FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.01.2021 klo 14:44:10 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 54 [55] 56
 
Kirjoittaja Aihe: Euro 2020 karsinnat  (Luettu 140691 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sulosky

Poissa Poissa


Vastaus #1350 : 13.11.2020 klo 07:47:24

Teki kyllä höpöniä, kun vastenmielinen Islanti tippui. Vaikka olisihan se Tsingis Khan voinut kuulostaa hyvältä kisoissa Islannin säestäessä. Skotlannin kisapaikalle Ylos
Wanha futaaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jag ser rött...


Vastaus #1351 : 13.11.2020 klo 07:57:33

Aika mielenkiintoista vertailevaa settiä täältä saa lukea aamutuimaan. :D

Kovasti pääsevät eri maiden futisjengit ihon alle...ja jopa IFK Mariehamn mainittu.
Seeteufel

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #1352 : 13.11.2020 klo 08:30:22

Skotlanti tällä kertaa lohkosta jatkoon?
R08

Poissa Poissa


Vastaus #1353 : 13.11.2020 klo 08:33:04

Jos maailma olisi Veikkausliiga, niin Islanti on IFK Mariehamn.

Pitää olla mieleltään sairas jos Maarianhaminasta saa sympaattisen.
Jkoo

Poissa Poissa


Vastaus #1354 : 13.11.2020 klo 08:38:38

Pitää olla mieleltään sairas jos Maarianhaminasta saa sympaattisen.

Juurikin näin.
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #1355 : 13.11.2020 klo 09:02:47

Jaa, en oo nähnyt muita Islannin pelejä kuin Suomea vastaan ja arvokisoissa, ei kyllä jäänyt minkäänlaista rottailua niiltä mieleen silloin. Ja vituttihan se tappio silloin Reykjavikissa, mutta en nyt osaa olla vastustajalle katkera sen takia että halusivat voittaa tai että ottavat helvetin kovia tuloksia "paskalla futiksella" eli sillä tavalla millä menestystä tulee parhaiten ja jolla muutaman sadan tuhannen asukkaan maa on mahdollista hilata kaksiin perättäisiin arvokisoihin. Jos olisivat ottaneet sen voiton rottailemalla ja sikailemalla, niin sitten olisi ehkä jäänyt katkeruutta.

Omassa viestissä "paskalla futiksella" oli lähinnä yleistävä loppukaneetti tuossa, henk. koht arvostan pelitapaa kuin pelitapaa ja usein jopa nuo rottajoukkueet saavat sympatiat. Lähinnä meinasin, että yleensä tuollaiseksi gloryhunttauksen kohteeksi valikoituu nämä "viihdyttävää taitofutista" pelaavat joukkueet.

Käsittääkseni öbaut kaikki futiskatsomoiden laulut ovat muualta "omittuja", miksi juuri Islantia on syytä vihata sellais(t)en takia? Myöskään tuota Islannin kannattajien haukkumista nousukkaiksi ja gloryhuntereiksi en ihan ymmärrä, onhan niiden oman liigan yleisökeskiarvo todella kova väkilukuun nähden, samoin harrastajamäärät, joten ihan eri juttu kuin vaikka joku Susijengi-ilmiö jota varmasti voikin nimittää gloryhunterismiksi, kun suurella osalla kisareissuille lähteneistä ei varmaankaan ollut lajiin mitään kosketusta.

Mutta joo se on ehkä ymmärrettävää jos Islannin ihanuuden hypetys tuli silloin jo korvista ulos.

Joo, mutta tuo HU!-huutohan lanseerattiin yleisesti ottaen esim. Suomen mediassa juuri erityisesti Islannin fanien tekeleeksi.
Ben

Poissa Poissa


Vastaus #1356 : 13.11.2020 klo 09:41:26

Vielä tuosta Islannin vastenmielisyydestä, että

jäivät Nations Liigassa viimeiseksi saamatta pistettäkään ja EM-karsinnoissa jäivät 4 pisteellä Turkin taakse.

Viallisen järjestelmän vuoksi Nations liigan A-sarjan naurettava jumbo oli edes näitä lisäkarsintoja enää pelaamassa. Hyvä sikälikin että partanaamavittupäät putosivat. Johtavat toki Suomea kisapaikoissa vielä 2-1, toivottavasti eivät kauan.Mahtavaa, että se oli juuri vanha juustohöylä Pandev joka hoiti Pohjois-Makedonian kisoihin. 1 maali karsinnoissa ja nyt sitten se ikuisesti kultaisena pysyvä maali. Nyt vaan toivotaan, ettei Pandev loukkaannu ennen kisoja vaan saa ansaitsemansa kruunun uralleen. Kiva nähdä myös Skotlanti kisoissa pitkästä aikaa. Serbia sinänsä olisi potentiaalinen, mutta aina paskoo kisoissa housuun ja jos ei vittu Skotlantia pysty voittamaan kotonaan kisoihin päästäkseen, niin ihan hyvä jäädä jo kotiin lusikallinen kalsareissa.
« Viimeksi muokattu: 13.11.2020 klo 09:45:21 kirjoittanut Ben »
Seeteufel

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #1357 : 13.11.2020 klo 09:42:38

BBC:n tekstiseurannan Trainspotting-viittauksille Ylos

Uutinen
 Choose Scotland. Choose Archie Gemmill. Choose Andy Goram in his tights. Choose Craig Brown. Choose Faddy scoring in Paris & Tom Boyd scoring an own goal against Brazil. Choose avenging the pain of Georgia. Choose 4-6-0. Choose belting out 500 Miles in your mum and dad's front room. Choose Andy Murray winning Wimbledon. Choose a deep fried haggis and a square sausage. Choose David Marshall. Choose Steve Clarke.
CHOOSE SCOTLAND GOING TO THE EUROS!


https://www.theguardian.com/football/video/2020/nov/13/its-for-the-whole-nation-scotlands-ryan-christie-in-tears-after-sealing-euro-spot-video
Elias

Paikalla Paikalla


Vastaus #1358 : 13.11.2020 klo 09:52:16

Vielä tuosta Islannin vastenmielisyydestä, että

jäivät Nations Liigassa viimeiseksi saamatta pistettäkään ja EM-karsinnoissa jäivät 4 pisteellä Turkin taakse.

Viallisen järjestelmän vuoksi Nations liigan A-sarjan naurettava jumbo oli edes näitä lisäkarsintoja enää pelaamassa. Hyvä sikälikin että partanaamavittupäät putosivat. Johtavat toki Suomea kisapaikoissa vielä 2-1, toivottavasti eivät kauan.


Noh, Pohjois-Irlanti putosi B-liigasta C-liigaan jäämällä lohkonsa jumboksi (ei toki lopulta pudonnut, kun A- ja B-liigojen joukkuemääriä kasvatettiin), mutta pääsi jatkokarsintaan, jossa voitti välierissä saman Nations League -lohkon voittaneen Bosnia-Hertsegovinan :D (pahoittelut, jos tätäkin asiaa jo käsitelty, en ruvennut kahlaamaan topikkia sivutolkulla läpi)

Suomen ja Islannin kaltaisille maille toki hyvä systeemi, kun takaportteja aukeaa jatkuvasti. Kyllähän tuolla Nations Leaguessa kannattaa selvästi olla kahdella ylimmällä portaalla.
Queerinho

Poissa Poissa


Vastaus #1359 : 13.11.2020 klo 10:15:30

Mielenkiintoista pohdintaa puolin ja toisin, joten jatketaanpa filosofointia. Luulen että yksi syy forkan Islanti-antipatioille on ehkä alitajuntainen toive siitä, että Suomi voisi olla se seuraava Islanti ja tällöin sitä alkuperäistä Islantia ei tarvita mukaan kilpailemaan samasta markkinaraosta. Islanti kun onnistuu olemaan vielä pienempi, hitusen karumpikin ja vie ikävästi huomion meiltä muilta pieniltä mailta. Meillä on onneksi ankarampi talvi ja jääkiekko, joten omat aseemme on meilläkin.

Itse olen tyytyväinen Islannin ja Pohjois-Irlannin tippumisen johdosta. Jos pitäisi valita ankein kuviteltavissa olevin peli niin se todennäköisesti olisi näiden kahden välinen persroiskinta. Vaikka kuinka ymmärtäisi vaatimattomat lähtökohdat niin niitä pelejä kuitenkin joutuu arvokisoissa myös katsomaan. Arvokisoissa mielellään näkisi pääosin pelillisesti laadukkaita joukkueita, vaikka jokunen "maskotti" osuisikin välillä mukaan.

Jossain määrin nämä sympatiat ja antipatiat tuntuvat menevät jonkinlaisen samastumiskokemuksen kautta. Forkalla iloittiin Skotlannin menestyksestä ja se nähdään pienenä sympaattisena maana. Vaikka Islanti on pohjoismaa, se on silti monen mielikuvissa kalanhajuinen ja valaanrasvainen saari jossa puhutaan outoa kieltä. Vastaavasti Skotlanti on osa englantia puhuvaa maailmaa, johon tunnetaan kulttuurista yhteenkuuluvuutta. Autoritääristen ja konservatiivisten maiden kohdalla ehkä korostuu nykymaailman polarisoituminen ja cancel-kulttuurin tuoma paine. Liberaalin yhteisön kammoksumien maiden menestys nähdään sulkana Johtajan hattuun, kun taas demokratioissa menestys jaetaan tasan koko kansalle. Samalla periaatteella autoritäärisesti johdettujen maiden kulttuureista kiinnostuneiden usein täytyy puolihäpeillen puolustella motiivejaan.
Kuku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelaiset muoviseurat ja kabinettinousijat


Vastaus #1360 : 13.11.2020 klo 10:17:28

Ei noista kisoissa olisi oikeasti halunnut nähdä kumpaakaan. Ehkä tässä painaa se liiallinen hypetys 2016-18 ja kendistien vittuilu Suomelle Islannin varjolla. Samoin kostautuivat kusipäiksi aikanaan Reykjavikin ryöstön jälkimainingeissa. Se matsi tosin onneksi tuli kuitattua Ratinassa vuotta myöhemmin.
Win-win tai lose-lose tuo matsi, kun toinen suomalaisten inhokki kuitenkin karsiutui ja toinen sitten pääsi
Jos jätetään politiikka pois, niin näiden suurimmat synnithän olivat:
- pakottivat suomalaiset pomputtelemaan pallon omaan maaliin rankkarialueella pelin loppuhetkillä
- veivät ne loputkin selitykset ja tekosyyt selviytymällä arvokisoihin Suomea selvästi pienempänä ja ilmastollisesti yhtä hankalana pohjoismaana, kuinka kehtasivatkin
Thouni

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: HJK, Artsakh, M'well, Zapresic boys.


Vastaus #1361 : 13.11.2020 klo 10:33:35

Vieläköhän joku ehtisi tulla kyselemään että "En ymmärrä että mikä tuossa Islannissa niin hiertää? :D"

Joo, mutta tuo HU!-huutohan lanseerattiin yleisesti ottaen esim. Suomen mediassa juuri erityisesti Islannin fanien tekeleeksi.
Kunnia niille joille se kuuluu eli muutamalle kymmenelle Motherwellin kannttajalle jotka tuon toivat Islantiin Stjarnania vastaan pelatussa europelissä. Mitään muuta kannustusta Islannilla ei sitten olekaan lukuunottamatta ajoittaisia "Island klap klap klap!"-huutoja.
Kaiken lisäksi islantilaiset eivät saa tulivuoriaan kuriin ja jahka koronasta päästään eroon, niin eiköhän siellä taas Geisjöfrfdkylfölhköly-kukkulalla tuprutella siihen malliin että on taas maailman lentoliikenne sekaisin seuraavat kuukaudet >:(
« Viimeksi muokattu: 13.11.2020 klo 10:36:19 kirjoittanut Thouni »
Lisbie

Poissa Poissa


Vastaus #1362 : 13.11.2020 klo 10:34:55

Tulin katsomaan onko täällä iloittu veljeskansan voitosta ja toisaalta pahoitettu mieli huuhaa-hipsterien puolesta, ja katsohan... :)
spageedisaas

Poissa Poissa


Vastaus #1363 : 13.11.2020 klo 11:05:25

Voisiko näille Islannin puolustajille antaa bänniä? Aika ankeaa kun toiset yrittää nautiskella Islannin putoamisesta.

Islannin tapauksessa antipatiat liittyy futikseen eikä varsinaisesti kyseiseen maahan, maan kansaan ja maan harjoittamaan politiikkaan. Mielestäni parempi syy antipatioille kuin jonkin maan inhoaminen sen harjoittaman politiikan takia. Unkarin pelaajatkin saattavat henkeen ja vereen vastustaa Orbania. Eri asia on jos pelaajat avoimesti kannattaa maidensa vittupääjohtajia kuten esim. Turkissa.

Äitii..noiden pitää olla samaa mieltä kuin mun!
Sauron

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK, Tsingis Khan


Vastaus #1364 : 13.11.2020 klo 11:17:28

Pitää olla mieleltään sairas jos Maarianhaminasta saa sympaattisen.

Väärä mielipide. Maarianhamina on tunnelmallinen pieni kylä ja ahvenanmaalaiset ovat erittäin sympaattista väkeä.
Sulosky

Poissa Poissa


Vastaus #1365 : 13.11.2020 klo 11:21:35

Äitii..noiden pitää olla samaa mieltä kuin mun!

Äiti on muuten samaa mieltä.
Sokratesinho

Poissa Poissa


Vastaus #1366 : 13.11.2020 klo 11:30:01

"Katsottuaan Gylfin maalin, ei voinut olla ajatelematta, että onnekas noppu olisi miehiemme kanssa tänään. Kuten on usein tapahtunut viime vuosina. On kulunut kauan sitten, kun Islannin joukkueen on täytynyt hyväksyä menetys EM- tai MM-kisoissa saatuaan voittomaalin pelin viimeisillä minuuteilla. Se on tosiasiassa täällä väitetty muistin jälkeen, mutta suloisia voittoja on ollut melko vähän. Esimerkiksi Itävaltaa vastaan ​​Ranskan EM-kisoissa tai Suomea vastaan ​​MM-karsinnoissa. Tällöin Islanti teki myöhäisen maalin ja varmisti voiton, mutta nyt maajoukkueen jäsenten on nieltävä se."

https://www.mbl.is/sport/efstadeild/2020/11/13/naer_saeti_i_lokakeppni_verdur_vart_komist/
Durden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #1367 : 13.11.2020 klo 11:39:20

Islannin inhoon on lisättävä vielä, että vaikka on kyse maajoukkuefutiksesta, tarvitaan silti myös vihollisia. Tunneside omin on niin vahva. Kaikki eivät varmaankaan ajattele näin, mutta itse koen Huuhkajat niin vahvasti omaksi jutukseni, että tunnen olevani osa suurta yhteisöä ja puhuttaessa käytän me-sanaa. Toisella puolella ovat taas he, mutta maajoukkuetasolla tämänkaltainen eronteko on häilyvämpää. Joukosta erottuvia kilpaveljiä ei juuri ole, naapurimaat Ruotsi sekä Venäjä ovat aina olleet valovuoden Suomea edellä, joten heidän kanssaan kilpaileminen ei ole ollut kovinkaan mielekästä. Lisäksi Venäjä on kohdattu viimeksi vuonna 2009. Sen sijaan Islanti on ikään kuin samankaltaisista lähtökohdista ponnistanut maa, joka onnistui etenemään arvokisoihin ennen Suomea. Eikä siinä mitään, mutta tekivät sen osin Suomen kustannuksella. Tai tältä se ainakin 2016 tuntui, kun tuularit alkoivat hehkuttaa Islantia ja Reykjavikin tapahtumien jälkeen suurin piirtein naureskelivat Suomelle, "höhö parempi voitti, Suomi sulaa aina, arvokisakävijä Islanti näytti mallia!"

Ja vaikka Islannin touhut eivät ole enää muutamaan vuoteen liittyneet Huuhkajiin millään tapaa, niin kai sitä alitajuisesti tahtoo ylläpitää vihollissuhdetta. Tähänkin ketjuun linkitetty kuva Moisanderista repimässä norjalaiserotuomaria valaannussijoiden kyseenalaisen voittomaalin jälkeen nostattaa yhä vahvat tuntemukset pintaan.
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ponikerho


Vastaus #1368 : 13.11.2020 klo 12:32:41

Kaikki urheiluun liittyvä viha on epä-älyllistä, mutta silti jopa älykkäät ihmiset tempautuvat sellaiseen mukaan, koska siinä on jotakin tyydyttävää.

Yhtä lailla voisi kyseenalaistaa miksi HIFK-fanit vihaavat HJK-faneja ja toisinpäin. Nehän ovat samasta kaupungista ja jos tehtäisiin laaja tutkimus, niin huomattaisiin todennäköisesti ettei näillä kahdella ryhmällä ole mitään muuta erottavaa tekijää kuin suosikkijoukkue. Miksi Islannin vihaaminen olisi yhtään oudompaa kuin tämä?

Itse en kokenut mitään vahingoniloa Islannin putoamisesta, mutta ymmärrän muiden syyt siihen. Ehkä täällä hieman liioitellaan suomalaisten Islanti-fanitusta, joka oli ehkä enemmän altavastaajan symppaamista kuin jotakin boomerien harrastamaa Englannin tai Saksan tosissaan larppaamista.

En voi kyllä allekirjoittaa Islannin pelityylin kritisoimista. Helvetti sentään, pienen maan pitää löytää keinot pärjätä. Vaikka Suomi ei pelaa samoilla taktiikoilla kuin vuoden 2016 Islanti, niin Huuhkajienkin pelit ovat neutraaleille varmasti tappavan tylsiä, kun under 2,5 on lähes varmaa rahaa ja Suomen pelityyli pyrkii pitämään maaliodottamat matalina. Mielestäni oli ihan virkistävää nähdä partanaamat pelaamassa kivikautisella Pulis-pelikirjalla pallonhallintaa ja vauhtifutista ihannoivana aikakautena.

Sen sijaan Islannin fanien ihaileminen raastaa välillä omaakin juustoani. Lähtivät toki kunnioitettavissa määrin kisoihin, mutta Tampereelta jäi mielikuva että ovat vähän sellaisia kahden chantin ihmeitä.

Urheilullisesti Islanti ei nyt olisi oikein ansainnut omissa papereissani kisapaikkaa. Pääsivät jatkokarsintaan tarkkiksen priimuksena, vaikka toki karsinnoissa olivat ihan hyviä 19 pisteellään.

---

Myönnän että mikäli Suomi ei olisi selvinnyt kisoihin, olisin todennäköisesti katkera Makedonian polun helppoudesta. He olivat toki karsinnoissa lohkokolmosia, joten vuoden 2016 kisojen systeemilläkin olisivat päässeet jatkokarsintaan, mutta saaneet siellä toki vähän kovempaa vastusta kuin Georgiaa tai Kosovoa.
« Viimeksi muokattu: 13.11.2020 klo 12:35:16 kirjoittanut kokistuoppi »
rysty

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, България & muut altavastaajat


Vastaus #1369 : 13.11.2020 klo 14:53:59

Edellä on jo pohdittu ja listattu syitä miksi monet täällä eivät Islannista piittaa ja itse kuulun siis samaan porukkaan. Tunteellahan näissä asioissa pitkälti mennään, eikä sillä ole järjen kanssa juurikaan tekemistä. Asiaan vaikuttaa tietysti henkilökohtaiset kokemukset ja niistä johtuvat antipatiat, jotka Suomen kannattajien kohdalla vs. Islanti ovat ilmiselviä.

Mitä tulee sitten tiettyjen maiden kannattamiseen, niin sekin juontaa varmasti pitkälti henkilökohtaisista kokemuksista. On vaikka vierailtu jossain maassa, tai on muuten kehittynyt suhde kyseiseen maahan ja siellä asuviin ihmisiin. Tai on ihastuttu aikanaan jonkin maan pelitapaan ja riippumatta siitä, mitä maan politiikassa myöhemmin on tapahtunut tuo suhde silti säilyy. Itse pidin aikanaan kovasti Turkin maajoukkueesta, joka 90-luvun lopulla tuli vahvasti uutena ja eksoottisena maana Euroopan futiskartalle. Nykyisin suhde on varsin neutraali, aikaa on kulunut ja eikä kummempaa suhdetta itse maahan ole olemassa.

Oma kakkossuosikki Suomen jälkeen taas on Bulgaria. Tämä on luonnollista seurausta siitä, että olen pitänyt yhtä bulgarialaisen naisen kanssa 11 vuotta ja asunutkin maassa lyhyitä pätkiä. Tietysti on kertynyt paljon tietoa kulttuurista, oppinut kieltä ja saanut paljon ystäviä ja ns."toisen perheen". Monien mielikuvissa täällä Bulgaria on joku läpikorruptoitunut ja likainen slobopaskastania, jossa on ehkä kerran käyty ryyppäämässä viikko jossain mustan meren lomakaupungissa paikallisten hyysättävänä/kusetettavana. Todellisuus voi olla jotain muuta, mutta näillä mennään ja mielikuvat pysyvät vahvoina.

Ja vielä yksi asia mitä en itse ole oikein koskaan ymmärtänyt: Islantia sympataan (tai pitäisi sympata), koska se on Pohjoismaa. Koko pohjoismaiden käsite kun on hieman keinotekoinen ja se sekoittuu usein Skandinaviaan, johon Suomi taas ei kuulu. Muiden pohjoismaalaisten mielissä Suomi on usein taas se kasa paskaa ja tällä verukkeella islantilaisten kannustaminen tuntuu hieman nuoleskelulta.
Vinnie Stigma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, Q.P.R., FC Den Bosch


Vastaus #1370 : 13.11.2020 klo 14:56:20

Hienoo nähä Leighton ja Hendry jälleen tositoimis.
Sivurajatapaus

Paikalla Paikalla


Vastaus #1371 : 13.11.2020 klo 16:11:33

Tuomari tärvää Suomen tuloksen Islantia vastaan -> Islannin vika.
Suomalaiset tuularit fanittavat Islantia -> Islannin vika.
Suomen media hehkuttaa Islantia -> Islannin vika.

Eiköhän todellinen syy Islanti-vihaan ole se, että viime EM-kisoissa ne pudottivat forumistien todellisen rakkauden.

F-lohko on kova. Kolme entistä Euroopan mestaria samassa.

Eikä menestystä tarvitse hakea historiasta, vaan siinä on kolmen edellisen arvokisan mestarit.
Goat Zombie

Poissa Poissa


Vastaus #1372 : 13.11.2020 klo 16:23:21

Mitä tuolta Pohjois-Makedonialta on nyt sitten realistisesti odotettavissa itse kisoissa? Paperilla se on suunnilleen Suomen tasoinen joukkue, joten tuskin se ihan murskaluvuin kaikkia pelejään häviää? Lohkokaan ei ole pahin mahdollinen, joten ehkä siltä voisi odottaa suunnilleen Latvian kaltaista visiittiä, eli pari kunniakasta tappiota ja ehkä jopa yksi lohdutsupiste. Ainakin makedonialaisille faneille kisapaikka näyttää kelvanneen, vaikka kyseessä olikin UEFA:n lahjoittama säälipaikka. Kovat on juhlat koronarajoituksista huolimatta:

https://www.youtube.com/watch?v=blhKHcV3dIo
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #1373 : 13.11.2020 klo 16:43:13

Vallecano - Shekndija, MOL Fehervar, Rijeka - Leeds, MOL Fehervar, Dinamo Zagreb, Sporting - Napoli, Genoa, Udinese. Tuossa avauksen seurastatukset. Alakertahan tuossa heikoin lenkki on.
törömömmö

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Aina laadukkaan keskustelun puolella.


Vastaus #1374 : 13.11.2020 klo 17:15:06

En vihaa, mutta Islannin menestys ärsytti itseäni yllättävän paljon. Aika helposti löytyi itsetutkiskelulla syykin: olin helvetin kateellinen, että Islannin kaltainen pieni maa pääsi EM- ja MM-kisoihin ja me ei perkele millään. Kun Suomikin alkaa rampata nyt arvokisoissa, niin voin antaa Islannille anteeksi ja sympata, kuten altavastaajia yleensä.

 
Sivuja: 1 ... 54 [55] 56
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines