FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.01.2020 klo 17:32:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 20 [21] 22 ... 28
 
Kirjoittaja Aihe: Itä- ja Keski-Suomen Kolmonen 2019  (Luettu 170367 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Elmo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: @JyvaskylanFutis


Vastaus #500 : 04.08.2019 klo 19:56:02

FC Blackbird   12   9   2   1   43-6   29
JJK Jyväskylä   12   9   1   2   48-7   28
SC Riverball   12   6   3   3   21-19   21
Warkaus JK   11   6   1   4   27-26   19

Jyväskylän keskinäinen nousukamppailu näyttäisi tulevan.
Kapteeni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, KPV, Hibernian


Vastaus #501 : 05.08.2019 klo 17:02:41

Jyväskylän keskinäinen "nousukamppailu" näyttäisi tulevan.
Eikö Blackbird ole vielä ilmoittanut, että nousu ei kiinnosta?
Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #502 : 09.08.2019 klo 20:05:59

Böördi hieroi Warkauden kumoon helt enkelt 4-0.
Mustan Karhun Yhtye

Poissa Poissa


Vastaus #503 : 10.08.2019 klo 08:12:20

Böördi hieroi Warkauden kumoon helt enkelt 4-0.

Mitä väliä kun seuran tavoite ei ole nousta vaan puuhastella.

River-Parsa 1-1. Kotijoukkue heräsi pelaamaan punaisen jälkeen. Vierasjoukkueen valmentaja on ilmeisesti keskittynyt viikon hiustenlaittoon, kun pallollinen peli oli huumoritasoa läpi ottelun.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #504 : 10.08.2019 klo 08:21:41

Iisalmessa mielenkiintoinen "paikallisottelu", jossa PAVE ja ToU tasasivat pisteet 1-1.ToUn riveissä neljä PK-37:n pelaajaa pelaamassa PAVEa vastaan. Kuopioon kantautuneiden tietojen mukaan iisalmelaisten "seurayhteistyö" on huhujen mukaan viemässä Pele Koljosta PAVEn valmennustiimiin.
Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #505 : 10.08.2019 klo 08:23:47

Mitä väliä kun seuran tavoite ei ole nousta vaan puuhastella.

Voi puuhastella paremmin kuin kilpailijat, onhan sitä siinäkin. Kolmosta tämä vaan on. Toki tavoitteellisuudestaan ylpeille suodaan mahdollisuus kulkea rinta moraalirottingilla.
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #506 : 10.08.2019 klo 12:53:44

Kyllähän se harmittaa jos blackbird ei halua nousta :( mutta toisaalta myös ymmärrän sen jos sellaista budjettia ei saa kasaan mitä 2 divisioona vaatii. Valitettavasti tosi moni seura pelailee koko ajan talous miinuksella joka ei ole kovin pitkäjänteistä ja sitten käy loppujen lopuksi leikkuri ja seura konkkaan.

Ei taida jonnet muistaa mutta taisi joskus kuopiosta zulimanit puuhastella kolmosessa ja kieltäytyä noususta kakkoseen parikin kertaa. Mikäs siinä jos se on joukkueen pelaajille ok.
Tritonus

Poissa Poissa


Vastaus #507 : 10.08.2019 klo 13:12:11

Tuolla porukalla mikä Böördillä on niin olisi varmaan mielekkäämpää nousta, jos vain. Petrescu, Abahassinet, Kari väliaikaisesti yms niin onhan se jo tällä kaudella nähty että nämä Kolmosen porukat kaatuvat ihan leikitellen ja välillä jopa aika murskalukemin. Kakkosessa saisi sentään tasaisia pelejä ja vähän haastetta tuohon hommaan, mitä tässä sarjassa ei pysty kuin muutamat joukkueet välillä tarjoamaan. Ymmärrän kyllä hyvin sen että Böördin porukka haluaa vain pelailla omaksi ilokseen rennommin Kolmosessa missä pelimatkatkin ovat huomattavasti lyhemmät, mutta tasoltaan tuo porukka kuuluisi kyllä ylemmäs mikäli sellaisenaan pysyy ensi kauteen asti. Vähän vittumaistahan tuo on kaikkien kannalta että Blackbird perseraiskaa melkein kaikki Kolmosen porukat ja voittaa selvästi suurimman osan peleistään, mutta toisaalta jos eivät halua nousta niin eihän siihen mitään pakkoa ole. Varmaan Böördin pelaajisto hakee rennompaa harrastamista pienemmillä treenimäärillä ja lyhemmillä pelimatkoilla ja se on ihan ymmärrettävää eikä siinä missään nimessä mitään pahaa ole, mutta kun taso kyllä riittäisi ylemmäs jos vaan kiinnostaisi niin onhan se hieman ikävää ettei haluja (ilmeisesti) ole nousta. No, eiköhän JJK ota junnuporukallaan sen nousupaikan vastaan, jos ja kun Böördiä ei kiinnosta (tai ei pysty talousjuttujen takia) sitä ottaa ja nousta samalla Jyväskylän ykkösseuraksi ainakin joksikin aikaa.
Ferraro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, Morecambe FC


Vastaus #508 : 11.08.2019 klo 00:28:10

No, eiköhän JJK ota junnuporukallaan sen nousupaikan vastaan, jos ja kun Böördiä ei kiinnosta (tai ei pysty talousjuttujen takia) sitä ottaa ja nousta samalla Jyväskylän ykkösseuraksi ainakin joksikin aikaa.

Jyväskylän ykkösseuraksi saavat itseään koska vain halutessaan kutsua. Mikäli FCV säilyy Kakkosessa, niin Keski-Suomen ykkösseuran asema ratkaistaan kuitenkin pelikentällä.
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #509 : 11.08.2019 klo 07:58:34

Lainaus
Jyväskylän ykkösseuraksi saavat itseään koska vain halutessaan kutsua. Mikäli FCV säilyy Kakkosessa, niin Keski-Suomen ykkösseuran asema ratkaistaan kuitenkin pelikentällä.   

Fcv on Keski-Suomen ykkösseura mutta sekin on blackbirdin ansiosta ;) jos rehellisiä ollaan. En halua siis olla ilkeä, mutta kuten aikaisemmin kauan sitten kirjoitin, niin fcv on noussut ja säilynyt kakkosessa kabinetin kautta, ei pelillisen esityksen ansiosta.

Mutta ei sillä ole oikeasti mitään väliä, mulle on ihan sama kuka siellä kakkosessa keski-suomea edustaa. Onneksi fcvllä on nyt parempi kausi menossa ja näyttää nyt pelillisesti säilyvän siellä :). Toivottavasti joku päivä jokin seura pian edustaisi keski-suomea ykkösessä. Uskon että parhaat resurssit siihen olisivat jjklla tai fcvllä.
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #510 : 11.08.2019 klo 08:01:47

Ai niin unohdin ihan :) jps jatkoi kukin surullista taivalta voittamalla 4-0 Jyväskylässä. Olisi kyllä aikamoinen pommi jos kuki tippuisi :D

Kauden alussa odotin että kuki olisi neljän joukossa.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #511 : 11.08.2019 klo 08:18:35

Iisalmessa mielenkiintoinen "paikallisottelu", jossa PAVE ja ToU tasasivat pisteet 1-1.ToUn riveissä neljä PK-37:n pelaajaa pelaamassa PAVEa vastaan. Kuopioon kantautuneiden tietojen mukaan iisalmelaisten "seurayhteistyö" on huhujen mukaan viemässä Pele Koljosta PAVEn valmennustiimiin.
Kyllähän tämä Iisalmelaisseurojen taistelu taas enemmän sodalta vaikuttaa kuin yhteistyöltä. Muutaman edellisen kauden hyvä yhteistyö on tällä kaudella vedetty pöntöstä alas. Sinänsä harmi, sillä pelaajien ja Iisalmelaisen jalkapallon etua kun ajatellaan, niin parempi olisi olla hyvissä väleissä kuin huonoissa. Pari vuosikymmentä mentiin kaupungissa sotajalalla ja jalkapallon taso laski kuin lehmän häntä. Nyt on vähän saatu sitä tasoa taas ylemmäs, niin alkaa taas se riitely. Ei voi ymmärtää. Miksi? Jos ensi kaudella on Iisalmessa kaksi porukkaa kolmosessa, niin siitäkään ei kyllä hyvää seuraa. Mennään taas askel huonompaan suuntaa ja kohta ollaan taas siellä missä oltiin 10v sitten. Ei hyvä. Ei näin. Eikö mitään ole opittu?
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #512 : 11.08.2019 klo 09:23:32

KuKi saapui eilen paikalle reilusti myöhässä (kolarin takia olivat joutuneet jonottamaan). Mukana kaksi vaihtopelaaja, joista toinen oli valmentaja (ihan pelimies) ja toinen vaikutti enemmän linja-autokuskilta. Palloliitto väittää vaihtopelaajia olleen kolme, mutta ei kolmatta näkynyt missään.

Ottelun alussa, pariinkin kertaan, JPS:sän pelaaja potkaisi vastustajaa jalkaan. KuKin valmentaja kävi todella kuumana ja ei olisi ollut vääryys, jos Hakim Hasanzada olisi keltaisen saanut. Lähti kauas puolustajan paikaltaan ja pallo vähän karkasi. Yritti pelastaa tilannetta niin, että vastustaja ei ainakaan saa palloa nopeasti käännettyä vastahyökkäykseen. Yritti varmaan potkaista palloa rajasta yli, tai vastustajan jalan kautta, mutta osui enemmän jalkaan, kun palloon. Sen verran kuitenkin hipaisi palloa, että tuomari näytti siihen osuneen.

1-0 (Meriläinen 34`) Olisikohan ollut Loutelamion kova ja tarkka syöttö ilmassa maalin kulmalla olleelle Meriläiselle, joka ohjasi helposti maaliin.

2-0 (Olli Huttunen 66’) Ehkä JPS:sän nopea 2 vs 2 tai 3 vs. 3 hyökkäys. Maalivahti oli kaukana maalista ja kaikki varmaan odotteli syöttöä. Huttunen nosti helpoin näköisesti maalivahdin yli vähän kauempaa. Ei oltu vielä lähelläkään rankkarialuetta.

3-0 (Jeton Djanqi 68`) Jeton nousi pallon kanssa melkein päätyrajaa pitkin maalille ja löysä sijoitus yllätti maalivahdin melko helposti. Toki Jeton pääsi ihan liian lähelle ja tilanteessa olisi ollut mahdollista syöttää paremmassa paikassa olevalle pelaajalle. Maalivahti odotti ehkä syöttöä, eikä ollut ihan valmiina torjumaan.

4-0 (Nimeseti Redamte (90+4`) Koko sen ajan mitä ehti oli kentällä, Nimeseti harhautteli useampaakin KuKin pelaajaa ja tuli pallon kanssa vastustajasta ohi vaikka oli ihan älyttömän vähän tilaa. Oli ihan pitelemätön. Sai palkinnoksi maalin ottelun viimeisillä sekunneilla.

JPS:sällä on useampi pelaaja, jotka voisivat pelata korkeammalla tasolla ja ovat niin tehneetkin. Aram Hasanzada ja Settyslas Loutelamio ovat ihan väärässä sarjassa. Kentälle vaihdosta tullut Nimeseti Redamte teki pallon kanssa ihan mitä halusi. En ole hetkeen JPS:sän pelissä käynyt ja hieman yllätti, että pyytivät pääsymaksua 5e. Sillä varmaan kustannetaan uutta katsomoa, vai mikähän oli syynä? Katsomo on vielä kesken. Harmittavan matalat penkit on tulossa, jos ei betonin päälle korkeampia penkkirakennelmia tule. Ehkä puolet matalammalla kun mitä vanhat katsomot oli. Tarkoituksella tehdään katettu seisomakatsomo?
« Viimeksi muokattu: 11.08.2019 klo 09:27:37 kirjoittanut Trifon I »
NOPEAMUSTAMIES

Poissa Poissa


Vastaus #513 : 11.08.2019 klo 09:55:24

Katsomo on vielä kesken. Harmittavan matalat penkit on tulossa, jos ei betonin päälle korkeampia penkkirakennelmia tule. Ehkä puolet matalammalla kun mitä vanhat katsomot oli. Tarkoituksella tehdään katettu seisomakatsomo?
Varmaan seisomokatsomo, ei jääpallossa usein kelit ole niin lämpimiä, että viittisi istua.
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #514 : 11.08.2019 klo 10:58:19

Kyllähän tämä Iisalmelaisseurojen taistelu taas enemmän sodalta vaikuttaa kuin yhteistyöltä. Muutaman edellisen kauden hyvä yhteistyö on tällä kaudella vedetty pöntöstä alas. Sinänsä harmi, sillä pelaajien ja Iisalmelaisen jalkapallon etua kun ajatellaan, niin parempi olisi olla hyvissä väleissä kuin huonoissa. Pari vuosikymmentä mentiin kaupungissa sotajalalla ja jalkapallon taso laski kuin lehmän häntä. Nyt on vähän saatu sitä tasoa taas ylemmäs, niin alkaa taas se riitely. Ei voi ymmärtää. Miksi? Jos ensi kaudella on Iisalmessa kaksi porukkaa kolmosessa, niin siitäkään ei kyllä hyvää seuraa. Mennään taas askel huonompaan suuntaa ja kohta ollaan taas siellä missä oltiin 10v sitten. Ei hyvä. Ei näin. Eikö mitään ole opittu?
Eikös Pk kysellyt Pavesta halua jatkaa yhteistyötä? Mutta taisi Pavella olla ukkoja niin paljon, ettei tarvetta ollut enää jatkaa ja ottaa pk pelaajia omiin peleihin. Jos siitä on joku mielensä pahoittanut nii..
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #515 : 11.08.2019 klo 11:19:50

En ole hetkeen JPS:sän pelissä käynyt ja hieman yllätti, että pyytivät pääsymaksua 5e. Sillä varmaan kustannetaan uutta katsomoa, vai mikähän oli syynä?

Että ihan vitosen jouduit maksamaan jalkapallo-ottelusta? Sietämätöntä riistoa. Kyllähän sen katsomon kaupunki rakennuttaa ja maksaa. Sen verta omituinen kommmentti sinulta, että not sure if serious.
Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #516 : 11.08.2019 klo 11:51:43

Että ihan vitosen jouduit maksamaan jalkapallo-ottelusta? Sietämätöntä riistoa. Kyllähän sen katsomon kaupunki rakennuttaa ja maksaa. Sen verta omituinen kommmentti sinulta, että not sure if serious.
Sama. Vitosen kannatusmaksun maksaa mielellään kolmosen(kin) matsista.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #517 : 11.08.2019 klo 18:16:02

Eikös Pk kysellyt Pavesta halua jatkaa yhteistyötä? Mutta taisi Pavella olla ukkoja niin paljon, ettei tarvetta ollut enää jatkaa ja ottaa pk pelaajia omiin peleihin. Jos siitä on joku mielensä pahoittanut nii..

Joo, ei kelvannut Pavelle yhteistyö enää tälle kaudelle. Tuskin se pelkästään hiertää, mutta on hyvinkin saattanut olla se lumipallo, joka lähti ensimmäisenä liikkeelle. Jos nyt oikein olen ymmärtänyt, niin junnupuolella sakkaa enemmän. Molemmilla seuroilla ilmeisesti omat harrastefutis-ryhmät, eli siinäkään eivät voineet tehdä yhteistyötä. Taitaa olla joku kikkelimiekkailu käynnissä tai jotain... hölmöläisten hommaa hukata molempien seurojen niukkoja voimavaroja tekemällä kiusaa toisilleen kun yhteistyöllä saisi varmasti parempaa aikaan. Kaupungissa ei kuitenkaan riitä junnuja enää kahteen seuraan, joten tällä tavalla ei niitä riitä kohta enää siihen yhteenkään.

Eli jos seurat jatkavat valitsemillaan teillä, niin kohta on Iisalmessa vähön sama tilanne kuin Nykäskylässä kun Pave ja Peksi pelaavat molemmat kolmosta ja paikallispelit ovat suurta ”viihdettä”. :(
Trifon I

Poissa Poissa


Vastaus #518 : 11.08.2019 klo 20:30:08

Että ihan vitosen jouduit maksamaan jalkapallo-ottelusta? Sietämätöntä riistoa. Kyllähän sen katsomon kaupunki rakennuttaa ja maksaa. Sen verta omituinen kommmentti sinulta, että not sure if serious.

Kommenttinihan ei suinkaan ollut tarkoitettu valitukseksi, vaikka kai sen voi niin halutessaan tulkita. Vitonen on oikein sopiva hinta jalkapallo-ottelusta. Ihmettelin vaan, kun aikaisemmin ei ole ollut pääsyliput käytössä ja nyt on. Sitten mietin onko JPS:sän raha-asiat jotenkin muuttuneet esim. viime kaudesta ja koska viereen rakennetaan katsomoa, niin ajattelin niillä olevan tekemistä keskenään.
Azazello

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Melchester Rovers


Vastaus #519 : 12.08.2019 klo 09:20:57

Kai siinä on vähän se että kun JJK ja Blackbirdikin ottavat rahaa niin sitten Jipsikin.
kalevala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jyväskylä


Vastaus #520 : 12.08.2019 klo 12:08:37

Lainaus

Kai siinä on vähän se että kun JJK ja Blackbirdikin ottavat rahaa niin sitten Jipsikin

Mielestäni blackbird ei ota rahaa kuin niistä peleistä jotka on harjulla eli 2 peliä tällä kaudella. Muut kotipelit ovat ilmaisia.

Mutta ei tuo 5e paha maksu ole, mielelläni sen maksan. Ymmärrän kyllä mitä Trifon yrittää kysyä, veikkaisin että yrittää varmaan sitä katsomoa maksaa pois kun yhtäkkiä tullut jps peliin sisäänpääsymaksu peleihin kun ennen ei ole ollut.
evk

Poissa Poissa


Vastaus #521 : 12.08.2019 klo 12:10:20

Kai siinä on vähän se että kun JJK ja Blackbirdikin ottavat rahaa niin sitten Jipsikin.
Juu kyllä Jipsinkin on maksettava laskut mitä kolmosen peleistä tulee ja niitähän tulee ihan kiitettävästi. Voi kun kaikki olisi ilmaista niin ei tarttis kerätä rahaa.
LötöJorma

Poissa Poissa


Vastaus #522 : 13.08.2019 klo 11:04:04

Mielestäni jps ltä aivan helvetin tyhmää pitää 5e sisäänpääsymaksua muista kun jjk ja blackbirdiä vastaan pelatuista matseista.

Yhdessä ottelussa kävin paikanpäällä, missä oli sisäänpääsymaksu ja sen huomasi katsojien määrässä heti seuraavassa ottelussa. Siitä tavallisesta muutamankymmenen ihmisen katsomosta sai karsittua heti 2/3 osaa pois seuraavaan otteluun kun pyydät 5e esimerkiksi Jps - Lehpa ottelusta. Pari jps pelaajan äitiä eksynyt otteluun ja loput samassa sarjassa pelaavia pelaajia, jotka eivät lipusta maksa.

Ehkä olisi järkevintä pitää ottelut ilmaisina, niin saisivat edes jotain tuloja kioskin myynneistä. Eiköhän tähän oo lähetty ihan vaan sen takia, koska jjk kin. Hyvin jps toiminta on pyörinyt edelliskausinakin ilman näitä yrityksiä ja varmasti pelaajien kausimaksuilla pyörii jatkossakin.
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #523 : 13.08.2019 klo 12:12:11

JPS:n toiminnan profiilihan on muutamassa vuodessa uudistettu täysin. Ennen olivat enemmän harrastejengi, jolla oli varsinkin kesälomien aikaan ongelmia saada pelaajia peleihin, vaikka kirjoilla oli virallisesti joku 50 pelaajaa.

Nyt ovat treenanneet säännöllisesti melko pysyvällä ringillä jostain joulukuusta lähtien ja taitaa olla ainakin suurimalla osalla pelaajista toiminta olla melko tavoitteellista, ts ylöspäin haluavat ainakin yksilöinä, jos ei jopa ihan seurana pitkällä tähtäimellä.

Tohon kuvaan sopii ihan hyvin se, että peritään maksua peleistä. Ennen ei tainnut olla kioskiakaan?
hamitu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #524 : 13.08.2019 klo 12:17:39

Tohon kuvaan sopii ihan hyvin se, että peritään maksua peleistä. Ennen ei tainnut olla kioskiakaan?

Viime kaudella oli jo kahvipullakiska ja sitäkin edeltävällä satunnaisesti, mutta sitä ennen ei tainnut olla. Tänä vuonna on toki kiskaan satsattu silleen että on makkaraa ja se on ollutkin positiivinen yllätys, etenkin kun makkara on ollut laadukkaampaa kuin JyPKin, JJK:n ja FCV:n jauhopötkylät.

JPS:llä on myös kausari, 20 euroa. Siihen voi satsata jos vitonen tuntuu kovalta.

 
Sivuja: 1 ... 20 [21] 22 ... 28
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines