FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.07.2020 klo 19:39:57 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: Tampereen Kolmonen 2019  (Luettu 108119 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


: 11.12.2018 klo 19:12:39

Aika availla uutta topicia ja suunnata katseet kohti kautta 2019. Joukkueethan on ollut jo hyvän tovia selvillä ja muutosta kauteen 2018 tulee muutaman joukkueen verran. Sarjaporrasta ylemmäs nousi lopulta suvereenisti Ilves/2, jonka tilalle puolestaan yhden kauden Kakkosessa viettänyt HJS. Alaspäin lähti lopulta vain VaKP, sillä muut viivan alle jääneet joukkueet säilyttivät paikkansa täydennysjärjestelyn kautta. Nelosesta puolestaan nousivat ACE ja PP-70 ja näin joukkuemäärä tulevalla kaudella on jälleen 12, mikä on hyvä asia.

Ja sitten perinteinen joukkuelistaus alle eli kauden 2019 joukkueet Tampereen Kolmosessa

ACE
Perustettu: 1995
Viime kauden sijoitus: 1/11 (Nelonen)
Vastuuvalmentaja: Tommi Kaipainen
Kotisivut: http://acestudiantes.fi/index.php/ace-jalkapallo/

Itselle tyystin tuntematon joukkue, mutta nousuvauhti on ollut suht kova, sillä kaudella 2016 joukkue pelasi vielä Kutosta. Tahti on ollut siis kausi ja nousu, ja nyt joukkue on jo Kolmosessa kolmannen peräkkäisen sarjanousun myötä. Nyt kausi ja nousu -tahti ei enää ehkä onnistu. Seura itsessään on ilmeisesti perustettu vuonna 1995 Tampereen teekkareiden toimesta futsal-seuraksi ja ilmeisesti aika opiskelijapainotteista on myös pelaajisto nurmen puolella. Mielenkiintoinen uusi tuttavuus Kolmosen tasolle.

FJK
Perustettu: 1997
Viime kauden sijoitus: 10/11 (4-4-12 31:53 16p)
Vastuuvalmentaja: Ismo Suontausta
Kotisivut: http://www.fjk.fi

FJK:n ensimmäinen kausi aikoihin Kolmosessa osoittautui lopulta haastavaksi, vaikka alku kaudelle olikin hyvä. Tuloksellisesti hyvän alkukauden jälkeen tuli pitkä tahmea jakso, jonka aikana pistetili ei juurikaan karttunut ja lopulta sijoitus jäi toisiksi viimeiseksi. Vahvasti "oman kylän poikiin" luottava FJK kuitenkin säilyi täydennysjärjestelyn kautta ja hyvä niin, koska puitteet Forssassa Kolmosen tasolle on hyvät. FJK on ehtinyt jo uutisoida tulevasta kaudesta sen, että taustarinki laajenee entisestään ja tasoa pyritään nostamaan niin kentällä kuin sen ulkopuolella (linkki: http://www.fjk.fi/fjkn-edustusjoukkueen-taustaryhma-kaudelle-2019/). Väkeä riittää siis kentän laidalla ja kentälläkin suht nuori joukkue vuoden kokeneempi Kolmosen peleihin. Tavoite tulevalle kaudelle on päävalmentaja Suontaustan mukaan selkeä; "Lähdemme hakemaan huomattavasti parempaa sijoitusta kuin viime kaudella, se lienee kaikille selkeää jo tässä vaiheessa." ja se on hyvä tavoite FJK:lle.

HJS
Perustettu: 2016
Viime kauden sijoitus: 10/12 (Kakkonen)
Vastuuvalmentaja: Lauri Hakanen
Kotisivut: http://hjs.fi/hjs-miehet/

HJS käväisi Kakkosessa ja tuli takaisin Kolmoseen, lopulta hyvinkin pienellä marginaalilla. Kausi 2018 alkoi HJS:n osalta suorastaan katastrofaalisesti ja kesäkuun loppuun mennessä pisteitä oli kasassa vain kuusi kahden voiton myötä. Heinäkuusta eteenpäin pisteitä kuitenkin kertyi ja lopulta aina niin, että päätöskierrokselle lähdettäessä HJS:lla oli säilymisen avaimet omassa kädessä. Päätöskierroksella kuitenkin tuli kuokkaan FC Jazzilta ja kun muut tulokset eivät suotuisa ollut, niin Hämeenlinnan ykkösseuralla oli paluu Kolmoseen edessä.

Paluu ei tekemisen tasoa muuta mihinkään. Vastuuvalmentaja jatkaa juuri UEFA A-kurssin suorittanut Lauri Hakanen, jolle tulitukea antaa Teuvo Palkki. Valmennuksen tasosta tekeminen ei siis kiinni jää. Pelaajistossa tapahtuu muutoksia ja sopimuksiakin HJS on julkaissut jo ison tukun. Huomionarvoista sopimusuutisissa on ollut se, että kaikki pelaajat ovat hyvin nuoria eli viime kaudella B-junnuja edustaneita pelureita, jonka lisäksi osa viime kauden avainpelaajista on laittanut nimensä sopimuspaperiin. Kokeneempi kaarti kuitenkin edelleen miettii jatkoa tavoitteellisen tekemisen suhteen, sillä treenimääriä HJS ei tippumisesta huolimatta vähennä, joten on hyvinkin mahdollista, että ensi kaudella kentällä nähdään äärimmäisen nuori HJS. Tavoitteena HJS:lla on nousta takaisin Kakkoseen, lähteenä Hämeen Sanomat, jossa toiminnanjohtaja Ville Dahlman ilmoitti 19.11, että HJS:n tavoitteena on pelata kaudella 2020 liiton sarjaa.

I-Kissat
Perustettu: 1932
Viime kauden sijoitus: 3/11 (11-6-3 53:29 39p)
Vastuuvalmentaja: Kari Sainio
Kotisivut: http://ilves-kissat.fi/

Ilves-Kissojen kausi oli ailahtelevainen, jonka myötä sijoitus oli lopulta kolmas ja eroa kärkeen kertyi kymmenen pistettä. Toki Kissat voitti yli puolet kauden peleistään, mutta vastapainoksi menetti yllättävän paljon pisteitä ennakkoon heikompia vastaan etenkin kevätkierroksella. Syyskierroksellahan Kissat ei enää hävinnyt peliäkään, mutta etenkin kevätkierroksen heikot vieraspelit oli kasvattanut eron kärkeen jo suhteellisen suureksi. Kevätkierroksellahan Kissat voitti vieraissa vain VaKPin, joka ei lopulta saanut kauden aikana pistettäkään. Tulevalle kaudelle valmennuskuviot on ilmeisesti vielä auki, ainakin mikäli kotisivujen uutisointia (http://ilves-kissat.fi/kausi-paattyi-kolmanteen-sijaan-ilmassa-positiivista-varinaa/) on uskominen. Selvää nyt kuitenkin tulee olemaan se, että kärkikastissa Kissat tulevallakin kaudella tulee olemaan.

JanPa
Perustettu: 1964
Viime kauden sijoitus: 6/11 (9-3-8 44:47 30p)
Vastuuvalmentaja: Jarkko Lehtonen
Kotisivut: http://janakkalanpallo.sporttisaitti.com/joukkueet/miehet/

JanPan kauden 2018 tavoite oli parantaa viime kaudesta ja alkaa vakiinnuttamaan paikkaa Kolmosessa ja se tavoite onnistui hienosti. Kentälle tuli sopiva määrä lisää laatua, jonka myötä tekeminenkin oli täysin eri tasolla, mitä ensimmäisellä Kolmosen kaudella 2017. Kauden 20:sta ottelusta ainoastaan kaksi matsia, eli Ilves/2 -pelit oli sellaisia, missä JanPalla ei ollut mitään saumaa, mutta muuten kaikkia vastaan tapeltiin tasaväkisesti ja siitä osoituksena yhdeksän voittoa. Kaikkinensa toiminta otti tukevan harppauksen eteenpäin ja vähintään samalla tasolla se on tarkoitus tulevallakin kaudella pitää. Viime kaudella JanPa teki yhteistyötä HJS:n kanssa, mutta se yhteistyö nyt tietenkin tuli päätökseen saman sarjatason myötä, joten lisämausteena kaudelle on pari paikallispeliä HJS:ää vastaan, jonka kanssa yhteistyö toimi erinomaisesti.

Loiske
Perustettu: 1947
Viime kauden sijoitus: 8/11 (7-2-11 34:56 23p)
Vastuuvalmentaja: Janne Malmi
Kotisivut: https://loiske.sporttisaitti.com/aikuiset/edustusjoukkue/

Loiske pelasi aika normaalin kauden, eli alkukausi vedetään hyvin ja varmistetaan sarjapaikka teoriassakin jo hyvissä ajoin, jonka jälkeen loppukaudesta homma heitetään vapaalle. Heinäkuun jälkeen Loiske voitti vain yhden ottelun ja hävisi loput kahdeksan ja etenkin loppukaudesta focus oli ilmeisesti jo enemmän taas futsal-kentillä kuin nurmella.

NoPS
Perustettu: 1968
Viime kauden sijoitus: 4/11 (11-3-6 64:42 36p)
Vastuuvalmentaja: Mikko Mäkelä
Kotisivut: https://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/edustus/

Nokialla tapahtuu kentän laidalla, kun Mikko Mäkelä palaa vastuuvalmentajaksi parin TamU-vuoden jälkeen takaisin Nokialle ja tuo samalla apuvalmentaja Markus Halmeen mukana. Kaksikko vastasi TamUn valmennuksesta Kakkosessa, mutta lopulta jättivät pestinsä tämän kauden aikana. Kaksikon mukana Nokialle matkaa pelaajakoordinaattorin roolissa Mika "Immortal" Suonsyrjä. NoPSin uutisessa on lyhyt ja ytimekäs maininta; "tuttuun tapaan tavoitteet on asetettu korkealle!", joka ei sinänsä yllätys ole. Nokialla pelaajamateriaali on viime vuodet ollut sarjan kärkipään tasoa, mutta se viimeinen silaus on jäänyt aina puuttumaan ja tälläkin kaudella tekeminen oli "ihan ok", mutta ei missään määrin sillä tasolla millä se NoPSilla pystyy olemaan. Ehkä Mäkelän paluu tuo tekemiseen sen tarvittavan boostin. Uskon vahvasti, että NoPS tulee tappelemaan sarjan kärkipäässä.

PP-70
Perustettu: 1970
Viime kauden sijoitus: 2/11 (Nelonen)
Vastuuvalmentaja: Jarkko Jousmäki
Kotisivut: https://www.pp-70.fi/index.php

"Länsi-Tampereen Ylpeys" nappasi lopulta toisen nousijan paikan itselleen pisteen erolla. Kymmenen vuotta PP-70 pelasi vielä Kakkosta, mutta sen jälkeen aika on mennyt piirinsarjoissa ja nyt on aika jälleen tulla Kolmoseen sitten kauden 2010. Nelosen seuraaminen jäi viime kaudella omalta kohdalta tyystin olemattomaksi, joten en osaa tästäkään nousijasta oikein mitään sanoa, joten jätetään sana PP:n suhteen viisaammille.

PS-44
Perustettu: 1944
Viime kauden sijoitus: 2/11 (13-3-4 58:27 42p)
Vastuuvalmentaja: Pekka Lingman
Kotisivut: https://www.ps-44.fi/

Vuosi sitten Seppojen yllä oli suhteellisen isojakin kysymysmerkkejä, kun tiedossa oli, että yhteistyökuviot Hakan kanssa ei jatku. Lopulta kävi niin, että Sepot haali omasta takaa kovan nipun kentälle ja se siellä myös näkyi. Alkukausi meni vielä yhteisiä kuvioita hakiessa, joskin ihan hyvin tuloksin, mutta etenkin loppukaudesta Sepot oli todella vahva joukkue. Sepot oli lopulta ainoa, joka mm. pystyi nousun vieneen Ilves/2:n voittamaan. Laatua oli kentän jokaisella osa-alueella ja mikäli nippu pysyy samana, niin Sepot on vahva suosikki jopa nousuun asti. Tulevalla kaudella valmennusvastuussa on ainakin Seppojen kotisivujen mukaan Pekka Lingman ja entinen pelimies tulee varmasti pitämään vaatimustasoa korkealla, joten vaikea nähdä, että Seppojen touhu tulevalle kaudelle mitenkään lörpähtäisi.

TKT
Perustettu: 1920
Viime kauden sijoitus: 9/11 (6-2-12 36:47 20p)
Vastuuvalmentaja: Jarmo Häkkinen
Kotisivut: https://www.tampereenkisatoverit.fi/lajit/jalkapallo/

Tuttu kausi TKT:lle eli kausi meni sarjataulukon epämiellyttävämmällä puolella, jossa se on jo pitkään mennyt. Nyt tosin TKT:n eduksi on sanottava, että loppukaudesta joukkue näyttikin jo Kolmosen porukalta. Viimeisestä kuudesta pelistä tappioita tuli vain yksi ja sekin Ilves/2:lle, voittoja näistä viimeisistä peleistä tuli neljä ja kerran joukkue nousi JanPaa vastaan kolmen maalin takaa rinnalle ja liki ohi. Verrattuna kevätkierrokseen TKT näyttikin syyskierroksella ihan eri joukkueelta ja mikäli sama tekeminen jatkuu tulevalla kaudella alusta asti, niin ehkä nyt on TKT:n aika nousta sieltä viivan alapuolelta jo poiskin. Treenaamisen joukkue aloittanee kotisivujen mukaan tammikuussa.

TP-T
Perustettu: 1947
Viime kauden sijoitus: 5/11 (9-3-8 63:50 30p)
Vastuuvalmentaja:
Kotisivut: http://www.tampereenpelitoverit.net/

TP-T jatkoi siitä mihin viime vuosina on totuttu, eli on tukevaa keskikastin sakkia. Sinne terävimpään kärkeen ei ihan taso riitä, vaikka yksittäisissä peleissä pystyykin kärkipään jengejä haastamaan, mutta vastapainoksi minkäänlaista hätää putoamisviivastakaan ei ole. Parannusta kauteen 2017 peilaten tuli kolmen pisteen verran. TP-T:n tilanteesta on tässä vaiheessa vuotta aika vaikea analysoida mitään, mutta eiköhän "Amurin arsenaali" tulevallakin kaudella ylemmän keskikastin jengi ole.

TPV/2
Perustettu: 1930
Viime kauden sijoitus: 7/11 (8-4-8 39:48 28p)
Vastuuvalmentaja:
Kotisivut: http://tpv.fi/index.php/home-5/kakkosjoukkue-miehet/joukkue

Paltsareiden kakkosjengin kausi oli omaan silmään ihan positiivinen. Tällä kertaa tekeminen näytti jo paljon paremmalta mitä kauden 2017 aikana ehti joukkuetta näkemään ja jonkinlainen järki tuntui tulleen kentälle. Teema tulevalle kaudelle on selkeä, eli seuran juniorit pelailee tässä jengissä. Edustusjoukkuehan nousi nyt Ykköseen, joten saa nähdä miten se vaikuttaa kakkosjengin touhuun. Viime kaudella edustuksen miehet jäi kuitenkin suht vähäiselle käytölle.
« Viimeksi muokattu: 17.03.2019 klo 11:26:28 kirjoittanut Bamsenaattori »
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 11.12.2018 klo 19:13:33

Otetaan tästä varaus. Avauksessa on vielä puutteita ja varmasti myös virheitä, mutta oikokaa niitä niin korjailen sitten avaukseen. Näin on keskustelu tulevalle kaudelle avattu, sana on vapaa Ylos
kakkoseen

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 21.12.2018 klo 15:58:33

Kissat näköjään aloittaa kautensa. Ilves-Kissojen Facebook : Pre-season potkaistaan käyntiin seuraavasti:

Torstaina 3.1.2019 klo 21 Pirkkahalli
Lauantaina 5.1.2019 klo 11 Kissathalli

Tiistaina 8.1.2019 klo 21 Pirkkahalli
Torstaina 10.1.2019 klo 21 Pirkkahalli
Lauantaina 12.1.2019 klo 11 Kissathalli
pöytälaatikko

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 21.12.2018 klo 16:10:29

Kiitos avauksesta, seurantaan. Ylos
Arph

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Leeds, Rangers FC


Vastaus #4 : 21.12.2018 klo 21:15:01

Kiitos Bamsenaattori! Hyvä avaus.
Ei tuohon kauheasti ole lisättävää. Samoin ajattelen, että PS-44, NoPS, I-Kissat ja HJS ovat todennäköisesti ne joukkueet, josta kakkosen nousija löytyy ensi kautena. Vaikea tietysti sanoa, että kuka olisi ykkössuosikki, kun ei vielä tiedä mikä on joukkueiden lopullinen kokoonpano.

Mutta sen tiedän jo nyt. että NoPS on varmasti kova ensi kaudella. Mäkellä on jo saanut houkuteltua pari TamU:ssa kakkosta pelannutta pelimiestä NoPS:aan. Nimittäin Tuomas Lehti ja Tommi Ala-Hakuni ovat jo siirtyneet TamU:sta NoPS:aan. Ja mitä huhuja olen kuullut niin ainakin joku tai joitakin pelaajia on vielä TamU:sta siirtymässä NoPS:aan. Nimiä en viitsi mainita, mitä olen huhuina kuullut. Toteutuuko nämä huhusiirrot, se jää nähtäväksi.

pöytälaatikko

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 29.12.2018 klo 17:14:20

Loiskeen päävalmentajaksi Janne Malmi. Sopimus 1+1 vuotta.
Nops_Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 29.12.2018 klo 18:43:32

https://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/edustus/?x649320=805009
https://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/edustus/?x649320=805101
https://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/edustus/?x649320=805545
https://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/edustus/?x649320=805749
https://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/edustus/?x649320=806618

Nopsiin liittynyt tukku pelaajia. Jani Rantala ja Tommi Ala-Hakuni Tamusta, Ville Kuusinen Tamu/2:sta uusina ja Wihtori Vänttinen, Tuomas Lehti ja Samu Jokela jatkajia.
Tammikuussa lisää uusia pelaajia ja jatkosopimuksia:
Nops_Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 31.12.2018 klo 12:02:23

Aktiviteetti jatkuu!
Aleksi Inkinen (TamU) ja Teemu Syrjänen (TPV) sopimuksiin. Lisäksi oma B-juniori Rike Kausiala jatkaa joukkueessa.

Lisää uutisia vielä tänään!!
« Viimeksi muokattu: 31.12.2018 klo 12:20:14 kirjoittanut Nops_Edustus »
Nops_Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 31.12.2018 klo 14:48:34

Risto "Rike" Vihinen palaa NoPSin riveihin!!
https://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/edustus/?x649320=807555
neliö

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 31.12.2018 klo 16:56:39

Kapa Sainio näköjään jatkaa Ilves-Kissojen vastuuvalmentajana, näin kertovat sivuillaan.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #10 : 02.01.2019 klo 13:25:14

Kiitos Bamselle laadukkaasta avausviestistä!

Tuosta linkin takaa katsaus kauteen valmistautumisesta:https://hjs.fi/hjs_edustus_9_12_18/

Uudistetussa Suomen Cupissa HJS kohtaa Ilves/2:n sunnuntaina 20.1. kello 20.15 Säästöpankki Areenalla ja vieraspelissä TamU:n 3.2.

Sunnuntaina 13.1. HJS kohtaa TPS:n reservit, mikäli kenttä on pelikunnossa. Ottelu alkaa kello 13.15.

Valmennus:
Lauri Hakanen
Teuvo Palkki

Julkaistut pelaajasopimukset kaudelle 2019:
Gaaid Abdi
Ossi Lehtonen
Timo Viljanen
Eero Viljanen
Santeri Stenius
Eppu Kallio
Vilppu Leinonen
Lasse Kivinen
Paavo Ahola
Giscard Mosamete
Prince Mokuma
Joona Miekka
Miika Paussu
Valtteri Lähde

Maranvoimalla

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 02.01.2019 klo 15:00:00

Lintukodossa kaikki ennallaan. HJS sit putosi syksyllä takaisin sinne minne toiminnan tasokin riittää. Jossakin hehkutettiin kuinka oman kylän pojilla pärjätään , melkein kakkosessa. Hämeenlinnassa on HPK ja sit... niin no ei muuta ja Tampereelle lyhyt matka. Eipä ihme että tulijoita muualta ei ole. Vastaavasti kehäkolmosen sisällä tulijoita testeihin jopa kolmoseen on helposti parin joukkueen verran.
Lähtisivät kehäkolmoselta kauemmaksikkin jos HJS:n toiminta olisi tavoitteellista. Sama koutsikin saa jatkaa kun muita halukkaista ei ole.
Hämeenlinnassa on asukkaita ja pelureita aivan toista luokkaa kuin vaikkapa Iisalmessa jotka oman kylän pojilla tahkoneet kakkosta jo pitkään ja ompa sieltä futisliigaankin noussut useita nuoria pelureita.
Myös Ipan jalkapallohautomosta jää joka vuosi useita hyviä pelureita ulos  paikallisista (Ilves,TPV,Tamu) seuroista mutta eipä heitä Hämeenlinna kiinnosta, sama systeemi toimii kuitenkin esim. Kaarinassa joka saa Turusta joka vuosi hyviä pelureita ja on kakkosen kärkiporukoita.
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #12 : 02.01.2019 klo 15:11:56


Myös Ipan jalkapallohautomosta jää joka vuosi useita hyviä pelureita ulos  paikallisista (Ilves,TPV,Tamu) seuroista mutta eipä heitä Hämeenlinna kiinnosta, sama systeemi toimii kuitenkin esim. Kaarinassa joka saa Turusta joka vuosi hyviä pelureita ja on kakkosen kärkiporukoita.

Toisaalta faktat faktoina:
- Kaarina on aika paljon lähempänä Turkua (15km?) kuin Hämeenlinna Tamperetta (75km?)
- KaaPo on pelannut viimeisen kymmenen kauden aikana Kakkosessa 3 vai 4 kautta, muuten Kolmosessa.
Maranvoimalla

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 02.01.2019 klo 15:26:37

Toisaalta faktat faktoina:
- Kaarina on aika paljon lähempänä Turkua (15km?) kuin Hämeenlinna Tamperetta (75km?)
- KaaPo on pelannut viimeisen kymmenen kauden aikana Kakkosessa 3 vai 4 kautta, muuten Kolmosessa.
Hyviä pointteja, mutta entpäs PK-37 ja on monia muitakin joilla potentiaalia (asukasluku) paljon pienempi kuin Hämeenlinnassa, mutta kokoajan ovat vähintäin kakkosen seuroja, saatikka EIF ja vaikkapa Haka jotka ovat ykkösen vakioseuroja.
Eli onko mielestäsi Hämeenlinnan jalkapallon taso linjassa siihen mitä se voisi olla pelaajamääriin nähden?
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #14 : 02.01.2019 klo 15:29:56

Hyviä pointteja, mutta entpäs PK-37 ja on monia muitakin joilla potentiaalia (asukasluku) paljon pienempi kuin Hämeenlinnassa, mutta kokoajan ovat vähintäin kakkosen seuroja, saatikka EIF ja vaikkapa Haka jotka ovat ykkösen vakioseuroja.
Eli onko mielestäsi Hämeenlinnan jalkapallon taso linjassa siihen mitä se voisi olla pelaajamääriin nähden?

Hämeenlinnassa ei oikein tunnu olevan sitä jalkapallokulttuuria, kuten on Iisalmessa, Valkeakoskella tai Tammisaaressa. Joku siellä mättää aina vaikka junnupuolella tehdään monesti hyvää työtä.
Ex-F

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 05.01.2019 klo 16:49:07

Loiskeen päävalmentajaksi Janne Malmi. Sopimus 1+1 vuotta.

Onko Loiskeella enää pelaajia? Hullutellen koutseille sopparit ja optiot päälle, vaikka näyttä hyvinkin siltä, ettei pelaajia valuu muualle. Viimekauden perseilyt pelata lähes vajaamiehisenä elokuusta kauden loppuun, kun ei enää sarjapaikan kanssa hätää.
Tsempit Janne Malmille auttamattomaan tyhjiöön tän savotan kanssa
Nops_Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 06.01.2019 klo 17:09:48

https://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/edustus/?x649320=808508
Vuorossa jatkosopimus. Kapteenistoon viime kaudella kuulunut Pauli Pylvänäinen jatkaa seurassa.
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #17 : 07.01.2019 klo 15:41:57

Onko Loiskeella enää pelaajia? Hullutellen koutseille sopparit ja optiot päälle, vaikka näyttä hyvinkin siltä, ettei pelaajia valuu muualle. Viimekauden perseilyt pelata lähes vajaamiehisenä elokuusta kauden loppuun, kun ei enää sarjapaikan kanssa hätää.
Tsempit Janne Malmille auttamattomaan tyhjiöön tän savotan kanssa

Loiskeella ollut joka kausi sama ongelma loppukauden osalta. Kun pelaajia valuu futsalia pelaamaan, kun sarjapaikka taskussa. Huhujen mukaan Loiskeeseen saattaa olla tulossa uusia pelaajia.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #18 : 07.01.2019 klo 22:58:47

Mikko Kalervo tekee paluun HJS:n riveihin.

Kausi 2018 jäi valitettavasti loukkaantumisen vuoksi Miklulta väliin.

HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #19 : 14.01.2019 klo 00:30:29

HJS 2-1 voittoon TPS:n reservijoukkueesta.

Raportti luettavissa kotisivuilta:
https://hjs.fi/hjs-vs-tps-reservi_13012019/

Tulevana sunnuntaina HJS kohtaa cupissa Ilveksen 2 joukkueen, matsi pelataan Säästöpankki Areenalla kello 20.15 alkaen.
Nops_Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 28.01.2019 klo 17:48:27

Nokialla joukkueen rakennus jatkuu kiivaana.
https://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/edustus/?x649320=812538
Maalivahti Manu Kiljunen jatkaa joukkueessa. reeneissä on ollut kokeilijoita paljon. Lisää sopimuksia tulossa pian.
neliö

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 28.01.2019 klo 22:55:38

Lähteekö Ilves-Kissat tänä vuonna haastamaan noususta ihan kunnolla? Olivat meinaan eilen murjoneet TKT:n maanrakoon 11-0-lukemin ja sinne on näköjään haalittu varsin pätevän olosia kavereita vahvistuksina. Sarjan mielenkiinnon kannalta tekis kyllä hyvää kun viime kausi läsähti melkeen heti alkuunsa.
pöytälaatikko

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 29.01.2019 klo 20:06:45

Ottamatta kantaa itse Kissojen nousukuntoon, sanoisin että tammikuisilla tuloksilla ei aivan hirveästi ole korrelaatiota kesän peleihin.
keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #23 : 01.02.2019 klo 16:45:22

Haka ja Sepot tehneet taas farmisopparin, mikä nyt tuskin ainakaan heikentää Seppojen nousumahdollisuuksia.
Nops_Edustus

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 01.02.2019 klo 20:18:36

https://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/edustus/ottelut/otteluennakot/

NoPS aloittaa harjoitusottelunsa huomenna. Ohessa ennakko. Mukana paljon testipelaajia ja edessä sopimusten megaviikko!!!!!

 
Sivuja: [1] 2 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines