FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.06.2020 klo 11:01:03 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 11
 
Kirjoittaja Aihe: Mikkelin Pallo-Kissat 2019  (Luettu 97280 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #75 : 11.05.2019 klo 22:56:45

Ennakkotunnelmia huomiseen kotiavaukseen Susia vastaan: http://www.mikkelinpallokissat.fi/kausi-kayntiin-myos-kotona/ ,
LS: https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/df1be9df-eca8-49c7-a866-f60499de4445

Avauspotku Hänskissä siis klo 18.30
Szachnitowski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MYPA, KUMU JT, Purha


Vastaus #76 : 12.05.2019 klo 10:51:47

Lainaus
”Kohtaamme kokeneen vastustajan, joka voitti tällä viikolla ensimmäisen ottelunsa. Odotamme vaikeaa vierasottelua, mutta joukkue on luottavainen siihen että lähdemme Mikkeliin kilpailukykyisenä joukkueena ja kehitymme edelleen tiiminä.”

– päävalmentaja Mike Keeney

Ottelu pelataan Hänninkentällä klo 18.30 alkaen. Futis on parasta paikan päällä, mutta jos et pääse paikan päälle MiPK-Sudet -ottelu on katsottavissa Kouvolan Sanomien verkkosivuilla suorana sunnuntaina 12.5. klo 18.30 alkaen

Katso peli ilmaiseksi ja suorana Kouvolan Sanomien verkkosivuilta
https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/2c712de8-4da6-4df8-a66e-e4416745027c
https://sudetjalkapallo.fi/2019/05/11/sudet-mikkelin-pallo-kissojen-vieraaksi/
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #77 : 13.05.2019 klo 00:05:36

0-0 pistejakoon päättyi kotiavaus Hänskissä Susia vastaan.

Kokoonpano:

Uronen
Heimonen-M.Ekmark-Tonami-Porkka
Kirvesoja-Kesonen
Brusila-Lehtonen-Voutilainen
T.Ekmark

Vaihdot:
62. Brusila -> Appiah
71. Lehtonen -> Rafael

Ottelu oli Kissojen hallintaa. Paikat oli kyllä peli voittaa. Ensimmäisellä puoliajalla taisi olla kolme vai neljä mainiota maalintekoyritystä, mutta pallo ei maaliin asti tietään löytänyt.

Toisen jakson alussa tempo laski hieman, mutta jakson edetessä Kissat otti peliä taas enemmän haltuun ja sykähdyttävin maalintekoyritys oli Voutilaisen ylärimatykitys noin vartti ennen loppua. Tämän jälkeen Voutilainen laukoi vielä tolppaa nuollen ohi ja Rafael pukkasi pallon maaliinkin, mutta avustava liputti tilanteen paitsioksi. Lisäajalla Kissat vaativat vielä pilkkua, mutta sellaista tuomari ei tuominnut.

Kaksi nollapeliä kertovat, että puolustus toimii. Susien paikat olivat vähissä. Kissoilta nähtiin hyökkäyspäässä ajoittain komeita sommitelmia ja maaleja varmasti jatkossa taas nähdään, vaikka tänään nollille punapaidat jäivät. Kissojen pelit jatkuvat 21.5 Lahdessa Reippaan vieraana.
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #78 : 20.05.2019 klo 16:39:52

Kaksi peräkkäistä kahden pelin viikkoa edessä. Huomenna vuorossa vierailu Lahden Reippaan vieraaksi ja Rafaelin paluu Kisapuistoon. Kissojen ennakkoa: http://www.mikkelinpallokissat.fi/pallo-kissat-lahden-reippaan-vieraaksi/
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #79 : 22.05.2019 klo 01:47:25

2-1 (0-1) -vierastappio tuloksena tiistai-illan Lahden vierailulta. Johtoasema kääntyi viimeisellä vartilla tappioksi. Toisen jakson pelitapahtumiin nähden tulosta ei voi missään tapauksessa pitää vääryytenä, vaikka mukavaa olisi ollut jos Kissat olisi saanut edes tasurin raavittua.

Kokoonpano:

Uronen
Heimonen-M.Ekmark-Tonami-Porkka
Lehtonen-Kirvesoja-Kesonen-Voutilainen
T.Ekmark-Rafael

Vaihdot:
63. Rafael -> Appiah
71. T.Ekmark -> Deng
81. Lehtonen -> Brusila

Avauspuoliaika oli Kissoilta kontrolloitua pelaamista ja parista vaarallisesta Reippaan paikasta huolimatta ei Kissoilla mitään hätää ollut. Maalista vastasi Tommi Ekmark joka väänsi itsensä reilun vartin pelin jälkeen maalipaikkaan ja tykitti yläpesään uponneella laukauksella Kissat vierasjohtoon.

Oliko keskeltä kylmäksi jäänyt taukomakkara sitten enne sille mitä toinen jakso sisällään piti. Kissat oli alakynnessä ja jälkimmäinen nelivitonen eteni musta-oranssikomennossa. Molemmat takaiskumaalit tulivat vasta-iskuista jotka käynnistyivät Reippaan riistäessä pallon kahden pelaajan voimin hankalaan paikkaan pallon kanssa joutuneelta valkopaidalta. Riku Heinin 2-1 -voittomaali oli lisäksi ihan komea ylänurkkaveto.

Yksittäisistä pelaajista esille voinee nostaa Tonamin joka onnistui tänäänkin hyvin topparin tontilla tehden useita tärkeitä riistoja. Lisäksi T.Ekmarkin tekemä johtomaali oli komea tahtomaali.

Kovasti MiPK-pelurit kyllä taistelivat, mutta jotenkin peli sekosi toisella jaksolla. Kenttätasapaino ei ehkä ollut optimaalinen ja puolustuslinja ei kenties saanut riittävästi tukea keskikentältä. Olisiko keskikentän roolitukseen mahdollisesti harkittava jotain muutosta. Esimerkiksi linjaa suojelevan ankkurin sijoittaminen keskikentän pohjalle? Toisaalta Kissojen pelin dynamoa Kirvesoja-Kesonen -duoa ei ehkä kannata rikkoa. En tiedä onko 4-3-3 -systeemi vaihtoehto kun se ei harjoituskaudella ilmeisesti toiminut.

No yhdestä tappiosta ei kannata alkaa hätiköimään. Seuraava mahdollisuus pisteiden keräämiseen on lauantaina kun Urheilupuistoon saapuu vierailulle JäPS.

LS:n juttu: https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/71aca155-d6cf-46be-98e9-ab559f2ad477
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #80 : 25.05.2019 klo 22:27:49

Sateisessa Urskissa komea 4-1 (2-1) -kotivoitto JäPS:stä. Voutilaiselle hattutemppu ja Lehtonen sai myöskin maalitilinsä auki.

Kokoonpano:

Lampinen
J.Teräsranta-M.Ekmark-Tonami-Porkka
Kirvesoja-Kesonen
Voutilainen-Rafael-Lehtonen
T.Ekmark

Vaihdot:
46. Lampinen -> Uronen
56. Rafael -> Heimonen
70. Voutilainen -> Brusila

Kissat pelasi hienon ottelun. Paikoista tuli maaleja ja puolustuskin pelasi varsin mallikkaasti, vaikka JäPS:lläkin muutama vaarallinen paikka oli. Avausmaalissa Voutilainen laittoi T.Ekmarkin laukauksen takatolpalta sisään. Toisessa Voutilainen viimeisteli varmasti karattuaan laidalta järvenpääläispuolustukselta. JäPS onnistui kavennuksessa vielä ennen taukoa.

Toisella jaksolla Kissat teki mielestäni fiksun taktisen muutoksen johtoasemassa kun Heimonen tuli laitapakiksi ja J.Teräsranta siirtyi keskikentän ankkuriksi ja puolustusryhmitelmä muuttui muotoon 4-1-4-1. Kymmenen minuuttia tuosta ja Lehtonen iski punakoneen kolmannen osuman keskikentällä hyviä syöttöjä koko ottelun ajan tarjonneen Kirvesojan keskityksestä. Tämän jälkeen Voutilainen viimeisteli hattutemppunsa ja JäPS:n pelihuumori oli syöty.

Harmillisesti pari loukkaantumista Kissa-miehistölle sattui. Hattutemppusankari Voutilainen loukkasi jalkaansa ja Lampinen sai avausjaksolla tällin jonka takia Uronen vaihdettiin toiselle jaksolle maaliin. Toivotaan, että kyseessä ei olisi pahempia vammoja. Pelit jatkuvat viikkokierroksella keskiviikkona "Saimaan Derbyllä" PEPO:a vastaan Lappeenrannassa.

LS:n juttu: https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/c29ce7f5-6db0-4dc3-873b-337c02f5de12
selmakaisa

Poissa Poissa


Vastaus #81 : 26.05.2019 klo 10:49:38

Toivottavasti ei Voutilaiselle mitään vakavampaa käynyt.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #82 : 26.05.2019 klo 11:34:37

Pääsin ekaa kertaa lähes vuoteen taas Urskiin/Kissojen matsiin ja ei tarvinnut pettyä. Vauhdikas ja erittäin laadukas Kakkosen matsi, joka päättyi tietysti vielä loistavaan lopputulokseen. Kiitos Kissat!  Ylos

Sadekatsomon erinomaiseen rapsaan ei ole paljoa itsellänikään lisättävää. Voutilainen oli aivan jäätävä hyvä ja ei voi kuin tosiaan toivoa, että pahempaa loukkia ei käynyt. Lehtonen oli mielestäni myös hyvä laidalla, parempi siellä kuin striimiltä tihrailtuna kymppinä Sudet-pelissä. Toki Kissat pelasi muutenkin selkeästi paremmin nyt joukkueena. Syöttöpeli pyöri laadukkaasti usein kymppipaikalle laskeutuneen Rafun kautta ja välillä pelattiin suoraviivaisemmin pystyyn kovasti duunia painaneelle kohdepelaaja Ekmarkille, mutta ei yhtä yksipuolisesti vain pitkää ylös niin kuin Sudet-pelissä. Kaksinkamppailut ja irtopallot jäivät myös punapaidoille erittäin hyvällä prosentilla läpi ottelun, minkä kautta pystyttiin kääntämään hyvin vaarallisia nopeita hyökkäyksiä JäPS:n maalille.

Kenttätasapaino ei ehkä ollut optimaalinen ja puolustuslinja ei kenties saanut riittävästi tukea keskikentältä. Olisiko keskikentän roolitukseen mahdollisesti harkittava jotain muutosta. Esimerkiksi linjaa suojelevan ankkurin sijoittaminen keskikentän pohjalle? Toisaalta Kissojen pelin dynamoa Kirvesoja-Kesonen -duoa ei ehkä kannata rikkoa. En tiedä onko 4-3-3 -systeemi vaihtoehto kun se ei harjoituskaudella ilmeisesti toiminut.

Hyvä huomio myös aiemmasta pelistä ja Mr. Moilanen tosiaan reagoikin tähän toisella puoliajalla, todennäköisesti ottelun kannalta ratkaisevalla yo. formaation muutoksella. Jaakko pelasi ankkurina loistavasti ja kolmio Kesosen ja Kirvesojan kanssa otti tuon keskialueen loppupelin ajaksi haltuun. Saa nähdä, jatketaanko samalla PEPO:akin vastaan viikolla?
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #83 : 30.05.2019 klo 23:23:13

Eilen keskiviikkona 1-0 -vierastappio PEPO:a vastaan. Tarkkaa vääntöä eikä maalipaikkoja kummassakaan päässä montaa ollut. Kissat ei juurikaan saanut vaarallisia tilanteita luotua PEPO-maalille. PEPO:lla oli pari paikkaa avausjaksolla, mutta toisella jaksolla ei heilläkään voittomaalia lukuunottamatta paikkoja ollut. Kissoilla oli hyvä ote pelistä toisella jaksolla, mutta maalintekoyritykset jäivät vähiin lilapaitojen vahvaa puolustusta vastaan. Ottelu näytti jo päättyvän tasuriin, mutta PEPO onnistui värkkäämään muutama minuutti ennen loppua komean voitto-osuman.

Kokoonpano:

Lampinen
Heimonen-M.Ekmark-Tonami-Porkka
J.Teräsranta
Kirvesoja-Kesonen
Rafael-T.Ekmark-Lehtonen       

Vaihdot:
66. Rafael -> Suutari
88. Heimonen -> Brusila

LS:n juttu: https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/f6c8dd32-0653-4fa7-b095-2fd653619d30

Pelit jatkuvat sunnuntaina kotiottelulla NJS:ää vastaan.
Stuju

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, Metsolan Kiri, Puistolan Reipas, Newcastle


Vastaus #84 : 02.06.2019 klo 21:11:42

Koti voitto 1-0. Pinna tai neljä sarjakärkeen. Hyvin kausi käynnissä.
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #85 : 02.06.2019 klo 23:52:00

Ei ollut kyllä mikään vakuuttava esitys, mutta tosissaan ei sitä syksyllä muistella miten ne pisteet ovat tulleet. 1-0 kotivoitto siis NJS:stä. Maali tuli jo seitsemännen minuutin kohdalla kun ensimmäistä kertaa tällä kaudella avauksessa ollut Ville Teräsranta antoi painetta NJS-maalivahti Knuuttilalle jonka avausyritys osui Teräsrantaan ja kimposi verkon perukoille.

Kissat piti avausjaksolla palloa eikä NJS hirveästi painetta antanut. Hirveästi ei maalipaikkoja kummallakaan ollut. Toisen jakson alkuun Kissoilla oli muutamat paikat naulata peli pakettiin, mutta pallo lipui muutaman kerran niukasti vierasjoukkueen maalitolppia nuollen ohi. Toinen jakso eteni ja NJS sai myöskin enemmissä määrin otetta pelistä. Kissojen maalilla Urosellakin hommia riitti ja muutama loistopelastus vaadittiin nollapeliin tänään.

Pelottavasti alkoi jo näyttää siltä, että Kissat jää odottamaan vastustajan tasoitusta, mutta onneksi viimeisellä kympillä punapaidatkin tajusi alkaa taas pelaamaan ja pallonhallintajaksojakin oli taas punaisilla. Loppuminuuteilla Appiah osui vielä ylärimaan, mutta V.Teräsrannan avausjakson maalia lukuunottamatta Urskissa ei tänään muita maaleja nähty ja pisteet jäivät Mikkeliin.

Kokoonpano:

Uronen
Heimonen-M.Ekmark-Tonami-Porkka
J.Teräsranta
V.Teräsranta-Kirvesoja-Kesonen-Lehtonen
T.Ekmark

Vaihdot:
44. V.Teräsranta -> Rafael
63. T.Ekmark -> Appiah
77. Kirvesoja -> Suutari

V.Teräsranta sai avausjakson lopulla vapaapotkun suoraan päin naamataulua eikä ollut sen jälkeen enää pelikuntoinen. Toivottavasti ei vakavampaa.

Ei ollut tosiaan mikään kaunis esitys, mutta kuluneen sanonaan mukaan ei sitä missikisoissa oltukkaan ja kauneusarvoja näissä peleissä ei jaeta. Kissat pystyi kuitenkin pallonhallintajaksoihin ottelun aikana, toki NJS prässäsi ajoittain varsin alhaalta jolloin myöskin tilaa pitää palloa Kissoilla oli.

Täytyy myös muistaa, että kyseessä oli MiPK:n neljäs peli 13:sta päivän sisään ja kaksi perättäistä kahden pelin viikkoa varmasti myös vaikutti peliesitykseen, kuten Moilanen LS:n jutussa myöskin toteaa.

LS:n juttu: https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/9715cde6-c593-4b86-984b-7106cea51ff0

Tosiasia on se, että kolme pistettä on aina kolme pistettä. Kamppailut jatkuvat viikon päästä sunnuntaina VJS:n vieraana jonka perään on toinen vierasottelu Klubi 04:sta vastaan.
 

Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #86 : 09.06.2019 klo 20:36:40

VJS:ää vastaan näyttää 2-2 päättyneen. Tulospalvelun mukaan Kissat johtanut kahdesti, mutta Vantaa noussut kahdesti tasoihin. Harmillisen myöhään toiseen kertaan, vieläpä alivoimalla. Avaukseen nostettu Suutari tehnyt uransa ensimmäisen maalin Kakkosessa. Kapealla ringillä ollaan menty, penkillä vain Appiah, Brusi sekä kakkosveska Lampinen ja A-junnari Skaffari. Mikäköhän on mm. Mohammadin ja Dengin tilanne, heitä ei ole kokoonpanossa juurikaan tällä kaudella nähty?
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #87 : 09.06.2019 klo 22:16:51

Harmillisesti näköjään VJS pääsi lopussa vajaalla tasoihin. LS:n jutun mukaan Kissoilla oli paikkoja ratkaista voitto, mutta palloa niistä ei maaliin saatu (https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/f25ee6cd-aea1-443a-b29f-3371506f8236). Muun muassa Rafael, V.Teräsranta ja Voutilainen näköjään puuttuneet kokoonpanosta tänään.

Dengillä on ilmeisesti työpaikka Lappeenrannassa joten lieneekö se rajoittanut miehen osallistumista tällä kaudella. Mohammadin tilanteesta ei itselläni ole tietoa. Keväällä taisi olla joku loukkaantuminen ja sen jälkeen tainnut muutaman kerran RiPa:ssa pelata.

Pelit jatkuu jo torstaina Helsingissä Klubi 04:n vieraana. Toivottavasti rinkiin saataisiin poissaolijoita takaisin.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #88 : 13.06.2019 klo 20:32:32

Klubia vastaan 1-1 tasuri, tulospalvelun mukaan Tommi iskenyt Kissojen maalin. Varovaista peukkua tulokselle, kärkiporukka kuitenkin vastassa ja ei taida tuo Finskin muovi olla helpoimpia paikkoja pelata Klubia vastaan. Pari vuotta sittenhän tuli samassa paikassa aika rumasti käkättimeen. Penkkikin on ollut tänään taas täynnä, hyvä näin.  Ylos
MiestenK

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #89 : 14.06.2019 klo 08:30:26

Klubia vastaan 1-1 tasuri, tulospalvelun mukaan Tommi iskenyt Kissojen maalin. Varovaista peukkua tulokselle, kärkiporukka kuitenkin vastassa ja ei taida tuo Finskin muovi olla helpoimpia paikkoja pelata Klubia vastaan. Pari vuotta sittenhän tuli samassa paikassa aika rumasti käkättimeen. Penkkikin on ollut tänään taas täynnä, hyvä näin.  Ylos
Tässä rapsa: https://www.hjk.fi/artikkelit/miehet/hjk-klubi-04-tasasi-pisteet-mipkn-kanssa/
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #90 : 15.06.2019 klo 00:54:56

Kissojen raportti: http://www.mikkelinpallokissat.fi/tasapeliputkelle-jatkoa-helsingissa/
LS:n juttu: https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/7e780bea-a771-44ac-b284-fa9fadc8ef8b

Positiiviset fiilikset jäi Kissojen torstai-illan esityksestä Töölön stadionilla.Kissojen ylhäältä prässääminen toimi onnistuneesti ja toisella jaksolla Klubi avasi peliä enemmän suoraviivaisemmin kuin ensimmäisellä. Punapaidat onnistuivat myös luomaan ihan mukavasti maalipaikkoja. Vauhdikkaalla toisella jaksolla molemmilla joukkueilla oli omat saumansa iskeä voittomaali, mutta lopputuloksena siis pistejako.

Kokoonpano:

Lampinen
Heimonen-J.Teräsranta-M.Ekmark-Porkka
Kesonen-Tonami
V.Teräsranta-Kirvesoja-Lehtonen
T.Ekmark

Vaihdot:
65. V.Teräsranta -> Rafael , Kirvesoja siirtyi laitaan
75. Porkka -> Suutari , Suutari otti paikan keskikentän oikealta laidalta , Kirvesoja siirtyi keskelle ja Tonami vasemmaksi pakiksi
88. T.Ekmark -> Brusila

Positiivista oli myös että Voutilainen oli kuntoutunut penkille. Seuraava ottelu on ensi torstaina Urskissa Viikinkejä vastaan.
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #91 : 19.06.2019 klo 16:57:55

Nostellaas topikki ylös. Kissojen juhannusviikon kierroksen ottelu pelataan huomenna torstaina kun Urheilupuiston sametille saapuu vieraaksi ennen juhannusviikon pelejä MP:n kanssa tasapistein sarjakärjessä oleva Viikingit. Viikingit ovat voittaneet neljä edellistä otteluaan, joten kovassa vireessä oleva vastustaja saapuu huomenna Urskiin.

Päämajakaupungin Punakoneen ennakkotunnelmia: http://www.mikkelinpallokissat.fi/viikingit-vieraaksi-urskiin/. Poissaolijoita ovat tuon mukaan ainakin siis Voutilainen, V.Teräsranta, Suutari ja Damm. Voutilainen oli eilen RiPa:n mukana, mutta paluu loukkaantumisesta otti takapakkia kun jalka ei kestänyt ja mies joutui tulemaan heti alkuminuuteilla vaihtoon.

Avauspotku Urskissa siis huomenna 18.30. Kissat voittoon!
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #92 : 21.06.2019 klo 00:47:09

Juhannuksen vietto alkoi 1-2 -kotitappion merkeissä. Hengetön esitys Kissoilta etenkin toisella jaksolla. Viikingit tekivät kovempaa töitä ja olivat parempia joten he toki ansaitsivat voittonsa. Näytti myös että Kissat jäivät fysiikassa vierasjoukkueesta jälkeen.

Peli alkoi kyllä mukavissa merkeissä kun Rafael, jonka bongasin kolme tuntia ennen avauspotkua painamassa kovaa tahtia duunia Citymarketissa, laukoi Kissat johtoon todella kauniilla vapaapotkulla. Viikingit tasoitti Touren puskumaalilla avausjakson puolessa välissä ja sama mies pääsi puskemaan kulmapotkusta tunnin jälkeen ja pöytäkirjan mukaan Eklund suti maaliviivalta Viikkarien voitto-osuman.

Kissat ei saanut lopussa minkäänlaista kiriä aikaiseksi ja punapaidat jäivät kaksinkamppailuissa kakkosiksi. Vaihtopenkiltäkään ei tänään apuja liikaa tullut. Appiah väläytteli, mutta loppua kohti häneltäkin kikat loppuivat. Kakkosen debyyttinsä tehnyt Mohammadi ei saanut hyökkäyksessä oikeastaan mitään aikaiseksi. En tiedä miksi Brusila jätettiin penkille.

Kokoonpano:

Lampinen
Heimonen-J.Teräsranta-M.Ekmark-Porkka
Kesonen-Tonami
Rafael-Kirvesoja-Lehtonen
T.Ekmark

Teräsranta ja Tonami vaihtoivat avausjaksolla paikkoja ja lopussa Teräsranta nostettiin kärkeen targetiksi.

Vaihdot:
46. Rafael -> Appiah
72. T.Ekmark -> Mohammadi
77. Kirvesoja -> Skaffari

LS:n juttu: https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/073b06d9-0752-4869-8982-49d089cddd58

Täytyy toki muistaa että vastassa oli kovassa vireessä oleva sarjakärjen kanssa tasapisteissä oleva vastustaja. Ei tästä huolestua kannata, vaikka tappio tänään tulikin. Toivotaan että päävalmentaja Moilasen pelin jälkeen Kissa-pelaajille pitämä herättelypuhe tepsii ja kentällä nähdään seuraavassa pelissä taas parempi Punakone.

Pelit jatkuvat siis ensi viikon torstaina kun Urskiin saapuu vieraaksi Jippo.

sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #93 : 26.06.2019 klo 22:07:33

Nostellaas ketjua taas ylös. Juhannus on vietetty ja huomenna on jälleen pelipäivä. Kissojen vieraaksi Urskiin saapuu JIPPO. Kissalauman ennakkotunnelmia: http://www.mikkelinpallokissat.fi/joensuusta-vieraita-kissoille/.

Myöskin LS on tehnyt syväluotaavan ennakkojutun: https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/f4c1aaf2-7ef6-4942-96f2-e22a51ae5d42.

Tuon mukaan hengetön Viikingit-peli on käyty läpi ja huomenna kokoonpanoon tulee muutoksia, joista merkittävin on alkukaudella target-hyökkääjän roolissa kolme maalia iskeneen Tommi Ekmarkin pudottaminen takaisin topparin tontille. Voutilainen on sivussa heinäkuun lopulle asti, mikä on kyllä harmillinen takaisku hyökkäyspelin kannalta. Lisäksi yhden kerran tällä kaudella vaihdosta sisään tullut Akeg Deng ei enää jatka Kissojen mukana, koska työkuviot pitävät miehen Lappeenrannassa.

Toivotaan että Kissat laittaa huomenna rähinää päälle ja peli-ilme on kohdillaan. Pistepussi kieltämättä kaipaisi hieman täydennystä ja fakta on että jos puhutaan kärkinelikkoon sijoittumisesta niin kotona jokaista joukkuetta vastaan pitäisi taistella pisteistä. Avauspotku huomenna Urskissa klo 18.30. C'mon Kissat! Ylos
« Viimeksi muokattu: 26.06.2019 klo 22:12:32 kirjoittanut sadekatsomo »
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #94 : 27.06.2019 klo 14:35:54

Voutilainen on kyllä paha menetys, taas. Perhana kun mies ei tunnu pysyvän kasassa, täydessä kunnossa olisi heittämällä sarjan parhaimpia laitureita. No, Brusia ja Nelsonia vaan kehiin nyt toivon mukaan rohkeammin. Etenkin Brusin peliaika on jäänyt toistaiseksi kyllä ihmeen pieneksi. V. Teräsranta on toki myös ihan hyvä vaihtoehto linkiksi, kun pakisto on kunnossa. Sikäli laituritilanne vaikuttaa edelleen ihan hyvältä, vaikka Voutilainen, kuten myös Damm, telakalla ovatkin.

Ake olisi ollut myös hyvä vahvistus hyökkäykseen, jos olisi päässyt sitoutumaan hommaan, mutta minkäs tuolle voi. Viime vuonna Rafu otti syyskaudella roolia maalintekoon, löytyykö legendalta vielä virtaa samaan? Olisiko Lehtosesta saatavissa enemmän tehoja irti toisenlaisella roolituksella? Mites Mohammadi? Vai onko seuralla paukkuja jopa vielä Benin kaltaiseen yllätysvahvistukseen loppukaudeksi? Sitä ysipaikan strikeria on etsitty jo kohta pari vuotta...

Viiva on myös hiipinyt jo kolmen pisteen päähän. Susia lukuunottamatta A-lohkon keskikasti-putoamiskamppailu-akseli näyttää jälleen äärimmäisen tasaiselta.

e. Jaahas, turpaan tuli 3-4. Rafu tehnyt kaksi maalia, joten sikäli vastannut huutoon. Mikä lie sitten mättänyt puolustuksessa, sadekatsomon rapoa odotellessa...
« Viimeksi muokattu: 27.06.2019 klo 22:17:11 kirjoittanut Buffy la Cazavampiros »
sadekatsomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #95 : 28.06.2019 klo 00:25:51

Olipahan ottelu. 3-4 (0-2) tosiaan takkiin.

Ensimmäisellä jaksolla JIPPO esitti parasta peliä mitä olen tällä kaudella nähnyt Kissoja vastaan pelattavan. Joensuulaiset kontrolloivat pallonhallinnan avulla pelitapahtumia, joka tarkoitti että Kissat joutui juoksemaan perässä. Maalipaikoilla ei herkuteltu, mutta pari maalia vierailijoiden toimesta nähtiin. JIPPO iski kaksi maalia joista ensimmäisessä Nissinen pääsi laukomaan boksissa pyörineen pallon maaliin ja toisessa Nissisen vapaapotku kimposi ilmeisesti Kahelinin kautta maaliin. Kissojen harvoista paikoista paras oli Kirvesojan vapari kohti yläkulmaa jonka Sorsa komeasti torjui.

Taukotunnelmat olivat hieman apeat. Sen verran vakuuttavasti hyvin organisoitu JIPPO avausjaksolla esiintyi. Mutta jalkapallo on jännä peli.

Toisella jaksolla vierailijat vetäytyivät puolustusasemiin ja Kissat ottivat pallon- sekä pelinhallinnan itselleen. Kissojen maalit tulivat erikoistilanteista. 66. minuutilla Kesonen pääsi laukomaan kavennuksen kulmapotkun jälkitilanteesta. Rafael tasoitti Brusilan pitkästä rajaheitosta 79. minuutilla.

Kissoilla oli hyvä "momentum" päällä Kesosen kavennuksesta lähtien, mutta niin vain kolme minuuttia tasoituksen jälkeen kylmää vettä satoi niskaan. Saarenkunnas pääsi laukomaan JIPPOn jälleen johtoon ja sama mies pääsi iskemään hetken päästä uudestaan. Rafael puski Kirvesojan kulmapotkusta 3-4 -kavennuksen lisäajalla, mutta tasoihin kirimiseen ei aika enää riittänyt.

Kokonpano:

Lampinen
Heimonen-T-Ekmark-M.Ekmark-Tonami
J.Teräsranta-Kesonen
V.Teräsranta-Kirvesoja-Porkka
Lehtonen

Vaihdot:
46. V.Teräsranta -> Rafael
46. J.Teräsranta -> Brusila

Toisen jakson kokoonpano:

Lampinen
Heimonen-T.Ekmark-M.Ekmark-Porkka
Kesonen-Tonami
Brusila-Kirvesoja-Lehtonen
Rafael

Niin JIPPO:lla oli oikeastaan neljä paikkaa joista tuli neljä maalia. Avausjakson päästetyissä maaleissa oli huonoa tuuria. Toisen jakson päästetyt maalit olivat Saarenkunnaksen terävä laukaus paristakymmenestä metristä sekä saman miehen pitkän syötön jälkeen iskemä maali. Viisaammat kenties tietävät olisiko noissa toisen jakson päästetyissä maaleissa voinut puolustaa paremmin.

Avausjaksolla Kissojen saadessa pallon punapaidat eivät pystyneet rakentamaan pitkiä hyökkäyksiä vaan hyökkäysten rakentelut päättyivät usein pallonmenetyksiin tai sitten JIPPO pakotti Kissat pelaamaan alaspäin. Toisella jaksolla Kissat sai henkeä päälle JIPPO:n vetäytyessä ja erikoistilannemaalien lisäksi Punakone onnistui rakentamaan pari muutakin maukasta maalintekotilannetta.

Voitottomien otteluiden putki on päässyt hieman varkain kasvamaan neljän ottelun mittaiseksi. Tasaisessa sarjassa putoamisviiva kummittelee kolmen pisteen päässä ja kärkinelikkoon on matkaa kaksi pistettä, tosin kärkijoukkueet ovat hieman enemmän karussa.

Sarjakausi saavuttaa puolivälin krouvin ensi viikon torstain jälkeen jolloin ohjelmassa on kauden ensimmäinen "Päämajakaupungin derby". Silloin olisi mitä mainioin tilaisuus palata voittojen tielle. Eteenpäin Kissat! Ylos

« Viimeksi muokattu: 28.06.2019 klo 01:37:50 kirjoittanut sadekatsomo »
Salaseura

Poissa Poissa


Vastaus #96 : 01.07.2019 klo 23:14:36

Huomenna jysähtää melkoinen sopimus.
PumanNapit

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #97 : 02.07.2019 klo 00:52:27

Huomenna jysähtää melkoinen sopimus.

Jääskeläinen Kissoihin?
Salaseura

Poissa Poissa


Vastaus #98 : 02.07.2019 klo 00:54:29

Jääskeläinen Kissoihin?
Ei, mutta eräs toinen MP-taustainen..
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #99 : 02.07.2019 klo 08:41:46

Oino kesälomatuuraajaksi?

 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 11
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines