FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.01.2020 klo 22:17:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 23
 
Kirjoittaja Aihe: PEPO Lappeenranta 2019 - Lappeenrannan toiseksi suosituin seurajoukkue  (Luettu 142738 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
svainstaiger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PEPO


: 09.12.2018 klo 20:27:45Seura: PEPO Lappeenranta ry
Perustettu: 1958
Kotikenttä: Kimpisen stadion, kapasiteetti 4900
Talviharjoituskeskus: Visma Areena
Kakkosessa: 7 eri kautta (1996, 2001, 2010, 2016, 2017, 2018, 2019)
Suomen Cup: Parhaimmillaan 5. kierros
Yleisöennätys sarjaottelu kolmonen: 663 henkeä, PEPO-KuP (Savonlinna) 16.9.2015
Yleisöennätys sarjaottelu kakkonen: 2115 henkeä, PEPO-MP 26.7.2018
Yleisöennätys Suomen Cup: 1266 henkeä, PEPO-HJK (Helsinki) 26.5.2008
Kotisivut/seura: www.pepofutis.net
Kotisivut/miehet: www.lilat.fi
Facebook/miehet: https://www.facebook.com/PEPOedari
Twitter/miehet: https://twitter.com/PEPOedustus
Instagram/miehet: pepoedustus
Videokanava/miehet: https://www.youtube.com/channel/UCVak6rrDpfEF4b5XWsZUGkw/videos

Juhlakauden jälkipyykki

PEPO lähti juhlakaudelle 2018 isoin odotuksin. Joukkueeseen oli panostettu merkittävästi talven aikana, ja seura linjasi tavoitteeksi lohkovoiton ja nousun karsintojen kautta. Edwin Salazar, Jonathan Dunyin, Alex Oikkonen ja Alieu Cheesay olisivat olleet mille tahansa Kakkosen seuralle kovia vahvistuksia. Kaikki he saatiin lilapaitoihin ja jokainen heistä vakiinnutti paikan avauskokoonpanosta.

Surkean Suomen cup -rupeaman jälkeen lilapaidat aloittivat Kakkosen kauden kotonaan ottamalla mallikkaan 2-0 voiton MiPK:sta. Ensimmäinen puolisko kaudesta meni loistavasti. Ensimmäinen tappio tuli vasta 21.7. MyPalle. Kotona PEPO napsi pelistä toiseen voittoja, mutta vieraissa oli vaikeaa. Pisteitä menetettiin lohkon alapään jengeille LPS:lle ja NJS:lle. Näitä tappioita pohdiskellessa tulee mieleen, että oliko yksi tämän kauden kompastuskivistä se, että PEPO ei löytänyt lääkkeitä puolustuksen kautta peliin tulevia joukkueita vastaan? Palloa kyllä hallittiin näennäisesti, mutta vaaratilanteet ja todelliset maalipaikat olivat vähissä. Esimerkiksi 12.8 tappio-ottelu JIPPO:a vastaan kotona oli tälläinen. Peli oli täysin PEPO:n näennäisessä hallinnassa, mutta pelaaminen oli kokonaisuudessaan tehotonta pallon siirtelyä. Sitten ottelun lopussa vastustaja tekee voittomaalin erikoistilanteesta.

PEPO jo lähes julistettiin varmaksi lohkovoittajaksi keskikesällä, kun tappioita ei ollut tullut yhtään ja joukkue otti todella suvereeneja voittoja pääkilpailijoista Gnistanista ja MP:stä. Kannattaja pystyi olemaan todella levollinen. Heinon PEPO on viime vuosina ollut tunnettu siitä, että joukkue on iskussa syksyllä. Juhlakaudella 2018 lilapaidat olivat kaikkea muuta kuin iskussa syksyllä. Viimeisestä seitsemästä pelistä viisi peliä päättyi tappioon ja kaksi voittoon, minkä vuoksi nousuhaaveet sortuivat kuin italialaiset sillat konsanaan. Edes Hermes Palominon paluu lilapaitoihin loukkantuneen Salazarin tilalle ei pelastanut kautta. PEPO jäi lopulta viidenneksi tasaisessa lohkossa, neljän pisteen päähän lohkon voittaneesta MYPA:sta.

Mitä sitten oikein tapahtui? Syitä voi olla monia, eikä niihin varmaan mitään eksaktia vastausta saada. Päävalmentaja Heino analyyttisenä ihmisenä on varmasti tehnyt töitä ja analyysiä kauden jälkeen. Foorumilla ja toreilla kuiskitaan joukkuehengestä, oliko se nousuun vaadittavalla tasolla? Paljon on puhuttu siitä, että PEPO:lla on paljon ulkomaalaisvahvistuksia ja tämä syö joukkuehenkeä. Onko InStat:n hyödyntäminen lähtenyt laukalle, ylianalysoidaanko peliä tai saako Heino myytyä ajatusta pelaajille? Lohkon voittaneesta MYPA:sta ja JäPS:stä huokui ihan erilainen intohimo pelaamiseen kuin osalta lilapaitojen pelaajista.

Juhlakaudella tapahtui lopun mahalaskusta huolimatta hienoja asioita. 26.7.2018 pelattiin seuran juhlaottelu MP:a vastaan, jossa tehtiin taas yleisöennätys helteisellä Kimpisellä kun lehtereille saapui 2115 jalkapallon ja urheilun ystävää. Ottelu oli loistavaa markkinointia PEPO:lle, joka nitisti mikkeliläiset komein lukemin 4-0. PEPO on varmasti viime vuosien aikana saanut sitoutettua uusia jalkapallon ystäviä ja kannattajapohja hiljalleen laajenee koko ajan.

Joka tapauksessa, kaudesta jäi vähän hapan maku, koska tavoitteena oli nousu ja kauden loppu oli todellinen mahalasku. Nälkää jäi.

Uusi kausi, uudet kujeet

Viime kausi piti olla kausi, kun sinne Ykköseen noustaan. Hieman on sellainen olo, ettei osaa yhtään sanoa mitä odottaa ensi kaudelta. Toisaalta se voi olla ihan hyvä. Toivon seurajohdolta jonkinlaista linjausta tai jopa strategiaa, miten tulevaisuudessa edustusjoukkuetta rakennetaan. Etelä-Saimaassa oli kauden jälkeen juttua, että Heino keskustelee seurajohdon kanssa siitä, miten paljon junnuja esimerkiksi ensi kaudelle nostetaan pelaavaan rinkiin. Tästä ei ole vielä kuulunut mitään. Minä toivon, että omille hyville kasvateille annetaan rohkeasti isoa ruutua vaikka sieltä avauskokoonpanosta. Markus Koistinen on hyvä esimerkki siitä, että kun vastuuta annetaan niin kyllä sieltä hiljalleen kasvaa kunnon pelimies.

Marraskuussa julkaistiin muutaman lupaavan juniorin nosto edustusjoukkueen rinkiin, heistä tärkein lienee Joel Laitinen, joka tulee tulevaisuudessa pelaamaan korkeammalla tasolla jos vaan itse haluaa. Hän käynyt harjoittelemassa hollantilaisen yhteistyöseura Fortuna Sittardin riveissä. Sopimuksia ensi kaudesta on myös Alieu Ceesaylla, Jerry Särkällä, Tomi Karttusella ja Craig Hillillä. Joukkueen rakentamisessa riittää siis työtä.

Etelä-Saimaan haastattelussa on mielenkiintoinen yksityiskohta harjoittelusta, jossa otetaan oppia espanjalaisesta Smart Football -ohjelmasta. On hienoa, että haetaan oppia ulkomailta päivittäiseen tekemiseen ja se, että pelaajalla on suurempi vastuu omasta tekemisestään kasvattaa varmasti myös pelaajaa. Epäilyksen siemen kuitenkin kytee: onko ko. ohjelma soveltuva kaikille pelaajille? Mennäänkö Heinon johdolla liikaa näihin analyyseihin ja perustekeminen jää vähemmälle? Perusasiat pitäisi olla ensin kunnossa, ennen kuin lihaa voidaan lyödä päälle.

Pitkä talvi on taas edessä, mutta kyllä se kevät sieltä jossain vaiheessa tulee. Lilapaitaiset Lappeenrannan jalkapallovaltiaat ottavat taas Kimpisen haltuun ja nähdään taas hienoja pelejä. Toivottavasti yleisömäärät kasvaa ensi kaudella entisestään ja jalkapallokulttuuri vakiintuu entistä kovemmin tähän hienoon kaupunkiimme.

« Viimeksi muokattu: 10.01.2019 klo 10:18:23 kirjoittanut Buffy la Cazavampiros »
svainstaiger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PEPO


Vastaus #1 : 09.12.2018 klo 20:28:35

Varaus
Trabantin vääntynyt mäntä

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Gnistanin vohvelibisnes, Las Vegas Raiders


Vastaus #2 : 09.12.2018 klo 21:09:44

Kevät
kuljen Myllysaarenrantaa
Pepo on kaunis
ja kaikki muu on paskaa
Kevät
Tää kendokaupunki on roskaa
Veikkausliigaan me ei nousta koskaan
bolero

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 09.12.2018 klo 23:38:14

Mitä enemmän viime kautta makustelee, sitä paskemmalta se maistuu. Oletettavasti kovin pelaajabudjetti, lohkovoitolla olisi päässyt nyt suoraan ykköseen ja peli kauden edetessä munatonta pallonpyörittelyä muutamin poikkeuksin. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että edustus on jossain välitilassa etsimässä itseään. Missä Koistisen, Kyläheikon, Suoraniemen, Veikkasen, Harjun ja Rönkön jatkopahvit noin alkuun? Osa pelaajista tuntuu kärkkyvän paikkaa ylempää ja pitää PEPOa sitten kakkosvaihtoehtona. Näitä luulisi olevan ainakin Ceesayn lisäksi Dunyin ja Oikkonen. Toivottavasti Deng myös laittaisi kaupungissa opiskelevana jatkopahviin nimensä, hyvä rotaatiopelaaja vähintäänkin. Sen luulisi ainakin olevan varmaa, että joku "kova" hyökkääjä jostain päin maailmaa saapuu kevääksi Lappeenrantaan. Jossain oli myös maininta mahdollisesta paluumuuttajasta, mutta viimeisen 4 vuoden aikana vaihtuvuus ollut kyllä sen verran huimaa ettei tarkempaa tietoa. Segawa tai Ikonen?

Jotain positiivistakin. Kausikortin saa 35 eurolla (Ylos) ja Kakkosen Suomen cupiin näköjään ilmoittauduttu. Milloinhan näitä kolmen joukkueen lohkon pelejä pelataan ja millä pelaajilla? Harmi muuten se, ettei ensi kesänä nähdä PEPOn ja Gnistanin välisiä vääntöjä.

El Domingo

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 12.12.2018 klo 00:41:00

Avaukselle Ylos Suomen Cupia näköjään tammikuussa ja helmikuussa. Samassa lohkossa MP ja JIPPO.
chileno

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 12.12.2018 klo 10:08:06

Alex Oikkonen Kajaaniin..
Riverplate

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 12.12.2018 klo 13:25:36

Onkohan Suomen Cupin otteluohjelmasta mitään virallista tietoa vielä? JIPPO kertoo sivuillaan että PEPO kohtaa JIPPOn Joensuussa helmikuussa. Matsi täytyy silloin olla Joensuun uudessa hallissa.
supstanssi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #7 : 12.12.2018 klo 13:29:00

Onko Kajaanissa painettu rahaa vai millä ne vetävät etelän miehiä?
Tuffax

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 12.12.2018 klo 14:07:39

Onko Kajaanissa painettu rahaa vai millä ne vetävät etelän miehiä?

Ei välttämättä sen isompaa rahaa saa kuin Lappeenrannassa.

Houkutus mennä uralla eteenpäin painaa vaakakupissa varmasti enemmän kuin raha! :D
Don Omar

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 12.12.2018 klo 17:11:12

Missä viipyvät sopimusuutiset?
chileno

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 12.12.2018 klo 19:01:16

No niimpä!
Eihän kausikortteja saada myytyä jos ei tiedetä ketäs siellä pelaa. Sikaa säkissä pitäisi ostaa.
Varmaa on se myös että pepo ei tarjoa Edvin Sala zarille jatkoa pahvia. Mies itse olisi halunnut jatkaa.
Kotkanpoika90

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP - ainut ja oikea


Vastaus #11 : 12.12.2018 klo 19:23:45

No niimpä!
Eihän kausikortteja saada myytyä jos ei tiedetä ketäs siellä pelaa. Sikaa säkissä pitäisi ostaa.

Niin, oman kaupungin joukkueen tukeminen muutamalla kympillä on Lappeenrannassa selvästi ylitsepääsemätöntä. Varsinkin kun kausareiden hinnat (30€ kamppanjan ajan, muuten 60€) on "hirveän" kalliita Ylos

Edit. Kamppanjahinta 35€
« Viimeksi muokattu: 12.12.2018 klo 19:38:20 kirjoittanut Kotkanpoika90 »
Jonios

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: West ham, Mypa


Vastaus #12 : 12.12.2018 klo 19:37:05

Niin, oman kaupungin joukkueen tukeminen muutamalla kympillä on Lappeenrannassa selvästi ylitsepääsemätöntä. Varsinkin kun kausareiden hinnat (30€ kamppanjan ajan, muuten 60€) on "hirveän" kalliita Ylos

Tarkennetaan vielä sen verran että kampanjan ajan hinta on 35€
Ja tosiaan kampanjahan jatkuu, toisin kuin monilla muilla seuroilla, aina maaliskuun loppuun asti joten eipä tässä mikään kiire niitä sopimuksiakaan ole julkaista. Suomen cupin(Kakkosen cupin) pyörähtäessä käyntiin on joukkue kuitenkin aika lailla selvillä?
« Viimeksi muokattu: 12.12.2018 klo 19:52:07 kirjoittanut Jonios »
Kotkanpoika90

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP - ainut ja oikea


Vastaus #13 : 12.12.2018 klo 19:37:53

Tarkennetaan vielä sen verran että kampanjan ajan hinta on 35€

Pahoitteluni tästä virheestä, korjaan oitis!
Riverplate

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 13.12.2018 klo 23:48:32

Niin, oman kaupungin joukkueen tukeminen muutamalla kympillä on Lappeenrannassa selvästi ylitsepääsemätöntä. Varsinkin kun kausareiden hinnat (30€ kamppanjan ajan, muuten 60€) on "hirveän" kalliita Ylos

Edit. Kamppanjahinta 35€

Komppaan, pelaa joukkueessa ketä tahansa, niin tuolla kausikortilla saa edulliset pelit.
Barmentureska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lappeenranta, Huuhkajat


Vastaus #15 : 14.12.2018 klo 10:14:59

Viimekauden aiheuttama ulosteen maku alkaa pikkuhiljaa kaikota suusta, 35€ arvoinen sika säkissä hankittu, tiedotus sopimuksista ja pelaajaringistä ei ois huono, olutta mukii ja kausi käyntii.
R.Riski

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 19.12.2018 klo 00:05:27

Hyvät odotukset ensi kaudelle. Jengistä ei mitään havaintoa, tiedotuksesta ei havaintoakaan.
 
olutta mukii ja kausi käyntii.
El Domingo

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 19.12.2018 klo 01:22:03

Hyvät odotukset ensi kaudelle. Jengistä ei mitään havaintoa, tiedotuksesta ei havaintoakaan.
 

Toivotaan ja uskotaan että hyvää kannattaa odottaa kärsivällisesti :)
Barmentureska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lappeenranta, Huuhkajat


Vastaus #18 : 20.12.2018 klo 17:02:30

Hyvät odotukset ensi kaudelle. Jengistä ei mitään havaintoa, tiedotuksesta ei havaintoakaan.
 

https://www.pepofutis.net/?x299038=395709

Tämänhetkinen sopimustilanne ja Suomen Cup asiaa linkin takana... Eihän noilla vielä kuuhun mennä, eikä edes cupista jatkoon.
Riverplate

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 21.12.2018 klo 00:30:39

Pelaajistoon liittyen, tuossa viime kauden pääkokoonpano ja nykysopparien tilanne

                            Craig Hill

Jens Harju  -   Joel Laitinen   -  Alieu Ceesay  -  Arttu Kotanen

Alex Oikkonen  - Petteri Rönkkö - Jonathan Dunyin - Markus Koistinen

                   Jerry Särkkä  -  Edwin Salazar/Hermes Palomino


Tilanne nyt:

                            Craig Hill

Eetu Suoraniemi  -   Joel Laitinen   -  Alieu Ceesay  -  NN

NN  - Petteri Rönkkö - Tomi Karttunen - Joona Viskari

                   Jerry Särkkä  -  Jami Visto


Eli vielä kaipailee pakkia, laitalinkkiä ja toista hyökkääjää.
Jalkapalloministeri

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 22.12.2018 klo 22:18:56

Eli vielä kaipailee pakkia, laitalinkkiä ja toista hyökkääjää.

Aika kovat tekijät pitäisi naarata, että näyttäisi paperilla yhtään viime vuotta paremmalta.
El Domingo

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 24.12.2018 klo 12:30:26

Aika kovat tekijät pitäisi naarata, että näyttäisi paperilla yhtään viime vuotta paremmalta.

Samaa mieltä mutta vielä ehtii vahvistaa ryhmää ennen cupia ja varsinkin vielä ennen sarjan alkua huhtikuussa. Aikaa on vallan julmetusti. Cuppia kannattaisikin käyttää junnujen testipaikkana.
El Domingo

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 04.01.2019 klo 18:56:35

Toinen forumisti laittoi huhutiedon privana että PEPO "olisi saamassa myöhäisen joululahjan" lähipäivinä. Mitähän tarkoittaa?
bolero

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 04.01.2019 klo 19:00:00

Olisikohan Kotanen palaamassa ihan sopimuspelaajaksi vai haikaileeko vielä ylemmäs? Ei jatkunut sopimus Interin kanssa.
Riverplate

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 04.01.2019 klo 19:14:52

Sain minäkin jo joulun aikaan yksityisviestin jossa viitattiin että PEPO olisi saamassa kovan tekijän jengiinsä. Ei ole kuulunut asiasta. En ottanut niin vakavasti että olisin kertonut.

 
Sivuja: [1] 2 ... 23
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines