FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.08.2019 klo 22:57:21 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Hakan lopullinen pistemäärä Ykkösessä 2019?
77
76
75
74
73
72
71
70
69
68
67
66
65
64
63
62
61
60
59
58
57
56
55
54
53
52
51
50
49
48
47
46
45
44
Haka ei pelaa kautta 2019 loppuun
Liverpool

Sivuja: 1 ... 8 [9] 10 ... 39
 
Kirjoittaja Aihe: Valkeakosken Haka 2019 - Temen johdolla tähtiin?  (Luettu 240409 kertaa)
2 jäsentä ja 12 vierasta katselee tätä aihetta.
yyber

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Periaatteen Jatkuvuus


Vastaus #200 : 31.01.2019 klo 22:55:54

Julin istui jo MYPA-pelissä penkillä, silloin jo mietin varpaat jäässä että olisiko Keken lähtö saanut Sepot ja Hakan taas lähemmäksi toisiaan Ylos
« Viimeksi muokattu: 31.01.2019 klo 23:30:06 kirjoittanut yyber »
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #201 : 02.02.2019 klo 14:46:49

Bushuen poissaolon syystä tietoa?

Järkevää toki ettei laiteta noihin olosuhteisiin loukkaantumaan.

justiinsajuu

Poissa Poissa


Vastaus #202 : 02.02.2019 klo 15:22:40

Bushuen poissaolon syystä tietoa?

Järkevää toki ettei laiteta noihin olosuhteisiin loukkaantumaan.Ilmeisesti istuu viime kauden pelikieltoja
Ensio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka, St Pauli, A.Bilbao


Vastaus #203 : 02.02.2019 klo 20:21:09

Uutinen
Ensi viikolla meille tulee uusia pelaajia testiin. Kaksi maalivahtia ja yksi hyökkääjä, Tainio kertoi.
santeri aaltonen oli ilmeisesti toinen maalivahti.

e. Hakalla puolustajia on tasan 4. Toivottavasti sinnekin muistetaan hankkia lisää pelaajia, vaikka hyvinhän nämäkin pelaavat
« Viimeksi muokattu: 02.02.2019 klo 21:49:48 kirjoittanut Ensio »
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #204 : 02.02.2019 klo 22:38:54e. Hakalla puolustajia on tasan 4. Toivottavasti sinnekin muistetaan hankkia lisää pelaajia, vaikka hyvinhän nämäkin pelaavat

Nimenomaan, maalivahdin jälkeen topparin täytyy olla hankintalistalla seuraavana.
Porto

Poissa Poissa


Vastaus #205 : 02.02.2019 klo 23:21:06

Kyll yks hyvä hyökkääjäkin olis tarpeen!
Ensio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka, St Pauli, A.Bilbao


Vastaus #206 : 04.02.2019 klo 20:36:07

Onko testipelaajien nimet salaisuuksia vai miksei seura voi tehdä jonkinlaista uutista aiheesta?
quinton

Poissa Poissa


Vastaus #207 : 05.02.2019 klo 12:53:58

Long time no see tai lange nicht gesehen, kuten sitä tavataan sanoa. Edellisestä viestistä onkin kulunut jo aikaa, joten naputellaanpas jotain.

Nimenomaan, maalivahdin jälkeen topparin täytyy olla hankintalistalla seuraavana.

Tämä. Toivotaan, että nämä hankinnat ainakin vielä tehtäisiin. Muita hankintoja en pitäisi itse edes kovin tarpeellisina (ilman pahempia loukkaantumisia), koska kyllä hyökkäspäähän ja keskikentälle variaatioita löytyy. Joko selkeä -markopaunovic-tyylinen- toppari tai sitten enemmän all-rounder -tyylinen puolustuspään pelaaja, kuka pystyy pelaamaan tarvittaessa sekä laidalla että keskellä. Panostukset ehdottomasti määrän sijassa laatuun ja mm. niillä realiteeteillä, että Starck voisi vetää vaspana ja Mambahan ottaa suunsoitosta pari ylmiääräistä korttia, että huilaa ainakin pari peliä kauteen. Nähdäänkö Tainion kanssa kolmen topparin linjaa, Mamba ja Jami wing-backeina? Onko Tainiolla tuo variaatio ns. pelikirjassa niin kuin oli Kekellä? Yhteistyö Pallo-Seppojen kanssa tietysti mahdollistaa tarpeen vaatiessa helpotusta nimenomaan alakertaan, koska ensimmäisinä kovimman profiilin pelaajina tuolta nousee tietysti Latosaari ja Salonen heti mieleen. Immonen ei vakuuta olemuksellaan eikä varmudellaan, hänen kanssaan taistellaan Ykkösen viidennestä sijasta eikä ykköstilasta. Koomailuja tuntuu tulevan tasaiseen tahtiin. On tietysti melko raju linjanveto, mutta niin on viralliseksi ilmoitettu nousutavoitekin. Immonen ei mielestäni varsinaisesti torju joukkueelleen voittoja tai kannattele puolustuslinjaa silloin, kun peli ei muulla joukkueella kulje. Erittäin kelvollinen kakkosvahti kyllä sarjaan.

Oulua vastaan pelattiin kolmen keskikentän keskustan pelaajalla ja Antonilla selkeästi hyökkäävä rooli Purmeen ja Tapanin ollessa alempana. Olisiko ihannekokoonpanossa Purmeen tilalla Bushue, keskikentän ollessa muotoa Bushue-Tapani-Popo? Onko Helminen tällöin lähtökohtaisesti laitapelaaja? Loukkaantumisille ei tietysti voi mitään, mutta toivottavasti Haka pystyy jonkinlaisen selkeän sapluunan tuohon rakentamaan. Tapanilla on erinomaiset ominaisuudet ja aktiivinen tyyli lisättynä vielä selkeään laukaisu-uhkaan kaumpaa ja toivottavasti hänellä on iso rooli ensi kaudella. Viime kautena mm. Kajaanissa ja nyt ratkaisumaali Oulua vastaan. Popovitch on ehkä "monipuolisimpana" kärsinyt eniten keskikentän elämisestä ja hälle lähtökohtaisesti juuri toivonkin tiettyä keskikentän ja oman roolin jatkuvuutta. Nyt en mene lainkaan takuuseen, mutta oma mielikuva esimerkiksi viime kaudesta ja miksei sitä edellisestäkin on, että välillä riippuen siitä oliko Rantanen kk vai toppari, oliko Abidor kk vai toppari, oliko Tapani, oliko Lähdesmäki, oliko Khary, oliko Mäenpää niin Popovitch pelasi sitten vähän sitä roolia mitä jäi jäljelle... Khary oli muuten aiemmin Klubi 04:n paidassa Hakaa vastaan Suomen Cupissa (silloin, kun Cuppia pystyi vielä Cupiksi ja jonkinlaiseksi kilpailuksi sanomaan) suorastaan dominoiva. Klubi 04 laittoi silloin Rantalan valmentaman Hakan todella ahtaalle Töölössä ja Haka eteni vasta jatkoajalla tyyliin 4-3 voittoon ja Khary oli tuolloin selkeästi kotijoukkueen näkyvin ja vaikuttavin pelaaja. Purme ja Kari kirittämään ja täydentämään. Purme pelasi Oulua vastaan pallovarmasti ja ihan kohtalaisen hyvin tilanteita ennakoiden, ns. "perusvarmaa". Pienenä kaverina pyrki lähtökohtaisesti lukemaan kakkospalloja tilanteista, mihin Tapani lähti riistämään tai katkomaan ja verkkokalvoille onkin piirtynyt ainakin pari tilannetta, missä Purme osoitti hyvää pelinymmärrystä saaden irtopallon juuri tuollaisesta tilanteesta.

Hyökkäyspäässä Ahteen paikka piikkinä lienee selvä ja mielestäni täyttää hyvin raamit "ykköskärjen" paikkaan. Sopiva työmoraali, ymmärtää ja lukee hyvin peliä ja -mikä tärkeintä- viimeistelee vielä tehokkaasti. Ojala on ehdottomasti hyvä kakkoskärki ja varsinkin käyttökelpoinen jos pelataan kahdella kärjellä. Hilska on työteliäs ja ominaisuuksiltaan sopii hyvin tuohon laitarooliin, mitä pelasi Ouluakin vastaan, mutta pystyy pelaamaan myös hyvin toista hyökkääjän paikkaa kahden kärjen taktiikassa. Nganbe Nganbe lähtökohtaisesti hyökkäävän laitapelaajan rooliin ja Helminen selkeästi hyökkääväksi pelaajaksi keskikentälle, mutta molemmille edellä mainituista käy myös näistä rooleista tarvittaessa toinen. Chidi ehdottomasti laiturin rooliin. Kaikilla edellä mainituilla on avaukseen oikeuttavia ominaisuuksia. Tietty puutteineen ehkä toki, mutta kyllä tuossa mielestäni varsin hyvät työkalut Tainiolle on rakentaa hyökkäyspäätä. Sitten on vielä laidalle Thusberg sekä Keskitalo, joka nyt ei tämän kauden peleistä ole sinällään juuri säväyttänyt muulla paitsi sillä, että on vetänyt nyt Saharan pelit "paljaalla" niin kuin Vastapallokin on jo palstalle kirjoittanut sekä Lehtojuuri puhtaampi hyökkääjävaihtoehto, kenen esitys lauantaina oli myös ihan kohtalaisen positiivinen voittomaalin esityöllään. Mahdollisten hyökkäyspään hankintojen suhteen sama kuin puolustuspäässä eli olisi oltava selkeä vahvistus ja sitten ennen kaikkea idea siitä, kuinka tätä mahdollista pelaajaa käytetään. Mutta, kuten todettua hyökkäyspää ei ole järjestyksessään ensimmäinen eikä toinen täydennettävä pelipaikka.

Virallinen nousutavoite lisää varmasti kaikinpuolin mielenkiintoa joukkuetta kohtaan ja Tainio uutena vanhanatuttuna on varmasti mielenkiintoinen päävalmentaja. Sanotaan valmentaja-asiasta vielä, että Keke toi seuran silloiseen tilanteeseen ja peliesityksiin hyvää ryhtiä ja oli tuolloin mielestäni hyvä valmentajavalinta kääntämään kurssia back to basics-teemalla, mutta hiekka tiimalasissa valui kyllä viime kauden aikana loppuun tuon 90-luvun tyylin suhteen. Esimerkiksi lauantaina Saharassa jostain sivummalta kuultua: "ompa kiva kattoo peliä, kun ei oo kuulunut vielä yhtään fuckin helliä". Sen sijaan vaihtopenkeiltä kuului sellaisella Tornionjokilaakson murteella: "Jätkät hei nyt käet pois lanteilta siellä on kymppi jo pelattu".

edit. Samalla, kun kirjoitetaan niin heitetään nostalgiahengessä Vastikselle pintaperho ensi kauden vierasreissusta? Onko jutut parantuneet yhtään?
« Viimeksi muokattu: 05.02.2019 klo 13:00:17 kirjoittanut quinton »
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #208 : 05.02.2019 klo 13:11:30

Olen kuullut huhua Vastiksen ja quintonin vierasreissuista, ja haluaisin osallistua itsekin näille retkille.
Vastapallo

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #209 : 05.02.2019 klo 13:32:39

Quintonin paluu! Tämä enteilee Veikkausliiganousua.

Ja pintaperho on nielty vapaa myöten, koska mennään!?
mooses pessi

Poissa Poissa


Vastaus #210 : 05.02.2019 klo 16:22:29

selkeä -markopaunovic-tyylinen- toppari

Onkos Paunovicin liikkeistä kellään havaintoa? Ainakin trensfermarktin mukaan vielä ilman seuraa.
Ensio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka, St Pauli, A.Bilbao


Vastaus #211 : 05.02.2019 klo 16:48:57

Onkos Paunovicin liikkeistä kellään havaintoa? Ainakin trensfermarktin mukaan vielä ilman seuraa.
sometileillä on edelleen merkintä että Hakan pelaaja. Päivittää instagramia ihan aktiivisesti mutta tuota Hakaa ei ole poistanut...
Aarhus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Im nobody,nobody is perfect,therefore Im perfect


Vastaus #212 : 05.02.2019 klo 21:53:31

Paunovic olisi kyllä mairea pommi. Siihen päälle kunnon maalivahti ja eurojackpot-arpa Afrikasta kärkeen.
quinton

Poissa Poissa


Vastaus #213 : 06.02.2019 klo 16:45:52

Quintonin paluu! Tämä enteilee Veikkausliiganousua.

Näinhän se on nähtävä!

Ja pintaperho on nielty vapaa myöten, koska mennään!?

Omasta puolestani kannatan röyhkeätä hyökkäystä, kuten jo jääkärikapteeni Kaarna Tuntemattomassa Sotilaassa ilmaisi. Karhuhallikin siis lämmittelynä jo kiinnostaa, koska siellä ei ole varmaan tullutkaan käytyä. Operaatiokartalle joka tapauksessa piirtyi heti Pietarsaari isolla huomiokynällä, että pitäisiköhän sitä mennä heti toukokuussa tarkastamaan onko Pietarsaarenjärvessä säynävä jo kutenut?
« Viimeksi muokattu: 06.02.2019 klo 17:20:09 kirjoittanut quinton »
Vastapallo

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #214 : 06.02.2019 klo 16:48:37

Pietarsaarenjärvi säynävineen korvan taakse ja ehdottomasti myös Oulun Tzatsiki-skene mahdolliselle shortlistille.

E: Ape Tynskän "mitä vittua te täällä teette" Oulussa, nevöfoget. :D
Ensio

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka, St Pauli, A.Bilbao


Vastaus #215 : 08.02.2019 klo 16:35:40

Onko testipelaajien nimet salaisuuksia vai miksei seura voi tehdä jonkinlaista uutista aiheesta?
ei olisi kiinnostanutkaan!
ursus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #216 : 11.02.2019 klo 15:51:56

Jamaikan maajoukkuemaalivahti Amal Knight Hakan testissä
http://fchaka.fi/?p=7729
Vastapallo

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #217 : 11.02.2019 klo 16:40:40

No nyt. Kngiht on paras Haka-maalivahti, jota en ole koskaan nähnyt pelaamassa. Ylos
Vastapallo

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #218 : 11.02.2019 klo 17:45:35

Joko:

A: Hakan yritysmyynti vetää paremmin kuin aikoihin.

Ja/tai

B: Hakan yritysyhteistyösopimuksista tiedotetaan somessa aktiivisemmin kuin ennen.

Tai

C: Ei kumpikaan edellisistä ja konkurssi odottaa kulman takana.

---

Haluan uskoa A- ja B-vaihtoehtoihin ja Johanssonin onnistumiseen myyntihommissaan.
manofthematch

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #219 : 12.02.2019 klo 15:24:24

Joko:

A: Hakan yritysmyynti vetää paremmin kuin aikoihin.

Ja/tai

B: Hakan yritysyhteistyösopimuksista tiedotetaan somessa aktiivisemmin kuin ennen.

Tai

C: Ei kumpikaan edellisistä ja konkurssi odottaa kulman takana.

---

Haluan uskoa A- ja B-vaihtoehtoihin ja Johanssonin onnistumiseen myyntihommissaan.

B-vaihtoehto nyt näyttäisi ainakin pitävän paikkansa. Saman tiedotuskiiman kun saisi vielä itse joukkueen ja pelaajien osaltakin päälle.
speedy keinonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: En juopottele, kännissä tulee otettua pari kaljaa.


Vastaus #220 : 13.02.2019 klo 12:06:10


Odotan sopimusuutista vielä tälle viikolle !

Vastapallo

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Isabelle Forrerin massiivinen juomapullo


Vastaus #221 : 13.02.2019 klo 12:26:12

Käy. (Jos on hyvä soppari.)

Edit: Ja mitä tiedotuskiimaan tai sen vähäisyyteen tulee, niin resurssikysymyshän se taitaa olla täältä ikuisuuteen.
poka79

Poissa Poissa


Vastaus #222 : 15.02.2019 klo 23:15:12

Kuvia ottelusta MuSa-FC Haka http://www.urheilupori.com/galleria.asp?galleriaid=3829
Voimaa voimaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Musan Salama


Vastaus #223 : 17.02.2019 klo 09:43:09

Perjantainen Suomen Cupin peli Porissa MuSaa vastaan https://www.youtube.com/watch?v=SlVj4CVi7xA&feature=youtu.be
maski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Haka, Huuhkajat


Vastaus #224 : 18.02.2019 klo 21:37:27

Haka kohtaa SJK:n maaliskuussa.

http://fchaka.fi/?p=7759

 
Sivuja: 1 ... 8 [9] 10 ... 39
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines