FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
05.06.2020 klo 22:19:03 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 8
 
Kirjoittaja Aihe: FC Espoo 2019  (Luettu 67320 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Puolustava puolustaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Espoo, Huuhkajat,HJK-HIFK derpyt


: 28.11.2018 klo 21:34:12

FC EspooPerustettu: 1989
Lyhennys: FCE
Kaupunki: Espoo
Puheenjohtaja: Juha Luusua
Vastuuvalmentaja: Ilir Zeneli
Valmentajat: Jari Europaeus, Riku Heinonen
MV-valmentaja: Marko Frantsi
Fysiikkavalmennus: Jukka Haarala
Sarjataso: Kakkonen
Kotikenttä: Leppävaaran stadion, kapasiteetti n. 5000 (joista katettuja 2800) kotisivut: http://www.fcespoo.fi/joukkueet/edustusjoukkue-miehet/
fb: https://www.facebook.com/fcespoo?fref=ts (1942 tyk.)
twitter: https://twitter.com/FCEspoo_Edustus (368 seuraajaa) 
instagram: @fcespoo_edustus (420 seuraajaa)

Kausi 2018 numeroina:
- 22 ottelua. 10 voittoa, 2 tasapeliä, 10 tappiota. Maaliero 39-42
- Kakkosen B-lohkon sija 5/12
- TOP maalintekijät: Samuli Heiska, Valdrin Rashica, 10 maalia
- Eniten otteluita: Miikka Leinonen, Samuli Heiska, 21 ottelua
- Yleisökeskiarvo: 144 katsojaa


Kausi 2018 - Nuorten esiinmarssi!FC Espoon miesten edustuksen joukkuekuva kaudelta 2018

Kausi 2017 oli FC Espoolle vaikea ja joukkue vältti vain vaivoin putoamisen Kolmoseen. Vassen lähdettyä ohjat otti Ilir Zeneli, joka sai kun saikin kurssin käännettyä ja joukkue pääsi juhlimaan Paimiossa säilymistä Kakkosessa. FC Espoon kauden 2018 preseason oli vasta käynnistymässä, kun siniset julkaisivat jo ensimmäisen kovan siirtopommin: EIF:ssä vakuuttavia otteita esittänyt Riku Heinonen siirtyi FC Espoon riveihin! Perinteiseen tapaan FC Espoon nuorista kyvyistä osa antoi joulukuussa näyttöjä yhteistyöseura FC Lahdelle (Zeqiri, Assehnoun).

Muutosten tuulia oli havaittavissa, kun pitkään FC Espoon edarissa palloilleita runkopelaajia päätti siirtyä pykälän alemmalle sarjatasolle FCE/2 riveihin Kolmoseen (Teemu Keisanen, Kasperi Kylmänen, Oskar Lindholm, Anton Louhisto, Janne Paukkonen, Linus Salminen, Peik Salminen, Aaro Vaitomaa). Tilalle nostettiin läjä seurayhteisön junioreita, jotka olivat esiintyneet aiempina vuosina vahvasti ASM ja BSM-tasoilla. Preseason lupasi tulostason puolesta hyvää, kauden kenraaliottelussa kaatui HIFK/2 4-0. Kausi alkoi pelillisesti vahvasti, mutta pistetilin avaamista piti odottaa 3.kierrokselle, kun KaaPo kaatui kotona maali-iloittelun jälkeen 4-3. Pitkään tuntui trendinä olevan, että kotona kulki vahvasti, mutta vieraskentillä ei pistetili meinannut karttua sitten millään. Dominoiva 3-0 voitto Hongasta saattoi vahtua hyvinkin nopeasti vierastappioon tyvipään joukkueelle. Kesäkuun lopulla Leppävaaran stadionilla SalPa tarjoili kuitenkin shokkihoitoa sinisille, kun vieraat harjasivat 0-7 lukemat taululle. Tämä nollattiin kuitenkin hienosti ja seuraavaksi olikin vuorossa taas erittäin vahvan peliesityksen jälkeen 3-1 voitto Granista. Samaisessa ottelussa Sauramaa loukkaantui vakavasti, ja tilalle Lahdesta saapui Joona Tiainen. Pian myös läpi kauden vakuuttavasti esiintynyt, nopea ja haastovoimainen Assehnoun sai monivuotisen sopimuksen Veikkausliigan FC Lahden kanssa.

Melko aikaisessa vaiheessa kävi selväksi, että lohkon nousukarsintapaikat ratkotaan muiden joukkueiden toimesta ja toisaalta putoamisviivan alle ero pysyi koko ajan turvallisen isona. Parhaimmillaan taisi FCE olla sarjataulukossa neljäntenä ja lopulliseksi sijoitukseksi muodostui sija 5. Tätä voi pitää todella kovana suorituksena joukkueelta, jonka avauksen keski-ikä oli usein 20:n vuoden tienoilla ja avauksessa oli parhaimmillaan jopa 9 omaa kasvattia! Kaudesta esille nostettavina asioina ehdottomasti monivuotisen luottopelaajan ja kapteenin Joni Saastamoisen viimeinen kausi edarissa, Valdrin Rashican valinta B-lohkon parhaaksi pelaajaksi sekä Matias Niemelän vahvat otteet pikkuhuuhkajissa. Moni nuori pelaaja osoitti kykynsä pelata Kakkosta korkealla tasolla ja näistä asetelmista onkin mielenkiintoista lähteä kohti seuraavaa kautta!


Kausi 2019 - Kohti kärkikahinoita!

Julkaistut pelaajasopimukset 24.11:

Maalivahdit

Puolustus
Joel Lahtinen
Riyad El Alami

Keskikenttä
Daniel Ahlblad
Arttu Auranen
Riku Heinonen
Sami Stam

Hyökkäys
Jonas Zaknoun

FC Espoo on julkistanut toistaiseksi 7 pelaajasopimusta. Tiettävästi osalla viime kauden pelaajista sopimukset jatkuvat, joten tilanne ei mv-osaston ja hyökkäyksen osalta ole välttämättä ylläoleva. Oletettavasti viime aikoina tiiviisti jatkosopimuksia julkistanut FCE tulee tässä pikkuhiljaa tiputtelemaan sopimustiedotteita, joten kannattaa seurata FCE somekanavia :) jännityksen aihetta riittää etenkin kokeneempien pelaajien osalta: Heiskan, Louhiston, Rashican ja Toiviaisen tilanteet taitavat vielä olla auki? Saastamoisen peliminuutit jäivät viimeisellä edarin kaudella aiempia kausia vähemmälle, ja hän ei tule edarin riveissä ensi kaudella jatkamaan.

Valmennustiimiin tulee muutoksia, kun edelliskaudella 2.valmentajana toiminut Ruonala siirtyy FCE 05:sten puikkoihin ja tilalle tulee erittäin kokenut Jari Europaeus, sekä sopimuspelaajanakin toimiva Riku Heinonen. Sinipaidoilla on ollut käynnissä marraskuun ajan tryoutit, joten enempi edarin treenejä seuranneet voivat tänne tehdä nostoja tryouttilaisista. Tiettävästi tulevaan kauteen tullaan lähtemään todella kovin tavoittein; on puhuttu jopa nousutavoitteesta.


Lainaus
Lohkojako kaudelle 2019 (2.div B-lohko)

Pallo-Iirot
TamU
Ilves/2
KaaPo
SalPa
EPS
GrIFK
FC Honka/Akatemia
FC Espoo
FC Jazz
KäPa
Gnistan


Rauman Äijänsuon stadion lienee lohkon joukkueille mieleinen away-kohde

Derbyjä, perinteitä, ja vanhoja tuttuja pitää kauden 2019 B-lohko sisällään. Tampereen joukkueiden ei tarvitse ainakaan ensi kaudella palloilla pohjoislohkossa. Tämä on hieno asia myös B-lohkon joukkueiden kannalta, sillä ainakin TamU:n vieraillessa ääntä tulee riittämään isokokoisen Sinikaarti-kannattajaryhmän myötä. Pallo-Iirojen paluu liiton sarjoihin tuo myös kannattajille varsin mielekkään away-kohteen Äijänsuon stadionille, joka tullee pullistelemaan Jazzia vastaan. KäPa on joukkueena FC Espoolle entistä kiinnostavampi, sillä Käpylän mustapaitojen puikoissa on ex-FCE päävalmentaja ja maalipyssy Kalle Vasse. Henkilökohtaisesti myös Gnistan sytyttää vastustajana ja eiköhän sitä Musta Pekka Areenalla tule käytyä peli katsomassa!

Joukkueiden välisiä voimasuhteita on sinällään vielä aikaista arvioida, sillä joukkueiden rakentaminen on monilla vielä vaiheessa. Spekukointi on kuitenkin mielekästä, joten: Lähtökohtaiseisesti lohkossa ei ole resursseiltaan yhtäkään ylivertaista joukkuetta/sen puolesta ennakkosuosikkia.
- Honka/Akatemia ja Ilves/2 tulevat varmasti hyötymään yhteistyötä Veikkausliigajoukkueiden kanssa. Toisaalta tämä ei suoraan tarkoita korkeita sijoituksia sarjassa.
- Gnistan on perinteisesti keikkunut korkealla Kakkosessa pelatessaan ja on tehnyt jo hyviä pelaajakiinnityksiä ensi kaudelle.
- SalPa lukeutuu Kakkosen kestomenestyjiin ja saanee taas kilpailukykyisen joukkueen jalkeille.
- GrIFK:lla valmennus muuttuu ja samalla pelaajarunko tulee jonkun verran huhujen perusteella uusiutumaan ja Luomanpään luottosuojateista osa on seuraamassa Ramia EPS:iin.
- Tästä päästäänkin aasinsillalla derbyvastukseen. EPS on viime vuosien aikana ottanut merkittäviä askelia noustakseen yhä suuremmaksi tekijäksi espoolaisella futiskartalla. Nyt on edessä ensimmäinen vuosi Kakkosessa. Pelaajamateriaalista löytyy jo entuudestaan kovia, kokeneita tekijöitä 2.div tasolle (Jussi Vasara, Faton Seferi, Roni Tuominen, Ville Saikkonen) ja uudet huhutut pelaajat antavat signaalia, että punapaidat lähtevät sarjaan pärjäämään, eikä vain selviytymään.
- KäPa on jo vuosia luottanut omiin nuoriin kasvatteihinsa yhdistettynä muutamiin kokeneempiin pks-jyriin. Mihin suuntaan KäPa lähtee Vassejn johdolla? Muuttuuko Vassen myötä pelaajarunko kokeneemmaksi vai luottaako KäPa edelleen vanhaan konseptiin?
- MuSan noustessa Ykköseen nousi MuSa viimeistään siinä samalla Porin seudun "ykköseksi". Näkyykö tämä huikeat perinteet omaavan Jazzin rosterissa?
- KaaPo on aiemmin ollut ehkä vähän hissijoukkueen maineessa 2-3 divarien välillä. Edellisen kauden komea 4.sija antoi kuitenkin osviittaa, että materiaali riittää hienosti Kakkoseen. Runko pysynee aikalailla samana?
- TamU taisteli viimeiseen asti säilymisen puolesta, siinä onnistuen. Kapeat resurssit tietävät sitä, että pelaajien haaliminen lienee vaikeaa Ilveksen ja TPV:n puristuksessa. Tuleeko uusi taistelu putoamista vastaan?
- Pallo-Iirot palloili koko 2000-luvun 1-2 divareissa, kunnes tie vei kaudella 2015 alaspäin Kolmoseen. Nyt parin vuoden jälkeen takaisin taas Kakkoseen. Taistellee putoamista vastaan?Loppuun vielä lämmin kiitos pienelle, mutta sitäkin sitoutuneemmalle faniryhmälle kannustuksesta, josta edari, FCE/2 sekä LePa ovat saaneet nauttia pitkin kautta. Edarin peleissä taisi palttiarallaa kaikissa olla ääneenkannatusta paikalla? Toisinaan väkeä riitti mukavasti myös tuulariosastolla, ja seurayhteisön värejä bongailee stadionin lehtereiltä aina. Lisääkin toki mahtuisi ja rutkasti. Ehkä kenties ensi kaudella katsojia riittää entistäkin enemmän, kun nuorekas ja paikallinen FCE taistelee sarjan kärkisijoituksista ja noususta? ;) Näillä saatesanoilla taas kohti pitkää preseasonia, joka kuitenkin aina lopulta taittuu pimeydestä valoon, hallihöntsistä sarjakauden avauspotkuun. Jos jotain on tämän matkan varrella oppinut, niin sen, että edellämainittu on odottamisen arvoista.


Puolustava puolustaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Espoo, Huuhkajat,HJK-HIFK derpyt


Vastaus #1 : 28.11.2018 klo 21:35:17

Otteluohjelma kausi 2019.

Harjoitusottelut:

FC Espoo - VJS 8.12. kello 15:00 (Keski-Espoon tekonurmi)
FC Espoo - EIF 15.12. kello 15:00 (Keski-Espoon tekonurmi)

Busmo Winter Cup:

Gnistan - FC Espoo 2.2. kello 14:00 (Peakfin Arena)
FC Espoo - Kiffen 2.3. kello 14:00 (Peakfin Arena) 
FC Espoo - PK-35 23.3. kello 14:00 (Peakfin Arena) 

Sarjaottelut:
« Viimeksi muokattu: 29.11.2018 klo 18:44:49 kirjoittanut Puolustava puolustaja »
Puolustava puolustaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Espoo, Huuhkajat,HJK-HIFK derpyt


Vastaus #2 : 28.11.2018 klo 21:37:06

Sopimustilanne 29.11


Maalivahdit
Mathias Ahlblad
Heikki Louhivaara
Matias Niemelä
Matias Sauramaa

Puolustus
Riyad El Alami
Viljami Isotalo
Joel Lahtinen
Miikka Leinonen


Keskikenttä
Daniel Ahlblad
Arttu Auranen
Riku Heinonen
Teemu Koski
Sami Stam
Altin Zeqiri

Hyökkäys
Jonas Zaknoun
« Viimeksi muokattu: 29.11.2018 klo 18:41:35 kirjoittanut Puolustava puolustaja »
korsikalainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Espoo


Vastaus #3 : 28.11.2018 klo 21:44:54

Kiitos loistavasta avauksesta.

Onko tietoa FCE:n talvikauden peleistä? Busmo winter cup ilmeisesti ainakin ohjelmassa.
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #4 : 28.11.2018 klo 21:49:13

Taattua laatua PuPulta. Tuoppi
Erikeeper20

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi + Akatemia


Vastaus #5 : 28.11.2018 klo 23:03:21

Laadukas avaus Tuoppi

Fysiikkavalmennus: Jukka Haarala

Jugihan voi tarvittaessa antaa oppitunnin tai pari myös mm. maalinteosta ;)
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #6 : 28.11.2018 klo 23:13:38

Laatuavaukselle Ylos Mielellään näitä lukee, vaikka joukkue ei olisi niin tuttu.
ohiveto1

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Honka, FC Honka Naiset, EsPa, WHU, Schalke


Vastaus #7 : 28.11.2018 klo 23:29:05

Avaukselle Ylos ja samalla seurantaan. FCE oli kyllä viime kaudella Hongan reserville todella vaikea vastus. Toivottavasti tulevalla voimasuhteet ovat toisinpäin.
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #8 : 28.11.2018 klo 23:42:34

Laadukas avaus Tuoppi

Jugihan voi tarvittaessa antaa oppitunnin tai pari myös mm. maalinteosta ;)
Jugi siirtyy itse asiassa vuodenvaihteessa erääseen naapuriseuraan. :(
korsikalainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Espoo


Vastaus #9 : 29.11.2018 klo 11:04:57

https://www.fcespoo.fi/?x254121=725895

Tällä hetkellä 15 sopimuspelaajaa ringissä. Linkin takana myös otteluohjelmaa tulevalle talvelle.
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #10 : 30.11.2018 klo 17:03:22

MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #11 : 17.12.2018 klo 11:03:17

Uutinen
Lauantain harjoituspeli EIF/Akademin isäntänä päättyi Sinisen 6-0-voittoon. Maaleista vastasivat kahdesti osuneet Samuli Heiska, Teemu Koski ja Altin Zeqiri.
korsikalainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Espoo


Vastaus #12 : 03.01.2019 klo 01:28:18

Joel Restuccia uudeksi fysiikkavalmentajaksi. Työhistoriaa mm. JJK:sta.

https://www.fcespoo.fi/?x254121=752002

Hyvää uutta vuotta Sinisen kannattajille ja muillekin tietty.
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #13 : 18.01.2019 klo 17:31:06

Pari uutta pelaajaa, PKKU-peli siirtyy.

Uutinen
Arttu Kilpelä ja Ahmed Abdi vahvistavat FC Espoota - miesten edustuksen cup-avaus siirtyy


https://www.fcespoo.fi/?x254121=763969
L-Val.

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 23.01.2019 klo 19:01:02


FC Espoo ja ”huippu-urheilu” ja ”laadukas arki”, sympaattista Tuoppi
Alkaa olla aika käytetty fraasi suomifutiksessa joka paikassa, silti on kuraa.
« Viimeksi muokattu: 23.01.2019 klo 19:03:27 kirjoittanut L-Val. »
Puolustava puolustaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Espoo, Huuhkajat,HJK-HIFK derpyt


Vastaus #15 : 27.01.2019 klo 20:57:12

Perjantaina pelatussa treenimatsissa FCE - TiPS päättyi Espoon 3-1 voittoon, Heiska 2 maalia ja Abaas Ismail (viime kauden Kiffenissä pelannut testimies) teki yhden. KäPa/Unitedin viime kauden rosterista näköjään Emmanuel Igboeri oli testillä. Muusta kokoonpanosta tietoa?

Heiskallakaan ei taida olla vielä ainakaan julkistettua pelaajasopimusta Espooseen? Tärkeä jatko olisi Espoon kannalta.
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #16 : 28.01.2019 klo 16:34:27

Jep, Heiskalla ei ole jatkopahvia vielä. Ismailin soppari sen sijaan julkaistiin tänään.

Lauantaina alkaa cup. Tuoppi
Puolustava puolustaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Espoo, Huuhkajat,HJK-HIFK derpyt


Vastaus #17 : 29.01.2019 klo 15:56:35

Lähipäivinä tulee julki kovan luokan hankinta FC Espoolle Turun suunnalta :)
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #18 : 01.02.2019 klo 11:05:17

Lähipäivinä tulee julki kovan luokan hankinta FC Espoolle Turun suunnalta :)
Jaakko Oksanen sieltä tuli. Ylos

https://www.fcespoo.fi/?x254121=772543

e. Heiskalle jatkopahvi, hyökkäys alkaa näyttämään todella hyvältä. Tuoppi

https://www.fcespoo.fi/?x254121=773568
« Viimeksi muokattu: 02.02.2019 klo 13:28:28 kirjoittanut MiestenK »
CaptainFantastic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Satamakaupunkien jengit, Feijenoord, Liverpool


Vastaus #19 : 04.02.2019 klo 11:22:46

Klubi 04 kaatui Kakkos-cupissa Talissa 2-3.
MiestenK

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolaisseurat ja suomalaiset ulkomailla


Vastaus #20 : 04.02.2019 klo 11:38:22

Klubi 04 kaatui Kakkos-cupissa Talissa 2-3.
Oli kyllä melkoinen trilleri, matsi olisi voinut päättyä vaikka 5-5.

PKKU:ta vastaan riittääkin tasuri. Ylos

e.

Kakkosen cupin jatkoparit:
FC Jazz - Hercules
Klubi04/FC Espoo/PKKU - JIPPO
Tampere United - KaaPo
Honka Akatemia - Gnistan
« Viimeksi muokattu: 04.02.2019 klo 16:16:56 kirjoittanut MiestenK »
Puolustava puolustaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Espoo, Huuhkajat,HJK-HIFK derpyt


Vastaus #21 : 10.02.2019 klo 01:30:24

Perjantailta: FC Espoo - PKKU 3-0 ja Cupissa seuraavaksi JIPPO vastaan. Maalit Heiska x2 ja Rashica.
insignificance

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: GrIFK, lähikentät ja luomufutis


Vastaus #22 : 10.02.2019 klo 11:10:10

Early days, mutta hyvältähän tuo näyttää Espoon osalta. Ylos
CaptainFantastic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Satamakaupunkien jengit, Feijenoord, Liverpool


Vastaus #23 : 10.02.2019 klo 11:38:32

Hyökkäys alkaa olemaan kyllä aika kova kakkosen tasolle.
Velmu

Paikalla Paikalla


Vastaus #24 : 10.02.2019 klo 12:12:46

Hyökkäys alkaa olemaan kyllä aika kova kakkosen tasolle.
On kyllä. Oksanen tuo uudenlaisen pelaajatyypin kärkeen. Pystyy pitämään palloa pienessä tilassa loistavasti futsal-taitojensa ansiosta, mutta toki myös liikkuvuus ja vauhti riittää isolle kentälle hyvin.

Tyttöystävän ja opiskelujen takia Espooseen asettunut ja sitä kautta sai FCE hyvän vahvistuksen kärkeen.

 
Sivuja: [1] 2 ... 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines