FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.02.2020 klo 22:44:48 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 29 [30] 31 ... 43
 
Kirjoittaja Aihe: U21 (1.1.1998) - Malisen tulos?  (Luettu 137769 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #725 : 10.09.2019 klo 20:27:51

Katsomossa tunnelma kuin kirkossa. Surrealistinen fiilis Ratinan matsien jälkeen. Vai onko tää back to reality...

- Tuulipukukansaa ei kiinnosta suomalainen jalkapallo. Niitä kiinnostaa Valioliigassa menestyvä suomalainen yksilöurheilija.
Ziggemby

Poissa Poissa


Vastaus #726 : 10.09.2019 klo 20:28:03

Peli oli täysin hallinnassa ekat 30min, jolloin taululle olisi pitänyt lyödä 2/3-0. Eka puoliskon vika vartilla ote löysäsi ja Pirlanti päästettiin tasoihin ja lopussa meni taas väkisin yrittämiseksi. Ehdottomasti olisi pitänyt kaivaa 3 pistettä tästä.

PS. Viimeiset kulmat olivat kyllä koomisia
The Real Wolf

Poissa Poissa


Vastaus #727 : 10.09.2019 klo 20:36:26

Peli oli täysin hallinnassa ekat 30min, jolloin taululle olisi pitänyt lyödä 2/3-0. Eka puoliskon vika vartilla ote löysäsi ja Pirlanti päästettiin tasoihin ja lopussa meni taas väkisin yrittämiseksi. Ehdottomasti olisi pitänyt kaivaa 3 pistettä tästä.


- Nää on niitä tilanteita, joissa mitataan lajikulttuurin vahvuutta. Alkuhuuma ei riitä mihinkään, ja varsinkaan sen ei pidä antaa sekoittaa omaa pelaamista, kuten nyt taisi käydä.
OneFour

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJS


Vastaus #728 : 10.09.2019 klo 20:59:52

Peli oli täysin hallinnassa ekat 30min, jolloin taululle olisi pitänyt lyödä 2/3-0. Eka puoliskon vika vartilla ote löysäsi ja Pirlanti päästettiin tasoihin ja lopussa meni taas väkisin yrittämiseksi. Ehdottomasti olisi pitänyt kaivaa 3 pistettä tästä.

PS. Viimeiset kulmat olivat kyllä koomisia

Asian voi nähdä myös niin, että P-Irlannin maalivahti "sai yllättävän päänsäryn", jota parannellessa valmentaja otti porukan kasaan ja muutti joukkueen kenttäryhmitystä, jonka jälkeen peli kääntyi vastustajalle. Oliko "päänsärky" Pohjois-Irlannin onni vai jotain muuta, mutta yllättäen tuon tauon jälkeen pelin painopiste siirtyi Suomen päähän ja oli siellä loppua lukuunottamatta. Tiiä sitten oliko kyseessä silkkaa sattumaa vai valmentajan reagointia peliin?
JokuRoti

Poissa Poissa


Vastaus #729 : 10.09.2019 klo 21:10:25

Peli oli täysin hallinnassa ekat 30min, jolloin taululle olisi pitänyt lyödä 2/3-0. Eka puoliskon vika vartilla ote löysäsi ja Pirlanti päästettiin tasoihin ja lopussa meni taas väkisin yrittämiseksi. Ehdottomasti olisi pitänyt kaivaa 3 pistettä tästä.

PS. Viimeiset kulmat olivat kyllä koomisia

Veikkaus tv:n ruudusta ei kelloa kunnolla erottanut, mutta miten pirussa on mahdollista että kotivoittoa jahtaavan joukkueen valmennusjohto tekee toiseksi viimeisen vaihdon ajassa 90 ja viimeisen ajassa 90+2. Täh? Kyllä siellä hyytyneitä koipia ja peliään tuskailevia jätkiä oli jo paljon aiemmin.
« Viimeksi muokattu: 10.09.2019 klo 21:13:34 kirjoittanut JokuRoti »
pilkku seiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Just leave me alone - I know what i´m doing


Vastaus #730 : 10.09.2019 klo 21:12:27

Ottelu oli Suomelle melko vaikea. Voitto olisi kyllä ollut otettavissa, mutta toisaalta ottelun olisi voinut voittaa myös Pohjois-Irlanti. Aika oikeutettu tulos tuo 1-1 -tasuri lopulta oli.

Suomen peliä on osin raskasta katsoa, kun useat pelaajat ovat lahjakkaita, mutta silti antavat liikaa tasoitusta joillain tietyillä osa-alueilla:

Kairinen on ihan hyvä pääpalloissa ja taitava keskittäjä, mutta pelin tempon noustessa hän ei millään ehdi vauhtiin mukaan - lisäksi hänen fysiikkansa on melko olematonta, räjähtävyys puuttuu ja tilannekovuus loistaa poissaolollaan. Pahoin pelkään, että hänen kohtalonaan on jämähtää Veikkausliiga-tasolle, mikäli hän ei havahdu korjaamaan puutteitaan. Hänen onnekseen ongelmat ovat sellaisia, jotka ovat työnteolla korjattavissa. Toivottavasti hän ottaa itseään niskasta kiinni ja tekee kaikkensa huipulle päästäkseen. Periaatteessa hänessä voisi nähdä jopa uuden Sparvin, jos positiivinen kehitys lähtee rullaamaan halutun mukaisesti.

Lingman on parhaimmillaan loistava passinantaja ja pelinlukija, mutta vastapainoksi hän luo helppoja ja vaarallisia pallonmenetyksiä. Kuitenkin luotan hänen vielä kehittyvän pelinluvussaan ja syöttötarkkuudessaan.

Källman on hyvä kaksinkamppailija sekä kohtuullinen pää - ja boksipelaaja, mutta ei jaksa prässätä edes vähää alusta. Em. puute vieläpä korostuu Huuhkaja-matsien jälkeen, kun on katsellut Pukin ja Tuomisen antaumuksellisen repivää prässipeliä useamman puoliajan verran.

Ylätupa on mielenkiintoinen pelaaja, mutta pelituntuman puute on ilmeinen. Hän on hyvä luomaan rebound-palloja, joita kanssapelaajat voivat pistää verkon perukoille Onni Valakarin tavoin. Itse hän ei kuitenkaan osu, koska vedot poikkeuksetta suuntautuvat liian keskelle.

Topparikaksikko toimi puolustussuuntaan ihan hyvin muutamaa hassailua lukuunottamatta, mutta pelinavaaminen oli valtaosan ajasta pelkkää päätyyn roiskimista, joka johti lähes välittömiin pallonmenetyksiin hyökkäysaluueella. Laitapakit eivät mielestäni pistäneet silmiin ainakaan hyvässä, vaikkeivät he kovin selviä kämmejä saaneetkaan aikaan. Puolustuslinjan heikohko pelinavaus aiheuttaa sen, että keskikentän ja laitojen taitavat yksilöt jäävät usein kokonaan hyödyntämättä.

Mikael Soisalon fysiikka ja riplaustaidot ovat pääosin kiitettävällä tasolla. Myös keskitykset lähtevät mukavasti kohti boksia, jos hän vain sattuu pääsemään hyville keskityspaikoille. Silti hänen pelaamisensa oli ainakin tänään hiukan yksiulotteista: syöttötarkuutta ja -valikoimaa voisi parantaa ja monipuolistaa. Lisäksi hän voisi joskus leikata vahvemmin kohti maalia tai ainakin keksiä erilaisia variaatioita pelaamiseensa. Nyt hän usein vaikutttaa turhan ennalta arvattavalta ratkaisuissaan.

Illan positiivisinta antia edustivat Onni Valakari, Tobias Fagerström ja Jaakko Oksanen. Valakari esiintyi läpi ottelun pirteästi ja hänen hyvyys on silmiinpistävää. Kyseessä on erittäin kokonaisvaltainen hyökkäyspään pelaaja, jolle on helppo povata loistokasta tulevaisuutta. Karrikoiden voisi sanoa, että mies näyttää Ronaldolta ja pelaa kuin Ronaldo. Onnin voisi jo nyt kevyesti heittää Huuhkajien avaukseen, eikä varmasti jäisi jälkeen Soirin tai Lappalaisen suoritustasosta.

Suomen peli heräsi aivan uudella tavalla eloon Malisen suoritettua tuplavaihdon, jossa Kairinen korvattiin Oksasella ja Ylätupa Fagerströmillä. Vaihtojen myötä kentälle asteli kaksi huikeassa fyysisessä tikissä olevaa ajokoiraa, jotka menivät tilanteisiin täysillä ja turhia kainostelematta. Jotenkin noloa Ylätuvan ja Kairisen kannalta, että heitä reilusti nuoremmat kaverit pystyivät esittämään niin paljon kokonaisvaltaisempaa ja kovatempoisempaa peliä kuin kaksi ensin mainittua. Toki Oksasen täytyy vielä hioa potkutekniikkaansa, mutta hyvällä tiellä hän edelleen on kehityksensä suhteen. Fagerström puolestaan on jo nyt todellinen profiilipelaaja, jolla löytyy fysiikkaa, pelirohkeutta, pelinlukua ja tiettyä boksissa tarvittavaa vittumaisuutta. Haastatteluiden perusteella hän vieläpä on sellainen pohjanpalomainen "leija" - sopivasti yli-itsevarma niin kuin tuollaisen rymistelijähyökkääjän kuuluukin olla.

Neljä pistettä Ukrainaa ja Pohjois-Irlantia vastaan ei todellakaan ole huono avaus. Pohjois-Irlanti vaikuttaa olevan suoraviivainen, mutta vaarallinen joukkue, joka tulee viemään pisteitä muiltakin kuin Suomelta.

Raatin yleisö olisi voinut kannustaa omiaan vähän paremmin. Katsomo heräsi eloon vasta parikymmentä minuuttia ennen loppua. Toivottavasti turkulaiset saavat aikaan paremman meiningin.

Rents

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Oulu, Käpylän pallo


Vastaus #731 : 10.09.2019 klo 21:26:54

Juniorit piti katsomossa ainakin niin kovaa meteliä, että korvissa yhä soi. Hyvät vaihdot Maliselta. Raatin taika tuntuu pitävän. Ei pysty kotijoukkue siellä voittamaan tänä vuonna. Alussa olisi pitänyt iskeä pari ja lopussa kans oli hyviä paikkoja. Oli tosin Pirlannillakin paikkansa ottaa voitto. Tasurin jälkeen ihan ok tunnelmat, mutta pikkuisen jäi hampaan koloon.
Knossos
Vastaus #732 : 10.09.2019 klo 21:27:11

Jaha. Se jalkapallobuumi päättyi sitten ryminällä.

:D No se ei ollut sitten kovin vahvalla pohjalla.
laitakoira

Poissa Poissa


Vastaus #733 : 10.09.2019 klo 21:47:52


Kairinen on ihan hyvä pääpalloissa ja taitava keskittäjä

Suomen peli heräsi aivan uudella tavalla eloon Malisen suoritettua tuplavaihdon, jossa Kairinen korvattiin Oksasella ja Ylätupa Fagerströmillä.


Kairisesta ei kyllä ekana tule mieleen hyvä keskittäjä, toki hyvä vaparinantaja. Eikä kyllä myöskään erikoisena pääpallopelaajana :D

Oksanen ei kyllä mielestäni tuonut mitään uutta peliin. Hirveät kulmat jäi vain mieleen. En kyllä Fagerströmiä minään profiilipelaajana vielä pitäisi mutta toki ihan lupaavana.
O182-74M

Poissa Poissa


Vastaus #734 : 10.09.2019 klo 22:02:56

Muistaakseni jossain haastattelussa kerrottiin, että nyt Suomen 21.v valmennuksessa on sellainen henkilö, joka tekee vastustajista 8 sivuisia analyysejä joka pelaajalle.
Malisen Ukraina pelin jälkeisessä haastiksessa mies sanoo , että tulos oli pitkälti hyvän skauttaamisen, vain yksi muutos oli Ukrainan pelissä , joka sekin laitettiin kuntoon puoliajalla.
Pohjois-Irlanti pelin jälkeisessä haastiksessa sanotaan ettei ollut kummastakaan riittävää tietoa.
ONNEKSI seuraaviin peleihin on tarvittavat tiedot.
Suomi on valmistamassa omaa DNA;ta peli peliltä mahtaakohan dna olla valmiina viimeisessä karsintapelissä?
Miksi muut joukkueet ovat niin valmiita?
Miksi Suomi menetti otteensa ekalla puoliajalla. Mahtaakohan muidenkin maiden valmentajat osata taktikoida ja muuttaa systeemejä. Ettei vain meidän Koutsi.(haastatteluun viitaten)

« Viimeksi muokattu: 10.09.2019 klo 22:11:31 kirjoittanut O182-74M »
Obsy

Poissa Poissa


Vastaus #735 : 10.09.2019 klo 22:03:06

Veikkaus tv:n ruudusta ei kelloa kunnolla erottanut, mutta miten pirussa on mahdollista että kotivoittoa jahtaavan joukkueen valmennusjohto tekee toiseksi viimeisen vaihdon ajassa 90 ja viimeisen ajassa 90+2. Täh? Kyllä siellä hyytyneitä koipia ja peliään tuskailevia jätkiä oli jo paljon aiemmin.

Joo ja erikoisinta tuossa Källmannin vaihdossa oli se tosiseikka, että pallo pyöri koko ajan Pirlannin alueella ja oli vain ajan kysymys, milloin saadaan kulma/hyvästä paikasta hyökkäyspään vapari, mutta Juha halusi vaihtaa hänet pois.
pilkku seiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Just leave me alone - I know what i´m doing


Vastaus #736 : 10.09.2019 klo 22:03:10

Kairisesta ei kyllä ekana tule mieleen hyvä keskittäjä, toki hyvä vaparinantaja. Eikä kyllä myöskään erikoisena pääpallopelaajana :D

Joo, väärä sanavalinta: Kairinen on hyvä vaparinantaja. Potkutekniikka siis on kunnossa.  Mielestäni Kairinen kyllä voitti keskikentän ilmakaksinkamppailuja ainakin ensimmäisellä puoliajalla. En kylläkään ole nähnyt statseja, joten täysin mutulla mennään.
JokuRoti

Poissa Poissa


Vastaus #737 : 10.09.2019 klo 22:31:37

Joo ja erikoisinta tuossa Källmannin vaihdossa oli se tosiseikka, että pallo pyöri koko ajan Pirlannin alueella ja oli vain ajan kysymys, milloin saadaan kulma/hyvästä paikasta hyökkäyspään vapari, mutta Juha halusi vaihtaa hänet pois.

No ei tämä nyt ehkä Benkun parhaisiin peleihin kuitenkaan mennyt. Alkuvarttiok, mutta sen jälkeen vastustaja pelasi hänen vahvuutensa tyylikkäästi pois. Samaa hyvää reagointia vastustajan valmennusjohdolta myös Ylätuvan, Soisalon ja Valakarinkin suhteen. Ammattimiehiä.
Kannattelija

Poissa Poissa


Vastaus #738 : 11.09.2019 klo 06:59:22

Summa summarum: Säännöllinen peliaika on formin kannalta kaikkein merkittävin asia. Ja nuoren yksilön osalta kehityksen a & o.

Parhaana esimerkkinä Valakari, joka vuosi sitten ei muistaakseni mahtunut edes Malisen nippuun, mutta tällä hetkellä kolkuttelee Kanervan portteja.

Pahin esimerkki Ylätupa, jonka esitykset odotuksiin nähden ovat olleet luokattomat.

Toivottavasti kaikki ymmärtävät sen verran realiteetteja, ja toteuttavat harkiten seurasiirrot varmemman peliajan nimissä. Treenikentällä pitää myös löydä kaikki peliin joka päivä ansaitakseen sen paikan myös ottelupäivinä.
Maranvoimalla

Poissa Poissa


Vastaus #739 : 11.09.2019 klo 08:33:48

Pari pointtia joista jonkin verran jo mainittukkin. 1. Pirlannin mokke "loukkaantui", valkka otti paliksen ja vaihtoi keskialueen kolmikon toisinpäin, Suomi ei reakoinut mitenkään ja menetti pelin otteen, joka sitä ennen oli täysin Suomella.
2. Pirlanti vaihtoi oikeaan aikaan useita isoja juoksumääriä tehneitä pelaajia ja tempo säilyi hyvänä. Eikö Suomella ole tarpeeksi laadukas penkki?
drone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SUOMEN maajoukkueet, SUOMALAISET kasvattajaseurat


Vastaus #740 : 11.09.2019 klo 08:56:01

Eikö Suomella ole tarpeeksi laadukas penkki?

Myönteinen vastaus tuohon kysymykseen pätee varsin hyvällä todennäköisyydellä, kun puhutaan jalkapallojättiläisestä nimeltä Suomi.

Pettynyt olo nukutun yön jälkeenkin. Kertoimien perusteella Pohjois-Irlanti ei ole mikään heittopussi - tietenkään - mutta silti odotusarvo oli voitossa ja tasapeli on alisuorittamista. Kyllä tässä on nyt paluu realismiin ihan mentaalipuolellakin Huuhkajien hienon Kreikka-voiton jälkeen.
« Viimeksi muokattu: 11.09.2019 klo 10:26:24 kirjoittanut drone »
Ehis

Poissa Poissa


Vastaus #741 : 11.09.2019 klo 10:09:56

Lingman on tyyppiesimerkki sellaisesta, joka on hyökkäävämmältä pelipaikalta tiputettu 6-paikalle ja jälkimmäisellä pelipaikalla tekee älyttömiä riskisuorituksia. Vastaavasti sitten tulee näitä jäätäviä passeja boxiin hyökkääjän jalkaan. Kairisen pehmeydestä onkin kaikki sanottu.
Sundman oli yllättävän hyvä jalalla, sanoisinpa, että parempi kuin Hyvärinen laidallaan.
Juhana Jäähynkalastaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Muovinen Palkkaturva teitä ei kukaan kaipaa®


Vastaus #742 : 11.09.2019 klo 11:12:24

Olisiko syynä Oulu? Oulunkylässä tämän olisi hyvin voinut pelata...

Paska kaapunni...

Sanomalehti Kendo Kalevan faktaa:

Ottelun yleisömäärä oli 3 666 eli Raattiin oli löytänyt juniorijoukkueiden lisäksi iso määrä yksittäisiä lipunostajia.

Katsojaluku on merkittävä, sillä esimerkiksi viime syksynä Pikkuhuuhkajien karsintapelien lukemat olivat 687 (Helsinki), 439 (Seinäjoki) ja 452 (Valkeakoski).
Triangelikostaja

Paikalla Paikalla


Vastaus #743 : 11.09.2019 klo 17:25:54

Parhaana esimerkkinä Valakari, joka vuosi sitten ei muistaakseni mahtunut edes Malisen nippuun, mutta tällä hetkellä kolkuttelee Kanervan portteja.
ottelupäivinä.

Valakari näyttää kyllä edelleen lähes pikku pojalta tuolla viheriöllä. Fysiikkatreeniä vielä se vuosi tai pari, ja katsotaan sitä a-maajoukkuetta sitten uudestaan.
Djortikkaeff

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: ACO, 1612


Vastaus #744 : 11.09.2019 klo 17:45:06

Huuhkajien some väitti eilisen olleen korkein yleisömäärä U21 pelissä: https://twitter.com/Huuhkajat/status/1171668420745715712

Mutta ilmeisesti 2008 ja 2013 on nähty suuremmat lukemat Turussa ja Tampereella kuten kommenteissa mainitaan.

Joka tapauksessa yksi suurimmista yleisömääristä viime vuosina, ja toivottavasti sadat futisjunnut joukkueidensa väreissä saivat motivaatiota treenata.
World

Poissa Poissa


Vastaus #745 : 11.09.2019 klo 17:53:20

Valakari näyttää kyllä edelleen lähes pikku pojalta tuolla viheriöllä. Fysiikkatreeniä vielä se vuosi tai pari, ja katsotaan sitä a-maajoukkuetta sitten uudestaan.

Monella muullakin sama ongelma. On se kumma kun täällä ei saada hyvissä ajoin tuota fysiikkapuolta kuntoon laitettua ja sitten ollaan ihmeissään, kun vähän kovakuntoisemmat kaverit pelaakin hieman kovemmalla pelitemmolla. Kannattaa vaikka katsoa, miten Ronaldo on treenannut tätä puolta teini-iästä lähtien ja tekee vielä edelleenkin 34-vuotiaana entistä kovemmin.
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #746 : 11.09.2019 klo 17:55:57

Huuhkajien some väitti eilisen olleen korkein yleisömäärä U21 pelissä: https://twitter.com/Huuhkajat/status/1171668420745715712

Mutta ilmeisesti 2008 ja 2013 on nähty suuremmat lukemat Turussa ja Tampereella kuten kommenteissa mainitaan.

Palloliittohan hävitti historiansa verkkosivujen uudistuessa, eli ei yllätä tällainen tietämättömyys.
drone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SUOMEN maajoukkueet, SUOMALAISET kasvattajaseurat


Vastaus #747 : 12.09.2019 klo 09:23:30

- Nää on niitä tilanteita, joissa mitataan lajikulttuurin vahvuutta. Alkuhuuma ei riitä mihinkään, ja varsinkaan sen ei pidä antaa sekoittaa omaa pelaamista, kuten nyt taisi käydä.

Tätä voi kyllä jollakin tasolla kompata. Homman pitäisi mennä niin, että mitä paremmin menee, sitä enemmän pitää haluta lisää ja sitä enemmän pitää tehdä työtä. Jotenkin näyttää siltä, että suomalainen lopettaa pelaamisen/eteenpäinmenon sillä siunaaman hetkellä, kun vähän jotain orastavaa hyvää jossakin päin näkyy. Koskee paitsi tekemistä kentällä, myös sen ulkopuolella, mutta kentällä se vain näkyy välittömästi vastustajan maalien muodossa.
drone

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SUOMEN maajoukkueet, SUOMALAISET kasvattajaseurat


Vastaus #748 : 12.09.2019 klo 09:28:18

- Tuulipukukansaa ei kiinnosta suomalainen jalkapallo. Niitä kiinnostaa Valioliigassa menestyvä suomalainen yksilöurheilija.

Nykyisin on vaikea sanoa enää, mikä suomalaista ylipäätään kiinnostaa. Yhtä kiinnostaa yksi ja toista toinen. Sen verran pirstaleiseksi on tämä homma mennyt. Yhtenäiskulttuurista puhuttiin menneinä vuosina, mutta tänä päivänä se on jotain samaa kuin Loch Nessin hirviö. Siitä on merkkejä, mutta ei kunnollisia todisteita.

Jos Suomesta olisi oikeasti haluttu jalkapalloyhteiskunta, se olisi pitänyt rakentaa silloin, kun "talvisodan henki" vielä eli.
Kannattelija

Poissa Poissa


Vastaus #749 : 12.09.2019 klo 10:41:35

Valakari näyttää kyllä edelleen lähes pikku pojalta tuolla viheriöllä. Fysiikkatreeniä vielä se vuosi tai pari, ja katsotaan sitä a-maajoukkuetta sitten uudestaan.

Lupaavaahan tässä onkin se, että pelaaja pystyy vajaavaisella fysiikallakin pelaamaan ainakin tuloksellisesti hyvällä tasolla skandinaavista pääsarjaa. Henk koht. taitotaso on yleensä se pullonkaula matkalla kohti kv huippua, kun taas fysiikkaa saadaan parannettua puhtaasti töitä tekemällä lyhyessäkin ajassa. Isokokoisilla pelaajilla se fyysisten ominaisuuksien kypsyminen on usein hitaampaa. Isäänsä verrattuna Onni-poika on varsin raamikas. En yllättyisi vaikka Rive ottaisi rinkiin, jahka kisapaikka on plakkarissa.

Jos Pikku Jensen jatkaa penkillä istumista loppukauden, saattaa ero "kuumaan" nousevaan tähteen olla yllättävän pieni.

 
Sivuja: 1 ... 29 [30] 31 ... 43
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines