FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
28.02.2020 klo 23:24:35 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 14 [15] 16 ... 19
 
Kirjoittaja Aihe: Mikkelin Palloilijat 2019 - 90-vuotisjuhlakausi  (Luettu 136623 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
DinoZoff

Poissa Poissa


Vastaus #350 : 15.08.2019 klo 14:23:12

TERVETTÄ uhoa vastustajilta tarvitaan aina! Ja onhan se MP:n seuraava häviö tulossa. Eri asia on sitten milloin. Mutta muistutuksena vaan että  MP:llä on 6 voittoa ja 1 tasapeli seitsemästä vieraspelistä. Se on kova vierasrekordi. Kotona - siellä "stadionilla"  - on sen sijaan ollut nihkeämpää...
Sepp Maier

Poissa Poissa


Vastaus #351 : 16.08.2019 klo 08:22:35

Hyvät on MPeen saldot, mutta ei Jäps ihan huonosti ole viime aikoina pelannut. 9 viimeistä peliä, 5 voittoa ja 4 tasapeliä. Tasapelit tulleet top 3 joukkueita vastaan, sekä klubijunnuja. Ei siis huono.
Kotikentällä piesty mm. NJS 5-0, sudet 6-1 ja Mikkelin punaiset 2-0.

Ennen MP ottelua harjoitellaan nurin Joensuun itkupillit sekä mustat hurmurit.
Mussi Volante

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs, Ceo, Die Geißböcke


Vastaus #352 : 16.08.2019 klo 10:11:41

Hyvät on MPeen saldot, mutta ei Jäps ihan huonosti ole viime aikoina pelannut. 9 viimeistä peliä, 5 voittoa ja 4 tasapeliä. Tasapelit tulleet top 3 joukkueita vastaan, sekä klubijunnuja. Ei siis huono.
Kotikentällä piesty mm. NJS 5-0, sudet 6-1 ja Mikkelin punaiset 2-0.

Ennen MP ottelua harjoitellaan nurin Joensuun itkupillit sekä mustat hurmurit.
Tarkennusta "liiottelemaasi" eli Mp-MiPK  ... tulos 1-0
kyrpäjyrä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Against modern football


Vastaus #353 : 16.08.2019 klo 14:36:57

Tarkennusta "liiottelemaasi" eli Mp-MiPK  ... tulos 1-0

Niin siis jäps-kissat 2-0
Mussi Volante

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs, Ceo, Die Geißböcke


Vastaus #354 : 16.08.2019 klo 15:49:09

Täällä käsi ylös virheen merkiksi, opetellaan tarkemmiksi jatkossa
« Viimeksi muokattu: 16.08.2019 klo 15:51:36 kirjoittanut Mussi Volante »
HerraHartia

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiKi, Jiikoo


Vastaus #355 : 17.08.2019 klo 14:28:15

Selviskö Dos Santos rottailustaan ilman mitään rangaistusta? Tänäänkin näköjään kokoonpanossa...
Parsifal

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #356 : 17.08.2019 klo 17:15:58

Oino kentälle! Tuoppi Ylos
JoenDoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Yhteisöjäni ja arvojani edustavat


Vastaus #357 : 17.08.2019 klo 21:22:51

Empeen ylivoima vie ilmeisesti mielenkiinnon spämmäämisestäkin.
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #358 : 17.08.2019 klo 21:56:25

Viime sunnuntaisesta ekstaattisesta esityksestä pudottiin tänään ruohon tasolle, hyvä ettei alle. Onneksi pisteitä tuli kuitenkin ne tarvittavat kolme.

Mello huilasi, Bennolle ensimmäinen avauspaikka ja Oinokin pelasi ensimmäiset minuuttinsa, siinäpä ne tärkeimmät huomiot. Avaustappio ei nytkään ollut kovin lähellä, tasapeli oli. Jatkossa vastus ei enää heikkene vaan kovenee. Toivottavasti se motivoi myös korvien välisen alueen. Sieltä pääkopasta se syy ehkä löytyy siihen miksei Susia murskattu.

Parempia pelejä odotellessa ollaan tyytyväisiä sarjataulukon lahjomattomaan ilmiasuun.
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #359 : 17.08.2019 klo 23:17:57

Kyllähän tuo Länsi-Savon juttu ja valmentajan kommentit olivat outoja. Siinä kyllä ulkoistettiin valmennuksen rooli ja tekemisten vaikutus siihen mille peli kentällä näyttää?!

"Intiaani jalkapalloa" mitä tuo mahtaa tarkoittaa? 

Hyökkääjät tehneet parikymmentä maalia ja johdetaan sarjaa,  onko lehden ja valmentajan ryöpytys ansaittua. Tänään oli taas pallonhallinta kunnossa, mutta kurinalaista ja organisoitua pelaaminen ei ollut.

Toivottavasti Oino pystyy ottamaan "pelastavan" messiaan roolin, jota media ja valmennus nyt viestinnällä tarjoaa...Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #360 : 18.08.2019 klo 07:28:39

Viime sunnuntaisesta ekstaattisesta esityksestä pudottiin tänään ruohon tasolle, hyvä ettei alle. Onneksi pisteitä tuli kuitenkin ne tarvittavat kolme.

Viime sunnuntain "ekstaattisen" pelin muisto ja positiiviset vaikutukset onnistuttiin viikon aikana ihan  oman viestinnän avulla "hautaamaan" nopeasti syvälle ruohon alle.

Viikon aikana mediassa ja ennakoissa rakennettu focus eiliseen peliin keskittyi Oinon paluuseen ja välittömään "hattutemppuun". Kun näin ei käynytkään, purkautui median ja valmennuksen pettymys minusta varsin epäoikeudenmukaisesti kippaamalla "likasanko" muun hyökkäys kaluston niskaan.

Joukkueen pelaaminen näytti eilen hermostuneelta, mutta ei kai sitä voi pitää ihmeen, jos valmistautumista edeltävää viikkoa hieman pintaa syvemmältä pohtii.

Aamun lehtijutussa nostettiin kyllä ansiokkaasti liian usein huomiotta jäävä puolustuspää framille, mutta tuo yläkerran mollaaminen meni yli ymmärryksen?!

MP:n viestintä, sen määrä ja ulkoasu on aivan valtakunnan huippua. Sisältö ja sen laatu on vain usein hämmentävän ristiriitaista ja epäloogista, jos sillä pyritään kannustamaan joukkuetta maksimisuorituksiin?! Kulunut viikko siitä "hyvä" esimerkki...

Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #361 : 18.08.2019 klo 07:33:50

Sori, edellisessä vain  ensimmäinen virke on bluevitoselta lainattua ja loppu kommenttia siihen... tekniikka ei ole täysin hallussa 😊
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #362 : 18.08.2019 klo 09:49:55

Piti vielä tarkistaa ihan tilastoista, tuo Länsi-Savon väittämä MP:n hyökkäyksen "tehottomuus".

MP tehnyt 29 maalia ja vain JäPS 31 maalillaan edellä A-lohkossa. Järvenpääläiset päästäneet sitten kolminkertaiseksi omiinsa.

B-lohkossa kolme joukkuetta tehnyt enemmän kuin MP ja sitten C-lohko on oma lukunsa maalimäärissä, siellä kun pisteautomaatti joukkueet laskeneet jo nyt 40 - 50 maalia omiin.

Eli kyllähän tuo lehden tehottomuus väite on vähintään liioiteltua ja tarkoitushakuista. A-lohko on tasainen ja häntäpään joukkueet pystyvät hyvänä päivänä kaatamaan kenet tahansa.

MP:n maalit jakautuneet vain isolle joukolle pelaajia,  joten yksittäisten pelaajien maalimääriin tuijottaminen, varsinkin peliminuutteja tutkimatta johtaa harhaan. Eikö ole parempi, että maalinteko potentiaalia on laajasti, eikä vain yhdellä tai kahdella piikissä?!

Minusta MP:n pelaaminen ja maalisaldotkin kuvaavat ja näyttävät hyvin millainen joukkue on. Täynnä taitavia, kyvykkäitä ja halukkaita pelaajia pyrkimään myös itse ratkaisuihin. Valmentajan tehtäväksi jääkin oikeastaan vain hillitä ja ohjata yksilöitä pelaamaan joukkuepelin ehdoilla.

Terävyyttä ja kliinisyyttä voi aina vaatia enemmän ja siinä on bluevitosenkin mainitsema "päänuppi" eli itseluottamus isossa roolissa. Sen kasvua ja kehittymistä ohjaa joukkueessa valmentajat, jos joukkue tekee muuten työnsä harjoituksissa ja peleissä  sataprosenttisesti.

Toivottavasti toimittajat ja muutkin  perehtyvät asioihin hieman pintajulkisuutta syvällisemmin, ennen kuin kippaavat seuraavan "likasangon" ...

bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #363 : 18.08.2019 klo 11:00:31

Hiukan tohdin epäillä MP:n viestinnän vaikutusta joukkueen otteisiin. Valmentajan kommentit medialle ja oma tiedotuskin heti pelin jälkeen pitäisi tietenkin olla objektiivista ja pohdittua, mutta ihminen on rajallinen olento. Tämä koskee niin pelaajia kuin valmentajaa.

Tärkein viestintä joukkueen kannalta tapahtuu kuitenkin viikon treeneissä ja ottelupalavereissa. Kuinka analyyttista ja kuinka kannustavaa se itse kullakin valmentajalla on, emme voi tietää kun emme ole paikalla sitä kuulemassa.

Elisen pelin hankaluuteen voi valmentaja etsiä syitä itsestään, joukkueestaan, tuomarista tai vastustajasta. Nyt mainittiin tehottomuus. Kuten Piällysmies totesi, joukkueen tehot ovat tosiaankin monen pelaajan harteilla, eivät pelkäästään ns hyökkääjäpelaajien.

Minusta tuntuu että MP:n vahvuus ja paradoksaalisesti myös heikkous on hyvin toimiva permanentti. Puolustus pelasi eilen tutussa formissaan, tosin ei sekään virheettömästi. Keskikentällä oli kaksi muutosta kun Mello ja Kuhmonen huilasivat. Hyökkäys jatkoi siitä, mihin erinomainen Nollanelospeli päättyi. Oliko sekä Kuhmosen että Mellon poissaolo liikaa tutuille syöttö-, prässi- ja liikekuvioille? En osaa sanoa.

Eräs viisas huomautti minulle viikko sitten, että tässä vaiheessa kautta MP on usein rekrytoinut isonkin nipun kovia nimiä. Jotain kriisiä on usein ollut, mutta kolmen-neljän aivan uuden pelaajan tulo on yleensä vain sotkenut kuvioita ja peli on mennyt enemmän sekaisin. Tällä kaudella on ollut toisin. Oinon ja Bennon pestaaminen on maltillista ja toinen heistä erittäin tuttu pelaaja.

Asema sarjataulukossa on edelleen hyvä, ensimmäiseen tappioonkin on vielä varaa. Toivottavasti juhlapelin ja koko loppukauden lataus löytyy ja päästään Nollanelospelin keskittyneeseen huippuvireeseen. Joukkue on parhaimmillaan Ykkösen tasoa ja ansaitsisi nousta. Suurin vastustaja on siellä korvien välissä.
pena pena

Poissa Poissa


Vastaus #364 : 18.08.2019 klo 14:28:41

MP:tä ei todellakaan käy moittiminen tämän kauden osalta.  Jos näin jatketaan, niin nousu tulee ja nykyisen joukkueen rungon toivoisi silloin säilyvän. 

Kuten täällä on jo todettu, MP on lohkon toiseksi tehokkain joukkue, kun tehokkain eli JäPS on tuttuun tyyliinsä puolustuspäässä selvästi heikompi.  Tilastot osoittavat, että kakkosesta ykköseen nousseiden joukkueiden säilymistodennäköisyys paljon kovemmassa sarjassa on vahvasti yhteydessä tiiviiseen puolustukseen.  MP:n lisäksi Jipolla on tämä puoli kunnossa ja Joensuun iloiset pelipojat lienevät vakavin uhkaaja MP:n nousulle olettaen, että kumpikin jatkaa tasollaan kauden loppuun.

Sudet-peli on nyt turhaan nostettu tikun nokkaan.  Kauden mittaan tulee kaikille huonompia hetkiä, mutta tästäkin sentään tuli voitto.  Sudet oli kyllä mielenkiintoisella tavalla tällä kaudella todella hankala vastus MP:lle: Molempia kohtaamisia MP hallitsi täysin ja oli tilastojen mukaan aivan ylivoimainen.  Kuitenkin toinen päättyi tasan ja toisesta tuloksena oli niukka voitto.  Ehkä Sudet vain osasi pelata oikein paremmaksi tiedettyä joukkuetta vastaan?  Ja ehkä MP:n pelaajilla todellakin oli ns. ajatukset vähän muualla.  Mutta kauden tähänastisia saavutuksia ne eivät himmennä.

Veikkaanpa, että mainittu Länsärin kirjoitus heijastelee kannattajien ikiaikaista pelkoa, että tämä menestys ei kannakaan loppuun saakka.  Että tästäkö se alamäki alkaa?  Tällä hetkellä en näe mitään syytä tällaiseen pelkoon, mutta toki valmennuksen on taitavasti osattava pitää joukkuehenki hyvänä ja fokus olennaisessa.  Koska, lainatakseni Bluevitosta: "Suurin vastustaja on siellä korvien välissä."
racing

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mikkelin Palloilijat


Vastaus #365 : 21.08.2019 klo 09:16:00

http://mikkelinpalloilijat.fi/2019/08/21/edustus-aatu-manninen-jjksta-mpn-keskikentalle/
Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #366 : 21.08.2019 klo 12:43:55

Hyvän ukon saitte keskikentälle. Adilta ei ehken löydy mitään yksittäistä huippuominaisuutta mutta on tasaisen kova oikeastaan millä mittaroinnilla hyvänsä mitattuna.
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #367 : 21.08.2019 klo 17:13:26


Uutisessa kerrotaan Mannisen pystyvän pelaamaan keskikentällä kaikissa rooleissa. Varmaan ihan totta, mutta selvästi parhaimmillaan hän on alempana keskikentällä pyörittämässä peliä. JJK yritti peluuttaa häntä toissakaudella hyökkäävämmässä roolissa, mutta ei hän siihen ylemmällä tasolla soveltunut. Siinä hommassa pitäisi olla suoraviivaisempi ja aktiivisempi ylöspäin pelaamisessa. Harvoin Manninen on se, joka on maalin syöttänyt. Hän on edesauttanut hyökkäyksen käynnistämistä ja pitää pelivälineen omalla joukkueella, mutta ei ole se joka sen ratkaisevan syötön antaa. Tällä kaudella kolmosessakin on ollut turhaa paikallaan jauhamista, kun pitäisi oikeasti saada palloa nopeammin ylöspäin. Kun liikaa viivyttelee, on vastustaja valmiina. Kiitos heikkojen vastustajien, on voittoja silti tullut. Manninen on/oli tärkeä ja hyvä pelaaja omassa roolissaan. Jos MP käyttää häntä oikein, niin hyötyä on varmasti.
Yltiöoptimisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #368 : 22.08.2019 klo 21:22:42

https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/saannot-ja-maaraykset/kurinpito/kurinpitopaatokset

Dos Santosille kolmen matsin bänni.
pena pena

Poissa Poissa


Vastaus #369 : 22.08.2019 klo 22:08:07


Lucaksen poissaolo on kyllä paha menetys, mutta jos homma olisi yhden miehen varassa, niin olisihan se heikolla pohjalla.   Otetaan tämä vastaan ja suunnataan katseet eteenpäin.

Juhlaottelu lähestyy ja samalla kausi alkaa kääntyä kohti syksyn pimeneviä iltoja.  MP on ollut Jipon ohella lohkon tasaisin suorittaja, kun taas kärkijoukkueiden takana on havaittavissa pientä yskähtelyä.  Jäps ja Viikingit hengittävät toki edelleen vahvasti niskaan ja ovat valmiita kuromaan eroa umpeen, jos kärkikaksikolla ote herpaantuu. 

Näin ei toivottavasti käy ainakaan MP:lle 90-vuotisjuhlaottelussa Reipasta vastaan.   Vastustaja on kylläkin arvaamaton varsinkin, jos sillä on jälleen FC Lahden vahvistuksia mukanaan.  Kotijoukkueen on oltava tarkkana ja aloitettava juhliminen vasta pelin jälkeen.  Näistä hehkutetuista ”tapahtumakotiotteluista” ei kyllä koskaan tiedä, saattavatpa kasata liikaa paineitakin, mikä sitten voi johtaa pettymykseen.  MP:n kotisaldo on jo nyt jokseenkin tasapelivoittoinen, mutta toivotaan, että rentous ja peli-ilo saavat lauantaina vallan.

Loppukauden ohjelma on kärkipään joukkueilla melko samantasoinen, ehkä Viikingeillä hieman helpompi.  Pepon tilanne näyttää piristymisen jälkeen taas huonolta ja Klubikin on pudonnut jo kuuden pisteen taakse.  Näyttäisi siis siltä, että MP, Jippo, Jäps, Viikingit ja Reipas jakavat kärkipaikat.  Yksi jää tässä piirileikissä ilman tuolia.  Jos MP kaataa lauantaina Reippaan, niin se antanee osviittaa lopullisesta neljän ryhmästä.  Pisteitä on toki yhä jaossa melko paljon ja joku voi kauden lopussa vielä nuukahtaa ja joku toinen yllättäen piristyä.

Tasaisen vauhdin talukolla MP päätyisi n. 50 pisteeseen, mikä olisi oikein hyvä saavutus.  Siihen pääsisi neljällä voitolla ja kahdella tasapelillä.  Kovaa vääntöä on tiedossa ja jos käy niin, että päätöskamppailussa Kissat taistelee putoamista vastaan, niin dramatiikka on todellakin luvassa loppuun asti.
Piällysmies

Poissa Poissa


Vastaus #370 : 23.08.2019 klo 12:45:21

Kova sanktio fyysisesti mitättömästä hipaisusta, joka tosin täytti kuittauksen piirteet...

JIPPO onnistui siis hyvin taktiikassaan kuumentaa avainpelaajia, tuohon olisi vaan pitänyt vastata tekemällä pari maalia.

Onneksi MP:llä nyt laaja miehistö ja valmentajalla vaihtoehtoja paikata Lucasin poissaolo. Mello ehkä napsu ylöspäin, hyvin saman tyyppinen kuin maanmiehensä, ehkä hieman suoraviivaisempi?!

Tänään me kannattajat torille juhlimaan 90 - vuotiasta seuraa ja siinä samalla hieman nuorempaa keskikenttämiestä, Onnea Tare!  😊

Pelaajilla huomenna työpäivä, joten juhlat heillä sitten myöhemmin syksyllä! 👍
Kalakalle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP, Maajoukkue


Vastaus #371 : 24.08.2019 klo 19:20:24

VITTU NOUSTAAN!!!
Valoissa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #372 : 24.08.2019 klo 19:34:02

Emme häviä ehkä enää koskaan.

Noustaan!
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #373 : 24.08.2019 klo 20:27:29

Olipa hyvät bailut!
Sammy on kunkku.
Savon Sonni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP & Polk High


Vastaus #374 : 24.08.2019 klo 21:36:26

Olipa hyvät bailut!
Sammy on kunkku.
Täydellinen kierros pisteiden suhteen jos vihuja miettii. Juhlapelistä tuli voitto, enpä olisi uskonut. Jatketaan juhlia..

 
Sivuja: 1 ... 14 [15] 16 ... 19
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines