FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.06.2019 klo 08:29:56 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 17
 
Kirjoittaja Aihe: Tampere United 2019  (Luettu 124346 kertaa)
2 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
pystyraita

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP


Vastaus #75 : 10.01.2019 klo 14:38:17

Onkos TamU-TV sunnuntaina Pirkkahallissa?
TamU Stream Team

Poissa Poissa


Vastaus #76 : 10.01.2019 klo 14:54:49

Onkos TamU-TV sunnuntaina Pirkkahallissa?

Ei. Toistaiseksi striimaamme vain TamU:n kilpailulliset ottelut, ei harjoitusotteluita. Eli seuraavaksi lähetämme Kakkosen Cupin matsit.

EDIT: Cupin kotiottelut ja helmikuun alusta kotona pelattavat harjoitusottelut striimataan.
« Viimeksi muokattu: 10.01.2019 klo 16:30:20 kirjoittanut TamU Stream Team »
Neponen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Moralisch Weltklasse


Vastaus #77 : 10.01.2019 klo 20:35:19

Nyt on kova topparipari, mihin voi luottaa Ylos  Seuraavaksi sitten rakentamaan keskikenttää ja hyökkäystä

Kyllä! Sami on juuri sellainen pelaaja, mitä Tamu kaipaa - kokemusta löytyy liiton sarjoista reilusti, ja muutenkin vaikuttaa sympaattiselta kaverilta :) Ei muuten haittais vaikka roudaisi veljensä mukanaan, kovia pelimiehiä koko kolmikko.
konstru

Poissa Poissa


Vastaus #78 : 13.01.2019 klo 14:20:43

TamU ilmoitti juuri kokoonpanon illan matsiin eli :

1 Mikael Köngäs, 2 Arttu Mättö, 3 Sami Ekmark, 5 Eetu Rahkola, 6 Taavi Abruquah, 7 Elias Harala, 11 Tuomas Telemäki, 13 Tatu Peltoniemi, 15 Niko Äkräs, 16 Marcio Severino, 17 Oskari Ikonen, 18 Jere Remes, 19 Nikke Lindholm, 20 Verneri Uimonen, 21 Konsta Raittinen, 23 Ali Al-Fatli, 25 Omar Khary, 27 Nils Strömsholm, 62 Elias Alanen

Aika paljon täysin tuntemattomia kavereita (ainakin itselleni) nipussa, mutta myös positiivisia ylläreitä kuten Khary. Kyllä näillä ny peli saadaan.
« Viimeksi muokattu: 13.01.2019 klo 16:15:53 kirjoittanut konstru »
Tampere

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #79 : 13.01.2019 klo 14:26:56

Khary Ylos
Moe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #80 : 13.01.2019 klo 14:33:48

Kharylle kyllä Ylos

Muista nimistä silmiin pisti itselle aiemmin tuntemattomina Äkräs ja Ikonen. Äkräs ilmeisesti Ilves-Kissoissa ja HJS:ssä viime kaudet viettänyt keskikenttä ja Ikonen Joensuun JIPPOssa pelaillut maalivahti.
Tee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #81 : 13.01.2019 klo 14:37:31

Kharyn mukanaolo ehdottomasti positiivinen uutinen! Pikaisella googletuksella useampi viime vuonna punaisella puolella palkittu juniori löytyy tänään taas kokoonpanosta. Moni nuori luultavasti jo pudotettu vuoden vaihteessa tryout-jakson jälkeen.

Miehet2: kiertopalkinto Arttu Mättö
A1 ja B1: pytty Nils Strömsholm, veteraanipalkinto Niklas Lindholm
Tappara-malja: Tatu Peltoniemi (A-pojat)

Onko kellään Kostiaisen tai Järvelän harjoittelusta havaintoja?
Tampere

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #82 : 13.01.2019 klo 14:41:11


Onko kellään Kostiaisen tai Järvelän harjoittelusta havaintoja?
Oiskohan Roopella jotain pientä loukkia? Järvelälle parempi sarjataso lienee kolmonen, en ihmettelisi jos Nops miehen sainaisi.
Quethas

Paikalla Paikalla


Vastaus #83 : 13.01.2019 klo 17:53:17

Khary ja Uimonen tosiaan näyttävät tulevan takaisin kokoonpanoon, muuten kaikilla on alla yksi harjoituspeli sinipaidoissa. Kokoonpanoa on kuitenkin selvästi tiivistetty ja kun tuota nimilistaa katselee, pelaajarungon pohjanahan tuo näyttää ihan kelvolliselta.

Onhan se selvää, että avainpelaajia ja vahvistuksia tuo kokoonpano vielä kaipaa, Kostiaisen jatko olisi edelleen toivelistan kärjessä, lisäksi laidalle tarvittaisiin uusi Hiilloskorpi ja keskelle kaivattaisiin Kharyn jatkaessakin vahvistusta, sen verran ison aukon Maluka ja TPV:n kanssa Ykköseen matkaava Oras jättävät.

Nyt kokoonpanossa alkaa olla jo sen verran rutiinia ja kokemusta, että varmaan näiden uusien kavereiden todellinen taso tulee paremmin esille, minkä jälkeen on helpompi tehdä johtopäätöksiä jatkon suhteen.
konstru

Poissa Poissa


Vastaus #84 : 13.01.2019 klo 21:51:14

Ennakko-odotuksiin nähden hieno matsi tänään :) Khary päälliköi keskikentällä ja molemmat maalit palkitsivat omalla tavallaan, taisteltiin loppuun asti ja Taavi viimeisteli hienosti. Alanenkin pelasi maalissa hyvän matsin. Kyl se tästä taas!
Moe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #85 : 13.01.2019 klo 21:55:37

Komea voitto KTP:stä. Ylos

Kokeneempien pelaajien mukaan saaminen teki pelistä odotetusti stabiilimpaa, ja peli pysyi vuodenaikaan nähden yllättävänkin hyvin kasassa muutamaa pientä paniikkihetkeä lukuunottamatta. Pakko vähän kiimailla tästä Muran pelitavasta, jossa prässätään aktiivisesti ja hyökkäyksiin lähdetään turhia aikailematta.

Onnistujia tänään olivat ainakin keskikenttää ajoittain jopa dominoinut Raittinen, hyökkäyksessä erityisesti ensimmäisellä puoliajalla jatkuvaa kiusaa KTP-puolustukselle aiheuttaneet Remes ja Lindolm sekä toisella puoliajalla kentälle tullut ja maalinkin iskenyt Taavi Abruquah. Omar Khary toi henkilökohtaisella taidollaan rauhallisuutta pelinrakenteluun ja tarjoili voittomaaliin johtaneen keskityksen.

Toivottavasti lähiviikkojen aikana saadaan sopimukset tehtyä ainakin edellämainituista pelaajista niille, joilla ei vielä sopimusta ole. Muista ringissä pyörineistä ainakin toppari Mättö näytti pelaajalta, joka voisi jo tulevalla kaudella hypätä jonkinlaiseen rooliin.

Kaiken kaikkiaan siis varsin positiivinen matsi Sinipaidoilta, ja tästä voi jopa pienen innostuksen voimin lähteä odottelemaan Suomen Cupin matseja.
pillimehu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki ketkä pärjää :) premie league rules!


Vastaus #86 : 13.01.2019 klo 21:55:52

Hieno voitto tänään, vaikka KTP pelaskin omilla junnuilla ja testijanareilla. Tästä on hyvä jatkaa! Rahkola kyllä uhka omassa päässä...aivan liikaa virheitä jos meinaa tällä kaudella olla alakerran liideri! Ehkä loukkaantumiset vieneet parhaat päivät.Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #87 : 14.01.2019 klo 00:51:23

Hieno voitto tänään, vaikka KTP pelaskin omilla junnuilla ja testijanareilla. Tästä on hyvä jatkaa! Rahkola kyllä uhka omassa päässä...aivan liikaa virheitä jos meinaa tällä kaudella olla alakerran liideri! Ehkä loukkaantumiset vieneet parhaat päivät.

Rahkola tarvitsee pelejä ja toivottavasti niitä saakin ilman, että loukkaantumiset painavat.
MJoker

Poissa Poissa


Vastaus #88 : 14.01.2019 klo 09:48:15

Hieno voitto tänään, vaikka KTP pelaskin omilla junnuilla ja testijanareilla. Tästä on hyvä jatkaa! Rahkola kyllä uhka omassa päässä...aivan liikaa virheitä jos meinaa tällä kaudella olla alakerran liideri! Ehkä loukkaantumiset vieneet parhaat päivät.

Eri Rahkolan arviointiin. Toki muutama karkeampi virhekin, mutta niitä tulee alkukauden peleissä. Omaan silmään Rahkola-Mättö -topparipari pystyi kokoajan katkomaan vastustajien etupuolelta ja varsinkin Rahkolan katkoista käynnistyi monta vastahyökkäystä. Tilanteita niistä olisi toki voinut tulla paljon enemmän, mutta vähyys johtui lähinnä seuraavan pelaajan huonosta syötöstä.

Vaikka KTP oli testimiehisenä liikkeellä, oli TamU:n voitossa ja pelissä silti paljon hyvää. Erityisesti pelitapa miellytti silmää. Toki kuntopohjan pitää olla todella kova, että tuota kesällä jaksaa vetää pelin läpi saatika pelistä toiseen. Vaikka onnistujia oli monella rintamalla, nostaisin esiin Raittisen, Remeksen ja Ekmarkin illan erityis-onnistujina. Myös Nuoriso-osastossa esitti hyviä otteita. Voin kuvitella esimerkiksi Lindholmin Niken aiheuttavan päänvaivaa aika monelle topparille kesän aikana.
Quethas

Paikalla Paikalla


Vastaus #89 : 15.01.2019 klo 11:58:21

Kuten vuodenaikaan kuuluu, nyt näyttäisi tulevan paljon sopimusuutisia.

Mauno Sirén ja Antti Kuusinen tekivät sopimuksen TPV:n kanssa, joten lopulta kolme viime kauden TamU-pelaajaa lähti kokeilemaan kykyjään Ykkösessä TPV:n kanssa.

TamU puolestaan julkaisee huomenna kolme uutta pelaajasopimusta.
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #90 : 15.01.2019 klo 12:27:44

Isoja menetyksiä nuo TPV:n riveihin lähteneet. Olisiko sopimusuutisissa sitten korvaajia vai ainoastaan try-out-pelaajien sopimuksia tai jatkosopimuksia. Taavi Abruquah voisi olla ainakin yksi sopimuksen saavista.

Yleisesti ottaen materiaali näyttää tällä hetkellä putoamistaisteluun johtavalta, mutta aina voi toivoa Seddikin onnistuvan paremmin kuin edelliskauden valmentajat.
Moe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #91 : 15.01.2019 klo 13:22:31

Isoja menetyksiä, mutta eipä noista kukaan täysin korvaamaton ole. Oraksen jättämä aukko on tilkitty, mikäli saadaan sainattua Khary ja Remes. Siren saataneen korvattua joko Ekmarkilla, joka KTP-pelissä pelasi laidalla, tai sitten jollain vielä sopimuksettomalla pelaajalla. Kuusinen oli viime kaudella lohkon paras maalivahti ja hänen saappaidensa täyttäminen on hieman haastavampaa, mutta eiköhän sinnekin Kakkosen mitat täyttävä korvaaja saada. Alanen on väläytellä hyviä torjuntataitoja, vaikka avauspelaamisessa miehellä vielä tekemistä onkin.
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #92 : 15.01.2019 klo 15:06:03

Isoja menetyksiä, mutta eipä noista kukaan täysin korvaamaton ole. Oraksen jättämä aukko on tilkitty, mikäli saadaan sainattua Khary ja Remes. Siren saataneen korvattua joko Ekmarkilla, joka KTP-pelissä pelasi laidalla, tai sitten jollain vielä sopimuksettomalla pelaajalla. Kuusinen oli viime kaudella lohkon paras maalivahti ja hänen saappaidensa täyttäminen on hieman haastavampaa, mutta eiköhän sinnekin Kakkosen mitat täyttävä korvaaja saada. Alanen on väläytellä hyviä torjuntataitoja, vaikka avauspelaamisessa miehellä vielä tekemistä onkin.

Eikö Khary ja Remes ollut jo viime kauden joukkueessa, joten en ymmärrä miten nämä paikkaavat Oraksen? Ekmark ei vaikuta olevan hyökkäyssuuntaan Sirenin veroinen, mutta muuten kyllä varmasti hyvä korvaaja. Voi olla, että häntä kaivataan kuitenkin toppariksi.
Tampere

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #93 : 15.01.2019 klo 18:24:44

Oraksen viime kausi oli aika heikko, ihmettelen suuresti, jos avaukseen päätyisi KGB:ssa.

Kuusinen noista on isoin menetys ja vaikein paikattava. Nähdyn perusteella tosiaan Khary on Orasta parempi pelaaja. Puolustuksen avauksen paikoilla taitaa olla tällä hetkellä Ekmark, Rahkola ja Uimonen,  yksi paikka siis linjassa auki.
Tee

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #94 : 15.01.2019 klo 19:43:55

Oraksen viime kautta on turha erikseen lytätä, avainpelaaja kun olisi meillä edelleen ollut. Viime kaudella hän pelasi erilaisissa rooleissa ja erehtyväisen muistini mukaan usein alempana ja laidallakin. 2017 kaudella mm. Saaret antoivat liikkeellään paljon enemmän apuja kuin Grabo menneenä kesänä.

Remes nostanee tasoaan ja kehittyy tälläkin kaudella, luulisin, että saa sopparin. Entäs onko Mura peluuttanut 4-4-2 vai minkälaista muodostelmaa on odotettavissa cupin otteluihin?
WilsonAloha

Poissa Poissa


Vastaus #95 : 16.01.2019 klo 20:00:36

https://tampereunited.fi/sopimukset-kolmen-nuoren-pelaajan-kanssa/

Toivottavasti vielä saataisiin vähän kokemustakin tällä hetkellä todella nuoreen nippuun.
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #96 : 17.01.2019 klo 09:27:19

Saa TPV:n junnut kehittyä kovasti, että olisivat vastuunkantajia Kakkosessa. Isolla osalla Ilves/2 poikiakin Kakkonen tulee olemaan erittäin kova sarja. Mielenkiinnolla jäädään seuraamaan kehitystä.

Mites on, onko Muralle tulossa ketään taisteluparia vai meinaako vetää yksin koko kauden?
« Viimeksi muokattu: 17.01.2019 klo 09:37:18 kirjoittanut Yourworstnightmare »
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #97 : 17.01.2019 klo 10:38:17

Saa TPV:n junnut kehittyä kovasti, että olisivat vastuunkantajia Kakkosessa. Isolla osalla Ilves/2 poikiakin Kakkonen tulee olemaan erittäin kova sarja. Mielenkiinnolla jäädään seuraamaan kehitystä.

Näinhän se on. Muutama, noin 5, voi näitä olla kokoonpanossa ja varmaan ihan hyvin osa tulee pärjäämään Kakkosessa, mutta vastuunkantajiksi tarvitaan kokeneempia pelaajia. Onneksi näitä nyt voisi olla saatavilla useampaan linjaan, kuten puolustukseen Rahkola, keskikentälle Khary ja hyökkäykseen on toiveissa vielä Kostiaisen sopimus.
Moe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #98 : 17.01.2019 klo 11:41:54

Luulisi sieltä tosiaan sopimukset paukkuvan kaikille ringissä pyöriville viime kauden pelaajille, kunhan vaan sopimuksellisista yksityiskohdista päästään yhteisymmärrykseen. Itse olen ainakin vahvasti siinä uskossa, että mikäli näillä pelaajilla olisi haluja muualle, niin eivätköhän ne juuri tähän aikaan vuodesta treenaisi muualla. Kostiainen pelaa tietääkseni talven ajan futsalia, ja voi olla että hänen kohdallaan sopimusuutisia saadaan odotella kevääseen asti, mutta positiivisena merkkinä voitaneen kuitenkin pitää sitä, että Roopekaan ei ole tainnut ainakaan muualla käydä näytillä.

Eikä tietenkään kannata unohtaa myöskään sitä, että tyypillisesti joskus siinä maalis-huhtikuun taitteessa useat Kakkosen joukkueet ovat vahvistuneet pelaajilla, jotka ovat kevään treenanneet liigan tai Ykkösen jengeissä, mutta eivät lopulta kuitenkaan sitten ole onnistuneet saamaan sopparia.
Niinno

Poissa Poissa


Vastaus #99 : 17.01.2019 klo 21:32:05

Kostiainen TPV:n reeneissä tänään..

 
Sivuja: 1 ... 3 [4] 5 ... 17
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines