FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.01.2020 klo 18:48:13 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 ... 10
 
Kirjoittaja Aihe: JäPS 2019 - tasaista kyytiä  (Luettu 76497 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Laisto

Poissa Poissa


Vastaus #150 : 03.08.2019 klo 09:39:51

Kuntopuntarin kärkipaikkaa puolustetaan tänään kotikentällä, vastassa MiPK. Kevään alavireessä JäPS sai kärsään 4-1, mutta sen jälkeen tuuli on kääntynyt. Mikkelissä 5 viimeisestä pelistä vain 1 voitto, en näe mitään syytä miksi tuo saldo paranisi tänään yhtään.
1947

Poissa Poissa


Vastaus #151 : 11.08.2019 klo 17:20:54

Raportti Viikingit pelistä JäPSin sivuilta:

Väkinäistä hymyä

Sarjakakkoselta otettu vieraspiste voisi joskus hymyilyttää leveästi, mutta Vuosaaren lauantai-illassa hymyt olivat hyvin väkinäisiä, jos niitä ylipäätään näki. Kakkosen kärjen osalta Viikinkien ja JäPSin pelaama tasatulos 1-1 (0-0) hymyilytti varmaan leveimmin Mikkelissä, kun kumpikin sarjakärkeä uhkaava joukkue menetti kaksi pistettä keskinäisessä kamppailussa.

Tasatulos oli sinällään varsin oikeudenmukainen lopputulos kahden hieman kokoonpanonsa kanssa tuskailleen joukkueen välisessä koitoksessa. Vuosaarelaisilta puuttuivat kokoonpanosta pitkäaikaispotilaat Jesse Mutikainen ja Nemanja Biga sekä hiljattain ilmeisesti vanhuuttaan reitensä loukannut kippari Teemu Honkaniemi. Kärkimies Joel Paatelaista valmentaja Alexander Baranov ei enää osannut edes kaipailla. JäPSin ryhmän etukäteistehoja kuluttivat pohjevammainen Herkko Kuosa ja henkilökohtaisella syylomalla ollut maalitykki Kron Rexhepi. Hymyistä mainittakoon vielä Viikinkivalmentaja Baranovin päivän levein hänen saatuaan tietää juuri Rexhepin poissaolosta.

JäPS-koutsi Osku Partonen apuineen oli rakennellut ryhmitystään hartaan pohdinnan kautta. Altti Mäkinen oli luonnollinen valinta maalin suulle ja puolustuslinja oli melko lailla yllätyksetön. Luotettava topparipari Olli Valto ja Roope Autio jatkoivat keskellä ja laitojen pitävyydestä huolehtivat Jesse Paananen vasemmalla ja Atte Hoivala oikealla. Eniten päänvaivaa valmennukselle oli varmasti keskikentän organisoinnissa. Justus Kauppisen ja Ville Aholan lähtö Ameriikan ihmemaille ja Herkko Kuosan poissaolo eivät olleet helppoja paikattavia. Jesse Sundström oli selkeä valinta keskelle ja Hedi Khayat vasempaan laitaan. Puuttuvat reiät kuroivat umpeen Ala Alaeddine ja Kalle Kurittu. Kron Rexhepin paikan kärjessä paikkasi Akseli Pohjantähti, joka muodosti Tuure Nummen kanssa iskuryhmän yläkertaan.

Ottelun alku lupaili hyvää ja aktiivista futista. Kotijoukkue pääsi ensimmäisenä kokeilemaan vieraidensa puolustuksen pitävyyttä. Peliä oli käyty vasta parisen minuuttia, kun vuosaarelaiset saivat jo kulmapotkun vasemmalta ja jälkitilanteesta tolppa kolahti. Laukaus oli kuitenkin niin pienestä kulmasta, että todellista vaaraa ei ollut.

Isäntäjoukkueen ryhmitys oli hyvin keskikenttäpainotteinen. Cheikh Toure pelasi yksin piikissä ja Julius Remes ja Lauri Karjalainen pyrkivät tukemaan taustalla. Viikingit haki jostain syystä painopistettä enemmän oikealle sivustalle, jossa Ville Varila ja etenkin Simon Thurling olivat aktiivisia. JäPSin vasempana puolustajana pelannut Jesse Paananen oli kuitenkin tontillaan sellainen päällikkö, että vähintään kaksinkamppailut päättyivät säännöllisesti JäPSin eduksi. Rakenne antoi myös JäPSille mahdollisuuksia edetä omalla oikealla sivustallaan.

JäPSillä oli selkeä hallinta pallollisessa pelissä, mutta Viikingit osasi iskeä vaarallisemmin vastaan. Erikoistilanteita JäPS pystyi luomaan jatkuvasti ja vaikkapa kulmapotkuista olisi ollut mahdollista löytää ratkaisu. Esimerkiksi jo ottelun 14. minuutilla Tuure Nummi ampui tiukasti parista kymmenestä metristä, mutta tilanne päätyi tuloksettomaksi kulmapotkuksi. JäPS loi paikkoja myös rajaheitoista. Jesse Paanasen heitoista oli seurauksena maalialueen tilanteita sekä kulmapotkuja, mutta isäntien puolustus maalivahti Sam Jammehin komennossa kesti.

Tilanteensa oli myös vuosaarelaisilla. Hyvän ottelun pelannut Lauri Karjalainen ampui kohti alanurkkaa vajaan puolen tunnin kohdalla, mutta jälleen kerran erinomaisen ottelun pelannut JäPS-vahti Altti Mäkinen korjasi pallon talteen varmasti. Hetkeä myöhemmin JäPS pelasi kohtuullisen hienon sommitelman vasemmalla laidalla. Jesse Paananen, Akseli Pohjantähti ja Hedi Khayat rakentelivat maalipaikkaa, mutta isännät torjuivat kulmaksi. Ala Alaeddine antoi kulman lyhyenä Kalle Kuritulle, jonka laukaus meni kuitenkin reippaasti yli maalin.

Reilun puolen tunnin jälkeen nähtiin ottelun ehkä kovin laukaus. Quincy Osei täräytti 35 metristä sellaisen pommin, että Altti Mäkinen sai vain hiuksen hienosti ohjattua vedon alakulmasta kulmapotkuksi, josta sitten ei enää sen enempää kerrottavaa jäänyt. JäPSin vuoro oli tovin kuluttua ja alustajana oli Hedi Khayat. Miehen keskitys löysi takatolpalta ylös nousseen Atte Hoivalan, jonka laukauksen viikinkivahti Sam Jammeh kuitenkin torjui rutiinilla.

Ensimmäiselle jaksolle ja ehkä koko ottelulle kuvaavaa oli, että kummallakin joukkueella syötöt lipsuivat ja etenkin JäPSillä kestivät aina sen pienen hetken liian kauan, jolloin tilanteet kuivuivat kokoon ja puolustus ehti ryhmittyä. Tauolle mentiin tilanteessa 0-0, mikä joko kuvasi siihenastista peliä tai sitten kertoi kummankin tehottomuudesta.

Toinen jakso alkoi lähes ensimmäisen kopiona. Isännät saivat kulmapotkun jo parin minuutin pelin jälkeen ja maalin syntyminen oli lähellä. JäPSin puolustus sai turhan pitkään vaarallisella alueella pomppineen pallon purettua väljemmille alueille ja takaisku jäi tulematta. Reilu 200 hengen kotiyleisö sai shokkihoitoa heti perään. Kalle Kurittu antoi mainion oivaltavan syötön pystyyn linjan taakse Akseli Pohjantähdelle. Pohjantähti eteni päätyyn ja laittoi matalan keskityksen takaviistoon. Ensimmäisenä palloon osui kuitenkin Viikinkien puolustaja, jonka jalasta pallo lipui takatolpan kautta maaliin ja vierasjohto oli tosiasia.

JäPS sai johtomaalista lisää energiaa ja Hedi Khayat eteni koko vasemman laidan pituuden. Eteneminen päättyi laukaukseen, joka sujahti ohi pystypuun. JäPS vaihtoi Kalle Kuritun tilalle Fortuna Namputun painimaan Viikinkien mahdollista vastaiskua vastaan. Isännät vaihtoivat myös. Bob Diasonama tuli pois ja Max Ehrnrooth tuli tilalle. Vaihdolla oli erittäin merkittävä vaikutus Viikinkien hyökkäysaktiivisuuteen. Ehrnrooth toi välittömästi lisää painetta ja vaarallisuutta kärjessä aiemmin yksin ahertaneen Cheikh Touren parina.

Ottelua oli pelattu noin 66 minuuttia, kun mahdollinen ratkaisu olisi ollut valmis. JäPS pelasi kulmapotkun lyhyenä ja Jesse Sundström keskitti takatolpalle, jossa Olli Valto päivysti. Vain maalivahti Sam Jammehin reaktiotorjunta pelasti isännät 0-2 tappioasemalta. Isännillä oli tasoitus lähellä viisi minuuttia myöhemmin, kun pallo kilahti taas JäPS-maalin tolpassa. Hereillä ollut puolustus siivosi tilanteen kuitenkin maltilla ja nolla pysyi omassa päässä ja johtoasema hyvässä tallessa.

Vartti ennen loppua JäPSille tarjottiin taas ratkaisun avaimia. Maalivahti Jammeh lähti virkapaikaltaan kohti keskialuetta, mutta huono syöttö napsahtikin kentälle hetkeä aiemmin vaihdetun Tuomas Kyytsösen jalkaan. Hieman hätiköity laukaus lähes puolesta kentästä kohti tyhjää maalia armahti ohi mentyään Viikingit takaiskulta.

Kun tarjotaan, mutta ei osuta, rankaisee vastustaja ja niin nytkin. Vain hetki edellisestä Viikinkien puolustus purki hätäisesti ja summittaisesti pallon pois omalta puolustusalueeltaan. Pallo tuli Cheikh Tourelle, jonka nopeus oli liikaa JäPSin puolustukselle. Mies yksinkertaisesti juoksi pallon maaliin ja tasoitti lukemat 1-1:een.

Näytti siltä, että tasapeli ei kelpaa kummallekaan. Viikingit lisäsi vauhtia, mutta myös JäPS loi vielä tilanteita, joista voittomaali olisi voinut syntyä. Ehkä lähimpänä oli 84. minuutilla Tuomas Kyytsönen, joka onnistuessaan olisi tehnyt varmaan kauden komeimman maalin. Ala Alaeddine keskitti oikealta ja Kyytsönen tempaisi pään yli saksipotkun. Maalivahti Jammeh oli jo poissa pelistä, mutta Viikinkien puolustaja onnistui olemaan pallon tiellä ja isäntien maali varjeltui. Viikingit sai vielä 85. minuutilla vapaapotkun rangaistusalueen rajoilta ja Lauri Karjalaisen laukaus kohti maalin oikeaa nurkkaa oli erinomainen. Erinomainen oli myös JäPSin maalivahdin Altti Mäkisen venyminen torjuntaan.

JäPS jatkoi kolmen pisteen tavoittelua. Hedi Khayat ja Ala Alaeddine pelasivat kulmapotkuun johtaneen kuvion, mutta Roope Autio puski yli maalin. Aivan viime hetkillä Fortuna Namputu kamppaili pallon laidalla joukkueelleen ja sai syötettyä Jesse Sundströmille. Sundström kaadettiin rangaistusalueen kulmalla ja JäPS sai vielä vapaapotkun. Paitsioon päättynyt vapari päätti ottelun. Valmentaja Partonen oli lopputuloksesta yhtä harmissaan kuin pelaajansa. ”Varmaankin ihan oikeudenmukainen lopputulos maalipaikkoihin nähden, mutta aina kun vierasottelussa on mahdollisuus ottaa kolme pistettä, niin hieman väkisinkin harmittaa. Puolustimme hyvin, mutta hyökkäämiseen tarvitaan lisää laatua, jotta tällaiset tasaiset pelit saadaan käännettyä voitoiksi”, analysoi koutsi.

 
Höllevi

Poissa Poissa


Vastaus #152 : 22.08.2019 klo 12:38:14

Rutiinivoitto Kiffenistä, vaikka etenkin hyökkäyspeli takkuili. Eipä olisi alkukauden jälkeen voinut odottaa, että jossain vaiheessa ollaan kolmen joukossa. Seuraavista peleistä voitot (Jippo ja MP), niin siinähän voisi taas alkaa hyvin varovasti haaveilemaan nousujunasta..

Kiffen-pelistä oli tullut rapsaa: https://japsedustus.fi/fixture_and_result/japs-kiffen/
..ja Jippo-pelistäkin ennakkoa: https://japsedustus.fi/fixture_and_result/jippo-japs-2/

Nyt pisteet himaan Joensuussa ja MP-kotimatsiin fiilis korkeelle. Vohveleita, härpäkkeitä ja härveleitä tapahtuman mukaan tulossa tarjolle.
Tex Topattu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jäps, joku Savilahti


Vastaus #153 : 26.08.2019 klo 16:49:58

Ei näitä Jäpsin  raportteja viitsi edes äärikanattaja enää lukea. Ensimmäisessä  kappaleessa  haukutaan vaan tuomarit ja Jipon kannattajat.  Enempää en viitsinyt lukea. Olipa alentuvaa tekstiä.

Varmaan siellä oli pelikin.
« Viimeksi muokattu: 26.08.2019 klo 16:52:31 kirjoittanut Tex Topattu »
Eze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #154 : 26.08.2019 klo 17:06:00

Kuka noi rapsat kirjoittaa, uskaltaako ilmoittautua? 😅 Aikamoista settiä.
Tex Topattu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jäps, joku Savilahti


Vastaus #155 : 26.08.2019 klo 17:26:15

Kuka noi rapsat kirjoittaa, uskaltaako ilmoittautua? 😅 Aikamoista settiä.

Mitä tahansa tapahtui, niin aivan hirveän noloa luettavaa alku ainakin. Tuskin näitä onneksi moni muu lukee. En tajua, miksi näin hieno jengi voi olla  noin katkera. Ei kai näitä kukaan ulkopuolinen kirjoita.
Eze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #156 : 26.08.2019 klo 17:27:58

Raportin järjettömyydestä huolimatta täytyy todeta, että JäPS oli hyvä joukkue kyllä. Varmasti MP:n ohella tämän kauden parhaista Joensuussa käyneistä.
Eze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #157 : 26.08.2019 klo 17:29:36

Mitä tahansa tapahtui, niin aivan hirveän noloa luettavaa alku ainakin. Tuskin näitä onneksi moni muu lukee. En tajua, miksi näin hieno jengi voi olla  noin katkera. Ei kai näitä kukaan ulkopuolinen kirjoita.
No tuskin pelaajat tai valmennuskaan, onneksi.
Jallu Kurittu

Poissa Poissa


Vastaus #158 : 26.08.2019 klo 17:48:52

Ottelun 17. peliminuutti, kotijoukkueen kannattajakatsomo Rednecks: Vitun serbi, painu takaisin sinne, mistä oot tullutkin (kohdennettu Kron Rexhepille.

Ottelun toinen puoliaika ja ottelukuuluttaja: Ja tämän kermaisen kosketuksen tarjoili JäPSin numero 12, Tuure Nummi (kun pallo lipsahti pelaajalta yli sivurajan)

Onko noihin mainittuihin syyllinen kenties raportin kirjoittaja? Kyllä Joensuussakin pitäisi jotain sivistystä olla. Pelattiinhan ottelukin aivan yliopiston naapurissa.
Tex Topattu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jäps, joku Savilahti


Vastaus #159 : 26.08.2019 klo 17:51:50

Yhdentekeviä idioottien heittoja. Jäps on noiden yläpuolella.

Yliopisto huhhuh. Ei liity asiaan mitenkään ja tässä olen jopa asianosainen  tältäkin päivältä.
« Viimeksi muokattu: 26.08.2019 klo 17:55:19 kirjoittanut Tex Topattu »
ÖÖBERG

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #160 : 26.08.2019 klo 17:54:41

3 17. peliminuutti, kotijoukkueen kannattajakatsomo Rednecks: Vitun serbi, painu takaisin sinne, mistä oot tullutkin (kohdennettu Kron Rexhepille.

Ottelun toinen puoliaika ja ottelukuuluttaja: Ja tämän kermaisen kosketuksen tarjoili JäPSin numero 12, Tuure Nummi (kun pallo lipsahti pelaajalta yli sivurajan)

Onko noihin mainittuihin syyllinen kenties raportin kirjoittaja? Kyllä Joensuussakin pitäisi jotain sivistystä olla. Pelattiinhan ottelukin aivan yliopiston naapurissa.

Olin paikalla rednecks- katsomossa mutta en kuullut kyllä kyseistä huutoa. Lisäksi rednecks-tyyppejä tuntien kuulostaa tuo väite rasistisesta huutelusta valehtelulta. Eikä Rexhepi kai edes ole serbi?
« Viimeksi muokattu: 26.08.2019 klo 18:09:00 kirjoittanut ÖÖBERG »
Eze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #161 : 26.08.2019 klo 20:33:14

Ottelun 17. peliminuutti, kotijoukkueen kannattajakatsomo Rednecks: Vitun serbi, painu takaisin sinne, mistä oot tullutkin (kohdennettu Kron Rexhepille.

Ottelun toinen puoliaika ja ottelukuuluttaja: Ja tämän kermaisen kosketuksen tarjoili JäPSin numero 12, Tuure Nummi (kun pallo lipsahti pelaajalta yli sivurajan)

Onko noihin mainittuihin syyllinen kenties raportin kirjoittaja? Kyllä Joensuussakin pitäisi jotain sivistystä olla. Pelattiinhan ottelukin aivan yliopiston naapurissa.
Ok. No oli se sitten hyvin kirjoitettu rapsa 👍🏽
Riverplate

Poissa Poissa


Vastaus #162 : 26.08.2019 klo 20:35:00

Ei näitä Jäpsin  raportteja viitsi edes äärikanattaja enää lukea. Ensimmäisessä  kappaleessa  haukutaan vaan tuomarit ja Jipon kannattajat.  Enempää en viitsinyt lukea. Olipa alentuvaa tekstiä.

Varmaan siellä oli pelikin.

No jos nuo pitää paikkansa mitä raportissa lukee, onhan toi aikamoista skeidaa Joensuun kannattajilta ja nyt myös joensuulaise(i)lta tuomareilta.

https://japsedustus.fi/fixture_and_result/jippo-japs-2/

Sarjataulukossa JIPPO:lla mennyt hyvin, mutta muutoin tuo homma ei kerää kyllä sympatiapisteitä. Pohjois-Karjalan vaaroilta tulevaa jengiä mielellään sympatiseeraisia jo periaatteessa mutta nyt siellä itse perseillään vähän joka puolella.
valloittaja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AFC Ajax & Idän Punaiset


Vastaus #163 : 26.08.2019 klo 21:06:54

Olin paikalla rednecks- katsomossa mutta en kuullut kyllä kyseistä huutoa. Lisäksi rednecks-tyyppejä tuntien kuulostaa tuo väite rasistisesta huutelusta valehtelulta. Eikä Rexhepi kai edes ole serbi?


Proffailua täysin sivusta: ei missään tapauksessa ole serbi, johan sen kertoo tyypillinen albaaninkielisen alueen sukunimi. Albaanit ja serbit on puolestaan vuosisataisia vihollisia. Joten jos Rexhepi on huudon kuullut, mahtaako olla edes tajunnut, että kyseinen huuto millään kohdistuu häneen! Ei hajua siitä, lieneekö miehen sukujuuret Kosovossa vai Pohjois-Makedonian albaanialueella. Näistä maista Suomeen asettuneet albaanit on yleensä kotoisin, koska siellä käytiin sotia 1990-luvulla ja lähdettiin pakolaisiksi toisin kuin varsinaisessa Albaniassa.
Yltiöoptimisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #164 : 26.08.2019 klo 21:58:47

No jos nuo pitää paikkansa mitä raportissa lukee

Johan se on todettu monen monituista kertaa aiemmin (muidenkin kun joensuulaisten toimesta), että JäPS:n otteluraportit on niin vitullista puppua, ettei mitään niihin kirjoitettua voi lähtökohtaisesti ottaa totena. Jo kesäkuussa kirjoittajalla meni niin tunteisiin, että nyt on päätetty lisätä löylyä sitten ihan kunnolla. Kuvottavaa touhua.

Kentällä JäPS oli kyllä hyvä jengi. Kooste ottelusta: https://youtu.be/IE1fLxHlUtQ
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #165 : 26.08.2019 klo 22:01:43

Proffailua täysin sivusta: ei missään tapauksessa ole serbi, johan sen kertoo tyypillinen albaaninkielisen alueen sukunimi. Albaanit ja serbit on puolestaan vuosisataisia vihollisia. Joten jos Rexhepi on huudon kuullut, mahtaako olla edes tajunnut, että kyseinen huuto millään kohdistuu häneen! Ei hajua siitä, lieneekö miehen sukujuuret Kosovossa vai Pohjois-Makedonian albaanialueella. Näistä maista Suomeen asettuneet albaanit on yleensä kotoisin, koska siellä käytiin sotia 1990-luvulla ja lähdettiin pakolaisiksi toisin kuin varsinaisessa Albaniassa.
Kron on syntynyt yhdessä veljensä Lumin kanssa Suomen Turussa. Suku tulee Kosovosta.
bluevitonen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MP


Vastaus #166 : 26.08.2019 klo 22:37:04

Jos sallitte, niin olen eri mieltä siitä millaisia kakkosdivisioonan seurojen otteluraporttien tulisi olla.

Kannatan värikkäitä, mielellään humoristisiakin ja kaikin puolin puolueellisia raportteja. Objektiiviset ja totuudenmukaiset selostukset kuulukoot lehtien palstoille. Talkootyönä tehtävältä seuraraportoinnilta en odota ammattimaista täydellisyyttä edes kieliopillisesti.

JäPSin raporttien linja on juuri sellainen kuin tällä tasolla pitääkin olla. Kärjistää sopisi enemmänkin.
Limingan Pellot

Poissa Poissa


Vastaus #167 : 27.08.2019 klo 09:07:04

No jos nuo pitää paikkansa mitä raportissa lukee, onhan toi aikamoista skeidaa Joensuun kannattajilta ja nyt myös joensuulaise(i)lta tuomareilta.

https://japsedustus.fi/fixture_and_result/jippo-japs-2/

Sarjataulukossa JIPPO:lla mennyt hyvin, mutta muutoin tuo homma ei kerää kyllä sympatiapisteitä. Pohjois-Karjalan vaaroilta tulevaa jengiä mielellään sympatiseeraisia jo periaatteessa mutta nyt siellä itse perseillään vähän joka puolella.


Alkaa olla aika vahvat näytöt kärkipaikoille vuoden turhin foorumilainen gaalassa
Kuijari

Poissa Poissa


Vastaus #168 : 27.08.2019 klo 11:01:10

Jos sallitte, niin olen eri mieltä siitä millaisia kakkosdivisioonan seurojen otteluraporttien tulisi olla.

Kannatan värikkäitä, mielellään humoristisiakin ja kaikin puolin puolueellisia raportteja. Objektiiviset ja totuudenmukaiset selostukset kuulukoot lehtien palstoille. Talkootyönä tehtävältä seuraraportoinnilta en odota ammattimaista täydellisyyttä edes kieliopillisesti.

JäPSin raporttien linja on juuri sellainen kuin tällä tasolla pitääkin olla. Kärjistää sopisi enemmänkin.

Bluevitoselle ISO peukku! Just näin! Ei ketään pakoteta näitä lukemaan. Jos esim Texiä ahistaa, niin keskity vaan virallisiin Keski-Uusimaan rapsoihin.

 
Kuijari

Poissa Poissa


Vastaus #169 : 27.08.2019 klo 11:08:19

Ei näitä Jäpsin  raportteja viitsi edes äärikanattaja enää lukea. Ensimmäisessä  kappaleessa  haukutaan vaan tuomarit ja Jipon kannattajat.  Enempää en viitsinyt lukea. Olipa alentuvaa tekstiä.

Varmaan siellä oli pelikin.

Arvostellaan tuomarit, sekä kannattajat, mikäli se kirjoittajan mielestä on aiheellista. Tuskin kirjoittaja kannattajien huutelusta tai kuuluttajan kuulutuksista valehteleekaan. Oisit vaan lukenut loppuun saakka, hyvin kuvattiin myös pelin kulku.  Ja tosiaan Keskarista virallisemmat raportit, mikäli niitä tarvitset.
Pohdiskeleva tunnelma

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: IF Gnistan, Jokerit FC, AIK, West Ham


Vastaus #170 : 27.08.2019 klo 12:26:12

Otteluraportit kirjoitetaan näköjään paikallispubissa kolmen promillen jurrissa. Ei kuulu arvostettuun maailmanpääsarjaan eli Suomen Kakkoseen tän tason puuhastelu.
Tex Topattu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jäps, joku Savilahti


Vastaus #171 : 27.08.2019 klo 19:17:36

Bluevitoselle ISO peukku! Just näin! Ei ketään pakoteta näitä lukemaan. Jos esim Texiä ahistaa, niin keskity vaan virallisiin Keski-Uusimaan rapsoihin.

 

En lue enää kumpiakaan. Kotipeleistä  käyn kaikki katsomassa ja välissä  joka  vuosi vieraissakin Karjalassa asti. Ja vielä Jäps/47 sekä satunnaisesti A-junnut ja naiset.

15 vuoden visuaalisella otannalla katsomosta olen harvoja , jotka jaksavat samaa  preesensiä ihan fanipohjalta.

Jäps on maailman parasta paikallista jalkapalloa. Ei siitä ole mitään epäselvyyttä.

Kerron  Jäpsistä  ja pidän sen  puolia joka paikassa. Kulttuuriin soisin vielä kestävän nettinillityksen(i)
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #172 : 27.08.2019 klo 19:26:25

Jos sallitte, niin olen eri mieltä siitä millaisia kakkosdivisioonan seurojen otteluraporttien tulisi olla.

Kannatan värikkäitä, mielellään humoristisiakin ja kaikin puolin puolueellisia raportteja. Objektiiviset ja totuudenmukaiset selostukset kuulukoot lehtien palstoille. Talkootyönä tehtävältä seuraraportoinnilta en odota ammattimaista täydellisyyttä edes kieliopillisesti.

JäPSin raporttien linja on juuri sellainen kuin tällä tasolla pitääkin olla. Kärjistää sopisi enemmänkin.

Värikäs ja eksentrinen raporttikirjoittelu on jees, mutta sokean puolueelliset rapsat, jossa jokainen vastustajan maali on paitsio ja jokaisen hävityn pelin erotuomari on paska, on vaan laiskaa analyysin puutetta ja/tai tunteikasta avautumista. Ei se paljoa taitoa vaadi. Toki tosiaan talkootyönä on positiivista ylipäätään, että joku viitsii raportteja kirjoitella.

Jos sallitte vielä pienen off-topicin, niin omaan makuuni lohkon parhaat raportit ovat NJS:llä. Tyyli on erittäin objektiivista ja jopa inhorealististakin myös oman joukkueen näkökulmasta.
Eddie The Eagle

Poissa Poissa


Vastaus #173 : 27.08.2019 klo 23:09:40

Oksettavaa katsomokäytöstä Joensuussa. Toivottavasti Kron ei kuullut huutoa, jonka moni kyllä kuuli selkeästi. Myöskään kuuluttajan käytös ei ollut tyylikästä.

Hauska huomata että JäPS kiinnostaa! Kateus pitää ansaita.
Riverplate

Poissa Poissa


Vastaus #174 : 28.08.2019 klo 07:50:07Oksettavaa katsomokäytöstä Joensuussa. Toivottavasti Kron ei kuullut huutoa, jonka moni kyllä kuuli selkeästi. Myöskään kuuluttajan käytös ei ollut tyylikästä.


Juuri näin. Se että KUULUTTAJA heittäytyy peliin mukaan ja käyttää asemaansa kotijoukkueen kannustamiseksi tai vierasjoukkueen dissaamiseen on ehdottomasti väärin. Kuten tuomari, niin myös kuuluttajan on oltava neutraali molempiin joukkueisiin itse ottelun ja ottelun tapahtumien osalta. Tuosta pitäisi ottelutarkkailijan raportoida eteenpäin.

 
Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 ... 10
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines