaria kaupaksi. Ylos
Balazs Dzsudzsak

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Team Galactic


Vastaus #47 : 13.03.2019 klo 18:41:09

Hallissa on varmaan perjantaina katsomo levitetty auki? Sulkapalloilijat varmaan voivat läiskiä sulkaa muualla sen päivän.
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #48 : 15.03.2019 klo 19:27:24

Ademaj palaa Espoosta Vantaalle.
Myyrmäen maagi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VJS Old Stars


Vastaus #49 : 19.03.2019 klo 07:53:52

Lähtö tuli siis Suomen Cupista KPV:lle lukemin 0-3 (0-1). Varsinkin ekalla jaksolla isännät pelasivat paikoitellen oikein mallikkaasti ja pari paikkaakin oli. Hienosti olivat myös ihmiset löytäneet Myrtsin halliin.

Tappiosta huolimatta paljon hyvää.

Tuolta nähtävissä ottelun kohokohdat 6.35 alkaen:
https://www.ruutu.fi/video/3380451

E. Cup-ottelussa kentällä nähtiin myös paluun VJS:ään tehnyt Eetu Puro.

https://vjs.fi/miehet/eetu-puro-vjs-paitaan/
« Viimeksi muokattu: 19.03.2019 klo 07:57:07 kirjoittanut Myyrmäen maagi »

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 6
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines