FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
04.07.2020 klo 02:32:31 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Kaakon Kolmosen voittaja kaudella 2019 on
HaPK - 9 (4.5%)
IPS - 9 (4.5%)
STPS - 17 (8.5%)
FC Peltirumpu - 17 (8.5%)
Kultsu - 27 (13.6%)
KyPa - 27 (13.6%)
PeKa - 37 (18.6%)
Ri-Pa - 5 (2.5%)
SavU - 9 (4.5%)
SiU - 14 (7%)
Union Plaani - 11 (5.5%)
Virky - 17 (8.5%)
Äänestäjiä yhteensä: 199

Sivuja: [1] 2 ... 17
 
Kirjoittaja Aihe: Kaakkois-Suomen Kolmonen 2019 - Kaikista kovin  (Luettu 126552 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Nafqbet

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC PaSa ikuisesti, Huuhkajat


: 16.12.2018 klo 21:09:55

Kulunut vuosi lähestyy loppuaan, joten on aika avata keskustelu sille kovimmalle.

Kausi 2018

Sarjataulukko 2018
Uutinen

Sudet Kakkoseen 2019 ja Lappee JK Neloseen 2019.

Sudet voitti menneen kauden Kaakkois-Suomen Kolmosen 11 pisteen erolla toiseksi sijoittuneeseen PeKaan. Sudet dominoivat sarjaa kauden alusta alkaen voittaen kauden kolme ensimmäistä peliään maalierolla 20-2. Sarjan ykkönen voitti kauden 22:sta ottelusta kaikki, kolmea tasapeliä lukuunottamatta kärsimättä yhtään tappiota. Kaikille tuttu nimi, Niko Nakari, nakutti kauden aikana peräti 30 maalia voittaen ylivoimaisesti sarjan maalikuninkuuden. Nakari ei kuitenkaan yltänyt kauden 2014 kaltaisiin lukemiin, kun silloinkin sarjanousua juhlinut maalitykki tykitti 37 maalia.

Sarjan tyvipäässä käytiin jännittävä selviytymistaistelu syyskuun loppuun asti. Sarjanousija Union Plaani selviytyi nipin napin kahden pisteen erolla viivan yläpuolella ja PEPO:n farmijoukkue Lappee JK sai osakseen putoajan paikan. Näinköhän on, pistääkö emäseura piuhat poikki tulevan kauden osalta farmijoukkuen suhteen?

Kausi oli tuulinen valmentajapalleilla ja peräti neljä joukkuetta vaihtoi valmentajaa kauden aikana. Valmentajaansa vaihtoivat kauden aikana Union Plaani, Peltirumpu, SavU ja STPS.

Kausi 2019

Edustus HaPK
Edustus IPS
Edustus STPS
FC Peltirumpu
Kultsu FC
KyPa
PeKa
Ri-Pa
SavU
SiU - täydennys
Union Plaani
Virky

Joulukuun puolessa välissä kaikki joukkueet ovat vahvistaneet osallistumisensa tulevalle kaudelle. "Kaveriporukat" ovat viime vuosina olleet ne joukkueet, jotka ovat olleet kysymysmerkkejä tulevalle kaudelle ennen kauden alkua, mutta tähän kategoriaan kuuluva Virky myy jo kausikortteja tulevalle kaudelle, joten Kolmosta nähdään luultavasti tulevallakin kaudella myös Lappeenrannassa. Kakkosesta ei pudonnut viime kaudella joukkueita kovimpaan, joten sarjaa on täydennetty viime kaudella Nelosen toiseksi sijoittuneella Simpeleen Urheilijoilla. Näemme siis tulevalla kaudella täyden 12 joukkueen sarja, joka on kaikille Kaakon futisromantikoille positiivinen asia.

Klisee, mutta tosi, tämä kausi tulee olemaan tasainen sarjakärjessä. Susien takana kamppailu oli viime kaudella tiukkaa, eikä suuria eroja joukkueiden pelaamisen tasossa ollut. Kenellä on todellista halua sarjanousuun tulevalla kaudella? PeKa? Kultsu? STPS? Selkeää ennakkosuosikkia ei ainakaan tässä vaiheessa vuotta ole. Kultsun viestintä on ollut kehuttavan aktiivista. Pelaajien ja valmentajien kommenteista on huokunut tavoitteelisuus ja halu kehittymiseen. Taustat ovat myös hyvin hoidettu Kolmosen organisaatioksi, joten olisiko joutsenolaisilla ennakkosuosikin viitta kauteen lähtiessä? Heikkeneekö PeKa, kun samalle sarjatasolle nousi kaveriporukka, KyPa, seuraavatko joukkueen ikämiehet perässä?

Nelosen ja Kolmosen tasoero on suuri, ja saa nähdä miten sarjanousijat suorituvat temmon muuttuessa kovemmaksi. SiU:lle on jo tässä vaiheessa nostettava hattua. 3000 asukkaan Rautjärveltä ponnistava oman kylän pojista koostuva perinteikäs seura palaa piirin korkeimmalle sarjatasolle muutaman vuoden tauon jälkeen. Joukkueen keski-ikä lähentelee 20 vuotta, eikä yhtään pelaajaa taida olla joukkueessa Ruokolahden tai Simpeleen ulkopuolelta.

Näillä sanoilla avaan keskustelun sille kovimmalle. Kausi käyntiin. Ylos Tuoppi
hollywood hogan

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 17.12.2018 klo 20:16:20

Avaukselle 👍
Nafqbet

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC PaSa ikuisesti, Huuhkajat


Vastaus #2 : 17.12.2018 klo 23:59:51

Ensimmäisiä harjoitusotteluita on myös jo pelattu.

PeKa voitti 1.12. pelatussa ottelussa FC Kuusysin 3-2.

Eilen toisistaan ottivat mittaa SiU ja valtakunnallista B-poikien Ykköstä pelaava  PEPO/IPS. SiU oli parempi luvuin 3-0. Eteenpäin on menty Simpeleellä, kun viime vuonna samoihin aikoihin IPS Edustus, jonka kokoonpano koostui pääosin eilen pelanneista 02-syntyneistä Imatran pään pelaajista, murjoi tylyt 7-1 lulemat punapaitojen eduksi.

Simpeleläisten kokoonpanosta puuttuivat eilen konkarit (lue: ovat pelanneet ennenkin Kolmosta) ja illan tähti oli kaksi maalia viimeistellyt, viime kauden Nelosen maalipörssin voittanut 17-vuotias Miro Saukkonen, joka viimeisteli kaksi maalia. Simpele luotti vastaiskuihin laitojen kautta ja nopeat laitapelaajat loivat tilanteenvaihdoista tilanteita vaarallisilla keskityksillä ja 1v1 ohituksilla. Joukkue pystyi hyvin pitämään vastustajan pallonhallinnan muodon ulkopuolella, eikä päästänyt vastustajaansa murtautumaan vaarallisille maalintekoyrityksille. Peli näytti joulukuun harkkamatsiksi yllättävän hyvältä.
jesper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SiU ja Liverpool


Vastaus #3 : 18.12.2018 klo 12:35:40

SiU tosiaan aloitti kauden harjoitusottelut jo sunnuntaina vaikka treenit aloitettiin vasta samalla viikolla. Peli näytti yllättävän hyvältä ottaen huomioon ettei osa pelaajista ollut treenannut ollenkaan kauden päätyttyä. IPS/Pepo painoi ensimmäiset 5-10min rajusti päälle ja sai pallon kerran  tolppaan asti mutta se jäikin IPS parhaaksui maalinteko tilanteeksi. SiU siirtyi 1-0 johtoon J-P Valkeapään riistettyä pallo keskiviivan päällä, J-P syötti pallon Mirolle ja Miro juoksi 40 metriä pallon kanssa, harhautti matkalla kaksi puolustajaa ja ujutti pallon maata pitkin ohi IPS maalivahdin. Maalin jälkeen SiU otti pallonhallinnankin itselleen ja sai pari vaarallista maalinteko paikkaa. Eero Jordan oli hyvällä pelipäällä oikealla laidallaan ja keskittikin pallon maalin eteen, Miro ohjaus kimposi IPS maalivahdista J-Pn ulottuville ja   J-P täräytti pallon voimalla verkkoon.
Toinen puoliaika meni samoissa merkeissä, molemmat tekivät vaihtoja mutta pelin luonne säilyi samana, IPS sai palloa siirreltyä 30 metrisssä mutta joutui yrittämään vaikeita läpisyöttöjä mitkä SiUn maalivahti sekä puolustajat hoitivat helposti. Ottelun lopussa Miro karkasi taas puolustajilta ja pakki joutui kaatamaan Miro 16 sisällä. Miro laittoi itse rankkarin varmasti sisään ja samalla pelin pakettiin.
Ottelusta jäi hyvä fiilis, pelaajat jaksoivat pelata hyvin, keskittyminen kesti koko matsin ajan ja pallo kesti hyvin joukkueen hallussa. Joulu-Tammikuu treenataan ahkerasti ja seuraavat harjoitusmatsit pelataan näillä näkymin helmikuussa jolloin pelataan uusi matsi IPS/Pepo P17 joukkuetta vastaan, Kultsua vastaan ja kolmas vastustaja kuun loppuun on vielä etsinnässä..
« Viimeksi muokattu: 18.12.2018 klo 14:16:20 kirjoittanut jesper »
putsari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saimaa Sharks


Vastaus #4 : 19.12.2018 klo 10:22:01

Kuten mainiossa ketjun avauksessa todettiin, niin tasaisempaa ja kärjenkin osalta mielenkiintoisempaa kautta pitkiin aikoihin on luvassa ensi kesänä Kaakon Kolmosessa. Jossain on nousukielto päällä tai kärsitään pelistä toiseen huonosta tuomarityöskentelystä, makkaranmyyjien tai pelaajien puutteesta, mutta kovia koitoksia on taas tulossa. Itseltäni sympatiat lähtevät piskuisen teollisuuspitäjän ylpeydelle eli Kaakon Kolmoseen paluun tekevälle Simpeleen Urheilijoille.
Öyvind

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fingerporin Haka


Vastaus #5 : 20.12.2018 klo 23:59:03


Kiitokset Nafqbetille hyvästä avauksesta.

Voisiko joku asiasta tietävä päivittää tänne forumille IPS:n tilannetta?

Marraskuun 1. päivä Imatran Palloseuran puheenjohtaja Emilio Urpalainen synkisteli Imatran paikallisaviisissa näin (maksumuurin takana):
https://uutisvuoksi.fi/uutiset/urheilu/e739694f-c0bd-4ef1-bb4e-1b99d670d18e

Muun muassa seuraavaa hän kertoi jutussa:
Lainaus
Imatralaisen edustusjalkapalloilun tulevaisuutta varjostaa epätietoisuuden verho. Jalkapallon Kolmosessa pelannut IPS Edustus -yhdistys on tarjonnut edustustoiminnan pyörittämistä takaisin emoseura Imatran Palloseuralle, josta edustusjoukkue erkaantui omaksi seurakseen vain muutamia vuosia sitten.

Syy IPS Edustuksen mahdolliseen alasajoon on vanha tuttu: organisaatio on ohut, eikä uusia tekijöitä ole ilmaantunut. Viimeisin isku oli, kun päävalmentaja Ilkka Tahkokallio ilmoitti luopuvansa tehtävistään.

— Minulle on annettu nyt tehtäväksi selvittää edustusjalkapalloilun kuviota. Aluksi olin ihan toiveikas, mutta nyt on alkanut näyttää siltä, että haasteita on enemmän, Imatran Palloseuran puheenjohtaja Emilio Urpalainen valottaa.

Onko jopa mahdollista, että IPS:lla ei ole ensi kaudella ollenkaan edustustoimintaa?

— Siltä se vähän vaikuttaa, että jos nyt ei löydy uusia tekijöitä, niin edustusjoukkue loppuu. Hätähuuto on nyt heitetty ilmoille, että uusia, nuoria tekijöitä tarvitaan, Urpalainen sanoo.

sekä myös, että:

Lainaus
Urpalainen arvioi, että Kolmosessa selviää kaudesta noin 20 000—30 000 euron suuruisella budjetilla.

— Pääsylipputuloja ei tullut viime kaudella yhtään, eikä pelaajille maksettu penniäkään edes kilometrikorvauksia, Urpalainen tietää.

Hän painottaa, että Imatran Palloseuran talous on tasapainossa ja pelaajista Kolmosessa jatkaminen ei jää kiinni. Kakkosessa pelaavan PEPOn kanssa on jopa käyty alustavia neuvotteluita farmisopimuksesta, jonka myötä Lappeenrannassa vähemmälle peliajalle jäävät pelurit voisivat hakea vauhtia IPS:sta.

Imatran Palloseuran - jolle edustusjoukkueen pyörittämistä tarjottiin - www-sivuilla ainoa aikuisten joukkue on tätä kirjoitettaessa miesten harrastefutis:
https://imatranpalloseura-fi.directo.fi/joukkueet/

Mutta IPS edustuksen FB-sivuilla on päivitetty kaukaa kuvattu kuuden sekunnin videoklippi 12. marraskuuta eli 11 päivää Urpalaisen vuodatuksen jälkeen otsikolla "tauko ohi, homma jatkuu" ja iso liuta pelaajia näkyy hölkkäävän Karhumäen kentällä.

Onko tuo Urpalaisen vihjaama farmiyhteistyö PEPO:n kanssa toteutunut (koska PEPO:n edellinen farmi tippui Neloseen)? Niitä Urpalaisen kaipaamia "uusia nuoria tekijöitä" on ilmeisesti siis löytynyt?

Niin nuoria uudet tekijät eivät kuitenkaan ole, ettei heillä parta kasva. Movemberin kunniaksi FB-sivuilla muutama partajeesus näytti poseeraavan. :)

Nafqbet

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC PaSa ikuisesti, Huuhkajat


Vastaus #6 : 21.12.2018 klo 00:01:04

Saku Pesonen jatkaa kentän puolella myös tulevalla kaudella. Ei Suomesta löydy kovin montaa maalivahtia, jolla yhtä tarkat pitkät avaukset.

Uutinen
Nafqbet

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC PaSa ikuisesti, Huuhkajat


Vastaus #7 : 21.12.2018 klo 00:12:09

Voisiko joku asiasta tietävä päivittää tänne forumille IPS:n tilannetta?

Tilanne ei ole niin synkkä kuin Urpalainen antaa jutussa ymmärtää. Edustuksen taival tulee jatkumaan tulevallakin kaudella Kolmosessa.

Huhujen mukaan tammikuussa saattaa olla jo uusi erittäin mielenkiintoinen valmentajarekry julkinen. Joukkue on harjoitellut vuoden loppuun asti kerran viikossa ja tammikuusta alkaen alkaa valmistautuminen uuteen kauteen. Joitakin lähtijöitä saattaa olla johtuen pelaajien opiskeluista.

Mahdollinen pelaajayhteistyö PEPO:n kanssa tarkoittanee B-junnuista uloskasvaneiden pelaajapolun jatkumista Imatralla, niiden osalta, jotka eivät ole vielä valmiita Kakkoseen. Tämähän olisi looginen jatkumo seurojen yhteistyössä, joka alkaa jo 14-vuotiaiden osalta.

Tiedottamisessa ja näkyvyydessä (nettisivut) IPS:llä on kyllä roimasti parannettavaa, mutta eiköhän tässäkin asiassa aleta parantamaan, kun on jotain tiedotettavaa ja nimiä paperilla.
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #8 : 31.12.2018 klo 12:35:22

Topic seurantaan. Ylos Viime kausina jäänyt vähän vähemmälle sen kovimman seuraaminen, mutta nyt on kiima kovempi kuin koskaan sattuneista syistä.

Peli-Karhujen alaisuudessa pelannut KyPa tosiaan voitti sensaatiomaisesti Nelosen ekalla kaudellaan. Nyt on KyPa noussut kolme kautta putkeen. Ja kun PeKan kanssa samaan sarjaan noustiin, niin pistettiin oma seura pystyyn.

KyPa aloitti treenaamisen jo lokakuussa. Joulukuu on vedetty löysemmin, mutta tammikuussa taas vedetään kovemmin. Harkkapelejäkin on muutama sovittu alkuvuodelle.

KyPan runko tulee pysymään melko samana kuin viime vuodet. Muutamia hyviä vahvistuksia hommattu ja treeneissä on ihan hyvin pyörinyt porukkaa. Pelillisesti en usko, että KyPalla tulee suurta hätää Kolmosessa.

KyPan kannattajakortit muuten tulivat juuri myyntiin. KyPan kotisivut: http://kypa.fi

Uutta vuotta vaan kaikille sen kovimman seuraajille. Ylos
Elias

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 05.01.2019 klo 16:37:21

PeKalla näyttäisi olevan tammikuussa pari ihan mielenkiintoista harjoitusottelua:

13.1. 16.30 Arto Tolsa Areena  PeKa vs. MYPA
27.1. 16.30 Arto Tolsa Areena  PeKa vs. Kultsu
3.3. 10.00 Arto Tolsa Areena PeKa vs. RIASA Soccer Academy (Leeds)

Lisäksi maaliskuussa näemmä tuota RIASA Soccer Academya vastaan peli, kun KTP:lläkin.

Onko muiden joukkueiden harjoitusotteluista mitään tietoa (lähinnä KyPan pelit kiinnostaisivat)?
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #10 : 05.01.2019 klo 16:47:28

PeKalla näyttäisi olevan tammikuussa pari ihan mielenkiintoista harjoitusottelua:

13.1. 16.30 Arto Tolsa Areena  PeKa vs. MYPA
27.1. 16.30 Arto Tolsa Areena  PeKa vs. Kultsu
3.3. 10.00 Arto Tolsa Areena PeKa vs. RIASA Soccer Academy (Leeds)

Lisäksi maaliskuussa näemmä tuota RIASA Soccer Academya vastaan peli, kun KTP:lläkin.

Onko muiden joukkueiden harjoitusotteluista mitään tietoa (lähinnä KyPan pelit kiinnostaisivat)?
KyPan eka harkkapeli on tammikuun vika päivä Ruonalassa. Vastassa on Peltirumpu.
Jukka-38

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LauTP,KoPa,Virky


Vastaus #11 : 12.01.2019 klo 16:53:29

Virkyssä tapahtuu

Nafqbet

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC PaSa ikuisesti, Huuhkajat


Vastaus #12 : 12.01.2019 klo 23:19:16

Oho! Erittäin kovia nimiä, joista moni olisi vahvistus jokaiseen sarjan joukkueeseen.
Jukka-38

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LauTP,KoPa,Virky


Vastaus #13 : 13.01.2019 klo 17:47:10

Yabets Eloranta IPS -> Virky
Elias

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 13.01.2019 klo 19:45:28

PeKa vs. MyPa 0-0. Melkoista liukastelua lumisella kentällä. PeKa:n esitys kuitenkin lupailee lähtökohtaisesti hyvää, kun vastassa oli kuitenkin Ykkösen jengi. MYPA toki hallitsi ottelua ja tyri toisella jaksolla 2-3 avopaikkaa.
Artudo99

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 14.01.2019 klo 23:42:42

Joo kyllä tulee mielenkiintoinen kausi. Virkyn pojat naaranu sellasia vahvuktuksia että huh huh, mutta en usko ihan sitä kristalin kirkkainta saavat. Laittaisin rahani tuonne kotkan tai Savonlinnan suuntaa siellä aika on  hyvä pöhinää päällä. Joutsenon kundit voi myös yllättää tosin..
hollywood hogan

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 17.01.2019 klo 23:19:13

Tanskanen jatkaa Plaanilla.

http://unionplaani.com/uutiset/2888/
Nafqbet

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC PaSa ikuisesti, Huuhkajat


Vastaus #17 : 17.01.2019 klo 23:52:18

IPS Edustus julkaisee huomenna uuden valmentajansa nimen ja tiedoittaa pelaajasopimuksista. Ylos

#10YearChallange
Artudo99

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 18.01.2019 klo 11:21:05

Kuka on Tanskanen😃 näillä "vahvistuksilla" plaani siel samoilla sijoilla ku viime kaudel.
Huomasin että ips ja kultsu jakavat imatralla vuoron. Toisella  oli siellä pari kymmentä pelaaja ja toisella vajaat 8 pelaaja😃
jesper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SiU ja Liverpool


Vastaus #19 : 18.01.2019 klo 15:38:13

IPS Edustus julkaisee huomenna uuden valmentajansa nimen ja tiedoittaa pelaajasopimuksista. Ylos

#10YearChallange
Jokos valmentaja on julkistettu?
Nafqbet

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC PaSa ikuisesti, Huuhkajat


Vastaus #20 : 19.01.2019 klo 00:06:12

Ei näköjään virallista tiedotetta olekaan tuupattu ulos.

Edellisen viestin häshtägi oli vihje, eli 10 vuotta sitten IPS:n Nelosesta Kolmoseen nostanut Stanislav Yurgelevich palaa IPS:n valmentajaksi. Ylos
Artudo99

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 24.01.2019 klo 07:31:39

KULTSU tiedotti seuraavilla harjoituspeleistä Tulevana sunnuntaina Arto tolsa areenalla Peka kultsu. Lisäksi erittäin mielenkiintoinen peli luvassa 12.2 Kultsu vs PEPO
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #22 : 27.01.2019 klo 17:05:51

KyPa voitti tänään KTP:n A-juniorit 5-0 Ruonalassa (2x40min). Seuraavaksi vastassa on Peltirumpu torstaina Ruonalan hallilla.
Artudo99

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 27.01.2019 klo 23:45:48

Peka - kultsu tänään 3-1
torjuja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool FC, Kultsu


Vastaus #24 : 28.01.2019 klo 00:23:31

Peka - kultsu tänään 3-1

Siis 1-3 Kultsulle.

 
Sivuja: [1] 2 ... 17
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines