FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
31.05.2020 klo 00:28:47 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 8 [9] 10
 
Kirjoittaja Aihe: Tampereen Kolmonen 2019  (Luettu 107754 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #200 : 18.08.2019 klo 12:25:11

HJS - TKT 4-0 (2-0)

Raporttiin linkistä:
https://hjs.fi/hjs-takaisin-voittojen-tielle_18_8_19/

TP-T pelin raportti jäi välistä, mutta lisätään valmentaja Hakasen kommentit tähän:

”Oltiin pelin alussa tosi teräviä ja luotiin 3-4 erinomaista maalipaikkaa. Kahta ylärimaa lähemmäs ei päästy näistä tilanteista. Vartin pelin jälkeen meidän oma syöttötyöskentely sekosi vähäksi aikaa ja hyökkäysten rakentelusta ei tullut hetkeen mitään. Sen sijaan löysä puolustaminen omassa päässä avasi pari maalitilannetta TP-T:lle. Jakson loppua kohti syöttöpeli ja pallollisen valinnat vähän taas paranivat ja saatiin muutama laadukas maalitilanne ekan jakson loppupuoliskolla vielä luotua - ilman tulosta tälläkin kertaa. Viimeiset syötöt eivät osuneet kohdalleen, tai sen onnistuessa, laukaukset eivät osuneet maalipuiden väliin.

Toiselle jaksolle yritettiin selvästi terävöittää omaa hyökkäyspään pelaamista - aggressiivisuutta ja vauhtia haluttiin enenmmän viimeiselle kolmannekselle. Tämä auttoi jonkin verran, mutta viimeinen silaus tilanteiden päättämisestä silti jäi puuttumaan. Keskitykset ei läheltäkään maalia löytänyt vapaata pelaajaa maalin edestä tai laukaukset kilpistyivät maalikehikoihin ja viivalla seisoviin viimeisiin puolustajiin. Lopussa vimmattu voittomaalin hakeminen avasi myös muutaman tilanteen TP-T:n vastahyökkäyksille, joista onneksi selvisimme ilman takaiskumaalia.

Pelitapahtumiin nähden tasapeli tuntui kyllä tappiolta, kymmenkunta erinomaista maalipaikkaa meillä kuitenkin oli. Toisaalta turha selitellä maalipaikkojen määrällä, jos maalia ei saada tehtyä. Se päättäväisyys ja keskittyminen meiltä torstaina puuttui. Sen lisäksi meillä jäi parannettavaa puolustuspeliin, jossa emme olleet riittävän hyvällä tasolla joukkueena. Emme tunnistaneet puolustajan tuen tarvetta ja auttaneet riittävästi ensimmäistä puolustajaa tilanteissa, joissa ehdottomasti pitää toimia nopeammin ja määrätietoisemmin.”
Midfeeder

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, ACE


Vastaus #201 : 19.08.2019 klo 21:33:59

ACE - TPV/2 6-0 (4-0)

Ko. pelin raporttia kotijoukkueen päästä:
Hentilän hattutemppu siivitti ACE:n murskavoittoon
NoPS_tiedotus

Poissa Poissa


Vastaus #202 : 19.08.2019 klo 22:08:15

https://nokianpalloseura.sporttisaitti.com/?x118281=853740
Nokian Palloseura ja Mikko Mäkelä ovat tänään purkaneet sopimuksensa ja Mäkelä siirtyy sivuun päävalmentajan paikalta.

Loppukauden ajan valmennusvastuun kantaa Markus Halme yhdessä apuvalmentaja Toni Rantalan kanssa.
NoPS_tiedotus

Poissa Poissa


Vastaus #203 : 21.08.2019 klo 22:22:37

NoPS ja TP-T pelasivat tänään Lamminpäässä. Upeissa olosuhteissa pelattu ottelu päättyi NoPS:n voittoon 2-6.

NoPS:n maaleista vastasivat Tommi Ala-Hakuni, Samu Jokela, Risto Vihinen, Iikka Häkkinen sekä kahdesti osunut Veeti Mikkola.
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #204 : 23.08.2019 klo 08:08:15

Tänään Apialla Sepot - HJS.

Vierasjoukkueen ennakkoa matsista luettavissa https://hjs.fi/hjs-matkustaa-ps-44n-vieraaksi-tarkeaan-otteluun/
#66

Poissa Poissa


Vastaus #205 : 23.08.2019 klo 08:43:24

Peli yhtäaikaa Haka-Ktp matsin kanssa kun siirto ei maistunut Hämeenlinnaan
Vorssander

Poissa Poissa


Vastaus #206 : 23.08.2019 klo 23:39:19

FJK - PP-70 3-0 (2-0)

28´ 1-0 Santeri Ketola
35´ 2-0 Janne Eerikäinen
62´ 3-0 Manu Kuisma

FJK katkaisi kahden kuukauden mittaisen voitottoman putkensa tyylillä, kun PP-70 kaatui selvin lukemin hyvän peliesityksen päätteeksi. Kaikin puolin mallikas suoritus ja koko joukkueen vahva taisteluilme antavat taas paljon lisää uskoa syksyn koitoksiin.

Vorssalaiset nousivat voiton myötä putoamisviivan yläpuolelle, mutta vain maalieron turvin, sillä myös JanPa voitti perjantaiehtoon ottelunsa. Säilymistaisto pysyy siis tiukkana ja FJK:n osalta tärkeät pelit jatkuvat ensi keskiviikkona TPV/2:n vieraana Tampereella.
AB2015

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS-44 ja Haka, tässä järjestyksessä


Vastaus #207 : 24.08.2019 klo 18:20:54

Peli yhtäaikaa Haka-Ktp matsin kanssa kun siirto ei maistunut Hämeenlinnaan
Hakanen on kyllä ihmisenä melko epäonnistunut. Jos laittaa itsensä kärkiottelussa avaukseen, pitää myös erottua kentällä. Edukseen. Aika tyttömäinen heppu. No onneksi punaiset niistivät hämylinnan neitilaumaa.
Nizzan Paroni

Poissa Poissa


Vastaus #208 : 24.08.2019 klo 20:37:21

Hakanen on kyllä ihmisenä melko epäonnistunut. Jos laittaa itsensä kärkiottelussa avaukseen, pitää myös erottua kentällä. Edukseen. Aika tyttömäinen heppu. No onneksi punaiset niistivät hämylinnan neitilaumaa.

Varsin asialliinen kommentti.

Vierailtahan puuttui eilen kokoonpanosta kaksi vakio kk-pelaajaa, joten lienee loogista laittaa tilalle kk-pelaaja, joka pystyy tarvittaessa pelaamaan isommat minuutit. Vaikka olisikin valmentaja tai joukkueenjohtaja.

Itse ottelu oli erittäin jännittävä 0-0 ja pistejako oli tapahtumiin nähden oikeudenmukainen lopputulos.
Bamsenaattori

Poissa Poissa


Vastaus #209 : 25.08.2019 klo 11:53:59

Äh, kyllä se kannattaa Valkeakoskella mieluummin peiliin katsoa. Ykkösen otteluohjelma julkaistiin tammikuussa, joten se, että oman kotiottelun asettelee yhteistyöseuran kanssa samalle päivälle, niin siitä nyt ei oikein voi mitenkään syyttää vastapuolta.

Kärkipään osalta tilanne on siis se, että 17 kierroksen jälkeen HJS johtaa sarjaa viidellä pisteellä ja kakkosena kärkkyy Ilves-Kissat. HJS on kolmesta edellisestä ottelusta ottanut viisi pistettä, kun sekä TP-T:tä että Pallo-Seppoja vastaan on jääty maalittomaan tasapeliin. Oma pää pysyy edelleen tilkittynä, sillä kaikkiaan tähän mennessä on mennyt kolme maalia omiin ja niistä viimeisin 4.heinäkuuta, jonka jälkeen on mentykin taas kuus peliä ilman päästettyjä maaleja. Seppoja vastaan näytti HJS:n kokoonpanosta puuttuvan keskikentän ydin eli Kaarna & Mokuma. Jälkimmäinen oli käsittääkseni vannomassa valaa työlle, jolla on tarkoitus, jonka myötä Mokuma on missannut edelliset kolme ottelua. Näistä kahdessa HJS on jäänyt maalittomaan... sattumaako? En usko, sillä Mokuman panos HJS:n pelaamiseen on valtava. Harmi tietenkin miehen itsensä kannalta, että varusmiespalvelus katkaisee näinkin hyvin sujunutta kautta ikävästi, mutta parempihan se sotaleikki on hoitaa tässä vaiheessa alta pois. Uskon nimittäin, että tää on viimeinen kausi Kolmosessa mitä Mokuma pelaa. HJS:llä on jäljellä PP-70, FJK, I-Kissat, NoPS ja ACE. En jotenkin jaksa uskoa, että PP-70 tai FJK pystyisi painamaan HJS:lle kampoihin, mutta kolme viimeistä onkin jo mielenkiintoisia pelejä, etenkin tietenkin tuo Kissat-ottelu.

Ilves-Kissoilla on hurja meno päällä ja NoPS-tappion jälkeen, joka tuli heinäkuun alussa, joukkue onkin ottanut pelkkiä voittoja ja selvillä lukemilla. Itse näin Kissojen syysvireen elokuun 9.päivä ja se vire on kyllä kova. Joukkuepeli toimi oikeinkin mallikkaasti ja yksilötasolla löytyy laatua, etenkin maalipörssiä johtavan Jere Intalan pelaaminen oli/on erittäin kaunista katseltavaa. Sen lisäks että Intala mättää hirveän määrän maaleja, niin siinä ohella myös tuntuu rakentavan aika paljon paikkoja kanssapelureilleen. Aika väärässä sarjassa mies pelaa ja jos vähänkään omaa mielenkiintoa ens kautta kohtaan, niin ylemmilläkin sarjatasoilla on annettavaa. Kissojen jäljellä oleva otteluohjelma on mielenkiintoinen, sillä vastassa ei ole enää näitä panoksettomia keskikastin jengejä. Sepot, PP-70, HJS, FJK & NoPS siis jäljellä Kissoilla ja näistä etenkin ottelu HJS:ää vastaan on sen verran mielenkiintoinen, että omaan kalenteriin ollaan raivaamassa tilaa syyskuun 11. päivälle, jotta pääsis Lamminpäähän väijymään sen pelin. En näe lainkaan mahdottomana, että Kissat kerää jäljellä olevista peleistä täydet 15 pistettä.

7 pisteen päässä kärjestä väijyy Pallo-Sepot, mutta kyllähän tuo ero on jo liian suuri ykköspaikkaa ajatellen. Enkä tosin usko, että Sepoilla suurinta hinkua olisi Kakkoseen edes nousta. Pelaajamateriaali on ihan laadukas ja sitä ei sinänsä paljon tarvis edes vahvistaa, leventää kylläkin, mutta treenien määrää pitäisi kasvattaa hurjasti, jotta Kakkosessa pärjäisi ja tuntuu, että Sepoissa ollaan pelaajiston osalta ihan tyytyväisiä nykytilanteeseen eli vähän vähemmän treeniä ja mukavia pelejä. Sepoilla on jäljellä I-Kissat, NoPS, ACE, Loiske ja TPV/2.

39 pistettä eli 8 pistettä kärkeä perässä oleva NoPS jysäytti ja potki valmentajan mäkeen. Tai sitten Mäkelä lähti itse, mene ja tiedä, mutta ennusmerkit siitä kieltämättä oli jo "vähän" ilmassa Nokialla JanPa-ottelun jälkeen. Pelaajiston ja (ex)-päävalmentajan välillä ei tuntunut järin suurta luottamussuhdetta olevan ja touhu kentällä ja sen laidalla tuntu kaikelta muulta kun mukavalta harrastukselta, jota tän kuitenkin näidenkin sarjojen joukkueille lopun kaiken pitäis olla. Uskoisin, että päävalmentajan vaihtaminen palvelee Nokialla kaikkia osapuolia ja siellä painellaan loppukausi rennolla meiningilla. Jalkapalloahan NoPS osaa kyllä pelata, siitä se ei kiinni jää ja ensimmäisessä ottelussa uuden valmentajan alaisuudessa NoPS mätti kuusi maalia TP-T:n verkkoon. NoPSilla on jäljellä TKT, PS-44, PP-70, HJS ja I-Kissat, joten ne kovat joukkueet on vielä jäljellä ja nyt näen NoPSilla niihin peleihin taas mahdollisuuksia. 8 pisteen ero kärkeen on kuitenkin auttamatta liikaa, kun pisteitä on jaossa 15, joten kyllähän NoPSinkin viimeiset pelit menee aika paineettomassa tilassa.

Ylänelikon ja muiden välinen ero on tällä kaudella ollut kyllä todella iso. NoPSin jälkeen viidentenä sarjataulukossa on Loiske, jolla on peräti 16 pistettä vähemmän mitä NoPSilla. Loiskekin on äitynyt hienoon neljän ottelun voittoputkeen ja aika rennoin ottein voi kauden loppuun asti viedä, sillä putoamisvaaraakaan ei ole. Myös ACE, TP-T ja TPV/2 voi aika luottavaisin mielin olla, sillä matkaa putoamiseen on kertynyt kuitenkin jo sen verran hyvin, että sarjataulukkoa ei liikaa tarvitse sinne suuntaan vilkuilla. Etenkin, kun näiden alapuolella olevien joukkueiden pitäisi saada myös joskus pisteitä... :D

Tällä hetkellä selvässä putoamistaistossa onkin siis neljä joukkuetta eli FJK (14p), JanPa (14p), PP-70 (12p) ja TKT (9p). Näennäinen putoamisviiva on vedetty kolmen alimman kohdalle, mutta kolmea ei tällä kaudella tipu, sillä se vaatisi Ilves/2:n tippumisen ja viime kaudella tätäkin sarjaa dominoinut joukkue on painanut aika komeeta jälkee Kakkosessa. TamU sieltä sen sijaan on vahvasti alaspäin tulossa ja se tarkoittaa, että tänä vuonna vaihtelun vuoksi lähteekin kaksi joukkuetta alaspäin, ellei TamU tee todellista "great escapea". Tässähän on nyt aika pitkään menty niin, että ainoastaan sarjan viimeinen on tippunut ja loput säilynyt täydennysjärjestelyn kautta.

Forssassa reagoitiin Nokian tavoin ja laitettiin valmennus vaihtoon. Synkissä vesissä pitkään ollut FJK sai kaivatun voiton perjantaina, kun PP-70 kaatui todella tärkeässä pelissä 3-0. Tätä ennen FJK oli ottanut pisteitä kesäkuun 18.päivä. Jäljellä on TPV/2, HJS, JanPa, I-Kissat ja TP-T. Näistä TPV/2 osuu FJK:n kannalta vielä ikävästi elokuun puolelle, jolloin on mahdollisuus käyttää edustuksen pelaajia niin, että loppukauden voivat silti pelata Ykkösessä. Edustuksella tosin näyttää olevan perjantaina peli, joten nähtäväksi jää tuleeko sieltä edustuksen pelaajia tähän peliin. Nythän TPV/2 on mennyt viime aikoina ns. täysin omillaan ja se on kyllä myös tuloksista näkynyt....

Turengissakin on herätty tähän kauteen ja ensimmäistä kertaa sitten toukokuun sijoitus on sellainen, että jos kausi loppuisi nyt niin sarjapaikkakin säilyisi.. JanPan tilanne on siinä määrin hyvä, että top4 on kohdattu ja jäljellä on Loiske, TPV/2, FJK, TP-T ja TKT. Sarjapaikka on siis täysin omissa käsissä ja viime aikaisilla esityksillä se tulee myös säilymään. Ryhtiliike tehtiin hyvään aikaan ja kyllähän JanPan materiaali on sellainen, että sillä pitäisi olla tappelemassa Loiskeen kanssa sarjan viidennestä sijasta eikä putoamisesta.

PP-70 on onnistunut elokuussa napsimaan kuusi pistettä, joskin kaksi viimeistä on tullut taas nenään maalierolla 0:7. Peli-Pojilla on jäljellä HJS, Kissat, NoPS, ACE ja Loiske, joten otteluohjelma on todella kova. Kärkijengien lisäksi ACE ja Loiske on keskikastista juurikin ne joukkueet, jotka pystyy hyvänä päivänä haastamaan sarjassa kenet tahansa, joten kovin montaa pistettä ei PP:lle uskalla enää loppukauden osalta odottaa... Ja niitä joukkue kyllä kipeästi kaipaisi, jotta pelit jatkuisi Kolmosessa myös ensi kaudella.

TKT:lla on koossa 9 pistettä eli säilymiseen on matkaa.. Jäljellä on NoPS, ACE, Loiske, TPV/2 ja JanPa.. Hirveän vaikea nähdä, että TKT pystyisi keräämään kolmesta seuraavasta pelistä sen verran pisteitä, että viimeisellä kahdella kierroksella olisi vielä saumaa hilautua kuiville.. Kyllä tää nyt viimeinkin taitaa olla se vuosi, kun TKT:n matka vie Neloseen. Ihailtavan monta vuotta joukkue on onnistunut paikkansa Kolmosessa säilyttämään, vaikka aikamoista selviytymistaistelua jokainen kausi onkin ollut kauden 2014 jälkeen. Ja jos nyt toinen putoaja pitää veikata, niin kyllä se on PP-70, jonka loppuohjelma on liian kova ja tarvittavat pisteet olis pitänyt kerätä jo aiemmin.

Ja jos nyt samaan hengenvetoon kurkkaa vielä vähän ens kauteen, niin Kakkosesta tosiaan alaspäin on kovaa vauhtia tulemassa Tampere United. Nelosta puolestaan johtaa tällä hetkellä TamU/2, joten edustusjoukkueen rämpiminen blokkaa kakkosjoukkueen nousun, joka tarkoittaa tietenkin sitä että Nelosesta vahvimmilla nousijoiksi on Pato & PJK. Näiden alapuolella on FC Melody ja LaVe, joilla en usko olevan pienintäkään mielenkiintoa lähteä Kolmoseen, joten vaikka sieltä jompi kumpi vielä nousun oikeuttavalle paikalle nousiskin (eli kolmanneks), niin sitä tuskin vastaan otetaan. Pato puolestaan ainakin jossain paikallismedian uutisessa muistaakseni taisi todeta, että nousu kiinnostaa ja se otetaan vastaan jos se sieltä pelaamalla tulee ja myös PJK:n uskon olevan jälleen valmis Kolmoseen, joten toivottavasti Nelosesta saadaan se kaksi nousijaa, jotta kautta 2020 ei tarvi vetää 11 joukkueella.

Niin ja heitetään nyt vielä veikkaus siitä nousijasta, eli kyllä HJS pitää pintansa ja lähtee jälleen Kakkoseen, vaikka Kissat sieltä tuleekin painetta viimeiset viisi peliä antamaan.
« Viimeksi muokattu: 25.08.2019 klo 11:59:49 kirjoittanut Bamsenaattori »
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #210 : 30.08.2019 klo 09:14:37

Tänään Kaurialan sametilla 18.30 HJS - PP-70

Kotijoukkueen ennakko luettavissa hjs.fi https://hjs.fi/hjs-saa-haastajan-sarjan-tyvipaasta/
HJS

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS


Vastaus #211 : 30.08.2019 klo 22:33:50

HJS - PP-70 16-0 (6-0)

Kotijoukkueen raportti luettavissa hjs.fi - sivuilla.

https://hjs.fi/edustus_pp70_30_8_2019/

Edit. lisätty linkki raporttiin
« Viimeksi muokattu: 31.08.2019 klo 00:08:25 kirjoittanut HJS »
Hanhiniemi

Poissa Poissa


Vastaus #212 : 31.08.2019 klo 08:05:32

HJS - PP-70 16-0 (6-0)

Kotijoukkueen raportti luettavissa hjs.fi - sivuilla.

https://hjs.fi/edustus_pp70_30_8_2019/

Edit. lisätty linkki raporttiin

Oliko nenäänlyönti yrityksiä tällä kertaa, vai onko Tapanainen joukkueen ainoa nyrkkisankari?
Baggio_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Arsenal


Vastaus #213 : 31.08.2019 klo 09:40:01

Oliko nenäänlyönti yrityksiä tällä kertaa, vai onko Tapanainen joukkueen ainoa nyrkkisankari?

Lisätietoja tästä? Nimimerkillä Utelias
Hanhiniemi

Poissa Poissa


Vastaus #214 : 31.08.2019 klo 13:26:58

Lisätietoja tästä? Nimimerkillä Utelias

Sepot-HJS pelissä Tapanainen oli yrittänyt saada Seppolaisista kaveria nyrkkihippasille... osumisesta ei tietoa, mutta Tapanainen lähti joulukortilla tilanteesta ulos. Ei taunnut piiristä tulla lisäbännejä. Innolla odotin HJS:n rapsaa matsista mutta ei ole tainnu ilmestyä
Hasselhoff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJS, Suomen maajoukkue


Vastaus #215 : 31.08.2019 klo 13:55:42

Sepot-HJS pelissä Tapanainen oli yrittänyt saada Seppolaisista kaveria nyrkkihippasille... osumisesta ei tietoa, mutta Tapanainen lähti joulukortilla tilanteesta ulos. Ei taunnut piiristä tulla lisäbännejä. Innolla odotin HJS:n rapsaa matsista mutta ei ole tainnu ilmestyä

https://hjs.fi/hjs-tasapeliin-valkeakoskella/
Hanhiniemi

Poissa Poissa


Vastaus #216 : 31.08.2019 klo 14:33:02


Kiitos tästä, tapahtumassa ei ollut ilmeisesti HJS:n osalta normaalista poikkeavaa kun jätetty erittelemättä syytä punikille
Tarmokas Seppo

Poissa Poissa


Vastaus #217 : 31.08.2019 klo 15:40:06

Kiitos tästä, tapahtumassa ei ollut ilmeisesti HJS:n osalta normaalista poikkeavaa kun jätetty erittelemättä syytä punikille

Kotijoukkueen raportti kiihkeästä illasta olisi myös kiinnostavaa luettavaa.🤔
Hanhiniemi

Poissa Poissa


Vastaus #218 : 31.08.2019 klo 17:13:42

Kotijoukkueen raportti kiihkeästä illasta olisi myös kiinnostavaa luettavaa.🤔

Ei taida olla nettitiimiä kotijoukkueella..
NoPS_tiedotus

Poissa Poissa


Vastaus #219 : 31.08.2019 klo 18:14:02

Eilen illalla pelattiin myös Nokialla, NoPS oli illan ottelussa TKT:tä parempi maalein 6-1.

Seuraava haaste on edessä ensi lauantaina 7.9., kun NoPS matkaa Valkeakoskelle Seppojen vieraaksi.
BOCA TAMPERE

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Unico Grande Amore,Boca Juniors,Ilves,Melde


Vastaus #220 : 01.09.2019 klo 05:25:01

Eilen illalla pelattiin myös Nokialla, NoPS oli illan ottelussa TKT:tä parempi maalein 6-1.

Seuraava haaste on edessä ensi lauantaina 7.9., kun NoPS matkaa Valkeakoskelle Seppojen vieraaksi.

Hevostoimiston tietäjät tiesi kertoa että NoPSista lähtenyt pelaajia muualle?

Sillä siis kiinnostaa että vedonlyönnin kohteissa kuitenkin tämäkin Kolmonen, olisko syytä tiedottaa liikenteestä? Ymmärrän että posia tarvitaa ym
ratina

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #221 : 01.09.2019 klo 08:01:59

PP:n ja erityisesti TKT:n tila harmittaa. PP on kuitenkin ollut lähimenneisyydessä kaupungin kakkosseura ja TKT kolmosseura.

Kisatovereilla olisi kaikki edellytykset pelata vähintään Kakkosessa kaupungin kolmosseurana. Hienot, katkeamattomat perinteet ovat kylän pisimmät. Kaupungin kolmanneksi suurin juniorityö on tuottanut mm. Henkka Malundaman ja Salomo Ojalan. Ensilä taas on resurssi, jota muut kaupungin seurat voivat vain katsella kateellisena. Se mahdollistaisi paljon nykyistä suuremman varojen hankinnan seuran käyttöön. Vanha yhteisöllisyys kesäkoteineen on hienoa, mutta sen rinnalla voisi hyvin pyörittää muutakin.

Tällä hetkellä Kisatovereissa ollaan ilmeisen tyytyväisiä höntsäilemään piirinsarjoissa, eikä mitään paloa panostaa edustusjoukkueeseen ole. Se on tietysti ihan OK, mutta Neloseen putoaminen on silti noista yllä mainituista lähtökohdista aika paksua.

Näkisin kyllä mielelläni, että toisen suosikkiseurani taustalle saataisiin sen verran virtaa, että Kakkonen otettaisiin selkeäksi tavoitteeksi. Kolmosseuran paikalla on kaupungissa vakuumi, kun Ilveksen ja TPV:n jälkeen ei löydy ketään muuta, jolla olisi lähellekään TKT:n potentiaali. Eikä TPV:kään itse asiassa niin kauhean paljon edellä ole. Luulisi, että tämä asetelma kutkuttaisi jotakin energistä kotarihenkistä projektin aloittamiseen.

Kovin mielelläni katselisin muutaman vuoden päästä Kisatovereiden Kakkosen pelejä uudistetussa Tammelassa Junnu Vainion soidessa ämyreistä. Tammela on kuitenkin historiallisesti kaikkein vahvimmin nimenomaan TKT:n perinteistä aluetta.
NoPS_tiedotus

Poissa Poissa


Vastaus #222 : 01.09.2019 klo 12:13:18

Hevostoimiston tietäjät tiesi kertoa että NoPSista lähtenyt pelaajia muualle?

Sillä siis kiinnostaa että vedonlyönnin kohteissa kuitenkin tämäkin Kolmonen, olisko syytä tiedottaa liikenteestä? Ymmärrän että posia tarvitaa ym

Tämä tieto pitää paikkansa, tässä kun tiedottamista opetellaan niin tulee vastaan asioita joista ei erikseen huomata uutisia tehdä.

Joukkueesta ulos ovat matkanneet Lubomir Kosic(TKT), Aleksi Inkinen(IkU), Henrik Rahikainen(ACE), Jarkko Liimatainen(TPV A/TPV2) sekä Harri Orava(FC HaPo).
« Viimeksi muokattu: 01.09.2019 klo 12:28:36 kirjoittanut NoPS_tiedotus »
pöytälaatikko

Poissa Poissa


Vastaus #223 : 01.09.2019 klo 15:26:47

https://www.youtube.com/watch?v=vUpXneQxDiM

Loiske - JanPa 3-3
NoPS_tiedotus

Poissa Poissa


Vastaus #224 : 07.09.2019 klo 19:49:11

Tänään pelattu Sepot - NoPS päättyi vierailijoiden 0-2 voittoon. NoPS:n maalintekijöinä Iikka Häkkinen sekä Eric Bullock.

Tiukka taistelu kääntyi nokialaisten eduksi loppuhetkien maaleilla. Aivan ottelun alussa Sepoille tuomittiin rangaistuspotku, mutta NoPS:n maalilla pelannut Manu Kiljunen torjui Sasha Popovitchin laukauksen.

 
Sivuja: 1 ... 8 [9] 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines