FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
03.08.2020 klo 12:01:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 8
 
Kirjoittaja Aihe: UuStan Nelonen 2019 - Yhdessä eteenpäin!  (Luettu 70682 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Wozza

Poissa Poissa


: 18.12.2018 klo 12:21:09

Talvettaren laskiessa kevyen, valkoisen, utupeittonsa maan päälle, on tuleva kausi vielä monen kuukauden päässä. Tähän aikaan vuodesta puskee joulukiireet päälle, lahjat pitäisi ostaa, siivota pitäisi joka päivä ja kuusikin pitäisi käydä naapurin metsästä lainaamassa. Ei hitto, se kinkkukin meinasi unohtua! Kyllä Suomen alasarjoja seuraavalle muurahaiselle se tuleva jalkapallokausi on jossain muualla, kuin päällimmäisenä mielessä.
Mutta, kun joulukiireet ovat ohitse, lahjat on avattu, viski/konjakki korkattu, hh ja lapset nukkumaan laitettu ja yleisen puolelta on eräs ajankohtainen joulutopic hieroluettu loppuun, palaa raukeaan mieleen se forumistin mieleen se, mikä saa selviytymään pitkästä talvesta.

Tuleva kausi.

2018

Viime kaudella käytiin kummassakin Uudenmaan lohkossa, sekä Helsingin 1. Lohkossa kiihkeät kamppailut suorasta noususta aivan viimeiselle kierrokselle saakka.
Helsingissä oli ehkäpä kaikkein kiihkein kamppailu, kun viimeinen kierros samanaikaisesti. Paalupaikalta aloittanut Valtti nappasi päivän päätteeksi lohkon voiton 10-1 voitolla Jokereista, joka taas lähti hakemaan Vitosesta vauhtia. Gnistan Ogeli varmisti 4-1 voitolla lohkon toisen sijan ja nousukarsintaottelun FC Finnkurdia vastaan. Mikäli Valtti olisi hävinnyt, olisi Gnistan noussut suoraan. Mikäli Gnistan ei olisi voittanut, olisi SAPA 3 (3-1 voitto FC ALPCn vieraana) noussut toiseksi, ja päässyt karsintoihin.
Helsingin 2. Lohko oli paketoitu hyvissä ajoin nousun osalta. Atlantis FC Akatemia voitti lohkon 10 pisteen erolla toiseksi tulleeseen Finnkurdiin, jolla itsellä oli yhdeksän (9) pisteen ero kolmanneksi tulleeseen FC POHU IPUun.

Uudellamaalla taas oli kummassakin lohkossa viimeiselle kierrokselle lähdettäessä suoran nousijan paikka auki. 1. Lohkossa FC HIK (48) johti lohkoa yhden pisteen erolla LePaan (47). 2. Lohkossa tilanne oli vielä tiukempi, JäPS 47n (47, +51) ollessa KoiPSn (47, +39) edellä maalieron turvin. Valitettavasti Uudenmaan puolella viimeisen kierroksen ottelut pelattiin eri päivinä. Molemmissa lohkoissa piikkipaikalla olleet joukkueet pelasivat ennen jahtaajia. HIK kävi nappaamassa 0-7 voiton lohkon kolmanneksi tulleesta LoPasta, JäPSn voittaessa kotonaan RiRan 10-5. LePa ja KoiPS hoitivat omat ottelunsa pari päivää myöhemmin, ja vaikka jälkimmäinen tekikin ottelussaan runsaasti maaleja, jäi se silti 11 maalia vajaaksi.

Helsingin sisäisessä nousukarsinnassa Finnkurd voitti Gnistanin tiukassa kamppailussa 3-1 kahdella viime hetken maalilla. Uudenmaan puolella taas pelattiin kiihkeä 120 minuutin kamppailu, jossa ottelun ainoa maali hylättiin. Rankkareissa isäntänä toiminut KoiPS kesti paineet hieman paremmin ja juhli illan päätteeksi voittoa ja tulevaa karsintafinaalia Finnkurdiin vastaan. Nousufinaalissa KoiPS kaatoi FC Finnkurdin selvästi 4-1, LePan sijoittuessa miniturneen kolmanneksi 2-1 vierasvoitolla Gnistanista.

Jos oli nousukamppailut pääosin kiinnostavia, niin sitä olivat myös voimeisen kierroksen putoamiskamppailut. Uudenmaan 2. Lohkon putoajat olivat kyllä jo ennen viimeistä kierrosta taputeltu, kun Akilles, Sibbo Vargarna 2 ja kesken leikin luovuttanut Futura Akatemia.
1. Lohkossa taas oli hieman mielenkiintoisempaa. FC Kyllikki ja Olarin Kiksi olivat viimeiselle kierrokselle lähdettäessä varmoja putoajia, mutta viimeisen putoajan paikalla ollut EBK oli ainoastaan pisteen päässä viimeisen säilyjän paikalla olleesta KyIFstä. Espoolaiset johtivatkin 90 minuutin jälkeen vierasotteluaan NuPS Reserviä vastaan 0-1, mutta lisäajan kolmannella minuutilla tasoihin. Näin EBK nousi Kirkkonummelaisten kanssa tasapisteisiin, mutta maaliero oli sen verran huonompi, että Keski-Espoon ylpeyden matka jatkuu Vitosen puolella.

Helsingin puolella oli molemmissa lohkoissa jännittävät viimeisen kierroksen putoamiskamppailut, kun 1. Lohkossa putoajan paikalla ollut FC Puimur 2 kohtasi kotonaan PPJn, samalla kun kahden pisteen päässä ollut FC Jokerit kohtasi vieraissa nousua tavoittelevan Valtin. Puimurin 3-2 voitto yhdistettynä Jokereiden 10-1 tappioon tiesi sitä, että Puimur hyppäsi Jokereiden edelle, pudottaen jälkimmäisen takaisin Vitoseen.
2. Lohkon päätöspäivän putoamiskamppailu olikin sitten kunnon herkku, kun putoajan paikalla ollut MPS Old Stars ja viimeisen säilyjän paikalla ollut KäPa NoLe pelasivat keskenään. Malmilaiset onnistuivat lopulta kaatamaan isäntänsä 0-1, nousten Käpyläläisten tilalle viimeiselle säilyjän paikalle.
Toki Puimur ja MPS saivat lopulta kauden päätyttyä hieman jännittääkkin Nelosen paikkansa puolesta, kun Kolmosesta tippui Helsingin puolelta neljä joukkuetta, nostaen Heösingin Nelosen joukkuemäärän 26een. Joukkueiden onneksi kaksi Helsingin Vitosen lohkovoittajana kieltäytyivät noususta, ja näin Puimur 2 ja MPS Old Stars saivat sittenkin pitää Nelosen paikkansa.

Yhteisön alueelta nousi siis lopulta Kolmoseen Atlantis FC Akatemia, FC Finnkurd, FC HIK, JäPS 47, KoiPS ja Valtti

Vitoseen taas tippuivat EBK, FC Degis, FC Kyllikki, Jokerit FC, KäPa NoLe, Olarin Kiksi ja Sibbo Vargarna 2. Näiden lisäksi FC Futura Akatemia ja PKP suljettiin sarjasta.

Putoajien paikoilla olleet Akilles, FC Puimur 2 ja MPS Old Stars säilyivät Nelosessa täydennysmenettelyn kautta.

2019

Helsingin ja Uudenmaan miesten alasarjoissa kävi kauden 2018 päätteeksi kova myllerrys. Kummankin piirin sarjat jokaisella sarjatasolla Nelosesta alaspäin yhdistettiin. Lohkot ovat jokaisella sarjatasolla vielä tämän kauden vanhojen piirien sisäiset, mutta ensi kaudella olisi jo tarkoitus sekoitella vanhojen piirien joukkueita sekaisin.

Nelosen kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että lohkoissa Yksi  ja Neljä  pelaa joukkueita Uudeltamaalta ja lohkoissa Kaksi ja Kolme pelaa ainoastaan joukkueita Helsingistä.

Pelitapa

Nelonen pelataan kaudella 2019 neljässä kahdentoista (12) joukkueen lohkossa. Jokaisessa lohkossa pelataan jokaista, samassa lohkossa olevaa, joukkuetta vastaan kahdesti. Kerran kotona ja kerran vieraissa. Otteluita kertyy täten kauden aikana kaksikymmentä kaksi (22) per joukkue.

Peliaika on 2*45 minuuttia
Edestakaisin vaihtoja ei enään ole. Vaihtopelaajia saa olla seitsemän (7).

Nousut ja putoamiset

Jokaisen lohkon voittaja nousee kaudeksi 2020 Kolmoseen. Lisäksi lohkokakkoset pelaavat keskenään pudotuspelit sijoitusotteluineen mahdollisista lisänousupaikoista.

Jokaisen lohkon sijoille 11. ja siitä alaspäin sijoittunut joukkue tippuu kaudelle 2020 Vitoseen. Tämän lisäksi jokaisen lohkon sijalle 10. sijoittunut joukkue on mahdollisen putoajan paikalla, mikäli ylemmistä sarjoista tulee iso määrä putoajia. Joukkueiden paremmuusjärjestys ratkaistaneen pistevertailulla.

Joukkueet

Kolmosesta tippuneet (6): FC Korso United, FC POHU, FC Viikingit SCP, HJK Laajasalo, Sibbo Vargarna, ToTe

Nelosessa säilyneet (33): Akilles, BK-46 Akatemia, EPS Reservi, FC ALPC, FC Honka 2, FC POHU IPU, FC Puimur 2, Gnistan Ogeli, HPS 2, Kasiysi Rocky, Kiffen 2, Kurvin Vauhti, KyIF, LePa, LoPa, LPS Kuninkaat, MPS Old Stars, NJS 2, NouLa, NuPS Reservi, PEF, PK-35 2, PKKU 2, PPJ, PPJ Ruoholahti, RiRa, SAPA, SAPA 3, SUMU, SUMU Sob, Tikka, Vesa, VJS Old Stars

Vitosesta nousseet (9): EPSi, FC Glid,FC POHU Hurjin, GrIFK U23, OPedot, PPS, Spartak Itä, Tolsa, TöTa Akatemia

Joukkueet Kunnittain:

Helsinki: 24
Espoo: 8
Vantaa: 4
Raasepori: 2
Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Nurmijärvi, Orimattila, Porvoo, Sipoo ja Vihti: 1

Muutama knoppi:

Pisimpään Nelosessa viihtynyt löytyy Helsingin Laajasalosta. LPS Kuninkaat ovat pelanneet tällä sarjatasolla jo vuodesta 2007.

Sarjan hissijoukkuekin löytyy Helsingin puolelta. FC Viikingit SCP on vaihtanut koko olemassaolonsa ajan kauden päätteeksi sarjatasoa.

Entisen Helsingin puolella on viimeisen yhdeksän vuoden aikana ollut paljon vähemmän vaihtelua, kuin entisen Uudenmaan puolella. Uudeltamaalta tulevilla joukkueilla on keskimäärin 5,5 kautta kokemusta Nelosesta, kun Helsinkiläisillä on taasen keskimäärin hieman päälle 7,5 kautta kokemusta Nelosen peleistä

OPedot ovat ainoa nousijajoukkue, joka on pelannut tällä sarjatasolla aikaisemmin. Kaikki muut nousijat ovat ensikertalaisia.

Lohkorankingit

Lohko 1

Joukkue   Sarja/Lohko '18   Sijoitus '18   Ottelut   Voitot   Tasapelit   Häviöt   Maaliero   Pisteet
FC KU                  III/3         11/12         22         4         3        15         -41         15  
----      ----         ----         ----         ----         ----         ----         ----         ----  
LoPa                    IV/1         3/12         22         14         2         6         +7         44  
FC Honka 2         IV/1         4/12         22         13         2         7         +16         41  
Tikka                    IV/2         4/12         22         12         4         6         +29         40  
Kasiysi Rocky      IV/2         5/12         22         11         2         9         +7         35  
BK-46 Akademi   IV/1         6/12         22         11         1         10         +3         34  
NuPS Reservi      IV/1         8/12         22         3         11         8         -18         20  
KyIF                     IV/1         9/12         22         5         3         14         -16         18  
FC Glid                V/1          1/9           16         14         1         1         +58         43  
----          ----          ----         ----           ----           ----            ----        ----
EPS/Reservi       V/2          1/9           16         13         1         2         +45        40  
----          ----          ----         ----           ----           ----            ----        ----            ----
Tolsa FC            V/1          2/9           16         12         1         3         +21         37
GrIFK U23         V/2          2/9           16         11         2         3         +36        35
« Viimeksi muokattu: 18.12.2018 klo 14:32:46 kirjoittanut Wozza »
Wozza

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 18.12.2018 klo 12:22:36

Lohko 2

Joukkue   Sarja/Lohko '18   Sijoitus '18   Ottelut   Voitot   Tasapelit   Häviöt   Maaliero   Pisteet
ToTe                         III/1         11/12         22         7         2        13         -14         23   
----      ----         ----         ----         ----         ----         ----         ----         ----   
FC Viikingit SCP    III/3         12/12         22         3         4         15         -42         13   
SAPA 3                    HIV/1         3/12         22         15         2         5         +34         47   
FC POHU IPU       HIV/2         3/11         20         10         6         4         +16         36   
Vesa                      HIV/2         4/11         20         11         1         8         +5         32   
HPS 2                    HIV/2         6/11         20         7         3         10         -16         24   
Kiffen 2                  HIV/1         7/12         22         10         3         9         +1         33   
FC ALPC                  HIV/1         8/12         22         8         4         10         -2         28   
PPJ Ruoholahti      HIV/2          9/11           20         6         2         12         -26         20   
----          ----          ----         ----           ----           ----            ----        ----
SUMU                     HIV/1          9/12           22         5         4         13         -8        19   
----          ----          ----         ----           ----           ----            ----        ----            ----
MPS Old Stars        HIV/2          10/11           20         5         4         11         -32         19
Spartak Itä               HV/4          1/9           16         14         0         2         +54        42
« Viimeksi muokattu: 18.12.2018 klo 12:29:25 kirjoittanut Wozza »
Wozza

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 18.12.2018 klo 12:23:41

Lohko 3

Joukkue   Sarja/Lohko '18   Sijoitus '18   Ottelut   Voitot   Tasapelit   Häviöt   Maaliero   Pisteet
FC POHU                  III/2         11/12         22         4         4        14         -37         16   
----      ----         ----         ----         ----         ----         ----         ----         ----   
HJK Laajasalo          III/1         12/12         22         2         0         20         -69         6   
Gnistan Ogeli         HIV/1         2/12         22         15         3         4         +26         48   
PPJ                         HIV/1         4/12         22         11         3         8         +17         36   
LPS Kuninkaat       HIV/1         5/12         22         11         3         8         +12         36   
PK-35 2                   HIV/2         5/11         20         7         3         10         -3         24   
Kurvin Vauhti         HIV/1         6/12         22         10         5         7         +6         35   
SAPA                       HIV/2         7/11         20         6         3         11         -9         21   
SUMU Sob              HIV/2          8/11           20         6         2         12         -19         20   
----          ----          ----         ----           ----           ----            ----        ----
FC Puimur 2           HIV/1          10/12           22         5         2         15         -37        17   
----          ----          ----         ----           ----           ----            ----        ----            ----
FC POHU Hurjin        HV/1          1/10           18         14         3         1         +42         45
TöTa Akatemia        HV/1         2/10           18         13         3         2         +30        42
« Viimeksi muokattu: 18.12.2018 klo 12:33:54 kirjoittanut Wozza »
Wozza

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 18.12.2018 klo 12:24:21

Lohko 4

Joukkue   Sarja/Lohko '18   Sijoitus '18   Ottelut   Voitot   Tasapelit   Häviöt   Maaliero   Pisteet
Sibbo V                  III/2         12/12         22         2         2        18         -54         8   
----      ----         ----         ----         ----         ----         ----         ----         ----   
LePa                     UIV/1         2/12         22         16         2         4         +36         50   
PKKU 2                UIV/1         3/12         22         14         3         5         +34         45   
EPS Reservi         UIV/1         3/11         22         11         7         4         +26         40   
VJS Old Stars     UIV/2         6/12         22         8         7         7         +9         31   
PEF                      UIV/1         7/12         22         9         6         7         +9         33   
NouLa                 UIV/2         7/12         22         9         3         10         +2         30   
NJS 2                   UIV/2         8/12         22         7         7         8         -2         28   
RiRa                   UIV/2          9/12           22         8         1         13         -16         25   
----          ----          ----         ----           ----           ----            ----        ----
Akilles               UIV/2          10/12           22         6         3         13         -33        21   
----          ----          ----         ----           ----           ----            ----        ----            ----
OPedot            UV/4          1/10           18         14        3         1         +47         45
PPS                   UV/3          1/10           18         12         4         2         +27        40
« Viimeksi muokattu: 18.12.2018 klo 12:38:16 kirjoittanut Wozza »
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 18.12.2018 klo 14:06:15

Hieno avaus! Ylos

Muutama knoppi:

Pisimpään Nelosessa viihtynyt löytyy Helsingin Laajasalosta. LPS Kuninkaat ovat aloittaneet tällä sarjatasolla jo ennen vuotta 2008.

LPS/Kuninkaat on pelannut tällä nimellä yhtäjaksoisesti Nelosessa vuodesta 2008 asti ja sitä ennen vuoden nimellä Kuninkaat ennen siirtymistään LPS:n alle.
Wozza

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 18.12.2018 klo 15:01:06

Hieno avaus! Ylos

LPS/Kuninkaat on pelannut tällä nimellä yhtäjaksoisesti Nelosessa vuodesta 2008 asti ja sitä ennen vuoden nimellä Kuninkaat ennen siirtymistään LPS:n alle.
Kiitos!
En löytänyt pikaisella tutkiskelulla 2007 stadin Nelosesta mistään.
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, MU, SV, West Ham United, Orimattilan Pedot


Vastaus #6 : 18.12.2018 klo 15:33:32

Onko tullut selvitystä, miksi piirit yhdistettiin, jos lohkojen joukkueet ovat yhä pelkästään Uudenmaan yhdessä ja Stadin toisessa? Hallinnolliset syyt?
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 18.12.2018 klo 16:06:39

Kiitos!
En löytänyt pikaisella tutkiskelulla 2007 stadin Nelosesta mistään.

Stadin Nelonen 2007
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 18.12.2018 klo 16:11:50

Onko tullut selvitystä, miksi piirit yhdistettiin, jos lohkojen joukkueet ovat yhä pelkästään Uudenmaan yhdessä ja Stadin toisessa? Hallinnolliset syyt?

Kun yhteen ollaan jatkossa menossa, niin käytännön syistä se päätettiin tehdä jo tässä vaiheessa kaikkien sarjojen osalta. Lohkojaoista tuli päätös sitten myöhemmin, joten ne eivät tähän liity. Sama junnupuolella, kaikki sarjat järjestetään yhdessä, mutta lohkojaot ja alueiden laajuus riippuvat osallistuvista joukkueista. Vuoden päästä näihin tulee varmasti lisää muutoksia, kun Kymenlaaksosta ja Päijät-Hämeestä tulee mahdollisesti lisää jengejä mukaan.
razou_

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti, FC Babylon, FC Babylon/5, Huuhkajat


Vastaus #9 : 19.12.2018 klo 09:06:10

Huikea avaus, seurantaan.
J.Pele

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCB


Vastaus #10 : 09.01.2019 klo 13:38:59

Kai tämän voi tännekin laittaa:

EPS/i 4.div etsii pelaajia!

Tunnetko paloa harjoitella ja pelata tasokkaassa joukkueessa? Etkö ehdi treenata 4-5 kertaa viikossa omien tavoitteiden saavuttamiseksi? Nyt olisi mahdollista kehittää pelitaitojasi kaksi kertaa viikossa treenaavan joukkueen kanssa! Viimeisen kahden kauden aikana EPS/i (entinen EPS Rivals) on pelannut kaksi nousua kutosesta neloseen, jossa joukkue on tottunut pelaamaan. Treenit pidetään tällä hetkellä torstaisin klo 20:30 Espoonlahden tekonurmi 2:lla, toinen vuoro ilmoitetaan myöhemmin. Harjoitusotteluita tulossa preseasonilla. Mikäli omaat Pepen taklaukset, Messin tatsit, Ronaldon viimeistelyt tai vaikkapa edes Milnerin työmoraalin, olet etsimämme pelaaja.

Jos kiinnostuit, ota yhteys: Ionel Armean 0456502491 tai Jarmo Vasko 0405643020.
FinGer

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SAPA, VfL Bochum 1848


Vastaus #11 : 10.01.2019 klo 16:50:23

Pelataankohan Nelosen Talvisarjaa tänä vuonna lainkaan?
Paska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi, Atletico Akatemia


Vastaus #12 : 10.01.2019 klo 17:07:02

Pelataankohan Nelosen Talvisarjaa tänä vuonna lainkaan?

Talvisarja laajenee tänä vuonna myös Vitoseen, joten eiköhän sitä Nelosessakin pelata, jos vaan löytyy kiinnostuneita joukkueita. Vanda tietää varmaan parhaiten.
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 10.01.2019 klo 18:01:37

Pelataan, jos tosiaan vaan kiinnostuneita jengejä löytyy tarpeeksi, tämän viikon ajan kerkeää vielä mukaan. Kolmosen talvisarja ei valitettavasti enää houkuttanut kuin viittä joukkuetta. Tänä vuonna tosiaan myös Vitosen jengeille tarjotaan samaa mahdollisuutta ja eiköhän molemmille tasoille ainakin yhdet lohkot saada kasaan.
Myyrmäen maagi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VJS Old Stars


Vastaus #14 : 10.01.2019 klo 18:14:45

Pelataan, jos tosiaan vaan kiinnostuneita jengejä löytyy tarpeeksi, tämän viikon ajan kerkeää vielä mukaan. Kolmosen talvisarja ei valitettavasti enää houkuttanut kuin viittä joukkuetta. Tänä vuonna tosiaan myös Vitosen jengeille tarjotaan samaa mahdollisuutta ja eiköhän molemmille tasoille ainakin yhdet lohkot saada kasaan.
Missä voi ilmoittautua mukaan?
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 11.01.2019 klo 18:07:31

Missä voi ilmoittautua mukaan?

Valitettavasti tämä on vain stadilaisille jengeille kentistä johtuen. Vähäiset talviolosuhteet halutaan käyttää mahdollisimman tehokkaasti.
Savannan Pallo

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 14.01.2019 klo 14:58:00

SAPAn edustusjoukkue starttasi treenipelikautensa sunnuntaina ottamalla uusiutuneella joukkueella mittaa Grifk/U-23:sta. SAPAn kokoonpanossa oli ainoastaan kolme viime kaudella joukkueessa pelannutta pelaajaa,lisäksi oli kaksi paluumuuttajaa, kaksi A-junioria, ja peräti kuudelle pelaajalle ottelu oli ensimmäinen sapa-paidassa. Yhteispeli olikin hieman hakusessa ja kotijoukkueena toiminut nuorekas graniryhmä voitti ottelun 5-1 (1-0). SAPAn kokoonpano löytyy joukkueen twitter-tililtä  https://mobile.twitter.com/SAPAedustus
Savannan Pallo

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 22.02.2019 klo 14:06:15

SAPA on tahkonnut helmikuussa urakalla harjoitusotteluita. 3.2 Aktia Areenalla VJS/Old Stars oli lopulta parempi luvuin 4-1 (0-1),SAPAn ainokaisesta vastasi Karim Marjamäki. Sen jälkeen suunta on ollut kuitenkin selkeästi ylöspäin,ja harjoituskauden avausvoitto koettiin 9.2 Tuusulassa,kun savannalaiset kellistivät PKKU/2:sen 2-4 (0-1),maalintekijöinä kunnostautuivat Omar Jarra,Leevi Priha sekä Karim Marjamäki,kertaalleen pallo meni verkkoon keravalaisten omasta miehestä.
Harjoituskauden toistaiseksi paras esitys koettiin viime viikonloppuna kun SAPA kaatoi viime kauden päätteeksi kolmoseen nousseen Puotinkylän Valtin runsasmaalisessa ottelussa 6-4 (2-1),maalintekijöinä Leevi Priha x 3,Julius Kukkonen,Aleksi Roitto sekä Karim Marjamäki. Tahti jatkuu savannalaisten osalta kiivaana, joukkue matkaa sunnuntaina Hyvinkäälle mittaamaan paikallisen palloseuran, HyPS:n, nykykunnon. Ottelusta liveseuranta SAPAn twitter tilillä https://mobile.twitter.com/SAPAedustus
Savannan Pallo

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 24.02.2019 klo 22:33:57

SAPA nappasi harjoituskauden kolmannen voiton putkeen, kun HyPS kaatui Hyvinkäällä 4-1 (1--1). Tasaisen ensimmäisen jakson jälkeen tuntui hyvinkääläisillä kunto loppuvan,ja SAPA pääsi lopulta ottamaan varsin selkeän voiton. Maalintekijöinä Leevi Priha x 2,Julius Kukkonen sekä Aleksi Roitto.
Savannan Pallo

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 26.02.2019 klo 12:35:44

Samuli Jokinen SAPAN edustuksen valmennustiimistä vieraili Runners High podcastissa kertomassa joukkueen tavoitteista,harjoittelusta ja kauteen valmistautumisesta. Linkki podcastiin löytyy Runners High:n facebooksivuilta https://m.facebook.com/202578679757008/posts/2575744312440421/ Samulin osuus alkaa noin ajassa 59.30.
Pallo-Poika

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 28.02.2019 klo 15:11:12

PPJ Stadin Nelosesta etsii maaliskuun treenipeleille vastustajia.

Me hoidetaan vuoro, joten vastustaja hoitaisi tuomarin.

Tarjolla olevat vuorot

La 9.3 klo 14-15.30 Bollis 6

La 30.3 klo 14-15.30 Bollis 6

Yhteydenotot mikko@ppj.fi tai 040 6589687
Savannan Pallo

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 03.03.2019 klo 19:18:05

SAPA jatkoi voittoisien harjoitusotteluiden sarjaa,kun HPS/2 kaatui Paloheinässä 2-1. SAPAn maalintekijöinä Julius Kukkonen sekä muutaman vuoden tauon jälkeen paluun sapapaitaan tehnyt Muhamed Bade.
EBKEdustus

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 14.03.2019 klo 11:49:36

EBK (5div.) hakee vielä harkkavastustajaa Keski-Espoon lämmitettävälle tekonurmelle lauantaina 23.3. Klo 14:00-16:00.

Vastus laajalla skaalalla 3-5div.

Kulut tasan; Kenttä meiltä, tuomari teiltä

Halukkaat voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla ebkedustusjoukkue@outlook.com, tai yksityisviestillä tätä kautta.

Kiitokset.
Savannan Pallo

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 16.03.2019 klo 12:58:47

SAPAn voittoputki katkesi maanantaina Laaksolahdessa,kun Espoon Tikka korjasi tiukalla puoluspelillä ja tehokkailla vastahyökkäyksillä voiton lukemin 2-0 (2-0).
stoppi

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 17.03.2019 klo 10:56:01

Harjoitusottelu: VG-62 - FC Glid 3-6 (0-3)

 
Sivuja: [1] 2 ... 8
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines