FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
09.08.2020 klo 23:26:54 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 31 [32] 33 34
 
Kirjoittaja Aihe: POJAT 2019 | Tampereen Pallo-Veikot  (Luettu 252684 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
tactico

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 15.11.2019


Vastaus #775 : 28.09.2019 klo 14:02:34

Ekaa kertaa tulossa TPV:n matsiin turreilemaan. Mihin katsomoon kannattaa ostaa lippu? Missä kotikoukkueen fanit? Entä kaljamyynti? Mihin pre-match pintille?
Vanha Puusilmä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC StPauli, munaravi, Paltsarit


Vastaus #776 : 28.09.2019 klo 14:09:39

Katsomossa vapaa paikanvalinta, sosialidemokraattisessa hengessä. Kotifanit Kivenheiton kaljakatsomon läheisyydessä (siis pääkatsomoa vastapäätä ja sieltä katsoen (tietysti) vasemmalla. Kaljaa on! Jos prematch pintille vielä kerkiit, niin Axu ja Pikonlinna? Alet muistaakseni stadionilla...
tactico

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 15.11.2019


Vastaus #777 : 28.09.2019 klo 21:48:06

Kiitokset vinkeistä Vanhalle puusilmälle! Axu oli turhan kaukana ja Pikilinna vielä kiinni, mutta tulin hyvissä ajoin stadionille nauttimaan tunnelmasta ja sopuhintaisesta Carlsbergista. Oli varsin mukava kokemus kaikin muin tavoin paitsi lopputuloksen puolesta. Tsemppiä kahteen vikaan matsiin, toivottavasti onnistutte säilyttämään sarjapaikkanne!
neliö

Poissa Poissa


Vastaus #778 : 29.09.2019 klo 00:11:30

Eiköhän se ollu siinä. Eka maali oli kyllä ihan hienosti tehty, mutta sitten jos tässä vaiheessa kautta ei pysty käyttämään tällaisia apuja mitä tulee omassa ja kilpailijoiden pelissä niin siinä on loppujen lopuksi aika turha jaaritella mistään pallonhallinnasta. TPV:n nyt vaan peli on tuskastuttavan hidasta verrattuna muihin kun joka tyypin pitää ottaa joka kerta se 7-8 kosketusta ja miettiä 3 minuuttia mitä sillä pallolla pitäis tehdä ennen kuin lainaa sitä kaverille. Tietty vierasjoukkueen voi yleensä olettaa pelaavan hieman kotijoukkuetta suoraviivaisemmin, mutta onhan siinä aika vissi ero jos jokainen vastapuoli saa liikuteltua sitä välinettä eteenpäin noin puolella määrällä pallokosketuksia mitä punanen porukka. Varsinkin loppuhetkillä kun sitä palloa pitäis toimittaa riskilläkin sinne päätyyn, niin mieluummin tehdään jalkapohjakikkoja keskiympyrässä menetyksen uhalla kuin laitettais sitä isoa palloa sinne missä niitä maalitilanteita tehdään ???.
TPVsince2019

Poissa Poissa


Vastaus #779 : 29.09.2019 klo 08:48:47

Kaikki on vielä omissa käsissä, mutta muuten melkolailla sama. Tähän asti ollut kohtalaisen varma olo säilymisestä, mutta nyt vähän mietityttää. Jätkät kun tän hoitaa kunnialla loppuun asti, nostan isosti hattua, sen verran vaikea kausi ollut kaikilla osallisille.

Seuraaviin kahteen otteluun kunnon tappamisen meininki. Ilman punaisia kortteja. Mitään hävittävää ei ole ja vaikka MyPalle annettais kolme eteen päät ei saa painua.

Sinänsä aika kiimainen peli tulossa perjantaina Myllykoskella ja hyvin on taas lähdössä kannattajia tukemaan Punakonetta.
Krys Gawaran takatukka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPV


Vastaus #780 : 29.09.2019 klo 11:47:51

Pelin hitauteen vaikutti eilen vastustajan sumputtaminen, tila oli sen verran vähissä että peli puuroutui kun syöttösuunnat oli tukittu.

Isottain kyllä samaa mieltä siihen että se on ollut koko kauden ongelma, uskoisin että kyse ei ole siitä että tahtoa ei olisi vaan kyse on taitotason puutteesta ykkösen tempoon.
Valitettavasti usealle pelaajalle sarjaporras on ollut liian korkea kiivetä. Näytönpaikka ykkösessä oli kuitenkin perusteltu viime kausien näyttöjen perusteella ja olisin ollut hyvin pettynyt jos ei olisi lähdetty omilla kasvateilla tai vähintäänkin pirkanmaalaisilla pelaajilla liikkeelle.
Jos tästä ykkösen sarjapaikka vielä väännetään niin ainakin oppirahat ollaan saatu maksettua ja tiedetään mikä on vaatimustaso ensi kaudella.

Viimeisiin peleihin uskoa antoi kuitenkin eilinen taistelumieliala, sillä voi korvata kuitenkin jossain määrin taitovajetta yksittäisissä otteluissa.

isopaha

Poissa Poissa


Vastaus #781 : 30.09.2019 klo 21:03:43

voi..p...ele..hitauteen vaikutti se että kentällä ja lähinnä pakissa oli maailman hitain puolustus..säärinen..nyt pois ja pitkälle..käsilaukkuahonen samoin hyllylle..äijä huutaa keskiviivan väärältä puolelta puolustukselle ohjeita kun pitäis itse antaa edes vähän painetta..paarimiehistä ei ole peleihin..epsaniaan myymään ihan mitä vaan..vois kysyn andyltä vinkkejä..ja per.ele kustafsberin jukkeli..älä nyt p.r.ele huuda sitä maalia kun et ymmärrä futiksesta yhtään mitään..etkä mistään..anselmi..se oma poika on poikana ihan kiva mutta 4 divaritasoa..ei riitä et heittää läpyjä kaikille..ihan pihalla..nyökki 3 rysää mutta muuten turisti..säärinen pahinta a ryhmää..jos mypan haluaa joukkue voittaa niin pitää tehdä 5 vaihtoa avaukseen..niin puolet..molari saa jäärä sillä se toinen on ihan seula eikä osaa potkaista vähääkään..ennen mypan peliä vois hallitus erota..kaikki kääpiöt sieltä viininpunaisine takkeineen ikuiseen pannaan.. surkeeta touhua..toivonkin että porukka menee kakkoseen ja laittaa ensin raha-asiat kuntoon..pelaaja on korvauksensa ansainnut...ei junnujen rahoista..herätkää nyt pe.kele....
voseli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka, Sakari Saarinen, viski


Vastaus #782 : 30.09.2019 klo 22:34:58

kun et ymmärrä futiksesta yhtään mitään..

:D
TPVsince2019

Poissa Poissa


Vastaus #783 : 04.10.2019 klo 20:32:15

Kiitos kaikille pelaajille kaudesta. Ehkä olis säilytty jos saatanallista sekoilua ei olis ollut taustalla.
Stipe

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: TPV, FC Bayern, Tottenham


Vastaus #784 : 04.10.2019 klo 20:33:35

Se oli sitten siinä. Tänään, kuten monessa aikaisemmassakin matsissa, oli pisteet ihan omissa käsissä. Mutta ei vaan riitä.

Laitan tänäänkin valmennuksen piikkiin osin. Odottamaton Näykki-Kostiainen vaihto vaikutti sekoittavan pelin aika pahasti.

Kakkoseen toivottavasti uudella päävalmentajalla ja uudella ilmeellä ja vähemmällä sisäisellä hölmöilyllä.
Elmslie Ender

Paikalla Paikalla


Vastaus #785 : 04.10.2019 klo 20:47:53

Harmittaa että Ykkösen seikkailu jäi yhteen kauteen, vaikka mahdollisuudet oli huolettomaan säilymiseen. Monissa peleissä sarjan alemman puoliskon joukkueita vastaan tekeminen näytti siltä että TPV on parempi joukkue ja tuloksessa jäätiin usein vaille "ansaittua".

MuSa ja ensimmäinen MyPa kohtaaminen vieraissa, hienoja esityksiä ilman ansaittua voittoa. Jälkimmäinen MuSa kotipeli oli hallussa mutta menetettiin, loppukaudesta Kajaania vastaan hallittiin mutta lahjoitettiin maalit. Ratkaisupeli MyPaa vastaan aivan hallussa ennen lahjaksi annettua pukukoppimaalia ja momentumin antamista kotijoukkueelle. MyPaa vastaan oltiin selvästi parempi joukkue 2,5 peliä kauden aikana.

Mutta mitä pidemmälle kausi eteni, sen enemmän palikat levisi käsiin. Yksittäisissä tilanteissa koomailtiin rankasti. Peli kehittyi vastustajilla enemmän kuin itsellä.

Organisaation kannalta varmasti helpompi rakentaa tulevaisuutta Kakkosesta käsin, kun ei selvästi olla Ykkösen tasoa sillä saralla. Onhan se silti pettymys hienon viime kauden jälkeen kokea tällainen mahalasku varsinkin, kun kaikki eväät oli parempaan.

Nyt tarvitaan vain johtajuutta ja uskoa tulevaisuuteen. Eväitä olisi yhä.
JoenDoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Yhteisöjäni ja arvojani edustavat


Vastaus #786 : 04.10.2019 klo 20:53:50

Laitan tänäänkin valmennuksen piikkiin osin. Odottamaton Näykki-Kostiainen vaihto vaikutti sekoittavan pelin aika pahasti.

Kakkoseen toivottavasti uudella päävalmentajalla ja uudella ilmeellä ja vähemmällä sisäisellä hölmöilyllä.

Joo, jos erikoistilannepuolustaminen on huonoa läpi kauden, osoittaa syyttävä sormi silloin valmennusjohtoa. Ei tuollaisella boksipuolustamisella kuulukaan ykkösessä säilyä.

Jos ja kun kakkosen B-lohko kutsuu ensi kaudella, ei nousun pitäisi kuitenkaan olla mahdottomuus.
DiBiagio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #787 : 04.10.2019 klo 20:58:13

Voi voi, surkea tulos tänään. Olisin toivonut TPVn säilyvän, mutta nyt sitten vaan lisää vauhtia Kakkosen puolelta ja takaisin hieman kokeneempana.
Ia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, Çaykur Rizespor


Vastaus #788 : 04.10.2019 klo 20:58:36

Pahoittelut putoamisesta! Se on urheilun kovuutta, että jonkun on aina pudottava, että joku muu voi nousta. Allekirjoitan sen, että TPV ei lopulta kehittynyt kauden edetessä. AC Kajaani pystyi ostamaan parempia pelaajia, mutta MyPa todella paransi loppua kohden ja hävisi viimeisellä kolmanneksella enää kolme peliä. Parin viikon päästä nähdään sitten Tammelassa!
Kaarlo Ulkosyrjä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsiniset, Taivaansiniset


Vastaus #789 : 04.10.2019 klo 22:50:06

Olipa matsi, ja harmi kun kävi näin. Tsemppiä TPV:lle Kakkoseen, nousette sitten takaisin kun sen aika on. Teillä on hyvä meininki Ylos
Kajaania tuskin kukaan haluis Ykkösessä nähdä, mutta eiköhän se häviä parin vuoden sisään futiskartalta, kun paikallinen suhmura humppakeisari laittaa lompsan kiinni. Lisenssi lienee tiukassa jo ensi kaudeksi.
Vastapallo57

Poissa Poissa


Vastaus #790 : 04.10.2019 klo 23:44:14

Olipa matsi, ja harmi kun kävi näin. Tsemppiä TPV:lle Kakkoseen, nousette sitten takaisin kun sen aika on. Teillä on hyvä meininki Ylos
Kajaania tuskin kukaan haluis Ykkösessä nähdä, mutta eiköhän se häviä parin vuoden sisään futiskartalta, kun paikallinen suhmura humppakeisari laittaa lompsan kiinni. Lisenssi lienee tiukassa jo ensi kaudeksi.
Ainahan se tappio ja sarjasta putoaminen kirpaisee mutta sillekkin on syynsä. Tänäänkin TPV:llä oli, varsinkin eka puolikkaalla, homma hanskassa ja mahdollisuus hoitaa homma kotiin. Olihan joukkueen materiaalin tason kapeus ja joukkueen sisäiset ongelmat niin paljon esillä läpi kesän että niiden oli pakko vaikuttaa kauden lopputilanteeseen. Luulisi että Tampereen kokoisessa kaupungissa pystyttäisiin futiksessa parempaan tasoon,eikä se olisi pelkästään Ilveksen varassa.
Mutta toisaalta eihän kaupungin suuruus ole näkynyt Kaarlo Ulkosyrjän isännöimän Oulunkaan tekemisessä. Onnetonta touhua koko kausi siihen kevään huutoon nähden. Vuodesta toiseen Oulun futis ja sen kannattajat ovat tehneet itsensä naurunalaiseksi. Tällä Ulkosyrjän Kaarlollakaan ei ole mitään muuta itsetuntonsa kohottamiseksi kuin nälviä AC Kajaania ja jakaa tappotuomioita sen toiminnalle. Kajaanissa on käynyt jokunenkin oululainen futistoimija joka on epäonnistunnut toimissaan ja tuupertunut omaan suureen (=pieneen)egoonsa.  Taitaapa olla tämä Kaarlo Ulkosyrjä yksi heistä.
isopaha

Poissa Poissa


Vastaus #791 : 05.10.2019 klo 10:59:33

EI pe..ele ..missä oli järki. ihan hanurista . numero 24 koko ajan myähässä tai roiskasi vastustajalle. kultapoju 5 metriä omasta miähestä. kentälle hitain ja paskin pakki säärinen. nopeita ja hyviäkin olis ollut mutta ei mukana. no jos kipee niin ymmärrän. anselmin viiminen valmennettu peli. valmennettu on paljon sanottu. lyörään lyötyä.TPV MAALIA toivottavasti hiljenee. palkkiot on viäläkin kuulemma hukassa ja muiltakin valmentajilta seurassa jopa muiltakin vuosilta. ei hommia noin hoideta. puuhastelua koko paskataustaryhmä. pakit hävis melki kaikki pallot ja juoksut. no kuitenkin VETO piti. mutta kuinka voi olla noi sokee oman kultanaperonsa suhteen. ei ymmärrä kukaan. ois viä paljo. ei vaan jaksa. putoskohane tahallaan. ei raha ei juokse.
JurpoBiltema

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPV, Huuhkajat, Sääksjärven Loiske. EI megaseurat.


Vastaus #792 : 05.10.2019 klo 12:42:23

Kun tässä yön on nukkunut yli, alkaa jo kliseisesti löytämään valoisiakin puolia putoamisesta. Ehkä tämä märkä rätti kasvoille on omiaan saamaan aikaan perustavanlaatuisia muutoksia - mitä ne sitten ovatkin. Jos tässä oltaisiin jollakin ihmemunkilla säilytty ykkösessä, tuskin mikään olisi järin paljoa muuttunut. Tippuminen olisi ensi vuonna ollut kuitenkin varmaa.
TPVsince2019

Poissa Poissa


Vastaus #793 : 05.10.2019 klo 12:48:51

Kun tässä yön on nukkunut yli, alkaa jo kliseisesti löytämään valoisiakin puolia putoamisesta. Ehkä tämä märkä rätti kasvoille on omiaan saamaan aikaan perustavanlaatuisia muutoksia - mitä ne sitten ovatkin. Jos tässä oltaisiin jollakin ihmemunkilla säilytty ykkösessä, tuskin mikään olisi järin paljoa muuttunut. Tippuminen olisi ensi vuonna ollut kuitenkin varmaa.

Vähän samansuuntaisia ajatuksia täällä myös. Niin typerältä kuin se jonkun korvaan voi kuulostaa.
Balla

Poissa Poissa


Vastaus #794 : 05.10.2019 klo 13:04:57

Ikään kuin mikään muuttuisi tuossa demarien puuhastelukerhossa. :D
Alex

Poissa Poissa


Vastaus #795 : 05.10.2019 klo 13:58:49

Ei muuta kun heti takaisin ensi kaudella. Kunhan vaan jengi pysyy koossa, niin kyllä kakkosen lohko pitäisi tällä nipulla voittaa.
rysspipan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPV, ManU, SGE


Vastaus #796 : 05.10.2019 klo 15:04:59

Ei muuta kun heti takaisin ensi kaudella. Kunhan vaan jengi pysyy koossa, niin kyllä kakkosen lohko pitäisi tällä nipulla voittaa.

Tämän kauden sekoilujen myötä voi olla melko haastavaa kasata kilpailukykyinen nippu kakkoseen. Ensin pitää ovien käydä sekä taustoilla, että valmennuksessa. Luojan kiitos Ylinen ei jatka koutsina.
Vanha Puusilmä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC StPauli, munaravi, Paltsarit


Vastaus #797 : 06.10.2019 klo 16:06:11

Kyllä on valmentajan nimeäminen seuraan avainasemassa. Jos tuo Ylisen jatkamattomuus on faktaa.
Tiedä, mitä nykyiset pelaajat ajattelee, mutta uusien kasvojen naaraaminen voi olla hankalaa. Toki siellä Ilves2 menee aika pitkälle varmaan omalla tuotannolla ja muut lähialueen seurat ovat saarjapykälää tai useampaa alempana, joten sikäli kokonaistilanteessa valoisiakin puolia.
Jalitsumies

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Nigel Winterburnin munat ja pekoni


Vastaus #798 : 06.10.2019 klo 20:35:41

Ikään kuin mikään muuttuisi tuossa demarien puuhastelukerhossa. :D
Muutosta on parikytä vuotta odoteltu,,,

Ei oo näköpiirissä!
Viinikanstam

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka, As Roma,


Vastaus #799 : 06.10.2019 klo 21:14:43

Muutaman pelin nähneenä peli oli hyvin organisoitua ja järkevää, mutta ei tuollaisella loppukauden topparipelillä vaan voi onnistua. Järjestään muilla joukkueilla vahvemmat ja fyysisemmät yksilöt. Joukkueena TPV sai sen vähän mitä oli tarjolla.

Onnea uuteen nousuun.

 
Sivuja: 1 ... 31 [32] 33 34
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines