FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.05.2021 klo 18:25:31 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Hakan lopullinen pistemäärä Ykkösessä 2019?
77
76
75
74
73
72
71
70
69
68
67
66
65
64
63
62
61
60
59
58
57
56
55
54
53
52
51
50
49
48
47
46
45
44
Haka ei pelaa kautta 2019 loppuun
Liverpool

Sivuja: [1] 2 ... 52
 
Kirjoittaja Aihe: Valkeakosken Haka 2019 - Temen johdolla tähtiin?  (Luettu 324640 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vastapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


: 25.11.2018 klo 14:25:16


Perustettu: 1934
Kotistadion: Tehtaan kenttä (kapasiteetti: 3200)
Kausia pääsarjassa: 61
Mestaruuksia: 9 (1960, 1962, 1965, 1977, 1995, 1998, 1999, 2000, 2004)
Suomen Cupin mestaruuksia: 12 (1955, 1959, 1960, 1963, 1969, 1977, 1982, 1985, 1988, 1997, 2002, 2005)
Sijoitus kaudella 2015 Ykkösessä: 5.
Kotisivut: www.fchaka.fi
Facebook: www.facebook.com/fchakavalkeakoski
Twitter: www.twitter.com/fchakaofficial
Instagram: https://www.instagram.com/fchakaofficial
Snapchat: Löytyy, osoitteesta ei hajua

Kausi 2018

Haka lähti kauteen 2018 varovaisen toiveikkaana. Kaudella 2017 Haka oli Keith Armstrongin johdolla parantanut sijoitustaan sarjataulukossa edelliskauteen verrattuna ensimmäisen kerran sitten syksyn 2007 hopeajuhlien. Tuon kauden jälkeen yhdeksän kauden ajan Haka oli pudonnut sarjataulukossa ja jopa sarjajärjestelmässä vuosi vuodelta alaspäin.

Kauden 2018 menestystoiveita varjosti kuitenkin syksyn 2017 varsin kummallinen pelaajapolitiikka, kun edellisen kauden kolmesta parhaasta pelaajasta kaksi päästettiin käytettävissä olleista optioista huolimatta muualle. Diogo Tomas siirtyi Ilvekseen pelaamaan Veikkausliigaa ja Kalle Multanen Kokkolaan nostamaan KPV:tä Liigaan. Molemmat pelaajat olivat kauden kuluessa uusien joukkueidensa avainpelaajia.

Haka kokosi lopulta aiempaa ehkä hieman nimettömämmän, mutta toisaalta tasalaatuisemman ja aiempia edullisemman joukkueen, joka oli kauteen lähdettäessä keski-iältään sarjan toiseksi nuorin ennen Klubi 04:sta. Vaikutti siltä, että seuran resursseja säästellään seuraavan kauden nousutavoitetta varten.

Talvikaudella Hakan tulokset olivat jossain määrin rohkaisevia, eikä joukkue näyttänyt ainakaan tulosten valossa juuri heikentyneen edelliskaudesta. Armstrongin ja Teemu Tainion muodostama valmennuskaksikko oli saanut melko yksinkertaisen pelitavan runtattua pelaajien pääkoppiin hyvin.

Sarjakausi alkoi Hakalta mollivoittoisesti, kun kahden ensimmäisen ottelun kuluessa Haka pelasi punaisten korttien vuoksi vajaalla miehistöllä pidempään kuin täydellä kokoonpanolla. Kotitappio HIFK:lle ja vierastasapeli EIF:n kanssa huolettivat jo osaa kannattajista. Kun näitä otteluita seurasi kotivoitto AC Oulusta, tappio vieraissa AC Kajaanille ja kotivoitto KPV:stä, oli kauden kululle lyöty raamit. Haka ei häviäisi putkeen kahta peliä enempää, ei pelaisi putkeen kahta tasapeliä enempää ja sarjakauden pisin voittoputkikin, kolmen ottelun mittainen sellainen, otettiin vasta kauden kolmelta viimeiseltä kierrokselta, kun suurimmat panokset oli hukattu sarjan viimeisen kolmanneksen alussa.

Keskikesän helliessä jalkapalloyleisöä lämpimine keleineen ja futiksen MM-kisoineen Hakan ja etenkin Jaakko Rantasen naamalle lyötiin niin märkä rätti, että hellepätsinkin oli vaikea sitä kuivata. Rantanen joutui laittamaan lääkärin määräyksellä uransa hetkessä pakettiin sydänvian takia. Kun Jean Fridolin Nganbe Nganben kausi oli paketoitu Kajaanissa jo kuukautta aiemmin, vaikutti Haka melko repaleiselta.

Olli Huttunen näytti kuitenkin kokemuksensa suomalaisen jalkapallon parissa, otti puhelimen käteensä ja lopulta 21.7. Hakan riveissä vierasottelussa KPV:ta vastaan debytoi Power-Pekka Lagerblom. Lagerblomin loukkaantumishistoria tiedettiin Hakassa varmasti ja siihen historiaan kirjattiin muutama luku lisää myös Koskissa, mutta kentällä ollessaan Lagerblom oli yksi parhaista Hakassa hetkeen pelanneista pelaajista. 
Heinä-elokuun taitteessa Haka oli neljän ottelun tappiottomassa putkessa, eikä vähiten Lagerblomin tuoman ryhdin ansiosta, ja kosketusetäisyydellä nousukahinoista ennen viimeisen sarjakolmanneksen alkua. Vierasottelut HIFK:iä ja EIF:ää vastaan päättyivät kuitenkin vastustajien eduksi yhteismaalein 4-1 ja näin ollen ainakin suoralle nousulle sai heittää hyvästit.

Lopulta Haka kiri kuitenkin sarjassa viidenneksi napaten Ykkösen kotiedun itselleen kaudeksi 2019 ja näin ollen paransi sarjasijoitustaan toisen kerran peräkkäin edelliseen kauteen verrattuna.
Ennen kauden päättymistä Hakan seurajohto ilmoitti selväsanaisesti kauden 2019 tavoitteena olevan sarjanousun ja että kaksi kautta Hakan päävalmentajana toiminut Keith Armstrong ei jatka Hakan päävalmentajana kaudella 2019.

Armstrong olisi hyvinkin voinut ansaita mahdollisuuden nostaa Haka liigaan toista kertaa urallaan, mutta joka tapauksessa Armstrongin kaksi kautta jäävät Hakan historiaan myönteisessä mielessä. Vanhan mestarivalmentajan johdolla Hakan pelillinen kierre kohti alasarjoja saatiin pysähtymään.

Paljon tietenkin määritti myös uusi valmentajavalinta, joka kohdistui lopulta Teemu Tainioon. Se jää arvailujen varaan, paljonko Tainiolla oli hakuprosessissa haastajia, mutta valinta oli kuitenkin hyvä. Kun kerran valmentajan vaihtamiseen päädyttiin, oli Tainio looginen valinta Armstrongin työn jatkajaksi. Ylipäätään Hakan valmentajavalintoihin tuntuu palanneen jonkinlainen johdonmukaisuus ja logiikka. Sedun ajoista asti jatkunut kimpoilu ja harhailu on saatu rauhoitettua.

Nyt myös edellisen kauden avainpelaajia on kiinnitetty jatkosopimuksilla paremmalla prosentilla, jos kohta ne avainpelaajat eivät Ykkösen tasolla olleet ehkä yhtä kirkkaita tähtiä kuin aiemmin hukatut vastaavat. Askel parempaan on otettu siinäkin. Sopimuksista tiedottaminen voisi olla seuraava askel eteenpäin. Nyt ei tunnu koskaan olevan varmuutta, onko tiedotettu 1+1 vuoden sopimus lopulta vuoden, 1+1 vuoden, kahden vuoden vai jonkun muun ajanjakson mittainen.

Päättötodistus kaudelle 2018

Maalivahdit

1 Aati Marttinen, 9-
- Marttinen tuli Interistä hakemaan kauden ajaksi peliaikaa Hakaan ja näytti heti talvikauden ensimmäisistä minuuteistaan saakka, että on Ykkösen tasolle huippumaalivahti. Myös sarjakausi alkoi Marttiselta dominoivin ottein, mutta kauden loppua kohden taso ehkä hieman hiipui. Marttista ei missään nimessä voi syyttää nousuhaaveiden kariutumisesta, mutta toisaalta Marttinen ei myöskään torjunnoillaan lopulta pelastanut niin paljoa pisteitä, että haaveet olisivat säilyneet loppuun asti elossa. Kokonaisuus kauden osalta oli kuitenkin jättimäisesti plussan puolella. Tervehtisin ilolla Marttisen sopimusta Hakaan myös ensi kaudeksi.

30 Joona Immonen, 8-
- Immonen sai myös mahdollisuutensa kauden aikana ja käytti ne pääosin hyvin, vaikka muutama musta hetkikin joukkoon sattui. Joka tapauksessa luotettava kakkosvahti, jolla on edelleen hyvät mahdollisuudet ottaa ykkösvahdin tontti itselleen pysyvämminkin.

Samu Lindgren, -
- Ei minuutteja, ei arvosanaa.

Puolustus

2 Jami Kyöstilä, 8 ½
- Oli ajoittain jopa Hakan parhaita pelaajia ja sai vihdoin päätöskierroksella myös sen ensimmäisen sarjamaalinsa tehtyä. Viime vuosina eniten kehittynyt Haka-pelaaja sai ansaitsemansa jatkosopimuksen, enkä epäile hetkeäkään, etteikö kehitys jatkuisi samaan suuntaan. Jos jatkuu, niin kyseessä on tulevaisuuden Veikkausliigapuolustaja.

4 Ville-Valtteri Starck, 8
- Nosti myös tasoaan edelliskaudesta. Omin paikka edelleen kolmen topparin linjan vasemmassa reunassa, mutta pelasi hyviä otteluita myös toppariparissa. Rikkoi myös kuparisen maalitilastossa. Kapteenistossakin vaikuttaneella Starckilla kausi oli ehdottomasti plus-merkkinen.

5 Reetu Räsänen, 6 ½
- Vähäisiä olivat minuutit, mutta ei niiden aikana näyttänyt mitään sellaista, miksi niitä olisi pitänyt antaa lisää.

6 David Abidor, 8-
- Alku Hakassa oli todella vaikea. Avaukset menivät järjestäen vastustajalle, höntsäsi itseään tilanteista ulos todella usein, eikä oikein tiennyt miten päin olisi kentällä ollut. Sai pelaamisen kuitenkin kasaan kauden kuluessa ja oli yksi joukkueen runkomiehistä. Itse odotin vielä parempaa, mutta ihan ok suorituksen joka tapauksessa sain.

20 Henri Malundama 8 ½
- Jos on Kyöstilä kehittynyt oikealla laidalla, on Malundama tehnyt saman vasemmalla. Yksi Hakan kauden avainpelaajista ehdottomasti, jonka kauden kruununa oli komea pommi AC Oulua vastaan yläkulmaan. Onneksi jatkaa Hakassa.

21 Valtteri Hiilloskorpi
- Ei minuutteja, ei arviota

28 Marko Paunovic, 9 ½
- Hakan kauden kenties paras yksittäinen pelaaja. Dominoi puolustuslinjassa ja aiheutti uhkaa myös hyökkäyspään erikoistilanteissa. Aavistuksen verkkaisen oloinen, mutta sijoittui koko ajan erinomaisesti ja pelasi kovaa puhtaasti. Jatkosopimus olisi kultakimpaleen arvoinen.

Keskikenttä

3 Pekka Lagerblom, 9 ½
- Vammat vaivasivat, mutta pelasi ihan riittävästi ollakseen yksi kauden parhaista pelaajista, siitä huolimatta, että tuli mukaan vasta puolessa välissä kautta. Mittava kokemus ja pelaamisen laatu näkyi kuuhun asti ensimmäisestä pelatusta minuutista saakka. Jos joku on ollut Hakan historiassa täsmähankinta, Lagerblom oli juuri sitä. Siirtyy FC Lahden valmennukseen, joten peliura taitaa huipputasolla olla paketissa.

3 Jaakko Rantanen, 1000000000000+
- Kiitos Jaakolle vuosista Hakassa. Monipuolinen ja vuorenvarma suorittaja Hakan pelin ytimessä. En muista, että olisi pettänyt kertaakaan vuosien varrella. Yksi hienoimmista Haka-pelaajista sekä kentällä että sen ulkopuolella.

10 Tuomas Lähdesmäki, 7 ½
- Tuppu jäi vähän ehkä sivuraiteille siitä huolimatta, että tehoilla mitattuna kausi oli Haka-vuosien paras. Asenteesta tekeminen ei jää koskaan kiinni, vaan mies jätti aina kentällä ollessaan kaiken kehiin. Voisiko maisemanvaihdos tehdä hyvää?

11 Erkka Helminen, 9-
- Juonikas ja viihdyttävä keskikenttäpelaaja olisi ansainnut ehkä enemmänkin minuutteja. Toi aina kentällä ollessaan Hakan hyökkäyspeliin vaarallisuutta ja pikkuisen (hyvällä tavalla) odottamattomia ratkaisuja. Toivottavasti jatkaa Hakassa.

14 Anton Popovitch, 9-
- Kapteenistoon valittu Popovitch oli joukkueen runkopelaajia ja voitti lopulta sisäisen maalipörssin yhdessä John Fagerströmin kanssa. Vaarallisia erikoistilanteita ja luotettavaa keskikenttäpeliä oli tarjolla koko kauden ajan.

16, Joona Kari, 7-
- Siinä ja tässä onko numeron antaminen mielekästä vähäisistä minuuteista johtuen. Kelpo alku uralle Ykkösessä, mutta runkomieheksi on vielä matkaa.

18 Joona Tapani, 9 ½
- Kauden suurin yllättäjä. Lahdesta tullut keskikenttämies oli iso kysmysmerkki, joka lopulta osoittautui huutomerkiksi. Väkivahvaa raatamista keksikentällä ja hyviä paikkauksia pakkina. Lähdesmäen tavoin antoi joka kerta kentällä jokaisen voimanrippeen joukkueensa puolesta. Pari komeaa maalia kruunasi kauden, jonka tärkein anti löytyi Hakan pelin ytimestä. Erinomainen hankinta, joka jatkaa Hakassa myös ensi kaudella.

Hyökkäys

7 Antto Hilska, 8
- Minuutteja olisi voinut tulla ehkä muutama enemmänkin näyttöihin peilattuna. Maaleja olisi voinut kauden päättyessä niin ikään olla muutama enemmän, mutta jäi joka tapauksessa kentällä ollessaan mieleen useammin hyvässä kuin pahassa. Ei pettänyt kertaakaan, mutta ei loistanutkaan liian usein.

8 Jean Fridolin Nganbe Nganbe, 8+
- Kausi alkoi vahvasti, kunnes yksi pölöpäätaklaus Kajaanissa lopetti kauden kesken. Jatkaa Hakassa myös ensi kaudella. Odotuksia on.

9 Gerald Ben, 7 ½
- Periaatteessa pelaamisessa oli paljon hyviä juttuja, mutta ehjäksi kokonaisuudeksi niitä ei saatu oikein parsittua. Potentiaalia Ykkösen tason maalipyssyksi on, mutta toistaiseksi oli lähempänä nallipyssyä – etenkin odotuksiin peilaten. Talvikausi lupasi parempaa.

15 Leevi Lundell, -
- Ei minuutteja, ei arviota

17 John Fagerström, 8 ½
- Joukkueen maalikuningas saattaisi ansaita isommankin numeron, mutta odotukset oli asetettu korkeammalle. Ehkä sitten liian korkealle, mutta kuitenkin. Oli hyvä, mutta ei niin hyvä kuin olisi pitänyt olla.

19 Jonni Thusberg, 7 ½
- Varsinkin kauden ensimmäisellä puolikkaalla sai näyttöpaikkoja ja minuutteja, mutta vähän tekeminen jäi kuitenkin piippuun. Lopulta kausi loppui ennen aikojaan leikkauspöydälle.

23 Salomo Ojala, 8-
- Odotukset eivät olleet kovin korkealla ennen kautta, mutta ylitti ainakin ne. Potentiaalia on ainakin Ykkösen tasolla kovempiinkin lukemiin. Toivottavasti se onnistuu Hakassa ensi kaudella.

24 Samuel Chidi, 8-
- Nöyrä joukkuepelaaja. Auttoi laidalla puolustusta ja loi paikkoja hyökkäyksessä muille. Omat tehot olisivat voineet olla suuremmatkin. Ei tähtitasoa, mutta luotettava pelaaja, joka jatkaa Hakassa myös ensi kaudella.

Valmennus

- Armstrong, Tainio, Jussila, Jussila -kvartetti saa kaudesta puhtaat paperit. Nuoren materiaalin maksimi olisi saattanut olla pykälän tai pari ylempänäkin taulukossa, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava, että nousupuheet olivat haihattelua. Kuten aiemmin todettua, tärkein anti menneistä kahdesta vuodesta Armstrongin johdolla oli se, että pelillinen syöksy alaspäin saatiin taitettumaan. Tälle pohjalle on hyvä rakentaa nousutavoitteita tulevaisuudessa.

Kausi 2018

Kauden 2018 loppupuolella Haka täyttää 85 vuotta. Juhlakauden tavoitteeksi seurajohto ilmoitti yksiselitteisesti Veikkausliiganousun hetki ennen kauden 2018 päättymistä.
Nousutavoite on todella kova ja omasta mielestäni ehkä vähän aikainen, ottaen huomioon valmentajanvaihdon, mutta toisaalta, kuten Tainio tuoreeltaan sopimuksensa jälkeen totesi, hän on tottunut uransa varrella koviin tavoitteisiin ja vaatimuksiin. Samalla on todettava, että tavoitteet on aina asetettava pikkuisen korkeammalle kuin mihin tietää varmuudella pystyvänsä ja tähän peilattuna nousutavoite on ihan perusteltua. Saman tavoitteen on asettanut tällä hetkellä Hakan lisäksi viisi muutakin Ykkösen seuraa, joten tunkua kärkeen on ainakin puheiden tasolla.

Pelaajasopimuksia Hakalla on kirjoitushetkellä kahdeksan – kaikki viime kauden runkopelaajien kanssa. Jokusia jatkosopimuksia kauden 2018 pelaajiston kanssa saattaa tietenkin vielä tulla, mutta katseet taitavat olla tällä hetkellä tiukasti Hakan ulkopuolella pelaajahankintojen suhteen. Talouden ollessa edelleen tiukalla, on hyvin todennäköistä, että oletettujen avainpelaajien ja ulkomaalaisvahvistusten sopimuksia kuullaan lähempänä vappua kuin joulua.

Teemu Tainion ensi kaudeksi sorvaama pelitapa on vielä luonnollisesti hämärän peitossa, mutta ulkomuistista sanoisin, että niissä otteluissa, joissa Tainio oli vetovastuussa kaudella 2018 Armstrongin sairasloman ja Tainion A-valmentajatutkinnon takia, ei Haka hävinnyt kertaakaan. Se lupaa ainakin jotain.

Yksi asia on ainakin varma kauden 2019 osalta jo nyt. Hakalla on enemmän kausikorttilaisia kuin koskaan seuran historiassa. Lokakuussa aloitettu kausikorttihaaste toteutetaan joka tapauksessa. 58 euron hintaisten kausikorttien varaamisen on aikaa vuoden loppuun saakka. Tällä hetkellä niitä on varattu ”pitkälle päälle 1000 kappaletta”. Vertailulukuna toimikoon viime kauden 317 myytyä kausikorttia.
Siinä missä valmennuksessa joukkueessa nähdään muutoksia, jatkaa seurajohto likipitäen samana kuin ennemminkin. Olli Huttunen on toimitusjohtajan pallilla ja Marko Laaksonen johtaa puhetta hallituksessa. Tämän olen todennut aiemminkin ja totean vielä kerran; Haka on tällä hetkellä niin hyvissä käsissä seurajohdon suhteen kuin se voisi olla. Yksi vahvistuskin toimistolle palkattiin, kun seuran oma kasvatti Jesse Johansson palkattiin myyntipäälliköksi FC Haka Oy:lle.

Kausi 2019 on luonnollisesti vielä monilta osin kysymysmerkki, mutta odotukset ovat noususuuntaiset.
Keksuli

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #1 : 25.11.2018 klo 14:28:42

Noniin, sieltä se vaan tulee! Vastapallolle aina häränkullin kokoinen Ylos
manofthematch

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #2 : 25.11.2018 klo 15:15:27

Noniin, sieltä se vaan tulee! Vastapallolle aina häränkullin kokoinen Ylos

Sama Ylos
Vornander

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 25.11.2018 klo 15:25:41

Mahtavaa kiitos taas kerran!
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #4 : 25.11.2018 klo 16:01:14

Ylos
yyber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Periaatteen Jatkuvuus


Vastaus #5 : 25.11.2018 klo 16:25:19

Hienoa Ylos
Hönö

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 25.11.2018 klo 16:51:57

Hienoa! Kausi käyntiin Ylos
ursus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #7 : 25.11.2018 klo 17:38:49

Kiitos Vastapallo, hieno avaus uudelle kaudelle! Ylos
KaRy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka, Arsenal, Huuhkajat, Saksa


Vastaus #8 : 25.11.2018 klo 23:53:09

Loistava avaus niinkuin vastapallolla aina!
#66

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 26.11.2018 klo 14:27:29

Popovitch ja Lähdesmäki pelaajayhdistyksen pörssissä.
Ja onhan siellä Multanenkin

https://www.jpy.fi/fi/pelaajaporssi
mooses pessi

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 26.11.2018 klo 15:57:08

Hieno avaus, odotus kannatti. Kiitokset vaivannäöstä! Tuoppi
yyber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Periaatteen Jatkuvuus


Vastaus #11 : 26.11.2018 klo 21:14:30

Popo kannattaa kyllä yrittää pitää, olisi laarihuhun mukaan saanut verkkarisopimuksen Liigaan viime kaudellakin, nyt on vuoden kokeneempi taas.
maski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka, Huuhkajat


Vastaus #12 : 27.11.2018 klo 02:46:10

Hyvillä mielin kyllä ensi kauteen, hyvä pohja rakennettu. (kausarihaaste, valmennustiimi ja taustatiimi jne.) Seuraavaksi sitten jatko/uusia soppareita pöytään. Viime vuonna tosiaan 317 myytyä kausaria hintaa taisi olla 150€ (?) niitä myytiin myös jonkun verran alle tuon hinnan. Viime kauden kausareista Haka teki rahaa (laskin nyt kokonaan tuolla 150€ joten todellinen summa on jonkin verran alle) 47 550€, nyt kausareita on varattu sen päälle 1000, varmasti vielä kun jouluna ja tässä niitä vielä varaillaan niin luulen että 1250 menee ainakin rikki ja kun kampanja toteutui, 58€ hintaan kausareilla Haka saisi 72 500€.

Odotan kyllä innolla Hakan ja TPV:n kiiimaisia kohtaamisia.
#66

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 27.11.2018 klo 18:58:13

Treenimatseja kalenteriin

http://fchaka.fi/?p=7576&fbclid=IwAR0_MUxJ4I8_0HcIzUwnNDGcD-CIWjIBTY0ibwBeFTRW5XQOgLwsHF8X3VY
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #14 : 27.11.2018 klo 20:37:20

Helppohan ne on kalenteroida, kun ei ole kellonaikoja eikä pelipaikkoja. Eihän näissä kuitenkaan kukaan käy......

(Kotijoukkueet ovat uutisoineet, joten tiedossa on mutta luulisi Hakankin sen verran kannattajiaan palvelevan)
M0ppi

Paikalla Paikalla


Vastaus #15 : 28.11.2018 klo 11:12:03

Helppohan ne on kalenteroida, kun ei ole kellonaikoja eikä pelipaikkoja. Eihän näissä kuitenkaan kukaan käy......

(Kotijoukkueet ovat uutisoineet, joten tiedossa on mutta luulisi Hakankin sen verran kannattajiaan palvelevan)

http://fchaka.fi/?p=7578

FC Lahti-FC Haka Mukkulan hallissa torstaina 13.12. kello 15.15.
Tampere United-FC Haka Pirkkahallissa sunnuntaina 16.12. kello 18.25.
TPV-FC Haka Pirkkahallissa sunnuntaina 12.1. kello 16.30.

tiedä sitten onko lisätty jälkikäteen mutta uutisen alta löytyi infot.
manofthematch

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #16 : 28.11.2018 klo 18:24:23

http://fchaka.fi/?p=7578

FC Lahti-FC Haka Mukkulan hallissa torstaina 13.12. kello 15.15.
Tampere United-FC Haka Pirkkahallissa sunnuntaina 16.12. kello 18.25.
TPV-FC Haka Pirkkahallissa sunnuntaina 12.1. kello 16.30.

tiedä sitten onko lisätty jälkikäteen mutta uutisen alta löytyi infot.

Sun viestissäsi on ainakin niin tampu ja lahi pelien päivät väärin vs. mitä tuolla linkissä ja muuallakin on esiintynyt.
Don Morgula

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 29.11.2018 klo 14:28:51

J-P Mäkelä! Samantien lähti kausari tilaukseen...
Tehtis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka, FCMS


Vastaus #18 : 29.11.2018 klo 15:44:16

Kiben sopimusta Kokkolassa ei sitten jatkettu. Ottaisin koska vaan takaisin, jos ei mikään liigajengi tajua poimia miestä riveihinsä.
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #19 : 29.11.2018 klo 18:44:16

Kiben sopimusta Kokkolassa ei sitten jatkettu. Ottaisin koska vaan takaisin, jos ei mikään liigajengi tajua poimia miestä riveihinsä.

Onhan Kalle sen luokan maalintekijä, että mielellään hänet näkisi Haka-paidassa, vaikka toivonkin "ykköshyökkääjäksi" sellaista kaveri, joka pystyisi pitämään palloa enemmän ylhäällä ja saamaan muut mukaan hyökkäyksiin.Beniltähän tuo ei lopulta sujunut edes vähää alusta.Tiedä sitten paljonko Kibeltä saataisiin tehoja, jos pääasiallinen rooli olisi häärätä kentällä 20-30 min lopusta? Joonas Nissisen voisi tuoda KPV-haaskalta samalla kyydillä Koskiin, varsinkin jos John Fagerström ei jatka joukkueessa.
« Viimeksi muokattu: 29.11.2018 klo 21:52:35 kirjoittanut H-A-K-A »
Ensio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka, St Pauli, A.Bilbao


Vastaus #20 : 02.12.2018 klo 15:21:03

Huomenna alkaa treenit. Voisiko seura laittaa listan pelaajista jotka treeneissä mukana? Saisi vähän jotain kahvipöytäjuttuja joulukuulle.

Paikallislehden toimittaja tuskin jaksaa Treelle asti lähteä..
Bollan

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 02.12.2018 klo 19:56:52

Onhan Kalle sen luokan maalintekijä, että mielellään hänet näkisi Haka-paidassa, vaikka toivonkin "ykköshyökkääjäksi" sellaista kaveri, joka pystyisi pitämään palloa enemmän ylhäällä ja saamaan muut mukaan hyökkäyksiin.Beniltähän tuo ei lopulta sujunut edes vähää alusta.Tiedä sitten paljonko Kibeltä saataisiin tehoja, jos pääasiallinen rooli olisi häärätä kentällä 20-30 min lopusta? Joonas Nissisen voisi tuoda KPV-haaskalta samalla kyydillä Koskiin, varsinkin jos John Fagerström ei jatka joukkueessa.
Miksi Fagerström ei jatkaisi? Eikö sopimuksessa ollut optio jatkovuodesta?
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #22 : 03.12.2018 klo 11:38:53

Miksi Fagerström ei jatkaisi? Eikö sopimuksessa ollut optio jatkovuodesta?

Optiota ei käytetty, syytä en tiedä. Itse kovasti toivosin Johnin jatkoa, kun ei niitä nuoria potentiaalisia hyökkääjiä mitenkään liikaa vapailla markkinoilla pyöri.Tuskin jatko Hakassa vielä täysin poissuljettu vaihtoehto on, mutta eiköhän John katsele muualle jos Hakalta ei kunnon tarjousta tule.Ottajia luulisi olevan Ykkösessä ja ehkä jopa liigan alemman puoliskon jengeissä.
« Viimeksi muokattu: 03.12.2018 klo 11:44:45 kirjoittanut H-A-K-A »
Bollan

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 03.12.2018 klo 11:48:01

Optiota ei käytetty, syytä en tiedä. Itse kovasti toivosin Johnin jatkoa, kun ei niitä nuoria potentiaalisia hyökkääjiä mitenkään liikaa vapailla markkinoilla pyöri.Tuskin jatko Hakassa vielä täysin poissuljettu vaihtoehto on, mutta eiköhän John katsele muualle jos Hakalta ei kunnon tarjousta tule.Ottajia luulisi olevan Ykkösessä ja ehkä jopa liigan alemman puoliskon jengeissä.
Ok, ihmeellistä ettei sitä käytetty. Ehkäpä John nähdään sitten taas kohta EIFn konttorilla käymässä?
H-A-K-A

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valkeakosken Haka


Vastaus #24 : 03.12.2018 klo 11:58:07

Mainitaan nyt vielä, että Erkka Helminen pelasi perjantaina FC Lahden riveissä harjoitusottelussa KuPS:ia vastaan. Erkalle soisi mahdollisuuden liigassa, mutta eipä Haka-valmentajien peluutus valitettavasti ole näyttänyt siltä, että Helmisen kaltaisesta lahjakkuudesta haluttaisiin pitää kiinni, vaikka tulosta on tullut vähintäänkin kelvollisesti silloin kun mies on pelaamaan päässyt.

 
Sivuja: [1] 2 ... 52
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa