FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.01.2021 klo 14:01:48 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2] 3 ... 56
 
Kirjoittaja Aihe: Euro 2020 karsinnat  (Luettu 140592 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Kiitaja

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Lahti, SM


Vastaus #25 : 21.03.2019 klo 19:12:22

Jos Skotlanti (1.), Norja (2.), Serbia (3.) ja Suomi (4.) jäävät kaikki rannalle karsinnoista niin välierissä pelataan Skotlantia vastaan.

Jos Serbia pääsee, mutta muut ei niin silloin välierä on Norjaa vastaan?
kokistuoppi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ponikerho


Vastaus #26 : 21.03.2019 klo 19:40:24

San Marino saa Kyrposta anneliin.
trendkiller

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ACK, Kanarialinnut, Packers


Vastaus #27 : 21.03.2019 klo 21:24:12

Joko Skotlannin valkulle potkut?
leeremick26

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ATK Girfriends, ALS Angels


Vastaus #28 : 21.03.2019 klo 22:04:30

Olenko ainoa, joka näitä katsoo? ???

Tielemans vie Belgian 1-0 johtoon, mutta Courtoisin ehkä eräällä pahimmista mokista tällä kaudella Cherysev tasoittaa tilanteeksi 1-1.
Rolf Brunkeberg

Poissa Poissa


Vastaus #29 : 21.03.2019 klo 22:07:34

Olenko ainoa, joka näitä katsoo? ???

Et. Udinessa on kuumehoureisena hotellissa mukava katsella juuri tuota Belgia vs. Venäjä peliä. Ei ole edes selostusta häiritsemässä tunnelmaa.
OHTO

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 21.03.2019 klo 22:11:55

Hollanti jo 2-0 johtoon. Depay pisti kyllä melko namun kantapääsyötön tuossa tokassa maalissa.
leeremick26

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ATK Girfriends, ALS Angels


Vastaus #31 : 21.03.2019 klo 22:13:32

Azerit 0-1 johtoon Kroatiassa. :o
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 21.03.2019 klo 22:31:36

MM-darra vaivaa vieläkin?
leeremick26

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ATK Girfriends, ALS Angels


Vastaus #33 : 21.03.2019 klo 22:33:02

Hazard vs Zhirkov boksissa ja siinähän tietää miten käy, rankkari Belgeille ja Hazard itse 2-1.

Kroatia tasoitti ja kääntää vielä parin maalin voiton.

En nyt varmaksi sanoisi. Mitä sivusilmällä seurailin, niin aika vaikealta näyttää Kroatian meno. Toki loppua kohden paransivat.

Ah ok, katsoin vain tilastoista että olisi ollut melkoista hallintaa. Tosin yhtä monta vetoa maalia päin molemmilla.
« Viimeksi muokattu: 21.03.2019 klo 22:36:49 kirjoittanut leeremick26 »
Ari Ratanen

Poissa Poissa


Vastaus #34 : 21.03.2019 klo 22:35:15

Kroatia tasoitti ja kääntää vielä parin maalin voiton.
En nyt varmaksi sanoisi. Mitä sivusilmällä seurailin, niin aika vaikealta näyttää Kroatian meno. Toki loppua kohden paransivat.
virginity

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maajoukkue, City of Hämpton


Vastaus #35 : 21.03.2019 klo 22:36:38

Hazard vs Zhirkov boksissa ja siinähän tietää miten käy, rankkari Belgeille ja Hazard itse 2-1.

Kroatia tasoitti ja kääntää vielä parin maalin voiton.
Zhirkov ollut uskomattoman heikko koko pelin. Ei vain jalka enää nouse.
geepistejeesus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, KuPS, AS Roma


Vastaus #36 : 21.03.2019 klo 22:45:57

Unkarilla ainakin livescoren mukaan mielenkiintoinen 3331- muodostelma käytössä ottelussa Slovakiaa vastaan.
Vekara

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 21.03.2019 klo 23:18:57

Aijaijai kun oli paikka Henri Anierilla tasoittaa peli Pohjois-Irlantia vastaan kun pääsi yksin läpi, mutta olikohan sitten "liikaa aikaa" kun viimeistely jäi luokattomaksi. Oli niin hyvä paikka, että virolaisselostajan ääni kuului kansainväliseen lähetykseen asti kun läpiajo syntyi. Ja tämän jälkeen kotijoukkue saa pilkun ja ottelu 2-0.
OHTO

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 21.03.2019 klo 23:22:18

Kramaric lopulta päästi kroaatit piinasta.
Hog

Poissa Poissa


Vastaus #39 : 21.03.2019 klo 23:36:08

Hyi helvetti Mertens. Belgia muuten hyvinkin sympaattinen jengi mutta muutama kunnon k**pä joukossa. Olisiko nämä kisat ne missä Belgia viimein onnistuu? Parit kisat jo odoteltu.
Andreas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FF Jaro, BVB09 ja Chelsea FC


Vastaus #40 : 21.03.2019 klo 23:38:43

Puola kävi ryöstöretkellä Wienissä Piatekin maalilla joka tuli kulmatilanteen jälkeen. Sama mies oli lähellä naulata ottelua hetkeä myöhemmin, mutta laukaus meni ohi. Ihan loppuhetkillä Itävallalla oli pari maukaista paikkaa, mutta ei mennyt. Ihan viihdyttävä ottelu. Ylos
Salming

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, Chelsea FC


Vastaus #41 : 22.03.2019 klo 00:10:09

Belgia - Venäjä 3-1

Avauspuoliajalta muutama huomio maalien lisäksi. Aloitetaan Venäjän korkean prässin positiivisista puolista.


Venäjä prässäsi ylhäältä 4-5 pelaajalla. Sen varsinainen muotohan oli paperilla 5-4-1 eli puolustuslinjaa lukuun ottamatta muut pelaajat osallistuivat ylhäältä prässäämiseen. Vierasjoukkueen tavoitteena oli estää Belgian eteneminen omalta puoliskoltaan siten, että jokaista Belgian kolmea topparia kohden oli yksi pelaaja ja sitten Belgian keskustan kaksikko Tielemans-Dendoncker merkattiin, jotta topparit eivät voineet helposti pelata palloa heille Venäjän kolmen ylimmän pelaajan prässin ohi.


Tässä kuvassa Alderweireld pakotetaan vain palauttamaan pallo Courtoisille, kun Cheryshev prässää. Samalla kun kuvan ylälaidassa tavallaan kahta belgialaista vartioiva venäläinen tunnistaa tilanteen, hän lähtee juoksemaan enemmän kohti Vertonghenia jättäen Dendonckerin itsestään kauemmas.


Tässä kuvassa keskikentän linjan oikea laituri Akhmetov liittyy viidentenä miehenä mukaan korkealta prässäämiseen. Golovin vartioi edelleen Tielemansia. Kuzyayev on nyt ehtinyt jo melko lähelle Vertonghenia lähdettyään äsken ajoissa liikkeelle hyvän ennakoinnin turvin. Seurauksena olikin lopulta vain roiskaisu ylös ja hetkellinen pallonmenetys Venäjälle, kun sen puolustuslinja oli puolessa kentässä tukemassa prässiä ja voitti puolustuslinjasta toppari voitti pääpallon muistaakseni Batshuayita vastaan.


1-1 tasoitusmaalissa Vertonghen avaa Tielemansille, jota Golovin taas varjostaa ja estää kääntymisen sekä pakottaa syöttämään takaisin alas Vertonghenille.


Dzyuba jatkaa prässiä ja pakottaa puolestaan Vertonghenin kääntymään ja syöttämään Courtoisille. Samalla Cheryshev tunnistaa taas tilanteen painottomalla puolella ja lähtee tekemään juoksun pystyyn sulkeakseen yhden etenemissuunnan Courtoisilta.


Courtois lähtee kuljettamaan palloa sivuttain Vertonghenin syötön jälkeen. Dzyuba jatkaa prässäämistä ja pakottaa Kurtun liikkumaan kohti Cherysheviä.


Courtoisin syöttö päätyy paineen alla suoraan Cherysheville, jolla on helppo työ viimeistellä tyhjiin ja saada palkinto hyvin ennakoidusta prässijuoksusta.

Edellä oli esimerkkejä siitä, miten Venäjän korkea viiden pelaajan prässi parhaimmillaan toimi. Valitettavasti valittu lähestymistapa oli myös tietoinen riski ja Belgia rankaisikin avauspuoliajalla vieraita kahdesti prässinpurun jälkeen haavoittaen epäorganisoitunutta puolustusta. Seuraavaksi niihin kuviin.


1-0 johtomaalissa sivurajaheiton jälkeen Venäjän yläviisikon prässi on myöhässä ja Tielemans saa siirrettyä pallon keskeltä laitaan T. Hazardille.


Batshuayi tulee ylhäältä vastaan ja pudottaa T. Hazardin pitkän syötön viereen E. Hazardille. Kuuden belgialaisen suunta on kohti maalia.


Eden neppaa pallon laidasta keskelle ja nyt Belgia on jo luonut sen 6v5 ylivoimahyökkäyksen epäorganisoitunutta Venäjää vastaan, jonka puolustuslinja on pulassa, kun keskikentän linja ja Dzyuba ohitettiin liian helposti ylhäällä.


Meunieria paikannut Castagne oli samanlainen ravihevonen oikeana wingbackina kuin Meunier ja pudottaa nyt pallon keskelle Tielemansille, joka otti ensimmäisen kosketuksen vasemmalla jalalla eteenpäin ja pommitti sitten kuudentoista rajalta pallon oikealla jalalla toisella kosketuksella vasempaan alakulmaan. Hieno hyökkäys isänniltä.


Jakson lopussa Venäjä prässää taas ylhäältä. Vertonghen löytää kuitenkin Dendonckerin vapaana. Syy siihen on se, että vasemmalla sivurajalla T. Hazardia hetkellisesti paikannut Mertens on pudonnut alas samaan linjaan Tielemansin ja Dendonckerin kanssa, joten Belgialla on nyt alakerrassa 6v5 ylivoima (Alderweireld kolmantena topparina kuvan ulkopuolella), mikä tarkoittaa sitä, että yksi pelaaja jää pakosti vapaaksi. Kenties Martinez antoi sivurajalta käskyn vasemman wingbackin paikkaa kulloinkin pelaavalle pelaajalle nimenomaan laskeutua alemmas auttamaan tai sitten kyseessä oli pelaajan oma oivallus.


Dendoncker kuskaa pallon puoleen kenttään. Hazard viittelöi jo oikealla laidalla, mutta...


... Dendoncker pelaa pallon vastaantulevalle T. Hazardille (Mertensin paikkaaja yläkolmikossa), joka pyörähtää näppärästi mies selässään ja jakaa vasta sitten pallon laitaan Edenille.


Hazard pääsee haastamaan Venäjän vasemman laitapuolustajan Zhirkovin 1v1-tilanteessa, joten kyseessä on laadullinen ylivoima, koska Hazard on parempi pelaaja kuin Zhirkov. Nerokkaasti rakennettu tilanne Belgialta ja lopulta Hazard kääntää viime hetkellä kulkusuunnan vasemmalta oikealle ja Zhirkov aiheuttaa rangaistuspotkun kampituksellaan. Hazard ei erehtynyt pisteeltä, vaan naulasi pallon oikeaan alakulmaan kahden askeleen vauhdilla.

Sitten vielä pari sekalaista huomiota molempien joukkueiden puolustamisesta.


Syvällä puolustaessaan Venäjä käytti tosiaan 5-4-1 muotoa.


Ajoittain tuo ryhmitys muuntui 5-3-2:een, sillä keskikentän linjasta rynnittiin yksi kerrallaan aina jopa Dzyuban rinnalle antamaan painetta pallolliselle pelaajalle. Tässä niin tekee vaihdosta sisään tullut Miranchuk, mutta pallon ollessa toisella sivurajalla Cheryshev puolestaan prässäsi aktiivisesti. Välillä myös jompikumpi keskustan pelaajista irtosi linjasta ja se tietysti jätti tyhjiä tiloja, joita Belgia hyödynsi siten, että niihin liikkuivat palloa vastaan vaikkapa Mertens, Hazard tai Batshuayi ja siitä sitten jatkettiin peliä eteenpäin yhdellä kosketuksella.


Belgia käytti pallottomana 5-2-3 muotoa eli sekä Castagne että T.Hazard putosivat samaan linjaan toppareiden kanssa. Kesän MM-kilpailuissa usein vain oikea wingback Meunier putosi alimpaan linjaan ja Vertonghen siirtyi vasemmaksi laitapuolustajaksi, jolloin muoto oli esimerkiksi 4-4-2, kun Hazard jäi piikkiin Lukakun kanssa ja keskikentän linjassa olivat Carrasco, KDB, Witsel ja Mertens.


Tässä vielä laajempi kuva, jossa näkyy koko viiden linja ja heidän yläpuolellaan Tielemans-Dendoncker -kaksikko sekä yläkolmikko Hazard-Batshuayi-Mertens.
Sepp Lichtenegger

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 22.03.2019 klo 09:27:44

Olisiko nämä kisat ne missä Belgia viimein onnistuu? Parit kisat jo odoteltu.

Jäikö sinulta MM-kisat väliin? Pronssi oli minusta kuitenkin onnistuminen vaikka toki Belgialla olisi ollut mahdollisuus myös maailmanmestaruuteen.
Micky Lee

Poissa Poissa


Vastaus #43 : 22.03.2019 klo 10:41:48

Eilen ei jaksanut seurailla kuin livetuloksista, mutta onhan tässä tänään ja muina päivinä ihan mielenkiintoisia pelejä joita varmaan tulee katottua. Niin kuin jo todettiin niin minusta yhdenkin matsin merkitys on iso kun monessa lohkossa sitä ristiinpelaamista tapahtuu ja juuri kuten eilinen Skotlannin selkeä tappio osoitti niin vieraspelit ovat monille maille hankalia paikkoja ihan missä vaan jos kokoonpanosta puuttuu yksikin tärkeä pelaaja.
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS, CAS


Vastaus #44 : 22.03.2019 klo 15:50:01

Huumoria pitää aina olla ja nyky-Skotlanti ajaa mainiosti sen asian. Järkevä päätös korvata Strachan huonommalla managerilla? Ehkä olisi aika ottaa lusikka kauniiseen käteen ja pirauttaa vaikka Moyesille.
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #45 : 22.03.2019 klo 16:52:21

Huomasiko kukaan eilisessä Belgia-Venäjä -pelissä, että Innanen ei tainnut ollenkaan mainita asiaa,kun Golovin sai punaisen pelin loppupuolella?
ex-adriano

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale & JIPPO


Vastaus #46 : 22.03.2019 klo 20:19:56

Jaa, jos sitä tänään katselisi miltä näyttää "uusi ja nuorekas" Tshekki ja että seisoisiko se lädejä vastaan.
Vekara

Poissa Poissa


Vastaus #47 : 22.03.2019 klo 20:43:39

Bulgaria tasoittaa Montenegroa vastaan pilkulta. Rike joka johti pilkkuun oli varmaan metrin rangaistusalueen ulkopuolella. :D Näytti kyllä oikeusmurhalta Montenegron kannalta omiin silmiin.
Eki83

Poissa Poissa


Vastaus #48 : 22.03.2019 klo 20:44:17

VARille olisi ollut taas käyttöä, kun Bulgaria tasoittaa väärin vihelletystä pilkusta.

Täysin selvästi rankkarialueen ulkopuolella tapahtui tuo rike.
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #49 : 22.03.2019 klo 20:45:17

Bulgaria tasoittaa Montenegroa vastaan pilkulta. Rike joka johti pilkkuun oli varmaan metrin rangaistusalueen ulkopuolella. :D Näytti kyllä oikeusmurhalta Montenegron kannalta omiin silmiin.

Joo, oli kyllä todellä käsittämätön, erittäin suuri kynnys itsellä lähteä huutelemaan sopuilusta, mutta nyt kyllä vähän tekisi mieli

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 56
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines