FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.08.2019 klo 03:14:54 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Seuraava kiinnitys?
Anthony Annan
Faith Friday Obilor
Mostagh Mosa Yaghoubi
Roope Riski
Mark Cuban

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: HJK 2019 - Suomen paras  (Luettu 6233 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
letsgo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FK Torpedo Moskova


: 22.11.2018 klo 21:28:12

Perustettu: 1907
Kotistadion: Telia 5G -areena
Kotisivu: www.hjk.fi
Instagram: www.instagram.com/hjkhelsinki
Facebook: www.facebook.com/hjkhelsinki1907

HJK 2019 - Suomen paras


Lupsakkoo iltoo! Se on let's go ja meininki on taattua laatua :) Odotettu ja paljon toivottu Klubin 2019-kausireportaasi saa päivänvalonsa, kiitos copa de kybän viimeisimmän iltahuudon... Neutraalia kirjoittajaa on harvoin saatavilla, joten lottovoitosta voidaan puhua tämän analyysin kohdalla (kritiikkini on viiltävän kliinistä). Tästä se lähtee! Ei muuta kuin tervetuloa seuraamaan Suomen tehokkaimman edesottamuksia, klubine crew - let's mennään!!

HJK hyökkäsi kauden 2018 kimppuun tuplamestareina. Vuotta 2017 voidaankin pitää Mika Lehkosuon aikakauden toiseksi kovimpana saavutuksena heti Eurooppa-liigan menestyksen jälkeen. Kuiva menestymättömyyden esirippu poljettiin maan alle lopullisesti ja kaino toive oli odottaa tulevalta jotain parempaa, €oooh-pelejä.

Veikkausliigakausi käynnistyi 8. huhtikuuta Ilvestä vastaan, minkä jälkeen Klubille ei löytynyt pysäyttäjää. Kaksikymmentäneljä voittoa, kuusi tasapeliä ja kolme tappiota ovat karua kertomaa, jota ei voi kuin kunnioittaa. Kausi kotoisassa liigassamme oli liki täydellinen, jopa muuan anttimuurinen olisi ylpeä vastaavanlaisesta tuloksesta. Ylivoimasta omaa kieltään puhuvat "Bana" Lehkosuon valinta kuukauden valmentajaksi 3 kertaa ja juonikkaan brassi Klaussin valinta kuukauden pelaajaksi 2 kertaa. Mestaruustansseja tanssattiin lokakuun lopulla ja aika näyttää, että mikä on joukkueen vaihtuvuus näinkin onnistuneen taipaleen päätteeksi. Ainakin Juha Pirinen tulee löytämään itsensä Ruotsista (näin Innasen Timppaa lainatakseni).Tätä miestä tuskin tämän kauden jälkeen enää Suomessa nähdään.

Jos jotain vähemmän mairittelevaa kaudesta on keksittävä, niin olkipukiksi valikoituu joukkueen taso Euroopan mittakaavassa. Lilliputeille mallia Wales ja Liettua pärjätään hienosti, mutta Slovakian tai vaikka Albanian kärki on liian kaukana - puhumattakaan kazakki-ystäväisistä. Jostain pitäisi löytää se kuuluisa ylimääräinen vaihde silmään. Tässä seuraikoni Ägä asettuu arvoon arvaamattomaan; joko naarataan a)rehti liikevoitto dollarit kiiluen silmissä tai b) tehdään "JJK:t" urheilullisen menestyksen ehdoilla, toinen kärsii aina toisesta. Myös tuskalias cup-urakka pissi mietaan julumaa juhhaa silmään: Inter oli kaikesta huolimatta maalin parempi, eikä hoppee oo häppee...Bana+HJK=mestaruus. Vanha kaava toimii aina.


Uudet tuulet - valmennuksellinen twist?


HJK henkilöityy tällä erää hyvin voimakkaasti Mika Lehkosuohon. Tätä ei helpota huippukivan kauden jälkeen railakkaampien rahapatojen ääreen lähteneen Jose Riveiron mukanaan viemä perintö. Rive jättää lähtiessään suhteellisen suuren aukon etenkin teknistaktisessa mielessä, mutta yllätyksenähän tämä ei varsinaisesti foorumin syväkurkuille tullut, jotka tiedostivat projektin määränpään.

Rivelle korvaajaa ei haettu kauempaa kuin Lissabonin jalkapalloyliopistosta, josta kokenut liigaratsu, mutta sitäkin noviisimpi valmentaja Jani Sarajärvi ponnistaa kannuksiaan hakemaan. Mikäli lehtitietoja on uskominen, niin Sarajärvi kuin Bana ovat kokeneet hengenheimolaisuutta toisiaan kohtaan. Tässähän piilee alku jonkun suuremman... Joka tapauksessa kiinnostavin lutuurikysymys tällä haavaa on se, että jatkaako Peltsi?Maalivahtivalmentaja Ville Wallen (vas.) ja joukkueenjohtaja Markku Peltoniemi muodostavat mestaruusjengin karismaattisen selkärangan.

Banapallo sitä ja banapallo tätä - vihaajia on helpompi saada, kuin faneja. Kaikesta huolimatta Mika Lehkosuo on saanut erittäin korkealla pallonhallintaprosentilla (60) pelaavan miehistönsä kaudesta toiseen sellaiseen matalaliitoon, ettei pysäyttäjiä Suomen rajojen sisäpuolilta löydy. Kuvaavaa onkin, että Lehkosuon oppipojat (Toni "Tuutti" Koskela ja Vesa Vasara) koutsasivat tiiminsä Banan vanavedessä sijoille 2. ja 4. Äärimmäisyyksiin tällä pelikirjalla ei kuitenkaan kannata mennä tai käy saijonaarasta mallia Vuorisen Pete ja VPS.Jotain vanhaa, jotain tuttua.

Onkin vain ajan kysymys, kuinka kauan Mika Lehkosuo pysyy HJK:n peräsimessä. Viimeksi tällä viikolla ruotsalainen Kalmar kisutteli Uefa Pro -käskijää aidan vehreämmälle puolelle. Katsoa sopii, että kenellä kestää sisu ja kumman puntti tutisee?


Liikkuja tarvitaan - liikkuja tulee


Huippukivan kauden jälkeen vain se on selvää, että imu HJK:sta on vahvasti ulospäin suuntautuvaa. Isot kalat käyvät täkyihin ja mikäli kristallipalloni äityy horisemaan muuta kuin Sherif Ashrafin, Amr Gamalin, Konanin, Havenaarin Miken, Chrisantusin tai Jean Jaques Boughougin kaltaisia nimiä, olen yllättynyt :) Faneille tämä silly seasonin aika on luonnollisesti raskas, mutta olkaa huoleti: vaikka HJK:n urheilujohto vaikuttaa juuri paraikaa siltä kuuluisalta laiskalta lahnalta, sillä on muutama herkkuloukko ankeriaansa varalle. Ankerias (tässä tarinassa Morelos) iskee koukkuun, jonka pihtiote on lopulta miljoonien arvoinen. Tähän suomalaiseen menestystarinaan tarvitaan luonnollisesti Lindblomin Jompe, lupaus paremmasta elämänlaadusta sekä Ägän nuorekasta pöhinää, mutta kaikki aikanaan klubilaiset.

Luonnollisesti ankerias voi polskia anteliaammille apajille ja joulukanterileikin ensimmäisestä akkunasta kurkistaa Anthony Annan - Faith Friday Obilor -tandemi. Tässä tilanteessa parempaa täsmähankintaa tuskin kukaan voisi kuvitella ja hengittäminenkin olisi puoliksi helpompaa näin sulan maan aikana.Kansainvälistä kokemusta ja maajoukkueratsuja tarvitaan aina.
 

Sopimustilanne 11/2018:


Veräjänvartijat:

Maksim Rudakov
Markus Uusitalo

Alakerta:

Rafinha
Daniel O'Shaughnessy
Roni Peiponen
Valtteri Veisaho
Laitinen
Kouassivi-Benissan

Puolivälin krouvi:

Sebastian "Sebu" Dahlström

Yläkerta:

Akseli "Aksu" Pelvas
Eetu Vertainen
Lassi Lappalainen
Riku Riski
Enoch Banza
Evans Mensah


Mitä seuraavaksi HJK?


Vuosi 2019 tulee olemaan Helsingin Jalkapalloklubille monella tapaa vedenjakaja. Kehä kolmosen sisäpuolella päästään nauttimaan suomifutiksen kiiltokuvakekkereistä, Stadin derbyistä, minkä lisäksi HJK vankistanee dynastiaansa suomalaisen ammattilaisjalkapallon keulakuvana entisestään. Taloudellista voittoa tulee enemmän kuin koskaan ja tavoitteet ovat maltillisen todentuntuisia. Pitkässä juoksussa on siis kysyttävä näiden seikkojen riittävyyttä helsinkiläiselle jalkapalloyleisölle, se nimittäin katosi katsomoista tämän kauden aikana. Halvat kausarit, onnistuneempi markkinointistrategia, rosoisemmat pelaajapersoonat... Potentiaalisia vetovoimatekijöitä voidaan listata ruutupaperiarkeittain, eri asia on taas se, että kuka vastaa?

Lyytikäisen Olli-Pekka?

Riihilahden Aki?

SINÄ, YKSiTTÄINEN KANNATTAJA?Tästä on kyse klubilaisuudessa aidoimmillaan


Veikkaus 2019 - letsgon roiskaisu
Eli rehellisesti sanoen kellot soivat rollossa. RoPS on suurin haastaja ja mikäli rovaniemeläisposse ravistelee Klubia isommin, voi tuloksena olla ihan mitä vaan - jopa menetetty sarjapaikka.

« Viimeksi muokattu: 22.11.2018 klo 23:14:01 kirjoittanut letsgo »
Hiiritin

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #1 : 22.11.2018 klo 21:46:12

:(
Keskiviikko

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Medo


Vastaus #2 : 22.11.2018 klo 21:57:47

Saako toivoa, että nimimerkki Kim Suomisen Ponnari tekee 2020 Klubitopicin?
S.K.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #3 : 22.11.2018 klo 21:59:39

Ei jatkoon ja kaikille bänniä.
DiBiagio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #4 : 22.11.2018 klo 22:02:03

:D Ylos  eiku edellinen topikki vaan lukkoon.

Äänestys kruunaa tämän avauksen.
Kärsä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jorma Vullin kuoleva made


Vastaus #5 : 22.11.2018 klo 22:29:50

Tämähän voi ihan hyvin olla offseason topikki ja joku tekee sitten kauden alla sen oikean kausitopikin. Näinhän ne kausiotsikoiden teko on periaatteessa linjattukin, vai onko jotain muuttunut?
Shaft!

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1907


Vastaus #6 : 22.11.2018 klo 22:36:27

Spangen

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 22.11.2018 klo 22:47:18

Muun kestää, mutta Markkasen kuvaa ei. Ei jatkoon ja topikki lukkoon. Hyvä yritys kuitenkin.
Billy the Badger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ФК «Паруса» Силтавуорэнранта


Vastaus #8 : 22.11.2018 klo 23:02:06

Tämähän voi ihan hyvin olla offseason topikki ja joku tekee sitten kauden alla sen oikean kausitopikin. Näinhän ne kausiotsikoiden teko on periaatteessa linjattukin, vai onko jotain muuttunut?

Kiima on kuollut. Kuluneen kaudenkin topaasi on se marraskuussa avattu. Tämä oli lähinnä järkiratkaisu siihen, kun lohkovaiheeseen marssittiin toista vuotta putkeen ja ikkunoista ja ovista tuli havenaareja.
rojadirecta

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 22.11.2018 klo 23:19:44

Oi voi..
M.U.R.SU.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: One and only The Läski-Ronaldo


Vastaus #10 : 22.11.2018 klo 23:34:47

Ihme ininää. Huikea avaus Ylos
Pyrkka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sadik, Carroll & Vertainen


Vastaus #11 : 22.11.2018 klo 23:45:10

Vasta kolmas otsikko muutamassa tunnissa Ylos
värtöbär

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1907


Vastaus #12 : 23.11.2018 klo 00:25:23

Lutuur. Tuoppi
letsgo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FK Torpedo Moskova


Vastaus #13 : 23.11.2018 klo 00:36:53

Oi voi..
Toivottavasti modet ottaa kantaa, että miten tälle käy. Kiinnitys tai topic lukkoon ja avaajalle bannia!  :)

Ping Buffy la Cazavampiros
Ping straiter
Silvennoinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Iivo Niskanen


Vastaus #14 : 23.11.2018 klo 01:06:09

Muun kestää, mutta Markkasen kuvaa ei. Ei jatkoon ja topikki lukkoon. Hyvä yritys kuitenkin.

Sama.
Bacchus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuomo Saarnio Loyals


Vastaus #15 : 23.11.2018 klo 01:15:50

Yritys hyvä 10. Ehdottomasti jatkoon.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bob cut


Vastaus #16 : 23.11.2018 klo 01:16:25

Vasta kolmas otsikko muutamassa tunnissa Ylos

Mitä on ollut Suomen kliinisimmän ja Suomen parhaan lisäksi?
Pyrkka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sadik, Carroll & Vertainen


Vastaus #17 : 23.11.2018 klo 01:22:15

Mitä on ollut Suomen kliinisimmän ja Suomen parhaan lisäksi?

"Offseason" kävi välissä pikaisesti.
Pallokassi

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 23.11.2018 klo 09:38:04

Avaukselle hatunnosto ja tästä alkaa kiima kohti kautta 2019! Voitetaan kaikki!!
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #19 : 23.11.2018 klo 09:44:47

Uutta ja parempaa avausta pystyyn vaan.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines