FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.04.2019 klo 21:34:38 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 52 [53]
 
Kirjoittaja Aihe: Unkari - Suomi 18.11.2018 klo 21.45, Groupama Arena (Viafree & Viasat)  (Luettu 48398 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kannattelija

Poissa Poissa


Vastaus #1300 : 19.11.2018 klo 23:41:11

Pankkiin nauraen ja sisäfilettä kotiin.

Itse suosin kauppahallia..
Ehis

Poissa Poissa


Vastaus #1301 : 19.11.2018 klo 23:45:51

Tämä on täyttä paskaa ja hyvin usein esim. läpiajotilanteissa on käytännössä pakko aavistaa jos hyökkäjällä on paljon aikaa, eikä maalivahti ehdi kunnolla peittämään. Näitä tilanteita näkee jatkuvasti.

Näkeehän noita, mutta en ole vakuuttunut onko tuo järkevin tapa toimia. En siis syytä maalista Jorosta, mutta oletetaan, että maalipaikassa olisi ollut joku tuhnu, veto olisi saattanut tulla päin vastaantulevaa veskaa. Szalai toki hoiti homman tyylillä.
Urpo Tomera

Poissa Poissa


Vastaus #1302 : 19.11.2018 klo 23:51:07

Näkeehän noita, mutta en ole vakuuttunut onko tuo järkevin tapa toimia. En siis syytä maalista Jorosta, mutta oletetaan, että maalipaikassa olisi ollut joku tuhnu, veto olisi saattanut tulla päin vastaantulevaa veskaa. Szalai toki hoiti homman tyylillä.

En itsekkään ole vakuuttunut, että tuossa tilanteessa aavistaminen oli oikea ratkaisu. Veikkaisin, että väärä valinta meni tällä kertaa hermoilun piikkiin.

Jorosen esitys ei ollut hyvä, mutta lopputulokseen hän ei missään nimessä ollut ainoa syyllinen.
Rytsölä bros

Poissa Poissa


Vastaus #1303 : 20.11.2018 klo 22:05:36

Kiitos Salming ansiokkaasta analyysistä.
Julio Salinas

Poissa Poissa


Vastaus #1304 : 23.11.2018 klo 14:01:49

Arvosanat:

6 - Joronen. Unkarin ensimmäinen maali olisi pitänyt poimia. Ei Suomella ole varaa maalivahtipelissä antaa yhtään tasoitusta. Aikoinaan Niki Mäenpäähän hävittiin jo monta peliä, vaikka Hradecky penkillä olisi maalit ottanut. Nyt on sama tilanne. Vaikka puolustus teki virheitä, silti fakta on se, että Hradecky olisi poiminut molemmat nyt maaliin menneet vedot. Avauspelaamisesta en Jorosta kritisoi. Täytyy ottaa huomioon, että Unkarin prässäsi kollektiivisesti ja teki avauspelaamisesta todella vaikeaa.
5 - Granlund. Puolusti maata pitkin hyvin. Vaikeuksia ilmapuolustamisessa sekä pallollisessa pelissä, niin maassa kuin ilmassa. Hankaloitti taas Lodin pelaamista omalla tasottomuudellaan.
7 - Arajuuri. Hukkasi ratkaisevan miehen ratkaisevassa maalissa. Ei riittävää tasoa pallolliseen pelaamiseen kovan prässin alla.
7 - Väisänen. Antoi vaikeahkon syötön Uroselle ennen Unkarin toista maalia kovan prässin alla, vaikka olisi kannattanut antaa Lamille. Maalin työntäminen kokonaan Väisäsen niskaan on idioottimaista ja juontaa juurensa tod näk selostajan kommenteista. Oli 2. jaksolla erinomainen.
8 - Uronen. Aktiivinen laidalla ylöspäin. Sai osakseen kohtuu paljon sukituksia, mikä oli suunniteltua. Unkari oli scoutannut Suomen pelaajat hyvin ja Urosen nopeus laidalla oli huomattu.
6 - Taylor. Vaikeuksia pallottoman liikkeen ajoituksessa, suunnassa ja määrässä. Väläytteli kuitenkin osaamistaan ja näytti että potentiaalia löytyy.
5 - Kamara. Suurin syyllinen Unkarin ensimäiseen maaliin. Suurin syyllinen Unkarin toiseen maaliin. Puolustavan kk:n pitää pystyä ottamaan syötöt haltuun, muuten kolisee omissa. Nyt ei pystynyt ja omissa kolisi. Toisessa maalissa seisoskeli kantapäillään kun vieressä omat olivat pallon kanssa paineen alla. Tästä syystä ei päässyt Urosen syöttöön, vaan antoi Nagyn ottaa sen suomalaisittain ikävin seurauksin. Muutenkin molemmat kantapäät olivat samaan aikaan maassa aivan liian usein. Reagoi myöhässä tilanteisiin, liikkui passiivisesti eikä tarjonnut toppareille syöttöapua kun näitä paineistettiin.
7 - Lam. Teki kohtuullisesti sen mitä tehtävissä oli kun kaveri seisoskeli vieressä. Olisi toki voinut paikata ensimmäisessä maalissa Kamaran virheen ja toisessa maalissa pyytää palloa Väisäseltä. Muutenkin olisi pitänyt aktiivisemmin hakeutua pelattavaksi monessa tilanteessa.
8 - Lod. Röbän perustaso on sillä tasolla, että peruspeli riittää jo hyvään arvosanaan. Suomen tärkein pelajaa hyökkäyssuuntaan tässäkin pelissä.
7 - Tuominen. Ehdottomasti menee Forsellin edelle ainakin silloin kun lähdetään ennalta parempaa vastustajaa vastaan. Vei hyvin tärkeitä kaksinkamppailuja. Aiheutti hankaluuksia vastustajan puolustusryhmitykselle aktiivisella horisontaalisella liikkeellään.
8 - Pukki. Ei voida syyttää Pukkia huonosta viimeistelystä. Kaksi vetoa lähti niin pienistä kulmista, että olisi vaadittu maalivahdin apuja. Yhden puolittaisen läpiajon missasi väärään valintaan. Maailmassa ei kuitenkaan ole yhtään hyökkääjää, joka aina laittaisi pelin ainoasta paikastaan pallon maaliin. Ei sitä tee edes Pukki eikä sitä voida häneltä myöskään vaatia. Ajoitti juoksunsa jälleen hyvin. Tarjoilu oli kuitenkin puutteellista, koska vastustaja hallitsi keskikenttää.

6 - Kanerva. Tämä peli hävittiin penkin takana. Pelaajia on helppo syyttää virheistä (niin kuin itsekin yllä tein), mutta niille virheillekin on syynsä. Tässä pelissä suurin syy oli Unkari. Selvästi vastustaja oli scoutannut Suomen hyvin. Uusiin avauksen alakerran pelaajiin (Joronen, Väisänen, Granlund) kohdistettiin monen miehen kollektiivinen prässi ja se toimi. Tähän Kanerva ei ollut osannut varautua. Keskikentältä ei tullut apuja. Keskikentän pelaajavalinnoista ei voi Kanervaa kritisoida, koska Sparv ja Schylller olivat sivussa, mutta kun alussa jo huomattiin ettei Lam-Kamara -duo pysty ruutuaan täyttämään, olisi siihen pitänyt ottaa kolmas kaveri. Ajatteliko Rive, että Taylorin kaventamiset riittää? Itse olisin siirtänyt Lodin keskustaan kolmanneksi ja siirtänyt Tuomisen laitaan. Olisi samalla saatu parempi kohde Jorosen pitkille sivurajan tuntumaan lähteville avauksille, joita ei nyt nähty riittävästi. Miten Riven suorittama vastustajan scouttaus näkyi? Uskon, että Szalain pääpelivahvuuteen vastattiin laittamalla Toiviota parempi pääpelaaja, mutta maata pitkin huonompi Väisänen kentälle. Oliko Unkari huomioinut tämänkin, sillä 1. jaksolla Szalaille ei juurikaan ilmassa pelattu. Juuri Unkarin ensimmäinen maali oli osoitus siitä, miten Suomen ilmatilaa hallinnut topparipari avattiin maata pitkin.

Kokonaisuudessaan Suomen peli oli samalla tasolla kun maiden edellisessä kohtaamisessakin. Tällä kertaa Unkari vaan teki paikoistansa maalit. Edelleen siihen ottelun lopputulokseen vaikuttaa noin 50% vastustajan suoritus. Ratinassa Unkari tuhlasi useita hyviä paikkoja ja tämä sokeutti koko suomalaisen futiskansan.
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #1305 : 23.11.2018 klo 15:00:42

8 - Uronen.

- Kun mainittiin melko selkeästi syyllisiä maaleihin, niin ei ole syytä unohtaa Urosen osallisuutta. Koko ensimmäiseen maaliin johtanut sinänsä monta muutakin epäonnistumista käsittänyt vastahyökkäys lähti Urosen helpohkosta tilanteenmenetyksestä hyökkäyspäässä. Toisessa maalissa Väisänen antoi mainitun huonon syöttönsä, koska joutui tilanteeseen yllättäen, Urosen ensin jarruteltua menemistä tilanteeseen, joka olisi ensisijaisesti ollut hänen hommansa.
firs

Poissa Poissa


Vastaus #1306 : 23.11.2018 klo 15:10:11

Toisaalta Urosen oli haastettava, koska Lod päätti pelata hitaan hyökkäyksen sen sijaan, että olisi hetkeä aiemmin vapauttanut Urosen helpolla puolenvaihdolla.

Pallonmenetys on aina pallonmenetys, mutta jos nopean etenemisen sijaan lyödään liinat kiinni, niin lopulta jonkun haastettava.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #1307 : 23.11.2018 klo 15:24:49

Mun mielestä Uronen oli melko kujalla ja ylipelasi koko matsin. Yksi suurimmista pettymyksistä tässä matsissa. Väisäsen 'paskassa syötössä' Uronen oli paljon loogisemmassa paikassa ottamaan pallo heti kättelyssä haltuun, mutta kommunikaatio ei pelannut.
Kratos

Poissa Poissa


Vastaus #1308 : 23.11.2018 klo 15:29:17

Mun mielestä Uronen oli melko kujalla ja ylipelasi koko matsin. Yksi suurimmista pettymyksistä tässä matsissa. Väisäsen 'paskassa syötössä' Uronen oli paljon loogisemmassa paikassa ottamaan pallo heti kättelyssä haltuun, mutta kommunikaatio ei pelannut.

Sama koko viestiin. Uroselta yksi huonoimpia otteluita minun silmääni. Mikään ei oikein tuntunut onnistuvan.

 
Sivuja: 1 ... 52 [53]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines