FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
06.06.2020 klo 08:10:06 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: JäPS 2019 - tasaista kyytiä  (Luettu 79734 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sepp Maier

Poissa Poissa


Vastaus #100 : 05.06.2019 klo 08:43:18

Nyt herätys JÄPS!!! Häviöitä häviöiden perään. Valmentaja vaihtoon HETI!
Jallu Kurittu

Poissa Poissa


Vastaus #101 : 05.06.2019 klo 13:13:23

Taasko pitäisi vaihtaa? Johan siellä nyt jo oli uusi mies penkin päässä. Täytyy varmaan vaihtaa taas seuraavaan matsiin. Sitä ennen kuitenkin raporttia eilisestä
https://japsedustus.fi/fixture_and_result/kiffen-japs/
Tex Topattu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jäps


Vastaus #102 : 05.06.2019 klo 22:44:56

En osaa puolustuksesta mitään sanoa, kun siihen osannut viime kaudella enkä nytkään mitään huomiota kiinnittää.

Se hirveä taito ja juoksuvoima, jolla mennäsuvena jyrättiin aivan kaikki puuttuu kokonaan. Ahola pelasi hyvin  47-pelissä. Pensastosta en tiedä ja Albin ilmeisesti siirtynyt johonkin. Kokoonpanossa ovat enää Kuosa ja Nummi.

Hedi on tietysti hyvä ja Krohn loistava target. Tämmöinen perusjalkapallo ei vaan ole Jäpsiä varten. En ole ihan pelkkä nettihuutelija. Samaa on ihmetellyt usea muukin uskollinen asiantuntija.
Tex Topattu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jäps


Vastaus #103 : 09.06.2019 klo 20:57:41

0-0  päättyi äskeinen Jippo-peli. Tykkäsin kovasti. Parhaimmillaan  mentiin jo todella lujaa ja näyttävästi. Kauppinen on mahtava lisä jengille. Hän painaa oikealta ja Hedi vasemmalta. Ahola toi  vaihdosta taitoa ja vauhtia ja hyökkäys alkaa olla aika timanttinen. Aina ei vaan painu ja olihan Jipon veskarikin aika ihme äijä.

 Herkon lukuisista kulmista  ei tosin tänäänkään saatu mitään aikaiseksi. Kai ne jo niin tarkkaan scoutattu. Jossain vaiheessahan niistä tuli aina vähintään melkein  ja yleensä maali. Tämä uusi nopea ja lyhyt ei tainnut kertaaakaan mennä edes rankkialueelle.

Myös vieraat hyökkäsivät hanakasti ja vaarallisesti ja loppuun tuli vielä se ylärima.Harvoin nollatasuri tuloksena kelpaa näin hyvin. Tunnelma pelissä oli kevyesti kauden paras.
« Viimeksi muokattu: 09.06.2019 klo 21:05:37 kirjoittanut Tex Topattu »
Jallu Kurittu

Poissa Poissa


Vastaus #104 : 09.06.2019 klo 22:46:17

Helppo yhtyä edellisen kirjoittajan mielipiteisiin. Nyt oli asennetta ja oli otetta. JäPSin raporttia odotellessa lukaisin paikallisaviisin raportin. Varmaankin suuren maailman esikuviensa mukaisesti kansioitaan paiskonut konversioanalyytikko Leppälahti taisi olla eri pelissä kuin useampi muu. Ainakin hänen lausunnostaan päätellen: "– Tämä oli hyvin tyypillinen ottelu Järvenpäässä. Tuomarit vetävät kotiinpäin, ja JäPS vetää pitkää (palloa), Leppälahti puuskahti muuten tyynenä." Pitkää taisi vetää enimmäkseen vierailija ja Leppälahden en usko kovin montaa ottelua Järvenpäässä nähneen muutenkaan. Tuomareita koskeva syytös voisi olla hyvä tutkia nauhoilta, sen verran törkeä se on.
Jallu Kurittu

Poissa Poissa


Vastaus #105 : 10.06.2019 klo 18:14:29

Raporttikin on ilmestynyt sivuille
https://japsedustus.fi/fixture_and_result/japs-jippo-2/
supstanssi

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Mites MyPa? Ai voitti?


Vastaus #106 : 10.06.2019 klo 18:55:39

Leppis kai pyrkii brändäämään itseään värikkäänä ja ristiriitaisena valmentajahahmona kuten toimittajanakin. Liekö miehellä ollut kytköksiä Keravalle kun oli noin anti-JäPS? Itsekään en usko että olisi Espoosta jaksanut juuri Järvenpäähän tulla - ei ainakaan pyörällä.

Twitterissä näkyi jo kehaisseenkin meininkiä Jäkessä.
« Viimeksi muokattu: 10.06.2019 klo 19:02:06 kirjoittanut supstanssi »
Jallu Kurittu

Poissa Poissa


Vastaus #107 : 14.06.2019 klo 23:39:08

Kiitokset joensuulaisille koosteesta!

Kooste viime sunnuntain JäPS-ottelusta: https://www.youtube.com/watch?v=342Ll0pOFe4
KTFC21

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JäPS, BWFC, Huuhkajat


Vastaus #108 : 17.06.2019 klo 00:32:24

2-2 tasuri eMPeetä vastaan Ylos Ala Alaeddine tehnyt myös paluun JäPS-paitaan. Nyt vaan juhannuksen jälkeen voittojen tielle Susia vastaan ja kurssi kohti viivan yläpuolta.
Jallu Kurittu

Poissa Poissa


Vastaus #109 : 17.06.2019 klo 18:18:21

Raportti Mikkelistä on ilmestynyt sivuille

https://japsedustus.fi/fixture_and_result/mp-japs-2/
1947

Poissa Poissa


Vastaus #110 : 19.06.2019 klo 13:38:33

No mikäs se Pacmanin on suututtanut? Itse en raportissa havainnut kirjoitusvirheitä, missä kohtaa niitä oli, kun niin kirjoitustaidottomuudesta raportin kirjoittajaa syytät?

Ottelut ja maailman yleensäkin voi nähdä niin monella tapaa. Mikäli JäPSin raportti ei sinua miellytä, ei se siitä automaattisesti väärää ja urheilusta ymmärtämättömän kirjoittamaa tee. JäPSillä oli paikat ottelu voittaa, mutta niin oli Mikkelilläkin.

Liikunnasta tietämätön läskikasa, tämä taisi nyt Pacmanilta lipsahtaa vahingossa. Aika huono provosointiyritys. Yritä hieman paremmin, tämä ei raportin kirjoittajassa saa muuta reaktiota aikaan, kuin rempseät naurut.
Kuijari

Poissa Poissa


Vastaus #111 : 19.06.2019 klo 14:12:32

Kuka näitä Jäpsin raportteja kirjoittaa? Joku kirjoitustaidoton, urheilusta ymmärtämätön ja liikunnasta tietämätön läskikasa? Aivan jäätävän ammattitaidotonta paskaa. 😂

Itse jäin Pacmanilta kaipaamaan vähän perusteluja tähän. En paljon kieliopista tiedä, mutta mielestäni näyttää hyvin ja asiaa tuntevasti kirjoitetulta raportilta. Pacmanin arviot raportin kirjoittajan ulkomuodosta jätän omaan arvoonsa. Kertonevat enemmän Pacmanin älykkyysosamäärästä.
Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #112 : 19.06.2019 klo 16:25:31

Kirjoitustaidossa en nää mitään vikaa, mutta kyllähän noissa riittää tuota ei niin piilotettua vittuilua ja lapsellista väheksyntää lähes joka vastustajasta.

Mahtaako hieman hankalasti alkanut kausi purkautua sitten noin? Ehkäpä pari voittoa veisi raportteja vähän aikuisempaan suuntaan.
Jallu Kurittu

Poissa Poissa


Vastaus #113 : 19.06.2019 klo 22:47:23

Piti oikein suurennuslasilla etsiä suoraa tai edes piilotettua vittuilua tuosta Mikkelin raportista. En löytänyt. Lienee merkki äärimmäisestä tyhmyydestä tällä nerojen luvatulla foorumilla, jossa kommentit ylittävät kirkkaudellaan toinen toisensa.

Satuin olemaan läsnä Mikkelissä ja mielestäni raportti kuvasi peliä varsin hyvin. Jopa ilman värilaseja. Toki raporteissa voisi kertoa vain maalintekijät ja ehkä vaihdot, jos se olisi aikuismaisempaa, mutta ne tiedot löytyvät etsiville Palloliiton tulospalvelusta. Eikä JäPSin matsiraportteja taida kenenkään olla pakko lukea, jos niistä pahastuu.
« Viimeksi muokattu: 19.06.2019 klo 22:51:54 kirjoittanut Jallu Kurittu »
Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #114 : 19.06.2019 klo 23:37:35

Jahas, Jallulla lähtenyt juhannus ajoissa käyntiin. No kun nyt kysyit, niin tässä muutama vinkki miten kirjoittaa "aikuismaisempia" raportteja. Kuten sanoit, niin pakkohan niitä ei ole kenenkään lukea ja ehkä se on sitten se toivetila? Pistää vaan silmään kun yleensä tuota JäPsin valitsemaa tyylisuuntaa saa lukea vain vitosdivaria alempien sarjatasojen joukkueilta.

Lainaus käyttäjältä: Jippo
Jipon pelistä tulikin pitkän roiskimista kärjessä kytänneille Aleksi Nissiselle ja Toni Tahvanaiselle. Nuo roiskaisut topparipari Autio-Ali hoiti vaivatta ja tieteelliseen valmennukseen perustuva JIPPO-pelaaminen joutui etsimään diagnoosia vaivaan koko ensimmäisen puoliajan. Mahtoiko ohjelmistoon olla syötettynä väärät konversiot.

Jippo oli pakotettu pelaamaan pitkää palloa Aleksi Nissiselle ja Toni Tahvanaiselle, jotka Jäps-puolustus selvitti vaivatta. // Jos loppupätkää parempaa analyysiä ole, niin ehkä parempi olla vain hiljaa.

Lainaus käyttäjältä: Jippo
Valmentaja Leppälahti vaati tilanteesta rangaistuspotkua vielä ottelun jälkeen ja kun ei sitä saanut, syytti varmuuden vuoksi tuomaristoa kotiin päin vetämisestä.

Mitä lisäarvoa tämän tyylinen teksti tuo raporttiin? Lapsellista itkemistä. Jätä suosiolla vaan pois ensi kerralla.

Lainaus käyttäjältä: MP
Tuntui, että kotijoukkueella oli lupa pelata vain Lucas dos Santosille, joka haki Denisiä syötöillään.

Aika usein kannattaa jättää se oma paha olo pois raportista ja kirjoittaa suht neutraaliin sävyyn: MP pyrki rakentamaan peliään Lucas dos Santosin kautta, joka haki Denisiä syötöillään.

Lainaus
MP pelasi kovalla materiaalillaan ja sarjakärjeksi harvinaisen mielikuvituksettomasti.

Jep. Katso yllä.

Lainaus käyttäjältä: Kiffen
Altti Mäkinen tuli hyvin vastaan, Forsen juoksi Mäkisen käsiin ja erotuomari Juho Nieminen näytti kylmästi pilkulle.
Lainaus käyttäjältä: MP
78. minuutilla Kaasalainen osasi juosta rangaistusalueen sisällä JäPS-topparin jalkaan sen verran hyvin, että erotuomari Kari Vantolalle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin viedä pallo pilkulle.

"Juoksi käsiin/jalkaan" vai "kaadettiin"? Plus läjä iso läjä tuomarista valittavia lauseita. Ihan oikeasti? Joka kolmas Jäpsin päästämä maali on erotuomarin huonoa suorittamista?
« Viimeksi muokattu: 19.06.2019 klo 23:44:21 kirjoittanut Toon Army »
valloittaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AFC Ajax & Idän Punaiset


Vastaus #115 : 19.06.2019 klo 23:51:14

Jo on ihme ruikutusta! Totta hitossa saa ja pitää seurojen omissa otteluraporteissa tulkita ottelua värilaseilla joukkueen omasta näkökulmasta. Itse ainakin FC Viikinkien fanina pitäisin umpitylsänä ja pöhkönä, jos seuran sivujen kertoma olisi kuivakan toteavaa ilman hitustakaan väritystä ja tunnetta joukkueen puolesta.

Totaalisen neutraalia sävyä tuskin löytää aina edes sanomalehtien ja muun median otteluraporteista, vaikka ne ovat periaatteessa neutraaleja. Ainakin paikallislehdet hiukan värittävät raportteja kotijoukkueen kannalta.

Kuten joku jo totesi: Kukaan ei pakota lukemaan seurojen nettisivujen raportteja. Hölmöä kuvitella, että ne noudattaisivat normaalin median käytäntöjä. Niiden kohderyhmä ovat ennen muuta seuran kannattajat, eivät vastustajan fanit eivätkä edes ns. neutraalit. Jos tulee paha mieli niin voi, voi!
Jallu Kurittu

Poissa Poissa


Vastaus #116 : 20.06.2019 klo 00:01:51

M.O.T.

Tänne ei näköjään kannata kirjoitella edes virka-aikana saati iltaisin ilman, että tulee henkilökohtaisuuksiin meneviä vihjailuja. Ogelin suunnasta olisin odottanut edes hieman sivistystä, mutta samaan koriin näyttää menevän.

Valitettavasti juhannus ei pääse käyntiin ennen perjantaita. Noita iltamatseja ja jv-tehtäviä kun riittää täällä Järvenpäässä, kuten tänäänkin. Ihan siis tiedoksi minun henkilökohtaisista tekemisistäni.

Toivotaan, että JäPSin raporttien kirjoittajat lukevat näiden foorumin viisaiden neuvot huolella. Heillä tuo aikuismaisuus suorastaan hehkuu kirjoittamissaan teksteissä.


Yksi huomio neuvoihin: Jos vierasjoukkueen valmentaja itkee lapsellisesti tuomareista ja leikkii Pielisjoen neroa, niin kaiketi siitä voi takaisin kuitata.
Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #117 : 20.06.2019 klo 00:03:12

Jo on ihme ruikutusta! Totta hitossa saa ja pitää seurojen omissa otteluraporteissa tulkita ottelua värilaseilla joukkueen omasta näkökulmasta. Itse ainakin FC Viikinkien fanina pitäisin umpitylsänä ja pöhkönä, jos seuran sivujen kertoma olisi kuivakan toteavaa ilman hitustakaan väritystä ja tunnetta joukkueen puolesta.

Totaalisen neutraalia sävyä tuskin löytää aina edes sanomalehtien ja muun median otteluraporteista, vaikka ne ovat periaatteessa neutraaleja. Ainakin paikallislehdet hiukan värittävät raportteja kotijoukkueen kannalta.

Kuten joku jo totesi: Kukaan ei pakota lukemaan seurojen nettisivujen raportteja. Hölmöä kuvitella, että ne noudattaisivat normaalin median käytäntöjä. Niiden kohderyhmä ovat ennen muuta seuran kannattajat, eivät vastustajan fanit eivätkä edes ns. neutraalit. Jos tulee paha mieli niin voi, voi!

Saa toki olla mitä mieltä tahansa, mutta sille on varmaan syynsä että tämä ei ole kovin vakiintunut käytäntö. Ainakaan tuolla JäPsin vetämällä linjalla. Yleensä kun kaikki viestinta maalaa jotain kuvaa seurasta...
Toon Army

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle, Gnistan


Vastaus #118 : 20.06.2019 klo 00:06:56

Tänne ei näköjään kannata kirjoitella edes virka-aikana saati iltaisin ilman, että tulee henkilökohtaisuuksiin meneviä vihjailuja. Ogelin suunnasta olisin odottanut edes hieman sivistystä, mutta samaan koriin näyttää menevän.

Valitettavasti juhannus ei pääse käyntiin ennen perjantaita. Noita iltamatseja ja jv-tehtäviä, kun riittää täällä Järvenpäässä. Ihan siis tiedoksi minun henkilökohtaisista tekemisistäni.

Lienee merkki äärimmäisestä tyhmyydestä tällä nerojen luvatulla foorumilla, jossa kommentit ylittävät kirkkaudellaan toinen toisensa.

Hetkinen? Kai nyt takaisin saa vittuilla?

Yksi huomio neuvoihin: Jos vierasjoukkueen valmentaja itkee lapsellisesti tuomareista ja leikkii Pielisjoen neroa, niin kaiketi siitä voi takaisin kuitata.

Ensimmäistä tunnutte tekevän itse raporteissa jatkuvalla syötöllä ja toisesta en oikein ymmärrä mitä kuittailua "neron leikkiminen" on JäPsille kun siitä pitää "takaisin" kuittailla? Persoona ärsyttää ja siitä pitää avautua vai mitä?Mutta hyvä, jos terveiset menevät perille! :)
« Viimeksi muokattu: 20.06.2019 klo 00:10:53 kirjoittanut Toon Army »
Eddie The Eagle

Poissa Poissa


Vastaus #119 : 20.06.2019 klo 17:02:30

Toon Armyllä tais lähtee vähän laukalle. Hänhän hyökkää päälle lähes keravalaisella tarmolla. Voimia ja jaksamista Toonille elämään. Onneksi ogelissa on paljon paremmat rapsat!
Pohdiskeleva tunnelma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, Jokerit FC, AIK, West Ham


Vastaus #120 : 20.06.2019 klo 18:07:06

No kyllähän tosta MP-ottelun raportista paistaa kauas täydellinen osaamattomuus ja katkeruus radanvarren nukkumalähiön seuran tulevasta kaudesta Kolmosessa. Luulisi olevan ihan selvä, että seuran virallisella sivulla viestinnän tulee olla asiallista vaikka omien puolella saakin olla. ''MP pelasi kovalla materiaalillaan ja sarjakärjeksi harvinaisen mielikuvituksettomasti'' tai ''osasi juosta rangaistusalueen sisällä JäPS-topparin jalkaan sen verran hyvin'' kuvastavat lähinnä sitä tasoa mitä putoajan paikalla olevalta joukkueelta kentälläkin näkee.
Tex Topattu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jäps


Vastaus #121 : 20.06.2019 klo 20:07:02

Kun kerrankin Jäpsiltä keskustellaan, niin pakko tulla mukaan.

Kyllä minäkin olen raporttien
älyttömät  asiattomuudet huomannut. Lisää vaan!
Kuijari

Poissa Poissa


Vastaus #122 : 20.06.2019 klo 21:45:48

No kyllähän tosta MP-ottelun raportista paistaa kauas täydellinen osaamattomuus ja katkeruus radanvarren nukkumalähiön seuran tulevasta kaudesta Kolmosessa.
No nyt on kyllä laitettava Jallu-veto Helsingin nukkumalähiön muukalaislegioonaa kannattavalle Pohdiskelevalle tunnelmalle. Laita sä yks Jallu pottiin, niin mä voin laittaa kaks sen puolesta, ettei Jäppärä putoa.
Jallu Kurittu

Poissa Poissa


Vastaus #123 : 20.06.2019 klo 22:20:06

Ajattelin, etten noille pohdiskeleville viisastelijoille vastaisi, mutta yksi kysymys on pakko kysyä: olitteko Mikkelissä ja näittekö pelin, vai vedättekö analyysinne pelkällä erinomaisuudellanne? Itse nimittäin olin siellä, kuten jo aiemmin taisin todeta ja kysyin tuon olennaisen kysymyksen MP:n joukkueenjohtajalta. "Miksi pelasitte noin yksioikoisesti?" Sitä samaa hänkin ihmetteli. Aika huonoa raportointia, jos raportin kirjoittaja ei noin selvää analyysiä osaisi tehdä. Tai siis varmaan jäisi tekemättä, jos keskittyisi kirjoittamaan tilastotietoa ymmärtämättä itse pelistä.
Pohdiskeleva tunnelma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, Jokerit FC, AIK, West Ham


Vastaus #124 : 20.06.2019 klo 23:48:40

Ajattelin, etten noille pohdiskeleville viisastelijoille vastaisi, mutta yksi kysymys on pakko kysyä: olitteko Mikkelissä ja näittekö pelin, vai vedättekö analyysinne pelkällä erinomaisuudellanne? Itse nimittäin olin siellä, kuten jo aiemmin taisin todeta ja kysyin tuon olennaisen kysymyksen MP:n joukkueenjohtajalta. "Miksi pelasitte noin yksioikoisesti?" Sitä samaa hänkin ihmetteli. Aika huonoa raportointia, jos raportin kirjoittaja ei noin selvää analyysiä osaisi tehdä. Tai siis varmaan jäisi tekemättä, jos keskittyisi kirjoittamaan tilastotietoa ymmärtämättä itse pelistä.


Noi raportit mistä tässä nyt puhuttiin oli edelleen todella amatöörimäistä puuhastelua, joista paistaa läpi turhautuminen uhkaavasta putoamisesta. Jos Järvenpäässä ei tätä ymmäretä niin ehkä Kolmonen on oikeampi sarjataso. Siellä saa harrastaa.

 
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines